Kväller

Nu är snart denna dagen över.
Amanda kom och hämtade upp mig nu på eftermiddagen och så åkte vi ut till stallet och kollade till hästarna :)
Alla tre låg och sov längst bort när vi kom, mysisar :) Lussi var självklart den enda som reste sig upp och gick iväg på säkert avstånd, medan de andra två låg kvar medans vi klappade dom.
Inte så sällskaplig min dam e. Men tillslut kom hon och luktade på mitt hår så då fick jag klappa henne lite iaf, hon måste bara få bestämma själv tror ja ;P

Vi gjorde ren baljan och fyllde på vatten innan vi åkte därifrån, och kikade så hon inte hade nå sår för dom hade tydligen vart på rymmen inatt. Men de va inte min som rev staketet iaf ;P hehe
Sitter och kikar på vänner nu, och börjar bli lite småtrött.
Ska nog dra på en film sen och somna till. Går inte att beskriva känslan ja har nu när jag vet att jag inte behöver åka till tp i morgon! har fortfarande ont i hjärtat och tungt att andas, Men jag har inte dödsångest längre tror jag. Och det känns BRA.

Det enda som fattas nu är min snygging som jag saknar så mycket!






Måndag

Goddag. Händer inte mkt här nu för tiden, jag har ju för mkt annat i huvudet. Har ju panik över jobbet så ja håller på att gå under.
Har iaf haft en mysig midsommarhelg ute i Segersta med underbara människor! Synd bara att jag inte är mig själv, med mitt hjärtna och min ångest så kan jag inte festa loss, det går bara inte. Jag får bara ont i magen och blir trött, helt omotiverad.
Så himla jobbigt.. Vill bara få tillbaka mitt liv!
Lussi har iaf fått sommarplats nu så det känns ju skönt, ett stressmoment mindre.
Hon står numera med två andra hästar i stall cuba :) Vi åkte ut med henne dit förra onsdagen. Vart en massa springande och hon trivs :)
Så det är ju en bra sak.
Däremot så sjukade jag mig i morse från jobbet, jag bryter ihop ja orkar inte gå dit. Får ju dödsångest bara av att åka förbi huset, så ja är glad att lussi numera inte står i stugsund så jag behöver inte åka förbi där så ofta.
Och nu har jag nyss pratat med Academicwork om hur jag känner, så jag ska inte jobba kvar på tp.
Det funkar inte, ja kommer att få leva fattigt i sommar men förhoppningsvis kan jag vila upp mig och bli människa igen. Ta tag i maten till att börja med, så jag inte tunnar ut helt..
Än så länge känns de ingen skillnad i hjärtat, men det kommer väll. Hoppas jag annars måste jag nog få lugnande eller nått :P

I helgen är det tävling i Falkenberg. Får se om ja följer med, ja vill ju för jag älskar racing. Men samtidigt, att sova trångt i husbilen med mitt hjärta känns inte lockande. Ja vet att jag kommer ha svårt att sova eftersom ja känner att jag har svårt att andas som de är, då blir de värre av att ligga trångt :/ Även hästen måste ju ha tillsyn, onsdag - lördag är ganska många dagar. Så ja får se hur jag gör, har till onsdag på mig att bestämma mig.








Onsdag

Länge sen det hände något här. Men jag har haft fullt upp kan man säga.
I helgen så var vi ju i fagersta, grabbarna åkte kabelpark och vi kollade på. Sen övernattade vi i The Hives gamla replokal, inte fräschaste kåken i kommunen direkt, men det funkade ;P
Vi var även ut på ett ställe som hette Green Man tror ja, helt ok. Synd bara att jag är så sönder stressad så jag inte pallar att festa, mår så jäkla dåligt varje gång. Slutar alltid med att jag vill lägga mig ner för jag får knappt luft och jätteont i bröstet :P kul liv. Man ger upp skolan för att slippa den här ångesten, och så hamnar man på tp...

Har jobbat nu, inne på tredje dagen idag. Och jag kan bara inte komma in i allt, jag mår fortfarande skitdåligt över att behöva åka dit. Har sån panik över att jag MÅSTE åka dit, eftersom jag inte får nått annat jobb :(
Ja vill inte må så här dåligt heller, kan ju knappt sova på nätterna för jag vet att ja måste åka dit när jag vaknar. Inte ens på helgerna kan jag slappna av för jag vet att snart är det måndag igen och då är helvetet tillbaka. Jag Vantrivs så sjukt mycket. Kollar nya jobb flera ggr om dagen men man ska ju ha utbildning för allt, utbildning som jag inte har...
Så jäkla deprimerande, orkar knappt äta heller för jag får bara ont i magen när jag gör det.
usch, mitt liv är inte på topp just nu och jag ser inget ljus i tunneln. Det ska vara när sommaren är över då eftersom det bara är sommarjobb, men sen då? ett jobb måste man ju ha. åååååååh, panik :/
Och snart är det midsommar också, vilket betyder fest. Jippi, det gillar min kropp....

näe, hänger jag i en snara nånstans så vet ni varför hehe.

Onsdag

Guud vilken seg vecka, det händer ju ingenting. Jag närmar mig ju aldrig helgen känns det som :(
Och jag är så fruktansvärt trött! Förstår inte, jag borde ju ha vant mig vid att kliva upp tidigt nu, har ju knappt haft sovmorgon ens under helgen :P Men jag sitter ärligt och typ somnar på tp, not good.

Igår så åkte vi iaf på skolavslutning i norrala, Lika spännande som alltid :P Men man måste väll, sista gången nu iaf eftersom Nelly slutade nian !
Grillning hemma i vågbro efter det, och jag åkte även och tittade till Lussi och gav henne lite korn och myggspray. Stackarn har ju stått ute i regnet inatt, så ska dit och mocka sen så ja kan ta in henne när hon börjar se trött ut igen.
Har jäkligt ont i magen idag också, så vet inte om de blir nån frukost :P Då är man ju död sen men va gör man :P
Studentmiddag för Amanda efter jobbet, men ja hinner inte gå på den. Ska tvätta direkt efter jobbet, och sen åka till stallet och fixa. Hem och hänga tvätten och sen åka till gth och städa.
Fullt upp med andra ord. Efter jag tagit ner tvätten kl 8 kommer jag antagligen slockna som en sten..

Vart är ljuset i tunneln ?

Tisdag

Godmorgon. Usch vad fail att säga godmorgon, de är ju ljug rakt av..
Igår kväll så åkte vi iaf och tog in Lussi. Hon har ju stått ute ensam sen i fredag så hon va ganska trött, och lite blöt efter allt regn så hon gick rakt in utan att tänka. Sen kom hon på att hon va ensam och ville ut, men lugnade sig efter ett tag. Hon va ju så trött stackarn. Så nu har hon fått vila upp sig iaf så inatt kan hon nog inte stå inne för nu har hon massa energi till att sparka i väggarna ;P

Ska pallar mig iväg till tp om ett tag. Lika underbart varje gång :P Sjukt att man har lika mkt ångest varje morgon, trots att man nu har vant sig att kliva upp tidigt.
Måste vara för att jag inte trivs ett dugg, snarare tvärtom. Ja mår alltså psykiskt dåligt av att vara där, och de är så sjukt tråkigt. Men men, va gör man inte för 50 kr / tim....
Nästa vecka ska vi börja jobba iaf med riktigt lön. Men ja känner på mig att jag kommer att få jobba helg ja, min vanliga tur liksom. Men ärligt då säger jag upp mig :P Vem fan ringer till kundtjänst under midsommar liksom?
Näe usch, längtar till dagen då jag kan jobba med nått jag trivs med, så jag slipper ha ont i magen heeeela tiden och typ må psykiskt dåligt över att kliva upp.

Ge mig helg säger jag bara. Helgen som var har ju vart helt underbar, massa sol och båtåk ute i mohed :) Grabbarna har åkt ring och fan som vi har skrattat :) Kunghelg! Och nästa helg ska vi bort lör-sön så de ska bli kul :)


Fredag

God dag på er. För mig är det ingen bra dag alls. Har sovit skitdåligt inatt, och stressat sänder mitt hjärta idag.. Stört hur ont det kan göra utan att det är något direkt fel. Upp kl 7 och lämna baby i sängen, inte kul. Pallra sig iväg till tp och första rasten hade ja fått sms att de nu var över, Gubbs finns inte längre :( Jättehemskt och ja lider med stackars Carina..
Så nu mer är Lussi ensam, vilket betyder att hon kommer att få stå ute på nätterna eftersom hon inte går in i stallet utan Gubben. Men vi ska lösa det så hon slipper stå ensam i sommar. Antagligen åker vi iväg med henne tullmän som tar hand om henne i sommar. Kommer kännas konstigt att inte ha henne hemma men för hennes skull är det bättre att skicka bort henne. Ja har ju sällan tid att rida iaf :p nä uscha, mkt att tänka på nu.. Men ja har iaf min häst vid liv så får väll vara glad för det.

Slutar om typ 45 min. Har haft miljarders raster idag, fett onödigt. Hade vi slagit ihop dom hade vi säkert kunnat sluta en timme tidigare, mer värt en fredag liksom med världens drömväder. Mys ikväll, väldigt behövligt.

Onsdag

Närmar mig sakta men säkert helgen. Herregud vad deprimerande det är att bara ha två lediga dagar på en hel vecka, och få 50 kr/tim. Kan inte sluta deppa över det :/ Ligger och tänker på nätterna om hur jävla dålig min sommar kommer bli tack vare det. Kommer inte ha råd att göra ett skit. Min lön i juli blir ju inte saftig direkt, och nu i Juni får jag ingenting alls, om inte kanske kanske 500 kr för två dagar i maj....
Academic work är inget att rekommendera kan jag säga, eftersom alla andra i vår grupp får fullt betalt under utbildningen. Vi från academic får det inte... Kanske skulle söka jobb på Uniflex istället? suck
Hade vart kul att ha lite nya kläder i sommar. Köper ju fan aldrig kläder. Sist var väll när jag jobbade på ljusnebadet, snacka om bra lön för att sitta i solan och jäsa typ. Bästa jobbet ever!
Jag är depp kan jag säga. Såg en kille som krattade gräs igår och blev ganska avis. Vilket drömjobb! Han har säkert råd att köpa kläder sen också :P

Nä nu ska jag göra mig klar för ännu en underbaaaaar dag på TP.
Ikväll slipper jag iaf åka till gth och städa eftersom jag gjorde klart det igår, fett skönt kan jag säga.
Ska ju tvätta och fixa stallet så har ju att göra ändå liksom.

I morgon är det torsdag :)


Tisdag

Good Damit vad jag är trött idag!
Hade lite svårt att sova inatt, eftersom jag verkligen inte såg fram emot dagen som väntade. Vakna upp ensam, och pallra sig iväg till tp... Ärligt hur ska jag stå ut? Det blir såååååååå långa dagar när man bara sitter framför en dator. Vart finns alla jobb där man får göra nått? det här är ju döden :P Jag har ärligt dödsångest över den här sommaren.
Fredagen känns sjukt långt borta nu, och jag har en bajsvecka framför mig.
Måste hinna med att tvätta, vilket inte är det lättaste när man "jobbar" till 5 och tvättiden börjar 4. Inget hinner ju torka :P Måste också köpa spån direkt efter jag slutat idag, pengar bort pengar bort.. Och eftersom ja får 50 kr i timmen måste jag extraknäcka nån tid på dygnet. Känns ju helt underbart att efter att ha suttit och stirrat in i en dataskärm i 8 timmar så ska man till stallet och sen iväg och jobba igen. Vet inte hur jag ska lägga upp min vecka faktiskt, börja med att boka tvättid kanske.

Nej usch, inge glader idag. Det blir mer och mer verkligt att min sommar är förstörd, och jag saknar min babe  redan.

Måndag

Fyfan redan måndag.... Känns inte sådär skitbra att åka tillbaka till tp i morgon :P

Men jag har iaf haft en superbra helg. Mycket båt åk och fint väder :)
I torsdags så åkte vi ut med båten första vändan, för mig iaf. Och det slutade med att batterit dog så båten inte gick att starta när vi flöt omkring i bergviken. Men det löste sig som tur var, Simson fick hoppa i och dra båten till kanten och hans pappa kom med ett batteri.

På fredagen så jobbade jag, och de va bästa dagen hittils eftersom jag fick sitta och medlyssna med faster Anna :) Slute även 4 vilket inte var helt fel.
På kvällen sen kom baby hit och vi kikade på Vampire Diaries och Spartacus innan vi somnade hårt. 

Klev upp tidigt på lördag för att släppa ut hästarna, och direkt efter det drog vi ut och åkte båt. Var ute hela dagen typ, skithärligt väder och allt :) Synd att man inte blev nå brun bara.
Sen på kvällen parkerade vi båten i segersta och fick middag där för att Malin fyllt år :) Trevligt värre! Kom hem rätt sen och direkt in i duschen och sen iväg till Nisse på lite partaj. Tröttare än tröttast så vart man inte långvarig på krogen, rätt väntat ändå eftersom man fick kämpa för att hålla sig vaken i duschen i stort sett.. Men men, sånna dagar ska man också ha ;)

Igår så åkte vi ut till segersta igen för att starta båten och köra hem den. Gick inte så bra trots nyladdat batteri, så dom fick bogsera hem den och de tog väll typ hela dagen hehe ;P
Blev filmmys på kvällen sen, en film sen var man ju död :P Helt fucked up i ryggen också efter båtfärden till segersta i värsta vågorna, det studsade rejält i ryggen :P

I morse var man uppe 7 då för att släppa ut hästarna. 8 sen åkte vi till Delsbo för Jonas skulle hämta sin nya bräda. Sen har vi käkat på Sibylla, vilat en stund hos jonas och åkt lite båt i mohed :)

Ska strax åka och hämta äcklet tror ja, och sen ska vi åka till marma och kolla när tobbe spelar fotboll ;) Sen ikväll blir det film och "tagga" för segvecka..

Nån smygfotade visst med min telefon när vi hade vilostund hos jonas hehe.




Onsdag

Äntligen onsdag!
Uppe och är äckeltrött idag igen dåå, loveli.
Men när jag slutar idag så har jag fullt upp och sen blir det greys anatomy och off the map mys :)
Håller tummarna för att ingen snor min tid i tvättstugan bara för att jag bli en timme sen. Mååste tvätta och jag har ingen lust att pyssla med sånt då jag är ledig :P

åååh vill ha kväller nuu!

RSS 2.0