stress tisdag

Har inte blivit mycket bloggande haha. Men igår så var jag i sthlm heeela dagen ! I löööööv Stockholm :)

Men hitta inte så mycket som jag hade hoppats på. Köpte en kappa för att jag frös så mycket haha, och vantar, mössa och halsduk. Det var liksom kris. Och så köpte jag en klänning (trodde jag) i alla hast innan allt stängde. Hade ju inget att ha på mig på nyår !! så slet tag i en rosa söt liten klänning. Provade den idag och den var jääätte kort. Alltså ett kort linne, i ballongstuk. Den var alltså inte lika söt längre hahaha. Skulle kanske inte ha köpt den utan att prova. Men jag köpte ett par jeans iaf som jag faktiskt behövde :) Miss Sixty, min favvo :D skitsnygga! Provade flera par men alla var för stora. Fast det var 24or. Måste ha vart en större modell på dom. Men dom jag köpte satt iaf bra :)


Idag så har vi varit och handlat på olika stället. Även kollat lite mer på kläder, eftersom jag fortfarande inte har nått att ha på mig.. Men hittade inget idag heller. Eller jo hitta gjorde jag. Men priset var lite väl högt med tanke på att jag bara använder plagget typ en gång. Man vill ju gärna ha något nytt varje gång man går ut. Så nej det fick vara.


Nu har jag vart och solat med Nelly. Men inte fan vart jag nå brun. Gick ju inte att stoppa i fler än 2 tior så fick bara sola 10 minuter. Hann ju bara lägga mig så fick jag kliva ur igen. Bajs solarie!

Ska städa klart mitt rum nu och sen åka till Jesper för att sova. Ska upp 7 i morgon för att släppa ut hästarna. Åker inte och lägger mig igen som jag brukar göra annars. Har ju en del att göra innan ja ska åka sen. Läre åka senast 10 också.

Fy fan va trött jag kommer vara hahaha.


gooooodmorning

Nu är man uppe, för andra gången. Började med att kl ringde kl 7 så de var bara att gå ut och skrapa dom förbannande rutorna och brumma till stallet. När jag kom hem så gick jag direkt och la mig igen. Men kunde inte somna om, låg hela tiden och tänkte mardrömd tankar om att Enzo låg död i buren. Väntade och väntade på ett litet ljud från han.. men inget. Såg texterna från internet framför mig. Valpar torkar ut jättesnabbt, Dödsfall förekommer! Iofs så är han ju snart 5 månader så är ju inte lill liten. Men det stog någonstans att små raser och unghundar också är extra känsliga. Aaaaaah, ja vart ju skiträdd. Så jag var bara tvungen att öppna buren och kika om han levde haha. Det gjorde han, sov så sött. Så tog ut han så han fick skita iaf. Var fortfarande jätte löst, men iaf liiiite fastare kanske haha. Igår så spruta det ju, och nu i morse så hann han iaf trycka på lite innan det rann ut. Sen pillade jag i honom lite vatten innan vi somnade om. Vaknade sen halv elva av att Parilla spydde hahaha. Fräääääscha djur.

myslördag

Sitter i soffan och myser med Emma :)  Tittar på tv och snackar massa roligt skit ;) Har även druckit lite glögg :D

Nu är det Harry Potter vi tittar på. Den flammande bägaren. Vi har just kommit fram till att Killen som dör där i labyrinten, är ju han som är med i Twilight ;P Eller det va Emma som kom fram till det igenltigen för jag har inte kollat på den filmen än ;P



Då var det klart..

Kevin är hemma och jag har nu vart i stallet hehe. Mockade bara eftersom det redan var mörkt när jag kom dit. Men gick ut i hagen och hälsade på henne iaf som Carina har sagt att jag måste göra varje dag hehe. Så kanske hon slutar att springa iväg när jag ska ta henne sen ;P
 
När jag kom hem så åkte jag iväg på Tempo och
köpte Cola. En lördagkväll utan Coca Cola är inte
 värd att genomlida ;) Tog mercan dit, Nice ;)
Emma ska komma senare också :D Kul att få umgås lite med henne :)
Hoppas det är nått bra på tv, annars kan vi ju allti spela Buzz. Men jag äger ju på det spelet så kanske bara är jag som får roligt då ;))








Lussi Stumpan :) Ge mig mer sommar :D







South Park

Nu sitter jag hemma och kollar på South Park. Dom är ju så jävla sjuka hahaha !

Mamma och Stefan tog husbilen och drog till Sundsvall så jag vart själv med hundarna. Så nu sitter jag och väntar på att Kevin ska komma hem så jag iaf kan åka till stallet. Vill inte gärna ha Äcklet i bilen för han fryser så lätt.

Söta byxor :D  

ASOS Iggy Fluorescent Skinny Jean  

Loveli


Fredag

Idag så är det fredag. Man har helt tappat bort sig på dagarna. Jag vet inte riktigt vad det känns som att det är för dag haha. Typ måndag eller tisdag. 

Idag så har jag iaf vart ute i stallet jätte mkt ;) Vi har haft en Engagera oss i hästarna Dag :)  Pysslade med dom och körde lite NH :) på låg nivå hahaha. Jag lyckades få henne att stå stilla i boxen iaf och undvek att bli nockad. Sen ridningen gick väll hyffsat. Har gett upp det här att jag ska få henne i from varje gång. Det blir bara en kamp som slutar i att jag är heeeelt slutkörd och arg haha. Så ska börja om, rida med mjukare hjälper och få henne att inte bita tag och kämpa emot så mycket. Vore skönt om hon en vacker dag kunde bära sig själv istället för att jag ska bära upp henne. Jag orkar ju uppenbarligen inte hålla ihop 500 kg häst haha.

Nu är det bara myskväll resten av kvällen. Blir nog kanske lite Buzz senare också ;D

julen är över

Ja nu var julen över för denna gången. Ganska skönt faktiskt. Fick iaf en del fina julklappar :) Hade även världens roligaste julaftonskväll ;D Men massa Buzz och knäck ;) Hoppas på en repris nästa år haha.

Nu ska jag nog skutta in i duschen en sväng. Vart ju svettig av allt Buzz spelande ;)

knäck igen

Nu håller jag på med knäck igen. Min superknäck ;) mums! har gjort en plåt iaf, som Hanssons ska få i julklapp för Tobbe ville så gärna ha ;) Nu håller jag på att göra lite åt oss andra också :)  Just ja måste ju slå in mina julklappar haha. Kanske läge att göra det nu då när knäcken ändå kokar ;P

Har haft en heldag med Nellan idag. Hon har vart med mig och köpt julklappar och det vart nog ganska bra tillslut :) Träffade Ida med "familj" på Dollar :) Och även Malin Hellberg :) Mycket mycket trevligt :D

Nä fy fan, måste åka till stallet också. Orkas inte igentligen haha. Har så jäklans ont i magen :S Eller det börjar släppa lite nu så får väll sluta gnälla haha. Men mamma mår jätte dåligt och mår illa å har ont i magen så man vet ju aldrig om vi har samma sak haha. Har knaprat mig mätt på vitpeppar iaf haha.

4e Advent

Sitter och tittar på Heart break hotell nu hehe. Började precis. Det är en jäkligt rolig film haha !
Det bästa är i slutet av filmen, " om jag säger att du har svamp i underlivet så menar jag för fan inte kantareller " hahahah!
Har vart en lång dag idag, nästan iaf. Började med att åka och släppa ut hästarna kl 7. Eller man kan säga att jag bröjade med att bli förbannad haha. Först för att jag var tvungen att kliva upp, och sen för att det inte gick att skrapa rutan på bilen. Det  bara gnissla och vart smårepigt. Så jag starta  bilen och åkte ändå, och tänkte att de blir väll varmt snart. Så starta jag vindturetorkarna som jag inte borde ha gjort haha. För en var fastfrysen och hängde inte med. Så nu är den helt mongo hahaha. typ hänger lite vart den vill.

Efter det iaf så åkte jag hem och sov vidare med mitt lilla äckel. Vakna typ halv elva och klev upp och käkade frukost med familjen. Sen åkte vi på e-center och handla present till Wille å så åkte vi dit på kalas.

Och nu har jag varit i stallet och mockat och tagit in hästarna. Det var inte roligt hehe. Blött som tusan och blåsigt. Fick hänga i täcket på Gubben för att inte halka när vi skulle upp för backen.

Blir nog tidig kväller idag, upp tidigt i morgon och åka till stallet innan vi åker till Gävle före kl 10 : P



Inte långt kvar nu..

tills jag slutar :D Det känns jätte bra, har längtat efter de ända sen jag motvilligt klev upp i morse. Längtat efter att äntligen få komma hem och sova meeer ;D  Även att jag ska till frissan i morgon :D Ojoj vad det behövs ! Tackar för att jag slipper se ut som en rysshora över jul ;)


trött som ett as

Jag orkar inte mer snart.

Men snart så är det vänner iaf. Och det ska jag kolla på!


Jobb i morgon... åh trött


Nej jag vill inte vakna !

Haha jaaa, så kände jag i morse när de var dags att kliva upp. Jag hade ju en skitcool dröm ! Ville bara fortsätta i den och aldrig mer vakna haha. Kändes jätte verkligt också. Tänk om det hade vart på riktigt, Ge mig ! ;D

Nu jobbar jag igen, men ska nog bara jobba förmiddag idag :P efter lunch så ska jag på resurscentrum på nått grejjs med Ungdomspolisen. Ser jag inte fram emot för jag kommer väll få smisk av Magnus nu när jag inte har vart på Cfl som jag lovade haha. Men jag har faktiskt inte hunnit eftersom jag har jobbat hela tiden sen jag vart dit sist. Hoppas han inte tror att jag ljuger haha !

Ååååh, måste ta tag i min kropp ! Kan nån hota mig så att jag verkligen gör det ?  typ att misshandla mig om jag inte springer 8 km om dagen haha.

Nu ska jag nog ta en banan, har ju hela fruktlådan ståendes här nere ;)



En banan, en banan, en liten liten Banan !

Hahaha kommer du ihåg Ida ? ;)




Snart så..

slutar jag ;) höhö

Ska nog åka och köpa en ny grep jag haha. Kom på att jag råkade ha sönder den igår när jag skottade snö med den haha. Alla piggar lossnade typ. 



 Kan ju vara bra att ha alla piggar på plats om inte bajsarna ska ramla igenom ;)

Tröttkim

Är så sjukt trött. Hade gärna sovit heeela dagen idag men det var bara till att kliva upp kl 7 i morse. Sitter iaf och jobbar nu. Väntar på luuunch ;) Har lovat bjuda mamma på lunch nu när ja fått lite slantar. Men hon ska absolut äta lunch buffe någonstans så får väll bli Mickes Matsal då kanske. Skulle vägra betala mina egna pengar för att äta raggmunk på Vågbro iaf ! 

Får se om jag får jobba i morgon också. Vill ju ha pengarna så på de sättet är det ju jätte bra om jag får det. Men jag vill så gärna ha sovmorgon haha.

Hittade en tröja från Asos som jag skulle vilja ha :D Supermysig, med ett par lacktights  ;)

ASOS Hooded Sweat Dress  ASOS Hooded Sweat Dress

Knäck kungen

Hähä Jajjemen ;)

Idag efter jobbet och stallet och allt annat så bakade jag knäck ;P Vart ensam hemma och kände att jag ville prova göra de nångång ;P Så nu har jag gjort min knäck debut.
Började inte så bra. Knäck smeten vart helt svart hahaha. Så jag gjorde rent allting och provade en gång till. Gick lite bättre för lät inte smeten koka lika länge. Såg god ut men stelnade fort så vart svårt att hälla i formar. Så jag tänkte att tredje gången gillt hehe. Och sista gången tror jag att jag fick till riktigt bra ;D Smeten var lagom rinnig. Och efter dom stelnat så gick det jätte lätt att ta av pappret men dom var ändå inte stenhårda :D Wohooo, jag är grym !





Dom ljusaste vart bäst ;D


Färglinser

Man kan tydligen få ett par Gratis linser från Färgadelinser.com om man är bloggare. Och jag har ju en blogg så jag tänkte att det kan man ju prova  :) Har länge velat prova riktigt blåa ögon, för mina ögon har ju inte nån riktigt färg haha.
Så allt man behövde göra var att tipsa om deras sida på sin blogg :) Vill du också ha ett par gratis linser ? Gå in  Här  och läs hur du ska göra :)




Like :)


Ond lördag

Haha jaaaa, jag har svint ont i typ magen. Eller ovanför igentligen, innanför revebenen. :S Det gör huuuur jävla ont som helst. Jag vet inte om de är träningsvärk eller inte. För får som kramper ibland så jag knappt kan andas och sen släpper det och göra bara sådär molande ont som de gör hela tiden haha.

Vart iaf en okej kväll igår haha. Började med att Kevin ringde och sa att Skodan hade lagt av i rondellen vid vattentornet. Så stefan och mamma tog mercan och åkte till Gth för att hämta Forden så dom kunde dra skodan. Är ju typ slicks på mercan så går inge vidare att dra med den. Och Opeln är det typ driftstörningar eller nått på. Är nån jäkla lampa som lysen haha, och stog i boken att den typ har gått i nödkörning och att man direkt ska åka med den till en verkstad haha. Lyckat !  Iaf så när mamma och stefan kom fram till dom så hade en buss åkt ner i diket eller nått haha. Den kunde ju inte åka genom rondellen för att skodan stog ivägen så när dom fick iväg den så skulle bussen åka då i all snö. Gasade som tusan så bakdelen åkte ner i diket hahahah !
Sen när alla var hemma och glada så vart det Bowlingturnering haha, Jag vann heeeela tiden för jag är GRYM :D
Så vart det mat kl 10 och efter det sääängen ;D

Nu har jag och äcklet tittat på nån film med Olsen tvillingarna. Skulle behöva åka till stallet men måste nog vänta till kevin kommer hem igen så han kan passa Enzo :)

jag undrar jag..

Är det dags igen eller ? på allvar den här gången kanske..

Slutar om mindre än en timme iaf. Feels good.  Ska sortera in dom sista fakturorna nu och sen frankera posten.

Jag är fortfarande öppen för förslag gällande ikväll ! Snälla finns det nån därute som är lika ensam som jag ? gärna i söderhamn också haha. Skulle inte tro det.. men va värt ett försök. Tur jag har mitt lilla äckel iaf :)


I´m Out

Jobbar

Ja jobbar nu igen. Men slutar ju om tre timmar så hoppas tiden går fort. Hungrig är jag nu också. Han inte riktigt med att äta innan jag for.  Sen mååååste jag hinna till banken. Annars är jag luspank hela helgen..

Ikväll då vad händer ? Ingenting, Ingen nappade på msn om att vilja vara med mig så.. hehe
Ingen tv jävel har ja heller att roa mig med för ingen av våra kanaler funkar när de är snö ute. Så känns som en kul fredag att sittat ensam UTAN tv !! :O Det går ju inte. Hoppas att mamma och stefan kanske stannar hemma iaf så jag har nån att ha tråkigt med. Får väll sitta och titta på film annars men är så tråkigt att sitta och se på datans lilla skärm. Har ju ingen dvd heller för den är hos jesper. Får se om ja lyckas få hem den på nått sätt innan han åker ut och festar.
Va ju typiskt att ja skulle glömma den i morse :S 

Blir till att ta några djupa andetag och lugna ner sig.. Jag tycker faktiskt att ja har rätt nu.. Tycker också att de inte är nått stort problem, bara det att jag väljer att inte vara närvarande Just dom gångerna. Va gör det då? Folk säger att dom förstår mig iaf, typ Alla som jag berättar för. Utom en enda..

Vänner

Nu är det vänner :D

Ska springa och hämta mat i pausen ;)

Idag så har vi slängt massa saker på soptippen. I snöstormen så det var inte särskilt trevligt :P Men nu är det gjort iaf och mamma vart glad tillslut, Även att jag fick min mat haha, hon skojja inte ;)




Har jag inte världens sötaste hund  ♥


Jobbat klart

Ja nu sitter jag hemma och väntar på mamma. Vart en massa tjaffs om lunchen, Som faktiskt inte var mitt fel !! för en gångs skull. Men jag fick ut för det ändå ? :O  Men mamma är väll på eeeeextremt taskigt humör.. Hon drog härifrån iaf haha, Jag sa att ja skiter i lunch man tappar ju lusten liksom. Så fick jag ett sms där hon fråga om jag ville ha Mc Feast, Och ja de ville ja väll. Men hon kommer aldrig så hon kanske drev med mig haha.

Fan vad jag saknar Ida ! Och dom andra nytorparna. <3




Sötis <3

Jobbdags

Ja eller jag började för 20 min sen ;P Ska jobba till lunch idag bara sen är jag ledig :) ska försöka ta mig ner på banken och sätta in mina pengar från försäkringskassan. Och så ska jag gå till Carolins och boka färgtid för mig :) Hoppas det finns nå tider före nyår iaf haha.

Btw, jag glömde min väska i bilen inatt. Däri låg min vattenflaska som jag tog fram nu. mm Nice tänkte jag, kallt och gott vatten :D Och nu sitter jag här med Brainfreeze ;) 


Onsdag

Idag så har ja cyklat framför tvn haha ! Jag var ju bara tvungen. Helt seriöst, så här kan det inte fortsätta. Visst jag är Inte tjock! Men jag kan inte säga att jag gillar min kropp. Känns som att bara för att man är "smal" så är man snygg. Men det finns nått som heter fult smal och så ser jag ut. Folk som säger att ja har snygg kropp, har uppenbarligen inte sett mig naken haha ! Hua :S Att jag började bry mig om det helt plöstligt då? ja, de går liksom inte att skratta bort längre. Eller visst, jag sitter inte och grinar för att jag inte är  nöjd med min kropp, men det känns verkligen. Jag är verkligen Gnällig nu haha. Men jag blir så arg när jag ser ut som en typ vältränad kille. Och med vältränad så menar jag mina skämt till tuttar haha. Det ser ut som bröstmuskler på en kille, Resten av min kropp sen bara ut som en vanlig smal killkropp haha. Hjälper nog inte att ja tränar mer heller, men man kan ju prova iaf. Om inte annat så kanske magen slutar växa iaf. Ser ju lite roligt ut ihop med mina spagetti ben och armar..


Sååå, nu har jag nog gnällt klart för idag ;)


Ska ta och plocka ihop lite här hemma nu så inte mamma blir sur när hon kommer hem.





Tänk om man kunde få se ut så där då !


Tisdag

Och seg dag haha. Känner mig som jordens mest ohälsosamma människa! Även att det börjar märkas ytligt också. Har lagt på mig lite. Väger tom över 50 kg :S Skärpning här nu ! dags att börja röra på mig mer. Sluta sitta i soffan dygnena runt. Men är ju så mkt bra på tv haha ! Plus att jag hatar när de är så här kallt ute ! Får väll springa upp och ner för trappen då. Eller kanske ställa fram träningscykeln framför tvn igen haha. Om den funkar..

Har fått mina pengar idag iaf :D wohoooo ! kan ja tanka bilen haha.


City Akuten

Kul avsnitt idag haha. Jag kommer fan drömma mardrömmar om den där jäkla ungen.

Nu är det Jordan rättsläkare. Också bra ;)





Love it



 


Måndag

och en dag närmare tills jag får mina pengar haha. Om jag nu får dom. Man vet ju aldrig. Kan ju komma nästa månad också. Och då är de jag som får cykla till stallet. Även att bilen ska besiktas den 19e. Och den kommer förmodligen inte att gå igenom. Bromsarna funkar ju bara på höger fram, spolarvätskan rinner ut på motorhuven och bältet funkar inte på förarplatsen. Just ja, kan ju fan inte cykla. Nån idiot snodde min cykel i somras !

Har plockat ihop lite i köket nu, jag och Nelly. Det ska komma en gubbe och kolla va de är för fel på frysen. Sen ska ja på resurscentrum kl 13. Eller strax efter kanske, huvudsaken jag är där före 14. Måste åka och mata hästarna före de också. Ja de händer lite för mig idag iaf haha.

Men ge mig pengar !!

Repris

Kollar på reprisen på deseperate housewifes nu. Man får liksom aldrig nog fast jag såg det avsnittet i tisdags ;)
Nu leker mitt lilla äckel och Parilla i soffan. Låter i hela huset när dom leker för Parilla har nå konstiga läten för sig när hon leker haha . Mongo :P

Nelly och Kevin är och hämtar pizza nu. Men jag gillar ju inte riktigt pizza så jag skiter i att äta hehe. Är inte speciellt hungrig heller så.


Söndag

Nu sitter jag med bror och kollar på Ice age 2. Vilken film alltså  haha ;P

Igår så kolla vi på en film som heter Shark Swarm. Det var rätt spännande ett tag, med alla dessa galna hajar. Men sen så stog det Fortsättning följer och så var filmen slut !? Vafan tänkte jag. Ja har väll inte tagit hem en lång serie snutt bara ? Och rätt det hade jag inte. Står att de är en film. Så jag vet inte jag. Har dom inte gjort nån fortsättning på den än eller ? Kanske tog slut på folk som kunde bli uppätna. Lite tråkigt då, eftersom man ville ju liksom se om dom lyckades bota dom där hajarna eller om dom bara skulle fortsätta äta upp folk tills hela planeten var tom ? Dom åt ju tom valar haha.

Vi hade planer på att eventuellt åka till Sorf och bada Lussi idag. Men tror vi tar det nästa helg istället som de var tänkt från början. Mamma ligger ju halvdöd efter en natts festande och känns bättre att ta de nästa helg så jag kanske hinner sy ihop Kisens svettäcke med hals. Skulle vara nice om hon kunde få ha de på sig efter duschen.
 



Stumpan sommaren 2007


 


får väll göra det då

Blev utmanad av Ida så får väll göra de då. hehe

Den här utmaningen gäller att lista 6 saker som gör mig lycklig,
men som egentligen inte är så viktigt.

Reglerna är:
 -Skriv vem som har utmanat dig
- Skriv ner 6 stycken saker som gör dig lycklig, men kanske inte är så viktiga
- Publicera reglerna och utmana 5 stycken
- Lämna en kommentar till de som du utmanat och låt dem veta att de blivit utmanade.

1. Pengar
2. Datorn
3.  ?
4.  ?
5.  ?
6.  ?

Det gick inte att få ihop 6 saker. Kanske om jag tänker lite längre. Det finns ju självklart en massa saker som gör mig lycklig. Men alla dom sakerna är ju viktiga så kunde inte skriva in dom i listan haha.
Kan inte heller utmana nån. För de är nog inte 5 personer som läser min blogg haha. Har bara Ida och Kim som jag vet, men Ida utmanade ju mig, och Kim också så de är redan gjort ;P

va tråkig ja är haha !

Åter at work

Börjar bli bra på engelska nu ;)

Sitter iaf på jobbet nu. Och tusan vad det ringer mkt för att vara en fredag eftermiddag.

Är så sjukt sugen på att köpa massa kläder nu ! Men jag har ju iiiinga pengar.
Så fort jag får mina pengar från försäkringskassan så ska jag beställa tid för håret. Ser inte fräsch ut nu.
Och sen måste jag betala för veterinärbesöket förra veckan, och resten på min plattång. Just ja, telia räkningen också.
Sen är nog pengarna slut haha. Men får ju mer typ dagen före julafton.
Men det är ju då det. Ahhh dumma klädsidor som får mig att vilja handla så mkt.
Har hittat massa saker som jag vill ha ju. 
Bl.a ..

 Lipsy Stitched PVC Strap Silk Dress TFNC Asymmetric Lace Sleeve Ruched Dress
 Woona Polka Dot Ruched Satin Mini Dress   Unique Boutique Embellished Grecian Chiffon Dress 
      ASOS Silk Corsage Babydoll Dress ASOS Corset Body Fitted Dress in the style of Paris Hilton 
  Steve Madden Platform Leopard Peep Toe Shoes   Paul's Boutique Patent Croc Twister Bag 
Lipsy Satin Bow Clutch Impress
  Satin Pleat Dress Johanna Jeans
 WR-0022  Finns i stl:  26-32 26-34 27-32 27-34 27-36 28-32 28-34 28-36 29-36 1VM-0915  Finns i stl:  ONE SIZE 
Det var lite av vad jag vill ha ;)  Synd att man inte skiter pengar..

I am tierd

Min engelska kanske suger haha, men jag tror jag har skrivit rätt.

Trött är jag iaf. Har kollat klart på Medium nu. Ett bra avsnitt idag, synd bara att de va "fortsättning följer" så nu måste man ju se nästa veckas avsnitt också hehe :P
Ska väll ta och göra nått snart, typ duscha och sova.  Är ju jobb i morgon, fast bara halvdag med start efter lunch så har sovmorgon iaf ;P Och sen är det heelg :) Kan bli nice hehe. Fast den största skillnaden för mig blir nog att allt de jag brukar titta på på tv om dagarna inte visas hehe. Ledig är ju nästan hela tiden jämt ändå ;P höhö


fryyyyys torsdag

Det är blött och kallt ute !  ge mig sommar.

Har vart på resurscentrum idag. Var proppat med folk också, för ovanlighetens skull. Men jag han få en plats iaf hehe. Var två damer där som pratade om att vissa jobb typ är mer för kvinnor och vissa mer för män. Och att man inte ska tänka så haha. Det gjorde jag redan inte. Vill ja bli nått så blir jag väll de även om de bara är karlar som är det. Pratade lite med Johanna efteråt också hehe :) fick ju inte riktigt chansen därinne hehe.  En till iaf som inte ska ut och supa skallen av sig på nyår! haha, kommer jag kanske inte vara den enda i hela världen som sitter hemma. Fast min familj ska ju bort så jag blir ju helt ensam haha, men ändå. Kom inte som en chock direkt. Har ju mitt lilla äckel iaf :) så får ja väll se till att skaffa ett gäng bra filmer som ja kan roa mig med, brukar ju inte vara nått bra på tv.

Aja, nu ska jag åka till stallet iaf. Ut i kylan och blöthelvetet !! :/

osmidigt

Att allt ska gå så jävla osmidigt till ! blir så jäkla less. alltid massa jävla krångel ! blääääääääääääää

skabbigt

Gick fint hos veterinären igår. Det var Jenny och Erika som jobbade :) Kul att få träffa dom igen ^^ Dom tyckte iaf att Lilla äcklet va jätte sötis :D Trodde även att det var noskvalster som dom hade åkt på så fick medicin mot det. En mildare dos eftersom både Enzo och Nike är valpar fortfarande. Så nu är alla hundarna i våran umgänges krets behandlade iaf.
Medicinen dom fick är mot rävskabb också. Vilket är mycket bra fick vi reda på senare hehe. Är nämligen en hund på gatan som har rävskabb. Förmodligen så har han fått det av räven som springer omkring där. Vi har sett den på våran gård flera ggr säkert för att vi har kaniner. Så nu är våra hundar behandlade mot det också, Tur ;D

Synd om räven bara om den har skabb.. Ingen kommer ju att ge den medicin så den kommer nog dö av det tillslut :/










 

farbror doktorn

Nu har jag ätit lite tacorester från igår.  Mums. Ska ta och klippa klorna lite på lilla äcklet för han och Ferrari ska till veterinären snart. Ferrari ska ta blodprov och kolla hur värdena ser ut nu när han inte fått nå medicin på ett tag. Hoppas det inte har gått ner igen så vi läre börja ge han igen. Han har ju äntligen blivit piggare och tom gått ner liite i vikt :) Enzo ska få följa med för att veterinären ska få höra hur han låter i näsan haha. Dom andra låter ju lite dom med, så har ju samma problem. Men låter värre på Enzo så bättre att lyssna på han ;P Igår kräktes han nästan flera gånger. Iaf så lät det som de, Så kan ju hända att det inte är kvalster också. Men hoppas det inte är nått värre..

Nä nu är det klodags, Så dom är korta och fina så jag inte får skäll hos veterinären ;)  Sen läre jag åka och ge hästarna lunch innan vi åker till veterinären också.

RSS 2.0