Lördag

Godmorgon!
Äntligen helg!
Synd bara att man är helt slut för att man knappt kunnat sova inatt. Har såååå ont i ryggen så ja typ dör. Nackdelen med mitt jobb :p

Uppe tidigt idag iaf. Har hunnit med stallet och en promenad med Delta så hon fick träna lite. Och snön fortsätter att bara ösa ner, är de inte likt så säg.
Det är Inge fel med lite snö över jul men de räcker nu va ;p

Idag får jag se vad som händer. Eventuellt träffa Emelie om hon inte har ändrat sig ;) Tobbe jobbar ju han, duktig som han är. Jaja, inte tänker jag göra många knop idag iaf ;p

Måste bara skriva om en sak som verkligen Stör mig!
Personer som skaffar barn som att det vore leksaker eller nått!?
Personer som skaffar barn innan man ens bor med den man skaffar barn med, ingen av personerna har jobb osv.
Finns alltför många sånna personer här i stan, och det är så synd om barnen. Varför ska man ha så brottom för? Vem ska försörja barnen? Vi som betalar skatt? Mor/far föräldrarna??
Kan man inte ta hand om sig själv, hur ska man då kunna ta hand om ett barn?
Sjukt hur lätt det är att bara skaffa en unge för vissa och sen dom som verkligen vill och kan ta hand om ett barn kanske inte kan få på egen hand, typ homosexuella. Har hellre två stabila arbetande bögar som föräldrar än två unga personer som knappt har livet ordnat för sig.

Så nu fick jag det sagt ;)


Torsdag

Idag är en sorgens dag... Eller arghetens kanske är bättre ord.

Vi var ju iväg och kikade på ett hus igår. Första gången det kommer ut ett hus i Mohed, Mitt Där vi Verkligen Vill bo!! Och att det hade gått att ha hästar där då tomten va hyffsat stor och inte hade en massa nära grannar.
Allts kändes bra där och vi frågade om vi skulle lägga ett bud direkt eller hur det gick till. Va ju en familj som redan lagt ett bud. Vi hade ju tänkt lägga över de då vi ville ha huset men hon skulle höra av sig idag så kunde vi säga då. Okej lugnt då tänkte vi. Men fan va fel man kan ha!

Hon ringer och säger att de som lagt budet blivit stressade och höjt till priset de låg ute för och då valde säljaren att sälja till dom och vi fick inte ens lägga bud.......... Kände mig skapligt knäckt efter det, hopplöst liksom de huset va perfekt och nu kan vi lika gärna skita i allt va heter familj och hus typ. Ja Måste ha hästar hemma annars kan ja lila gärna bo kvar i stan helvete i en lägenhet.. Ja arg och besviken åker man till nästa jobb och där kommer det in en person och berättar för hon i receptionen att Dom har ju köpt ett hus idag! Mitt hjärta stannar till och då säger hon I Mohed.... Att säljaren inte nöjde sig med budet de hade lagt så mäklaren rekommenderade dom att höja till de hon hade lagt ut huset för och Hoppsan det fungerade! Wohoo kul för er. Som säkert lila gärna hade kunnat bo i ett hus med normal tomt och med nära grannar. Kul att mäklaren inte kunde tro på oss som köpare, eller iaf ge oss en chans. Vi hade bjudit högre än dom om vi hade fått chansen, vi ville ju ha huset.. Men men, livet har pissat mig i ögat idag.

Hoppas taket rasar i. I hushelvete! Typ..

Nu ska jag göra mig klar för 1års kalas! :)


Fredag

Godmorgon!

Här är vi trötta kan jag lova, jag och Enzo iaf. Inte Delta..

Sov som väntat dåligt inatt, kändes som förr igen haha. Vaknade flera ggr inatt och frös :/
Kan ju inte ha för varmt i sovrummet för då blir Delta flåsig. Likaså Tobbe hehe ;p brukar ju ha en varm kropp som värmer upp under täcket iaf men inte inatt. Tur han kommer hem idag så man får sova ordentligt :p

Meeeenfyfaaaaan! Nu när jag sitter här så sprider sig en vidrig lukt över min frukost!!!! Delta har krämat på golvet :(((( och medans jag plockar upp det så lägger hon flera korvar runt på golvet. Ja fattar inte hur hon kam skita så mycket!? Vi va ju ut fan alldeles nyss, och då sket hon 2ggr!! Gaaaaaah
Fatta man ju att man skulle bli sen idag.


Torsdag

Äntligen torsdag!
Har bävat för den här dagen i typ ett år haha! Man är ju lite instabil i psyket som sagt ;) men samtidigt har jag längtat så den ska vara Förbi nångång ;p charmigt skadad sådär ja ;)

Har jobbat hela dagen idag iaf. Gjort en tacolunch på Furan med Mammsen och Gunilla med :) gött
När jag va och lämnade nycklar på jobbet så fick jag en julklapp med mig hem :) alltid trevligt med presenter.
Och faktiskt va det en bättre present än väntat :) man brukar ju inte få så riktiga saker från jobbet annars liksom, en trisslott som ni kanske sett på tv ;) haha

Nä men iaf, glatt överraskad :)

Ikväll är jag iaf gräsänkling. Tobbe är på kryssning med jobbet så det är bara jag och hundarna ikväll.
Inte bara att kånka busig hundvalp upp och ner för trapporna och sen ha en chihuahua som inte kan gå ute för det är för kallt ;) men vi ska väll förhoppningsvis överleva ett dygn utan husse :)


RSS 2.0