Morsdag

Min första morsdag! Grattis till mig, och jag längtar till Rex blir stor nog att fixa present åt mig haha ;) 
Men ännu större grattis till Min mamma som fyller är idag med! Men hon är ju i Spanien så blev inge firande av henne ;p 

Igår va vi på bruks iaf jag och Rex. Vi kikade på appellen där och våra duktiga gruppmedlemmar som var med och tävlade :) själv är ja för feg för att tävla innan ja känner att momenten sitter, finns inget som heter tävla för "kul" eller för "tränings" skull i min värld ;) go hard or go home så att säga ;) men nästa tävling då ska vi ha hunnit träna mer vi å så vi är redo :) 
Amanda och Diina kom iaf trea trots gassande sol som gjorde att hundarna hade det rejält jobbigt, Bra jobbat! 
Åkte hem och städade sen och tyckte synd om mig själv haha. Migrän och ont i magen är ingen höjdare, även att behöva sitta instängd i en bastu till lägenhet när de är "sommar" är en plåga bara de.. Men men, idag är de skitväder, så lägenheten är mkt behagligare.
Tobbe har tagit med sig Delta till simson där dom ska spendera dagen. 
Själv ska ja kanske leta på nån film att se, allt för att fördriva tid. Har redan dammsugit och sitter med en liten fis i knä och ett glas cola på bordet. De är min Morsdag de :) 




Trött kille efter några timmar på bruks :)


Mysig kille i morse :)








Rolig framtid

Så sjukt less på allt just nu! 
Vi har kämpat för att få bolån en längre tid nu, och det är tvärnej överallt! Ja kan inte begripa hur folk runtom oss får lån på upp till 800 000 trots lika situationer som oss, bara en med fast jobb. 
Vi får inte låna ett jävla öre för att jag i te har Fast jobb.
Allvarligt talat!!!!!!! Hur jävla lätt är de att få fast jobb!? Och vafan är de för skillnad på fast jobb och icke fast jobb? Alla KAN få sparken. 
Vi ska alltså sitta och trängas i en tvåa tills ja fått fast jobb, något som vissa Aldrig får!
Vi är inte så jävla sugna på att hyra nått större för en jävla massa pengar, vi vill ha Eget! Så man får välja färg på väggarna åtminstonde. Är så trött på att sitta inne i en lägenhet som man inte ens tycker är fin, Rex har inget eget rum och vi måste packa ut oss i bilen och åka till skogen för att få frisk luft. 
Vi har hittat ett hus som vi har fått ner priset så kraftigt på att vi skulle bo för halva våran hyra i det huset. Men nej vi har inte råd enligt alla jävla banker. Jag fattar inte, blir helt jävla galen på att alla andra får lån men Inte vi!? Vi har knappt nå andra lån, en skitbilligt bil liksom..... 
Bryter ihop på denna jävla orättvisa! Rex är inte ens ett år och jag måste börja leta jobb som ger bättre chanser att få fast anställning än mitt förra jobb. Känns bra, kul liv. 

RSS 2.0