Long time

Ja här händer de inte mycket.
Men i verkliga livet så händer de ju såklart endel. 
Till att börja med så har Rex Äntligen blivit döpt! 
Ringde och pratade med pastoratet om datum och då fanns de antingen om 2 dagar eller om över 1 månad. 
Så ja vi körde ihop ett dop på 2 dagar ;) 
6 månader gammal, bättre sent än aldrig haha. 
Blev ju såklart kaos iaf, vi måsta ju bjuda folk! Vilka skulle kunna komma så snabbt inpå liksom? Och fika, tårtor! De flesta vi bjöd kunde iaf komma, några bortfall bara, bla Pappa, lite tråkigt nog. Men inte mycket att göra när man måste jobba :) kanske går bättre on ja är bättre på att planera nästa dop ;p hehe Vi handlade bakgrejer på torsdagen iaf, och på fredagen skodde jag hästarna och sen åkte vi och träffade prästen.
Sen stannade vi och lånade toan och matade Rex hos Tobbes föräldrar. Sen ni, va de bakning för hela slanten! Vi va uppe och bakade till 2 på natten, sen upp tidigt på lördag och fixa stall och mera bakning. Vi blev liite sena ut till Mo, men Tobbe körde räcersnabbt! (Vi körde förbi Kevin ;) hehe ) och vi han iaf innan dopet startade haha. 
Vi fick massa hjälp med dukning och grejer medans vi klädde Rex och fixade i kyrkan. Så tillslut fick vi till ett dop och sen hade vi fika och surrade en massa. Jag hoppade runt bland alla "mina" gäster ja, eftersom ja sällan träffar dom. Och Tobbe satt med sina. Jättefina presenter fick Rex också, men endel kort där de stog att bättre present kommer sen pga av snabbt dop liksom haha. Men inga bättre presenter hade behövts vi va så nöjda ändå :) är ju inte presenterna de handlar om igentligen :) 
Ja de va Rex dop iaf, egen fotograf hade vi också i form av Amanda :) 

Tiden efter har iaf bestått utav hundträning, fotboll, gym, och de vanliga typ. 
Idag va Emma hit en sväng och lämnade tillbaka ett halsband som dom lånat, så då fick man se henne en snabbis :) 
Åh vi har ju hunnit med å bli totalnekad att låna pengar till hus också. Jag måste ha Fast jobb först..... Så ja vi blir väll sittande i vår trånga tvåa vi i flera år till. Inte det lättaste att få jobb över huvudtaget i dagens samhälle, och verkligen inte ett fast jobb. Så ja de känns ju bra att de jobb man har inte duger utan de ska vara Fast, motiverande.. Det är ju lite surt då, med tanke på vad många andra som fått lån ändå om den ena iaf har fast jobb. Livet fortsätter att vara orättvist. 












Mina grabbar i soffan igår :) ❤️️ 


6 månader

Fan va snabbt helgerna rusar förbi! 
Men denna helg har vi haft fullt upp å så inte så konstigt kanske :) 
I fredags blev de bio med Andreas och Elin :) tvåan på 300 :) skitbra filmer och nu väntar vi på 3an ;) 

Lördagen började med en resa till kilafors Hundhall med mamma, Amanda, Birgitta, Nelly och alla våra hundar :) vi tränade och fikade och hade de jättemysigt i 4 timmar :) Amanda är ju värsta hundcoachen så nu har vi fått lite tips på hur vi kan träna inför apellen :) börjar ju även kurs på onsdag så nu är vi taggade :) 
Efter hundträningen så åkte vi och bowlade med mamma och Stefan och efter de gick vi och käkade på dragonen. Länge sen vi gjorde en heldag sådär :) kvällen avslutades i soffan med ostkaka och en känsla av besvikelse när fel låt vann melodifestivalen... Sjukt hur upprörd man kan bli över nått man igentligen inte bryr sig om ;) 

Söndagen började med stallet iaf :) sen åkte jag, mamma och Kevin och kikade på Tobbes match i norrala :)
Efter den åkte vi och käkade med Kevin och Amanda och avslutade kvällen med vikings :) kanonhelg med vårkänslor som gör de omöjligt att sitta hemma :D 

Idag så har vi klivit upp i skaplig tid, jag och Rex :) han sov väldigt bra inatt måste jag säga, mat vi 3 och liiite vid 6 med :) helt underbart och jag hoppas de inte är en tillfällighet. Men de är de nog ;) lilleman har sovit väldigt mkt idag med och gör fortfarande så han är kanske inte så pigg :/ lite snorig också. 
Ja men vi åt frukost iaf och åkte till stallet och sen ut på hällåsen med hundarna. Efter dom var rastade så tränade ja med Delta lite gör Rex somnade så snällt i bilen :) 
Vi körde lite platsliggning och linföring. Ville helst prova typ alla moment i appellen men man för ju hejda sig ;) menr ju så kul när man fått lite tips av Amanda :) 
Men iaf så körde vi dom två bara och mot slutet blev hon duktigare och duktigare och det är så kul att se hur hon lär sig snabbt. Det är Ingen dum hund vi har haha :) dryg, men smart ;) 

Väl hemma har vi kollat på Cesar, käkat lunch och nu har jag städat golven med. Dom va superäckliga eftersom hon löper nu med, på allt hårande haha ;p 
Klippt hennes klor har ja gjort för första gången med! Tobbe har alltid gjort de förr, de va ju meningen att de skulle vara "hans" hund, och Enzo min ;) men jag tar över henne nu haha. Och Gud så mkt lättare de va att klippa på henne än på Enzo! Nästan lite roligt ;) 
Va ju så skönt när de gick att klippa på millimetern nära pulpan, så kort som de bara går :) tur man är lättroad ;) hehe 

Ja men de va våran dag det :)
Och lilleman fyller ju 6 månader idag! Sjukt va fort tiden går! Va ju nyss han låg i magen å stökade runt ;) 


Stora killen :)





Nyfödd liten Rex :) ❤️



Fredag

Äntligen fredag! 

En blåsig fredag haha! 
Och en fredag med lite inslag av ångest ;p 
Har hittat ett jobb som jag vill söka! 
Helt sjukt när ja här om dagen tänkte på att Där skulle jag ha jobbat, det hade passat mig perfekt! 
Och nu söker dom en person, dock heltid. Och det vore ju drömmen! Men inte nu :/ så himla typiskt. Det jobbet kommer ju knappast att finnas kvar om några månader när det är dags att börja jobba. Hade hellre sett att de va deltidsjobb såhär i början. Känns som att de hade räckt eftersom ja fortfarander uppe varannan timme på nätterna så kanske inte orkar jobba heltid. Och Om ja nu skulle lyckas pussla ihop barnpassning ja kan jobba, så känns de lite taskigt att Rex knappt ska få se sin mamma. Jobbet är till kl 18  och vid 7 tränar vi och så har vi hästarna och hundarna, vem tar dom!? Rex får se mig typ 2 timmar om dagen. Känns lite väl lite :/ vi har ju en hundkurs som ska börja nu med. Gud ja inser ju nu att de aldrig kommer fungera.. 
Som sagt, väldigt typiskt! Hade gärna jobbat där men kanske deltid. 

Ja nu sitter jag i soffan med en lilleman sovandes på mig :) länge sen han gjorde de hehe. Mys :) 
Men måste lägga ifrån mig honom och gå till tvättstugan och även ut med hundarna.. Tobbe är hemma som tur är men han sover. 
Kan inte sova på nätterna tydligen så han är helt färdig efter den här jobbveckan.
Och ikväll ska vi gå på bio för första gången på lääänge :) sist var ja gravid, ganska sent gravid tror ja för Rex sparkade hejvillt under filmen haha :) mysigt juuu, snart dags för en till tror ja hehe ;) 
Nä men de ska bli kul att gå på bio :) äta biopopcorn tills ja spyr ;) 





Torsdag

Vilken lååååång dag.
Uppe tidigt för att åka med mamma till Gävle. Dags för tandoperation igen för henne. Men Nelly slutade när vi va påväg ner så åkte till hennes skola och plockade upp henne så hon kunde följa med oss. Vi åkte sen ut till valbo för att äta lunch innan mamma skulle till tandläkaren. Men vi han med några affärer med, så Rex fick ju en ny jacka han ;p såååå söt :) 
Köpte även vattenfärg till tavlan som Tobbes föräldrar skulle få, med hand och fotavtryck :) blev jättebra! 
Men ja efter vi ätit så släppte vi av mamma och åkte ut på stadium outlet och även sprang en sväng på rusta :) 
Hittade en söt stickad mössa åt Rex på stadium som ja inte kunde låta bli att köpa ;p 60:- är ju i te direkt dyrt, och Tobbe fick ett par shorts även dom 60:-. Och Rex jacka fick ja 25% rabatt på i ett   sms idag! Så en riktig fynddag :) 

När vi kom hem så tog ja stallet så de va klart, sen hem och stressa ihop den där tavlan (skulle ha knäppt kort på den). Vi blev bara 30 min sen haha. 
Svärmor fyller ju idag, och svärfar om nån vecka så dom hade kalas ihop idag därför vi va dit :) Rex va så fin i sina chinos och ny jackan ;) 

Nu är Tobbe och tränar (borde komma hem snart) och ja försöker få lilleman att somna.. Men han bara ligger och babblar och smackar som en fisk haha. Ser så jävla rolig ut! Synd att de inte går att lägga ut videor genom appen. 
Nääää men nu får du ta och somna unge, Mammsen är feeeeett trött! 

Juste i tisdags firade vi ju 3 är jag och Tobbe. Tänk för 3 är sen hade man inte direkt föreställt sig det här livet :)





Love you 😘 


Va ut på skogsprommis igår :) 7 hundar, vi kände oss som Cesar ;) 


Tränat tisdag onsdag den här veckan 👍 



Ny jackan och chinos :) 




Måndag

Bläää måndagar är Inge kul. 
Men fick sovmorgon iaf, välbehövligt för en sliten morsa. 
Men fick ju lite sovmorgon i lördags med då mitt hjärta tog stallet själv så jag fick sova vidare efter en riiiiktigt jobbig natt med lilleman. Förstår inte hur en 5 månaders kan sova så lite. Sover inte speciellt mkt dagtid heller, nån timme här och där kanske 2-3 timmar sammanlagt på en dag. Känns lite om man läser hur mkt sömn ett så litet barn "behöver". 
Men men, inget man kan göra något åt. Bara att bita ihop och vara tacksam att man har sån snäll sambo :) 

Helgen har bara rusar förbi iaf. 
Hade ju tacomys i fredags och såg lets Dance (heja Kenza). Sen va ja med mamma till Majas cafe en sväng innan vi åkte till svärisarna för middag :) 
Och där skrattade vi typ ihjäl oss åt Rex. Han började med en ny grej, typ stog upp i Lenas knä och bara böjde/vek sig åt vänster. Och vi skrattade, han skrattade och gjorde samma sak hur många ggr som helst. Såg ut som han typ med flit försökte få oss att skratta. Goungen :)
Blev tvärkväller när vi kom hem iaf, 3 trötta själar :) 
Söndagen blev väldigt lugn. Passade på att städa lite när Tobbe va och tränade, sen tog vi en promenad med hundarna och avslutade kvällen med en film och plankstek :) de är söndagsmys det! 

Nu sitter jag i soffan och ser på criminal minds. Tobbe är och tränar och Rex sover för tillfället.
Var och hämtade oljan till hundarna idag också. Så nu ska vi blanda de i deras foder varje dag och se om vi kan få bukt med delta jäkla fällning! Har inte så höga förhoppningar på de men skadar inte att testa. Hon har faktiskt börjat få matt päls nu med så lite omega 3 kansje gör susen å. I sure hope så, dammsugaren skär väll ihop snart annars. 
Och som om inte hår till förbannelse vore nog så löper hon nu med. Tack gode Gud så är det inte lika mkt som första löpet då hon sprutade blod omkring sig! Inte än iaf, kommer nån droppe då och då. Men för ett tag sen så hittade ja stänk i köket, rätt mkt. Men hopas de inte blir värre då dör ja 😱 

Jaja, Så är det att ha hund! 




Goaste killen kan stå själv med stöd nu :) 


Tröttaste morsan 😴 

RSS 2.0