Husägare

Här har de vart dött ett tag, men tänkte försöka dokumentera våran husrenovering för framtiden så hoppas man håller de nu ;p

Vi har iaf köpt ett litet hus i vågbro. Inte den delen jag är uppväxt på utan på andra sidan skolan. 
Huset är i riktigt dåligt skick, ja skulle tro att knappt nå underhåll gjorts sedan de byggdes 59- haha. Men vi fick de iaf till ett bra pris och har även fått låna till lite renovering. Men såklart hade de behövts mer pengar men vi får hushålla med de vi fick. Inte så lätt att få lån med en som är mammaledig :) 

Tak och fönster ska bytas, alla golv och väggar och kök. Badrummet ska byggas ut senare och toaletten uppe behöver ett verkligt lyft! Kommer väll fram mer saker med tiden ;p 

Vi fick iaf tillträde till huset i fredags kväll. Vi "firade" det med Jonas på aspendos och sen åkte vi ut och gjorde ett ryck :)





Denna väggen rök iaf innan de blev för sent :) kan ju inte störa grannarna hela natten ;p 

På lördagen han vi ned lite mer, eller vi och vi, grabbarna. Ja fick ju åka iväg och ta reda på smultron som hade smitit. Mamma och Emma hjälpte mig som tur var :) men vi blev ju rätt sen till huset och så har ja ju Rex så kan inte säga att ja tillförde så mkt ;) men åkte och köpte mat åt arbetarna iaf :) 



Andra väggen med garderober hade rykt när jag dök upp :) 

 Köksväggen före 



Väggarna mellan vardagsrummet och köket före


Rivning utan panelen på köksväggen


Rivning utav väggen i vardagsrummet


Köksväggen borta


Även öppet in till vardagsrummet 


Reglar till "hundrummet"
Dom han även sätta upp väggarna där igår men de glömde ja ta kort på :) 

Vi har iaf kommit väldigt långt måste jag säga, tack vare att vi har så väldigt suveräna Vänner! Helt otroliga! 
Vi har nu rivit de väggar som ska rivas, och byggt upp hundrummet. 

Vi fick ju avbryta arbetet strax före 8 igår eftersom de va lyskväll med fackeltåg på klubben :) efter de så åkte vi hem hit och käkade lite med Frille och Johanna och resten av gänget hamnade på party i Jonas nya (jättefina) lägenhet :) 

Tobbe är i huset och fortsätter medans jag och junior avvaktar lite. Han har käkat och grejat och de är ingen ide att vi åker dit förns han är trött liksom så ja också kan hjälpa till :) 


RSS 2.0