Besviken

Ligger i sängen nu och har morgonmys med mina sjuklingar. 
Börjar känna av halsen lite jag med nu tyvär.. Jag som precis börjat träna och hade sett fram emot att hålla igång nu så man inte kommer av sig 😞 
Men Tobbe är dunderförkyld, Nelly va tydligen sjuk också, så varför skulle jag klara mig som pussar på ungarna hela dagarna. Och dom är snoriga som tusan. Jaja, pettetesser. 

Jag sökte ju två tjänster som kom ut här i Söderhamn. Ett städjobb typ tidig morgon eller kväll, så man kunde städa före abetstid vad jag fattade det som. 
Hade ju vart perfekt! Jag blev så glad och kände att det är ju "mitt" jag va ju riktigt bra på mitt städjobb faktiskt. 
De va inte många timmar, men alla kronor är ju välkomna i vårt hushåll. 

Det dök även upp ett jobb på granngården! När ja såg det blev ja också så glad! 
Mitt drömjobb kommer ju alltid vara djursjukvårdare, men jag kommer aldrig Komma in på den utbildningen så den drömmen är bara att glömma. Och då har mitt andra "drömjobb" vart granngården. Det hade passat mig så bra att jobba där jag KAN ju sånt! 
Sökte direkt och det kändes ändå rätt bra med tanke på mina erfarenheter av olika djur mm.

Idag är båda annonserna borta och ingen har hört av sig. Besvikelsen är STOR 😔 dels för att jag veeeeeerkligen behöver ett extrajobb. Och ännu mer för att det känns som att ja kan glömma att få in en fot på granngården också.. 
Det var "bara" ett extrajobb och vad jag fick höra på mitt förra jobb var att dom jobben får de som är inskrivna på AF inte ta pga A-kassan, så det är svårt att hitta bra extrapersonal (min förra teamleders ord). 

Åh är bara så låg nu. Barnen går inte på dagis än, och mamma kan säkert fixa jobb när det är dags. Men jag ville ju så gärna komma in på granngården. 
Vi har ju talat om att flytta härifrån eftersom de är så dåligt med jobb. Och med dåligt menar jag att jag skulle vilja ha ett jobb som jag tycker är roligt. Jag vill inte städa för att kunna bo här resten av livet liksom.
Kanske blir en flytt ändå då. Till ett annat land helst. Där det är varmt. 

Inte alls bitter idag. Men trodde verkligen att dem skulle höra av sig 😕 


Jaja, bara att rycka upp sig.
Dags att äta städa huset innan man kan äta frukost. 


RSS 2.0