Onsdag

En dag närmare helg :)

Igår så åkte jag och Nelly ut och plockade lite svamp ;) Vi hade såklart hundarna med oss, och dom härjade som aldrig förr. Damphundar, speciellt Parilla. Som också såklart var den som hittade den ruttnaste svampen ever och rullade i.
Vi hittade iaf en halv hink med svamp innan vi gav upp och åkte hem. Vi skulle ju ändå bara ha till maten på kvällen. Sen åkte vi på Synsam för nelly skulle på undersökning, E-center efter det och handla mat. Hem till mig och hämta bankdosa, tandborste mm.
Kevin och Amanda kom förbi en sväng på kvällen också, betalade lite räkningar och Jackson hade dom med sig :)
Idag klev vi upp ganska tidigt. Nelly är hos frisören så ska hämta henne sen när hon är klar. Efter det ska vi åka och göra ren vattentunnan hos hästarna, Amanda ska med :) Och sen får vi se vad som händer. Kommer att bli en handling iaf, för ikväll ska vi äta tacos! :) Amanda och Kevin kommer hit också, värsta myskvällen.



Längtar till i morgon!


Tisdag

Helgen är ööööver :(
För längesen hehe. Men den har vart jättemysig. Jag och Tobbe har bott i vågbro med hundarna. Vi hade myskväll med lite mat på torsdagen. Jag mådde ju inte så bra men blev mkt bättre när han kom hem ;)
På fredagen sen klev vi upp tidigt och åkte iväg med Tobbe och Hampus pendlarbil på verkstad.
Slutade med skroten för den senare på dagen :P
Fick besök av Simson på kvällen sen, medans vi höll på med middagen. Gott som fan var det ;P
Julia kom förbi hon också. Blev halvsova till en film på soffan den kvällen.

På lördagen så åkte vi ut till Mohed ganska tidigt. Det var ju km för grabbarna. I början var det skittråkigt och jag var skitless. Alltså innan dom fick fingrarna ur röven och kom igång med tävlingarna. Dom hade ju möte först, skitlänge och då fick vi sitta ute, alltså jag och Idah. Inte så roligt ;)
Men sen fick jag vara domare, lite roligare ;)
På kvällen sen lagade jag och hjärtat Plankstek till oss och Frille och Johanna. Blev hur gott som helst och jag pulade i mig fan nästan allt, bara för att det var plankstek ;) Sen spelade vi lite spel, sant eller falskt ;P Jag vann ;) hehe
Åkte ut till klubben igen efter det, för att kika på fackeltåget. Men de va redan slut när vi kom dit hehe. Så då bestämde vi oss för att dra ut till Norrfly dårhuset ;) Och vilken kväll det blev haha. Ganska oväntat att det skulle komma dit flera bilar när vi va där. Men vi gömde oss i vår bil, medans Simson och Frille smög in och skrämde de andra som var där inne. Haha fan va roligt det var att höra dom skrika och se ficklamporna i kaos genom fönstrena ;) Åkte hem vid 12, drog en raggarrunda på stan innan vi åkte hem och käkade lite chips och spelade astrid lindgrensspelet. Somnade ganska smidigt den kvällen kan jag säga, trött som ett as ;) Men en perfekt lördag :)

Söndagen spenderades mest i soffan. Söndagsångest.... Vi gjorde dock lite efterrätt som vi inte han med kvällen innan, päronhalvor med after eight. Blev också middag på donken innan vi packade in oss och hundarna i bilen och åkte hem till lägenheten och sov :)

Nu är vanliga veckan igång, saknar min baby sjukt mkt.
Men snart är det Torsdag! :) Måste hitta nått att göra i veckan så dagarna går fort. Kanske plocka lite svamp :)

Torsdag

Äntligen så är det Torsdag! :)

Mår som en påse skit idag.. Men inatt har jag iaf fått sova lite.
Har tagit en morgon ipren nu, och väntar på att den ska verka lite så jag kan ta tag i städningen här. Har inte  orkat städa sen helgen, eftersom jag vart dålig. Men måste röja lite gran iaf eftersom Tobbe kommer hem och har jobbat hela veckan. Inte skitkul att komma hem och fastna med fötterna i all grogg på golvet ;)
Snabbstäd, en dusch, tömma soporna och sen packa ut mig i bilen. Tänker låna mammas tvättstuga i helgen eftersom jag inte orkat tvätta nått i veckan. Så en tvättpåse tar jag med mig. Sen beger jag mig till Vågbro och alla vovvarna. Jackson ska vara med oss han också. Idag och eventuellt i morgon :) Roligare för honom att vara med Enzo så mkt som möjligt.
Ikväll ska hjärtat laga soppa åt oss, och sen ska det mysas till nån film på tv1000 :)



Sötis Jackson :)


Onsdag

Oh my vilken natt.
Jag har ärligt fan inte sovit nånting. Typ korta snuttar till och från har jag somnat till, men så pass att jag inte ens hunnit drömma nått :P Blir man ju jävligt pigg av..
Blir nog eventuellt inge jobb idag, eftersom jag känner mig febrig. Inte på värsta viset, men tillräckligt för att jag ska ligga på soffan hela dagen. Tur att äcklet blev kvar i vågbro igår, hade inte orkat gå ut med honom nu :P

Nä usch, va ska jag göra idag då? Har en vidrig lägenhet, och en skaplig tvätthög. Men orkar jag ? Tveksamt på den faktiskt. Kanske hinner i morgon om jag får sova lite inatt istället. Orka vara sjuuuuuuuuuuuuk. Jag och Tobbe ska ju göra en massa saker, då kan ja ju inte vara sjuk :( bajs

Hemma igen..

Hemma från sjuhuset nu, eller jag har vart hemma ett tag igentligen.
Fick cykla med elektroder på bröstet, och gjorde även ultraljud på hjärtat. Men näe, hjärtat är det inget fel på. Ska få göra fler prover i söderhamn, tid vet jag dock inte än. Typ nått om blodproppar, och även rönken på lugnorna för han läkaren jag hade idag tror verkligen inte att det sitter i hjärtat. Så antigen problem med magen eller nått med lungorna.. Uscha jag vill bara hitta nått fel och sen fixa det. Orkar inte vara så här.
Och som pricken över it så är jag ju sjuk också. Mår inte alls bra just nu. Kommer nog få feber inatt, känner mig som jag brukar göra innan den skiten smäller till :P Roligt, jag som ska jobba i morgon.

Har iaf lämnat in bilen idag, tobbes. Och sen åkte vi ut med hundarna på flyget en sväng. Hämtade upp Amanda först så hon och Jackson fick följa med :) Justja, jag och Nelly åkte och smörjde in Lussi också.
Gjort allt utom att städa lägenheten och tvätta ;)


Näe usch nu ska jag bara ägna mig åt fångarna på fortet och sen blir det sängen.


Tisdag

Slänger väll in ett inlägg idag med.
Gick inte skitbra att sova inatt. Hade mitt lilla äckel här, men han verkar inte alls trivas här :/ Vägrar ju gå in i lägenheten.. Bra tecken haha.
Blev lite hängig på eftermiddagen igår, huvudvärk och trött. Så mamma skjutsade hem mig efter vi hade vart och handlat. Och kvällen spenderade jag på soffan. Gjorde lite mat bara, duktig som jag är. Grönskaker med chilisås och ris.
Fick ont i halsen innan jag skulle sova, eller inte ont igentligen. Men det känns skitobehagligt. Känns som typ sandpapper i halsen, helt snustorr. Allt smakar skit, specielltl vatten. Så ja, det kan vara en anledning till att jag knappt sovit inatt. Det och att jag inte vågat röra mig för att sängen håller på och brakar, och att jag är ensaaam :(

Klev upp ganska tidigt, fast jag igentligen ville sova länge så dagen går. Vill ha torsdag nån gång! Gick ut med Enzo, som hela tiden drog bort mot dit vi bodde förr. Känns ju bra haha. Satte mig i parken och kastade lite pinne med han för att han skulle bli glad, och det blev han. Tills vi gick upp i trappuppgången. Slutade med att jag fick bära upp honom för han vägrade att gå. Kan ligga nått i att han måste ha "blöja" på sig så han inte markerar revir eller nått här, litar inte på honom. MEn ändå, det har han haft mkt förr och inte har han vart så här jollig. Äter inte ens :P Och kutade direkt in till sängen och la sig när vi kom in. Stackarn, men inte kul med markeringar på nya soffan heller så han får helt enkelt lära sig att ha den på sig :P

Vad har denna dagen att erbjuda då? Ska åka in med babys bil till verkstaden vid 2, sen ska jag till läkaren i bollnäs vid 6. Hur nu det kommer att gå, känner mig inte frisk direkt med halsen och allting.. Men men, lika bra att åka dit, får ju betala ändå. Måååste städa och tvätta också, men när ska jag orka det ?


Måndag igen då..

Ja det blir inte mkt uppdaterat här nu för tiden. Men en gång i veckan är väll lagom ;)

Har iaf vart en lugn vecka, tack och lov. Fixat lite i lägenheten och haft lite filmmys.
Vi han också med en tripp till Prickiga huset, eller vi letade efter det kan man säga. Sen blev det för mörkt så vi vågade inte gå in i skogen, så vi ska åka dit igen nån gång när det är ljust ute :)
I lördags så hade vi lite inflyttningsfest. Jag jobbade tidigare på dagen, och sen åkte jag och mamma och handlade. Baby hade städat hela lägenheten när jag kom hem, så jag ställde mig och lagade mat åt han och Simson :) Sen körde vi ölspelet innan våra gäster anlände. Alla blev fulla, vissa fullare än andra. Kan skylla lite på ölspelet tror jag, och oförmågan att kunna tacka Nej till shotar.
Blev en kaos natt när vi kom hem, men Malin och Robin kom och räddade min kväll iaf. Och dagen efter var jag inte förbannad längre ;P Men hoppas att det slipper hända igen för det pallar jag fan inte :P

Igår blev det film med Simson och Julia. Sen en tidig säng. Tobbe åkte till sthlm inatt så nu är jag ensam för första gången på en månad. Man har ju, Som han säger, blivit bortskämd dom här veckorna. Haft en natt ifrån varandra bara, helt stört att jag ändå saknar honom hela tiden. Torsdagen känns långt borta och jag längtar!

I veckan väntas städning i mängder iaf.


Måndag

Har inte hänt mkt här på ett tag. Men eftersom Tobbe har semester så har vi knappt vart hemma nått alls sen vi flyttade in.
Har iaf ny lägenhet, ny soffa, nya andra saker och vi trivs :)
Direkt efter flytten drog vi till Fagersta i 3 dagar och hade det trevligt vid kabelparken, sov över i ett hus hemma hos Lisa :) På torsdagen hade vi tacomiddag och firade Tobbe med tårta och grejer. Han fick också en present av mig, en halskedja i silver. Tycker det är så snyggt på killar :)  Supermysigt stället iaf, med kossor och påfåglar och allt möjligt ;) Grabbarna var ju tvugna att gå in till tjuren också innan vi drog hem ;P
Efter det så var det bara hem snabbt och duscha och packa om för att åka ut till Axmar och spendera helgen i Axels stuga. Blev inte mkt på fredagen för min del som var sjukt trött, de andra festade på till 4 på morgonen.
På lördagen så blev det finmiddag på Axmarbrygga lite för att fira att baby fyllt år eftersom de flesta av dom som var med där inte var med oss i Fargersta när han igentligen fyllde. Han fick också resten av mina presenter efter middagen, 3 par kallingar och ett skärp :)
Kvällen slutade i urspårning, jag nakenbadade med Frille och Jonas. Sen festade vi vidare innan jag blev trött och tog en liten powernap på golvet. Skavis flyttade mig till sängen och sen kom Idah och gjorde mig sällskap. Vaknade och kikade ut genom fönstret där grabbarna stog och slet av sig tröjorna och började klättra i träd. Ut och plocka fram videokamran, 5-6 på morgonen så spårade festen ur värre än någonsin och årets bästa film blev till ;) Mycket NAKET hahaha. Hemligtstämplat material, den filmen.

Veckan därpå var vi mkt hemma och fixade med lägenheten. Hade trerätters här hemma med, Frille, Johanna, Mange och Nisse :) Riktigt trevlig kväll, med wok mm :)
Dagen efter så drog vi till Gävle och handlade lite saker till lägenheten. Eller en hel del saker hehe. Mysdag :) Stannade på Citygross innan vi åkte hem för att handla mat och sånt till helgen.
Helgen spenderade vi ute på Enskär, massa alkohol och sol. Superhelg :)

Denna vecka bli luuuuuuuugn, det kan vi behöva :)
Idag har vi bakat kärleksmums och grahamsbullar. Gotta!
Ska börja med maten nu också, kycklinggryta med ris. Så underbart gott! Blir väll en film på det sen och lite mys :)

RSS 2.0