tankeställare..

Fan va segt de går med plugget, sjukt omotiverad.
Ge mig ett jobb, så man kan leva på riktigt! 

Kanske skulle starta ett pälsföretag? ja tycker ju jättemkt om djur :D






Måndag

Tillbaka till verkligheten ännu en gång!
Helgen blev inte riktigt som planerat, iaf inte lördagen hehe.
Jag hade ju ingen lust att festa, men gjorde det ändå. Försökte iaf men ja fick knappt i mig nå cider efter ett tag, fick ont i magen. Speciellt efter mintun :P Så tillslut blev allt bara tråååååkigt vilket resulterade i att när de andra drog till Olles så drog jag hem. Men ja fick sällskap av en annan själ som inte heller ville gå ut ;P
Sen blev det kaos haha. Låg vaken typ halva natten och kollade på tv för att jag hade så ont i magen. Fick ta två samtal också som igentligen inte var till mig ;P Men va gör man inte haha.
Madde rätt bra igår iaf, till skillnad från vissa andra ;)
Blev pizza och bandy hos Nisse, såååååå tråkigt att inte Broberg vann, verkligen... haha ;)
Och de deras tränare eller vafan han va sa då, alltså jag dog jag. Bästa sändningstid för Söderhamn, därför ska kommunen satsa på en stoor fet bandyhall. ORKA! Dom får ju vara med på tv ändå, de blir liksom inge mer tvtid bara för att de bygger en ny hall :P Inga fler kommer kolla på matcherna heller för de är finns inte fler människor i Söderhamn som är intresserade. Finns ju faktiskt andra sporter att syssla med än bandy, coolare sporter ;)
Kevin har ju också tv tid liksom, på en mycket coolare kanal än nå jävla svt ;) Där snackar vi status ;) höhö
Nä men faktiskt, orka med Broberg, det finns fler ungdomar/talanger i den här kommunen också, och då syftar jag inte på Kevin.
Fick jag de sagt också ;) En trogen Brobergsdissare hehe. 
På kvällen igår så blev de filmmys iaf, 127 timmar. Helt ok film :) Lite småäcklig på slutet bara men de va ju ingenting man fick mardrömmar av iaf ;P

Idag väntas plugg, jag måste veeerkligen ta tag i alla uppgifter nu. Kommer bli kaos annars :P



Innan de blev tråkigt ;)


Lördag

Ja redan lördag gott folk! De bara sprattlade till liksom :P
Blev iaf Indiana Jones kik i torsdags, som planerat :)
Och igår så blev de sänghäng pinsamt länge, och de resulterade i att man var sjukt trött och seg hela kvällen.
Men de blev iaf Tacos hos Jonas och Idah, och sen sällskapsspel på de :) Vi fick vinna en varsin gång, men ja tror att vi hade vunnit mer om vi fortsatt ;) För ja hade aldrig spelat förr och kom igång lite på slutet haha.
Drog väll hem typ halv 12 eller nått, somnade typ direkt.
Nu sitter jag bara och väntar ut tiden, är dags för hockey om ett tag. Hoppas på lite action ;)
Ja ska även hinna med bolaget innan dom stänger, just in case. Igentligen har jag ingen lust alls att gå ut!
Kommer antagligen att vara proppat med folk eftersom de är de där jäkla klubbpepp.... Och jag haaaaatar köer :P Kanske man skulle dra till CH istället, för där lär de ju vara ganska tomt :P
Jaja vi får se vad som händer ikväll. Måste iaf ha alkohol ifall att för om my homies drar ut så måste jag hänga på. Att sitta hemma Ensam en lördag är inget alternativ om ja inte har typ kräksjukan eller nått likvärdigt.
Spännande daaag ;P


Onsdag

Goddagens.
Nu är onsdagen här och jag sitter på gth och ugglar. Borde plugga men självdiciplinen sviker. Får väll sitta ikväll istället :P
Blev ju film hos Jonas igår, och den va roligt :) Men dock inte så rolig som ja hade förväntat mig. Finns ganska dåligt med nya komedier nu faktiskt, inget slår ju step brothers ;)
Kom hem efter 12, sviiiinkallt var det. Min hjärna dog genom mössan :P
Somnade ganska skönt sen faktiskt ;P till 2 1/2 men.

Ska hjälpa mamma med lite papper nu tror ja, och sen åka hem och tvätta. Jippi, de är så himla roligt.. Springa upp och ner i den där satans tvättstugan och sen när tiden är ute så är typ ingenting torrt iaf :P Måste städa också, jag kräks på hur det ser ut. Vifläckar överallt, tom flaskor och skit också. Bläää haha. men vart är orken? Men gör jag de inte idag så blir de aldrig gjort :P För i morgon är det skola hela dagen som gäller, kommer hem tidigast kl 5 och då åker jag direkt till stallet och sen hem och äter skulle jag tro.
Sen kommer ja väll somna till Indiana Jones på tv :) Snaaart helg ;D



Tisdag

Veckan går ganska fort nu känner jag, halva har ju redan gått ;)
Denna dagen har jag i stort sett spenderat på gth, och där har det planerats fram och tillbaka. Börjar sakta klarna lite iaf tror jag :)
När det var dags att åka därifrån så slog kylan emot som tusan. Herregud jag trodde de minst var 20- men de va de ju inte. Och dimma har de börjar bli :P Fick åka värsta omvägen för att de skulle bli varmt i bilen så Enzo kunde sitta där medans jag mockade...
Har pluggat idag med, och nu har jag typ pluggat klart för dagen. Ska pallra mig till Jonas och Idah nu typ och se film med dom :) Får passa på medans dom är här mitt i veckan, de händer ju inte så ofta ;P
Äcklet får följa med han också, känns taskigt att lämna han ensam när han inte är van längre. Brukar se till så han alltid har sällskap, så nu skäller han väll om ja lämnar honom :P
Hoppas han håller tyst hos jonas bara, fett drygt när han skäller när man ska se film :P
Gullivers resor ska vi, kan nog vara en grymt rolig film :D Jack Black är ju kung !


Måndag

Tillbaka till verkligheten igen! Känns ju sådääääär haha. Helgerna är alldeles för korta :)
Men man måste ju göra lite nytta också och de är ju faktiskt så att de är mkt svårare att göra de på helgerna ;P Så den här veckan måste jag ta vara på dagarna, vilket jag börjar med idag. Har precis beställt lite böcker som ja inte har gjort tidigare för att jag är så jääävla seg. Dumma mig haha ;)
Ska även ta tag i de plugg som jag kan göra utan de böckerna. Måste få nått gjort nu känner jag om ja inte ska få stressa ihjäl mig sen som vanligt :P Börjar med artiklarna som ska redovisas på torsdag :P Får jag tid över i veckan så ska jag hjälpa mamma på jobbet med, men som hon sa så måste jag nog plugga i första hand hehe ;P
Så ja min dag kommer bestå utav plugg tills ja känner mig ganska nöjd, Kung måndag! ;)

Måste också städa lite här i veckan.. Min lägenhet är inte skitfräsch efter festen i lördags haha ;) Men de kan den behöva, har ju inte fest så himla ofta. Bra att de händer lite aktiviter här ;) Men de va en kul fest iaf :) Spårade ur lite lätt bara, polkashoten kom fram som vanligt ;) Jag försökte mig även på en fisherman på krogen men den höll på att åka upp lite fort som den åkte ner.. Va är de för fel på mig då liksom ? haha Blev en svinkall promenad hem sen på kvällen, efter vi hade käkat på Kalles och släppt av Polen på trönöbussen ;)
Fick även sällskap av en frusen Robin senare på natten. Blev donkenlunch när vi vaknade, och den satt inte speciellt fint haha. Fick inte i mig mkt, min mage va inte helt ok. Sen hem och halvdäcka i soffan några timmar. Mys söndag :) Fick ju även sällskap sen halva natten, inte helt fel :)  



Someone likes me very much, full på rödvin ;)



Lördag

Godkväll!
Igår så blev de inge tacos haha. Men det blev bio med ligan istället :) Inte världens bästa film haha, men va för man inte för att vara lite social ;)
Sen sladde vi upp till donken för lite old times häng ;P Och sen vidare till Jonas för lite film :)
Kikade in i Elinas lya också innan jag for ut på stan och letade reda på mina tankade föräldrar på stan ;) Fan 22 minusgrader så där kan de ju inte irra omkring haha.

Idaaag så klev jag upp 8 och åkte och släppte ut hästarna. De va ju jävligt härligt måste jag säga, inte nå kallt :P
Men fick ju åka hem och krypa ner i en varm säng igen sen så de va inte såå farligt ändå ;P Men man vill ju gnälla lite.

Idag har jag inte alls haft mycket för mig eftersom vi låg i sängen typ heeela förmiddagen och lite till. Men ja åkte iaf på bolaget, sen till vågbro och gick ut med hundarna en sväng. Handlade på vägen hem och lagade finmat lördagen till ära ;) kött och sallad, Kung de! Men ja fick lite ont i magen eftersom de va de enda jag åkt idag, va lite kraftigt med kött tror ja ;P Efter maten blev det städningen av min kära lägenhet, eller städning.. De är röjjt iaf så man slipper skotta sig fram ;) Ja vill ju inte vara falsk och låta folk tro att ja är pedantisk av mig ;)
Men anledningen till att jag städade var för att ja får främmande ikväll, de blir ju party ikväll :) Ganska otippat men ja super ju ändå inte speciellt ofta så varför inte ;P Lite chill bara så där, har inte ens kammat håret haha.

Nu tycker jag ändå att folket ska komma nångång, börjar bli ganska trökigt att sitta här ensam och supa :P


Fredag

Sitter på jobbet nu jaaaa, håller på och städar. Inte skitkul men va gör man inte :P

Börjar känna mig lite skakig nu så ja funderar om ja kanske måste äta nått hehe, de har jag nämligen glömt bort :P Går ju säkert mkt bättre att jobba om man har energi i kroppen..

Ser ut att bli en okej dag iaf, med tacos ikväll :) kanske en film på de ? vi får väll see :)
Nu måste jag fortsätta så jag blir klar nångång, man fastnar alldeles för lätt framför lilla datan :P Har ett stall att ta tag i sen också innan jag kan göra nått annat.


Torsdag

Jag överlevde ännu en natt alone! Hurraaaaaay haha. Men shit va trött jag är idag :P Helt stört. Kom ju hem typ kl 10 igår från allting. Tog ju skitlång tid att hämta hö, för de va så mkt snö på åkern så bonden fick åka dit och skotta med en annan traktor först:P haha. Och sen när vi skulle åka hade batterit i bilen dött så vi fick ringa efter hjälp. Och medans vi står och väntar ser vi att det kommer lysen långt bort. Mamma frågar om de är stefan, och jag säger nej för de är en lastbil. Så dyker de upp två lysen brevid lastbilen, och vi fattade direkt att Där kom han ju! haha. De blev en tvärnit när han kom fram till oss, eftersom vi inte syndes så bra på håll :P haha De ska vara merca till det ;)
Somnade till American Pie iaf, kung de.

Nu är det snart dags att dra till skolan. Bläääää, palla långa dagar. Gör ju inte saken bättre att det är helg efter vi har slutat idag, gör ju att man känner att dagen aldrig tar slut :P
Hoppas vi får sluta tidigare idag med ;) vill ju heeeem extra gärna idag ;P


Onsdag

Ja veckan har gått ganska fort ändå.
Idag börjad vi Hpb utbildningen. En låååång dag i skolan, men de va ändå ganska kul :) Vi tog blodtryck och mätte skelett ;P Och enligt uträkningar så väger jag typ 2 kg mindre än jag minst får väga. what liksom, ja måste ju säga att jag ser då inte ut som ett anorexiafall haha. Jag kan också väga upp till 67 kg innan jag blir överviktig. Det vore väll en syn det om jag gick upp 14 kg hahaha. Spännande grejer de där ;P
Vi fick sluta lite tidigare iaf så jag var hemma till typ halv 5. Då sprang jag direkt ner i tvättstugan och slängde i två maskiner. Fans ingen annan tvättid typ så ja får inte torka mina kläder så länge idag :P Men de kan ju iaf hänga där utan att torkrummet är på en stund eftersom ingen har tid efter mig :P

Ska dra iväg till vågbro snart och vi ska åka vidare och hämta hö :P Blev en riktig heldag med aktiviteter för mig idag, vilket jag inte är van så jag kanske somnar lätt inatt ;P Har fortfarande en obehaglig känsla att bara vara här  lägenheten, men inatt så sov jag iaf ostört tack och lov. Men nu känns de lite scary för det springs en jävla massa i lägenheten ovanför. Och spelas skitkonstig svingammal musik, typ som att nån spelar piano och sjunger.. Och de som bor där är typ 100 år gamla. Iaf har ja inte sett några andra komma ner därifrån. Låter som de springer barn där just nu, och gör de ganska ofta. Men det har bara vart barn här nån gång ibland, typ deras barnbarn som hälsar på och då är de maaasa folk som springer upp och ner i trapphuset hela dagarna och jag känner tom igen deras bil haha. Och den står inte här just nu ;P Mycket skumt måste jag säga. Va är de för jävla hus jag har flyttat till ?
Även att det ligger tvätt kvar i tvättstugan som någon har glömt, legat där sen förra veckan. Så jag börjar fundera om  någon här i grannskapet har dött ? att de va den som spökade här i måndags :P Va dryg jag är som tänker så men vem fan glömmer bort sin tvätt över en vecka ? Nog för att de bor många senilsnören här men dom har väll inte så mkt kläder att välja på ? måste ju sakna träningsjackan och kallingarna snart haha ;P

Näääääää, bara för att jag tänker så så kommer jag sova skitdåligt inatt. Längtar till i morgon då jag slipper sova ensam, Guuuuuld :)


haha

Alltså nu har mörkret fallit ute, och jag börjar få lite ångest över att vara ensam :P tur de är ganska bra tv idag, kanske ja kan sova lite bättre. Annars är de ju iaf jag som är körd i morgon när jag ska köra till gävle kl 7 :P kommer somna big time :P Känns ju också jävligt bra att jag kom på att de är skitdåligt halvljus på mercan, man ser ju ingenting i stort sett. Och de kommer vara mörkt både på vägen dit och hem! Loveli..

Har iaf handlat nu, mat till i morgon och frukt. Även fixat stallet. Och där såg de ut som i " the day after tomorrow ". Allt var genomfruset, tom bajset :P Ge mig lite värme, ge mig Hawaii !

Måste bara visa en kul sak jag såg på aftonbladet idag. Jag tyckte de va kul iaf, med min kunghumor ;)
Var iaf en artikel om att man kan bli sjuk av att pussa sin hund. För att man har hittat en räv i Uddevalla som har en slags mask som människor blir jättesjuka av. Ohno liksom :O
Men iaf, här en en kommentar som va jävligt rolig hahahaha.


Tisdag

Och ja har haft min värsta natt ever!
Alltså ja vet inte om de har med saken att göra, men ja ska nog hålla mig borta från skräckfilmer ett tag :S
Ärligt så trodde jag att de jag nu drömde inatt var på riktigt, så jävla äkta och jag blev hysteriskt rädd.  Har aldrig vart så rädd förr i mitt liv. Skrämde nog upp herrn brevid mig ganska ordentligt också, Happy valentines day liksom haha ;) Näe men fyfan, tur ja inte var ensam iaf. Då hade jag nog svalt kudden och kvävt mig själv, så rädd var jag. Ja fick känslan av att den mannen jag såg som stod och tittade på mig brevid sängen och kom emot mig ( han va lite genomskinlig ) att han skulle döda mig. Rolig känsla... Väntade typ på att ja skulle känna nån dra i mitt ben och slita ut mig ur lägenheten, eller typ viska nått läskigt. Vågade inte somna om sen heller för ja kände att varje gång ja va nära att somna så kom panikkänslan tillbaka typ som att ja ska skulle drömma samma sak igen. Så ja vet inte ja, antingen spökar de som fan här eller så är jag helt störd i huvudet. Det var också tankar som dök upp, att ja skulle bli tvungen att uppsöka psykolog, och ett medium som kommer hit och sen typ leta ny lägenhet ? Nä fyfan. Trodde jag skulle spy av paniken också, mådde sjukt illa.
I morse när mr enberg drog till jobbet så mådde ja så jävla dåligt. Ont i skallen, ont i magen, illamående. Tände alla lampor i hela lägenheten, drog på tvn och försökte vila lite. Hur jävla fjantig är man inte haha, men känns jävligt läskigt att vara ensam här just nu. Ska försöka plugga lite idag eftersom jag inte pallade med skolan. Sen ikväll blir det att försöka somna till typ tecknade väldigt ofarliga filmer! my little pony, var är du när man behöver dig ?

Sjukt de också haha. Inatt när jag låg och skakade av panikångest så försökte jag att bara tänka på typ roliga filmer som step brothers. Men mina tankar svävade hela tiden över på alla läskiga filmer jag sett... Så nej, inga mer skräckfilmer nu på ett tag. Man blir ju störd:P

Måndag

Goddagens!
Måste bara säga att fan va skönt de är med en extra söndag i veckan ;)
Ledig typ varje måndag, hur nice är inte de ?
Idag blev det ridning för mig då. Skulle igentligen iväg i morse, hade klätt på mig och suckat big time över hur fucking kallt de va ute ( 16 - ) Orkaaaaa. Men ja hade ju bestämt tid med Carina så kunde inte dra mig ur haha. Men så messade hon att vi kunde vänta till senare och se om de blev lite mindre kallt. Så jag kunde krypa ner i den mysiga sängen igen några timmar. kung
Men sen blev de ju som sagt bara 12 - så jag fick pallra mig iväg och rida. Fick ju börja med att plumsa genom skogen, hon sjönk ner till magen men tog de förvånansvärt lugnt. Hon bara chillade vidare hon som att hon aldrig gör annat än att plumsa i snö om dagarna. Ja blev lite stolt faktiskt att min annars så lätt panikslagna häst var den lugna av dom två idag ;) Men lugnet var över när vi började trava sen. Efter 10 min var jag helt slut. Hon glömde bort att hon är pensionär och levde loppan. Kände mig som rodeokungen! lite lätt överdrivet men hon va crazy iaf ;) Spännande va ? ;P

Sitter hemma nu och funderar på att gå å duscha lite. och kanske diska innan jag pallrar mig iväg till Jonas. Skulle ju behöva handla också kom ja påååååååå.. Orka :P Men måste ha matlåda i morgon, är ju en jävla heldag. Fast nu kom ja på att ja funderar ju på att skita i eftermiddagen, den föreläsningen kändes inte så viktig. Men onsdag och torsdag är de riktiga jävla heldagar som ja funderar om ja ens kommer att överleva haha. Man har ju haft  några riktiga chillveckor nu så man är inte van liksom. Men men. Snart helg ;)


Söndag

Är man nå bakis idag då? hahah ja fyfan. Om de inte vore så jävla vidrigt så hade ja spytt tusen gånger för att må bättre. Men ja håller de inne och väntar på att de ska gå över, kanske lagom till i morgon ?haha

Var iaf en bra kväll igår! Tokmycket folk ute hos Linda, och min shotflaska gick runt som tusan i huset haha. Jag och Amanda blev inlåsta på toan också för handtaget på insidan lossnade hahaha. Var en halvspårad kväll, shotarna gjorde sitt. tog en fisherman inne på Olles också, den hade ja nog kunnat hoppa över tror ja :P
När vi kom hem sen så gick ja ut i köket och skulle dricka vatten, så såg ja påsen med polkagrisarna som blev över. Såklart tog jag en haha och de fick jag ångra. Bläää trodde ja skulle spy, fick spotta ut den :P hehe
Men jag fick ju mitt sällskap på natten iaf efter massa tjat. Om de nu va de som gjorde de haha.

Idag ska ja bara chilla, blev ledig från stallet också tack gode gud! haha . Men i morgon ska vi ut och rida iaf :) Pallade inte de idag. Ikväll eller senare så blir kanske filmhäng hos Jonas :)


Lördag

God morgon! jag lär ju vara den enda som är vaken nu, eller ? Ja borde inte vara vaken iaf ;P Men sånna här dagar så har jag svårt att sova länge konstigt nog :P
Gårdagen fick en helomvändning iaf! Åkte ju runt på dagen och fixade inför Lindas födelsedag som är idag. Sen hade jag tvättid mellan 16-20, kanonkul ;)
Och jag som är så smart missuppfattade kvällens planer, och dom nya planerna kände jag inte för eftersom jag inte kunde sova kvar i mohed pga hästutsläpp idag. Men då kom ju problemet att de inte är så jävla häftigt att sitta ensam hemma en fredag :P Sitta och ruttna i min lägenhet liksom.. Så jag gjorde ett ryck och snyggade till mig lite snabbt och så kom pappa Björte och räddade min kväll :) Han och Wille kom och hämtade mig och äcklet, och så åkte vi på donken så jag fick mat ;P Hade glömt att äta på hela dagen, ingen höjdare så en lite hamburgare fick jag i mig ;P Sen släppte dom av mig där Amanda och brudarna förade för studentfesten på Olles ;) Och där hamnade jag också, för jag är ju faktiskt student jag också ;) Högskolestudent!
Det var riktigt kul iaf :) Länge sen som fan ja va ut, typ nyårsdagen. Och ja va inte äldst heller ;P
Men vi drog lite tidigare, och stannade och käka på kalles. Sen kuta ja typ hem, fett kallt ute. Halv 3 tror ja klockan var när jag kom i säng. Och uppe 8 idag för att släppa ut hästarna ;P Och Mamma hämtade mig! Ja körde inte full ;) Igentligen så skulle jag behöva sova lite mer idag, eftersom vi ska orka med en kväll till idag. Men det är för ljust ute, solen skiner och ja har fett ont i huvudet! Så näe, ja får väll däcka tidigt ikväll istället, fick ju dansa av mig igår ;P



Glömde jag parfym så ja va tvungen att proppa bhn full i blommor ? haha


Torsdag

Ja helgen har infunnit sig ;P Men en härlig snöstorm på köpet!
Alltså orka, glad att jag blev ledig från stallet idag. Ja som hade tänkt rida, de sket ju sig ganska ordentligt eftersom man inte ser något när man går ut... Orka att man behöver skidglasögon för att gå ut med hunden, de och en skoter... Många muntra meningar här ;)

Jag och kevin har precis kikat på världens bästa film ;) Alaska hette den, Kevin älskade den!! verkligen att rekomendera. Nu ska ja snart ta och åka hemöver. Duscha lite granna och bli förbannad över att de inte finns parkeringar.. Sen får ja sällskap ikväll, gillas :)



ganska brightheaded nu ;)


Onsdag

Goddagens! Onsdagen är redan här, och ja har avklarat dagens skola så nu har jag gjort helg ;)
Sitter i soffan i vågbro nu och kollar på top model, och fyfan vad pinsamt de är med den franska tjejen. Orka vara så jävla nervös när man är model liksom, varför söker man då ens till programmet ?
Men i dagens avsnitt hade de en jävla läcker manlig modell med iaf ;) yummi !

Ikväll blire tacopaj med mina kära syskon + Amanda ( hon är ju iofs min svärsyster ;) Vi ska även sola lite idag igen, måste vara frun och fräsch ( läs se levande ut ) på lördag ;)  Ja är lite spänd faktiskt, va så länge sen ja festade så ja har glömt bort hur man gör ;) höhöhöhö



Inte helt fel ;)


röd

Helloooo! Idag har jag iaf vart lite effektiv och städat. Känns helt okej faktiskt med tanke på att när man städar så är de ju som ett träningspass ;) Speciellt eftersom damsugaren suger fast så jävla mycket i golvet så man fan bryter ihop av att dra den fram och tillbaka. Helt okej!

Snart ska vi dra iväg och handla. Ja ska ha matlåda till i morgon, och hårfärg. Ska färga ikväll så man är lite fräschare till lördag ;P Ska även sola sen också om jag hinner med. Måste fan sola två dagar i rad om de ska ta något. Min syster tycker jag är förjävla vit, och de är inte så jävla snyggt faktiskt. Ser ju lika sjuk ut som jag känner mig liksom.. Skola all day long i morgon. Men sen äre helg :D typ.

Btw, Om ja hittar någon som är villig att gifta sig med mig en vacker dag. Då ska ja ha en röd bröllopsklänning ;) Fett coolt!


Tisdag

Goddagens, idag sitter jag faktiskt med min dator hemma! :O Kevins dosa fungerade lite bättre än min så då lär de ju funka att köpa en ny. Thank god, orka med internet krångel..
Igår så blev det middag hos mammsen, stefan och Kevin var ju inte hemma så vi lyxade till de med uncle bens ;)
Satt kvar där tills dom kom hem och berättade vad som de hade pratats om. Gosch ge mig sommar nuuu!
Vi hade också provsmakning av rockstar energidryck! Och den va inte så jävla god haha, men fan inte lika äcklig som Redbull iaf ;)

Idag måste jag göra nå nytta. Funkar inte att sitta som ett slapparsle hela dagarna...

Snart helg :D


Måndag

Inte mycket uppdaterat här inte. Men de beror på att mitt skitinternet har slutat fungera. Eller dosan som man stoppar in i datan. Helt fucked up sen i torsdags kväll. Så idag har vi försökt att ringt runt och få reda på vad man ska göra, svaret var typ att antingen köpa en ny dosa för 600 på euronics här hemma, loveli. Eller att som telia säger lämna in dosan där jag köpte den för flera år sedan och sen ska dom skicka dosan till typ lappland för lagning.. Orka :P

Så ikväll ska jag få låna kevins dosa och se om den fungerar bättre, och så får jag väll beställa en ny dosa sen då men isf från telia där dom kostade 200 kr mindre. Orka vara utan internet liksom, de fungerar ju fan inte. Har inte kunnat plugga nått på hela helgen. Behöver ju internet för att hämta artiklarna och även för att översätta dom eftersom min vetenskapliga engelska inte är skitbra. 
Meeen förutom de så har jag haft en riktig myshelg iaf :) Fredagen var väll inte helt okej, fan va dåligt jag mådde. Gick och la mig kl 8 (Y) Trodde skallen skulle sprängas och mådde sjukt illa och hade ont i magen.
Åkte till Gävle på lördagen med Amanda, Nelly och Linda, gick och mådde skitdåligt men de va värt de för orka sitta hemma en lördag liksom, och även att jag köpte ett par jeans! Det behövde ja verkligen för mina passar ju inte längre.. Tack vare donken och massa alkohol skulle ja tro ;P
Men nu har ja ett par fina jeans till våren iaf ;P
På lördag kväll sen blev det film :) sen igår fick jag också sällskap typ halva natten, aldrig fel med sällskap :) Då får tvn vila iaf, eftersom ja måste ha den på på nätterna när jag sover ensam annars hör jag massa konstiga saker ;P störd som ja är.

Idag har jag fortfarande ont i skallen, men ska försöka städa lite på gth ändå, kanske ja kan ta resten i morgon så slipper man göra allt på samma dag. Har ju bara skola på förmiddagen men ja får se om ja skiter i föreläsningen eller inte, har ja så här ont i skallen är de ingen mening nästan :P Man kan ju ändå inte fokusera.. Har även lite jag behöver göra, alltså plugg som ligger som kanske känns viktigare. vi måste ju ändå köpa en jävla massa böcker så.. tråkiga utgifter.

Snart lördag ;) kommer spåra big time.

Torsdag

Och var det verkligen tvunget att börja snöa igen !??!?!?!?!? Det är ju bara sååååå äckligt med massa kladdig blöt snö överallt. Ska de vara snö ska de iaf vara minusgrader, och det kommer från en vinterhatare! Men de här är fan värre...  Bara för att ja ska åka bil till gävle idag, kommer väll nån jävla lastbil välta på mig när jag ska köra om eller nått, de vore ju drömmen de :P Och jag som igår var orolig över att jag skulle få så ont i ögonen av all sol på vägen ner, eftersom ja inte hittar mina solbrillor... Där fick jag så jag teg haha.

Håller iaf på å tvättar för fullt nu, eller de e klart men ja har hängt det på tork iaf. Ska väll ner om ett tag och starta tumlaren en gång till för de blir inte torrt om man bara torkar de en gång :P bra tumlare va..
Vill bara att den här dagen ska vara ööööööver.



Vore inte helt fel med lite sommar nu istället :)


Onsdag

Veckan har gått fort, redan onsdag :)
Nu på kvällen så har jag och Maria vart och käkat på Sibylla och snackat en massa. Var jättelänge sen vi såg sist så de va riktigt trevligt :) Får inte dröja lika lång tid till nästa gång, vi har ju så mkt att prata om varje gång :)

Sitter hemma i soffan nu, kom nyss hem. Det började precis en film på 6an som ja tror att ja ska se på medans jag somnar ;P I morgon väntar tvättstugan på förmiddagen och sen ska det bilas ner till Gävle för föreläsning. Men ja tror dagen kommer gå ganska fort, på kvällen väntas förhoppningsvis lite mys :) aldrig fel.

Godnatt folket :)

RSS 2.0