Vad hände då?

Vilken härlig morgon det var. Just Var ! För  nu är solen borta.. suck!
När jag var ut med Enzo i morse så vart det strålande sol och blå himmel. Vart tog den vägen ?
Skulle ju ta en långpromenad ner på stan och sen vidare till Gth jag med äcklet. Men promenad lusten försvann med den blåa himlen :S bajs

Nu börjar äntligen Xena haha. Mitt favoritprogram som jag ser på varje morgon ;) har också märkt att det är bra för mig att se det, för man lär sig mycket av det. Typ mamma brukar titta på det här programmet, Vem vet mest ? och där kunde jag svara på en fråga bara för att jag sett Xena, Coolt ;)



Gjorde om en bild på Ida, mig och Kickiluran :)


högskoleprovet

Börjar bli en vana att typ använda datan varannan-vartredje dag haha. Men igentligen så är det bra att jag inte datanördar så ofta ;)

Har iaf haft en händelserik helg, lite iaf. Högskoleprov i lördags. Alltså, dom kunde väll ha underlättat liite för dom som inte har vart på staffan förr. Det är en stoooor skola och jag vågade knappt lämna min sal på rasterna ifall jag inte skulle hitta tillbaka haha. Synd också att jag inte kände en käft där, fick sitta ensam som ett mobboffer haha. JAja, nu är det över för den här gången iaf. Förhoppningsvis så fick jag alla rätt så jag slipper göra om det ;) höhö

Så har jag och mamma vart ensamma i helgen, lite skönt ibland faktiskt :)



Kulkulkul med Photoshop :D Kanske skulle ta och göra om min blogg lite också, nu när jag har photoshop ;P
Om jag orkar haha.



hemma igen

Så nu var man hemma från makeup rådgivningen :) Har fått lite tips nu så jag kan göra mig lite mera snygg nästa fest ;) Fick med mig lite smink hem också, skitsnygga ögonskuggor, lite naturfärgade liksom. Och en mineral foundation och ett rosa nagellack :)




Kameran dog så kunde inte ta nån bättre bild, vart bara ett försök hehe.

Sminkrådgivning

Ska gå och duscha nu för jag ska strax åka på sminkrådgivning :) Jag ska bli sminkad och så ska dom visa mig hur man gör typ , å så får jag plocka med mig smink sen för summan på presentkortet :) Nice :D
Kanske lägger in en bild senare hur jag vart, om de vart snyggt ;)

torsdag

Veckan har gått ganska fort nu. Det är nog för att jag gruvar mig för lördag. Kommer ju somna under provet ja :S Ska upp först och släppa ut hästarna, sen hem och duscha. Ska vara där 8.20 så det blir jäkligt tidigt. Får se om jag blir tvungen att skippa lets dance i morgon :S Annars orkar ja väll inte vara vaken på lördag. Om mamma och dom kunde ha vart hemma då, hade jag inte behövt oroa mig över hundarna iaf. Ska bli skönt när helgen är över iaf !


hej igen

Jag är såå dålig på att blogga nu för tiden. Inte för att nån bryr sig kanske haha.

Men igår så hade jag inte tid nånting att sitta vid datan. Uppe tidigt, efter en natt utan nästan nå sömn alls :P  Åkte hem och duschade och packade ny filt till Enzo och så åkte vi iväg till Bollnäs. Dags för Enzos kastrering :P Så nu är det gjort iaf, han överlevde hehe ;P Bara försöka hålla han lugn nu nåra dagar så han inte får nån blödning. Inte det lättaste eftersom han är vääldigt aktiv och blir vääldigt förbannad om man säger åt han att inte göra det som han vill göra.
Så jag soffbunden ett tag. Han har jätte problem med tratten så vill inte att han ska ha den på sig mer än nödvändigt. Så jag måste sitta med han hela tiden så jag ser att han inte slickar såret eller busar. Men nu har han äntligen somnat iaf :)

Jag behöver verkligen en ny handväska! och jag vet ungeför vilken stil jag är ute efter så nu ska jag ut på internet och leta ;)



Lilla äcklet  :)

nervöst.

Måndagen är här, det gick fort. Uppe tidigt idag som vanligt :) faktiskt så känns det ganska skönt att kliva upp i tid fast jag inte behöver. Har blivit en vana nu att kliva upp runt 8 och ta en promenad med Enzo och sen äta frukost och kolla på tv.
I morgon så ska jag upp lite tidigare ändå, 7 ungefär blir det. Ska till veterinären med Enzo i morgon, i bollnäs. Ska vara där ungefär halv 9 så vi tänkte åka i tid. Ska hinna med en promenad före det, och fräscha till mig lite hehe.

Idag då. Ska städa lite hemma har jag blivit tillsagd hehe. Och så ska jag på resurscentrum en sväng. Hoppas man träffar på nån där man känner igen :)

Åh just ja, på lördag så ska jag göra högskoleprovet. Jag är lite nervös faktiskt. Till att börja med så kommer jag inte ens hitta till rätt sal haha. Jag har ju aldrig vart på staffan :S

Helgen.

Jag har varit väldigt upptagen i helgen hehe, därför jag inte har bloggat så mkt. Inget alls faktiskt hehe. Men har ju fått photoshop, och det är värre än koffein, man får aldrig nog ;)

Igår så var det iaf en lugn kväll. Satt och försökte få till Kevins hemsida, utan framgång. Jävla cp hemsida, går ju inte att göra nånting med den, försökte lägga in en bakgrundsbild med tusen olika koder men det gick ändå inte. Fattar ingenting. Sen på kvällen iaf så åkte jag ut till Pappsen och hälsade på. Kikade på Robinson först, fast jag hängde inte med alls för jag babblar så mkt ;P Och efter det vart det Star Wars, som jag faktiskt tycker är bra. Inte för att jag kan säga att jag är insatt, trodde ju att Anakin var Darth Vaders son hahaha. Men igår så fick jag reda på att han är ju Darth Vader! :O gillar jag inte, Anakin är ju såååååå snygg ! Iaf i andra filmen :) mm läckerbit.

Idag så klev jag upp tidigt iaf, åkte och släppte ut hästarna och mockade åt min. Åkte hem och tog en promenad med alla tre hundarna. Inte det lättaste ! Parilla är drar ju som en häst. Sen nu sitter jag och slöar i soffan och tittar lite på tv bara. Dricker lite Cola hehe. Men nu jävlar iaf, så är det slut på allt onyttigt, efter helgen ;P Jag kan helt seriöst, utan att ljuga säga att jag håller på att bli tjock :S Får bilringar när jag sitter ner, har inte ens platt mage på morgonen längre och har gått upp massa i vikt! Skrämmande.



Photoshop är min nya bästa vän ;)

Vårväder

Ja va ska man säga. Jag sitter och tittar på tv Asusual. Men jag ska iaf städa undan i köket och tvätta lite. Har också vart ute på promenad i det fina vädret med lilla äcklet. Bakat sockerkaka har jag gjort också, den står på kallning nu ;P Jag har blivit helt grym på att baka faktiskt ;) 

Jag måste nog försöka leta fram nått gammalt plagg som jag kan klippa sönder också, helst nått svart för jag måste sy nått eget som Enzo kan ha runt midjan, som en kalsong liksom. Den sitter så himla dåligt den han har nu, tror han får ont av den också. Den stör han iaf. Så ska försöka fixa nått som sitter runt bakbenen också, eftersom man ändå tar av den innan man går ut.  

veckans höjdpunkt !

tisdagar, är väll inte så roliga hehe. Men det har vart ganska fint väder idag iaf.
Men som vanligt så har jag mest suttit vid tvn, förutom när jag var och käkade lunch med mamma (säger inte vart) och så har vi vart och handlat lite nu för en stund sen. Ska äta lite nu bara och sen åka till stallet.

Och senare ikväll, så är det Efterlängtade Desperate Housewifes :D ojoj man får aldrig nog, veckans höjdpunkt ;)

Åh just ja, jag har bakat maränger kom jag på ! Dom vart smaskiga ;D lite bruna men mumsiga. Men jag fattar inte varför dom blir mosiga inuti fast dom är klara utanpå. Så läste jag på affären på en marängpåse, och de är ju inte en enda ingrediens rätt i dom. Hur ska jag då kunna göra maränger liksom.



Ska blir spännande och se om Gabby hinner bli smal innan Carlos får tillbaka synen ;) haha

Skit helt enkelt.

måste säga att det är rätt tråkigt att vara hemma i söderhamn igen. Speciellt när man haft skitroligt någon annanstans.
Och det var Skitroligt med stort Skit ! Superkul att träffa älskade Bella, och hennes söta kompisar :) Skitrolig förfest och skitroligt på krogen :D Allt var skit ;P  Måste göras om, mååånga ggr :)  Fick skjuts hem på natten av bästa  Hoppla, så roligt att träffa henne också =)

Har vart på hockey idag iaf. Nellys och Amandas lag som hade match. Dom förlorade med 0-29 men dom va duktiga ändå :) Har ju inte spelat så länge. Laget dom mötte däremot, dom hade nog spelat i många år dom, svischa förbi bara.

Nu har jag bara en sak att se fram emot, och det är Wipeout ikväll :D så jävla bra program, jag skrattar så jag grinar ! ;)

Party ikväll ;)



nu är det äntligen lördag ! har vart på stan en sväng med Ida nu. Vi är ute i god tid för en gångs skull ;) klev ju upp 8 jag och släppte ut hästarna och fixa klart stallet. Åkte hem och tog en promenad med Enzo och Ferrari. Sen åt jag bara lite frukost och sen kom Ida och hämta mig :) Synd man inte har råd att köpa nya kläder säger jag bara.

Ska väll börja fixa mig snart, är ju så seg jag haha. Måste äta nått innan vi åker också, annars går det illa ;) Fast det kan det vara värt, ska ju få träffa loveli Bella ikväll :D var ju år och dar sen så det kommer bli superkul. Skönt att komma ifrån söderhamn också, Bra mycket roligare att gå ut i Hudik :) har bara gått ut där en gång iofs, men det mesta är bättre än söderhamn så ;)
Och Hoppla kommer jag också få träffa ! :D Dubbelt kul =)









Ska smaka gott ikväll ;)


torsdag

gud vad jag uppdaterar sällan. Jag är inte lika datanörd längre helt enkelt haha.
torsdag idag iaf. Det snöar inte, det är soligt och fint ute :) kanske dags för en ridtur. Synd bara att det ska vara så jobbigt varje gång man ska ut och rida. Måste mocka åt den andra hästen då för min går inte in i stallet utan den andra. Men får väl offra mig och göra det idag då..

Mamma och jag var iaf iväg och köpte "kalsonger" åt hundarna. Finns tikskydd till tikar, och skvättskydd till hanhundar. Men kalsonger låter mycket coolare ;) Så nu kan dom iaf inte markera revir inne längre, vääädligt skönt :) Hoppas att dom slutar med det helt också, så dom inte behöver dom där kalsongerna sen. Men det funkar ganska bra iaf, så länge dom inte får besvär av skydden vilket dom inte fått än. Man stoppar i dambindor bara så man kan byta ifall det skulle hända en "olycka".



Enzo fick en dalmatiner mönstrad kalsong, var de ända minsta som fanns. Lite stort ändå så får knytas med en snodd, men funkar iaf ;P

bättre sent än aldrig.

Äntligen så har det slutat upp med att snöa. Men drar väll igång igen snart :S Alltså jag är så sjukt less på snön !!  Kan det inte bara få blir vår nu, och sen en jätte varm och solig sommar ! Hur underbart vore inte det.
Ska städa lite hemma idag, iaf dammsuga och tvätta lite. Ska installera firstclass programmet på datan också så jag kan börja plugga historia snart.

Igår så kollade vi på Twilight. Jag vet sist av alla haha. Men jag har haft filmen jättelänge men har inte haft nå tillfälle att se den bara. Men bättre sent än aldrig. Och jag måste säga att den var grymt bra ! precis så bra som alla sagt att den va. Man blir verkligen helt kär i Edward. Synd bara att jag hade sett en intervju med han på tv innan jag såg filmen. Han verkade helknäpp. Inte det minsta cool som han är i filmen. Så alltså, är han en mycker bra skådis, för jag vart iaf övertygad att han var så där cool.

A just ja. Jag (trots att jag är utfattig) köpte ett par skor igår. Ett par vårskor, svart som bara kostade 150 kr. Jag kände att köper jag dom inte så kommer jag att ångra mig sen om nån  månad och då är alla slut haha.



Måndag

Idag har jag hunnit med att göra Nånting iaf. Har vart på resurscentrum och fyllt i en lapp och pratat lite.
Gillar att det droppar från taken också. Man får lust att raka benen och slänga på sig ett par shorts när man ser solen genom persiennerna. Men det är nog dumt nu när man äntligen blivit nästan frisk !

Kollade på efterlängtade Wipeout igår. Och fy fan det är nog årets roligaste program ! Fy fan va vi skrattade ;D Längtar redan till nästa söndag, hela nästa helg längtar jag till föresten. Blir ju förmodligen party i Hudik då :D Geme !






Svenskarna Röda draken och Piraten var fan roligast ! När dom hade snurrat i den där grejjen och skulle hoppa upp på dom här vipp brädorna. Kommer dom och studsar bakom en dansk eller norsk tjej och så knuffar dom ner henne mellan brädorna liksom hahahahha. Så jävla fult va det. Dogge var ju inte så tråkig han heller, och felix härngren är ju helt underbar hahaha. I sista grenen när han gallade röda draken för jävla Padda för att han ramlade ner hahaha.



















Lördag

Godmorgon !
Uppe tidigt som vanligt jag (klev upp 8). Kan helt enkelt inte sova länge på morgonen längre. Fast jag var ju tvungen att kliva upp också för att släppa ut hästarna. Men jag var ändå typ vaken så .
Skönt att det är plusgrader idag, fick bli regntäcke på pållarna idag.
Sitter och tittar på tv nu, är typ bara bajs överallt så får se nå animerat skit om nån unge i framtiden. Ska väll ta och äta nått nu, börjar kurra lite i magen. Ska försöka mig på en promenad med hundarna senare också. Alla tre samtidigt haha, de har aldrig hänt förut. Men känns jobbigt att typ ta två först och lämna nån ensam.

A just ja, Lets dance igår. Jag tyckte nog att Elisabeth hade kunnat åka ut. Hon var faktiskt sämre på att dansa än Niklas, ganska mycket sämre också hon är ju gammal och skruttig så inget att göra nått åt heller. Är man stel så är man hehe.
Juryn håller nog med mig ;)

Ge mig en ny telefon

Hehe jag blir själv chockad av hur sällan jag sitter här nu för tiden. Min dator har vart avstängd sen i onsdags ? haha
Men blir väll väldigt mycket dator i helgen istället gissar jag.
Tranan i onsdags var iaf ingen höjdare. Jag var ju typ älst där ! kändes det som iaf. Inte alls samma sak som förr när man var dit med klasskompisarna. Lite roligt var det ju, träffade Frida och Therese och Hellman :)  Men som sagt, det är inte som det var förr hehe.
Igår så var jag på Resurscentrum först på nån information om att jobba utomlands. Det var ju givande ! inte.. Även att jag höll på att somna, har allvarligt aldrig vart så nära nångång ;P haha. Samtidigt som jag var superkoncentrerad på att hålla tillbaka hostningarna. Kändes inte så lockande att släppa lös en kräkhosta där bland allt folk.
Efter det så åkte jag vidare till arbetsförmedlingen, var in och vände bara för kände hostan komma. Träffade på Stina utanför där och vi pratade om att hyra tranan en lördag och bara ha den för oss själva vi i våran klass på nytorp ;P Det hade inte vart helt fel säger jag ;) Synd att det förmodligen skulle kosta jääävligt mycket haha.

A just ja. Nu är jag med och tävlar om en ny telefon hos 3 hehe. Kommer ju inte vinna men värt ett försök, jag är desperat ! Skulle vara skönt att se vad det står på displayen, se vem som ringer och kunna läsa mina sms.



Nån som ser vad det är ?

tranan ikväll.

ser ut som att det blir utgång ikväll. Hade nog inte tänkt gå ut igentligen för är sjuk.  Men var ju så länge sen jag var på tranan så får väll passa på när man blir medbjuden ;P

Ferrari har blivit klippt idag också, fin och glad blev han : )
Mamma ska prova färga min utväxt ikväll. Får se hur det går haha :S Men jag vart inte helt nöjd sist jag gjorde det hos frissan för dom hade bytt färg. Så tänkte prova hemma en gång iaf. Har liksom inte råd annars, 500 kr och så blir man inte helt nöjd. Fick använda massa med silverschampo. Hoppas det inte blir helt oranget iaf, då dör jag.

RSS 2.0