Åter i Årsunda

Hos bästa Ida :)
Vilka dagar ja haft, började med Ön i tisdags med Kicki och Ida :) De va kanske hur kul som helst, och det var ju skitsnygga killar som va i ett band ;D Sen i går så drog jag iväg på nästa fest. Började med att åka till valbo och handla lite med Ida :) Sen åkte jag till Karlskoga och hämtade kevin som hade vart och tränat, och sen körde vi till västerås å så vart det fest där :D Skitkul va det, lite mkt folk på krogen bara. Man är ju inte vad med de när man är från söderhamn haha ;P Vart rätt sent eftersom vi hade "efterfest" så man är ganska trött idag. Jag kom väll hit ungefär strax efter 2, och då drog vi in till sandviken och käkade med kickiluran :) Och sen handlade vi lite och hämtade mitt löshår hos sjöbergs :) Skulle väll behöva göra något åt det nu igentligen för ska ju åka till sthlm tidigt i morgon. Rätt tidigt iaf för vi ska ju shoppa lite också innan nästa fest ;)
Men vet inte om mitt löshår var lite mörkare än mitt egna, fast jag tog det ljusaste. men får se om de kanske inte gör så mkt. SKulle ju vara kul att ha det i iaf :)
Nä nu blir det en soffakväll för oss trötta ;D myyys.

fuckad dag

Det är det minsta man kan säga.
Började med att hovslagaren ringde, det va ju iofs bra för hon behövde ju skos :) Men hästarna stog ju nere i sommarhahgen, och när jag skulle hämta dom så kände dom för att Hata mig. Dom sprang som tokar så fort jag tittade på dom, och inte nog med det så fick jag springa Två ggr genom det superleriga stället i hagen, fastnade och ramlade nästan i skiten. Fy fan! Och stressad var man för att jag hade bestämt tid med hovslagaren liksom. Shit jag va helt galen, ringde till mamma och skrek haha. Att hon skulle ta med ett gevär så jag kunde skjuta dom haha. Jag brusade upp lite ;) Men så skulle hon komma och hjälpa mig, så jag satte mig på en sten och väntade på att hon skulle komma. Och då, självklart så kommer gubben smygandes och lägger huvudet nästan i knät på mig, så jag kastade mig över honom och tog han haha. Jääää, så fick ju hem dom tillslut och nu har hon nya skor :) Men vart inge ridning, både jag och hästen var grymt trötta efter jakten i hagen, hon var tom tröttare än mig. Stog och halvt ramlade ihop när hon skoddes. Så jag passade på att duscha henne istället medans hon var pömsi :) Så nu är hon jätte ren och fin ;D Ja de va väll det som var fuckat haha, resten av dagen flöt på rätt smärtfritt, Eller ja just ja ! Det som jag nästan vart argast över haha. Mitt lös hår kom ju idag som det skulle, elle ja "mitt" löshår.Öppnade paketet och var så himla nöjd, men vad är det jag ser!? Jo det är fel löshår ! Hela beställningen är fel, den är inte min. Utan är till en tjej neranför Gbg. Ett mörkt halvträns, inte direkt va jag skulle ha. Blir nå less då? Här betalar man extra för att få hem grejjerna snabbt, och så får man hem fel saker. Jag blir så förbannade, vilka idioter det måste jobba där. Hur svårt kan det vara att lägga rätt beställning i rätt paket liksom.Jag tänker fan inte betala fullt pris nu när jag får vänta ännu längre, Fuck ! Men mamma ska ringa dit i morgon iaf, och höra hur fan det blir. Jag som tänkte att jag och Ida skulle fixa med våra löshår i morgon :( Det sket sig med stort S .


Ja nu har jag fått ur mig lite arghet haha. Vi sitter iaf och kollar på Step Brothers nu, jag Amanda och Kevin. Helt klart en av dom roligaste filmerna som finns! Man får aldrig nog :D Dom är ju helt sjuka i huvudet hahahahaha !




Nu känns det liite bättre

Som tur är :) Go bror jag har, hoppas han inte ändrar sig bara ;D

Har kollat på en helknasig film nu på 3an. Med Sandra Bullock och Keanu Reeves, typ dom skickade brev till varandra fast han levde under 2004 och hon 2006. Man fatta inte mkt haha :P Men jag fattade en sak iaf, och det var att de va ett lyckligt slut, as always haha.

Nä nu ska jag nog gå ner och sova lite. Ska ta tag i min morgon promenad i morgon som jag så passande har slarvat med i helgen. En riktig tjockis helg dessutom.. Måste nog fan gå heeela dagen om jag ska ta igen det ;) Kanske skulle gå hem till Ida på tisdag haha. Jäjäää, Men just ja ! Hoppas på att mitt löshår kommer i morgon :D Så Ida kan hjälpa mig med det på tisdag, inte bara att sätta i det, sy ihop det också haha. Jag har inte köpt färdiga clips utan ett vanligt träns bara. Ska bli spännande som sagt ;)

Nä nu säger jag och Äcklet good night!

Ledsen i ögat

Tvn funkar inte ! Det va ju jävligt roligt, nu regnar det inte ens länger och alla kanaler är svarta. Är väll översvämmad den där jävla parabolen !
Nu så börjar min lediga vecka kan man säga. Och jag känner mig allt annat än glad över det. Den ligger så himla fel, tänk om de kunde ha vart någon annan vecka, tex v 33 ! Då hade jag iaf kunnat hänga med på race..
Visst jag ska åka till Ida på tisdag, och det ska bli jätte roligt som alltid :) Men jag vill ju så himla gärna åka till sthlm. Jag har EN vecka nu som jag är ledig, säkert bara EN helg också. Ska jag blir tvungen att sitta hemma i söderhamn liksom :( åååh Piss apa bajs helvete !  haha (ja det känns faktiskt bättre om man får ur sig lite fula ord)
Jag viiiiillll åka till sthlm för helvete, jag skulle kunna äta skit vad som helst bara jag fick åka dit.Typ..
Haha nä kanske inte men jaja. Nu har jag fått gnälla lite iaf.


Söndag

Känns bra att vara uppe tidigt på söndagar haha, inte. Och fy tusan vad trött jag är. Vart inte ens nån morgon promenad för jag råkade ligga kvar i sängen lite för länge.. Får ta den promenaden när jag kommer hem istället, kan ja ta en lite längre sväng.
Nu har jag iaf fått i mig lite gröt, är faktiskt lättare att få i sig frukost om man tagit en promenad före, man blir hungrig av det haha. Ska väll pallra mig ner och borsta tändern och ta på mig min badvakts outfit ( tshirten). Ser ut att inte bli så varmt idag, så blir en extra tröja tror jag.

Helt seriöst, varför ska det finnas så mkt saker som jag vill ha haha. En fet lottovinst skulle inte sitta helt fel kan jag lova! Har hitta en sida där dom säljer tabletter som gör att man får större tuttar. Skulle jag vilja prova, dom kan ju inte bli mindre iaf hahah. Men det va rätt dyrt, en burk som räcker 15 dagar kosta nästan 400, och en som räcker 6 månader kostar nästan 4000. Och det är så länge som man ungefär ska äta pillren. Jää skulle vart kul att prova iaf ;P Tydligen så kunde det förebygga bröstcancer också, och de vill man ju gärna vara utan.

Börjar få lite panik inför nästa helg också. Jag vill ju så grymt gärna åka dit ! Men har ingen som kan följa med mig och hur kul är det att åka ensam då :(  Ska jag behöva sitta hemma hela min lediga helg (en av få) och tråka i söderhamn. Jag får inte ens åka på nästa race för då måste jag jobba. Jobba jobba jobba, härligt det låter va, inte...
Jag känner att jag tom skulle kunna stå för resan och boendet, Bara Någon följer med mig ! Någon som känner sig sugen ? :(

Lite roligare saker, Skooooor !

Klicka för att förstora bilden  Klicka för att förstora bilden Sandaletter med runda nitar


Have2have.se


Lördag

Har pinat mig igenom ännu en seg dag på jobbet idag, kom lite regn på slutet men bara lite haha. Så vet inte hur länge dom hade öppet men jag fick åka hem 4 iaf :) Då åkte jag med brudarna (nelly och hennes vänner) och handlade lite mat och sen käkade vi, olika saker allihopa haha. Jag åt gratäng, kött och sallad ;) Mumma ! Sen skjutsade jag dom till berget och nu är jag alone. Jag och hundarna. Får se om de börjar nått bra på tv snart, men de ser dött ut. Vad har hänt !? haha.  Men jag får väll kolla på nån film annars då, har ju några :) Förövrigt så har jag ju kollat på mamma mia för första gången (alltså några dagarn sen), och jag har fastnat för den filmen, riktigt bra :) Gillar inte musikaler annars för ja tycker de är drygt när dom bara sjunger hela tiden, men i mamma mia så är de ju så bra musik, och riktigt bra skådespelare som faktiskt sjunger själva fast de kanske inte låter så bra ;) Men jag har speciellt fastnat för en scen som ja tycker är bäst ;) och Amanda sjunger ju riktigt bra :) Söt är hon också.




Jag vill också ha en sådär snygg pojkvän haha.

Fredag

Nu sitter jag i soffan, och bara jäser. Har haft en seg dag på jobbet, till klockan 19 och sen åkte jag hem och tog med mig Nelly och hennes kompis och handlade lite.
One three hill på tv nu, eller på dvd är de. Jag fattar ingenting jag för brukar inte kolla på det, vet bara vad dom flesta heter men hänger inte med alls på vad som händer eller vem som dejtar vem eller nånting. Då när jag senast såg ett avsnitt så va ju haley och hennes kille gifta och hade barn. Och nu så hade dom sex för första gången haha.

Jaja, nu gör jag lite popcorn iaf, och fick byta till tvn lite :) så nu kollar jag på smallville, nya avsnitt :) För mig är de nytt iaf ;P haha

Å så är det ju jobb i morgon dåå. Men jag börjar iaf 9 så får ju åka hem 4 iaf :) Skööönt. Och sen på måndag så börjar min lediga vecka :D wihoooooo!
Meeeeeen ja vet inte om de blir nå stockholm för mig och jag är skitlessen över det. Vill ju verkligen åka dit men hur kul är det att åka själv då? :( Finns det någon där ute som vill följa med mig ? Någon, snälla !


Just det, har ju beställt löshår jag nu, som förhoppningsvis kommer på måndag :) ska bli spännande;P

Hoppas du läser nu Hasselhof ;)


torsdag

Sitter och kollar på xena nu, och lyssnar på när enzo massakerar något ute i köket. Jag gissar på att de är en mjölk förpackning. Men ja orkar inte säga åt han haha.
Kollade på mamma mia igår igen, men som vanligt så såg jag inte hela filme haha. Har fortfarande inte sett i mitten fast den gått 4 ggr på två nätter nu. Men ja har ju haft annat för mig ;P
Nu på morgonen så har vi iaf gått ut med hundarna på promenad, mamma följde med och parilla och ferrari. Han som är sjuk igen stackarn :( det där jäkla blod grejjset som han hade för ett år sen, så nu går han på kortison igen..

Blääää, snart så ska man åka till jobbet igen då. Inget vidare väder idag, men det regnar inte så kommer väll några och badar ändå tänker jag. Hoppas de är fler än 2 iaf, är så tråkigt att bara sitta och kolla på två personer, som om något skulle hända då liksom. Att dom blir osams och dränker varandra haha. Nä men hoppas dagen går rätt fort, snart så är det helg iaf, och då börjar jag 9 och slutar 4, Myyyycket skönare :)
Och sen är jag ledig en hel vecka :D ska blir så grymt skönt och hoppas att jag kommer iväg på all ja har planerat. Vore tråkigt att bara stanna hemma när man för en gångs skull är ledig liksom. Vill ut och göra massa saker som jag inte gör annars :)


onsdag

Lite trött är man idag måste jag säga haha. Vart ju rätt så sent igår. Skulle bara kolla på mamma mia jag, men slutade med att den gick två ggr haha. Och jag kollade inte ens så mkt för jag pratade i tlfn. i 2 1/2 timme ! de ni haha. Och nej det var inte jag som ringde haha. Men det va trevligt iaf, klart värt att man är lite trött idag ;P
Idag så har jag iaf hunnit med en promenad med Enzo, ätit frukost med mamma och Amanda i lugn och ro. Och även duschat :) Skönt att ha gott om tid på sig istället för att sova till halv 12 ;P
Nu ska jag iaf iväg till jobbet. Är ju hyffsat väder idag iaf så kommer nog lite folk. Igår kom det ju några stycken och badade typ 5 min var för de va så kallt. Så kom inte iväg förns 7 :P Men idag så är de förhoppningsvis några fler, känns drygt att sitta kvar flera timmar för 2-4 pers liksom. Men men..
Tyvär så blir det nog inge solning för mig idag, för det är inte så skitvarmt även om solen är framme ibland. Och är de 20 är hemma så är de nog isvindar ute i ljusne så jag behåller nog kläderna på. Så man inte blir sjuk eller nått, typ svininfluensan ;Phaha


Har vart lite dåligt med bilder nu ett tag, men tycker det är så tråkigt att lägga in utan att photoshopa dom först och det har jag inte haft tid med på länge ;P (orkat) men slänge in en gammal och färdig bild ;P


Tisdag

Trött och sliten nu, efter min morgonpromenad. Tror jag håller på att bli förkyld eller nått för jag vart grymt trött. Och jag går ju ändå samma sväng varje gång så borde inte bli tröttare och tröttare liksom ;P
Nu så tittar jag på smallville, och har ätit gröt ;P hehe Men ska gå och duscha nu och sen åka till jobbet.
Igår fick jag vara ledig ! :D Det regnade ju typ hela dagen så va ändå ingen som kom och bada. Men idag så regnar det iaf inget så kan ju komma nått pucko som man måste passa ;P

Mamma ska till veterinären med Ferrari idag också. Fick tid halv 2 i bollnäs så jag kan ju inte följa med tråkigt nog. Skulle vart kul att träffa Sofia igen, har ju inte sett henne sen jag slutade där och de va ju ett tag sen ;P Men men, ska ju vaccinera äcklet snart också så kanske blir då istället då. Om inte mamma får göra det, ifall jag jobbar.


Måndag

Det är en regnig måndag vi har. Höhö
Inte så kul kanske men inte helt ovnäntat. Kan man ju hoppas på att man kanske får sluta lite tidigare idag då, känns inte så de kommer så jätte många och badar haha. Men who knows, bara för att ja tror de så kommer de väll nån smarting som gillar att bada när de är svinkallt och bajsväder ;P

Jää, och igår så vart det en film iaf, lite oplanerat så där ;P Skulle åka till jonas och hämta min dvd och lämna jespers nyckel, så ladda jonas hem Baksmällan så då var jag ju tvungen att stanna kvar och kolla på den ;P Skitbra film iaf ! Precis min humor, Alan var fan bäst :D Synd att vi inte hade nån text bara, jag missade nog en hel del. Man är ju inte skitbra på engelska haha.

Nä nu ska jag snart börja göra mig klar. Ska ner med hästarna till sommarhagen innan jobbet, men vet inte riktigt hur jag ska lägga upp det. Kommer ju bli jäkligt blöt så måste kanske ha med ombyte. Great :S

Nudå?

Va tråkigt jag haaaar.
Fick sluta tidigare idag iaf, kl 2 :) Det var riktigt skönt, hoppas på fler sånna dagar till veckan för då börjar jag 12 ;)
Försöker titta på tv nu iaf, men den laggar ju så in i helvete! bara för att det regnar lite. Regnar det mycket så blir det helt blått haha.
Har tänkt göra om min bloggdesign flera ggr nu, men jag blir ju aldrig klar. Eller kommer inte på nått snyggt som jag fastnar för rättare sagt. Har ju liksom photoshop nu så måste väll kunna knåpa ihop nått lite mer avancerat än de jag har.
Fuck nu vart tvn blå !

Jaja, har iaf kollat runt på massa sidor. Kläd sidor, I lööööööve kläder ! Synd man inte har så mkt pengar haha. Rättare sagt, no money alls. Till på fredag iaf, men blir inte så mkt rikare då heller så kommer försöka vara lite sparsam iaf :)  Men party i stockholm Ska jag unna mig på min typ  enda lediga helg :)

Här är några söta grejjer jag hitta..


Söndag

Glömde uppdatera igår, men är väll ingen som gråter över det haha.
Nu är jag iaf blöt, har precis ätit frukost, gröööt ;P När jag var ute på min morgonpromenad i morse så började det ösregna! Nice, verkligen.
Och nu ska ja ner och borsta tänderna och åka till jobbet snart. Jag ser inte riktigt fram emot att jobba idag, det är söndag och jag är trött. Och de är pissväder så kommer nog inte så många och badar. Så ska rota fram några tidningar i husbilen så jag har nått att göra efter jag har städat omklädningsrummen.
Sen nästa vecka så börjar jag kl 12 och slutar 19. Känns lite tungt haha, jag börjar hellre 9 och går hem 4. Hela dagen Och kvällen försvinner annars ju.. Måste sko hästen också, på måndag tror ja. Hoppas att veckan går fort, jobber ju nästa helg också, men sen så är jag ledig en vecka :D Sköööönt, Hoppas det blir stockholm då ! :)

Nä nu kanske man skulle göra ett ryck, jäkligt farligt att fastna framför tvn ;)

Fredag

Haft en mycket seg dag på jobbet idag. Trött som tusan på slutet! Men har haft skönt väder iaf :)
Emil och Kevin kom och bada också som dom sa, men åkte inget i rushen och de är jag väldigt besviken över måste jag säga ! Vilka töntar.
Och när jag kom hem så åkte vi och handlade lite, och nu grillas det för fullt ;P Mumma :)
Och jag sitter och letar hotell. Är ju ledig om två veckor och då Ska jag dra till stockholm, iaf hoppas jag att det blir så. har hittat ett rätt bra hotell iaf :)  Skulle vara så grymt jävla roligt, festa som fan och gå och strosa på stan på dagarna :) Självklart tvådagars ;) höhö

Nä mat nu :) Jobb i morgon så tidig kväller.


torsdag

Vilket jäkla väder vi har haft idag då. Värsta åksvädret. Blixten slog ju tom ner i flaggan uppe i rushen ! Fan va läckert de va ;D Kul att de händer lite anorlunda grejjer på jobbet ibland ;)
Nu ska vi snart äta, ska väll bra gött haha.
Men jag känner mig lite halv lessen haha. Har gått och typ längtat inför karlskoga, optimist som man är (eller hur hasselhof) haha. Men det blir tyvär inget för jag måste jobba då :( Så teamet får klara sig utan mig.. Usch va sorligt. Kanske skulle säga upp sig haha ;P nä men känns som det nu, men kan ju inte hänga upp hela livet på racingen heller, även om de typ är det bästa som finns! :)

Onsdag

Idag så har jag haft en mycket varm och skön dag på jobbet. Fast seg, och man blir bra öm i arslet av att bara sitta.
Men nu så är man äntligen på plats i soffan, men vi måste laga mat nu för har inga föräldrar hemma ;) Blir tacos iaf, så blir ju gott iaf :) Till skillnad från min lunch haha. Den va riktigt vidrig men lyckades pilla i mig lite iaf.

Shit vilken konstig dröm jag hade inatt då. Att jag hade piercat tungan. Och de va ju bara läckert. Tills jag kollade närmare i spegeln på hur det såg ut ;P För det första så hade han som pierca mig gjort så min tungspets var klyven så är äckligt, och sen var själva hålet skitstort ! Det syndes inte när man bara hade tungan vanligt, men man kunde typ dra ut kanterna på tungan å då vart hålet  skitstort, typ som hela munnen. Vidrigt va det. Glad att min tunga var hel när jag vaknade iaf.

Nä nu äre dags att göra mat, och sen kanske de blir en film :) A just det, vart fan var Hasselhof när man behövde honom idag ? var ju en liten kille som slog sig i rushen som jag fick rädda ;)

tisdag

Vilken dag! Först så har jag jobbat, och det har vart knas väder, med kallt och varmt och sol och regn om vartannat. Jag har iaf frysit jätte mycket !
Efter jobbet så åkte jag ut och red. Skulle först gå ner och hämta hästarna i sommarhagen och min Pulla ville då fan inte följa med.. Fick ut den andra hästen men hon bara backade så fort jag tog ett steg emot henne. Så det tog aslång tid där nere bland myggen och jag vart skitförbannad haha. Men tillslut så gick jag iväg med den andra hästen och knöt fast han i ett träd så Lussi skulle sakna han. Och då fick jag ta henne haha. Att jag inte tänkte på det tidigare är jag ju lite sur över, va fort de hade gått då.. Och sen när jag gick genom skogen hem så trampade Gubben mig på hälen TVÅ ggr, och det gjort svin ont !! Han väger ju några 100 mer än mig liksom.
Sen red jag iaf, och gick tillbaka ner med dom till hagen igen. Så nu är jag en trött människa som sitter i soffan och väntar på att Ghost Whisperer ska börja, hoppas de är nya avsnitt :D

jobb i morgon igen. WohooooooO!


Måndag

Idag så har man vart duktig och jobbat då. Var inte så många som badade för de va rätt kasst väder. Men vart varmt en liten stund iaf på eftermiddagen.
När jag kom hem så gjorde jag lite sockerkaka eftersom Björte fyller år idag ;P Så den ska vi väll äta snart, plus glass. Stefan ska bara äta lite mat först och vi ska kolla klart på bones :)

Blir nog inte så sen kväller för mig idag iaf, för jag var sjukt trött i morse haha. Fast jag inte börjar förns 10.



Min läckra teamtröja ;)

hemma igen...

Jippi !
verkligen.
Har inte direkt vart nån bra helg. Våran första helg som eget team. Och bilen gick skitbra fast han hade så mycket extra vikt. Men som vanligt så är de nått som ställer till det varenda jäkla gång. Den här gången var det soppapumpen, och en drive trough (stava?) Hade lätt blivit pallplats båda dagarna annars. Skitväder har vi haft också.
Men lite positiva saker har man gjort också. Va till ullared på fredagen och köpte regnjackor till teamet. Och jag fick en ny fin allround jacka med :)  Sen på kvällen när allt raceande var slut så vart det lite mys i vårat fina tält ;P Jag som var grillmästare för kvällen, och de var nog tur att jag inte åt något haha. Var en och annan köttbit på backen tyvär,  men min arm smälte ju för fan när den kom i närheten av grillen så vad gör man liksom ??!
Vart några cider och lite pucko där efter också ;)  Kul fredag, med trevligt sällskap :)
A just det, fick lite eye contact med prinsen också ;) höhö

På lördagen så var man lite seg, kan hända att de va för att jag inte åt så mkt tidigare dagar, vem vet.
Men pallrade mig upp iaf, och kevin hade ju bara ett race, som gick åt helvete men kikade iaf på det tills de var över. Sen vart det mycket depåhäng och så. Hade tom sol den dagen vi, mitt i allt elände.
Och innan vi drog hem så fick jag se kungen brumma iväg i sin gråa bmw också ;P
Sen på kvällen så åkte vi till Gbg och gick på hardrock för att fira helgen ;) Men de va trevligt som alltid iaf, men vart tidig kväller för vi va så trötta allihopa.
Och nu ligger jag hemma i sängen, vart tidigt för mig eftersom tvn inte funkar när de regnar ute.. Kul att bo i söderhamn med en sån tv liksom, eller parabolen kanske ja ska skylla på igentligen.
Kallt är det också, ligger och räknar isbjörnar nu..
Ser verkligen fram emot att jobba i morgon också.. Nä

Gonatt

Falkenberg

Ja vi kom ju hit idag vid lunch. Stannade igår på natten och sov i mariestad. Vilket jäkla oväder vi hade när vi åkte ner, jag lyckades tom filma en blixt ;P

När vi kom fram så började vi bygga vårat gigantiska tält på en gång ;) Så nu har vi värsta schyssta partytältet med ljudanläggning och allt ;D Synd bara att vi fick stå i sunk depån. Vill ju stå där stcc står haha, känns som de är bättre delen liksom.
Sen efter tältet var klart så åkte vi in till "stan" och handlade lite, hamnade i halmstad tillslut där vi köpte allt utom alkoholen haha ;P Vi åkte en vito med tre stolar i bara, så mamma, maria och lina satt fram och vi andra fick sitta bak i lastutrymmet, de va en upplevelse kan jag säga. Filmade nelly när hon sjöng också, så nu har vi en snygg musikvideo på henne haha. Fan va ful hon är ! Och mitt i allt så bromsar mamma så hon slår huvudet i väggen haha.

Nu så sitter vi i tältet och lyssnar på musik och så, Myys :)
Men blir nog tidig kväller för mig iaf, fy satan va slut jag är. Måste fan ha feber eller nått. Eller så är de för att jag typ inte ätit nått idag. Men vart fel tajmat förut, att ja var hungrig för länge så sen kan jag inte äta. För trött haha ;P Men blir nog bra i morgon igen ;P

Whitey

Yeees.
Sitter och kollar på de här med michael jackson nu, konserten nu och före det de här minnes grejjsen när hans kista stog framme. Synd att jag inte hängde med i svängarna när han va så där känd, brittan som gäller för mig haha. Fast de är ju synd att han är död, stackars hans barn.
Har packat också, fast inte klar än, ska slänga in de sista från tumlaren och gå ut med allt  husbilen.
Har färgat mitt hår igen ikväll.Vart ju mycket ljusare uppe på huvet än de va i längderna så fick slänga i lite där också. Så det iaf blir jämt. Men vet inte hur det ser ut än, blir en överaskning i morgon innan ja åker till jobbet, men ja har ju mina aningar om hur det ser ut ;) höhö

Sådär läcker är jag nu ;)


Tisdag

Nu är jag hemma från jobbet. En riktigt seg dag.... Har ju regnat så har inte direkt vart många badande idag haha. 3 stycken motionssimmare bara.
Efter jobbet så åkte jag och mockade på engång, skönt att ha det gjort eftersom ja har en del att göra idag.
Sen åkta jag och solade lite, men de syns inte om vanligt. Och nu ska jag åka på apoteket med mamma, måste ha läppsyl ;)

I morgon, Falkenberg !! :D


Hoppas du läser nu Hasselhof ;)


Ojoj

Shit vad jag red då ;) Långt som fan haha. Känns bra måste jag säga, att röra på sig ordentligt :P
Nu så sitter jag med färgning i mitt hår, ska väll skölja ur det typ nu, bränner som fan i skallen ;) Hoppas de inte blir så jävla oranget...
Sen efter de ska jag nog bara sova, va ju så sjukt trött i morse haha. Har en del att fixa i morgon också. Men det gör jag så gärna ;) Ska packa in allt mitt i husbilen så jag e helt klar när jag slutar jobbet på onsdag. Så åker vi då på en gång, neråt mot falkenberg :D Jääääjj, kommer bli så kul ;) Synd barar att de tydligen skulle vara dåligt väder. Kanske att jag ska ta och springa till ljusne i morgon så jag kommer i mina jeans. Känns inte skitkul med shorts om de regnar liksom ;P Eller hur då Hasselhof ;)  Ser du nu att jag skrev om dig ;P


Måndag

Nu har jag vart en hel dag på jobbet ;) Är hemma nu en snabbis bara och ska byta om. Ska åka och rida lite. Skulle igentligen åka direkt från jobbet men glömde ridkläderna i morse så vart tvungen att åka hem emellan ändå. Så jag passade på att sola efter jobbet istället så jag iaf har det gjort sen när jag är klar i stallet. För då ska mor min färga mitt hår! Måste bli gjort idag haha. För i morgon ska jag sola igen hade jag tänkt, och sen packa ut alla mina saker i husbilen så det är klart för på onsdag så åker vi !!! :D Ska bli så kul.

Nä men stallet nu, Later ;)







Åh skönt !

Idag så har jag städat mitt rum som sagt :) Har faktiskt gjort det för en gång skull, och inte bara sagt att jag ska ;)
Tom dammat har jag gjort ;) Tillochmed.. Ser ut som jag har dammat på ett speciellt vis som heter Tom haha.
Ikväll så har vi ätit supergod mat, de där goda som vi fick av Ingrid (Idas mamma). Mumma ;)
Blir en god matlåda i morgon på jobbet ;P Hoppas på finväder :) annars blire solarium ;) höhö

Nu sitter jag och kollar på den här tennisfilmen, Wimbledon eller va den heter. Jätte bra film faktiskt :) Man har ju gått och blivit lite halvromantisk av sig ;) Förr hata jag kärleksfilmer, fast de är ju lite sport film också.
Ska väll se klart den nu iaf, och sen gå ner till mitt fina dammfria rum och sova lite :) Tröttöga är jag.

A just ja, svängde förbi barnenshus idag och köpte en sjal till Äcklet. Björn tyckte jag verkade desperat, men han är bara avis för att han inte har nån hund att sätta reklam på ;) haha


Söndag

Yes, godmorgon !
Idag ska vi ha städdag. Så ska åka och hämta Nelly nu och handla lite, sen ska vi hem och göra nytta. Ska även slänga i färg i mitt hår idag ! Äntligen ;P Och så ska jag nog ut och rida lite.
I morse så höll på Parilla och Enzo på och rulla och gned sig i något innanför altan dörren. Frääääscht dom lukta sen då, måste ha släpat in nått äckel och lagt sig i. Dom vill tydligen lukta apa ! Så nu är Enzo en nybadad lite hund, som luktar skitgott ;) Sötis.


Nämen, en till!

Nattblogg då alltså.
Vad fan gör jag uppe så här sent !? Måste skärpa mig, snart börjar jag ju jobba igen så ;P

Iaf så har vi vart i Hudik idag, på fotboll. Men före det så gick vi på stan där en sväng och kikade. Matchen va väll inget att hurra över haha, inte ens kul för hudiks lag tror jag. Dom vann med 28-0 noll eller nått, mer än 25 iaf haha. Så vårat lag sög ganska hårt ;)
På vägen hem så stannade vi och käkade på fyrklövern eller va det heter. Mamma och jag tog entrecote, och fy satan. Jag kommer ha träningsvärk i ansiktet i morgon alltså. Segaste köttbit jag ätit, kändes som att tugga på ett bildäck, och jag skojjar inte ens.
Sen på kvällen iaf så åkte vi ut till stallet och skulle ha städdag.  Jag tänkte även rida men när vi kom dit så orkade jag inte. Blåste typ storm och jag hade jätte ont i huvudet så jag hoppade det. Men vi sopade av massa damm iaf, och plockade undar saker så Carina kan måla där.
Sen hamnade vi i lusthuset utanför. Alex hade ju fest också, och några av hans gäster hamnade hos oss haha. Men det va rätt roligt faktiskt, Sjuka jävlar men fan va vi skrattade iaf ;) Jag trodde jag var härdad, men när en började käka katthår och smakade på min sko då vart tom jag chockad haha.
Stryk fick jag också, av deras katt. Carina sa att han har börjat fått damp och börjat bitas bara sådär ändå. Men jag var övertygad om att han älskade mig så jag satt och gosade med han ändå. Gick skitbra och han kurrade och var skitnöjd. Sen bara helt plöstligt så började han kötta min arm haha. Shit alltså ! Jag litar nog inte mer på den katten ;) Synd det för vilken gobit han är när han är snäll :)
Det vart iaf en roligare lördagkväll än väntat :) Det är alltid positivt ;)


Nattblogg

Haha ja, det va inte så vanligt ;)
Hemma i vågbro igen nu iaf. Efter en natt i årsunda hos Loveli Ida :) Vi har haft jätte trevligt as always ;)  Käkat på donken, myst med kissebäbisarna (bilder kommer sen), och kollat på tv med chips i käften ;) Och Idag (igår) så har vi vart till valbo och shoppat lite ;P Kan behövas ibland det med, synd att man är fattig bara ;P
Var även hem till Kickiluran och hälsade på på vägen dit :D Sötis kicki :) Synd att hon inte kunde hänga med oss på valbo bara men hon hade annat inplanerat :( Så går de när vi är så dåliga på att förvarna ;)
Ikväll iaf så har vi vart på dragonen och käkat :) Mys mys ;P Och sen har vi suttit här, vid tvn. Dom andra sover nu, jag ska väll göra det jag med ;)
Just ja, mina kläder från Ellos kom innan jag åkte till Ida också :) Kanske slänger in nå bilder på det sen om ja inte glömmer det.

Nä men nu säger Äcklet och jag Godnatt !

Dåligt nu

med uppdatering fast jag är ledig haha. Men vad fan de är ju så härligt väder ute så man har ju inte tid att sitta inne :) Måste vara ute och ta vara på solen när den äntligen är här ;D
Har iaf vart ute i stenö idag med Maria :) Riktigt härligt var det. Men vart jätte molnigt efter ett tag så då drog vi på donken, Och då minsann vart de skitsoligt och tokvarmt när vi åkte ; ) Men men shit happens.
Sen har vi vart på fotboll iaf, norrala-delsbo. Och norrala vann med 3-2 :) Goodie

I morgon så blir det lite mer solning iaf :) Och sen ska jag åka med Bästaste Ida hem till henne, Like it :D Va länge sen nu ska bli så kul :)  ♥

Oj nä nu vart klockan mycket, man kanske skulle ta och sova lite så man orkar vara vaken på stranden i morgon ;) höhö


Och ingen kan förstå hur mkt jag längtar till Falkenberg ;)


RSS 2.0