Torsdag

Jobbig jäkla vecka, har inte ens orkat uppdatera.
En massa plugg, för lite sömn.... Det består mitt liv av just nu :P
Men idag mina vänner så är jag ledig!
Men har ändå en massa måste att göra. Men ett av dom har jag redan gjort, att Rida.
Och de va ju trevligt, känner mig helt utpumpad idag jag. Men de kanske va för att jag inte åt så mkt igår. Ingen energi över till att rida idag, och jag åt ingen frukost heller, bara en kopp te, för jag orkade helt enkelt inte äta nått. Inte smart, jag vet men ja orkar inte äta när jag inte är hungrig.

Men nu har jag iaf ätit, eller håller på att äta. Soppa! Enkelt att göra ordning. Ska åka till gth snart och göra mitt städpass för veckan. Tur säger jag att jag fick 1 ledig dag iaf.
I morgon äre back to school igen, redovsning står på schemat. Uscha, jag känner att jag inte riktigt vet vad jag ska säga hehe. Va ovanligt va ;P Men men, helg efter det iaf :) Då ska jag åka ner till Ida och Kristofer och packa över mina grejer i deras bil så åker vi mot J-O! :) Vi ska spendera helgen där, och de ska bli grymt kul :D

Ajuste, jag missade halva greys igår för att jag somnade... (Y)



Lurvtussen.


Måndag

åh härligt måndag!...

Fy fan va trött jag ääääääär, hatar måndagar. Det är så många dagar till jag får vara ledig igen. Som jag sa förut, man ser inte ljuset i tunneln när man läser den här kursen.
Jag har iaf suttit i skolan ungefär en timme nu, och det är typ en timme kvar till jag ska träffa gruppen i bibblan. Och de va riktigt drygt att komma vid den här tiden, fanns ju ingenstans att ta vägen. Alla bord överallt va ju upptagna, alltså i korridorer å så. Jävligt roligt att springa omkring som ett mongo och bara leta någonstans att sitta. Nästa gång jag blir tvungen att komma så här mkt tidigare så ska jag fan ta med mig ett eget camping bord och sätta upp någonstans, de vore något.
Vi ska iaf jobba med uppgift 4 idag, den svåraste uppgiften enligt mig, jag fattar fan ingenting. Eller inte hur vi ska skriva ihop allt iaf. Själva enkäterna å så va väll lättare. Jaja, de får bli som det blir.
Nä nu ska jag läsa igenom den vetenskapliga artikeln igen, har ju lite time to kill om man säger så.



Riktigt söt idag.


Söndag

Vilken daaag. Skapligt seg efter festandet igår. Men de va en rolig kväll som spenderades hos Jonas först och sen på Olles :) Inte spydde jag något heller. (Y)

Strax efter 10 i morse så blev jag upphämtad och vi åkte till Leksand för att kolla på hockey.  Våra damer fick pisk hehe, men de va lika kul att kolla på ändå ;P Jag blev också väldigt uppmärksammad utanför kiosken vid stora arenan.... Okej att jag inte va så jävla läcker med mysbrallor, uggs och pickojacka, men come on. Det är söndag, jag är bakis och orka vara snygg då? haha Vuxna människor liksom, ja säger då det.
Blev donken på vägen hem iaf, det gillades starkt! Och stallet direkt jag kom hem. Sitter i vågbro nu och kollar på tv, fastnade lite. Skulle bara hämta äcklet igentligen så ska väll ta med honom och åka hem strax. Tröööötter så ska bli skönt att sova faktiskt. Skola i morgon, gillas lite mindre. Men bara att härda ut, för snart är det helg igen :)


Måste sluta

blogga direkt jag vaknat haha. Det blir bara en massa onödigt gnäll ;P

Och tröttheten kom ikapp mig, jag va ju ganska pigg i morse när jag vaknade. Men de va falsk pigghet för nu är jag trött ;P Så sitter i köket med datan och kollar på min nya drog. Serien Vampire Diaries! Såg ett avsnitt på 6an för några dagarn en, och jag fastnade direkt. Ville se vad som hade hänt tidigare eftersom man inte fattade så mkt av att hoppa in mitt i serien. Så jag har laddat hem de första avsnitten av säsong 1 :) Och damn, de är så jäkla bra. Som Twilight fast de är en serie och med andra människor :) Att man missat den serien liksom hehe, tur att man kan ladda ner i stort sett allt nu för tiden ;) hehe


Ska skjutsa Nelly till Hällåsen om en halvtimme, hon ska träna duktig som hon är. Ska väll ta tag i stallet då jag med, så man har de ur världen ifall man får brottom senare om man kanske ska iväg någonstans. Jag är ju inte direkt ren och fin om man säger så hehe. Och min snälla mamma och sagt att hon kan släppa ut pållarna i morgon om jag skulle vilja dra iväg på nått ikväll :) Hon ställer alltid upp hon ! Och tur att jag har lite alkohol kvar sen mantorp, hade laddat upp ordentligt då men de blev ju totalnyktert eftersom jag var sjuk. Dock är det 3 cider bara, och en vin tetra. Äppel vin med smak av vanilj och kanel. Skulle tydligen vara ganska bra för de som inte är van att dricka vin ;P Alltså perfekt för mig! Hoppas jag, för jag orkar inte åka på systemet så jag får chansa. Kanske köpa en sockerdricka eller nått att blanda ut med Ifall ja tycker de smakar Apa..
jaja, vi får se vad som händer ikväll :)



Tänk om en snygg vampyr kunde slicka på min hals! Hur nice ?


Lördag

Godmorgon! börjar dagen med att vara Less, som vanligt. Carina ringde igår kväll och frågade om vi kunde byta utsläppsdag för hon skulle ändå kliva upp tidigt idag. Så jag skulle släppa ut i morgon istället.. Men ändå vaknar jag kl 8 idag, min enda sovmorgon! jävligt roligt, de är ju den tiden jag skulle ha släppt ut hästarna. Irriterande.
Vet inte vad jag ska göra ikväll heller, eftersom jag måste vara nykter och hemma för att kunna släppa ut hästarna i morgon. Tänkt vad ett enda utsläpp, som tar 10 min, kan förstöra en hel helg :P det är liksom tragiskt att man ska behöva vara ensam för att man inte ska med ut och festa, alla andra super ju :P Ja roligt haha, jag tar ut min ensamhet i förskott. Vi planerade ju förra helgen att vi skulle vara nyktra, ha filmkväll och så istället. Men de vet man ju att det aldrig blir så, har aldrig blivit de någon annan av gångerna vi bestämt de iaf. Tråkigt, de hade vart trevligt faktiskt. Lite omväxling och så slipper jag vara ensam på en lördag.
Neeeeee usch, vilken dålig sida jag vaknade på idag......


Torsdag

Godmorgon, och jag tänkte börja med att säga att jag är jävligt avis på er som inte har klivit upp än. Ja har vart uppe läääänge ja :P Kul kul...

Igår så mådde jag APA! Det var tur att jag aldrig kom iväg till skolan efter jag vart hos läkaren. För efter lunch så blev jag jätte dålig och framåt kvällen hade jag feber :S Fruktansvärt ont i huvudet, kändes som de va ett enormt tryck inuti, så som när man böjer sig ner eller kanske vänder på huvudet för fort, då dör man ju nästan :S Uscha. Började fundera ett tag om jag hade fått biverkningar av pencillinet :P Idag mår jag liite bättre, Fortfarande ont i huvudet och mår illa. Men det ger väll med sig, nu är jag ju i skolan så inte så mkt att göra åt om jag mår dåligt. Bara att härda ut! Men i morgon är det redovisning iaf, och sen är det äntligen helg :) Synd att helgen är fööör kort. Fast jag tror bestämt att jag är ledig på måndag. Om så är fallet blir jag mycket Happy!

Någon mer som totalt jätte hatar den här kylan !? Jag bryter fan ihop jag, känner ingen livsvilja när de blir så här kallt. Hur ska jag överleva vintern undrar jag ? den har inte ens kommit på allvar, och vi har väll en 30- att se fram emot om några veckor. Toppen, verkligen.....


Överreagera.com

Jaa haha, ibland får man till det. Men man är ju alltid på sämst på humör sådär tidigt på morgonen :P Annars är man ju helt craaazy..
Sitter iaf i skolan nu, och dagen har vart seg men inte så seg som jag trodde att den skulle vara. Föreläsningen gick ganska fort faktiskt, och jag somnade inte ens haha. Gjorde jag däremot i bilen när vi åkte ner till Gävle. Tur att de inte var jag som körde ;) hehe
Hade grupparbete efter de, och vi har förberett för intrevjun som ska göra på ett företag i morgon. Känns som de kommer bli ganska bra. Jag har även fått tid hos läkaren i morgon, wohoooo! Om man nu kan vara så glad över att få komma dit.. Men glad iaf över att få pencillin, orka kissa 1 gång i minuten :P
Vi skulle ju träna på cykeltesten också efter grupparbete så stannade kvar och väntade på att gruppen som var där skulle bli klar, 4 stog det på schemat. Så vi väntade och när en tjej där kom ut så sa hon att de inte var klara förns halv 5. Vilket var för sent för vi båda hade tider att passa. Så de va bara att ställa in sig på en annan dag och hoppas på bättre lycka då :P Så nu sitter jag i korridoren och fördriver lite tid, Älskar min dator just nu!
Hann ju inte med 4 tåget eftersom de tar typ 25 min att gå till station härifrån, så fick snällt vänta på 17.15 tåget. Och det regnar så jag har ingen lust att stå där och vänta fler minuter än nödvändigt.
Yes yes, Ikväll är det despan, och cougar town :D Som jag längtat, despan is the shit ;)
Näe men nu kan jag nog börja traska tror ja!

Tisdag

jag ooooorkar inge meeeeeer!
Fan vilken pissapa vecka! Helt seriöst, de får fan vara nog nu..
Trött som ett fan idag, och det är bara Tisdag. Även att jag har fått Uvi Igen !? whats up med de liksom? Inte heller kommer jag kunna gå till en läkare och få pencillin eftersom jag går i skolan varenda förbannad daaaaag! Åh jag är så sjukt less nu, jag kommer inte kunna få medicin förns nästa vecka typ, och sist jag fick Uvi så gick det upp i njurarna direkt och jag blev sjuk.... De är ju förfan farligt. Går man me de för länge kan man få blodförgiftning och dö :P (Y)  Nä fan jag orkar inte mer. ANUS!

Det enda över huvudtaget positiva med den här dagen är att jag får åka med mormor och mamma till gävle så jag slipper tåget kl 7 :P

Måndag

Hua, ingen god morgon.. En trött morgon :P
Orkar inte med de här veckan, kul att man reda är skoltrött haha.
Fast kanske inte så konstigt när man är borta hemifrån nästan 12 timmar dom dagar man går i skolan, och de bli ganska många mer dagar nu än jag är van med. De va ganska många inlämningsuppgifter i den här kursen, jag tror att våran lärare inte riktigt ville att vi skulla ha någon fritid eller något övrigt liv än skolan ? hmm, tackar.

Yeees, börjar iaf kl 10 idag. Ska träffa gruppen bara så kommer bli en låååång dag. Inte för att dom är tråkiga, men att sitta med samma arbete i så många timmar är tröttsamt. Det är nästan bättre när man har föreläsning på fm och lite grupparbete efter de, omväxling liksom. Men men, vi hoppas på att bli klara med den uppgiften idag. Men jag förstår inte hur vi ska få ihop 3 sidor, de har jag aldrig klarat om de va en individuell uppgift iaf :P

Ska dricka lite te nu, och försöka vakna till. Upptäckte igår också att jag har min hårborste hemma i vågbro eftersom jag gjorde mig iordning där innan festen i lördags.. Toppen liksom, ja har de värsta k-ruffset ever i skallen just nu ser det ut som. En mössa av tovor :P Så måste åka tidigare så jag kan åka hem till vågbro och reda ut det innan jag åker. Jaa men trevlig måndag gott folk!

Söndag

Ojoj, vilken bakisdag!
Blev ju party igår med ett gäng sköna damer :) Och några killar. Slutade som vanligt på Olles, dansade som fääään. Och shottade! Hujedamig haha, alltså de va nog både en, två och tre shots to much.. Minns att jag spydde, men inte var eller när jag spydde, bra jobbat ?
Och istället för att gå hem till min lägenhet i stan och sova, så gick vi hit, jag och Tobbe, och jag bytte om till mjukisar och så kom Jonas och Skavis och hämtade oss i en taxi. Vi avslutade kvällen ute i blågårn i Mohed. Och där har vi också suttit typ hela dagen. Kollat på filmer och grabbarna käkade pizza. Riktigt bakisdag alltså! Kom väll hem vid ungefär 6, åkte med jonas till vågbro och hämtade min bil och sen direkt till stallet. Hem och käka sen, stekte lite kantareller, MUMS :) Och nu sitter jag och försöker att tyda den vetenskapliga artikeln.. Inte helt lätt :P Som vanligt, jag hatar verkligen sånna där artiklar. Tur de andra i min grupp är smart så de kan förklara för mig vad det står sen haha. Blir tidig kväller ikväll som det känns, är ju ganska så sliten idag.


Lördag

God morgon sunshines!
Nu är lördagen här, och jag har vart uppe i några timmar så är ganska trött. Blev ju sent igår efter Idol. Bad boys 2 ;)
Och jag måste säga att det var tråkigt att Minnah åkte ut, jag tycker hon är duktigt jag. Elin däremot, henne gillar jag fan inte! Förstår inte vad juryn ser i henne, att hon har en skum stil ? Alltså jag gillar inte hennes frisyr, och henne mumintroll språk. Och hon har de sämsta uttalen på engelska, ingen annan som hör det eller ? åååhh, irriterad. Men jag tror att det kommer vara Olle, Andreas och Geir som är de tre sista. Det måste bli så, annars jäklar! Geir är ganske hur cool som helst, och Olle är ju  bara helt underbar. Och Andres röst, alltså ge mig att somna till när han sjunger, ashärlig röst. Sen är ju Jay bra också, men alltså hans tröja igår ? Uteliggare.com haha . Jaja, nog om Idol som man ändå inte kan göra något åt, annat än att rösta. (men man kan ju dock inte rösta ut någon tyvär..)

Klev upp tidigt i morse och åkte och gav hästarna frukost. Så passade jag på att rida också, men de va ingen trevlig tur. Tog kortsvängen efter vägarna eftersom det är älgjakt i skogen. Man är ju livrädd att dom idioterna ska börja skjuta på en.. Med tanke på den som sköt en häst i hagen som hade ett vitt täcke på sig så verkar de inte kolla så noga utan skjuter allt som rör sig bara, LIVSFARLIGT!
Så, vi han knappt bli varma förens vi var tillbaka i stallet igen, försökte trava lite på volten borta vid vändplan innan jag gick hem men hon va väldigt ovillig.. Kallt ju, brr.

Hem och ut med äcklet sen, och hoppa in i duschen. Skööönt måste jag säga, jag va verkligen iskall om benen speciellt. Hade kunnat döda för att badkar idag säger jag bara, de hade ju vart drömmen att få skumma lite. Men duschen fick duga, så nu är jag ren och fräsch iaf, och redo för de här dagen som bjuder på hockey och födelsedagsfest :)  Sitter och dricker te nu och torkar lite, sen ska jag nog plugga lite också :)


Fredag

Ja nu är helgen här, och det känns fan inte okej. För snart är det måndag igen och då börjar skolstressen. Fan va mkt skola det är hela tiden, man blir ju galen.
Måste plugga också, men jag har fan ingen självdiciplin så vet inte hur det ska gå :P
Igår blev de inte mkt gjort iaf. Började ju med att skjutsa kevin till Avesta, den jäkel ska ju med teamet till Tyskland. Eller dom är nog framme nu hehe ;P Men iaf, inte nå Avis! Jag vill också kolla på Dtm på Hockenheim..
Jaja, när jag kom hem igen så var jag sjukt trött. Somnade typ 36 ggr på hemvägen så det är ett mirakel att jag och äcklet kom hem levande. Tog en powernap på gth, lutandes mot bordet. Sen tog jag tag i städningen där.
Åkte och handlade med mamma och Nelly, massa soppor och annat billigt, fy fan för att vara fattig student. Sen hem till vågbro för att hjälpa nelly med hennes läxa. Somnade direkt jag kom hem sen, och har nog tagit igen en del sömn iaf. Så idag kanske man kan plugga lite... Kanske.
Däremot så börjar jag undra om jag ska bli sjuk Igen !?  Har ont i halsen fortfarande, fast på ett annat sätt än när vi va till Mantorp, då brände det typ, och nu har jag faktiskt röst. Och jag hostar fortfarande, och är snorig.
Så hur det blir med party och morgondagen det återstår att se. Det känns lite risky att gå ut och festa, då kanske jag  blir ännu sjukare.. Och det har jag inte tid med, mkt mkt skola nu som jag inte kan missa.

Jaja, ska åka till stallet nu iaf och luncha hästarna. Hade tänkt rida idag, och de är soligt ute å allt, men jag vet inte. Ska känna efter lite och se om ja kanske gör de senare isf, måste ändå dit en gång till med korn som jag ska köpa idag. Orkar inte hosta sönder lungorna för att rida lite i kylan.... Bajsdag!


Onsdag

Vilken dag. Började med att jag klev upp i god tid för att slippa stressa när jag skulle åka till skolan. Så kom jag på att jag skulle kolla schemat vilken sal vi skulle vara i, så jag slapp kolla det när jag packat ner blocket. Så såg jag att jag inte alls började 9.15 som jag trodde, utan 8.30! Jävlar i helvete vad brottom jag fick då eftersom klockan var 7.40.. Slängde ihop de jag skulle ha med mig och åkte iväg med Enzo till vågbro. Sen vidare till skolan, och jag kom för sent. men inte så mycket sent som jag trodde, jag låg ju på ganska hårt på E4an om man säger så. Men sen att alla förbannad jävla lastbilar var ute och låg ivägen gjorde ju att jag Alltid kom ikapp någon eftersom jag kommit för bi en lastbil... Toppen!  Men men, nu är det gjort iaf och jag har gjort cykeltestet! eller iaf tränat på det och jag fick cykla lite längre tid än planerat. en halvtimme haha, så jag blev ganska trött där ett tag. Men nu har vi provat iaf och tentan känns inte lika skrämmande längre, det va ju inte så himla svårt ändå :) sköönT
Efter det så gjorde vi lite grupparbete, och vi blev inte klara men kom en bit på väg iaf. Så nu har jag heeeeelg ;P Men den kommer att bestå av en hel del plugg, men slipper ju iaf åka till gävle. Och kliva upp klockan 5.

Nu sitter jag i vågbro, vi har fikat och så eftersom Nelly fyller 15 idag! Men nu tar vi en paus medans hon är på träning, så ska hon få min present när hon kommer hem och hennes kompisar kommer och fikar. Sen äre Greys, iaf för mig! :D Spännande spännande. I morgon ska jag upp kl 6 och åka till Avesta (Y)



Myser med filten i soffan, det är ju svinkallt här.





En sockerbagare

Fast mest smörgåstårta bagare! :D Kommer bli skitmumsig tror jag, men kanske lite för mkt smak hehe. Jag är ju förkyld så när jag tycker det smakar bra äre väll för starkt för alla andra. Men huvudsaken att jag tycker den är god, eller hur ;)

Skolan gick bra idag iaf, men föreläsningen var ganska skittråkigt faktiskt. Jag somnade nästan :P
Träffade gruppen efteråt och vi fick klar en uppgift. Skööön-T. Tog 4 tåget hem så jag kom iaf hem i skaplig tid. Har precis bakat klart nu, och vilar en stund. Är fortfarande sjukt trött.. Men måste hålla mig vaken till Depsan som är om en timme :D Wohooooo ♥
I morgon är det sista skoldagen innan "helg". Ska ha konditionstest på cykel, jag kommer säkert cykla ihjäl mig jag :P Så de blir ju mysbrallisar i morgon iaf, härligt att få en anledning att ha mysbyxor ;P Fast de har jag ju ibland annars också, jag är ju ingen fashion queen queen direkt ;P

Juste, jag fick en hiss i huvudet innan jag åkte hem från skolan idag... Aj :(


Tisdag

Godmorgon alla glada. Själv är jag inte så jätte glad eftersom jag har vart uppe i snart 4 timmar redan, det är inte Okej :P
Höll på att missa tåget också, men jag han precis typ för det var lite försenat. Ibland har man tur *host*..

Sitter i skolan nu iaf, har svinont i ryggen av min tunga väska. Man går ju som en ostkrok med den på axeln, men what to do ? Måste ju ha lilla Honey med mig ( datan ) och det blir ganska packat i väskan då med vattenflaska och matlåda mm. Ska skriva ner lite anteckningar nu, och invänta Magda och Nathalie för lite föreläsning som börjar kl 9.15. Efter den ska jag träffa min grupp för lite grupparbete och sen får jag äntligen åka hem igen. Får se vilket tåg jag hinner med, men jag siktar på 4 tåget eftersom jag måste hem och baka smörgåstårta. Helst innan DH börjar ;)



Trött och jävlig. Orkar inte ens sminka mig längre för jag vill kunna klia mig i ögonen när jag vill..
Vet inte vems mössa jag har på mig heller, hittade den i vågbro och hade ingen egen så, va gör man hehe.


Måndag

Back to hell......
Så känns det idag iaf. Så jäkla otaggad på den här veckan så det finns inte. Idag ska jag vara i skolan heeeela dagen. Tar 7 tåget ner till gävle, och 5 tåget hem.. Alltså borta hemifrån i 11 timmar, det är ju helt sjukt ?
Och det ska upprepas 3 ggr den här veckan, sen ska jag gå i skolan på fredag med, men vet inte hur länge.
Uuuuuuuuusch, det kommer även kosta mig 400 kr bara att åka tåg :P Så jag kommer väll få lifta i slutet av denna månad. Man är ju inte välbärgad som student direkt.  Mörkt och kallt är det ute också, 3 grader. Jag kommer frysa ihjäl, I just know it.

Nelly fyller ju år på onsdag också, 15 år. Den dagen kommer jag hem strax efter 6, och då måste jag till stallet och sen ska jag hinna med att åka på kalaset. Skulle även behövt ha tid att baka smörgåstårta, men vettefan när jag ska ha tid för det. Eftersom jag kommer hem så sent både idag och i morgon. Nä fy fan, den här veckan suger pung, och den har precis börjat...

Bläääääääääääää, nu ska jag gräva ner mig i mitt te. Och fixa matlåda.
Ha en bra dag, det kommer inte jag ha..

Nämen

Hörde för en stund sen att det prasslade konstigt. Eller lät konstigt iaf, så jag tittade ut ifall det var någon som gick på gruset utanför. Men nejdå. Det lät igen, hmm. Vad kan det vara ? Kollade under diskbänken. Och såg att det som låg överst i soptunnan rörde på sig. Trodde att det var av vinddraget när jag öppnade dörren, så jag provade igen. Men då låg skräpet stilla. Vadfan liksom, drog ut soptunnan och kollade ner i den. Såg något långt jättesmalt som slingrade neråt i skräpet. En musjävel!

Men vi räddade honom. Och han sprang raka vägen över till grannarna. Ett tecken på att den musen är lite dum i huvudet, dom har nämligen 2 katter mohahaha.


Lördag

God morgon! Jag har sovit riktigt gott inatt, kan det bero på att jag inte sovit i min lägenhet kanske ? hm..
Uppe tidigt iaf, åkte och släppte ut hästarna i morse och fixade stallet. Så har jag det gjort ifall jag inte ska dit något mer idag. Tänkte plugga lite så man får lite nyttigheter gjorda när man ändå är ledig. Blir ju en ganska lugn dag för mig i övrigt. Fortfarande sjuk så inge party party här inte hehe :P

Ska väll gå å lägga mig på soffan ett tag nu med en kopp te. Har kollat lite bloggar och sånt, datanörd som man är . Och hittade en kul grej ;P
Jon Olsson, tydligen rätt känd ? haha Jag visste inte vem han var när han dök upp på Mantorp i söndags, men det fick jag ju förklarat för mig.  Sen kände jag igenom han också, från någonstans. Dom tänderna (extremt vita) glömmer man inte haha ;P Men iaf, kollade hans blogg. Och där hade han ju skrivit om Mantorp visiten, och lagt ut lite bilder. Kevin var med på en av dom, How cool Jossan ? nu vill du ta på Kevin eller hur ? ;) hehe

http://www.jon-olsson.com/?p=2968

Fredag

Ja people, idag är det fredag. Och vad är fredag för dag ? Jooooo, Idoldag!
Yes sir. Har precis ätit lite tacos med mina syskon och Amanda. Vi är ju ensamma i vågbro eftersom mamma och stefan är i sthlm och firar sin bröllopsdag :)
2 timmar Idol alltså, sitter fint det. Jag har ju mina favoriter, Olle, Andreas och Alice! Linda och Geir är bra också :) Dom andra kan åka hem tycker jag ;)
Så telefonen går nog varm ikväll, kommer komma en svidande räkning på det sen. Men men, de är bara Idol en gång om året. Och I just löööööööve Olle, han är ju skitgrym! Och en liten sötis :) hihi

Juste, lite nyfiken är man ju på vem de är som har spöat sin tjej ? kan de vara Sassa mandelmassa kanske ? hahahaha, eller är de bara jag som fick känslan av att hon föredrar bröd framför korv ? ;)





Ha en trevlig Idolkväll allihopa!


Kväller

Jag har hostat mig igenom ännu en dag. Men har inte vart ute mkt :P Bara till stallet och ut med äcklet några ggr. Han måste ju kissa han med.
Så istället för att vara ute och ränna så har jag faktiskt tagit tag i städningen av min lägenhet, iaf lite. Plockat in alla kläder i garderoben som jag hade överallt i väskor, och rensat ihop en tvättpåse. (måste boka tvättid också)
Diskat undan disken och gjort fint på bänken. Satt upp klockan och en svart skrivtavla.
Kommer nog gå lite bättre att bli frisk nu när jag slipper skotta mig fram genom lägenheten. Men har mycket mycket kvar att göra :P Men de tar jag i morgon om jag orkar. Har inte vart städat här sen jag hade fest senast tror jag, och de va lääänge sen. Så min lägenhet gråter nog lite smått av glädje nu när jag börjat ta tag i det.

Men dagen har vart lång, så nu ska jag bädda ner mig och äcklet och försöka sova. I morgon är det fredag, Helg! Men jag har ju haft "helg" hela veckan så det känns inget speciellt. Ska bara bosätta mig ute i vågbro för att vara hundvakt och tonåringsvakt. Passar väll mig perfekt igentligen, annars hade jag nog gått ut och festat trots att jag är sjuk och blivit ännu sjukare. Man vet ju aldrig, men nu har jag inget val. Must stay sober! hehe
Tur det finns många tv kanaler att välja på där hemma iaf, och en stor skön soffa att ligga på.

Juste, försökte ladda upp bilderna från helgen på fejjan men jag vet inte vad som har hänt med uppladdningssystemet. Det går ju apsegt! 3 bilder tog väll 1 timme ungefär. Löjligt förfan. Så jag vet inte när jag ska orka ladda upp resten, de va ju en del bilder.



Näe , Gonatt påer!

Torsdag

God morgon!
Jag vill inte vara sjuk nått mer, fett jobbigt. Hostan is killing meeeeee!
Ligger i sängen nu och ser på tv, ska dricka mitt honungste nu och sen åka och luncha hästarna.
Men igentligen så skulle jag vilja ligga inne hela dagen och typ äta glass. Men men, det går ju inte.
Regnar gör det också, helt underbart.
Nej, todays is not a good day.


onsdag

god kväll alla friska och glada. Själv är man fortfarande sjuk, men tror det börjar gå mot ljusare tider iaf. Halsen gör inte lika ont längre, men rösten är fortfarande dålig och jag hostar mer och mer... Hostan är fan värst, har värk i rygg och nacke tack vare den. Iaf vad jag tror, jag spänner mig så mycket. Jaja, bara härda ut för snart är jag nog frisk :)
För övrigt så är jag ändå glader för idag har jag köpt en liten ny dator :D Verkligen på tiden och är så himla nöjd med den. Lite vit samsung med mycket bättre batteritid så jag kan ha den i skolan och på tågen, kanon!
Så den har jag suttit och pulat med hela kvällen, förutom när det var Greys, Kan man ju inte missa :) Så himla skönt att Cristina och Owen äntligen har gift sig! Bara Lexie och Mark kvar nu om jag får säga vad jag tycker ;)

Nu ligger jag i min säng och ser på Zorro. Men ska stänga ner datan snart och försöka att sova. Viktigt med mkt sömn om man vill bli frisk någon gång.

Tänkte bara bjuda på några kort som jag tog i camen. Alltså jag skrattar ihjäl mig åt mig själv. Att man kan ha så roligt helt solo ;)








Gonatt


härlig kväll

Den här dagen har flytit på, trots att jag är sjuk.. Efter jag fixat stallet så åkte jag och städade lite på gth, men inte allt för det orkade jag inte.. Men måste ta tag i de lite iaf eftersom jag inte han städa nå förra veckan. Det är alltså ganska skitigt :P  Jaja, tar resten i morgon om jag orkar. Min hosta börjar bli vidrig nu. Halsen håller i sig också, men om jag käkar värktabletter heeela dagarna så klarar jag iaf av att svälja :P Underbart!

Blev iaf tvkväll i vågbro. Först Jtcc + lite Stcc och sen Despan och Cougar Town! :D
Men nu sitter jag hemma i soffan igen och ska väll försöka sova. Men jag tvivlar på att det kommer att gå bra. Jag kan ju inte sova ordentligt här hemma i vanliga fall, så varför skulle jag sova bra nu när jag dessutom är sjuk. Har knappt sovit nått alls när vi har vart borta för den jävla halsen. Den gör absolut ondast på nätterna, känns som jag har pissmyror som spyr brännässlor i halsen på mig. Perfekt beskrivet. Och tabletterna slutar att hjälpa efter kl 7 ungefär. Men men, hoppas på att jag är frisk snart! Jag och Amanda är ju supertaggade på att träna nu, vi skulle ju ta tag i det efter mantorp men jag blev ju sjuk. Men nästa vecka kanske :)

Gonatt

Tisdag

Har gått jävligt lång tid nu sen det hände nått här hehe. Datan glöms lätt bort när man är på race, och igår var jag för seg för att orka blogga. men men, ingen som gråter över det hehe.

Tänkte iaf dra lite update från helgen.
Vi åkte ju på onsdag efter lunch. Lite senare än vi planerat, som vanligt. Tog donken innan vi åkte ut på E4an men jag fick bara i mig 2 nuggets. Mådde ju inte skitbra.  Vi stannade på valbo och handlade mat och grejjer. Jag han även få med mig en ny bh därifrån.
Kom fram till banan runt 8 på kvällen. Då blev det läggdags för min del, helt slut.
På torsdagen så åkte vi iväg och handlade lite mer saker på citygross. Fick med mig ett par lackleggings därifrån med, fast från en klädaffär som dom har i samma hus. Inte från citygross hehe.
Sen satt vi mest i husbilen och kollade på tv och tog det lugnt. Iaf jag, inte så pigg den dagen heller.
På fredagen så var det racedags och jag fick tvinga mig ut ur husbilen för att kolla på kevin. Gick väll sådär för honom. slutade 4a i race 1 och de är väll okej ändå med tanke på att hans bil var absolut tyngst. Andra faktorer spelar ju roll också varför kevin inte kunde vinna men men..
På kvällen sen blev det grillat ute i det svinkalla tältet. Och Idol såklart!
På lördagens race blev kevin såklart påkörd, Fatta man ju! Vissa har svårt att hålla sig till reglerna i jtcc, och ingen verkar bry sig. jaja. Det gjorde att kevin blev 3a totalt i sm Igen! Lite surt, men ändå väntat med tanke på omständigheterna. Blev ett spännande stcc race också, och Göransson segrade totalt!
På kvällen så käkade vi lite tacos, men sen blev det lugnt. Vi kollade på tv och så kollade vi läget lite i depån. Blev inge fest det här året, jag va sjuk och orkade ingenting, och Kevin och teamet skulle ta de lugnt för de va körning på söndagen. Så kanske inte den roligaste helgen i år..
Söndagen var nog mest spännande måste jag säga, när kevin skulle prova på att köra stcc :) Och jag måste säga att det såg ganska bra ut ;) Vi satt och hejjade på den inglasade läktaren haha. Åkte väll därifrån vid 6 kanske, jobbigt att säga hejdå till alla och åka hem för sista gången i år. Kom hem till söderhamn 1 på natten, helt slut som människa. Och sjuk är jag fortfarande.. (Y)
Ja det var helgen det. Juste, Måns Slemröv var ju där i tältet också, I saw him ;)

Nu ska jag åka till stallet :P



Ja tror snickar Matte glömde vattpasset hemma.
Hans husbil stog rakare innan han pallade upp den med några plankor haha.


RSS 2.0