Tisdag

Kommer ett inlägg idag med. Trots att vi har haft ganska fullt upp.
Röjde ur vardagsrummet i morse, eller förmiddags kanske e ett bättre ord. Och sen började vi att måla, jag och Carina. Jag målade kanterna ;P
Sen medans de torkade åkte vi har köpte mer färg, och skulle sola en sväng. Men de va fullt så vi sket i de å åkte hem igen. Tur va nog de för i bilen började jag må skitdåligt. Fick världens huvudvärk och illamående. Kändes verkligen kräkigt :S Not nice alls. Så gick och la mig en sväng och hoppades på att de skulle gå över, men nejdå. Måde lika dåligt när jag vaknade igen.
Så nu vet ni, ja mår skitdåligt idag.

Nu ska vi åka till stallet, och kanske handla något. Äta kanske man bör göra, annars mår man kanske inte så mkt bättre heller :P Sen måste jag betala massa räkningar, Jäjj!

Och i morgon, kommer det avgörande. Sen finns det ingen ånger. Kanske lika bra det, för det blir nog bäst så här ändå. Även om ja har en jävla ångest, panik över att jag ska ångra mig :P Men de funkar inte som de är nu, man måste ju leva också..

Jag lever

Men har haft så mycket att göra dom senaste dagarna så har knappt rört datorn.
Är i söderhamn iaf, för de som inte fattat det. Vi har ju hjälpt mormor och morfar att flyttat de sista sakerna ur deras gamla lägenhet, slängt massa saker på tippen, sytt Gubben i näsan (veterinären) och vart till valbo bla. I lördags vart det fest också, jävlar va kul det var :) As always ;) Startade hos Tobbe och avslutade på Olles, Sen vart det problem när de var dags att ta sig hem, tur att Jonas lånade ut sin lägenhet åt oss stackare som hade för långt hem för att gå ;) Mest synd om mig som har min lägenhet i Gävle haha ;) Men kanske blir ändrinar på det snart :P
Upp tidigt på söndag morgon iaf, mamma kom och hämtade mig. Jag skulle ju åka och ge Gubben hans spruta eftersom Carina helst vill slippa ;P Samma sak i morse, men nu har han fått sin sista spruta iaf så kanske vi kan bli sams igen. Jag är inte så populär i hans ögon efter dom här dagarna med massa sprutor :P förståligt.

Efter stallet så åkte vi hem till mormor och morfars gamla lägenhet. Den ska ju städas ur nu, kliniskt rent ska det vara. Så vi har hjälpt dom med det, de e ju en del rum och skåp att tvätta ur. Men jag och nelly fick åka lite tidigare, eftersom vi har plugg att göra. Så ska sätta fart med det nu :P

Har en del skitroliga filmer på facebook nu ;) missa inte dom!

Tisdag

Riktigt seg är jag idag. Har sovit lite konstigt inatt, har så mkt att fundera över nu :P har verkligen beslutsångest :( Skitdrygt.. Vore enklare om man kunde se in i framtiden och se hur de skulle bli beroende på vad jag väljer :P Men de funkar ju inte riktigt så. Är så rädd att de bara e en känsla ja har nu, att jag kommer att ångra mig senare, att de blir exakt lika som nu..

Jaja, föreläsningen idag va väll inte skitrolig. Handlade om afrika typ. Men vi hade en annan föreläsare iaf, skåning :P
Efter den så gjorde vi klart vårt bildspel, hoppas att det funkar som det ska i morgon :P

Nu har jag gjort lite te, måste dämpa hungern lite så jag kan plugga. Har grymt ont i skallen med så skulle helst bara vilja sova tills kl 8. För då börjar tv-kvällen. Dating in the dark först, sen Despan! ♥ och sist Cougar town :) Bra kväll. Och i morgon har vi ju redovisningen, och efter den ska vi se på två filmer. (plugg filmer) Och sen om de inte e för sent så åker jag till söderhamn. Har ju "lov" nästan ;) Ledig hela nästa vecka, och torsdag fredag den här :) Mycket skönt. Men kommer att få ligga i med plugget ändå, många sidor att skriva :P



En till bild från vårt bildspel ;) hahahahaha


Måndag

Hemma i Gävle igen nu, Nice :P
Åkte strax före 11 idag, fint väder som tusan. Mötte upp brudarna för att sätta ihop vårat bildspel. Vi vart nästan klara iaf, bara musiken kvar nu å den fixar vi i morgon.

Juste vi var ju på Hockey cup typ hela dagen igår. Och Söderhamns brudarna tog hem hela skiten! :) riktigt roligt att se faktiskt (Y)

Nu ser jag på Navy cis, I just have to. De e ju så bra :)
men ja e sjukt trött så bra sugen på att bara lägga ner mig och vila lite. Men då lär jag somna å de går inte :P Måste vakna till och plugga lite.
Kanske ska ta och knapra lite morötter eller mandariner, känner att de börjar gå för långt här nu. Näst in till matmissbruk :P Varje gång jag väger mig så har jag gått upp i vikt typ, 5 kg på mindre än ett år. De e fan inte bra asså. Iaf inte när dom kilona bara sätter sig i fejjan! och kanske lite på typ magen och röven. Men ytterst lite.. Tuttar hade man ju inte tackat nej till, men neeeee, där händer inget :P Fan morötter säger jag bara, billig och bra föda  ;)


Tvungen att lägga in den här bilden från i torsdags hahahahaha.


Uppe med tuppen

Vafan hände igår? haha

Det vart fest iaf, glömde informera om det ;) Vi började ju dagen med flyttning (eller ja började med hästutsläpp). Vi sprang som myror in och ut ur lastbilen med kartonger och möbler, så idag e man skapligt trött i ryggen :P Men de va trevligt och gick skitfort när vi var så många :) Sen vart det stallet igen, och bolaget innan vi åkte ut till borg och kollade när marma fick pisk av norrala ;)
Sen på kvällen vidare till Jesper för lite fest. Jag va jävligt först när jag kom dit, och sen på slutet spårade det ur totalt så de vart krogen ändå haha. Någon måtta får de väll ändå vara eller ? På min fest ska iaf medelåldern vara över 18 ;)
Vägen till Olles var ju jävligt roande, och därinne var de ännu bättre så sammanlagt en sjukt bra kväll :) Och jag fick inte ens ont i fötterna (Y) ;) 

Idag är det hockeydag iaf! Men verkar inte som vi ska se första matchen eftersom jag e den enda i huset som är vaken. Kan ju inte direkt köra dit själv ;)



En av de två enda bilderna på mig. Är jag inte för söt?


Uttråkad

Fruktansvärt.
Sitter hemma i vågbro iaf. Har vart och tagit in hästarna för kvällen, sitter i köket medans de andra Vräker ut sig i heeeela soffan haha. Stackars mig ;)

Jag vart iaf påkörd av en bil idag, de ni ;P hahahaha

I morgon väntas först hästutsläpp, sen flyttning och fotboll :) Kan bli trevligt ;P Måste plugga lite också, måste måste måste! ;P

Ne va händer nu då? Sängen kanske ? Är ju trots allt skapligt trött eftersom vi va "ut" igår :P La oss sent och klev upp tidigt. Vet inte hur många ggr jag höll på att somna nä jag åkte hem :P trevlans..

ne gonatt.

Snart dags

För Heart Break. Jag villl iiiiinteee! :( Har ingen som helst lust så vill bara ha de överstökat. Har fan inte ens nå kläder att ha på mig, å va ska ja ha för skooor ? Inte conversen, för då blir dom väll smutsiga.
Aja, de får bli som de blir.
Ska väll börja leta nått att ha på mig iaf, kolla igenom klädhögarna. Gå ut med äcklet också :P


Den här låten e bra skön, riktigt somrig ;) haha


OMG

haha ne men Fram med gummibåtarna gott folk ;)

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6799704.ab


Torsdag

Hemma från föreläsningen nu. Eller hemma för länge sen igentligen :P
Den gick bra iaf, kollade på film en timme först, och sen Vipps så var kl 12 ;P Somande inte ens ;P
Snackade lite träning med Nathalie i bilen innan ja släppte av henne ;P Ja spräckte ju kedjan på mina miss sixty idag, DET ÄR INTE OKEJ! haha FY fan, e typ bara gina jeansen ja får på mig nu mera. Kommer bli dyrt att köpa massa nya byxor om ja inte krymper i sömnen haha :P

Har så grymt tråkigt just nu iaf, bara bajs på tvn också. Kankse ska slå på en film då, eller lite How I met your mother.
Ikväll, halv 9 så ska vi dra till Nathalie. Ta lite bilder och sen dra vidare till Heart Break. Jäjj!
eller inte haha. Har nog aldrig vart så otaggad haha. Orkar fan inte ens snygga till mig, Like that would help. haha, Aldrig nå annat än "nysvenskar" som kollar åt än när man går ut iaf. Och de beror ju inte på nå annat än hårfärgen, man känner sig lite exotisk ;P höhö


Ganska svårt att ta kort utan att de ser ut som man har fettofejs.


Börjar bli mörkt nu..

Rätt skönt ändå, för då äre Greys snart :D Nice!
Efter skolan så gick jag ju ut på balkongen en sväng, skulle se om de va varmt i solen. Och gud så skönt det var :) Vindstilla och härligt :D Synd att de ska bli dåligt väder från och med i morgon :( Regn och skit i helgen.. Baaaajs, vi som ska flytta och grejja. Kanske läge att ta med regnjackan hem ;P


Ge mig sommmmmmaaaar! ♥
Vill sola på riktigt, utan kläder ;D


God eftermiddag

Nörd som jag är (dubbelnörd jag nathalie) Så har jag sett på film ;P New Moon nu. Har bara lyckats få tag på asdålig kvalite, men nu kunde jag bara inte hålla mig. Ja kännde att ja snart va den sista ever att se den så.
Men jag tyckte den va asbra! Fattar inte va folk snackar om som sagt att den va mkt sämre än ettan. Å då såg ja den med kass kvalite dessutom ;P Kanske va för att mina förhoppningar inte var så höga, med tanke på allt man hört :P Men ja e nöjd iaf, och längtar som fan till 3an! :)  wohoo
Och jag kan hålla med om att Jacob va rätt läcker, iaf kroppen och när han skippade indianfrillan ;P haha
Ja vill också känna på lite muskler, grr ;)



Onsdag

Redan onsdag hehe, snart får man åka hem igen ;)
Snart dags att bege sig till skolan, har nyss vart ut med Enzo och nu sitter jag å ser på The voice. Väntar ut tiden liksom. 
Nu har dom förstört ett par solbrillor, så gått de gick iaf haha. Dom e så sköna.

I morgon ska vi på krogen, Jäjj! haha. Fast i utbildningssyfte ;P Får väll se hur det går ;P Man missar ju kanske en del när man e ut annars ;P


Desperat..e

Haha ja de e reklam nu så jag bloggar lite ;P
Såg ju dating in the dark innan, å de e alltid så jävla pinsamt att se! Skulle  fan aldrig ställa upp på nått sånt ja e, och då tycker ja inte ens att ja e så speciellt ytlig. Eller jo ja tycker väll inte att alla e snygga, men ska man vara ihop med någon e de fan bättre om han e fulare än en själv så han inte kan få nån bättre, behöver man aldrig oroa sig för otrohet ;) hahahahaha
Ne men pinsamt program som man ändå inte kan låta bli att kolla på ;P

Sitter och dricker lite te nu, skönt mot min stackars hals :P Hoppas fan de inte blir värre, ja orkar fan inte vara sjuk..
Ne nu börjar despan igen, och efter de är de Cougar town :)



Min drömkille? ;)


My sisters keeper

Den har jag kollat på nu, och före den kollade jag på The accidental husband.
En riktig filmdag hehe ;) Är igentligen helt värdelöst att se på film ensam, men ja föredrar ju typ skräckfilmer å de funkar inte att se ensam ;P Så jag överlever att se sånna här "vanliga" filmer ensam, i brist på annat att göra :P
De va ju för kallt att sitta ute som sagt.

Ska ut med Äcklet nu, så jävla segt bara att de inte går att ta ordentliga promenader. Finns ingenstans att gå om man inte ska gå på vägen då. Men man vet ju själv hur jävla irriterad man blir på andra som går på vägen, den e till för bilar liksom :P
Så jävla mycket snö överallt, de lägger liksom snön där man ska gå. Annat är de i söderhamn, där plogar de tom gångvägarna :P


God Morgon

Haft en knasig natt jag. När jag vaknade så trodde jag att jag hade sovit bort hela dagen, men kl va inte ens 9 haha. Pjuh liksom, får ångest om jag sover för länge :P
Sitter och dricker lite tranbärsdricka nu, så jävla äckligt. Det smakar som sjukhus luktar.. Men ja har hört att tranbär kan motverka virus, och jag känner att jag börjar få lite ont i halsen :S vet inte om de e i virus eller nå annat, men man kan ju prova ;P Inte förvånad att jag inte e helt frisk efter min trevliga promenad hem i söndags hahaha. Så jävla pinsamt, blöta fotspår efter mig på vägen liksom, där det vart asfalt. aj aj aj aj lät de typ när jag gick, gjorde fan svinont att gå på grus, och att gå i pumpsen var inte att tala om. Gick ju inte för allt grus, fastna massa stenar under. Och där det inte var grus var det istället massa knölig is så man halft slog ihjäl sig haha. Nästa gång ska ja nog ta med mig andra skor, för de va en trevlig promenad utöver smärtan ;)

Idag hade jag tänkt att jag skulle sätta mig på ballen och sola lite. Men jag ångrade mig när jag var ut med Enzo, det blåser ju svinkallt haha. Inte läge när jag redan har ont i halsen liksom ;)

Till er som gillar att bada i havet, hahaha!
Det första man tänker när man ser en fena komma simmandes är ju, De e nog en delfin :D


Kväller

Fy fan ja e bra sliten idag jag. Lite efterslitningar sen lördagen tror ja haha :P
Har vart ut med Äcklet på kvälls piss, och nu ser jag på de där med Erik och Mackan. Kanske inte de roligaste att se på men vafan, ja ska ändå ta och sova nu. Somna till Hollywood fruarna, de e nice ;)
Äcklet har redan krupit in i sin lilla väska han , tröttis han med ;P



Godnatt! :)


Gävle

Back in buisness.
Inte riktigt hehe. Men träffade gruppen för plugg idag iaf :) Eller grupp och grupp haha. Ingen tvungen grupp den här gången, helt frivilligt ;P
Vi fick inte skitmycket gjort, mycket annat roligt att prata om än plugg. Har ju vart helg och de måste man ju prata om ;) bl.a.

Nu sitter jag i min kära soffa och ser på How I met your mother. Så jävla bra, Barney e bäst ;)
I morgon väntas plugg. Har hela dagen fri så en massa tid över för det. Jäjj. Så jäkla sega dagar haha. Ge mig helg förfan! :)
Men man kan inte annat än att vara på bra humör idag :) Det har ju vart sånt himla fint väder. Solen sken hela vägen till Gävle och de kändes som sommar i bilen, varmt som fasen! Älskar att åka bil när de e soligt och fint :D


Söndag

Vart en jävligt bra kväll igår, lagom rolig liksom ;P Ramlade inget inne på Olles heller, de e ett stort plus ;P
Efter Olles så hamnade vi på Kalles, vet inte riktigt vad vi gjorde där men fan vi kom hem jätte sent. Vart efterfest med lite fina berättelser av mr Jonas. Fan ja har seriöst träningsvärk i magen idag ;D Jävla dåre.

Idag väntas det F1 och plugg. Missade första, men boxern spelar ju in så när de e klart ska ja kolla på det. Man måste ju se starten liksom, den e viktig. Vill ha donk också, men får se om ja tar de senare. Beror på när familjen kommer hem om vi ska äta nått tillsammans.
Slapp åka till stallet idag också för Carina har mockat :) Uppskattat, kan ja ägna mig bara åt plugg idag :)


Håller på å lägger upp resten av bilderna på face nu.
Och eftersom ja har så snabbt internet så borde ja vara klar snart. Eller inte....


Börjar dra ihop sig

för fest!
Jag är inte ett dugg klar, sitter och lyssnar på musik. Försöker tagga lite :P Fick så jävla ont i magen efter jag åt, fast de bara var kött och sallad, my favorit liksom :P Men de ger väll med sig förhoppningsvis.
Ska börja dra mig neråt och klä på mig och snygga till fejjan lite :P Sen ska ja se hur fan de blir med mitt hår, gör ett litet experiment nu (eller har provat förr men då vart de fult). Så får se hur de blir nu, inte lika extremt denna gången så förhoppningsvis ser man inte ut som shit ;) Annars e ju inte jag den som e den, Skiter man väll i liksom :P

Åååh ja har hittat låten som ja letat efter! Så jävla bra :)


Damn!

Det är lördag förfan! Och jag är uppe tidigt, före 6 va ja uppe. Skulle skjutsa familjen till Hällåsen för dom åker ju till Åland  med hockeyn. Själv stannar man hemma och super istället ;) much more fun haha. ne men alla kan ju inte åka, nån måste ju vara hemma å ta hand dom hundarna :)
Tog iaf stallet direkt jag skjutsat dom, när jag ändå va ute och åkte liksom.

Nu sitter jag och ser på nån film på tv, Big Stan haha. Så jävla kul film ;D Skådisen e ju så jäkla skön, han som e med i Hollywood Gigiolo. Spöar skiten ur alla på ett fängelse ;P

Ja ska nog ta och sova en stund sen, skulle behöva det iaf. Så ja inte däckar ikväll haha ;P Men ja ska hinna med massa saker också. Åka på systemet, ska ja nog göra före lunch iaf. För kl 12 är det F1 kval och de måste man ju se. F1 e viktigare än någonsin i år, Schumi har ju gjort come back! :D 3a på träningen igår, och då körde han bara 2 pass. Looking good so far :)



Fast nu kör han ju mercedes :)


Torsdag

Tog emot lite att kliva upp idag, har sovit jätte dåligt :P Men sen efter en dusch blev man lite piggare :)

Sitter och ser på the Voice nu, och äter gröt. De har haft Eric Saade på besök, och Josefine e så rolig haha. Ekorrgos hahahahah!
Men nu ska jag ta och göra ett ryck. Måste torka mig innan skolan iaf ;P Och gå ut med Äcklet.

Later


Onsdag

Är tillbaka i Gävle nu igen. Åkte i morse, trött som tusan. Och föreläsningen va inte så mycket att hänga i granen. Får se om de e bättre i morgon. Va nästan lite ovärt idag, antecknade inte ens något.
Men åker iaf hem i morgon igen på eftermiddagen. Så himla mysigt att åka bil när det är sånt underbart väder! :D

Har kollat på Ghost Whisperer nu iaf, så jäkla bra serie :) Och nu ser jag på förhäxad. Kollade jag jämt på när jag var yngre :) Ikväll väntar Greys Anatomy, nice ;D

Grattis på världens bästa Jonas som fyller år idag! :)


Äntligen

Ja har ju haft virus på min dator, jävligt kul. Slog fan ut allting. Men ja lyckades fixa de, man är ju en hacker ;)
Sitter på Gth nu och Kevin är tillbaka från Gävle. Han har ju tatuerat sig, och de blev skitsnyggt! Jag som "designat" texten ;) höhö




Söndag

Bakissöndag.com
För att beskriva min dag haha. Vaknade kl 8 ungefär, kläderna på haha. Eller halvt, min top va inte direkt jättemycket på om man säger så. Såg riktigt porrigt ut :P

Blev fest som fan igår iaf, hos Jesper. Ett jäkla gäng vart det, och ölspel offcorse! Va e en fest utan ölspel ;) Fulla som fan blev vi iaf, kanonfest ;)
Drog in till Olles, i flera olika omgångar haha. Jag och Elina var sist kvar, Jätte sist. Vi bah, shit va ska vi göra, ska vi låsa? va gör vi med nyckeln ? haha. Men Jesper kom in precis när vi skulle åka så vi slapp de problemet. Vi trodde ju vi var fetsista.
Dansade som tusan inne på Olles iaf, otroligt bra kväll ;P Som jag avslutade med att ramla ner för trappen hahahahahaha. Alltså helt seriöst jag måste fan skärpa mig. Hur gammal är man liksom ? Är helt öm i hela kroppen idag med, mest i ryggen. Uppsvälld och blå, där fick man liksom.
Känns som ja har hårdtränat på gym hela dagen igår, men de har ja ju tyvär inte. Kan man få träningsvärk av att festa ? ;P De e så de känns iaf.

Tänkte ju ta donken också när jag åkte hem från stallet. Men kände mig så tjock så ja sket i det, och gjorde wok med ris istället ;) duktigt.



Jag i morse. Alla ni som slapp vakna upp med mig idag, va tur ni hade ;) haha


men struuuul

Haha ja shit min dag har inte direkt gått smidigt.
Började ju med systemet, och när jag skulle betala så hade ja ju såklart inte leget med mig. Det låg ju i andra "väskan" som ja har med på krogen jämt. Vafaaaaaaaan liksom, så fick springa ut i bilen och hämta det. Som tur var låg den väskan i min stora väska i bilen. Ja och sen åkte jag till stallet, och där flöt de väll på. Men sen när jag kommer hem, så kommer jag på att jag inte har nå hårspray, så jag åker ut till Ecenter för att köpa det. Och när jag kommer dit, så kommer jag på att plånboken ligger ju i systemkassarna, i hallen Hemma! Jahaaa, nöjd. Var bara att åka hem och hämta den igen då..
När jag handlat klart, så skulle jag ta ut hundarna på en liten promenad. Alla tre, jävligt kul! Det är bara min som inte drar så mkt, eller han drar men det känns knappt hehe ;P De andra två, speciellt Parilla e ju helt störda. Ja höll fan på att slå ihjälp mig, Uggs är ju som sagt helt platta under. Glider hur bra som helst :P
Jag gick iaf ut på åkern här och gick i skoterspåret. Men efter en bit så var snön typ mjuk, så jag fick pulsa som fan. Samtidigt som de typ drar mig framåt. Ne usch, tur ja bara har En hund i vanliga fall :P Tycker synd om mamma som har två..

Nu är jag iaf dushad, en bra början. Ska torka mitt hår och fixa naglarna, bestämma kläder, och sminka mig. Seeen gott folk, blir det fest ! :)

se där

Alla vill vara som Mercedes ;) hehe Helt förståligt eftersom merca kickar ass ;D

Vår spionfotograf snublade över Audis nästa stora coupé, A7,




God Morgon

Fan va ja e uppe tidigt, gick inte riktigt som planerat.
Vaknade runt 6 nångång, av att det var Beethoven på tv haha. Glömde stänga av tvn när jag somnade. Så det känns ju kanoners. Får se om man hinner med en powernap senare, eller om man däckar ikväll haha :P

Jävligt härligt väder idag iaf, det är plusgrader igen och solen skiner :) Riktigt varmt och skönt inne i vardagsrummet nu eftersom de e stora fönster här. Känns nästan som sommar :D Man får lust att dra på sig bikinin och gå ut och lägga sig på studsmattan ;D
Men då uppstår ju genast två problem. 1 Studsmattan har vi gett bort 2 hade den stått kvar hade den ändå vart helt under snö. Slap in the face när man tittar ut och ser att det fortfarande är sjukt mycket vinter :P
Men blir en härlig promenad med hundarna sen iaf :) Får se hur det blir med hästen. Går ju inte att rida någonstans eftersom det är så mycket snö. De sjunker bara igenom :( Och de e inte lite heller, blir inte mkt till ridtur om hästen måste simma fram :P



På studsmattan för två år sen :D fan va kärlek


Kväller

Nu är det kväller. Har precis vart i stallet och tagit in hästarna. Och jävlar vad kallt det är!
Shit de gick ju asfort. Var ju plusgrader tidigare, sen bara PANG så var de 14-. Är det inte helt underbart ? hahaha

Sitter iaf och ser på Lets Dance nu, va ska man annars göra liksom ? haha. Blir nog tidig kväller idag med, upp i tid i morgon och tagga för kvällen ;) Kommer bli nice ;D

Hitta en bild från min och Nathalies "fest" vi hade för nån helg sen. La aldrig ut bilderna därifrån eftersom de kändes lite lame när vi bara va två ;) Mobbade liksom haha.



På toan på Goya


Fredag

Ja förfan, de e ju fredag idag! Veckan gick skapligt fort måste jag säga :)
Så va händer ikväll då? Lets Dance eller ? Igentligen så är ja inte så sugen på att se de, har blivit rätt tråkigt hehe. Men va ska man annars göra ? Dricka coca cola iaf ;P

Har först över massa musik från gamla datan nu till min hårddisk. Så ska lyssna igenom massa gamla godingar nu ;P Och även kanske rensa bort lite. Man laddade ju hem som en galning när man var yngre, flera tusen låtar och hälften har man inte ens hört. Skitmusik alltså. Men några e ju kul att ha kvar, de man faktiskt lyssnade på förr i tiden ;P

I morgon då? det e lördag och jag e fan sugen på fest som vanligt ;P Ska iaf byta dag med Carina, utsläppet. Just in case att de blir fest liksom ;) Eftersom jag e ensam hemma så kan inte mamma vara en backup som förra helgen och släppa ut dom åt mig :P

nu hitta jag

bilden som jag letade efter.
På tal om Gerys Anatomy som börjar alldeles strax! ;D

En annan dejtade you mcdreamy back in the days ;)


miss you

Försöker äta en mandarin nu, och ser på det Okända. Men mandarinerna suger ju pung, de e ashårda och går knappt att skala. Bara sprutar mandarinsaft överallt, not nice!
Satt och kollade igenom lite bilder också, för att leta efter en speciell bild som ja inte lyckas hitta hehe. Så hamnade ja i en nytorpsmapp, med massa bilder på Steppis. Gud vad jag saknar den hästen! Förstår inte hur jag kan känna så starkt för han efter så här lång tid, han va verkligen speciell. Är verkligen speciell och jag hoppas det finns någon där just nu som förstår det lika mycket som mig. Men hur kan man inte tycka om honom, de där små bruna busiga ögonen och den nästan lockiga luggen. Jäkla sötis är vad han är ♥


Perfect Match


Trööööttis

Var en seg föreläsning idag. Började med att läraren var sen, och så var salen proppfull för att de va nån annan klass med oss också. Och dom surrade ju värre än oss haha. Även att de e så dålig lutning i den salen så man fick ju ryggproblem när vi kollat på film i en timme. Fick nästna klättra fram mellan de som satt framför mig för att se något haha. De som satt bakom mig såg väll ingenting dom ;P
Gick inte så bra för att hämta boken idag. När vi äntligen lyckades ta oss dit, hitta dit, Ja då öppnar inte biblioteket förns 14.00. haha Vafan lisom. Vi va en och en halv timme tidiga.  Så vi tar det i morgon istället, då öppnar de kl 13.00.
Åt lite mer tacorester idag när jag kom hem. Hoppas de inte bivit gammalt än för gott vare ;) hehe Ska äta lite mer snart med. Ska ut med Äcklet först bara. Vi är ju båda nyvakna, börjar bli en vana nu att sova middag haha. men de e så sköööönt att bara få somna. Jag hatar verkligen att kliva upp tidigt :S Men på fredag får jag sovmorgon ;D wiiie



Ge mig sooooooooooooooooommmmar!
Och kommer jag i de där shortsen i år, då ska ja fan springa naken genom stan.


Onsdag

God morgon!
Inte nå trött idag, neee.
Vart ju rätt sent igår eftersom de var så mycket bra på tv. Och efter sista programmet så kunde jag inte somna direkt, berodde nog på att jag sov lite mitt på dagen.
Sitter och ser på the Voice nu iaf, och har ätit gröt. Samtidigt som de pratar om vinterkräksjukan, mums hahah! Hoppas den inte cirkulerar på högskolan, vore inte nice om man fick den skiten. Typ lagom till ja ska åka hem i morgon. Spy ut genom fönstret på E4an hahahaha, vilken grej.

Ska iväg på föreläsning nr 2 om ett tag. Ska se till att anteckna idag tänkte jag ;P Vart inget igår, man somnade ju nästan när han slog igång filmen så orkade inte. Efter skolan så ska vi iväg till nått bibliotek och låna en bok.

Hem och städa lite efter e kanskeeee ? haha. Och så blir det Greys ikväll! :D


Tisdag

Dagen vi alla väntat på! eller ? ;) Jag iaf hihi :D
Trött som bara fan idag kan jag berätta. Klev ju upp kl 6 för att packa och fixa. Åkte ju till Gävle i morse, snorhalt var det på E4an också. Jävligt kul :P Tänk vad underbart om snön bara kunde ta och försvinna!!! Vill ha barmark, asfalt. ÄR det för mycket beägart så här i MARS ?!

Idag började vi vår nya kurs iaf. Kommer bli grymt mycket plugg, men denna gången är det ett intressant ämne iaf :)  Efter skolan så åkte vi ut på Maxi en sväng och handlade. Jag köpte mjölk, morötter och mandariner, det allra nödvändigaste ;) Åker ju hem igen på torsdag så lär klara mig på det :)
Har hunnit med en powernap också, en välbehövlig sådan så jag ska orka vara vaken till kära Despan! :D Efter det så är det den nya serien med Courtney Cox också, jag som var helt säker på att den var kl 8. Men så fel jag hade haha. Men då kan man ju se Dating in the Dark ändå då;P Om ja vågar, lite äckligt är de faktiskt :P



Tror den e skitrolig ja ;P


Läggdags

Fy fan det snöar fortfarande, not nice !
Lyckades iaf hitta EN bok på bibblan, en enda bok haha. Säkert den som va minst viktig också :P Skulle inte förvåna mig. Men men, va gör man då. Orka lägga pengar på att köpa massa böcker som man kanske inte ens behöver så himla mycket.
När jag var till stallet på kvällen så möttes jag av en blöt och kall stackars häst. Och här gnäller man hela dagarna, men ja e ju ändå inomhus för det mesta ;P Bytte till ett torrt och varmt täcke iaf, tur hon har en del att välja på ;P

Dags att sova nu iaf, slår på en film och somnar till :) Upp tidigt som fan i morgon för att åka till Gävle, börjar nya kursen i morgon :P Ska blir intressant.



God Natt!


bajs på snön

Kanske dags att bege sig till bibblan. Om de stämmer på internet så ska de finnas EN av alla de böckerna ja behöver. Så får väll kolla om ja iaf kan låna den haha. Har jag en bok ;P

Annars då, börjar fan bli hungrig men ska man orka göra nå mat ? Vore väldigt enkelt att bara åka på donken, men fy skäms haha. Åt jag ju igår ;P
Ja vi får se hur jag gör :P


Måndag

Fy fan säger jag bara. Just not ment to be haha.

Ja idag så snöar det, Offcorse!! Dags att hälla varmvatten på snön nu va?
Sitter och ser på Xena nu, som på gamla goda tiden ;P Håller på å laddar upp bilderna sen i lördags med, shit de va mycket bilder som ja inte ens kommer ihåg att vi tog. Så jävla fula bilder ;D Men de e så de ska vara, man kan inte vara snygg hela tiden. Svälja uppochner liksom, fast de kommer ja faktiskt ihåg ;P

Får se om man åker på Bibblan senare, ska kolla på internet först om de har böckerna som ja behöver ha. Tänker inte åka dit och leta i onödan liksom. Ja de e väll de som händer idag, tänker inte rida iaf för det snöar ju så in i helvete. Får ta igen de nästa helg istället om de kanske slutat att fucking snöa tills dess :P



Mer feeeeest åt folket! :)


RSS 2.0