Tisdag

Godmorgon, helt underbart att kliva upp tidigt...
Jag kommer nog aldrig bli en bra morgonmänniska, de är ju döden att inte få sova klart. Kan ju inte ens sova normalt om nätterna när jag vet att jag måste upp och göra nått jag inte vill dagen efter... Ligger bara och väntar på att klockan ska ringa, och drömmer mardrömmar om att jag typ kommer försent eller liknande.
Living the drem just nu höhö.

Första dagen på TP igår, och den dagen va inte så farlig. Men de blir väll värre kan jag tänka mig.
Alltså ja är fan skitnödig av stress, ingenting stämde ju med vad ja hade fått för info liksom.
Jag drömmer om dagen jag kan utbilda mig inom marknadsföring och börja jobba med det. Fett skönt att kunnde bestämma arbetstiderna själv, ja planerar alltså att starta eget ;)

Ett ljus i detta mörker är iaf att vi är lediga torsdag och måndag som alla andra. SKÖNT, 8-16 på fredag överlever jag väll även om de hade vart sjukt skönt med en redig långhelg :P
Men i morgon kommer min snyggis hem iaf, great :)



Miss you


Lördag

Fyfan snart är den här helgen gjord också. Och jag är inte så liiite stressad över kommande vecka :P Men så är det att vara "vuxen".

Igår kikades det på vampire diaries och spartacus, sen var det kväller :P
Upp tidigt imorse för att släppa ut hästarna och göra klart stallet. Kröp ner i sängen ett par timmar till när jag kom hem.

Vad händer ikväll då? Det blir väll utgång som det ser ut. Fotboll först. Får se vilka vi blir, måste fixa hundvakt ifall de blir fler som droppar in så är de inte så kul fär äcklet att vara här :P
Ska ringa mormor nu och höra om hon har tråkigt ikväll och vill ha ett litet äckel som underhåller henne ;P
Ska även handla nått att blanda sprit med. Helt fantasilös är jag, inte ens taggad på utgång.
Det var alldeles för länge sen hehe, man är ur form :P
Kommer må som en röv i morgon, jag har endast ätit lite hårdbröd idag höhö. Kommer bli en rolig kväll ;)

Frågan är bara om man ORKAR fixa sig ? Är jag inte snygg ändå liksom? hehe


Torsdag

Dagen D är här :) Finally

Igår så städade jag lite på gth, ska göra klart det sista idag. Jag orkar ju inte hålla på så länge, känns som mitt hjärta ska säga upp sig då :P
Efter det åkte vi och solade och fixade stallet. Sen blev det bestämt att vi skulle ut och käka för att mamma fyllde år, så det blev hem och raggartvätta sig och byta kläder och brumma till Hudik och käka på nån western BBQ ställe. Skiiitgod mat iaf :)
Vi kom hem ganska sent, och då la mamma i färg i håret på mig och sen tittade vi på Greys som vi hade inspelat. Kl va väll 00.45 när jag sköljde ur håret här hemma... Så ganska trött idag eftersom jag hade tvättid mellan 8-12. Ja trodde ju de va senare men icke då :P
Sov med inpackning eftersom mitt hår är slitet som de är, så brukar packa in det efter jag blekt det.
Så nu sitter jag med silvershampat och tvättat hår som ska torka så ja får se resultatet om de blev katastrof eller inte ;)

Ska ägna förmiddagen åt tvätt och plugg. Sen ska jag till mödravårdscentralen (tror ja de heter) kl 14 och ska hinna med gth och stallet idag också innan baby kommer hem :)


Måndag

Helgen är över, känns ju braaa.
Tur jag fick mysa lite iaf eftersom vi kom hem i skaplig tid.

Idag fick jag reda på att vårt PM som ja nött med som en galning typ är fyllt av FEL! Känns ju jävligt roligt att man ska få nedslag på precis allt... Så vi har en del att göra om till i morgon, och jag fattar inte hur det ska gå till helt ärligt.
En positiv sak är iaf att jag kanske har ett jobb på g. Ska höra av mig i morgon och säga att jag är intresserad, för det är mån-fre och de är ju perfekt det. Skulle vara otroligt skönt att ha ett jobb nu så jag kan hoppa av skolan och kanske börja leva lite..

Ska nog åka iväg en sväng till gth nu och kolla en sak. Sen ikväll ska vi åka och hämta hö.
Skola i morgon, kommer kännas helt underbart att ta 10 tåget och sitta ensam och vänta på att vi ska börja kl 13....... Ja är så trött på att vara så här negativ, men skolan känns verkligen skit just nu. Jag förstår inte ens varför man ska kunna skriva en uppsats, va har jag för nytta av det i mitt liv ? Och varför måste man skriva referenser på ALLT! har folk inte egna hjärnor eller ? Måste man ha bevis på att "det finns många människor idag som har hund" ??? Man tycker ju att det borde räcka att kika ut genom fönstret och se alla människor som går runt med hundar, eller ?
Om man ska skriva att ägg kommer från höns, måste man ha referens på de då också ? bläää
Ge mig sommar!


Fredag

Det är nu fredag här nere på Mantorp Park.
Natten va dryg som tusan, frös halvt ihjäl hehe. Eller det var överdrivet, men de va fett kallt. Och ändå hade jag kläder på mig under täcket. Men inatt får jag iaf sällskap av två B-rudar så de blir väll svettigt då istället.
Hade ju hellre haft annat sällskap, men det får vänta till i morgon kväll ;)

Frukosten serverades kl 9 iaf, så sen dess har man hållit igång. Ett test och ett kval har vi hunnit med. Testet var väll ok, men vi var inte helt nöjda och hoppades på förbättring i kvalet men det sket sig :P
Kevin körde av efter 3 varv så fick inte ihop någon tid.. Bilen gick sönder så kvällen kommer ägnas åt till att laga bilen. I morgon startar han på 18e plats, vilket är svårt. Yttern och mitt i smeten. Risken att det smäller är ganska stor. Men skulle han komma iväg okej så har han iaf chans att få till en bra tid eftersom dom går efter tiderna när dom startar i race 2. Så än är det inte helt kört :)

Nu har vi ätit lunch för ett tag sen, sen lunch. Och nu ägnar jag resten av kvällen till plugg..... Är väldigt förtjust i våran uppsats, eller PM kanske man ska säga. Inte nå less, nää. Det är ju så satans svååårt, och jag har inget intresse i att göra det bra heller eftersom ja har gett upp utbildningen. Ja gör mitt bästa för Nathalies skull eftersom vi gör den tillsammans, men det verkar bara bli skit av allting. Men men, sånt är livet.

Ikväll kommer Amanda och Nelly hit, och dom har även mitt lilla äckel med sig :D Ser jag fram emot. Blir även tacos på det, så en helt okej fredag :)


Torsdag

Goddagens.
Igår var det en hektisk dag. Mycket att göra i allmänhet eftersom vi skulle åka på tävling. Sen tyckte mamma att ja borde åka till en läkare och kolla mig eftersom ja har ont i hjärtat och känner mig allmänt jättekonstig. Så mamma bokade tid åt mig, halv 4. Så vi kom ju iväg senare än tänkt för de tog ju ett tag hos doktorn. Ja gjorde EKG och dom lyssnade på hjärta, lungor och tog blodprover. Kanonkul! Men alla prover var felfria så läkaren trodde att ja lider av ångest eller stress typ, roligt hehe. Hur ska ja bli av med det liksom? Jaja, ja hade även (trodde han) lite inflammation i bröstmuskelaturen. Eftersom ja känner värk och har svårt att andas. Men hoppas de går över snart för är fett jobbigt att vara trött som att man sprungit maraton typ.. Av att knappt göra nått alls :p
Men nu är vi iaf på plats på Mantorp :) anlände igår kväll vid typ 12. Ja slocknade direkt jag hehe. Ätit middag nu, bättre sent än aldrig hehe. Och snart är de nog kväller. Mycket att göra i morgon :)

Tisdag

Vilken underbaaar morgon.. eller inte.
Jag har sovit skitdåligt inatt. Vet inte om det beror på att jag mår som jag mår, på att jag ska till skolan idag och typ har haft ångest Eller på att jag inte har sällskap. Drygt som tusan iaf.
Sitter och fryser med en filt i soffan nu, när hände det senast att jag frös i min lägenhet då?
Det brukar ju vara svinvarmt här, tom i vintras eftersom elementen inte går att stänga av. Dags att känna om dom kanske är av nu helt plötsligt så jag kan sluta ha fönstret öppet på nätterna för att slippa dö av svett.
Försöker pilla i mig hårdmacka nu, trots att jag mår illa. Måste börja ta hand om min kropp, den säger ju upp snart. Har fått ont i armhålan nu också, helt öm. Va kom de ifrån liksom ? Och jag typ dör av utmattning bara av att mocka boxen.. Det är stört haha, eftersom jag ändå gör det varje dag. Jaja

Snart dags att bege sig mot skolan, börjar kl 10 men måste ta 7 tåget anyway. Helt vanlig underbar skoldag :P
Vi kommer väll få skämmas över vårt PM också, 2-3 sidor mjaaa. De va inte riktigt vad vi åstadkom :P
Men ja orkar inte bry mig heller, vill bara ha ett jobb så jag kan hoppa av skiten.
Väntar på svar från två ställen nu där jag sökt så får se om man har tur någonstans. Vore fett skönt kan jag säga.

Måndag

Godmorgon, eller så jävla god är den ju inte....
Vaknade ju ensam :(
Hade stoora problem att somna om inatt efter baby hade åkt kan jag säga.
Mådde illa så in i helvete, ett tag trodde jag seriöst att jag skulle kräkas, men jag klarade mig som tur var :P
Fattar inte vad som är fel, eller jo min mage är kaos eftersom jag inte äter ordentligt. Men den var kaos först, och det var de som gjorde att jag inte kunde äta ordentligt. Men de går väll över om ett tag. Ska förska mig på lite bananas med yoghurt idag igen tänkte jag. Äckligt, men bra.

Nu sitter jag och pular med den förbannade uppsatsen, eller rättaresagt PMet...
Alltså okej vi fick reda på i helgen att de skulle vara inne ikväll. MEN vi trodde att de var som i förra uppsatsen att PM1 var ganska simpelt. Men nej tydligen så är de invecklat så in i helvete, 2-3 sidor med 3-5 vetenskapliga referenser!! Vad i helvete liksom.. Okej att jag och Nathalie missade handledningen vi hade i fredags, och säkert fick de andra reda på då att vi skulle göra detta invecklade PM. MEN, är det Rätt att vi ska göra det under helgen?
Det är ju inte förlagd skoltid, man måste ju få vara ledig också. Nu har ju inte jag och Nathalie gjort det under helgen, men för att bli klar måste man ju ha gjort det i stort sett. Eftersom man ska hinna läsa massa artiklar?
Alltså jag är så jävla trött på skolan så de finns inte ord... Denna dagen kommer ju bestå utav aggresvit skrivande och läsande och sökande efter artiklar, oh Happy day!

Vill bara ha onsdag nu, åka bort och släppa lite stress...

Söndag

Goddag! Ruggigt skönt med sovmorgon idag faktiskt, slippa ligga och vänta på att ett alarm ska gå igång.
Jag har typ bara suttit inne idag. Snackad med Nathalie om våran uppgift och vi ska lägga lite en fråga bara sen är vi ganska nöjda tror ja ;P Men det fixar vi i morgon :)

Nu sitter jag och ser på cougar town, repris såklart. Men så himla roligt så tål att ses en gång till ;)
Ska nog blanda mig lite yoghurt och banan snart, kommer säkert bli skitäckligt eftersom yoghurten är naturell, men de är ju bra för kroppen med sur äcklig naturell yoghurt ;P Får ösa på med bananas!

Snart kommer min baby hit igen också, så ska vi mysa lite. Jag måste åka till stallet bara och även hem till vågbro och kika till hundarna. Det är väll antagligen ingen hemma där. Och då äre ju bra att ta stallet i samma veva så man slipper åka omkring i onödan ;P Sen efter det så blir det mys resten av kvällen iaf :)
Sista chansen nu, sen ses vi inte förns nästa söndag igen.... Vi åker ju till Mantorp på onsdag. Kommer ju bli grymt kul, men lite tufft att bara träffas en dag!
Men tror de närmar sig en långledighet och det ser vi fram emot :) Dock inte för mig men jag tar ju ledigt lite som jag vill jag hehe, världens sämsta student ;)


Lördag

Redan lördag... Känns som söndag, och de är inte okej :P
Har vart ett par mysiga dagar iaf. Igår så släppte jag ut hästarna, sen åkte jag hem och myste ner mig igen till de var dags att åka till Gävle med mor och Gunilla :) En mycket trevlig tripp måste jag säga :) Fick ett par skor med mig hem också, av snällaste mammsen :) Gjorde ju inte saken sämre :D
På kvällen sen så blev det filmmys, The Rite såg vi :) lite småäcklig men jag drömde inga nightmares iaf ;P Så de känns ju bra ;P
I morse åkte jag och släppte ut hästarna igen, i regnet. Alltid lika härligt med regn.. Not
Hem och krypte ner i varma sängen igen. Härligt :)

Sitter och har pluggat lite nu faktiskt, klurat lite på våra enkätfrågor till uppsatsen :) Fick inte ihop så många men de behövs inte så många heller för att vi ska få fram det vi vill, så de blir nog bra såhär ;P Ska överlägga med min kompanjon om vad hon tycker ;)
Så lite nytta har jag ändå fått gjort denna sega regniga inomhus dag :)

Ska nog promenera bort och köpa mig en braförmagen yoghurt tror jag. Min mage är ju kaos :P Skitdrygt, inte ens sugen på chips? Då är nått fel haha. Kanske skulle ta och hämta hem äcklet också :)


Världens sötaste lilla äckel :)


Onsdag

Wow redan onsdag!
Fyfaaaan vilken jävla dröm jag hade inatt, helt fucked up. Jag va så jääävla förbannad när jag vaknade så jag mådde illa. Det är ju stört. Men det har börjat släppa nu som tur är haha. Alltså vad betyder sånna där jäkla drömmar, de skulle jag vilja veta :P

Igår så käkade vi Tacos i vågbro och efter de kollade vi på Despan och Cougar :) Kung som vanligt!
Idag så ska jag och Amanda till stallet och knäppa kort, Sen får vi se vad som händer efter det. Jag skulle behöva städa mammas kontor på gth för det gjorde jag inte i måndags.. Fett skitigt :P
Skulle vilja sola lite också, och då snackar vi solarium hehe. Det är för kallt än för att jag ska kunna sitta ute utan kläder. Det blåser ju överallt :P



Tisdag

what a nightmare!
Att vara uppe nu...... Jag är så sjukt jävla trött, och de gör inte saken bättre att jag ska till den förbannade skolan :P Villlllll inte sitta där heeela dagen idag.
Intro till ny kurs på morgonen först, och sen på eftermiddagen har vi föreläsning. Jag hoppas verkligen de har något vettigt att säga på fm efter intro för de brukar annars ta typ knappt en timme att presentera en ny kurs. Och jag kan ju säga att jag inte är så där jättemotiverad att sitta i skolan i flera timmar för att vänta på eftermiddagsföreläsningen.... No No
Så vi får väll se hur dom styr upp det.
Får inte i mig nå frukost heller, de är för tidigt för det. Så jag kommer väll halvt dö när jag kommer fram till skolan. Loveli


Måndag

Goddagens!
Blev inte klar med tentan igår, lämnade en uppgift som jag gjorde klart före 9 i morse istället. Hjärnan orkade inte mer igår och jag ville ju träffa Tobbe lite också eftersom ja vart borta hela helgen.
Men den är inlämnad nu iaf, så ja vi får se hur många poäng man lyckas skrapa ihop. Jag gissar på kanske 1,5 haha. Men skitsamma..

Blev lite mys igår iaf, kollade på Fenomen och sen en film med Viggo Mårtensen. Missade en snutt i mitten där så fattade inte så mkt, annars var den säkert bra hehe ;P
Han åkte ju inatt, och de va ju inte så roligt eftersom vi inte ens fick en dag tillsammans den här veckan. Men nästa helg är ja ju hemma så får ta igen det då :)

Vaknade kl 7 idag, pga av den sista uppgiften. Och när jag var klar med den så gick jag ut med Enzo och sen satte jag mig i fönstret här och solade en stund. Har bara sol nån timme in i fönstret här innan trädet är ivägen. Men jag han ändå få liiiite lite färg ;) Kung ju med tanke på att de är så tidigt på dagen.

Ska chilla lite nu sen åka till Gth och kolla läget.


Söndag

God morgon!
Vi kom hem från Knutan typ 7 i morse. Vilken jävla resa alltså ja har inte alls sovit bra :P
Så fett trött när vi kom hem men kunde inte somna eftersom ja har sån stress över den förbannade tentan.
Men men, somnade nån timme och nu är jag vaken igen och ska ta tag i den...
Började ju i fredags kväll då jag fick lite ledig tid men ja han
bara med några frågor, svarade nog ganska fel också för ja fattar inte ett skit.
Varför ska man kunna sånt här skit för? helt ärligt, bara massa krångliga onödiga ord och uträkningar.
Kommer gå åt helvete för vissa frågor klarar jag inte ens av att svara fel på för ja förstår inte.. Kul liv :P Njet.
Ja hade ju hellre gjort annat idag än att plugga liksom....
Men ja har verkligen inte haft tid i helgen, vi åkte ju i onsdags liksom. Sen har det jobbats ända till igår kväll.
men ska göra ett tappert sista försök iaf.

Kan ju tala om att Kevin körde skitbra igår! i race 1 så blev han 3a :) Hur bra är inte de för att vara första gången liksom?
Sen fick han starta 4a i race 2 eftersom dom går efter tiderna där. Och de är inte helt lätt att starta på yttern så han blev uttryckt och slutade på en 9e plats. Men en pokal fick vi med oss hem iaf :)
Tog ungefär 4 timmar att packa ihop allting igår, och de va jävligt mkt snabbare än de tog att sätta upp skiten. Så vi lär oss iaf :) Hoppas de går ännu snabbare på Mantorp om två veckor :)

Nä tillbaka till jävla skittentan nu... Ska hinna med stallet idag också :P



Fan va mina tältrivar/byggar handskar är snygga!


Torsdag

Goddagens. Idag anlände vi till skåneland, eller tidigt som fan i morse. Så de har inte blivit mkt med sömn för någon i vårt team. Vi har byggt tält från ungefär 9 i morse och de har fan tagit ända till nu att bli helt klar. Vi har precis diskat undan efter dagens första måltid. Får se vad som händer nu, dom pular lite med bilen nu och vi som inte gör det sitter och myser bara i tältet som börjar bli lite varmt nu tack vare dieselvärmaren :) kung Kanske blir lite spel eller en film innan de är läggdags ;p cykla måste ja också göra om ja ska kunna sova inatt ;) hehe Saknar mitt lilla äckel lite faktiskt :) det stora också för den delen ;p Men i morgon börjar det raceas så då glömmer man sånt :)

Onsdag

Nu är den onsdagen här som jag har väntat på så lääääänge, sen i höstas.
Men just nu efter ändrade livsförhållanden så är de också lite jobbigt att åka bort :)
Men de överlever vi väll.

Skolan igår gick bra iaf, trots att jag inte fattade fan ett skit av artiklarna. De gjorde ju alla andra i klassen så man fick de så fint förklarat för sig ;P Kung.
Blev sent igår innan vi kom hem. Jag åkte ju in till stan i Gävle efter skolan för att hämta en hylla på clas ohlsson åt kevin. Kom väll till Gth strax före 6. Fick låna ett tankkort och sen åkte jag hem och bytte om och vidare till stallet. Sen tillbaka till Gth för att skura av lite bänkar och kylskåp och sånt som ska med i dag.
Hungriga som monster så fick vi äta ungefär kvart i 9 och sen vare dags för despan!
Kikade på det och pluggade också, på den nya artikeln som vi fick . Och den va fan inte alls lätt att fatta...

Jaja, mkt att göra idag. Börjar med att slänga i mig lite frukost så man orkar. Min hals är lite dålig igen ? Så hoppas verkligen inte ja blir sjuk igen för de har ja inte tid med :P
Ska städa, packa och dona idag. Får väll se vilken tid vi kommer iväg, antagligen ganska sent hehe.



Knutan förra året :)


Måndag

Goddag!
Glömmer bort att uppdatera under helgerna, har ju annat för mig :)
Denna helgen har vart jättebra iaf! Mys i torsdags, som jag längtat :)
Och sen på fredagen så åkte vi ner till Gävle och hämtade en spis till Tältet och även shoppade lite. Jag köpte en jättemysig stickad tröja :)
Sen på kvällen så hämtade jag Tobbe och vi åkte hem hit och kollade på film :)
Lördagen spenderades ute i Mohed med grillning och trevligt sällskap :) Vi spelade spel efter maten och JAG vann! inte Axel ;) så deså!
Söndagen spenderades med Idah mest haha. Grabbarna skulle ju sjösätta båten och provåka men så blev det ju inte.. Vi satt i bilen skitlänge och väntade på att de skulle få igång motorn, men tillslut gav vi upp och drog på donken istället. Sen när vi kom tillbaka så hade de gett upp, måste fixa nytt batteri. Så vi åkte hem och gjorde oss klara för Bio! Thor såg vi, Skiiitbra film måste jag säga. Hoppas det kommer en tvåa :)
Så det var mysigt.
Kl va inte så mkt när vi kom hem så vi slog på en gammal film ja hade på datan. Frozen :P Fan va vidrig film... Ja mådde fan dåligt när jag skulle sova sen. Men filmen va ändå bra, spännande trots att hela filmen handlar om att dom sitter fast uppe i en lift.

Nu ska jag åka till stallet för det är dags för årets första ridtur! Ja tror fan de är årets första, har bara ridit två ggr i vinter och ja tror båda gångerna var före nyår.... Fy skäms på mig. Men de är ju roligare på sommaren :)
Så med spotify i öronen ska vi ut och galoppa lite, och hoppas på att hon inte kastar av mig ;)

RSS 2.0