Lördag

Godmorgon alla små äckel haha ;P

Idag är de vår stora dag hahaha ;) Halloweenfest! mm Nice. Får se hur många som faktiskt behagar dyka upp ;) Ja vi kommer iaf ha skitkul ändå, blir som man gör det. Slapp vi pynta en massa och fixa skräm grejjer, känns onödigt om hälften av dom som e där va med och planerade liksom ;P Men men, blir nice ändå :)

Synd bara att jag sov över haha. Vakna först typ halv 8 så tänkte, ja neee bara lite till. Till 8 iaf sen kliver ja upp. Mm de gick bra, vakna 9 nästa gång haha. Så nu e ja skitstressad, (vet, smart att sitta här då) Men kan inte låta bli. Sitter och dricker te nu och försöker fixa lite musik till kvällen men vafan de går segt. Går ju inte ta hem låtar.. Måste iväg och handla lite dricka med, och bakis frukost som ja ska ha med till Nathalie eftersom ja ska sova där inatt;P Slipper vi vara rädda och ta oss hem ensam liksom. Är vi två kan vi banka ner vilken jävel som helst ;)
Sen efter nathalies träning så ska vi se på Skräckis här, för att komma i stämning liksom ;P Men vi e fega och tar de medans de e ljust ute haha. Men också för att festen "börjar" kl 18.15 så då måste vi vara klara, även rummet vi ska vara i. Ifall nån kommer den tiden liksom, inte för att vi tror det. Och de tar väll några timmar att göra sig klar liksom, med smink å dräkter å sådär. Fan vi kommer bli snygga asså, Grr ;)


Var det någon som trodde att bilden under var jag ? hoppas inte de hahah ;P isf är ja grym på PS ;D

 


Fredag

Idag ska jag ha en riktig jävla städdag, äntligen haha ! :) Faktiskt så har ja längtat, jobbigt att ha så stökigt, men har verkligen inte haft tid att ta tag i det i veckan. Men idag så fan :) Får ju finfrämmande ikväll med, Idoooltajm ;) Vi e Eriks bästa fanclub ;)
Vi ska även på barnenshus och dollar :) Boa med får vi inte glömma, viktigt med alkohol för en lyckad fest ;)

Ja annars då, saknar mitt lilla äckel jätte mycket. Har inte vart borta från han så här mkt förr tror jag. Tänk om han glömmer bort mig ? :O Så som Parilla brukar kunna göra haha. Då blir jag lite lessen i ögat.



Vilka boobis ja fått på senare dar, det hjälper att äta på donken och aldrig träna ;)


Sovdags

Ja nu ska jag ta och sova. Fan fortfarande svinont i ryggen efter jag sträckte mig idag :S När jag skulle leta maskeradkostymer där på hyllan haha ;P Kul skada liksom.
Kollar på How I met your mother nu, fan de e skitrolig serie faktiskt, men går de bara så här sent ? Inte direkt vanligt att ja e uppe så här sent på vardagar liksom.

nä fan måste sova nu, tagga för Löööööördag people ! :D



God Natt

Day at the town

Bra engelska ? haha

Jaaa, det vart några timmar på stan iaf :) Halloweendräkts spaning och lite prylshopping ;P Vi han med en fika också och spanade in lite fulisar som gick förbi ;) haha . Jag träffade på Mamma och dom också, som va här och skulle se M Jackson på bio, Så jag fick tillbaka min mobil! :D Äntligen liksom, och den funkar :D Fick prova för Malin ringde ju hehe ;P Kändes asbra.
När ja kom hem så lagade jag mat iaf, betalade räkningar så ja e helt fattig och diskade undan massa disk. De va på tiden haha, men har verkligen inte haft tid med nått i veckan så ser ut som ett helvete här. Stöka till går ju bra, men att städa de tar ju tid haha ;P Men ska ta tag i det i morgon, ska faktiskt bli riktigt skönt :) Får ju finfrämmande med, på lite Idolmys och eventuell festplanering :) Beror ju på hur många som tänker banga på vår fest haha. Hade de kommit ett gäng hade vi fixat värsta bra grejjerna iaf, men blir de bara jätte några så tar vi helt vanlig förfest bara. Supa ska vi iaf ;)

Dagens, Mina nya stövlar :D


Torsdag

Ska snart ner på stan med Nathalie och Magda. Fixa lite inför halloween, iaf våra utklädnader ;P Den där Halloweenfesten vet ja inte hur de blir med, eftersom alla bara bangar ur såhär precis innan :P Lite tråkigt, vi som hade värsta planerna. Men blir de inte fler än vi är nu, då skiter vi i allt. Stor mening liksom. Får vi väll festa själva vi då, men ja fattar inte varför ingen vill komma ? Va ska man annars göra liksom, vi har inte sett nån som har riktig halloween fest med utklädnad och grejjer. Tråkigt :P

Jaja, dom får till i morgon på sig att säga till. Annars annulerar vi skiten..

Nej nu får ja skynda miig ! :)


Zombieland

Tentan avklara, wihooo! haha. Gick väll inte hysteriskt bra kanske, men ja svarade ju på allt utom en uppgift iaf ;P Sen om de va rätt, de återstår att se haha. Kan ju säga att det vi hade pluggat in, de kom ju fan inte med haha. Så går de när man inte har minne stort nog för en hel bok utan bara några delar ur den :P Jaja, omtenta here I come haha .

Efter tentan så drog ja hem till nathalie iaf, vi drack lite te och snackade om vårt misslyckande ;) 8 drog vi ner på stan och mötte upp Magda för lite biomys :) Zombieland, sjukt bra film! Perfekt avslut på den här dagen :) När vi skulle dra till bilen jag och Nathalie så var vi ju tvugna att gå en bit, finns ju för fan inga parkeringar i gävle, hatar gatorna här. Inte vet man att man kör på enkelriktat heller förns de e försent. Bra liksom. Men iaf, ja vi mötte ju såklart baaara turkar. Kändes ju skitbra, Hej tjejjer! Blääääääää. Varför liksom ? 40+ och tror att vi vill snacka med honom liksom ? Come on. De är så jävla vidrigt, känns som att man skulle vara nån jävla hora liksom. Vi halvt sprang till bilen för den stog lite sådär öde inklämt mellan några hus. Ingen hade märkt om vi vart överfallna där liksom. Han precis sätta oss i bilen så ser vi turkgänget som vi hade gått om tidigare, och vi gick fort så dom borde inte ha kommit ikapp oss så snabbt, Dom måste fan ha ökat takten. Ja bara Shit lås dörren! haha. Men ja har ju centrallås så jag låste alla dörrar när jag låste min haha ;P Smart. Men nu är jag hemma i tryggheten iaf ;P Även att jag lyckades hitta en parkering här hemma, va smockat. Ja tänkte hm kuuul. Får ja går flera km liksom. Men så såg ja en liiiiten jävla plats mellan två bilar, en saabjävel som stått där flera dagar orörd som parkerat jätte illa. Va nog ingen som vågade ställa sin bil där ifall de blir repor. Men jag kläämde inte min jag haha, tur man e rätt smal annars hade ja fan aldrig kommit ur bilen ;P

Fan va ja skriver. Men nu ska jag ge mig och sova! :) 
Godnatt


the Big Day

Dagen för tenta är här, Jippie! haha
Vi har iaf pluggat så gott vi kan, slutar med det omtenta så är ju inte de vårt fel. Måste dom gjort för svårt prov liksom haha ;P Har iaf druckit lite te nu på morgonen ;P Och nu ska jag plugga lite. Ska bli så grymt skönt när den är över, när man får gå ut ur rummet haha.




Sorglig bild, Så där vill vi ju inte ha det.. Blunda hela vintern och vänta på sommaren.


Kväller

Hemma från Nathalie nu, jävlar va vi har pluggat alltså! Faktiskt så har vi vart duktiga tycker jag :) Sen hur fan de kommer gå i morgon är en annan fråga ;P Vi har iaf försökt hehe

När jag kom hem så vart jag skitförbannad. Det fanns ju ingen jävla parkering ledig ! VAD FAN !? Liksom.. Finns ju alltid nån ledig, har de flyttat in flera stycken idag medans ja var borta eller ? Jag blir ju fan irriterad. Fick jag ställa min bil på nån gata långt borta, så kommer säkert få böter. Hur har dom tänkt liksom, Man betalar flera tusen i hyra och har ingenstans att ställa bilen. Fucked up tycker jag. Tänk om ja e handikappad då? får ja värsta långt till dörren, eller om ja bli våldtagen på vägen hem. Kommer säkert få inbrott i bilen med, med tanke på vad som bor här i krokarna liksom haha. Fick gömma stereon och gpsen, så de inte ser ut som de finns nått å ta i bilen liksom. Kanske finns puckon som tycker de e värt å krossa en ruta för en gps liksom, who knows.

Nä nu ska jag gå och sova, OM ja kommer kunna sova. Är lite orolig över min bil faktiskt. Som står därute helt ensam och övergiven :( 

God Natt.

God Morgon

Fåglarna kvittrar och solen skiner..
Nä inte riktigt.

Fan knappt kunnat sova inatt igen, jäva tenta haha. Kunde vi inte fått skriva en uppsats eller nått istället :P Kommer fan inte kunna lära mig böckerna utantill, blandar ju ihop allt :P Jaja, tur man har flera år på sig att göra om tentan haha.

Snart ska jag iväg och hämta magda och sen ska vi till nathalie för lite mer tentaplugg. Baaara tenta plugg haha, får inte nämna nått om halloween då blir de straff ;) haha.

Saknar mitt lilla äckel här i lägenheten, tomt utan han. Men bra att han stannade hemma för ja är knappt hemma nått i veckan vi har så mkt att göra. Han hade nog blivit lite lessen över att ja knappt hade hunnit gå ut med honom.



Tentaplugg

Shit vad vi har pluggat idag, eller ? ;) hahah
Ja vi har då suttit fan 8 timmar iaf, om inte mer. Så lite måste vi ju ha lärt oss tycker jag ;P Vi har även råkat prata om halloween och lite annat ;P men Hur man kan låta bli liksom, kommer bli så grymt bra så man e ju astaggad ;P Värsta scary på Westergrenska med, fan kolsvart i korridorerna och gammalt åsådär. Vi har kollat upp lite historia om huset med ;) Kommer återberättas på lördag haha.

I morgon så ska vi ses igen, kl 11 prick, Annars hamnar vi i cellerna i källaren ;) Sen är de fan dags för tenta asså, man e lite nervös ;P Det får gå som de går liksom, vi får leta reda på när omtentan är haha. Bra att veta liksom ;)

Nä nu ska jag duscha lite, och läsa lite mer till tentan ;P



Pluggisarna ;)


Måndag

Jag fick ju lite sovmorgon iaf ;P hehe Men kunde fan knappt sova inatt för ja är så rädd för tentan hahaha. Jag fattar nada av böckerna, det vill liksom inte fastna. Skulle kunna läsa ut båda böckerna samma dag, men ja fattar inte vad jag läser, de fastnar inte :( Förhoppningsvis blir de lättare idag när vi ska plugga tillsammans :)


Igår så hände inte så mkt. Åkte ut till Pappa och hämtade min bil, sen på Eenter och köpte skridskoskydd till Nelly och sen ut till Björte och kolla på DTM :) Glass hade vi med oss också, ofcourse ;) Tråkigt att racet gick åt helvete för han vi hejjar på bara. Sen vart det pizza här hemma, fast jag åt Hotwings istället. Hatar fan pizza :S
Efter de vart de lite Bingospelande för några av oss ;P Dock ingen vinst men ja känner att de är nära nu ;) höhö


Nu sitter jag och ska dricka lite te, och läsa lite i boken innan ja ska bege mig ner mot Gävle. SKa svänga förbi på gth med och fylla på spolarvätska. Kanske ja också ser nått när jag kör ;)


Söndag

Godmorgon påer. Uppe tidigt ja hehe. Tidigare än ja trodde tom ;P Eftesom man tydligen ska ställa om klockan nu, Min telefon ställer ju om sig själv, men inte den ja har nu (lånetelefonen) Så jag trodde jag klev upp 8 jag. Men efter jag kom hem från stallet och satte mig här så såg ja att kl va 8.16 haha. Ofta de tog 16 min för mig att åka till stallet och fixa allt och sen hem igen ;) Superman eller vad haha.
Jaja, vart måttligt förbannad när jag skulle åka i morse. Trött och jävlig liksom. Kommer ut och ser att Kevin har parkerat sin bil mitt för alla andra bilar så jag fick inte ut mercan. Även att han förmodligen har tagit med sig nycklarna till amanda för dom hittar man ju inte. Så jag och mamma försökte knuffa bort den, men ja då har han ju rattlås i så va bara backa rakt bak liksom, så den står typ mitt på vändplan nu (nästan iaf haha). Kom iväg till stallet iaf så nu är de klart :) nice.

Fan ja vill ha tillbaka min telefooooooon. Less på den här med så kass kamera :( Har fan väntat två veckor nu och inte hört nått, 5-10 dagar säger dom när man lämnar in den. Hmm...


Hål i Väggen

KOllar på hål i väggen nu, fast de e typ klart nu hehe.

Har vart i gävle idag med mamma som sagt, Och det vart en del shoppande. Inte så mkt till lägenheten som ja hade tänkt. En lampa och lite sängkläder som kan vara bra att ha, i reserv liksom haha. Men sen handlade jag lite kläder istället, och ett par höga stövlar och en jacka :) Jätte fina grejjer sjukt nöjd ;P

Nu väntar en lugn tv kväll :)

Men har en filmsnutt som ni bara Mååste se, sjukt häftigt :)


God morgon

Uppe tidig jag, för att vara lördag iaf ;P
Har haft storfrukost nu, massa roligt gokartsnack haha ;P Kul med främmande :)
Nu snart så ska jag åka ut med min bil till pappsen, han ska kolla den idag =) Och jag och mamma ska åka till Ikea och shoppa lite till lägenheten, ja skulle också behöva kolla på en vinterjacka, eller parkas hehe. Ja har ju bara skidjackan och den är ju snygg men passar inte riktigt om man vill kanske ha stövlar eller nått på sig. Måste ha en mer vardaglig jacka ;P En röd parkas skulle inte sitta fel, med en stoooor fluffig luva ;D

Sen ikväll får ja se  vad som händer, blir väll lite coca cola iaf eftersom de e helg ;) Som ja har längtat haha.
Inge fest iaf, så tråkig är jag. Men spar mig till Halloween då jävlar, brak fest ;D ! Måste bara komma på vad jag ska klä ut mig till, kan inte komma på nått bra alls :(




 HJÄLP MIG ! :)  

Kalas

Hemma i söderhamn nu. Åkte hem vid 5 kanske, för ja skulle till farmor på kalas :) Jätte trevligt va det, man är ju inte där och träffar släkten så ofta tyvär men det blir många skratt när de väl händer =)
När jag åkte hem kl 10 ungefär så hämtade jag upp Jocke och kevin på dragonen och nu har vi sett idol resultatet, tur Erik e kvar iaf ;D Han är ju bäääst.

I morgon så ska och pappa fixa min bil. Eller pappa hehe ja ska vara med bara ;P Kolla vad felet är med bromsen som ligger på, luktar ju skitbränt hehe.

Juste vi har fixat vår inbjudan till Halloweenfesten nu med, Det tog sin lilla tid men nu är de klart ;) Fan vi vart lite rädd där när vi kollade på läskiga videoklipp för vår halloweenstämning ;) Han i datasalen måste ha tyckte vi va knäppa.

Jaja, inget långt inlägg idag, men ja e sjukt trött haha .

Gonatt

Helvete

Ingen god morgon idag. Jag är så äckligt trött så de finns inga svärord i världen som räcker åt ;P haha
I morgon ska jag sova halva dagen iaf, Minst !
Helt sjukt att kliva upp Föööre The Voice har börjat, why liksom ? Det är mörkare än natten ute så de känns som en marddröm att sitta här haha, snart vaknar jag och kommer på att jag har sovmorgon, det vore något.

Snart ska jag iaf till skolan, ska träffa min grupp 8. Och sen har vi redovisning 9.15 Eller vi börjar då iaf.
På lunchen efter ska vi fixa halloween festen, eller ibjudningarna iaf ;P Måste ju komma igång snart så folk inte planerar in annat. Kommer bli sjukt nice fest, och skräckisdag före det, Mjauu hahaha ;)

Juste de, jag fick ju blommor igår de ni ;) Hemlig beundrare mm ;P  Jätte fina blommor iaf Thanks :)


Kväller

Nu har jag vart på en liten promenad med Äcklet. De va svinkallt haha, så ja ska nog ta vantar nästa gång :P När jag va ut och skulle gå in på stigen ja brukar gå på så möter jag en kille med hund där, eller en bit bort så jag går vägen runt och tänkte ta stigen på hemvägen. Så när jag är vid stigen igen så ser ja att de går en annan människa med hund där, fan ja orkar inte möta massa människor med hund haha. Dom ska stanna och snacka och säga va söt enzo är och deras hund ska hejja och massa tjaffs. Okej nu tror ja inte att killen med stora hunden hade stannat och snackat, men istället så försöker alla stora hundar jag möter Äta upp Enzo, och då blir dens ägare skyldig mig mycket pengar haha ;P Men jaja, fan less på pensionärer med hund, kanske ska ta och skaffa pitbull så slipper jag bli stoppad ;) höhö

Nu sitter jag och ska äta lite iaf, har fortfarande ont i magen men hjälper ju inte att svälta haha. Sen blire plugg plugg, har ju redovisning i morgon och efter den ska vi planera lite inför Halloween, kommer bli kanon ! :D

Mina nya skor! =) Asläckra.


Torsdag

Nu är jag klar i skolan för idag. Skönt :) Seminariet gick bra, tror jag iaf haha ;P Jag och Magda hamnade i samma grupp :D Hoppas vi får bra betyg på arbetet nu bara ;P Man har ju höjt ribban lite nu när man fick höra att vi fick högsta betyg på vårt grupparbete och protkoll med Förra gruppen, alltså vi Smarta gruppen ! :) Vilken seger wohoooo haha ;) Synd att min enskilda uppgift inte va kanonbra men wtf liksom. Hade ju inte ens nån litteratur att referera till ;P Jag gör bättre nästa gång haha ;P

Nu sitter jag iaf och ser på tv och äter lite mandarin. Missade ju lunchen så fick skitont i magen. Två knäckemackor och en kopp te står man sig inte så länge på som frukost liksom. Så äter ja Mat nu dör ja väll haha. Så mandariner får duga tills magontet går över ;P



Syns väll lite att ja solat iaf ? (A)


God morgon

Jag kommer aldrig att vänja mig vid att kliva upp tidigt, lika fucking jobbigt varje gång :(
Nu sitter jag med tekoppen och the voice som vanligt. Nu har dom besök av en bodybuilder, så nu ska han berätta hur fan man gör ;P Nått att satsa på kanske ? ;)

Idag har vi iaf seminarie på förmiddagen. Ska jobba i tvärgrupper med svagårens barn. Jää kul haha. Hoppas ja hamnar i samma grupp som nån ur min gamla grupp ;P I morgon har vi redovisning av intervju uppgiften också, sa bli så gryyymt skönt när allt är över. Kan man koncentrera sig på tentan nästa vecka, köra stenhård läsning i helgen haha ;P

Vi måste planera Halloween med, de sa bli braa :)




Ge mig sooooooooooooooooooooommmmmmmaaaaaar! Så less på kylan, och vintern är inte ja ens här än, jobbigt läge. Men solade lite igår iaf, ligger man och drömmer sig bort i ett varmt skönt solarie ;P Känns tillslut som man ligger på stranden och steker ;) mm nice. Synd att de e så farligt att sola solrium, annars skulle ja fan göra de varje dag.

 


Tv kväll

Hemma i Gävle igen nu. Det tog sin lilla tid men nu är jag äntligen framme ;P  Kevin har ju bytt till vinterdäck på min bil nu, men hjulinställningarna är inte helt bra så der ruskar utav bara helvete. Fan trodde ja skulle få lepra i armen haha.

Nu sitter jag iaf och ser på Greys Anatomy, shit läckra läkare där asså ;) Mumma


Onsdag

Tog en sovmorgon igen. Men fan skulle inte ha klivit upp alls. Det är svinkallt ute :S Frost på allt Fortfarande ! var e solen liksom ? Så de blir väll en tripp till Gth idag och leta reda på mina vinterdäck, kan hända att de e lite halkigt idag. Iaf senare när ja ska till gävle.

Ska väll åka till stallet nu och mocka lite, så går jag se sen om ja hinner rida efter lunch. Skickade ut gruppuppgiften igår till min grupp så dom kunde säga va dom tyckte om den. Men tydligen så mår inte hotmail så bra för dokumentet ja skickade med funkade inte ? :O Bajs. Så ja skickade om det nu så får jag vänta på att dom skickar tillbaka. Sen måste ja plugga igen, så ja. De vore skönt att få de gjort innan man rider eller så :P

Jaaa, sätta fart kanske ?


Kväller

Nu är snart denna dag över. Har fått lite gjort iaf, med min klädhylla hehe. Så nu är lite kläder slängda och resten nerpackade i en påse som ja ska ta med till gävle sen. Har min garderob i mitt gamla rum kvar att rensa nu bara och sen kommer de vara proppat i min garderob i lägenheten ;P Men de e ju bara härligt.

Nu har vi käkat middag iaf, och före det så va jag ut och red en sväng. Shit Lussi va ju helt vansinnig, gamla damen liksom. Jag kände hur jävla gärna hon ville lägga sig ner och mosa mig. Överpigg var bara förnamnet liksom, så blir en tur i morgon med, kan ju inte köra för hårt med henne första dagen man rider när hon stått så länge. Får ta en längre tur i morgon så hon är trött sen. Skulle behöva låta henne rusa av sig också, men då behöver jag en rak och bra väg låååångt ifrån en bilväg. Ifall jag ramlar av så vill ja ju inte att hon ska bli överkörd. Vet inte hur de är med min balans nu för tiden ;) Även att vägen inte få svänga för mycket eftersom hon blir omöjlig att bromsa om man släpper henne så man måste ha koll framåt så man inte springer över någon som är ute med hunden i kurva ;P haha

jaja, Snart kommer kevins svärfar hit, Dom ska se fotboll. Tråååk. Men ja ska iaf se Despan, så jag och mamma går ner och kollar på det.


 


Söderhamn

Ledig till på torsdag så passade på att åka hem lite :) Kom hit igår eftermiddag, käkade lite med kevin och stefan, kollade F1 reprisen och hämtade folk ;P Trevlig måndag kväll haha ;P

Idag fick man en jäkla sovmorgon. Ska hjälpa mamma att riva ur massa saker och slänga här hemma. Mycket sånt vi inte använder som ligger överallt. Ska väll hinna med att rida i eftermiddag med, träna bort lite facefat ;) haha Sen ska ja försöka få min käre bror att fixa min bil också, typ byta till vinterdäck och lite sånt inna ja åker till gävle igen. Åker i morgon eftermiddag :) Måste även plugga lite, läsa till tentan och skriva ihop vår intervju uppgift ;P  Mamma har köpt ny telefon, nya Ericsson med 12 mp kamera, Ja vill också haaaa! Om den hade funnits i rosa ;P Den va ju skitfrän, touch också. Fast de vet ja inte om ja hade klarat av, gillar knappar ;P Men a den va läcker :)

På tal om telefoner, när får ja tillbaka min då? :( vill inte ha lånetelefon längre ju..


Lunchtime

Hemma från skolan nu, gick bra med vårt grupparbete efter lite strul hehe ;P Från min sida iaf, eller de va inte meningen :P När jag kom dit Fööre halv 9 så var det ingen i min grupp där vi brukar mötas, hmmm tänkte jag. Stog där och väntade på att dom skulle dyka upp, tyckte de va konstigt att dom inte kommit eftersom ja brukar vara sist jämt *host* haha. Väntade iaf 15 min , gick även upp dit vi brukar sitta och kollade men näe, ingen grupp haha. Jaja, tänkte att dom kanske ställt in vårt möte men glömt att säga det, så jag åkte hem igen. Men när ja gick i trapporna till min lägenhet så fick jag ett sms från dom haha. Så de va bara att gå till bilen igen och åka tillbaka till skolan. Dom hade vart i bibblan och skrivit ut intervjun så de va därför ja inte såg nån av dom. Tänkte inte på att kolla där tyvär ;P Nu är de gjort iaf, och vi är lediga ända till Torsdag, sweet! Eller ja vi ska ju skriva på arbetet hemma men behöver inte åka till skolan nått :) Har bara föreläsningen i eftermiddag kvar :) Så kanske läge att åka hem till söderhamn då och leta reda på mina vinterdäck ;)


God morgon

Usch nu sitter jag och fryser. Uppe alldeles för tidigt :( Har mitt trogna the voice som sällskap iaf, även äcklet ;P Han har ju vart i söderhamn hela förra veckan, men nu är han tillbaka :) Så kan inte sitta här och sega mig så länge idag eftersom ja måste ut med honom innan skolan. Börjar inte förns efter lunch igentligen, alltså föreläsningen. Men ja ska träffa min grupp 8.30 för att fixa vår intervju, eller skriva ihop den iaf. Är väll redan klar tänker jag.  Gaah, känns som de ända jag ser i mitt huvud är när jag slutar, så jag får komma hem och sova igen ;P Är så förbannat jäkla trött, shit asså. Men ja måste även plugga lite idag innan ja får sova. Ge mig helg igen haha.



Fan saknar denna häst.


RIP

Eftermiddag nu, eller kväll tom snart :P Börjar bli mörkt iaf. Har vart på donken med Maria en sväng :) Eller ja, mer än två timmar ;P Så blir det när man har mycket att prata om ;) Hoppas på en repris snart, kanske i gävle då :)  Sen åkte jag och solade, fan va skönt det är att sola nu när de är så kallt ute. Man riktigt njuter och låssas att det är sommar haha ;P Sen handlade jag lite på coop, frukost och lite mandariner ;P Sen hem och skifta tvätt. Var folk här hemma då, dom som skulle hämta studsmattan och poolen. Vi har ju ingen anvädning av dom så dom hade tydligen fått dom ;P Aja nu är dom klara iaf, och vår gräsmatta är lite tommare ;P


Va ut och kollade kaninburen för en stund sen, och fick en överaskning. Fast inte helt oväntad ändå.. Det va en av kaninerna, Mamman som hade dött. Hon låg helt platt och va jättedöd och blöt. Såg ut som någon hade brytit nacken av henne med, men tydligen så är de en vanlig ställning för en död kanin. Jaja, hon va gammal så de va väll dags. Bara en lite randig en kvar nu, blir en ensam vinter för Tequila. Men iaf RIP Lakrits.


Snart bär det av hem igen, till gävle då. Ska ja sätta mig och läsa lite i min egna soffa hehe. Framför min egna tv :)

 

Fuck

Uppe tidigt idag, yes baby. Fast efter Emma hade åkt så somnade jag om igen, för igentligen så släpper vi ut hästarna 8 på helgerna ;P Så ja sov en timme till. Sen upp i kylan, fy satan. Ja va helt asförbannad, det är så jävla ocoolt att skrapa rutorna. Tog hur lång tid som helst, kommer säkert ha träningsvärk i morgon också. Även att de vart nån jäkla imma på rutorna sen så jag såg ändå ingenting. Tar ju ungefär en halvtimme innan de börjar blåsa varmluft liksom. Men man har ju inte tid att sitta och vänta hela dagen så jag åkte ändå, med solen i ögonen så de va nog ren tur att ja höll mig på vägen ;P Men hemvägen från stallet gick bättre iaf för då hade bilen stått i solen och hade tinat lite ;P   Jaja

Nu sitter jag och ser på Hanna Montana ;P Så jäkla bra :) Dricker te också för att få upp värmen, är inte direkt bastuvärme här inne om man säger så haha.  Men de va det inatt, under mitt täcke. Fan asså ja klarar inte av att såva med massa hundar i sängen. Därför ja har min i väska på natten. Ferrari uppanpå täcket och parilla under. Hon blir allstå het på nätterna, jag brände mig nästan. Helt svettig på benen när jag vakna, så ja har inte sovit skitbra inatt.. Skönt de ska bli att sova ensam i min säng sen ikväll.

Nä åter till mitt te nu..

Roooligt

Näe fan ja är sjukt uttråkad. Ska åka till stallet nu, men ja tror fan inte de blir nå ridning. Är ju fan storm ute :S Känns som regnet hänger i luften med.. Kul att stå och klä av och på hästen ute i storm liksom, näe. Men måste ju dit och mocka och fixa mat åt stumpan iaf :P Efter stallet tror ja att jag stannar till på solariet en sväng, är verkligen inte fager nu så lite färg kanske kan hjälpa till lite ;)

Fattar inte hur trötta hundarna kan vara. Dom har legat i soffan, På mig typ, och sovit heela dagen. Dom vill inte ens ha mat eller gå ut liksom. Sköna haha.
Ikväll så blir det nog film med Emma :) Va länge sen, så ska bli trevligt;P


Sovmorgon.com

Ja shit haha. Jag kommer verkligen vara helt död i morgon när jag ska upp tidigt. Har fan sovit till 10 två dagar i rad nu. Men skönt vare ;P
Även att ja faktiskt har sovit mer än 8 timmar ändå, vart ju sjukt sent igår. Jonas kom ju hit en sväng och hälsade på :) Shit vad vi hade att prata om, riktigt trevligt :) Hoppas de inte dröjer lika länge till nästa gång nu, men inte helt lätt när man flyttat till annan stad ;P

Nu sitter jag iaf i soffan, fryser och dricker te hehe. Fanns ju inget sånt här vaniljte här hemma, så ja tog vad som fanns. Ett annat grönt te, citron och ingefära. Inte skitgott, men what to do ? Jag lär mig väll att tycka om det ;P
Vad händer idag då? Ska väll försöka ta mig ut och rida lite. Inget regn idag iaf, Än så länge. Jaja vi får se :) Jag måste fan plugga lite också, vill ju inte kugga på tentan liksom haha.




Jonas in Action ;P




Söderhamn

Hemma i Söderhamn igen nu. Shit vilket jävla piss väder de är alltså. Hatar att det regnar. Tog ju evigheter att ta sig hit med, E4an va ju i kaos. Alla åkte skitsakta, körde om lastiblarn skiiiitsakta och man såg fan ingenting. Även att jag fick vattenplaning på hela tiden och kunde inte styra. Ja härligt med regn..

Nu har familjen åkt, eller kevin åkte redan imorse, till Linköping. Jag har vart i stallet så de är klart, nu väntar en hemma kväll med tvn. Idol först och sen fast and furious. Får se också om Jonas hinner med mig en sväng senare :) va ju inte igår precis.

Kvällen hos Ida igår va jätte mysig. Tv, te och massa djur :) Världens sötaste kattunge!:)


Heeeeelg !

Hemma från skolan nu, har haft en genus föreläsning haha. Och vi kom fram till att man borde sätta högre ålder för körkort på killar, även ändra åldersgränsen på sprit haha ;P Just för att killar kör ihjäl sig och kör fulla oftare än tjejjer ;) Även att vi satt längst fram för första gången ! :O haha. Vi va typ livrädda att vi skulle få en massa frågor, och vår kommentar va typ, shit nu kan vi inte prata haha ;P Alltså eftersom vi brukar sitta längst bak för vi skrattar och pratar så mkt så vi stör dom andra ;P Men de gick bra :) Vi kunde nästan hålla tyst ;)

Nu väntar jag på att Ida ska ringa :) Hon ska höra av sig när hon närmar sig gävle, hon åker alltså från söderhamn. Så jag ska åka hem till henne och sova där :D Mysigt! Blir lite mat och tv kväll, men dock tidig kväller tror jag ;P Jag är svintrött, och Ida ska upp och jobba en helt sjukligt tidigt tid ;) höhö. Men passar på innan jag måste åka till söderhamn för helgen :)




Lunch

Hemma på lunch nu. Mötet med gruppen gick bra. Dock diskuterade vi svagårens barn och inte nårt intervju arbete ;P de är ju inte klart än haha, virrpanna ;P Skönt att vara ute i god tid iaf, allt ska ju redovisas nästa vecka så :)  Fattar inte varför jag tar mig tid att blogga på lunchen när man har så ont om tid ;P ja är beroende helt enkelt haha.

Vad händer ikväll då? Hade ju igentligen tänkt åka till söderhamn men eftersom ja har beställt böcker som förmodligen kommer i morgon så måste jag vänta på dom innan ja kan åka. Shit krångligt att inte bo i söderhamn längre, vet inte ens vart ja ska hämta ut mina böcker när dom kommer :P AJa , får se vad som händer ;P Kanske kör av vägen också, who knows liksom. haha

Goood morning!

Ja är inte ett dugg trött nä..

Sitter med en kopp te nu i min fina badrock och ser på the voice. Vad skulle man göra utan the voice liksom ? Världens bästa morgonprogram! Nu ska jag läsa lite svagårens barn. Yeah haha. Har ju seminarie på de idag, och ska träffa min grupp innan de och diskutera intervju uppgiften. Ledig i morgon så efter seminariet idag så har vi helg :D wohooo!


Som sagt, inte ett dugg trött. Skönhetssömnen gav verkligen resultat, shit läckerbit hahahahaha !


Hemma igen.

Från filmkvällen :)  Jag va lite sen som vanligt haha. Men den här gången va de iaf förståligt ;P Jag hade fattat att de började 19 så jag tog det lugnt i söderhamn jag haha. Men så såg ja att de började 18. Oooops, kl va då 16.40. Bara att kasta ihop mina grejjer och dra iväg haha. Självklart skulle det vara massa med lastbilar på E4an med, och dom skulle promt köra om varandra. Med andra ord, det tog mig ett tag att komma fram. kom till min lägenhet 17.40. Upp med datan, snabbt byta om och sen åka till skolan hehe. Men ja vi va ju fan inte sist in iaf ;)  Det var en trevlig kväll iaf :) Vi kollade på  the boat that rocked, och den va faktiskt bra :) Sorligt slut bara, jag gillar inte när båtar sjunker :(

A juste de, äntligen så har jag pumpat mina däck på bilen med. Eller inte jag Stefan haha. Men jag sa till om det ;) Och det va inte konstigt att de har gått lite vingligt på E4an dom senaste gångern ja kört. Däcken på högersidan va inte direkt välfyllda haha. Ena va de bara 0,3 kg i hahahaha. Vart en jäkla skillnad när ja fått i luft kan jag säga, nice :) Undrar om de börjar bli dags att byta till vinterdäck snart med, måste bara hitta dom haha ;P Tänkte göra det idag men känns så jobbigt att åka 8 mil fram och tillbaka med vinterdäck om de är barmark, onödigt liksom. Men de va lite slirigt när jag åkte från skolan idag ;P Spann lite där haha. Men men, får se. Blir de snö i helgen kanske jag byter ;)

Nä nu är det nog sovdags. Börjar 10 i morgon och jag ska upp och läsa lite innan så inte sovmorgon i morgon :( Men sen är det Helg ! xD





 



Gonatt

Onsdag

God morgon hörrni. Sovmorgon idag, sjukt härligt måste jag säga. Synd bara att de är svinkallt här, förväntar mig att pingviner kommer gåendes här snart. hua Tur ja sov med picko fleecen på haha. Men inga byxor dock så benen är lite kalla.

Ska väll ta nå frukost snart och packa ihop sängen. (bäddsoffa)
Sen ska jag åka och rida lite, va ju år och dar sen sist. Kan verkligen behöva en rejäl tur nu efter alla kakor igår haha. Sen på eftermiddagen ska jag åka ner till gävle igen. Jag älskar verkligen att åka bil, så jag tycker faktiskt de är kul att åka fram och tillbaka ;P Åker nog hit igen i morgon med för ja tror vi e lediga på fredag. Blir ju i söderhamn i helgen för dom andra ska till sthlm så ja ska passa vovvarna :)




miss it


Kvällsblogg

Ligger i bäddsoffan i vardagsrummet nu med äcklet. Han var ute för en stund sen, och när han kom in så hoppade han upp på täcket och la nått där, började rulla i det och ha sig. Uuh tänkte jag, för ja fatta ju att de va nått äckligt eftersom han rulla i det. Och ja, de va en död groda haha. Fyyyyyyyyyyy.
Kollar på Jordan rättsläkare nu iaf, och chattar lite om man kan säga så haha. har fan inte använt de ordet på flera år.

Nä men kanske skulle sova snart, men ja har ju sovmorgon i morgon så kan vara uppe hur länge ja vill igentligen ;P höhö

I morgon är det biokväll :) sweet

Söderhamn

Sitter hemma i soffan nu och kollar på gamla jtcc race på tv. Lite frustrerande är det hehe ;P Shit kan inte fatta att säsongen är över, sjukt tråkigt. Får hitta andra saker att se fram emot i vinter, typ festa som fan haha.

Vi har iaf haft lite kalas här hemma, och nu snart är det dags för desperate housewives :) Vi spelade in och kollar på det efter det riktiga avsnittet för dom kollade ju på jtcc :)
Efter despan så ska jag iaf sooooova, shit är sjukt trött. Men ja vet inte vart ja ska sova än, beror på om kevin ska sova hemma eller inte, får väll sova i husbilen kanske.


Hemma igen.

Gick fort i skolan, eller föreläsningen tog väll normal lång tid. Men skulle ju ha gjort intervju uppgiften efter de men vi ändrade plan och satte ihop några frågor istället så tog inte så lång tid :)
Nu sitter jag och äter lite lunch och ser på MTV. Ska diska lite sen och packa lite saker inna jag beger mig mot söderhamn. Fast ska till valbo först med och fixa lite ;P

Jaa, men de där med snön var nog rätt överdrivet. Hell no att de kan snöa nånstans härikring liksom, fan sol ute. Aja de återstår att se, lär ju inte vara nå snö på vägarna iaf. Synd de, lite kul äre ju när de sladdar omkring hahaha ;P Nä nu ska vi inte vara självmordbenägen.

Får se om jag skriver nått mer senare maby :)


Invigde min nya tröja idag :) Me like marinblått ;P


Fy fan

Jag verkligen hatar att kliva upp tidigt. Jag tror jag måste skaffa eget företag sen så jag får kliva upp när jag vill haha ;P
Sitter och dricker te till the voice nu. Är ju fan svinkallt här varje morgon :S Varmt när man ska sova, och skitkallt när man vaknar, Hur går det ihop ? stänger dom av värmen på nätterna eller ? Schysst isf.
Ska på föresläsning snart, känns som de e typ samma som vi hade förra veckan :P Sen efter lunch så ska vi fixa vår intervju, ska bli skönt att få den klar. Sen åker jag hem till söderhamn. Får se hur det går haha, ser ut som de snöar lite här och var, och jag har inga vinterdäck. Även att jag får vattenplaning i 80 så känns farligt ;) höhö Tur ja är en grym chaufför ;D

Nä nu måste jag koncentrera mig på mitt te, skitvarmt ju.

Juste, Grattis Nelly !


Uttråkad

Jaa, och inte har jag lyckats somna heller. Jag hade ju tänkt sova middag, försökte verkligen. Men min söta tv är ju oemotståndlig ;)
Kollar på navy cis nu iaf, så jävla bra program :) Men jag inväntar ju dagens höjdpunkt, hemmafruarna special ;D wohoo, fan hon anka är ju fett vältränad. Ska fan se ut som henne sen jag ;)

I min utråkadhet så passade jag på att prova lånetelefonens kamera. Och ja vad säger man haha, inget slår en c905 ;)


tröööööööööött.

Fan somnade nästan på föreläsningen idag, så sjukt trött. På slutet hörde jag nästan inte ens vad hon sa. Illa, men väntat. Träffade min grupp en snabbis efteråt och planerade veckan. Ska börja med nästa uppgift i morgon, intervjun. Ser ut som jag blir ledig på onsdag också så då kan jag åka hem till söderhamn i morgon och fira syster. Även hämta hit mitt lilla äckel.

Ligger på soffan nu och myser till min tv hihi. Halvsover dock, inte så mkt bra på tvn. Ska ta och läsa lite Svagårens barn sen också, när jag samlat kraft till det haha. Hollywoodfruar ikväll med, special avsnitt. Nice ;D

Här kommer dokumenteringen från tapetseringen.

                 


Måndag

Äckeltrött är jag..

Men nu är iaf vardagsrummet färdigtapetserat, förutom fototapeten då. Men den kommer sen hehe. Nu är det iaf beboligt här ;P Det vart sjukt sent här igår iaf innan vi va klara. Tom så kevin kom hit för han hade så tråkigt hemma. 8 mil hit och dit är ju inget haha. Ja vi hade det trångt och mysigt iaf medans Birgitta tapetserade hehe. Dom åkte väll typ halv 12, så dom är väll tröttare än jag idag hehe. 

Nu sitter jag och dricker te iaf, och kollar på the voice på min nya tv ! :) Love                                                     Skola snart, nån föreläsning. Shit jag kommer somna haha.

Dåligt I know

Men hade fullt upp hela dagen igår :P Vi har iaf kommit en bit på väg i lägenheten. Hade en trevlig heldag här med tv köp också ;D Nöjd är jag hihi. Fast de vart en lite dyrare tv än ja tänkt men den är mycket bättre så :)
Vi kom väll hem mitt i matchen igår ungefär. Så vart lite sena. Sverige förlorade, surt. Sen vart de 2fast 2furious :) mm Läcker han är Paul Walker xD

Trött klev man upp idag, kl 8. Åkte till stallet och släppte ut hästarna och mockade. Lussi hade också bajsat i krubban :S så den fick jag göra ren, trevligt haha.
Sen hem för lite snabb frukost och sen bar de av ner mot gävle igen. Och nu är vi här i lägenheten, har fikat lite och nu jobbar vi ;P Jag har strajpat (stava?) haha. Och Birgitta tapetserar och mamma målar.

Bilder kommer väll senare.

God morgon !

Jag hade igentligen tänkt tagit mig en lite längre sovmorgon idag haha. Men va gör man då när man vaknar kl 9 och är Pigg ? jo man kliver upp haha. Men ja är väll lite spänd tänker jag, ska ju köpa min tv idag :D wohooo. Fast med min tur är väll den slut haha. Även dags att börja tapetsera här, ska blir så grymt skönt att få lite snyggare här. Efter helgen så kommer det bara att vara fototapeten kvar, sen äre bara börja inreda, fixa tavlor, gardiner, mattor mm. Nice :)

Nu sitter jag och dricker te iaf :) Mitt goda vanilj te som Nathalie fått mig att börja dricka ;P Men ja gillar det faktiskt nu :) Hoppas du också lär dig att gilla det Ida ;) haha.
Synd bara att de inte finns något att se på tv vid den här tiden. Dom har liksom inte räknat med att folk ska kliva upp före tio på lördagar tänker jag haha. Snart ska jag ställa mig och baka sockerkaka, tar ju en stund för den att bli klar liksom.


Fredag kväll.

Hemma nu igen, efter en typ heldag ute på vift skulle jag vilja säga. Började på Mediamarkt haha. Fan där hade vi roligt, knäppte kort på oss själva med visningsmobilerna som dom hade framme där och la dom bilderna som bakgrunder på telefonerna hahaha. Busit ;) Sen kollade vi in våra blivande tvapparater, fett nice va dom ;) Sen drog vi vidare till nästa elektronik affär och gjorde samma med mobilerna där ;P måste ju sprida lite reklam för en själv liksom ;P Efter de vart det djuraffären och kollade in en raskanin och några fiskar. Man fick inte klappa djuren stog det på en skylt, synd.
Sen tog vi jysk också när vi ändå va där, provade en varsin elektrisk säng, mycket roande haha ;P
Ikea efter det, offcorse, jag handlade lite prylar där, och sen avslutade vi med rusta och de där ställe ute vid Owes. Vart lite prylar på dom ställen med, eller hela min bil va full i saker hahaha ;P Men bara nödvändiga saker dock så de va ju bra :)

Nu sitter jag och äter och ser på Idol. Har städat undan i lägenheten de värsta iaf så de är gjort. Ska äta upp bara och lyssna på Erik innan jag duschar och laddar för Fast and Furious ! hohoooo

Läste Idas blogg nyss och hon hade ju lagt ut så söta bilder på oss haha ;P Så ja får väll slänga in en jag med, fast hon har fler bilder på oss än jag då min data inte är så gammal.



Jag är snyggast bakifrån -host-

You and me forever  ♥


Hemma igen.

Från skolan. Redovsningen gick bra, smärtfritt haha. Jag behövde inte säga så mkt ;P hoho Tog bara en och en halv timme med så de va riktigt skönt. Nu kollar jag på tv och väntar på att Nathalie sa bli klar så ska jag åka och hämta henne :) Vi ska dra på mediamarkt och kolla lite. Jag måste ha ny tv haha. Lite andra saker med, som typ ny hårblås och kaffebryggare till helgen. Ska ju tapetseras och då kommer väll damerna vilja ha kaffe, jag dricker ju inte själv hehe. Så får se vad dom har för kul stuff på mediamarkt, ja har aldrig vart där nämligen. Så de ska bli spännande, kul med prylar :)

Jaa sen då? Måste jag fan städa haha. Fick order om att de skulle vara städat till i morgon när dom kommer. Så är bara att dra tummen ur röven och städa det. Men ska bli otroligt skönt att få de lite finare här :) Köket är bra nu iaf, nästan klart. Morfar och mamma fixade med lampor och köksbordet i onsdag så de är mer hemtrevligt nu :) goodie!
Senare ikväll så blir det iaf Fast and Furious på tv :) Här eller i söderhamn. Har inte bestämt mig än om ja ska stanna eller inte. Får se hur sent det blir idag efter ja är klar med allt och hur tidigt dom kommer i morgon. Jaja, Paul Walker baby säger jag. Kommer drömma gott inatt iaf ;) höhö



På rätt plats, bakom ratten. Oh läckert baby !


Men fuck

Det är emot min natur att kliva upp så här tidigt.. uuuusch :P Ja är så trött så ja kommer fan köra mot rött hela vägen till skolan. Och de är jävla massa rödljus på den vägen hahaha. Vi ska träffas kl 8 idag min grupp, och förbereda lite. Börjar 9.15 igentligen. Det är så förbannat grymt skönt att de är helg sen, verkligen dags för lite sovmorgon nu. Guuud jag kommer sova hela dagen haha. Nä men iaf tills ja vaknar av mig själv, ska fan inte kliva upp före solen iaf, de är ju helt sjukt.

Kollar på the Voice nu iaf, as usual :) Och dricker te för att få upp värmen, a juste de. Min kroppstemp ligger på typ 25 grader när jag måste kliva upp så här tidigt.


Back in Gävle

Yes nu är jag hemma igen. Efter donken i sandviken så åkte jag med hem till Ida :) Vi kollade på film, lost nånting hette den. Skitrolig haha ;P chaka you´re an asshole !
Även att jag fick flaskamata en av dom söta kattungarna :D Fan va gosit de va, sötaste missen jag sett :) en liten Urban kanske haha ;) Nä ja bara skojja. Men satan va sötis :) Det va iaf supertrevligt att träffa Ida igen, vi hade lite att ta igen :) Hoppas de inte dröjer lika länge till nästa gång nu, skärpning;P

Men nu ska jag iaf sova. Trött som fan är jag och ska upp typ 6 i morgon. Tur ja hade som inte fick tillbaka min hund iaf. För då hade ja fått kliva upp ännu tidigare för att gå ut med honom innan skolan också. Fast jag saknar ju mitt lilla äckel just nu haha ;P Men Nelly vägrade tydligen att mamma och stefan skulle ta med honom hit idag så ja, får väll tillbaka honom på lördag då kanske haha.

Of I go

haha om man kan skriva så ;P
Hemma från skolan iaf. Har vart hemma bra länge men ändå ;P Orkade inte blogga :O hahaha
Kollar på tv är väll de ända jag gör, slapp dag. Som sagt lillsöndag idag ;)
Nu ska jag och mitt glittriga fejs och min snygga ritade hud dra och träffa Ida :D Vi ska käka lite och snacka skit, me like ♥

Som sagt, har fortfarande avtryck överallt. Även att jag har fått på insidan av ena handen ? huh haha. Måste ha typ tagit på mig själv i sömnen så det har smetat av sig från armarna. Hade märke på magen med, hm undrar vad jag har drömt hahaha ;P Nä nu ska vi inte vara sån. Maaaaat, here I come !

 


Torsdag

God morgon ! haha. Slitet ? jatack..

Nu sitter jag och lyssnar på musik och ser på tv haha. Med andra ord, inge bra på tv ;P Lite huvudvärk har man ju också haha. crap!
Vaknade med färg märken typ överallt :S Det har färgat av sig på andra delar av kroppen liksom, bla mina händer haha. Snyggt. Även att de fan inte går bort! Stog ju på förpackningen att de skulle gå bort skitlätt från både kläder och kropp. Men nääää. Dom kanske menar om man tvättar bort det fem minuter efter man ritat dit det, men de gör man ju inte. Ska bli intressant och se om de över huvudtaget går bort sen, orkar inte duscha nu så får bli i eftermiddag. Men måste kanske försöka skrubba bort de på händerna och ansiktet iaf haha. Fan man glittrar ju som en julgran med, ligger glitter överallt i lägenheten som ja droppat av mig på vägen till sängen haha.
Fy fan ska till skolan snart med, inte Taggad för det ! Hoppas de går fort sen ska ja hem och slöööööa. Har inte mitt lilla äckel här nu heller för han följde med mamma hem igår. Så är lite ensamt.

Och jag som är Smarto glömde min kamera igår. Är ju van att ha min mobil bara annars för den äre bra kamera på. Så använder aldrig  riktiga kameran. Men nu hade ja behövt de eftersom ja har lånemobil med pissig kamera. Så vart bara några bilder på min outfit när jag kom hem inatt.




Onsdag

Äntligen onsdag ! Råkade skriva onsdag som rubrik igår såg jag  haha. Tröttöga nr 1.

Desperate Houswives igår var ju lika bra som väntat ! Finns helt seriöst inget bättre på tv. Men varfan, ska Julie dö? Hur kul verkar det då. Fast hon är iofs knappt med längre, så gör väll kanske inte så mkt haha. Hemsk jag är ;) Huvudsaket att inte Gabby eller nån dör. Det har jag iofs hört förr att Gabby skulle sluta. Men det får hon fan inte göra, hon är ju fan bäst av alla!
Iaf när vi kollade igår så såg vi massa brandbilar borta vid de dom kallar " brynäs centrum". (inge vidare centrum enligt mig) Dom stog där och blinkade en massa men sen åkte dom haha. Så kanske var falskt alarm ;P Ska googla lite sen och se om de står nånstans. Var uppe assent igår med, iaf för att vara jag haha ;P Men de är bra, vänja sig för ikväll blir de ännu senare ;P Taggad oja !

Nu har jag ätit frukost (fick min sovmorgon:D) och kollar på tv. Men ska göra min uppgift som ska vara klar före lunch haha. Fan ja vill inte, trååååkigt.
Föresten ni har väll inte missat att de är fast and furious (stava?) helg med början på fredag! OMG Paul Walker är ju läckraste läckertbiten on the planet ! Geme !



Den här låten är ju så MIG ! haha. Boys in cars, is the shit ;)


I like you a lot lot, think you´re really hot hot.


Tisdag

Mötet med min grupp i skolan idag gick bra. Vi kom fram till en hel del iaf :) Ska träffas på torsdag igen och göra klart allt.
Efter skolan iaf så drog jag hem, ut med hunden och sen käkade jag lite lunch och kollade på tv. Sen drog jag, Magda och Nathalie ner på stan och kollade lite inför i morgon. Vi har iaf bestämt tema nu så de är ju skönt. Synd att de skulle vara så jävla svårt att hitta passande kläder för det NU när man behöver de. Har ju funnits jätte mycket passade innan men nu är allt borta. Typiskt liksom, Personligt mot oss jag lovar haha. (lågt KASAM) höhö

Nu vilar jag lite iaf, inför Desperate Housewives så jag inte somnar! Är så sjukt trött och har ont i huvudet :S
Måste vara för att jag sovit så lite dom senaste dagarna. Förra veckan med. Haft så mycket i skolan och tidiga mornar. Nä fy fan ja kommer aldrig att vänja mig med det ;P Man måste ju få sova klart nångång liksom. I morgon så får jag lite sovmorgon iaf. Mamma och morfar kommer hit och vi ska fixa lite med lägenheten. Dom kommer kanske 10 eller 11 tyckte ja de lät som. SÅ ja lite sovmorgon iaf :D wohooo.



fy fan, tagga för i morgon ! XD




Upp och Hoppa

Godmorgon alla. Min klocka ringde 6.30 idag. Just lovelie !
Så nu sitter jag och ska försöka ögna igenom lite antonovsky igen, se om nått fastnade igår. Inte så lätt att läsa OCH sen komma ihåg vad man läst, när det bara är tråkig läsning liksom. För mig känns de som en massa flum bara. Ja tror ja fattar de som är KASAM, men ja känner att de andra, runt om bara är massa onödig utfyllnad haha. Men sen är jag inget geni heller så ja har säkert helt fel :P

Jaja, the voice håller mig sällskap när jag läser, ska väll försöka få i mig lite frukost med.
Kl 9.15 ska jag träffa min grupp för lite seriösa studier haha. Hoppas de inte tar hela dagen bara, vi läre ju dra ner på stan med och fixa våra outfits inför i morgon. Tackmiddag, Hell yeah !


Fan ja tror ja ska köpa mig ett solarium. Ja kan ha det nere i mitt förråd i källaren. Där alla andra har sina överflödiga saker och cyklar. Men nej juste, min cykel va de ju ett helvete som tog. Så i mitt förråd finns de allt plats för ett solarium.

Placerat röven..

I soffan!

Grejjen i bibblan va ju givande haha ;P Vi satt i nån slags datasal och sökte massa tidskrifter och artiklar och vettefan allt haha. Mycket var på engelska så de va ju inte helt enkla ord vill ja mena. Men vi fick oss några goda skratt där, sällan vi ;) Även att vi kom på några nya ideer för onsdag ;P Får se i morgon vad vi bestämmer oss för :)
Efter skolan så käkade jag lite middag, wook och ris. Gotta :) Sen vart det en powerwalk med Äcklet :) Märkligt att alla stora hundar jag möter ser ut som dom vill äta upp Enzo. Ägarna har ju full sjå att hålla sig på fötter haha. Tur min inte kan dra omkull mig iaf ;) höhö

Nu jävlar väntar plugg hela natten lång iaf. Ser jag inte fram emot. Läste några sidor när jag satt i väntrummet på sjukhuset. Men alltså seriöst. Är det meningen att en normal dödlig ska kunna förstå de där tramset eller ? haha. Ibland känns de bara som ja valt helt fel utbildning. Men förhoppningsvis blir de bättre svenska framåt ;P Har iaf typ 80 sidor att läsa till i morgon då ja ska träffa min studiegrupp. Och de ja ser med ögonen försvinner ur mitt huvud, fort som satan. Inge vidare filosof ja ;P


Lunch

Hemma på lunch nu, vi fick sluta lite tidigare tack och lov. Annars hade jag nog inte hunnit. Ska ju vara tillbaka på skolan till 1 och hitta äte och gå ut med hunden på en timme är lite tight. Eftersom de tar en stund att åka till och från skolan med. Tur att vi inte har heldagar så ofta iaf. Inte än ;P

Ska iaf på nått i bibblan sen. Låter inte skitintressant men man måste väll...

Måndag

Uppe 7 idag igen då. Min helg fylld av sovmornar sket sig totalt haha. Så är det, när man är sjuk och har häst :P Men men, sova kan man göra i graven eller ?

Har iaf vart ute med hunden nu, och duschat. Sitter och äter frukost nu och ser på the voice. Dom pratar om några nyheter nu. Bla om en kille som hade vart askalas och gått och tatuerat sig. Tatueraren hade tydligen erbjudit sig att tatuera honom när han hade slängt ur sig att de skulle vart kul när dom satt på nått ställe. Och sen frågat om han fick fria händer, och ja menar, de kan man väll inte fråga någon som är stupfull. Han vaknade iaf upp dagen efter med en skitful tatuering på smalbenet. En stor snopp med fyra pungkulor. Fint verkligen haha. Det borde väll vara förbjudet att tatuera folk som är fulla, även klippa. Tex om en skitfull kommer till frisören och ber den raka av honom håret eller kanske färga det rosa. Rätt enkelt att bara säga " nej du är full, stick" haha.
Aja, hoppas att jag aldrig tatuerar mig på fyllan iaf. Fast iofs så gör de kanske inte lika ont då, men då ska man bestämma ett datum och motiv när man är nykter. Och sen dyker man upp stupfull ;P De skulle kunna funka haha.



Nä nu måste jag snabba mig om ja inte vill åka till skolan med blött hår. Har nån föreläsning nu på förmiddagen. Sen nå tjaffs i bibblan. Goosh heldag, Palla haha .


Söndag

Nu är jag tillbaka i gävle igen. Blandade känslor det, trivs ju hemma med. Pratar fan ihjäl mig där för här har ja inte så många att snacka med. Grannarna, ryssar haha ;P
Nä men de vart inte ridning idag :( Fitt väder ju, regnar och har sig. Inte fan tänker jag rida då, hade ja säkert blivit sjuk igen. Så de får bli en annan gång.. Min läckra fototapet håller iaf på att bli verklighet ;) Hoppas bara att de går att göra, de är såå Jag xD Juste, jag har ju solat idag med. Det var inte igår kan jag säga. Flöt omkring där och jag är inte förvånad om ja har brännsår på arslet i morgon :S Shit de va verkligen skithett i solariet! damn haha.

Nu så är jag cool och spelar bingolotto! Men jag lyssnar på musik medans för dom spelar ju så jävla dålig på musik i de programmet. Och Lotta tål ja fan inte haha, dryg kärring.


This is good music


Gomorgon.

Uppe tidigt idag. Har ju släppt ut hästarna. Skönt att det inte var så kallt idag, de vart inte ens rökmoln när man andades och ja behövde inte ens skrapa rutorna. När jag kom hem så stoppade jag i lite tvätt, alltid bra hehe. Och nu sitter jag och ser på tsatsiki morsan och polisen haha. Shit de va inte igår alltså. Jag vill också bli polis ju ;P

Ja idag då, ja kanske ska åka och rida lite sen. Va verkligen inte igår som ja gjorde det och nu när jag fått pencillin så har ja ju inte ont i magen längre. sweet.



Sommarbild, min fina häst :)


Söderhamn

Lite dåligt med uppdatering idag. Men vafan ja har haft fullt. Åkte till sjukhuset kl 10, och där fick man ju sitta ett bra jävla tag. Vart fan skitirriretad. Satt även två småbarnsföräldrar där som typ "hinta" att dom tyckte att man borde få gå före om man hade barn. In my Ass haha. Okej en av ungarna var inte så fräsch, jätte snorig den va de synd om. Men den andra va ju inge sjuk, ja va fan sjukare haha ;P
Ja efter sjukan iaf så åkte vi och kollade på tapeter. Finns ju så sjukt mycket så vart fan inge klokare ;P Men har iaf kommit på en plan, så ska åka hem nångån i veckan med och kolla vidare. Hade lite ont om tid idag pga sjukhuset. Ska även försöka fixa till en bild i PS som ja ska göra till fototapet sen :) Kommer bli kanon om de blir som ja tänkt mig ;D
Sen vart de lite donk iaf, man kan ju inte låta bli nu va de faktiskt länge sen. Och jag som har vart så nyttig hela veckan kände att de förtjänade jag ;P
Sen åkte vi på Dollar och jag köpte lite knivar ;P Jag har ju bara en som är skitdålig. Och sen på lidl och köpte mat ;P

Nu sitter jag i soffan, nyss hemkommen från stallet. Hade sällskap i stallet när jag mockade. Av typ världens sötaste kattunge :) Minns inte va han heter nu för de va nått anorlunda ;P Men om ja kommer ihåg kameran i morgon kanske ja tar kort på han :)




Done.

Hemma från skolan, föreläsningen var ju, ja intressant hehe. Fattade inte så mkt men de kanske klarnar när man läst kapitlena i boken. Börjadr med en film, de vu trevligt haha, vi somnade nästan. Sjukt trött idag så helgen kom lägligt. Efteråt så gick vi och anmälde oss till tackmiddagen :) Och sen gick vi och kopierade dom tre första kapitlena i antonovskyboken. Fick låna magdas bok och kopiera ur men när vi kom till kopiatorn så va de några som höll på att kopiera samma sak så vi fick kopiera deras papper istället, gick mycket fortare :) Sen stog vi på parkeringen och pratade jätte mkt, sällan man blir fast på skolan istället för att gå hem ;P Men så är det, trevligt att prata ju :)

Nu sitter jag i min nystädade lägenhet som jag nyss har städat hehe. Kände att jag verkligen inte orkar komma till en stökig en när ja kommer tillbaka på söndag. Yes jag ska alltså åka hem nu hehe.Till söderhamn :) Rida lite häst kanske om jag orkar. Dock inte idag. Min Uvi tar kål på mig :S Har sjukt ont i magen, alltså i dom nedre regionerna haha. Känns som blandning mellan världens mensvärk och typ som att ja är så kissnödig så jag håller på att spricka. Fast ja nyss vart på toa liksom. Jaja, inte skittrevligt. Det påverkar hela min kropp med, sprider sig så nu har ja jätte ont i ryggen med, och huvudet och fy fan, ja allt. Så i morgon blir det en visit till farbror doktorn.. Jäjj.

Nä nu ska ja dra :)


Kolla här då

Det känns som att nån vill att jag ska äta på Mc Donalds, eller hur ;) haha



God morgon

Jag gillar verkligen att gå upp så här tidigt, wohoo. Inte..
Men men, börjar man kl 9.15 så måste man ju. Föreläsning idag av en man tror ja, för första gången. Spännande haha. Sen efter de ska vi kopiera lite papper, juste de lite haha ;P Även anmäla oss till tackmiddagen, de får man ju inte missa ! :)

För övrigt så är jag sjukt less på mitt tillstånd just nu. Jävla uvi! Skitjobbigt, och jag tror jag är hög på c-vitamin och tranbär för jag hallucinerar för fan! Inatt hände det igen. Jag vaknade av att tvn va på, så jag stängde av den. Då såg jag att Enzo sprang iväg över soffan och hoppade upp på stolen och typ kröp in under min tröja. Men de va ju dags att sova nu så jag ropade att han skulle komma. Men han vägrade komma, sprang han iväg ut i hallen. Ja vart skitirriterad och ropade och hotade med massa saker. Tillslut kasta ja av mig täcket och klev upp för att hämta honom, men nä han låg inte på stolen, inte i köket ingenstans. Dååååååå, kom jag på. Han låg ju i buren, som står brevid mig i sängen. Stackars HUND! Där satt jag och ropade och svor över att han aldrig kom, och så låg han ju instängd i buren :S Less på de här nu, jävla hallucinationer.

Jaja, Nu sitter jag och dricker vaniljte och ser på the voice. Jag har vart så duktig i veckan och inte ätit nått med socker i. Jag som är sån godisråtta annars, har inte ens druckit coca cola. A okej de är lite socker i lättdrycken som ja dricker, men ja hitta ingen utan socker så tog den som de va minst i. Får nog gå på nån hälsokostbutik kanske :P

terror.

Ja det känns som att jag terroriserar min blogg haha. Men vafan, ja kan inte låta bli ;P
Har sett att det är många sthlmare som läser btw, trevligt hehe.

Nu börjar talladega nights snart :) Har nyss vart ut med äcklet på en kvällskiss. Innan de tittade jag på wipeout, dissade idol för va bara tråkiga tjejjer med. Jag har redan bestämt vem som ska vinna så ;)

Alltså jag kan fortfarande inte släppa att sommaren är över, säsongen är över. Har vart en så förbannat rolig sommar så den blir jävla svårslagen faktiskt. All racing, äventyren med mina fina vänner :) Att jag vart brun för att jag jobbade på ett utomhusbad ! wohoo haha. Ja hela sommaren har vart helt perfekt, kunde ha vart lite bättre väder bara. Men vafan kolla nu, de är svinkallt ute så man tom måste skrapa rutorna och det går trögt att styra för att ratten halv fryser fast. nästan haha. Nä bajs på höst och vinter. Inte ens våren är speciellt kul.


Vet vad jag ska göra ikväll iaf.

Yes, Hemma från skolan igen då. Föreläsningen gick bra hehe. Tror att vi råkade störa lite bara haha ;P vi skulle ha suttit kvar allra längst bak ändå juu ! Lite roligt haha.
Föreläsningen avslutades med en liten sagostund ;P Back to lågstadiet , Hell yeah!

Jag har funderat på vad jag ska göra ikväll, torsdagar är ju inte bästa tvkvällen liksom. Meeen, så såg jag nyss att dom visar filmen Talladega Nights ikväll på 6an! Den filmen är ju så jäkla skön, inte lika bra som Step Brothers men dom två lirarna tillsammans, ja dom är perfekta. Så den ska jag se iaf, om de inte är nått annat som är bättre. ´Har ändå sett filmen några ggr. Men jag skulle fan önska att dom gjorde fler filmer ihop, störtsköna.


 

Även att detta är en racing film. Nascar visst så inte vanlig banracing. Men man får ändå rysningar när dom kör, speciellt i slutet när han och fransosen kraschar och hoppar ur bilen och springer i mål. Lööööve racing !


hemma igen..

Nu var programinformationen avklarad. Och nästa termin ser ju intressant ut hehe.
Nu har jag ätit lite gröt, och ser på smallville :) Dags för skola igen kl 13. Så då hinner man vila upp sig lite innan ;P Sjukt trött. 
Jag fick skrapa rutorna på bilen i morse, första gången redan nu !? Shit man blir ju gråtfärdig. Kylan är verkligen deprimerande. Dom pratade om sommarlov idag på programinfon, Då längtar man ju inte alls, näe..
Min vinter jacka ligger på vinden hemma med, Alltså peak jackan. Skulle väll behöva skaffa mig en mer vardaglig vinterjacka då peaken är en skidjacka. Men har inte hunnit med. Så ska väll ta ner den efter helgen. Nu får jag klara mig med Pickojackan. Den är ju lite varm iaf, men känns som alla glor sönder sig när man går runt på skolan i den haha. Den är ju rätt färgstark haha ;P Men wtf, ja vill ju inte frysa. Ja kör tom med långkallingar ju, kunde knappt röra mig idag för jag var så påklädd ;P


Torsdag

Fan va tidigt jag är uppe, uscha. Har sovit dåligt inatt med, typ legat och väntat på att klockan ska ringa och drömt om sjöodjur och tsunamis och massa konstiga dinosarier som inte kan prata svenska. Man blir verkligen Depp när det fortfarande är mörkt ute när klockan ringer. Speciellt när man har lite dåligt med belysning här inne haha ;P

Har iaf hunnit med en snabb promenad i frosten, en liten dusch och en kopp te. De va de ända frukost jag fick i mig idag för de är alldeles för tidigt för att äta nått nu liksom. Men ja ska ju hem sen igen om typ 1 1/2 timme så då får ja väll äta då, eller så sover jag istället haha.

Åh Greys Anatomy igår då! va den nån mer än jag som grina eller ? Fy fan va läskigt att george är död. Fast innerns inne är jag lite glad att de va han och inte Izzie. Hon får bara inte dö. Men de konstiga är att innan hon vart sjuk så hade jag hört att hon skulle sluta i serien. Sen lite närmare så hörde man att någon skulle dö, då trodde man ju att de va hon. Men sen så dog george? hm, hoppas att ja hade hört helt fel haha ;P

Och Idoool får vi inte heller glömma. Jag växlade ju som sagt mellan kanalerna, vart lite wipeout med så jag fick skratta lite haha ;D Men jag ville bara se Erik ändå så. Och fy fan, jag fick rysningar. Vilken jäkla kille ! Han är ju helt grym , Han bara MÅååååste vinna hela skiten. Annars är ju folk helt dumma i huvudet.

Erik och Rabih lyckliga vinnare Foto: Therese Bosta/TV4

RSS 2.0