Proteinbollar

Goddagens!

Igår hade jag sån sjukt effektiv dag! 
Han med stallet till att börja med, och där tog jag tid på mig och löste upp all is i hon. 
Sen åkte ja iväg till hällåsen och passade på att träna lite med delta medans Rex sov. 
Gick bra faktiskt, vi körde lite inkallning och de är hon klockren på. Så jag la in att istället för att kalla in henne så sa jag "ligg", och hon blev som väntat lurad och kom ändå haha. Men efter två ggr så fattade hon att hon måste lyssna efter rätt kommando och hon fixade det galant. Hon är så jävla dryg i sin ålder nu, men jäklar vilken smart hund hon är :) kommer bli grym inom lydnad innan de är klart, vi måste bara vänta till hon växt på sig lite ;) Det gäller också att inte köra för fort fram med svåra övningar för hon tröttnar snabbt om hon inte får göra rätt :) gullgumman

När vi kom hem så va det lunchdags för mig och lilleman, och jag städade även undan en hel del :) skönt! 
Hatar när det är stökigt och hundhår överallt. Mår riktigt dåligt om det är så att jag inte hinner städa. Varannan dag Minst måste vi dammsuga, helst varje dag. 
När Tobbe kom hem sen så åkte vi och handlade lite mat till veckan. 
Sen åkte vi och tränade med Robin :) 
Körde överkropp ja och för en gångs skull så har jag träningsvärk! :D så jäkla skönt för ja har så svårt att få det, kör på tills ja inte orkar mer, det går liksom verkligen Inge mer. Men ja sen efter vi kommit hem så känns de inte ens att ja tränat haha. 
Men nu körde ja lite tyngre vikter, och tills kroppen verkligen skakade. Härligt :) 
Ikväll ska vi träna igen och då blir det ben och mage :) 👍 

Idag så har jag inte gjort så mkt nytta, Rex har vart lite gnällig och krävt uppmärksamhet. Men har iaf hunnit med stallet och hundarna (lite träning av delta iaf) och så har ja gjort proteinbollar haha. Dom blev inte så goda, men finns ju fler recept att prova :) 
Dom smakar surt liksom, som fil. 
Skulle ha haft vaniljkesella i men vi hade köpt naturell, hoppas Tobbe tycker bättre om dom ;) 





Jag och min prins 

Måndag

Tillbaka till verkligheten, men en hård smäll! 

Sitte är och äter frukost med junior och ska in och kolla om ja fått nå pengar än, föräldrapenning alltså. 
Och de hade ja, men jävligt lite. 
Vi anmälde ju 7 dubbeldagar i januari för Tobbe skulle vara hemma med oss lite, och inte helt oväntat så blev de väll krångel med dom som vanligt. Så Hej fattigaste månaden ever! Blir ju jävligt roligt. Förstår inte hur en enda myndighet kan ställa till det så jävla mycket för folk.
Less blir man..
Här har man liksom jobbar och slitit ut sig till slutet av graviditeten så man tom fortfarande har problem med fogarna, allt för pengar! Och sen får man inte ut det man Ska Ha i tid ändå. 

Kanske man skulle bli politiker istället, och lura FK att jag behöver en jävla massa assistenter pga mitt handikapp, och sen får ja sjukt med pengar, som ja kan göra vad jag vill med! Antingen de eller sticka utomlands och bli medborgare i något land och sen invandra till Sverige. Då ni, kunde ja åka finbil kanske, och få gratis utbildning? Gratis boende? Dyyra vinterjackor. Ja att jobba som en vanlig Svensson blir man inte rik på, knappt ens så man går runt.. 

Inte nå bitter idag.......... 


Sötaste putmunnen igår kväll 😘 
Tur man får behärska humöret runt lillkillen, men han behöver ju kläder så FK får gärna sluta krångla till allt så vi får våra pengar!! 



Lördag

Lördagar är väll helt klart bästa dagarna! 
Förra lördagen så va vi till Malin och hälsade på chies valpar :) såååå söta :D 
På söndagen sen så va vi ut i skogen med hundarna och grillade korv.
Kevin kämpade som ett djur med grillen, vi trodde vi skulle få äta kall korv ett tag men tillslut så fick han fart på skitgrillen från ÖB ;) 

I måndags så tränade vi, men va proppat med folk så man kände sig lite bortkommen. Sen blev de uppehåll för Tobbe skadade sig, och då blev ja också hemma. Tänker inte träna ensam där går gränsen ;)
Men idag tog vi tag i det igen!
Efter vi vart på fotbollscupen i iggesund så åkte vi och tränade med Robin :) jäkligt skönt faktiskt. 

Nu har vi proppat i oss tacos och ser på serier, lördagsmys :)








Rex vart sugen på cola på fotbollen ;) 



Onsdag

Goddagens
Inatt va Rex inte lika rolig som föregående natt haha. Uppe typ varannan timme för mat, och tog heller ingen sovmorgon så idag är vi lite trötta (läs Jag). 
Men vi åkte iaf ut med djuren efter frukosten var intagen. 
Först stallet, och Rex sov som tur var i bilen så jag han med allt som skulle göras :) tar ju sån tid att rycka hö från balen i hagen eftersom den inte är helt öppnad. Plus att jag har två dryghästar som står och äter ur påsen som ja håller på och fyller! 
Efter stallet så åkte ja ut med hundarna på parkeringen på hällåsen. Vågade mig inte ut i skogen eftersom de är så mkt snö nu. Räcker med två fastkörningar denna vinter tycker jag ;) 
Men de dög gott att rastas lite där, Enzo vill bara tömma sig och den gå till bilen igen eftersom han fryser. Men delta hon älskar snö hon :)
Efter hon var rastad så körde vi lite platsliggning, och hon var klockren! Jättekul faktiskt, och så lekte vi lite som belöning sen innan lilleman vaknade så vi fick åka hem :) 

Nu sitter vi i soffan och ser på Cesar. Lär oss lite fostran haha ;) 
Ska värma lite lunch nu också, äta bör man liksom. Får "banta" efter amningen. Bryter ihop om ja inte äter massa medans jag ammar! 








Rex hade lite pappamys igår efter jobbet ;) 


Tisdag

Vi ser det snöar! 
Ja vintern kommer lite sent men rejält iår. Men de gör mig inget så länge ja inte får problem pga snön ;) 

Min lilla gounge va helt underbar inatt! Han sov en del till och från på kvällen, perfekt då jag höll på och tvätta. Sen kom vi i säng ganska sent, och Rex fick mat och somnade typ kl 12. Vaknade för nattmålet 04.30! Och sen upp igen strax före 8, sen sov vi vidare i sängen lite till. Ja klev upp före honom och gick ut med hundarna, hade ju babymonitorn med ut och han sov till typ 10.30. 
Underbart! Kan ja säga haha :) 

Sen har vi haft besök utan Emma :) och jag har tränat lite rumpa då vi inte ska till gymmet nått idag. Och nu sitter jag och äter lite sen lunch, och ser på vänner :) lillkorven sover, jag känner harmonin flöda i lägenheten haha ;) 


😍 

Söndag

Ännu en helg passerad då, och idag har vi en rejält snöig söndag. 
Lite väl kallt, och just själva nederbörden är jag inget fan av, men de va väll iaf på tiden att vi fick lite snö :) 
Kanske vi hinner åka lite pulka ändå ;p 

Idag så har vi iaf börjat med stallet, släppt ut hästarna och Tobbe mockade och fixade medans jag stog ute i snön och ryckte lös hö som ja skulle lägga in i boxarna för kvällen. Inte det lättaste med en nyöppnad bal, som har plasten kvar förutom på ena sidan liksom. Jaja, kanske kan se det som extra träning ;) 

När vi kom hem sen åt vi frukost, eller jag iaf Tobbe "bantar" ju ;) sen lämnade vi av Rex hos Tobbes mamma så vi kunde åka och gymma :) 
Vi är så duktiga ;) hehe 
Körde lite överkropp idag, får se i morgon om ja har träningsvärk, annars gick ja väll inte på tillräckligt hårt. Men känner att ja knappt orkar nått, och har ändå vart inaktiv och tappat sjukt med muskler under graviditeten så tar de lite lugnt i början :) 

Efter träningen åkte vi hem och lagade lite mat och sen blev det välförtjänt soffhäng resten av kvällen. Började med filmen insidious, sen lite serier innan Kevin och Amanda kom förbi en sväng.
När dom åkt så åkte vi ut med hundarna  och sen köpte med oss mat hem. 

Nu på kvällen så har vi spelat lite tvspel, men jag gav upp tidigare än Tobbe. Stressad att jag måste sova när Rex sover för han är ju mkt vaken på nätterna nu, känns mkt iaf eftersom han slutat ta sovmorgon. Så ja skulle igentligen ha lagt mig vid 10 då han slocknade men de va ju lite småkul med egen tid så vi kunde spela :) fick jag sota för hehe. Efter typ 30 min i sängen så fick ja kliva upp och mata lilleman. Väntar nu på att han ska tutta färdigt så ja kan lägga undan honom och göra ett nytt försök att somna ;p 
Blir inte förvånad om Tobbe hinner komma in innan ja gjort kväller ändå haha. 


Snuttefoten :) 


Goddagens

Shit va tiden går snabbt! 
Igår blev lillkorven 4 månader. Vad händer liksom, stora killen :) 
Han pratar och skriker och tjoar mest hela tiden nu, och sträcker sig efter fötterna och klämmer sönder ansiktet på en om han når och tycker de är hur kul som helst. Han gillar även att hålla i mig i håret eller halsen och trycka mitt ansikte mot han så han kan suga på min haka haha. Och då skrattar ja ju och då skrattar han med, härliga unge :) han är supernära på att sitta själv, men det är liite svårt än. Han tipper gärna handlöst framåt eller åt sidorna haha. Han behöver ju inte ha alltför brottom att växa upp heller, får gärna vara liten bebis hela livet ;) 

Men nätterna har börjar bli lite smådryga. Han vaknar ofta och är rätt pigg så vi får inte sova så mkt :p och han sover en ganska lång stund på dagen nu istället, kanske vi måste försöka hålla honom vaken ;p hehe 
Vi är också extra trötta pga att vi har börjar röra på oss. Mycket promenader och även gym. Tobbe ör skitseriös, tränar även fotboll. Men ja har bara gymmat två ggr hittils men det är så härligt med träningsvärken som kommer efter. Nu jäklar ska ja bli stark! 
De sista kilona som är kvar får nog sitta till ja slutat amma. Vi åt sallad i förrgår kväll och sen va Rex uppe och åt typ 1 gång i timmen på natten så jag inser ju att ja måste äta ganska rejält med kalorier för att mjölken ska bli fet och mättande för honom. Så ja, kilona får vänta ett tag till :)  tur är ett tag till man ska visa sig i tunnare kläder ;p 

Nu ligger jag och min träningsvärk på soffan iaf och busar med Rex. Tobbe är på fotbollsträning han, stackarn, helt slut av träningsvärk och abstinens för att han försöker sluta snusa. Hoppas han fixar de då blir ja impad måste jag säga :) 
När han kommer hem blir de middag och sen har ja lovat honom en skräckis hehe. 


Mina grabbar :)


Promenad till stallet, 8,6 km tur och retur! (Enzo sitter under vagnen) 


Gulle 

Nyår

Nu är år 2013 över! 
Och vilket år! 
Det har gått så otroligt fort. 
Först fick vi reda på att vi skulle få bebis, då gick det sakta för man väntade på att magen skulle synas, det hände ju liksom inget.
Dagen för ultraljudet var liksom en liten milstolpe. Sen tog det fart igen när sommaren kom, sommrarna går ju alltid snabbt för att det är då härligt, och denna sommar va helt suverän. Huur varm som helst och jag har tom fortfarande märken kvar efter bikinin. Hur sjukt är inte de!? 
Men när vi klev in i augusti och vädret började bli svalare så rusade dagarna nästan och sen vipps så va Rex här :) 
Världens goaste unge :) 
Så det är väll mest honom som det här året har cirkulerat runt, ja och så Delta såklart :) hon är ju stora tjejen nu hon, och vi har haft upp och nergångar med hennes träning men nu börjar hon komma tillbaka till oss igen ;) Deltabus


Halvvägs såg magen ut såhär, då va Rex inte står haha. 


Här började de hända lite grejer ;p 


Mysmagen :)


Här va man lika smidig som ett kylskåp ungefär 


Färdigbakad 


Deltas första utställning, liten mage hade jag då också ;p


Andra utställningen :) 


Grabbarnas nya lekplats :) 


Alldeles nykläckt ❤️ 


Finaste killen på nyårsmiddagen :) 

RSS 2.0