De va den Julen

Nu är julen över med all sin stress! 
Men det blev en jättemysig första jul för Rex :)
Vi åkte ut till faster (min faster) mitt på dagen en snabbis på julafton och träffade den släkten, och sen snabba oss hem för att ha julmiddag med hela ligan här i stan. Vi va hemma hos oss och vi fick ihop en riktig brakmiddag och sen kom andra halvan av gänget hit så spelade vi spel och öppnade Rex julklappar ;p jag hade ju också fått julklappar hihi ;)
Sen på juldagen åkte vi hem till Tobbes föräldrar och firade jul med dom :) åt lite julmat, öppnade julklappar och spelade spel. Jättemysigt och vi fick så mycket fina saker både till oss själva och till Rex :)

Vi har haft ett gäng riktigt fina dagar nu när Tobbe är ledig, vi har tom vart till Gävle bara vi. Skulle röntga Delta och sen passade vi på att dra en valbo shopping med. Tobbe kom hem med ett par nya skor, dyyra skor men skitsnygga! Och jag fick mina nya på posten idag! Lycklig tjej

Igår så gjorde ja nått ja inte gjort på mycket länge. Jag åkte iväg och red lite häst :) de va Anna som sa att hon skulle iväg och träna och ja sa att ja vart avis, va kul att rida. Så ja fick komma och rida ja med :D 
Fick rida på hennes fina Dino i ridhuset, han är så sjukt stor! 1.78, Lussi är knappt 1.60 hon, lillfia :)
Vilken jäkla häst, höll på att dö redan i skritten för han va så mycket häst att jobba ihop, men så fin :) Anna bytte av mig mitt i så jag fick ta en paus, har fortfarande lite känningar i fogarna. Och va fint hon red honom :)
Va så himla kul att rida iaf, fick mig en liten ridlektion ja typ :) och kul med så stor här, Lussi har ju ponnysteg hon nästan :) 
Nu är jag jättesugen på att sätta igång henne, fick min motivation. Så ska börja med henne såfort mina fogar slutar värka. Kan knappt gå idag för tog ut mig lite väl hårt igår. Inte bra. Men är huvudet dumt får kroppen lida haha ;p

Nu är vi hemma i soffan efter lide handling och stall :) 
Jag har matat bebis och Tobbe jobbar i köket på våran finmiddag :) vi lyxar lite nu innan de nya åreted nya bättre vanor ;) vi ska försöka hålla det iaf. Ja ska ta tag i ridningen och Tobbe har börjar med fotbollen igen. Vi ska försöka gymma också :) skönt med mohedsgymmet ifall vi inte har barnvakt så kan vi bara ta med Rex de är ändå knappt nå folk där :) 
Så vi är lite taggade på de nya året nu, beach 2014! Sund och smal med randig röv haha ;p 


Rex första julkort :)


Min juloutfit :) 


En av Rex julklappar :) 



Dammade av mina snygga ridkläder haha 





Fredag

Efterlängtade fredag! 

Trodde hela vintern skulle regna bort igår men nä, det är fortfarande is kvar på sina ställen, typ i backen i stallet.. 

Idag är de iaf regnfritt så idag blir det promenad med Emelie och Alva :) bra att röra lite på fläsket ;p skulle köpa fisk idag på torget också men vet inte om ja kanske gör de på måndag istället så slipper de ligga i kylen här och ta plats. 
Men däremot ska ja hämta ut några paket på Alen, inte till mig själv dock utan julklappar hehe.
Sen vid 4 ska ja åla och hämta hö. Får se hur vi gör om vi tar en till hagen och en upp till stallet, är ju slut där nu. Men är väll inte så jättekul att släpa upp en bal för isbacken tänker ja :p skitis 

Nä nu är det dags att börja göra sig klar för prommis :)





Hej Tomten

En sån här vill ja ha i julklapp!


Såg den i Gävle på veromoda, är ju så jäkla snyggt med "häst" modet! 
Men tänkte att ja behöver väll inga mer jackor har ju så många, Tobbe tycker det också haha ;p 
Men faktiskt, så har ja ingen jacka som passar nu när de inte är så kallt men de är inte sommar heller. Typ peak jackan då men de är ju en skidjacka :p 
Lite tjatigt att typ gå och svettas i mina annars så fina vinterjackor :) 

Finns en nästan likadan på Ellos, som inte är dun, vilket ju faktiskt inte gör något. Men min sambo har sagt nej haha ;) så mitt hopp ligger hos tomten, om han nu finns. You never know ;) 


Vill ha ett par stövlar med, som ser ut som ridstövlar. Men dom är ju helt sjukt dyra! Flera jävla tusen haha. Så nja. Men de är så grymt snyggt! 
Har just nu bara mina svarta gamla kängor, dom funkar ibland men får ont av dom och inte är dom så snygga heller. Stackars mig ;) 

Men va iaf till Gävle och shoppade loss i söndags med mamma :) förutom en jacka och ett par ridstövlar så har ja iaf en hel del fina kläder att dra på mig nu så ja slipper ha samma jämt :) tackar älsklingen för den shoppingdagen som han bjöd på eftersom ja är sån bra mamma som tar hand om allt själv med hundar och hästar mm, love you <3 

Nu är lilleman vaken så nu ska vi åka till stallet :) sen ska ja röja här hemma är tanken, om han tillåter vill säga. Har inte gått så bra tidigare i veckan ;p 


Goungen

3 månader

Har blivit dålig på de här med uppdatering nu igen ;p 
Har inte haft så mkt egentid på ett tag så har faktiskt inte hunnit med. 
Han vill inte sova på dagtid, bara korta stunder och helst i mitt knä. 
Tur han sover på nätterna iaf, men då sover ju ja också så blir inte mkt gjort ;p 

I helgen har vi iaf vart på middag i mohed och sen på söndagen så åkte vi iväg på hundmässan i Sthlm :)
De va jag, Kevin, Amanda, Nelly, mamma och Helena Blom :) i två bilar då eftersom Rexen va med ;) 
Va jättekul på mässan iaf, så fina hundar överallt! Fick tom se några raser ja aldrig sett för i dom fina rasmontrarna som man kunde besöka :) 
Fick se och känna på en liten shiba också :) blir lätt en sån goding sen när dom två vi har är borta. 

Igår åkte vi ut på hundpromenad med Amanda och Birgitta och tränade Delta och Diina på att vara på samma världsdel utan att dras mot varandra som två magneter haha. Gick väll sådär ;p vi va sjukt trötta när vi kom hem sen, Tobbe också så han somnade på soffan medans jag försökte trösta en ledsen Rex. Han måste börja få tänder smart eller nått för har alltid tänderna i munnen och drägglar som en tok. Han är tidig isf men det händer de också att vissa får tänder såhär tidigt. 
Lite gasig i magen är han också så vi ska börja med minifom igen. Stackars plutten. 
Vi blev iaf tvugna att åka och handla ändå, och fixa stallet. Men då somnade Rex iaf så de va ju skönt :) 

Idag så har han vart och fått sina vaccinationssprutor. Han blir ju 3 månader idag! Shit va tiden går snabbt, våran stora lilla kille :) han följde sin kurva iaf, tur de :) tog sprutorna bra gjorde han med, blev såklart ledsen när dom stack men blev snabbt glad sen igen :) så nu kan vi väll förvänta oss en halvkrasslig Rex i ett par dagar, hoppas han kommer lindrigt undan som redan har ont i magen och munnen. 
Fixade stallet och hundarna efter de och sen hem och äta frukost och se på Cesar :) 

Lyckades få Rex att somna trodde jag, men efter typ 15 min vaknade han haha. 
Så blir inte nå nytta gjort idag tror ja haha. 





Storpudlar är fan coola dom :) 


Några dagar gammal vs 3 månader :)
Lite har han allt växt ;) 



Provade att ta kort med systemkameran Med iphonen, en riktigt kul funktion :)



Måndag

Det va den helgen de. 
Dom går alldeles för snabbt! Jag är ju ledig jämt ja från jobb, men ändå så är helgerna speciella för då är ju hela familjen samlad och kan göra saker :)

I lördags så spenderade vi stöten delen av dagen i Bollnäs :)
Skulle köpa ett löpband som hundarna kan få göra av med energi på när promenaderna inte räcker till. Är så svårt med annan typ utav träning nu när det är så mörkt på eftermiddagarna. 
Så dom håller på och lär sig löpbandet nu, men det är svårt för små hundhjärnor haha ;p 
Vi råkade handla mer grejer i Bollnäs också såklart, lite julpynt, kläder till Rex åsådär :)
På kvällen sen spelade vi cod haha, såklart :p 

På söndagen va vi ut och träffade Emma med familj, och deras två hundar. Stella och delta kände ju igen varandra med Riddu hade hon aldrig sett så de blev lite passivitetsträning som belönades med lite lekstuga sen när dom va duktiga :) tog sin lilla tid och vi blåste nästan bort på kuppen men tror de är nyttig träning för vår högenergidam :) 

Blev snabblunch sen och tvättning, julstädning och pyntning här hemma :) gardinerna i köket blev Inge bra så dom måste bytas, men annars är de juligt och mysigt här nu :) tur de eftersom vi ska vara här hemma på julafton :) vi har ju störst boende faktiskt på min sida av familjen om man säger så :) och lämpligt att ha allt till Rex nära, blöjor och kläder :) efter julandet så åt vi finmiddag i vårt juliga kök ;p och sen såg vi en film innan läggdags. The Millers såg vi, så jävla bra. Jennifer Aniston är ju bara med i roliga filmer hon :) 

Nu har vi tvättat deltas nya dyna ( hon fick den igår ) för att hon spydde i buren i morse :/ uh
Hon spydde Granbarr!! Vilken hund äter de? Hoppas hon inte gjort illa magen dom är ju rätt vassa dom där :p 
Har en del påbörjade grejer ja tänkte göra idag men Rex vill inte de ;p
Tänkte rensa min pärm, så nu är de papper över hela bordet. Tänkte skrubba deltas bur lite för den luktar lite illa, så den står i köket och tar upp typ heela golvet haha. Tänkte även kolla igenom lite bilder på Rex som ja knäppte i morse, se om nån är bra nog att framkalla :) 

Och ni har lillkorven somnat i bärselen, så ska försöka lägga ner honom och hålla tummarna att han fortsätter sova så ja får ta tag i dom grejerna ;) 




RSS 2.0