Mindre än 2 veckor kvar

Helt sjukt va snabbt tiden gått nu på slutet! 
Här har man stånkat sig fram med en sopslut kropp och gnällt över va länge de är kvar till bebis kommer. 
Nu är det istället rätt så nära ;) 
Ibland inbillar ja mig att denna kanske tom kommer innan bf eller iaf inte 10 dagar efter som Rex gjorde. Ja har ju haft rätt rejäla sammandragningar den här gången, dom har känts som mensvärk liksom de gjorde dom inte med Rex. Jag har även fått va ja tror är förvärkar speciellt på nätterna. De gör ännu ondare än sammandragningarna och de liksom trycker neråt när dom kommer. Ibland kan dom vara regelbundna under ett par timmar och sen avta. Man funderar ju vad som händer inuti kroppen om man öppnar sig eller nått ;p lite nervös är man ju att de ska gå så jävla fort nu att man inte hinner in. Just för att dom här förvärkarna kanske inte räknas eller så gör dom de. Rex va ju inte så jätteseg ut för att vara första va ja fattat det som. Det är så jävla spännande nu iaf! 
Man bara väntar på att det ska starta, de kan ju hända när som helst :) 
Sjukt att man minns att de gör så jävla ont så man vill dö, på riktigt, men nu "längtar" man efter den där smärtan som talar om att det är dags ;) sjuk i huvudet man är. Kommer säkerligen böla som ett litet barn den här gången med och ångra mig ;) 

En annan femma är ju att vi igentligen inte är ett dugg redo för bebis än. 
Ingen väska är packad, kläder och sånt är allt tvättat och klart men hemma hos mamma. Vi har inte flyttat upp i sovrummet än, och har ingenstans att lägga bebiskläderna, därför dom är kvar hos mamma. 
Bilstolen är inte tvättad och klar, de skulle bli lite smått kaos att komma hem från bb till det här hemmet nu ;) 

Men jag och mamma va till Gävle i lördags iaf och inhandlade det sista prylarna. En säng till Rex och en byrå till bebis. 


Där står dom grejerna ;) 

Sen lite smågrejer till övervåningen med :) 

Så nu ska trappen målas en sista gång, och trappmattorna sättas dit. Ledstången ska målas och ett provisoriskt räcke ska sättas upp så vi inte ramlar ner för trappen ;p det igentliga räcket är inne på lite fixning och tack vare semestrar så kommer de dröja :/ men men. 
Tobbe ska fixa en trappgrind upp med som sen ska målas. Sen gott folk, kan man flytta upp möblerna, sängar och grejer i sovrummet och byråer och skötbord utanför. Lätt fixat eller hur ;) 

Sen har ja ingen riktig tvättstuga heller 😭 torktumlaren står ouppackad utanför och ingen bänk eller vatten finns. Inte heller tiden till att fixa det. 
Just det, dörr till sovrummet fattas också ;p 


Jaja, skitbra läge på tegelbruksvägen ;) 

Ja är stressad men ändå så lugn, konstigt de där. 
Sover som ett arsel gör ja å, alla rörelser gör så jävla ont och ja måste vända mig hela tiden  för ja får typ blodstopp i höfterna annars. Kissnödig blir ja med men man vill verkligen inte kliva upp, alltså klättra över Tobbe och gå på toa, de gör ju så jävla ont! 
Inatt va de också så in i helvete varmt här så kunde inte sova. Gick på toa 03.30 och tänkte nästan gå till soffan istället för att sova vidare. Men lyckades somna om lite iaf, trots en jävla cp mygga som väckte mig heeeela jävla tiden. 
Så idag mår man ;) 
Vem behöver sömn, föda barn är ju inge jobbigt haha. 


Väntar på att den här envisa grabben ska somna en stund så man kan göra nå nytta här hemma :) 
Men han verkar ha sovit mer än nog inatt ;) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0