Midsommar

Vi fick till en helt okej midsommar i år ändå :) eller mer än okej vi hade ju jätteroligt ;)

Blev lite impuls men riktigt lyckat :)

Började med att åka ut till klubben vid halv 11, bara jag och Tobbe som vanligt ;) skulle ju vara den vanliga midsommaruppvisningen där kl 12, men dök inte upp nå folk förns de typ va dax att köra så vi fick ha stranden för oss själva ett tag ;)
Jag solade mig igenom hela uppvisningen iaf, sen strax efter 2 åkte vi ut på coop och handlade mat till kvällen, hem och byta om och sen ut till klubben igen. Kevin och Amanda kom strax efter oss med ungdomsligan och sen kom även Selma med pojkvän :)
Det åktes lite ring/vattenskidor och jag eldade som fan för att få fart på grillen ;p vi snickrade även ihop ett finskt kubb, såkallat Mölkky. Kevin var grillmästare för kvällen, supergott blev de och vi dukade långbord på gräsmattan :)
Sen kom Hans-Eric med hela familjen också, och vi spelade Mölkky. Mitt lag vann tillslut, tack vare Erik måste jag säga, alla vi andra sög ganska hårt haha. Gick in i stugan sen och värmde oss, då kom de ett monsunregn typ!
Så vi bestämde oss för att åka hem till Kevin och Amanda och spela sällskapsspel eller nått istället :)
Vi skulle bara svänga förbi och ta in hästarna och lämna hundarna hemma. Men slutade med att jag också blev hemma. Sjukt trött, och ont i magen så min kropp behövde nog vila lite efter en hel dag i farten.
Men en riktigt rolig midsommar iaf och jag somnade gott kan ja säga :) värre blev det senare när Tobbe ramlade in, och han sover inte direkt lugnt och harmoniskt när han druckit så där blev ja lite smått störs i min skönhetssömn...
Även att Enzo börja attackskälla kl 04.56, så som han gör när det är någon slags kris. Suck tänkte ja, nu har han fått diaree eller nått och måste ut och akutbajsa. Men han va bara törstig haha ;p rolig sådär han.

Upp igen ett par timmar senare för att fixa hästarna och nu har vi ätit frukost och inväntar bättre väder så vi kan åka ut till klubben för ännu en dag :)


Svettlök

hujedamig vad jag svettas just nu!
Är ju 1000 grader varmt i vardagsrummet! Jag som vanligtvis är bekväm med värme, hellre än att de är kallt, håller nu på och dör i våran lägenhet. Kan knappt sova om nätterna ibland för de är så varmt. Och varmare ska de väll bli tänker jag ;P Men de Ska vara varmt på sommaren, så är det bara :)
 
Förra helgen va de inge kanonvärme iaf. Va ju ut på klubben i lördags för det var Provapå-dag. De va alltså meningen att några frivilliga av klubbens engagerade medlemmar skulle vara där för att hjälpa till och ta emot nya sugna åkare.
Det var jag och Tobbe där, sen kom Erik. Dom körde två kids som ville prova på vattenskidor, men de blev inte mkt av de tillslut för de va helt enkelt lite för läskigt :)
Erik åkte sedan hem och en stor del av Min familj ramlade in istället med hundar och allt ;P
Hundarna badade järnet iaf, men blev inge solning för oss andra. Solen tittade fram emellanåt men de va mest molnigt så blev inte så varmt. Tobbe testade på lite vindsurfing också, gick ju sådär haha. Man måste ha vind för de tydligen ;) Men Matte kom ner körde Tobbe iaf så han fick sig ett åk innan vi gav upp för dagen.
Skulle igentligen ha grillat korv och haft de trevligt, men de kom ju ett monsunregn!
Så vi åkte hemåt och bytte om och sen samlades vi hemma hos Mammsen och Stefan på deras balkong och grillade där istället :) Så kan man ju också göra ;)
 
Blev kväller sen när vi kom hem, helt slut ja ;P
Söndagen spenderades mestadels inomhus pga de dåliga vädret. Skönt ändå med sånna dagar med, så man får undan lite här hemma :) Är inge roligt att hålla på och tvätta och sånt när de är fint väder ute, då vill man ju passa på att sola ;)
 
Jaja, värmen är tillbaka iaf men de är ju synd att man måste jobba. Men endast en jobbdag kvar nu sen äre lite långledigt :) Hoppas på bra väder!
För övrigt så vet ja inte hur jag ska hinna med jobbet i morgon, vill inte ringa och säga ifrån mig nått mer för jag känner mig så himla dryg eftersom de blivit lite den här månaden med min brännskada på ryggen åsådär.. Men jag har nog fått uvi, känns inte bra alls i magen och gör ont så in i helvete att kissa. Så ont har de inte ens gjort förr när jag haft de och de är några gånger. Skumt som fan, så jag måste nog ringa sjukan och få medicin. Orkar inte ha det såhär ända till måndag, och speciellt inte när man läst att de kan leda till för tidig förlossning!? inte okej Så hoppas jag får komma in i morgon under dagen.
 
Ska ta och åka till stallet nu strax, läre bara klä mig lite. Sitter med en badrock nu bara, som jag inte ens har på mig haha. Svettas ju som sagt ;) Kan vara för att jag ätit soppa också.
Är ju ensammen ikväll igen, Tobbe va borta igår och snickrade i mohed, och idag är han och golfar med ett gäng gubbar ;P Så jag och dogsen fick klara oss själva ;P Får se hur det går haha. Inte helt enkelt att gå ut med båda själv, jag är ju inte så stabil längre och Delta är fett intresserad av andra hundar och dessutom svinstark! Och så har vi lilla Enzo som är dödligt rädd för alla hundar istället ;P kan bli intressant de här..
 
Lite bilder från klubben i lördags :)
 
 
 

Städa städa

Dagen som skulle bli en "vilodag" för mig när jag slutade tidigt och allt ;p
Har totalsanerat hela lägenheten, tom torkat av dörrar och dammsugit soffans alla kuddar ;p
Tvättat 4 maskiner har jag också hunnit med, fan va duktig jag är! Men också heelt slut nu.
Men än är inte dagen över, har tvätt kvar att hämta efter det torkat, och vi ska även handla. Stallet har jag också fixat idag, så hoppas på att Carina kanske har möjlighet att släppa in kusarna ikväll så blir det bara hemmamys. :) vi får se.

Har fått upp spjälsängen nu också. Lite väl tidigt men kände att den lika gärna kunde stå där så man har nånstans att göra av de andra grejerna som ska ligga i sängen sen ;p men dom får ligga kvar i plasten i 2 mån till annars lär dom bara samla på sig hundhår och damm.
Delta löser ju hutlöst med hår! Fattar inte hur hon ens kan ha päls kvar på kroppen :/ hoppas verkligen hon har fällt klart snart, hur jävla lång tid ska det ta att byta till vuxenpäls liksom? Hundra månader?
De får gärna minska till augusti iaf, annars lär ja få ett psykbryt.
Om de inte är de ja redan fått haha. Lätt att hålla sig för skratt när man hittar hundhårstussar på golvet 10 min efter en sån här storstädning..
Men men, bara att bita ihop. Ingen tvingade oss att skaffa rottis ;)


Helg!!

Äntligen :) helgerna är typ de dra som finns just nu! Synd att de inte är nå vidare väder bara ;p

Förra helgen hade vi fullt upp hela tiden, de tar på krafterna och hemmet även om de är härligt :) klubbhäng och hundutställning bestod den av.

Delta fick hp först och bir, sen blev hon big2 :) duktig fis.
3 rosetter andra utställningen är inte fy skam ;)
Efter den så åkte vi och käkade på Valbo och gjorde en inhandling på Ikea. Så nu kan vi bocka av lite grejer från den långa listan ;)

Nu är ja hemma från jobbet och väntar på att syster ska bli kvar så vi kanta lunch. Fett hungrig nu!


Går bra nu..

Alltså vårat liv kan ju typ gå och dö.
Hur jävla mkt motgångar ska man behöva ha?

Vi jobbar jämt men har ändå knappt råd att betala alla utgifter varje månad. Och på det så tillkommer en massa härliga utgifter hela jääääävla tiden.
Vi hade ju räknat med tobbes skattepengar också till barnvagnen som vi beställt. Va ju då jävligt typiskt att han inte kommer få nå skattepengar nu före midsommar eftersom dom ska ha en massa info om körda mil och kvitton och annat som är Jävligt lätt att bara få fram! Speciellt när en av bilarna han körde i är såld..
Fick ju skicka in samma komplettering förra året och då stämde allt men dom pengar kom inte förns på denna skatt för de tog ju evigheter att få fram alla uppgifter. Så ja, allt är åt helvete nu. Har vi tur så kanske pengarna kommer till hösten så vi tänkte att vi får väll klara oss utan vagn tills dess då.
Nä men då pajjar tobbes pappas bil som vi lånade att dra upp båten med igår...... Så dom skattepengar som eventuellt kommer nångång de här jävla året kommer gå till att laga den.
Toppen, verkligen Kanonhärligt att vara oss just nu.
Enzo behöver också in till veterinären för en munsanering igen och de går väll på minst 2000, smulan ska få pass och de kostar väll minst lika mycket det, säkert mer!
Vi har Allt kvar att köpa till knodden, vi har liksom inte känt nån brådska med det tidigare men nu börjar det bli läge att tänka till med pengar iaf som ska sparas ihop till allt. Eftersom skattepengarna bara försvan sådär.
Och mitt i allt så har jag grova problem att orka med mitt jobb, men hur i helvete ska jag kunna gå hem från jobbet när vi har en ekonomisk kris i stort sett??
Det är nog snarare så att jag skulle behöva ett Till jobb, på kvällar eller helger. Får panik på det här!
Fattar inte hur folk överlever i den här hålan med de skitlöner man har.

Skulle anmäla delta till hennes första officiella utställning igår, men de va mycket dyrare än ja trodde så vi fick skita i det. Kommer väll inte ens ha råd att åka på utställningen i Gävle i helgen. Synd att anmälan redan är gjord så vi har inget val.
Smslån?

Nä fyfan, det är lätt att hålla sig för skratt just nu. Svårt att de fram emot de som kommer också, ett litet liv vi inte kommer ha råd att ta hand om typ eftersom ja inte kommer kunna jobba då. Det är liksom omöjligt, även om jag orkade jobba.

Byta bil måste vi också göra, men den måste lagas först opeln, inte heller gratis. Får väll byta till en 740 kanske så vi går plus på opeln och sen hoppas den håller att dra hö med och sådär.

Man skulle ha fötts med rika föräldrar


RSS 2.0