Sommarlov

Yes, Idag så börjar mitt lilla sommarlov ;) kan man säga.
Är ju ledig en hel vecka :D nice nice hoppas bara att vädret håller i sig, men än så länge ser det ljust ut. 32 grader utanför här hemma nu, visserligen mot husväggen men ändå :) Vaaaarmt ;P
Ska försöka hinna mer lite saker idag, lite nytta också måste man ju göra. Så ska väll städa mitt rum, eller om jag skjuter upp de till nån dag då de kanske inte är lika varmt, tråkigt om jag skulle vara inomhus och städa idag, och så regnar det i morgon haha. Nej nej, Men kanske klipper gräsmattan, för då kan ja sola lite samtidigt :) Mååååste verkligen sola baksidan, mina ben är kritvita på baksidan, och ryggen är inte heller så brun. Så ja, det får bli så. OM jag får igång gräsklipparen vill säga, Kevin fick ju inte det så vi får se. Maby att ja är starkare än honom;) höhö

Ska även kanske hinna mer en promenad med Äcklet, skulle han behöva för många som tyckte han hade blivit tjock haha. Vafaaan ! Jag skulle också behöva promenera lite, är så äckligt förslappad. Men vem orkar powerwalka i den här värmen !? Ska jag bli the One and Only ? ;) vi får se.
Nä nytta nuuuu ! Hörs :)


Lördag

Stekdag idag, Vill jag lova ! Va en jäkla tur att det blåste säger jag bara, förr så frös jag och vart skitless när det blåste men idag va det ett måste ! Annars hade man dött för de va så varmt. Men fick ju lite färg iaf, eller så inbillar jag mig haha. Börjar tro att jag har nått min topp av brunhet nu, att min hy inte blir brunare än så här för har inte fått nå mer färg på bröstet fast ja har suttit i solen flera timmar :P Det va ju inte skitkul.
Men hade sista kvällen idag iaf, i morgon så har jag morgon och får gå hem kl 4. Niiice ;) Får Mattias stanna kvar själv istället haha. Men idag så fick jag ju dricks iaf. Av en karl som absolut skulle stå och byta om precis vid mig. Han näcka fan ! Så jag fick en femma för besväret ;) Men sen fick han fan gå in i omklädningsrummet iaf efter badet, ja får ju inte blunda för då kan ju nån drunkna. Haha men dom va rätt roliga iaf, han och hans familj eller vad fan det va. Eller just ja dom hade ju firma fest , så kanske inte alls va släkt haha. Men dom betedde sig som så ;P Tog några ggr i kanan också innan han lydde mitt råd och slapp ta flera minuter på sig att komma ner. Man måste ju faktiskt dra ner brallorna lite om man vill åka fort ;) Och det märkte han sen haha.

Efter jobbet så åkte jag iaf och kollade till hästarna i sommarhagen. Gick ner från vägen bara, i jobbarkläderna. Ingen höjdare måste jag säga, eftersom de är jättelerig, jättemyggigt, jätte brännässligt och skitmycket orm ;) Och jag i flipflop
och shorts. Men jag kom undan mer några myggbett och hästarna mådde bra :)

Sen vart det E-center, handla lite hundmat och tandkräm :) Rosa offcorse ;) och lite godis eftersom de är lördag. Men ja tog bara 3 och sen ville jag inte ha nå mer så var rätt inödigt köp. Går inte ens att äta mat när de är så här varmt, tappar helt aptiten. Har iaf kollat på Stccn nu, race 1 och 2. Missade att spela in Jtcc, klantjag. Kevin vann ju idag igen :D
Och nu är det Göta Kanal på tv, men ja ska nog gå och sova istället, upp tidigt i morgon :P


Trafik olycka :(

Äntligen fredag och jag har helg ;) nästan haha. Ska ju jobba i morgon och på söndag, men är ju för fan som solsemester ;) Förutom att man måste kolla hela tiden, så blir lite svårt att sola ansiktet men de får man väll ta :)
Men har vart en skitbra dag, inte från början men på slutet iaf :)
Började med att jag fick se en skithemsk sak. När jag kom ut på flygvägen så var trafiken skitseg, och jag vart tokig som vanligt. Inge tålamod för det haha. Men när vi puttrat fram en bit så får jag se nått på vägen. Först trodde jag de va en häst, men sen såg ja att de va en älg som låg där och sprattla :(  Fy fan va hemskt det va ! Kommer aldrig att glömma blicken av älgen. Vi åkte ju förbi knappt en meter från älgen som försökte ta sig upp på benen men måste ha fått nån skallskada för det gick inte. Det va riktigt vidrigt :S Jag ville bara stanna och sätta mig och ta älgens huvud i knät, va rädd den ska ha vart :/ Det låg även en bil på taket i diket. Vet inte hur det var med dom som va i den bilen, får kolla upp det. Hoppas bara inte att den stackars älgen har en kalv någonstans nu som är föräldrarlöst:/  Fy tusan..

Men sen vart dagen lite bättre iaf, eller först ännu sämre iofs. Mamma skicka sms om att kevins bil var trasig och att den inte gick att laga. Kuuuuuul tänkte jag. Han hade ju fjärde tid på tidskörningen så ett kanonläge liksom. Men sen ringer hon, och skriker att kevin leder med flera meter ! Jag trodde inte ens han skulle köra, men han körde ändå. Och han vann, så jäkla stort ! :D fan va glad jag är över det :) Perfekt avslut på dagen !

Å nu så sitter jag och kollar på Smallville och dricker cola, nice fredag :) Synd att man är ensam bara ;)


csi miami

Nu är jag hemma igen, efter en lång dag av solande ;)
Jag har börjat få lite färg nu också, men svider som tusan. Har gjort de sen jag började, eller sen finvädret började  heter det hehe. Men de får man väll leva med, hoppas bara att rödheten går över i brun het snart ;)
Har iaf vart hyffsat lungt på jobbet. Efter dom andra två hade dragit så vart de lite tjaffs med en kille bara. Han måste ha nått fel helt seriöst, så är väll synd om han igenltigen men shit va dryg han är. Och så började han mucka med två killar som var typ ryssar eller nått. Kalla dom för utlännigar och så men dom bara skrattade och retade honom. Dom fatta väll inte va han sa haha. Sen började dom att knuffa i honom i bassängen och tyckte de va askul, och jag tänkte Shit nu jävlar kommer han ju dampa lös. Och han va fan galen, tur att dom andra simmade fortare än han vet inte va han hade gjort om han hade fått tag på dom :S Kunde inte säga åt dom att inte reta han heller för att ha va galen, ja kan ju inte ryska :S haha Men sen knuffade dom i han när ha inte va riktigt med så då skrapade han i foten lite i kanten och skrek som en stucken gris. Så då fick ja ju trösta han lite och sen han min polare tydligen. Satt med mig ända tills det stängde och prata och fråga om precis Allt ! Bla varför jag hade så små tuttar haha. För man brukar ju ha stora när man är runt 21 sa han. Bra då vet ja haha ;)
Men han hjälpte mig att tömma soporna och plocka in sakerna sen iaf så han kanske inte är lika uppkäftig mot mig i morgon då :)

Nu så tittar jag på CSI miami, ett gammalt avsnitt och inge text så inte direkt nån höjdare. Men va gör man då, vägrar kolla på nå inredningsprogram och de är bara skit idag. Men bra igentligen för tänkte lägga mig i tid och de är inte så lätt om man fastnar här.


Torsdag

Yes, snart är det helg ;) Fast ja ska ju jobba så kommer nog inte kännas som helg ändå. Förutom att jag SKA äta på donken då ;) nån dag haha.
Nä nu har jag lite brottom. Måste torka håret lite och smöra in mig, Bränner ju fan sönder mig på jobbet :P Fixa matlåda också SHit haha !
Lite jobbigt att lämna hundarna ensamma så här länge. Men mormor kommer ju hit under dagen och släpper ut dom. Annars blir de nog några pölar inne haha. Eftersom jag inte e hemma förns typ 8 :P Måste nog handla lite efter jobbet idag också, lite frukost.

Jä men kanske slänger in ett till inlägg i kväll om ja orkar :)


Kväller

Ja, ja slänger väll in ett inlägg till idag då ;)
Har ju så tråkigt ändå. Sitter hemma nu iaf, efter en lååång dag på jobbet. Så känns de iaf ;) Har plockat skräp nu på slutet så ja ser ut som skräp själv snart haha ;P Tror inte jag orkar göra nå mat heller, tar och handla i morgon bitti istället, frukost och sånt. Är så sjukt trött nu. Och ingen annan är hemma heller, stackars mig är helt ensam. Fast har ju äcklet och Parilla iaf men dom kan ju inte laga mat eller handla åt mig ;) hehe
Nä men seriöst, kan de börja nått bra på tv snart ! Eller ska ja behöva gå ner och lägga mig.

Onsdag

Uppe tidigt idag, fast jag inte börjar förns 12. Men Lussi hade tappat en sko igår så fick åka dit så hon fick en ny. Ska väll sko om hela hästen om typ 2 veckor, men han hade bara tid att ta en idag så fick bli så. Kan ju inte gå utan heller för då går hoven sönder då dom inte är av bästa kvalite.
Jää, men nu tänkte ja nog duscha en snabbis, och sen ska jag steka på lite mer pyttipanna så ja har nå lunch idag. Eller lunch, de blir fan middag haha. Eftersom jag jobbar till 19.30 :P
Sen åker min familj ner till skåne idag också. Så när jag kommer hem ikväll så är jag Alone ! stackars mig :(
Ända till söndag kommer jag vara ensam. Rätt trist. Behöva äta ensam och så där. Fast blir nog inte så mycket ätande, inte efter jobbet iaf för då är ja så trött så ja hellre skiter i att äta än att ställa mig och laga nått :P who knows, kanske blir en smal vecka ;) höhö
Nä nu måste jag göra nå ryck, ska ju luncha hästarna innan jag åker till ljusne också så måste åka lite tidigare idag.

Tjaaarååå!

Tisdag

Börjar bli dåligt med uppdatering igen känner jag. Men ja jobbar ju så mkt ;) Sent iaf.
Idag kom ja hem typ kvart i 8 så då va man lite sliten. Va rätt mkt skräp och saker att plocka undan när alla hade slutat bada. Fick några beundrare jag också hahaha.
Två småkillar som satt och viska och glodde medans jag höll på där. Så fråga dom tillslut om jag hade kille. Nä ja sag. Sen när jag kom tillbaka så sa den ena, Hur fan kan du inte ha kille!? haha ja säg det ;)
Vilka godingar, sen hjälpte dom mig att plocka in lite leksaker :) Kommer nog bli fina grabbar av dom där en vacker dag :)
Nä nu blir det mat iaf ! Hungrig är jag som tusan. Och fotboll ska vi titta på tydligen, sverige mot nått land haha. Och sverige leder just nu så ja de ser bra ut ;)

Åh juste, ja fick ledigt så jag kan följa med på tävlingen i Falkenberg ! :D nöjdöga är jag över det ! Längtar som tusan ;)


Söndag

Men det känns som måndag måste jag säga. Råkade tom skriva de först som rubrik men kom på mig ;P
Har iaf jobbat idag, därav måndags känslan. Men de va soft, började med att städa i duscharna och omklädningsrummen. De tog väll typ en halvtimme för mig som är nybörjare ;) Sen surrade jag lite med Lennart och tog en tripp i ruschen (alltså promenad) och kolla så de inte satt/låg nått olämpligt däri. Fick kasta ur några stenar iaf.
Sen kom de ett gäng badgäster så då fick man sätta sig och spana ;) Och sola haha. Medans man ändå sitter där liksom ;) Så nu svider det på alla ställen där jag inte hade kläder haha. Mest i ansiktet. Men men, en vacker dag så kanske den där svedan går över i lite brunhet ;) hoho
Ja sen efter jobbet så åkte vi ut på flyget för kevin skulle testköra bilen. Och de fick väll bra, den rullade iaf ;)
Sen nu sitter jag bara hemma, framför tvn och inväntar bättre program haha. Ska se de som går på 5an kl 8 :)
Jobba i morgon igen, men då börjar jag 12 så har sovmorgon, om ja inte kliver upp tidigt ändå och tar en lång promenad med äcklet, får se hur de känns i morgon ;)

Trevlig kväll people !


kväller

Yes nu börjar det bli dags för mat Äntligen ! Man är ju skapligt hungrig nu asså ;P
Har vart ute och ränt hela dagen vi nästan. Först ut med hundarna på hällåsen så dom fick springa av sig lite :) Sen åkte vi till Gth och kolla hur de fick för gubbarna med bilen :P Och sen lite sightsing (stava?) i söderhamn. Först skärså, med albertina och nå glas grejjs. Sen ut till stenö och hälsa på några vänner till Maria som hade hyrt stuga över midsommar. Och dom hade tre super duper söta hundar ! Chihuahor allihopa, men gud så olika dom var. Skulle ha tagit kort på dom kom jag på sen. A skitsöta va dom iaf, synd att vi inte hade Enzo med då för han hade älskat att leka med deras yngsta hanne som va jätte lik Enzo till sättet :)
Yes men nu så blir det mat iaf, Mumma ! De där goda som Ida gjorde till oss på nyår för några år sen :) Tur vi har Ida och hennes mamma så vi får lite nya goda recept ibland ;)
Ja annars då, jag har börjat träna som fan nu inför sommaren, och det börjar faktiskt ge resultat! Nöjdöga ;)




Lördag

God morgon allihopa! Fint väder idag faktiskt :)
Vart inte så sent för mig igår, vart ju tröttöga påengång ;P Vart ingen ny bloggdesign heller, tråkigt nog. Den jag har är ju lite lam.
Nu har vi iaf ätit frukost allihopa, och ska väll åka iväg med hundarna så dom får springa av sig lite. Kunde behövas dom är ju smått tokiga på kvällarna, iaf Enzo.
Sen får jag se vad som händer idag :) Vi får iaf främmande, har redan sen i torsdags men vi får ännu mera så blir långbord ikväll tror jag ;)



Enzo kröp in under täcket och va mysis i morse ♥

Midsommar

Wiiie !
Haha som vanligt så ska jag inte ens göra nått på midsommar. Jag har nog aldrig gjort det tror jag, ser inget speciellt med midsommar igentligen. Varför firar man det liksom ? Midsommar - mitten på sommaren ? Sommaren har ju för fan inte ens börjat ! Om de ska börja bli sämra från och med i morgon typ, då kommer de ju snart snöa haha. Nä men seriöst, det är igentligen sjukt deprimerande med de här jäkla midsommar, snart är den över alltså. Dags att köpa ny höstjacka haha.
Känner att jag inte va skitpepp idag ;) Bara allmänt seg och tråkigt.

Men igår så träffade jag iaf Jonas en sväng, lite oplanerat sådär men vi kollade på film iaf :) Eller en halv, vi snackade mest skit ;) Sen vart vi skittrötta så sket i filmen och sov istället haha. Dålig film också, se den inte ! Minns inte ens va den hette men bruce willis var med som sig själv liksom, fet, skäggig och skitotrevlig, och robert deniro var med. En komedi skulle de vara men den va fan inte rolig. Började med att några satt i en biosalong och såg en film som tydligen hela fillmen handlade om sen. Och där var sean penn med och han vart skjuten i slutet, hans hund också, rätt i skallen. Så dom låg och blödde och skaka i dödsryckningar haha. Så ja, vad jag fattade det så skulle filmen handla om att den filmen va en flopp och dom skulle ha med brucan ja vafan, skitsamma. Skitfilm ;)

Ikväll då, jag ska iväg snart och skjutsa nelly till stan, kolla så hästarna inte har rymt ur hagen och åka med silikon till gubbarna på Gth. Sen mina vänner ska jag bara hem och placera arslet i soffan hade jag tänkt. Kolla på film och mysa med mig själv i brist på annat ;) haha
Kanske att jag får fingrarna ur röven och fixar till min bloggdesign lite också, nu när jag har lite roligare PS ;P Men bara kanske för jag kommer säkert inte orka ;)

Yes men Glad Midsommar påer ! :)

Torsdag

Ja idag så har man jobbat igen, så jag är trött som vanligt. Jobbigt att försöka hålla värmen :P Men fotbolls skolan kom iaf idag så de va lite folk där iaf. Dom kastade i varandra hela tiden och härjade hehe. Men de är alltid kul att se folk bli ikastade i iskallt vatten med kläderna på ;)
Så nu sitter jag och Amanda och tittar på Ghost Whisperer :) Fick våran mat nu, äntligen ! :D hungrig som jag vet inte vad ;P
Blir nog en tidig kväller idag skulle jag tro, känner mig inte skitpigg, skulle inte förvåna mig om ja har fått tillbaka febern :S


Kom och bada vetja ;) höhö

Onsdag

Råkade att inte bli nån bloggning igår ;P men ja har ju jobbat så mkt så ja har inte hunnit med ;P Direkt efter jobbet så har jag fått nått annat att göra, igår så vart de fotboll i hudik, och vi kom hem prick 9 och då började ju desperate housewifs! Dubbelavsnitt med och då har man ju inte tid att blogga liksom. Trött öga efter de men då så vart de sängen ;P Och idag så åkte jag till stallet och red direkt efter jobbet, och efter ridningen så gick vi ner till sommarhagen och klippe undan lite gräs runt tråden, eller ja Mamma hade så gott som redan gjort klart allt när vi kom, men lite fick vi klippa iaf ;) Så nu är jag helt knottrig typ av alla myggbett. I morgon så är de sista dagen man jobbar då, på två dagar iaf hahaha. Ska ju jobba på söndag igen men är inte direkt ett jobbigt jobb ;P Skulle vara skönt bara om de kunde bli lite varmt så man slapp sitta och frysa hela dagarna. Men i morgon så tar jag nog tjockare jacka tror ja ;)

Skulle ha slängt in lite bilder från telefon sen helgen och så där också, men vart hittar man orken till de då? ;P

Måndag

Idag så har man jobbat då och vart duktig. Mycket slitsamt måste jag säga ;)
Spelade lite kort gjorde vi, och va med på kort ;) Så i morgon kanske man är med  i tidningen då haha ;P
Sen så tog jag stallet på en gång på vägen hem iaf, så man slipper åka runt så mycket. Mockade och gick ner med hästarna till sommarhagen. Sen åkte jag, Maria och Elin på donken en sväng och pratade lite :) Trevligt trevligt ;P
Och nu sitter jag framför tvn offcorse ;)
Jobba i morgon igen, så blir väll inte så sent för mig antar jag :P

Söndag

haha oj vilken dag de va igår alltså. Började med att jag vakna kl 7 typ, skulle till stallet och släppa ut hästarna. Jag kände mig skithängig, värsta svettig och jävlig. Jätte ont i halsen också. Överlevde körningen dit och hem iaf, men kändes fan som att köra rattfull eller nått :P När jag kom hem så tog jag tempen och en ipren. Självklart så hade jag feber. Jippi tänkte jag, eftersom vi skulle ut på kvällen. Men jag sov typ hela dagen, och åkte på fest ändå ;P Men drack inte så mkt, och kände inne på krogen att jag var väldigt hängig. Såg säkert skitfull ut haha ;P Men jag va mest tråkig och satt med telefon ändå så ;) Hade tankarna på annat håll kanske haha. Och jag måste säga vilken sugig stad söderhamn är. Alltså söderhamns så kallade uteliv. Det va skittrångt inne på Olles, Ja just de, va inte ens statt!
Och man fick köa skitlänge med. Liksom innanför va de ingen kö, utan dom vill bara stå och dröja. För dom släpper ju ändå in alla så då kan dom väll göra de löpande liksom istället för att vänta 20 min mellan varje person typ. Ja vart fan skitless haha. Skulle fan ha gått på muskan istället, låter ju som de är värsta innestället nu för tiden ;)
Idag då ? Jo jag tänker ju inte rida iaf haha. Eftersom de såklart spöregnar. Jag är grymt sugen på chips så de måste ja fixa sen haha ;P Måste städa mitt rum också, ja blir ju fan rädd av att vara därinne för så stökigt är de ;)


Torsdag

Idag så har jag vart på mitt sommarjobb för första gången ;P Sen jag va liten iaf hehe ;) Ljusnebadet som sagt :) Var dit klockan nio och träffade dom andra badvakterna och kollade runt lite :) Så i morgon börjar jag på riktigt, Sen är jag ledig i helgen så det blir statt på lördag ;) Ser jag fram emot big time !
Sen efter ljusne så åkte jag och lunchade hästarna och sen ner på stan och kika på studenten :) Synd på det dåliga vädret måste jag säga, rengit va det. Men dom såg så glada ut ändå så :)
Sen åkte vi hem hit och fikade lite, jag somnade på soffan haha. Helt slut som människa. Sen så har jag typ suttit här, eller vart och handlat också. Och nu på kvällen så fick jag även åka och lämna ett par byxor till kevin som är på fest ute i stugsund. Luktade tydligen skit av dom som han hade på sig så man undrar ju vafan dom gör på festen ;P
Nu ska jag bara kolla lite på tv, sen går jag nog och lägger mig om inte kevin vill ha skjuts. Men helst före 11 så jag inte somnar på badet i morgon ;) hehe


Onsdag

Sov sjukt länge idag, jag som skulle kliva upp tidigt. Men kan ju inte hjälpa att jag inte vaknar liksom :P Vart ju lite sent igår kväll med, va var klockan när man la sig, kanske 2 ? Men hade ju nån att snacka med på msn och då äre svårt att slita sig ibland :)
När jag klev upp så fick jag skjutsa kevin till frissan, sen åkte jag till stallet och gick ner med hästarna till sommarhagen. Kände inte för att rida i regnet så fick bli så :P Sen åkte jag hem och kollade på tv haha Otippat ;)
Har ätit frukost nu, ja sent ja vet haha. Men godare om man väntar några timmar ;)
Nu ska jag åka och hämta Surnelly i stan. Kul !


Tisdag

Började dagen med en rejäl sovmorgon :) Kl 10 vaknade jag och släppte ut äcklet ur hans lilla bur så han kunde komma upp och mysa lite med mig i sängen ;p Han gillar att få krypa in under täcket och sova vidare :) Sötisen.
Sen åkte jag iväg till Resurscentrum och skrev under de där anställningspappret, och de till försäkringskassan med :P Sen vidare till Gth så mama fick skicka iväg lappen, sen åkte vi med Gunilla och käkade lunch på Furan :) Skönt att de inte är lika mkt folk där längre sen dom öppna de där nya cafet. Idag va de inte så mkt folk iaf :)
Sen åkte vi hem och hämtade upp Nelly och hennes kompis som skulle till tåget. Då kom Kevin och två kompisar till han hem till oss och började bära ut saker i bilen haha. Bla en soffa haha. Dom hade ju den här skattjakten som studenterna har varje år, och jag skrattade lite när jag läste på lappen haha. En sak som dom skulle fixa var Ett Emo från norrtull hahahaha! de va lite roligt ;) Även en A-lagare haha ;P Aja roligt med studenten, för somliga är de redan över och förbi :( haha
Mm, sen åkte jag till stallet iaf, mockade och gick ner med hästarna till sommarhagen. Sen ner på stan igen och hängde med mamma och Kevin på dressman och kolla på skjorta, vart skitsnyggt iaf den som de vart :)
Och nu sitter jag här och kollar på tv. Har tvättat lite och hängt ut i solen så lite nytta har man gjort iaf ;P Nu är jag bara trött och lat haha. Ska väll ladda inför Despan ikväll ;D helt seriöst världens bästa serie ! Hoppas dom aldrig någonsin sluter göra nya avsnitt. Det är ju förfan värre än knark !


kvällsinlägg

Oh ja, måste ju prova på det också ;)
Fan vad jag borde sova nu igentligen. Är fortfarande sjukt sliten efter lördagens bravader, och gårdagens med för den delen. Allt hänger ihop haha ;)
I morgon så tänkte jag nog rida lite iaf :) Förhoppningsvis så är jag inte lika trött då :P
Ska in och skriva på anställningspapper också, ska ju vara badvakt i sommar ;) Jag kommer vara så läcker i röd baddräkt höhö ;)

Nä men nu äre kväller iaf, Good Night :)

Måndag

Ja blir väll ett långt inlägg igen ;P
Iaf så är vi hemma nu, inte skitroligt kanske men man måste ju vara hemma ibland :) Får ju träffa mitt lilla äckel iaf, och snart ska jag åka och hälsa på hästen också :)

Hm jag helgen då, eller kvällen på lördagen kanske man ska säga. När racet var slut så drog vi ju som sagt på Liseberg :) Tog nån grogg innan vi gick, och drack cider på tyrolen så de kanske va därför man inte mådde nå illa av karusellerna ;) Nice iaf !
Sen när de stängde så drog vi in till stan och hamnade på nån fest hos nån polare till Filip. Trevliga människor där, men rätt lam fest enligt mig ;P Eller så var de vi som var lama haha. Men vi stack därifrån rätt fort iaf och drog in på krogen istället :) Och där vare röjj vill jag lova, så jävla roligt ! Sen tog vi en taxi hem till banan, minns inte vad klockan va då men de va fortfarande full fart på krogen när vi stack, men en viss person vart ju utslängd två ggr ;) haha . Nä men vi skulle ju upp och köra bil dagen efter så ville vara hemma i god tid. My ass haha ! Kl 6 gick jag och la mig iaf ;P

Ja sen på söndagen då, kl 10 vakna vi, vart lite degande i sängen, man va ju fan inte riktigt nykter haha. Sen lite frukost :)
Jag och kevin skulle ju köra hem en varsin bil åt nån bilhandlare i söderhamn också. Kevin tog den fina volvon och jag fick ta den gamla ruttna passaten. Och ja, klart den gick sönder haha. Tur jag hade nelly och amanda med mig iaf för gud vilken kväll de vart. Bilen bara la av flera ggr, helt störd! och jag fick damp såklart haha. Men för helvete, kul att få stopp överallt då där de inte ens finns plats att ställa sig på sidan, typ inne i rondeller när man skulle genom nån stad och på E4an. Fast vi klarade hela e4an från gävle till söderhamn utan stopp men när vi kom in till stan stanna den två ggr haha. CP bil.
Även när mamma tog bilen till jobbet i morgon ( han med bilfirman är ju granne på gth) Så la den av hela tiden haha. Även volvon startade inte :P BRA bilar haha.

Ja idag då, uppe tidigt haha, Trött som ett inavel som Ida skulle ha sagt ;)
Jag skulle iväg på Badhuset och träna livräddning haha. Och ja fy fan, jag är ännu tröttare nu vill jag lova ;P En massa simmande och livräddande haha. Jag visste inte ens om jag kunde simma fortfarande ;) Men de kunde jag , bara inte så fort haha :) Men nu är de gjort iaf, fick göra lite mun mot mun metoden på nån docka med, läckert haha ;)
Nu sitter jag och äter chips haha, fy på mig ! Men jag hitta inge frukost så vad gör man ? Har letat fram lite bilder på kevin också , vi ska ju fixa sånt här studentplakat. En nakenbild röstar jag på men då får vi väll stryk tänker jag ;)
Nä nu ska jag pallra mig iväg till stallet och gå ner med hästarna till sommarhagen :)


Lördag

Yes nu är det lördag och helgen närmar sig sitt slut. Lite depp känns de ju, är ju inte skitkul hemma direkt.
Även att tävlingen gick åt helvete ! Kevin small ju in i väggen i går så bilen är skrot. Synd eftersom han låg rätt bra till, och bilen gick bra för en gångs skull. Fick tredje tiden också, fast han inte hann köra så många varv. Så hade han inte kraschat så hade han startat trea idag men bilen gick inte att laga. Allt va nästan snett på den, två rutor borta, inga backspelgar, växellådan hade spruckit ja fy fan hur bilen ser ut alltså :S Kevin svimmade också av smällen så de lär ha gått i en jävla fart, 130 tror dom att han körde rätt in i betongen. Nä fy fan, piss race ! Men Jocke vart ju trea igår iaf, och startar femma idag tror jag så vi får hoppas att de går bra för han idag istället :) Så vi har någon att fira ikväll iaf ;) Vi ska ju på liseberg och de vore ju roligt om vi hade någon på pallen då iaf ;) Dom andra två i teamet krockade med varandre igår så dom small också. Men en av dom kom iväg igen iaf och fick en tid men kommer inte ihåg vilken, kanske 7a om ja inte minns fel så de va ju rätt okej iaf. Men den andra fick bryta så startar sist idag. Men dom startar iaf :)
Ja nu har man lotsat mamma och stefan inne istan då, dom är ute och åker moppe där för att leta ett badhus, och jag satt här med karta och försökte hjälpa dom haha. Det gick tillslut iaf ;P Finns ju inga duschar på banan typ, bara med iskallt vatten och nå jävla snöre som man måste hålla i för att de ska komma vatten, ja de lät inte roligt haha. Så jag och amanda får tvätta oss i husbilen och mamma och stefan åker på ett badhus ;P Lämpligt :P
Kent har även kommit hit med två bilar, som ska köras upp till söderhamn. Så jag och kevin måste ta en varsin hem i morgon, och mamma kör husbilen och stefan picko bussen :P Kommer bli en lång dag haha. Det längsta ja har kört helt själv är hem från karlskoga, inte riktigt lika långt som till Göteborg :S haha ja kommer fan dö.


Bilen ser hel ut på den här bilden, men skenet bedrar haha. Dom håller på å rycker ur stolen på där, och de är vänstra sidan som är trasig hehe. Finns bilder på Bilddagboken om nån vill se.

Fredag

Blir dåligt med uppdatering när man är iväg så här, har ju för det mesta nått bättre för mig ;)
Vi kom iaf hit ner på onsdag natt :) Så vaknade på banan igår, så väntade vi på att teamet skulle anlända med trailern så vi visste vart vi skulle stå. Sen stack vi in till nordstan, jag och Amanda. Är ju bara att ta bron över så man måste ju :)
Vart lite shoppning. Hittade ett par skitläckra skor, som jag knäppte kort på men inte hade råd att köpa för dom kosta 700. Kan lägga in bild på dom sen om ja får tid kanske. Men jag hittade ett par andra jättefina skor som inte kostade lika mkt. Dom va inte lika exlusiva liksom, inte så smal och hög klack. Men dom va istället jättesköna och lätta att gå i :)  Får väll köpa nått mer elusivt sen när jag fått första lönen ;) Jag köpte även mer trosor från Gina, dom är ju så fina ;) (fick man till ett rim också ;)
Ett linne på hm, ett vanligt vitt lite halvstort genomskinligt :)  Jag storhandlade inte direkt ;P hehe
Men måste ju spara pengar om vi ska på Liseberg i morgon :)
Men vi ska snart gå in till stan en gång till, så man vet ju inte om man ramlar över nått som man har missat. Skulle fortfarande behöva nå mer "vanliga" skor. Eftersom dom ja har är trasiga. Och dom andra vita är lite trasiga men mest bara äckliga hehe. En väska också, den ja har där är också trasig och sliten. Men ja är så kinkig när ja ska köpa väskor, hittar aldrig nån som faller mig i smaken riktigt. Om de inte är nån för flera tusen då men de är inte aktuellt :P
Jaja, Igår på kvällen så vart de lite Gratäng och fläskfile i husbilen iaf :) mumma, Ingalill räddade oss med lite sallad också för de hade vi glömt ;) Sen vart de ett varv runt banan på fyhjulingen med Jocke och Filip :) Fick jag och Amanda en bra inblick av den också, nice ;) Efter det så vart det film i Filips husbil, Dodge Ball (eller hur de stavas) Och den är ju så jäkla roligt ;D haha !

mm, Så börjar ju racet idag med. Så man får hoppas att de går bra :) Ser ut som de blir regn, men de är som de är det. Bara att ta fram paraplyt och se glad ut ;P

onsdag

Och det finns bara en sak som jag tänker på, och har legat och tänkt på sen typ 7 i morse.
Jag har faktiskt sommarjobb, vilket är jätte bra för då tjänar man pengar ! MEN. Det betyder också att jag kommer sitta hemma hela sommaren, vilket inte känns så kul. Här har man köpt team kläder, och svarta byxor för att ha på kevins tävlingar. Och så kan jag hänga med på endast TVÅ i sommar. En har jag redan vart på, den vi åker på nu blir sista. Kändes de som de va värt det ? Nej inte nu, Ååååh, jag som har längtat efter sommaren, att få åka på tävlingar och slippa tråkiga söderhamn.. Och så kommer jag få sitta hemma hela sommaren, helt ensam. Och för mig är söderhamn inte bara sådär tråkigt som alla tycker, för mig är det ännu värre. Jag har nästan aldrig någon att umgås med, Jag ser framför mig en hel sommar, ensam i vårat hus. När dom andra åker på tävling, så kommer jag att jobba, sen sitta fredag, lördag kväll, Helt jävla ensam.. Kan inte ens hänga med någon ut på fest, för ja måste jobba. Och visst jag kommer vara ledig varannan helg, men kan ändå inte hänga med på någon tävling eftersom man måste jobba varenda fredag, ibland till 19.30.. Och tävlingen börjar ju på fredagar numera, och dom andra åker oftast ner redan på onsdagen. Så min sommar är tyvär körd, som jag ser det kan de lika gärna regna hela sommaren nu..


Tisdag




Jää tidag idag och en dag kvar till göteborgs färden :) Lite it!

Ja men idag så har man iaf vart på jobbintervju, om att vara badvakt på ljusnebadet. Jag tror att jag fick det iaf, så då har man alltså sommarjobb :) Härligt med lite pengar säger jag bara, och hoppas på fint väder i sommar :)
Sen åkte vi och käkade på Tacobaren, jag kevin och mamma :) och sen åkte jag till stallet och gick ner med hästarna till sommarhagen :) Det tyckte dom var roligt iaf. Höll på att ramla på vägen ner bara vart lite trångt på stigen med två hästar i bredd och jag i mellan hehe :P Även att jag och gubben trasslade in fötterna i samma gren som låg på backen. Tur man inte ramlade , hade jag haft stekiga hovavtryck i ryggen nu :P
ja men nu då, nu ska jag väll fortsätta att tvätta och fixa lite, måste ju ha lite rena kläder till helgen ;P

Måndag

Ja idag har jag haft fullt upp iaf. För en gångs skull ;)
Klev upp kl 8, gick ut med Enzo och sen in och duschade och slängde i mig lite frukost. Sen drog jag till cfl och mötte upp Maria :) Vi skulle på nå information om hur de är att plugga där osv. Det va inte skitroligt ;) Och de var även folk där från eventia som informare om att dom behövde folk i sommar. Så man vart uppbokad på intervju lite spontant så där. kl 13! haha Och vi va klara på cfl typ 12 och då skulle jag iväg och gå ner med hästarna till sommarhagen där emellan! Lite stress! vart ju tvungen att åka hem och byta kläder först eftersom jag bara hade shorts. Och det är ju typ 1000 mygg/m2 i den där jäkla skogen , Så byxor och långärmad tröja Tack ! Så vart rally hem, och sen rally till stallet. Sprang halft ner med hästarna så dom vart skitstressade. Sen när jag släppte dom så släppte jag lussi först och galoppa iväg så klart, men jag hade inte hunnit få lös gubben så han vart skitsur å reste sig och lekte hingst som vanligt. Sen sprang jag (just det, sprang som vinden) tillbaka till stallet och bilen. Jag trodde seriöst jag skulle dö. Fick stanna tre gånger efter vägen och göra hjärtmassage på mig själv ! Sen när jag äntligen kommit fram till bilen så vart det rally hem igen, och byta om för jag va ju skitsvettig hahaha ! Sen rally in till stan och arbetsförmedlingen. Där fick man sitta på info nästan 45 min om företaget, och sen gå på en intervju. Vet ej hur det gick hehe, men han tyckte jag hade bra utstrålning iaf :)
Ska även på en till intervju i morgon om att jobba på Ljusnebadet i sommar :) Får se hur det går då, skulle inte vara helt fel med lite jobb i sommar :D
Vi har nu också vart iväg med våra piketröjor på syning elle va de heter. Hon ska sy våra namn på dom och kevins Logga och nåra sponsor märken :) Kommer bli fett snyggt ;)

Nä men nu måste jag gå och hjälpa till att städa. Vi ska ju försöka sälja huset så måste vara fint om de ska bli visning nån dag :P

RSS 2.0