Nyårsafton!

Godmorgon! Fett tungt att kliva upp idag, trots att jag läntat heeela natten;P
Sov sjukt dåligt och drömt massa konstigt. Sista drömmen var skitläskig haha.
Men nu är jag vaken och nyduschad så ska försöka planera de närmsta timmarna så smart som möjligt ;P
Ska till stallet, till Alen och sen hem till vågbro för att lämna äcklet och hämta en madrass. Packa ska ja också göra men de går fort, badkläder, legging och skjorta. Sen äre klarrt ;)

Vi ska ju fira nyår ute i Skärså hos Frille :) Kommer bli så jävla roligt! Om inget går snett, men det är förbjudet. Vi var och storhandlade till 13 pers igår, men jävlar va vi var ekonomiska, jag är Idah är Kung handlarna.
tre rätters, snacks, och korv till natten och de blev ungefär en 100 per person. Det är billigt! :)

Nä nu har jag inte tid att sitta här längre ;P


Onsdag

Goddag!
Idag har de inte vart en sån bra dag, måste ju ha sånna ibland med.
Började med att kliva upp sjukt tidigt, tyckte jag iaf. Och jag mådde så jävla illa. Trodde ett tag att jag skulle spy när jag var i stallet.. Men finns de nån i världen som kan häva en kräkreflex så är det jag iaf ;) Envis!
Men ja tror inte jag skulle spy heller för när jag kom hem igen så drack jag lite vatten och sov en stund. Mådde lite bättre när jag vaknade sen.
Vet inte vad som var fel riktigt, men de är väll så. Ibland mår man illa när man vaknar. Kanske drömde att jag åt ärtsoppa? Nee, ja vet vad jag drömde ;) Eller just ja haha, den drömmen var ju efter jag kom hem från stallet. Smaskig dröm måste jag säga, ja var lite kär när jag vaknade.

Åkte till gth vid lunch iaf, och följde med mamma till coop och käkade. Ja åt inte så mkt, vilket är braaa haha. Fast jag har sagt att nu innan nyår är det bara att svulla hur mkt jag vill, och i Januari tar vi tag i träningen :D
Städat har jag gjort nu också, men inte helt klart. Ja har så ont i huvudet och är trött.. så jag tar det sista i morgon. Har ändå inget speciellt att göra. Studieböckerna har inte kommit än...

Ikväll då? ska man sola? Skulle verkligen behövas, ser mer död än levande ut nu. Och det finns inget som piffar upp så mkt som lite bränna :) Bättre än smink!
Men orkar man? haha Får se det. Faaan måste fylla i min utväxt också, får be mamma att göra de i morgon kväll. Perfekt att sitta med färgen i medans ja ser på VD för de är så spännande att jag inte märker hur jäkla mkt det svider och kliar i skallen ;) Man måste vara smart.

Tisdag

Goddagens i snöeländet.
Igår så var vi till Gävle för lite mellandagsrea. Den va ju värdelös, som väntat :P Men lite saker köpte jag ändå :P Sen vädret var ju inte att leka med heller, iaf inte på ditvägen. Snörök så in i helvete, ett tag vart jag tom lite rädd. Jag såg verkligen ingenting, inte bilen framför, inte kanterna ingenting.. Livsfarligt. Men de va mkt bättre på vägen hem tack och lov.
Vi avslutade med Mediamarkt, så himla kul att gå å kika därinne ;P Vi gjorde också lite reklam för Kevin så vi satte hans hemsida på alla datorer och Ipads haha ;P Smarta vi är !
Sen när vi kom hem så blev det pirates of the caribbean mys :) Superbra dom filmerna.
Fet sovmorgon idag, ja vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Har inte fått böcker än så plugga blir lite svårt.. Min bil är inte heller så kul, orka åka i onödan när förardörren inte går att öppna från insidan. Vägrar klättra ut på passagerarsidan.... Blääää, vilken tråkig dag. Tänkte rida men de är nog ingen bra ide då jag fortfarande har sjukt mkt hosta. Det blir ju tusen ggr värre om jag sticker ut och rider också, även då de är perfekt väder. Synd..

Så får väll sitta och ha ångest över nyår istället. Vad fan ska vi göra !? Ska de vara så svårt att få tag på en stuga eller ett hus ? Bara 1 enda natt haha. Våra hyresvärdar blir nog inte så glada om vi kör nyårsfest hela natten i någon av våra lägenheter. Kanske blir en nykter hemmakväll?.......

Söndag

Goddag, vilken kort dag det blev.. Konstigt när man sov till typ 3, eller sov och sov men ja nästan.
Blev ju lite party igår då. Började dagen med att kliva upp kl 8 och släppa ut hästar. Ganska segt eftersom det blev sent på Julafton, de va ju tokfest hemma i vågbro ;)
Sen bestämde vi oss för att göra oss iordning tillsammans hemma hos mig och käka lite god mat :) en FörFörfest ;) Så jag, Amanda, Jossan och Elina hängde här ett tag innan vi drog vidare till respektive fester. Vi drog ju såklart till Jonas :) Där hade vi skitkul! As always :) Partyhattar, ballonger och lysarmband ;D Vi drog till Statt i god tid tyckte vi, men ändå fick vi köa aaaaaaslänge. Inte okej, de va ju fett kallt ute :P men vi lyckades klämma oss in, va nära att vi inte kom in för det var ju typ fullt. Nästa år drar vi fan kl 9 haha.
Väl därinne flöt allt på och vi dansade och hade roligt, träffade kul folk :) Men sen blev det lite föööör mkt folk och jag blev för nykter. OCH trött haha.
Juste, kvällen som hade kunnat sluta i värsta drama, slutade ganska bra ändå. Skönt att de är lugnt, jobbigt att gå runt att vara arga på varandra helt i onödan.

Jaja, idag blev som sagt en kort dag. Mamma hämtade mig och vi åkte till stallet, sen hem till vågbro och käka lite kallops :D mumma! Filmmys hos Jonas efter det :) Men vi kollade aldrig klart på filmen för det blev för rörigt så drog på donken istället ;P Nu ska jag sova för de är upp tidigt i morgon som gäller. Om vädret inte är alltför pissigt så ska vi åka till Gävle och kolla in mellandagsrean lite :)


Julafton!

Ja nu är julaftonen här, som vi längtat! Kanske inte, jag tycker mest julen betyder stress ja. Men julklappar hit och dit, och fattig som man är på studiebidrag. Samtidigt som det är mysigt att träffa släkten :) Men ska bli skönt när julen är över, jag är mer sugen på juldagen ;) OM jag pallar med den vill säga, fan va jag mår dåligt asså.

Bakade ju knäck så det stog  härliga till igår. Till jätte sent och sen var jag skittrött men kunde inte sova. En av anledningarna var att min kära älskade hund har skällt, fnyst och morrat precis heeeela jävla natten. Han håller fortfarande på? Va är problemet ? Spökar de här heller för jag är ganska övertygad om det inte låter en massa som han kan skälla på.. Fett jobbigt iaf, inte läge att vakna förbannad på självaste julafton haha.
Men fick ett trevligt samtal inatt iaf :)

Nu ska ja väll vakna till, så mammsen kan hämta mig så Julaftonen kan starta ;P



Det är något extra Juligt med coca cola lastbilar tycker jag! :)

God Jul


Bajs....

Går åt helvete med knäcken hehe. De blir bara värre och värre ju tröttare jag blir haha. Och så nu senaste satsen så var jag för upptagen med att sitta och sukta över en film på 3an....

I´m in Love!


Uppesittarkväll?

Haha nejni, inte för mig heller.
Jag skulle ju på det igentligen, hos mr Nerstedt men jag hade ju inte tid :P Ser ut som en ungkarslya här, och jag måste göra knäck.
Kom hem efter kl 18 typ så har haft ganska fullt upp hela dagen. Gjorde mat direkt för jag var svinhungrig, wook med chili och ris :) Mumma,  har jag några matlådor också. (Y)
Sen gjorde jag en sats med knäck innan Vampire Diaries :) Vart mkt bättre den här gången, hade i nötter nu med :) Efter VD så rengjorde jag kastrullen och satte igång en ny sats, ska väll provadoppa den strax. Och efter de gör jag väll en till tror ja, så har jag ett gäng knäckisar till i morgon :) Mormor och morfar ska få några och så ska ja ha med till mina båda familjen som jag ska fira jul med i morgon :)
Så blir en ganska lång natt för mig, så jag hoppas man kan ta lite sovmorgon i morgon iaf. Skulle jag behöva, har fan knappt hunnit sovit nått i veckan. Och i morgon väntar en ganska stressig dag.
Mamma ska hämta mig och skjutsa mig till stallet ( har ju ingen bil ) och sen ska jag med hem till dom och slå in julklapparna.  Sen vidare till Pappsen innan vi åker vidare till Faster och Henrik för att fira jul där :)
Kl 5 sen ska jag dra mig vidare till vågbro för en Engmans jul! + Kevins svärfamilj ( vår andra familj ). Vi ska alltså byta lite julklappar och leka massa lekar och en del av oss kommer nog supa till också ;) Tror att Rättviksjulen blir svårslagen, men det kanske är bra ändå om inget brinner upp denna gången ;) 
Och vi ska också försöka att inte bli utslänga från statt på juldagen ;)
Gud nu längta jag till Juldagen! Kommer bli fett kul :D


Torsdag

Den här veckan har gått alldeles för fort :P För mycket saker att hinna med och för lite tid.
Igår var vi i Gävle heeela dagen för att köpa julklappar. 8 kom vi hem, 9 kom jag hem från stallet. Lånade mammas bil eftersom jag hade korn i bakluckan. Sen när jag skulle ta min och åka hem så startar den inte.... Underbart! Förstår inte vad som är fel heller, inte batteriet iaf. Så nu är jag billös, kevin fick skjutsa hem mig igårkväll.
Idag har jag tvättdag, därför jag är uppe så tidigt. Väntar på att mina tre maskiner ska bli klara nu :P 
Tänkte att jag skulle plugga lite medans, men ja har mycket annat jag ska hinna med idag med. Ska städa på gth och åka och handla. Betala räkningar också så man har det ur världen.

Läste en upprörande sak på aftonbladet igen idag. Såklart om ett djur denna gången med. Finns det något värre?
Nu var det en liten Golden valp som blev ihjälpsparkad på promenaden... Alltså vart är världen påväg? Tydligen smet valpen och sprang fram till en främmande man och hans barn. Så mannen då som misstog valpen för att vara en varulv lyfte upp den i kopplet och sparkade till den så den flög in i en buske och senare dog av sina skador. Alltså jag orkar inte. Hade någon gjort det på Enzo, då hade det svartnat för mig. Utan att tveka hade jag slagit ihjäl den jäveln. HUR i helvete kan man göra så? framför hans egna barn också, dom lär ju knappast tycka att pappa är deras hjälte. När bet en golden ihjäl någon senast? en valp dessutom som på sin höjd har kapacitet att döda en mus om den nu skulle få för sig att döda något över huvudtaget. SJUKT säger jag bara, spärra in den jäveln tycker jag. Tänk om han flippar ur och tror att sina egna barn är varulvar också? livsfarligt.

Angel blev tio veckor.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8320166.ab


Måndag

Ja ja har väll glömt att skriva om helgen som var. Och det slutade ju med fest, såklart! Vi hamnade hos Nisse, bättre sent än aldrig och därefter på Olles. På vägen dit (vi gick) så blev vi stoppade av polisen. Dom hällde såklart ut de vi hade i händerna, och alkotestade min flaska haha. Jag sa att de bara var läsk, vilket jag fick se sen att de inte va :O haha
Jaja, vi hade det iaf trevligt inne på Olles, kvällen flöt på smärtfritt. Tills vi skulle dra hem, eller efter vi hade dragit hem..
Jag har mått så sjukt dåligt efter jag fick reda på vad som hände där ute på natten. Det var ju inte alls meningen, ett dumt försök till att driva lite bara, vara lite rolig. Jävla dumskalle som man är. Sen ett missförstånd också där jag efter ett samtal fick information som inte stämde. Jag trodde dom hade skjuts! Jag är inget monster :( Känslan jag har haft sen söndags förmiddag är typ att jag har dödat någon? :S Så himla onödig kväll som har förstört massor. Jag hade ju inte direkt planerat att få ett gäng människor att hata mig..
Jaja, ingen här som fattar vad jag menar iaf. Jävla pissnatt iaf, och jag börjar sakta men säkert återhämta mig (för de va ju mig de va synd om också... nää) men dåligt samvete är fan inte trevligt de heller.
Försöker göra saker så jag tänker på annat, så idag drog vi ut på Ecenter och körde madrasser efter bilen :) Det va fett kul! Men på slutet jävlar, jag åkte UNDER snön, nelly försökte gräva fram mig i farten. Envisa var vi och släppte aldrig taget haha, jag åkte på magen typ halva varvet också :D Måste vi lätt göra om! ;D Har nog hjärnskakning nu, mår lite illa och är yr. Men de kan man väll sova bort ? ;) Ska lägga mig nu iaf för i morgon ska vi åkte till Sthlm tidigt :)

Godnatt!

Näe fyfan..

..va tråkig lördag!

Det bara snöar och snöar så de går ju knappt att vara ute. (Y) Kör ju fast bara man startar bilen i stort sett.
Jävligt negativ blir man då ;)

Meeeen iaf då så är jag hemma nu och sitter och samlar kraft. Ska ta mig i kragen och städa undan lite här så man inte kräks på hur stökigt det är. Och jag ska även baka knäck! undrar jag hur det kommer att gå. Det blev ganska bra efter typ 4 försök förra året, men ja har ju glömt bort hur jag gjorde när de blev så bra ;P Men ja är inte så kräsen heller, Brända knäckar är också goda ;)

Men det känns ändå fett tråkigt att syssla med sånt på lördagkvällar.... Inge fest, inget socialt liv över huvudtaget haha. Jag pallar inte festa,  Jonas är inte hemma... Ni hör ju själva ? haha
Jag måste börja klara mig utan Jonas ;)



Så här såg det ut förra gången. 3 olika satser, en av dom var perfekt ;)


Lördag

Godmorgon! Det är lördag, jag är uppe tidigt? ja lite iaf, och det snöar ute. Meeeeeen jag ska ut och rida!
Har precis petat i mig lite frukost, provade något nytt nu. Naturell lätt youghurt med osockrad hallonsylt. Typ som halonyoughurt fast utan socker ;) Inte lika gott heller haha, men de gick ner iaf.

Ska strax åka till vågbro och släpa upp min lillasyster som ska följa med mig och rida. Hon ska ta Lussi för jag ska rida på Gubben. Den enda som är positivt hittils är att det inte är så jättekallt ute! (Y)

Bläddrade på aftonbladet medans jag åt, och fick se en mycket upprörande artikel.
Alltså det finns inte nog med hat åt sånna människor! Personligen tycker jag att det enda rätta straffet är att utsätta dem för det som de utsatt djuren för. Är ju inte klokt att dom ska "pröva" om han ska få djurförbud. Det är liksom inga snack om saken, han borde få livsförbud!!! DÖD ÅT DJURPLÅGARE

SKRÄCKSCENER Hästar som inte blivit rengjorda på mycket lång

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8298693.ab


Fredag

Goddagens, igår blev de inget bloggande eftersom blogg.se var.... Stört ? haha
Ja men ingen gråter väll över det :P Var sjukt trött igår iaf efter en heldag i skolan. Dock var det roligt :) Nästan som lite bounding med lekar å teater :) Våran var ju skitbra hahaha. Stackar Jöhnny! Men jag smet lite tidiager så jag han med 4 tåget :) Tog stallet direkt jag kom hem, och sen handlade jag lite med mamma. Är bra att vi båda tycker de är tråkigt att åka och handla ensamma. Sen hem och värma lite mat, kolla på vampire diaries, ut med Enzo och sen direkt i säng. Upp tidigt idag igen, iväg på nån lektion om samtalsteknik. Jag fattade nada haha, helt bortkommen. Så de va ju synd då att jag inte kunde stanna kvar hela lektionen, de hade jag nog behövt. Men jag måste gå så jag han med tåget eftersom jag ska besikta bilen idag. Jippi, den går ju säkert rätt igenom.....

Jajaaaaa, vad ska man göra ikväll då tro? Är det något annat bra på tv nu när de inte är nå Idol eller Cirkus Möller? Ja har ingen aning ja. Min veckorytm är förstörd :P Men jag har ju en hel del filmer att roa mig med i brist på annat. Kanske också att man skulle unna sig nått gott? Har ju trots allt vart ganska duktig nu i två veckor :) Inge chips eller nått, och framförallt inge sprit! Men hakan är kvar, tyvär haha. Den envisa jäveln vägrar ju att försvinna. Den väntar väll på att pattarna eller röven ska gå först, gentleman som den är. (Y)





men it can only get better ;)





Onsdag

Ja jag hoppade visst över en dag hehe.
Men jag är en sliten människa som inte tål att kliva upp tidigt, och framförallt inte tål kyla haha.
Igår hade vi heldag i skolan, Again! Man är ovan asså :P Föreläsning på förmiddagen, kan inte säga att den va intressant för jag hängde inte med riktigt. Min skalle var någon annanstans, men jag lyckades anteckna på datan iaf så ska bli spännande att se vad som står där ;)
Sen på eftermiddagen hade vi pratainförfolk övningar. Ganska roligt haha, och vi fick höra intressanta berättelser :)
Seeeeeeen mina vänner väntade HELL! Promenaden från skolan ner till stationen var kall, men sen att stå stilla och vänta på tåget i 20 min, de va dööööden! Allstå skylten där de stod att de va -50,0 va inget skämt! Kändes som att någon drog rivjärn längs mina ben :S Sen kom äntligen tåget, men jag han knappt bli varm förns vi skulle kliva av i söderhamn. Och där var det inte direkt varmt heller.... Min bil har totalfryst (somvanligt) På insidan!! Alltså jag orkar inte. Och det går inte direkt att skrapa rutorna på insidan heller, eftersom rutorna är böjda. Så i 15 min fick jag stå och vänta på att de tinades upp ett litet hål jag kunde kika ut igenom. Mina hände och fötter var döda vid det laget, och jag ville bara hem och lägga mig under täcket. Men stallet först, och sen åkte jag hem till vågbro och fick hemlagade köttbullar :) Kollade på despan där också innan jag åkte hem och ramlade direkt i säng :P

Idag är jag ledig, vilket innebär städ på gth och sen vid 5 ska vi ut och hämta spån. Loveli

Måndag

Goddagens! Vilken låååång dag jag har haft, och jag är inte ens hemma än :P
Började ju 9.15, nu kurs så de va intro på den först, och sen föreläsning. Jag kom med i kursen iaf hahahaha ;P
Sen efter lunch så har vi haft berättar grejs. Ganska kul faktiskt hehe, mycket praktiska saker och de gör ju att man inte somnar iaf :) Hade jag lätt gjort om de va föreläsning, dööööden va tråkigt.
Nu sitter jag och väntar på skolan. Tänker gå till tåget så sent som möjligt så jag slipper stå ute och frysa i onödan :P Förkyld är jag redan så det räcker och blir över, sjuuukt sliten. Och öm i hela kroppen, känns som jag har gjort ett monsterpass på gymmet i helgen, men jag har inte vart speciellt aktiv haha. Förutom att vi åkte pulka och gick upp för backen några gånger. Men jaja, sånt är livet :P Hoppas jag blir frisk snart, orkar inte må och se ut som ett arsel hahaha.

I morgon väntar en föreläsning på morgonen och nån övningsjox på eftermiddagen. Hoppas den är lika smidig som den vi hade idag. Läängtar till Onsdag för då är jag ledig :D Loveli med lite sovmorgon. Ganska plågsamt att kliva upp flera timmar innan man börjar kan jag säga. Det tär på livsviljan, lite drastiskt sagt ;)

Nej nu kanske de börjar bli dags att dra sig down town och hoppa på tåget :)




Söndag

Den här helgen gick för fort! Men vi lyckades vara nyktra iaf :)

Igår så var det en mycket trött Kim som klev upp kl 7 för att åka och släppa ut hästar. Fick ju agera taxi på natten så skönhetssömnen fick jag hoppa över ;P
Hem och tvätta efter stallet, och sen vidare till pulkbacken ! :) Vi hade det skitmysigt och roligt, grillade ju korv och marshmallows den här gången med :) Och sen åkte vi hem och bytta till torra kläder, jag tog även en vaaaarm och skön dusch och sen åkte vi ut till flyget för att fortsätta våran lördag därute ;P Madrasser efter bil, det var en rolig syn hahaha. Amandas vurpa var ju klockrenast! Måste vi göra om när de är ljust ute så vi kan filma ;P Donken efter det, hungriga som djur va vi, sen till gth för att fixa med oljan. Efter det så slog vi oss ner i soffan hos Jonas och kollade på Småstadsliv 3 :) Fett kul, men vi va nog lite smått för slitna för att kolla på humorfilm, man orkade knappt skratta.. Så vi gav upp typ kl 23 och jag drog vidare för att se två mycket skumma och läskiga filmer. Kanske var det värt att vara nykter ändå, hade iaf en kanonlördag jag :)

Sen att jag känner mig fan bakis idag ändå är en annan femma ;P Jävla förkylning..

Nu ska det pluggas iaf, så får vi se vad som händer med kvällen :P En film är ju aldrig fel liksom.

Fredag

Nu är fredagen här! Helg på riktigt :P
Igår så gick våran opponering kanske inte skitbra ;P Men vi hade ju inte väntat oss att få så bra kritik heller, vi va ju fan inte ens klara ;P men men..
Missade också Vampire Diaries eftersom vi bakade pepparkakor istället. Brända som tusan blev dom. Men de är ju gott de med ;P Ska måla på dom idag med klasyr. Vi har ju gjort många smilegubbar. Men ja tycker min mercafront blev snyggast ;)

Jaja, idag är jag dyngförkyld! Det började lite smått igår men idag, uscha haha. Har inte sovit nått vidare heller. Så jag väntar in febern haha. Kevin hade ju lite feber igår så ja tror vi åkt på samma förkylning allihopa.
Meeeen, trots det så ska jag åka och "jobba" nu hehe. Städa på gth ;P Jag är ju som sagt proffs städare ;)
Sen blir det stallet och ikväll får vi se vad som händer. Antagligen inte de ja planerat in från början så jag får väll göra som de flesta andra och se på när Jay spöar Minnah. Inget illa mot Minnah, hon är bra. Men Jay är bättre faktiskt. Sen så kan jag inte sluta att hoppas att de ska ta in Erik så han får göra ett famträdande också ;) De vore ju höjdpunkten på dagen de, omg vad han är kung !

Nämen nu ska jag dra mig. Och hörrni! Hur fan känns det med en helt vit helg då? Känns nästan som ett slöseri av helgen haha. what else to do liksom ? Men tror inte de är många som ska ut ändå, så vi kanske inte missar något.


Nä en vit helg, ska det vara nått de ? ;)


Torsdag

Godmorgon, anlände precis till skolan. Kevin släppte av mig för han skulle åka till sthlm och hämta olja. Så de va ju trevligt att slippa sitta och trängas på tåget på hitvägen iaf ;P
Men herregud vad dålig värme de är i sprinten, tyska bilar är inte gjorda för svensk vinter ;P Blåste så kallt ett tag så det kändes som att vi åkte nercabbat...
Nu sitter jag inne i värmen iaf, men jag fryser ändå. Det är ju drömmen de. Har min tjockaste jacka, och fryser Inomhus! Vet inte vad de är mest fel på, mig eller högskolan. Jaja, ska vänta in mina kära vänner nu, och tagga för opponering haha. Kan bara tänka på att ja har helg i morgon ja ;D Ska försöka hinna hem i god tid så jag hinner städa lite på gth idag, behöver jag inte ta allt i morgon ;P För då kan jag sova lite före hihi.

Ååh, vad är de på tv ikväll då?? Joo de är ju Vampire Diaries :D kul kul !
Skönt att de inte är säsongsavslutning på allt som är bra iaf ;P

Onsdag

Godkväll antarktis...

Shit vad kallt det är ute, jag tyckte de va skapligt kallt i morse. 10- så jag klädde på mig ordentligt, men det hjälpte inte speciellt mycket haha. Va ännu kallare i Gävle, speciellt när jag skulle åka hem. Eller gååå till tåget.
Ja vi blev iaf "klara" med vår opponering haha. Shit alltså vad hemskt det kommer bli i morgon.. Vi kom ju på en massa saker som vi har missat med våran uppsats, men den är ju redan hos de som ska opponera våran haha. Jaja, hoppas vi blir godkända bara, och sen äre heeeeeelg :D

Nu är jag hemma i vågbro, har precis ätit! Guud så gott haha, mitt första mål mat sen fiberflingorna i morse. Man är ju människa igen ;P Tur de eftersom Greys börjar typ nu! Säsongsavslutning :( Alltid lika sorligt för oss tvnördar.. Vad ska jag nu roa mig med i vinter ?


Tisdag

Godmorgon!
Skönt med ännu en sovmorgon :) Det behöver jag ;D
Ligger och ser på Smallville nu, medans någon hamrar i väggen. Drömmen det haha ;P 
Ja har typ sett alla avsnitt redan, den serien har ju börjar om tusen gånger. Men nu är det den biten av serien när Jason är med, och han är ju lite smått läcker ;) Så gör ju inget. 
Snart är programmet slut iaf och då ska jag åka hem till vågbro och hålla Parillan sällskap. Hon är ju ensam för att de andra åkte till Hudik i morse. 
Där ska det plugga måntro, lite svårt bara att hitta fel i någon annans arbete. De enda felen jag hittar är typ att vi inte har skrivit vårt på samma sätt, och antar då att vi har skrivit fel haha. Jag är ju inte direkt en hejjare på uppsatser, nybörjare.com.
Men ska ta med uppsatsboken som jag faktiskt köpte, och försöka bli lite klokare.  Så får vi se hur det går ;P




Måndag

Gud så tomt det har vart här inatt, utan mitt lilla äckel :) Men ska dra till gth nu snart och pussa lite på honom :)
Hjälpa mamma med lite fakturor också, är en rejäl hög som ligger på skrivbordet sen dom var borta :P
Även läsa igenom uppsatsen som vi ska göra en opponering på :P
Känns som det kommer bli en ganska seg vecka, för jag längtar så himla mycket till helgen! :)

Uscha ja, en nyttig vecka väntar haha. Nu jävlar ska dubbelhakan bort! ;)




You won't see me cry, I'm hiding inside
My heart is in pain, but I'm smiling for you.


Söndag

Vilken dag det var igår, skithärlig :)
Pulka med bästa människorna i hästskobacken, avslutade med lite värmning runt en lägereld ;)
Sen på kvällen blev de party at Nisses places. Och jag och nisse gick ut med att vi har ett förhållande hahahahaha. Hur orkar vi, så jävla töntigt ;)  Sjuka är att vissa verkar tro att de är på riktigt med.

Helt okej kväll iaf, men jag snetände efter krogen och drog hem haha. Läge för en nykter helg nu tror jag, vi är för gamla för att hålla på såhär. Måste lära oss att umgås och vara sociala Nyktra! Fast de är ju bra kul att festa med ;D  Tagga för Juldan iaf, kommer bli grymt ;)

Idag har vi bara tokchillat, först i Nisses sofffa, och sen åkte vi på donken och käkade. Chillet fortsatte hemma hos Jonas sen, med lite Cod. Ja, Jag har spelat cod, och jag ägde! ;)
Nu är jag på g och ska åka till stallet, sen blir det filmmys hos Jonas igen :) Gillas, perfekt söndag.


Lördag

Jäklar vad veckan gick fort :P Så fort att jag glömde blogga igår haha.
Var iaf ut och red, klädde på mig så in i helvete, med mammas ridoverall å allt :P Men jag glömde skidglasögonen och det fick jag sona för, såg inte ett smack pga av snön och fick grenar i ansiktet som jag inte kunde ducka för :P Underbart :P
Åkte till gth efter ridturen iaf, och städare klart på kontoret och hjälpte mamma med lite fakturor :P Sen iväg och köpa ny skrapa till bilen, den anda är nämligen runt där man ska skrapa, alltså inte så finktionell.
Finmiddag sen, kött och sallad :D Och idol på det. Olle åkte ut som väntat, orkar inte bry mig efter andreas åkte ut haha ;P Men faktiskt så kommer Jay att vinna, han kan ju sjunga Allt!

I morse så åkte jag och släpte ut hästarna, gaaaanska segt att kliva upp tidigt på en lördag men jag är ju van.
Men när jag kom hem så gjorde jag en tabbe haha. Jag la mig på sängen med enzo och kollade på tv, så somnade jag! inte bra inte bra. Blir så sjukt seg när jag sover för länge, hade vart piggare om jag bara fortsatt att vara vaken efter stallet ;P men men, jag är ju uppe nu iaf och ska väll göra något av min dag kanske. Vet inte hur den kommer sluta, men sånt som visar sig :)

Justa ja, Kollade på Bumbibjörnarna innan jag somnade haha. Alltså jag dog ja åt de Gramse sa.

Bernard du kanske borde sluta upp med trollformler när du har så dåligt minne. 
Om det regnade grymlingar ute skulle du glömma att gå in!

hahahahaha oskön!



Torsdag

Sovmorgon idag, underbart. Synd att en drömjävel skulle försöra allt, vad är meningen med dessa drömmar? Den som bestämmer vad man ska drömma måste hata mig haha.
Jag är inget fan av Oskar Linnros, men Dum av Dig stämmer verkligen in här.

Idaaaag ska jag städa på gth! Slipper jag göra det i morgon. Sen ikväll väntar Vampire Diaries! :)


Onsdag

Pissnatt pissdag!
Ja orkar fan inte, jag satt och sökte artiklar igår till jag fan somnade sittandes, inte speciellt sent, men ändå. Jag var sjukt trött efter en natt nästan helt utan sömn. Och vad händer ? Jo jag har en precis likadan natt igen...
Jag har för mycket ångest och stress i mitt liv, ja vet inte om student är något för mig ändå? Tydligen pallar jag inte trycket, orka att jag har Alla symptom för utbrändhet  (jag såg de när jag pluggade till stresstentan) Det är fan sjukt. Enda gångerna jag över huvudtaget kan släppa stressen, de är faktiskt när jag festar. Inte bra jag vet, men då har jag nu ångest över att jag inte har råd att festa nått mer, medans mina vänner kommer göra de varje helg. Små problem som blir stora.. Blääääää, Längtar tills jag får ett liv, tills jag kan slappna av :P

RSS 2.0