Torsdag

Goooood moooorning.
Shit i helvete vad jag är trött. Inte alls taggad på jobb idag :P
Så slut i kroppen..

Efter jobbet igår så tvättade och städade jag här hemma. Mest tvättade :P Blev en del spring i trapporna kan jag säga, två ikeapåsar med tvätt, och då va de kanske bara hälften av all tvätt :P Kul...
Lagade pannkakor när Tobie med bror kom hem från deras jobb. Sen åkte jag och Amanda ut till stallet för lite rensning av hage. Det va inte roligt, fan vilket evighetsgöra. Vi fyllde en hel släpvagn, men ändå va vi bara och skrapade på ytan av problemet typ :P
Man skulle haft en traktor....

Ska dit igen efter dagens jobb, tömma vagnen och hinna med att lasta en till :P Blä
Vill bara ha fredag nu. Sista trapphuset på fredag helst. Så man vet att när man kommer hem sen så är det heeeeeelg. Men det får vänta.

ne, upp och hoppa!

Onsdag

Godmorgon!

Ännu strålar solen ute, men shit va kallt det va :p blåsigt som fan.
Igår så jobbade man ju nästan hela dagen. Eller jag gjorde det, eftersom jag tog en långlunch ;p bättre att sluta 4 som alla andra, så man inte missar de härliga bilköerna ute vid donken ;)
Skulle ju åka till Gth och lämna kevins bil, och även hämta mim Volvo som Pappsen nu har fixat bromsarna på :)

Blev handlingen efter det, med min grymma sambo. Matlagning på de och enzo fick följa med ligan ut i skogen :) kom hem med två fästningar sen haha.

Såg ju även det näst sista avsnittet någonsin av despan... Lite ångest har man ju att det ska ta slut :( men men
Kan vara bra att inte ha de här tvångsserierna heller, som man liksom anpassar hela sitt liv efter ;p

Nä nu är det dags att knata bort till arbetet. Efter idag är det bara två dagar kvar till helg! :D
Och vilken helg sen, drömväder!
Eller?



Tisdag

Godmorgon!
Här har det inte hänt mycket kan jag säga haha.
Har haft så mkt att göra så har inte tagit mig tid helt enkelt.

Helgen har iaf vart sjukt lugn. I fredags så gick vi ut och käkade på Dragonen för att fira mammsen som fyllde år. Sjukt god mat, och mamma fick så fina presenter så hon nästan vart tårögd ;) hehe Eller fina och fina, hon Fick presenter. Det va nog det som gjorde det :)
Jättetrevlig kväll iaf. Blev sängen direkt vi kom hem, hade ju ändå jobbat hela dagen så man va rätt seg.

Lördagen började jag med att åka till stallet och släppa ut hästarna. Efter jag fixat klart boxarna så tog jag ut hästarna och handbetade dom i en halvtimme. Mer orkade jag inte eftersom jag höll på att dö av hunger, plus att Izor va så dryg hehe. Hetsade som tusan, happyface över allt gräs liksom. Kunde inte stå stilla på samma plätt mer än typ 3 sek....  Otroligt krångligt med två hästar och rep och skit överallt haha.
När jag kom hem sen så blev de ju såklart cod ett par timmar. Dubbel xp gör ju att babe blir sjukt spelsugen ;)
Sen mitt på dagen  nånstans bestämde vi oss för att åka och handla lite. Kom hem med 2 liter jordgubbar :D yummi!
Resten av dagen bestod utav storstädning av lägenheten. Vi gick ner med vintersaker mm till förrådet och sanerade här. Dammade tom ;) Så jäkla skönt med en hyffsat fräsch lägenhet :)
Blev lite mer cod sen, stallet och till sist film och Jordgubbar :D

På söndagen gjorde jag mitt sista utsläpp av hästar på ett tag nu :)
Sen packade vi ihop lite fika och filtar och begav oss ut till Mohed. Hemma till Tobbes mor och far för han skulle skriva ut massa papper. Jag satt och solade lite medans ;P
Sen knatade vi över till Axels föräldrar där det skulle mekas wakeboardBåt!
Jag hjälpte inte till utan låg på en filt hela dagen istället.
Glömde den lilla viktiga flaskan med solskydd.... Fick man ju ångra :P
Svinder fortfarande hehe.

Nu är det jobbvecka igen. Gårdagen va hektisk. Jobb jobb jobb, och sen flytta hästar till sommarbete :)
Justja, pappasen kom och hämtade 74oin med eftersom den behövde lagas ;P
Tappade ju halva bromsskivan i stugsund i Fredags när jag skulle bromsa lite lätt i korsningen mot tvärleden....
Den andra halvan tappade jag inne på Gth haha. Riktigt spännande att åka från stugsund och dit helt utan bromsar ;)

Helt slut i kroppen idag. Eller det är jag jämt föresten. Skakig av att bara gå upp för trapporna här hemma liksom. Tror det tar på kroppen att aldrig få vila ordentligt :P Eller så är det för att jag får i mig för lite protein, i dont know. Drygt är det iaf, att alltid ha värk och alltid känna sig helt utmaddad fast jobbdagen knappt börjat :P
Efter dagens jobb kommer veckan förhoppningsvis gå lite lättare iaf. Måste ta sig över kullen och se neförsbacken mot Helgen :)

Provade en ny kaka igår. Lätt godaste kakan Ever!


Torsdag

Två jobbdagar kvar. Min energi ligger på 7 veckor - ( minus ) .... ungefär

Fick jobba mer igår. Så de va ju bra. När jag va klar med de åkte jag hem och åt min matlåda, sen vidare till gth och hämtade lite spån.
Gjorde pannkakor till middag, och sen åkte jag och kollade på fotboll med mamma och Nelly.
Hann inte se klart matchen eftersom vi måsta åka till stallet innan Greys.

Idag är det mycket jobb som väntar. Hur jag ska orka med det är en gåta :P
Har iaf kommit på att det är bättre att skita helt i att äta frukost. Ingen mening för då blir jag bara ännu hungrigare på jobbet sen. Bättre att inte äta alls, då går ju hungern över tillslut.
Och Eftersom jag aldrig blev en Hälsopedagog så kan jag göra så, skiter i hur jag mår helt ärligt.
Inget som jämna måltider kan göra något åt iaf så :P

Tar sikte mot kvällen nu. Det bästa i vardagen just nu är att få sova, orka den liksom. Lite ospännande liv.


Onsdag

Då var det onsdag igen då, snart har halva veckan passerat.
Jäääävlar vad jag är trött idag alltså! Påsarna jag har under mina ögon kan man fan ta med sig till Coop och lägga matvaror i.....
Förstår inte riktigt vad som hände haha. Kanske sovit dåligt inatt. Vet iaf att jag drömde en riktigt skruvad dröm precis innan klockan ringde. Men de va ju bara då liksom, skumt. Tyckte ändå vi gick och la oss ganska tidigt, före 11.
Igår så blev de inge mer jobb än mina vanliga ställen. Men jag kände att dessa räckte ganska bra.
Är nå fel på min kropp, den orkar ingenting :P Värker i varenda steg och varenda rörelse jag gör med armarna eller ryggen. helt utmattad liksom :P
Igår efter jag ätit min matlåda så ringde pappsen och så åkte vi ut till Mohed för att kika på Tobbes Volvo som ingen människa i världens lyckats hitta nått fel på!
Den har ju vart inlämnad tusen ggr och de har bytt och bytt massa saker som inte ens framkallat detta fel, att den lägger av hela tiden och ibland inte startar. Så det har vart en dyr historia med den där jävla bilen.
Meeeeeen, så glider världens bästa pappa in och hittar felet typ direkt! Hur bra är inte det ?! :D
Nu startar den perfekt, all the time. :) Man ska Aldrig lämna bilen till en verkstad tydligen..
Neeeee, nu blir det jobbelijobb!

Tisdag

Omg sliiiiten!
Efter en lååååång dag i Sthlm bestående av kabelparkshäng och bröllopsfest, sen en monsterjobbdag med en jäkla massa trapphus igår. Det Känns i kroppen. Hade gärna legat kvar i sängen idag kan jag säga :p

Men de går ju inte, jobba till lunch. Om jag inte får mer jobb då det vet man ju aldrig ;p står utanför dörren på KappAhl nu och väntar på att personalen ska komma. Bra att vara ute i god tid ;) hehe

En bild från i lördags


Fredag

Äntligen är den efterlängtade fredagen här!
Gårdagen var rätt härlig den med, men när man vet att man jobbat de sista timmarna innan man är ledig i två dagar då känns det kanoners! :)

Gårdagen bestod mest utav tvspelande och filmmys :)
En tripp till E-center och tacomiddag :)

I morse klev jag upp 6 för att åka och fixa stallet innan jobbet. Hem och kasta i mig lite yoghurt och byta om innan jobbet. Det var två seeega timmar idag, känner mig helt orkeslös i musklerna. Skakig liksom :P
Ska börja med shakesen igen nu när jag fått hem laktastabkletterna, men det har tagit emot lite eftersom den här känslan av illamående gör sig påmind när jag tänker på den där shaken. jaja, proteinan måste man ju få i sig på nå vis och inte genom vanlig föda för de har jag inte råd med haha.

Har slängt i första maskinerna med tvätt nu. Eller direkt jag kom hem så nu ska jag ner och plocka ut skiten och slänga in mer kläder. Skönt att få undan lite så man slipper fundera över det på söndag när vi kommer hem igen.

En glad nyhet föresten, Är att min kära Sambo nu är hemma på heltid! :)
Börjar jobba hemma på Måndag, så hejdå söndagsångest :D loveli


Onsdag

Gårdagen flööög förbi!
Jobbade hela dagen, ja det blev hela iaf om man räknade med min liiite långa lunch hehe ;)
kvart i 4 för att vara exakt, lämnade jag grejerna på kontoret och åkte vidare till Gth.
Efter en kisspaus där så åkte vi vidare till Pappsen på Volvo så han kunde byta de tre restrerande däcken på 740in :) När det var klart åkte jag hem och bytte om, sen drog jag och mammsen iväg i skogen med alla 4 hundarna på en timmes promenad bland stock och sten.
Man va ju inte Inaktiv den dagen om man säger så ;)
Resten av kvällen bestod utav matlagning, hårfärgning och Despan :) Bara 2 avsnitt kvar nu :((
Klev upp extra tidigt idag. Efter en hemsk natt! Jävla vilken jobbig dröm jag hade. Länge sen nu men ja säger bara att de är skönt att T kommer hem idag så jag får bli påmind om att drömmen Bara var en dröm ;P
Iaf, klev upp extra tidigt för att tvätta håret. Har ju sovit med inpackning inatt så håret får återhämta sig en aning efter färgningen. Idag är det bara Kappahl städ tror jag. Har inte hört nått annat än iaf, och även om jag vill ha mer timmar så tror jag att jag behöver vara ledig resten av dagen. Måste rulla in höbal före lunch, så hästarna inte bryter sig ut av hunger. Sola måste jag göra med mammsen innan dom åker till Skåneland. Handla, OCH städa hemma. Ser ut som ett fucking hellHole här... Men jag pallar verkligen inte städa hemma när jag städat hela dagen redan haha.
jäjä, såg en video på the voice nyss. OMG vilket ASS!
Förövrigt tycker jag låter är rätt schysst, men i min smak hade hon Inte speciellt snygg kropp. Inte röven iaf, den va helt enkelt för sagtig haha.

Nightinight

Ja då va den här måndagen över.
Har fixat pållarna, borstat tänderna och smörjt in min torra hud.

Visst är det härligt att det fortfarande är ljust ute när kl är snart 22 :)
Det jobbiga är att det blir ljust tidigt också. Har ju inget vidare mörkläggningssystem i sovrummet och då blir min sömn störd ;p har väldigt ljuskänsliga ögon ja. Men men, sommaren är härlig ändå :)

Ligger i sängen och ser på en film nu.
Så jäkla tomt utan Tobie och Enzo.
Förstår inte hur jag kunde trivas bättre med att sova ensam förr i tiden. Det va liksom jobbigt att ha nån brevid sig i sängen, allra helst under samma täcke..
Nu klarar jag knappt av att sova utan min BF. Är det då man vet att man hittat rätt? Maby baby

Nä nu ska ja göra ett tappert försök att somna. Gonatt


Måndag

Goddag!

Den här kära dagen som kallas Måndag är då åter tillbaka..
Helgen har vart alldeles för kort! Iaf som det känns. Konstigt det där :P
Vi spenderade iaf större delen av helgen i soffan med en varsin dosa i näven. Jag börjar bli rätt grym på de där nu, stundvis iaf haha. Eller så kan man kan kalla det tur, om man vill :P
På söndagen så var man uppe tidigt för att släppa ut hästarna. Sen spelade vi lite innan de va dags att piffa till sig för en tripp till Gävle City!
Vi tog en solskenspromenad bort till Kevin och Amanda för att lämna Enzo, och sen jäste vi i solen i väntan på Frille och Johanna som skulle komma och hämta oss :) Så jäkla härligt med SOL!
Vi tog oss iaf till Gävle, och väl där så märkte vi att vi var lite för tidiga. Vi hade kikat öppettider på Valbo, och planerade att komma fram tills dom öppnade. Det resulterade i att eftersom vi valde staden istället ( mitt fel ) så fick vi sitta ute och vänta på att butikerna skulle öppna. Det var ju soligt, men fan så blåsigt så de va inte så trevligt ;P
När dom väl öppnade så kände man endå lite pepp över att hitta den perfekta outfiten inför den kommande finfesten. Men den känslan försvann ganska snabbt..... Men efter 6 spenderade timmar, som också spreds ut över en tripp till kära Valbo så kom vi alla hem med nästan fulländade outfits. Sen får de bli som de blir ;) hehe 6 timmar shopping är inte ens kul i min värld, och då är jag ändå tjej :P

Kom hem sent, åkte till stallet efter ett avsnitt GOT (Game of Thrones) och sen blev det en film, som för övrigt sög, och sen sängen.

Var skapligt seg i morse kan jag säga. Inte så pigg på jobb, men men. Pengar pengar ;)
Fick ju trapphus efter Kappahl, så några timmar extra. Men gud så tungt det var. Helt skakig i benen bara efter de två första trapphusen, och då hade jag 7 kvar!
Längtar till jag får hem mina laktastabletter så jag kan börja dricka protein igen.

Har nästan heldagsjobb i morgon. Mina ordinarie ställen före lunch, och därefter trappor igen. Sjukt jobbigt med trappor, men man får se det som Gratis träning, Eller betald träning ;) hehe

Dags att åka till stallet snart. Hoppas jag inte blåser bort..
Man funderar  ju vad fan som hände med vädret ? Nästan så de knappt går att gå ute, man liksom styrs iväg av vinden. Det är inte så najs. Jag hatar verkligen när det blåser!
å fyfan. Sneglade precis ut genom fönstret och såg att det regnar nu med. TOPPEN!

Längtar till onsdag, då kommer baby hem :D




Lördag

Godmorgon!
Här sitter jag ensam och övergiven i vår stora soffa. Men va gör väll de om tusen år.
Min stackars babe är ju och städar på klubben, Jag är Inte avis! haha :)
Hoppas vi får göra nått roligare ikväll :)

Sitter och ser på Chihuahan från Beverly Hills nu, alltså den går på tv.
Och den lilla dyra Chihuahuan har då blivit bortförd. Men de andra hundarna i burarna smiter och tar med henne.
En stor hund tar henne i munnen och springer för hon vill stanna och plocka upp en sko hon tappat. Och när han hoppar över ett stängsel med henne i munnen, säger hon " Neej! Nu tappade jag en stövel till.."
Hahhahahaha ja dog en snabbis jag. Fattar inte varför men den meningen va så sjukt rolig ;D

Jaja.
Ska snart iväg med mammsen på lite handling. Hon ska handla inte jag. Och sen ska vi ut på en skogspromenad med dogsen. Hoppas att regnet håller sig borta!


Go kväll

Efter en låång men inte speciellt givande dag är det dags att sova.

Har mått så jäkla illa idag, blir galen på det! Blä
Kan snart inte äta längre för allt typ äcklar mig. När jag tänker på hur något jag ätit smakar, så vänder det sig i magen :S är inte ens sugen på cola, eller päron.. Vatten är de enda ja inte mår illa vid tanken på stt förtära. Om de inte är ljummet vatten då, hua sjukt äckligt. Jaja, hoppas det är något som går över :å

Saknar mina hjärtan just nu, galet mycket. Är helt ensam i sängen :(
Men i morgon är båda här :D

Gonatt


Onsdag

Snaaaart har halva veckan passerat, alltså jobbveckan.
Otroligt skönt att ha passerat måndag och tisdag, de är de värsta dagarna sen ser man ljuset i tunneln ;P
Får se hur det går att jobba idag, måste nog ta med en vattenflaska att ha i städvagnen för igår höll jag seriöst på att kräkas... Fick sätta mig ner och andas lite, hatar verkligen att må illlaaaaaaaa.
Kan inte ens dricka de här måltidsersättning på morgonen nu :P Vänder sig i magen bara jag tänker på att äta nått just nu. Jävligt jobbigt faktiskt, ja fattar ju att jag mår dåligt på jobbet om jag inte äter nått men vafan gör man då?
Har knappt sovit inatt heller, kunde verkligen INTE somna! Kände mig inte ens trött liksom. Vafan hände då? Va ju trött heeela dagen, men när de blev dags att sova, Nepp..
Kollade på en hel film efter kl 11?! det brukar ja verkligen inte orka. Inte ens vara uppe till 11 liksom.
Jaja, dags att göra sig klar för jobb. Måste åka och hämta grejer innan jobbet också, så kan inte gå dom där långa 100 metrarna idag och slippa starta bilen haha :P

chao


Tisdag

Jobbdag två börjar närma sig...
Och helvete vad trött jag äääääär! Sov inte alls bra inatt, hade jätte svårt att somna till att börja med. Och har haft en sån där natt när man halvsover lite genom hela, men de känns som man vart vaken hela.. Suck
Sjukt ont i magen med, men de hade jag redan igår kväll :P Hade ju räknat med att de skulle släppt till idag, men icke. Fick bli ett päron till frukost i brist på annat.

Solen skiner, men är säkert skitkallt ute som vanligt. Står att de är 14 grader, men de är nog bara i solen :P
Vill ha sommar och väääärme nu!

Saknar den här Tobias Enberg rätt mkt nu. Måste vara solen, vårkänslor och ingen Tobie ? :( haha

jaja, göra sig klar nu då, ska skjutsa syster till skolan innan jag börjar jobba. Och hon börjar kvart i så dags att göra ett ryck!

chao

Sleepy time

En sån dag, låång.
Helgen känna sjukt långt borta men är en dag närmare iaf :)

Efter jobbet idag så åkte jag och lunchade med mamma, Amanda och Nelly :) va två pundare där och åt, eller sov? Ett ungt par. Säkert från Bollnäs hehe. Fattar inte hur man kan hamna i sånt där ja. Hur urbota idiotiskt korkad är man inte om man provar på droger i dagens läge?? Skyll sig själv när ni sitter och sover ute på gatan och knappt kan gå och kastar bort era liv. Hur dåligt man än mår, eller om man "bara" provar en gång (varför man nu skulle vilja det?) eller om man gör de av nån annan anledning. Man Väljer ändå själv att Bli pundare. Eftersom man vet att risken finns redan första gången man provar.
Min åsikt !

Men nog om pundare.
Åkte till Gth efter maten och skulle hjälpa till att röja undan på "racing" sidan. Men jag sopade bara golvet sen blev de Inge mer röjning där tydligen.
Resten av dygnet fördrev vi på Synsam, genom att sola och slutligen hämta hö och rulla av skiten ;p

Kom hem halv 10 typ och då blev det en snabb dusch och lite proteinshake :)
Ligger i sängen och ska sova nu. Ensam utan båda mina grabbar :(
Otroligt tomt..
Men men, snart helg! :)




Måndag

Härligt ned måndag igen! Eller?
Sjuuukt trött, och känns som helgen blev väldigt kort. Har inte hunnit vila upp mig iaf :p

Åkte ju iväg på tävling på Mantorp i fredags, efter jobb och skola för alla inblandade. Jag och Tobbe lyxade till det med plank lunch eftersom vi inte fick ses så mkt den här helgen.
Jag kom hem före 9 iaf på lördagen, men sjukt trött efter att först ha sovit i en iskall lastbil. Ja försökt sova iaf :p och sen rivit och packat ihop ett racingteam i blåsten. Så vart inte mkt häng i lördags utan sängen istället.
Upp tidigt sen på söndagen för att släppa ut pållarna.
Är det inte konstigt att man när man är "ledig" på helgerna så vaknar man tidigt av sig själv för att det blir ljust i rummet, men när man ska jobba så spelar det Ingen roll hur ljust det är, lika jävla jobbigt att krafssa sig ur sängen ändå :p
Jaja, gårdagen bestod utav film och tvspel :) tidig kväller, slocknade direkt.

Nu är det 5 dagar till helg! Känns lååångt borta. Va ganska avis på Enzo nu faktiskt som efter den kalla kissrundan fick krypa in under täcket och sova igen, hund i sitt nästa liv kanske vore något?
Ligga på rumpor och sova liksom, fett nice ;)


haha jag orkar inte..


Torsdag

God morgon!

Drömde inge obehaligt inatt, tror jag.. Men jag sov som en röv :P
Vaknade hela tiden, en gång trodde jag att dörren rörde sig med. Jag tyckte alltså att jag SÅG att dörren höll på att öppnas sakta sakta.
Hjärtklappning.com
Sen låg jag bara och tänkte på att, shit jag måååste somna nu. I morgon kommer Tobbe hem då slipper jag sova ensam. Men gick inte så bra att somna ändå för sen vaknade jag till och från hela tiden och slängde ett öga på den där jäkla dörren.
Sluta kolla på läskiga filmer kanske ?

Har iaf hällt i mig min shake nu, mätt och belåten ser jag lite på The voice innan det är dags att ge sig ut med Enzo och sen åka på jobb.
Kör halvdag idag och sen är det tvättning och städning som står på schemat. Eller först åker jag nog och handlar så det är gjort. 

åååh känner inte för att jobba idag, tröööööööött.

Pitbull

Oh en sån dag.

Blev donkenlunch med mammsen och Amanda på gth. Men de är ju fint med dubbelhaka, eller ? ;)
Men blir så när man har mycket att göra, snabbmat.
Nu har dom åkt neråt landet dom också med husbilen. Bara jag och småttingarna kvar nu. Vi som jobbar och går i skolan åker på fredag istället.

Sitter och ser på Greys nu, och gud vilket jobbigt avsnitt. Orka att Hunt vart otrogen!
Klarar inte av otrohet, kan känna i hjärtat hur det själv skulle kännas. Kan få panikångest bara av att tänka på det.. Kommer garanterat drömma onda drömmar inatt haha. fy

Eller så drömmer jag om detta istället. FETTBRALÅT! och Pitbull, är han inte bara BÄST ?! helt ärligt han gör ju bara hur jävla bra musik som helst. grazy
Även videon är ju grym. Men in Black, mm. Längtar till den senaste filmen börjar på bio, ska lätt se den :)

Saknar min Snygging otroligt mycket idag. Är nog för att jag vet att vi inte kommer hinna ses så mkt till helgen..
Segt, men vi har en heeel helg att ta igen det på sen :D ♥


Onsdag

Goddagens mitt i veckan, men det känns som måndag ?
Blir så när det är sånna här konstiga helger. 

I måndags så grillade ju vi med Frille och Johanna, och guuuuud så gott det blev.
Två olika marinad, rödvin och smoked honey. Och på de med rödvin la jag massa timjan på som fick ligga kvar under själva grillningen med, även om dom ramlade av haha.
Rödvinssås, hot bea och maaaaassa sallad och klyftpotatis till det. Timjan i sallad med offcourse ;)
Så sjukt gott så  jag kan ju säga att det var svårt att få i sig popcorn och sånt på bion sen.
Vi åt inte ens upp halva våran Jättemeny som vi köpte haha.
Men filmen var fett bra iaf! och jag småduckade några ggr för jag trodde jag skulle få grejer på mig, det fina med 3D ;) Jag rekomenderar ALLA att se den filmen iaf, tycker man inte om den så kan man söka hjälp ;) SÅ bra är den.




Igår så var vi hemma hela dagen bara. Spelade lite tvspel, kollade film + serier och åt god mat och fruktsallad :)
Avslutade kvällen med Despan! Första gången jag såg de med Tobie som sällskap, pricken över i:t ;)

Blev lämnad inatt för att han skulle åka till sthlm för två dagars jobb haha. Nödvändigt ? nja
Men så är det väll när man ligger borta. Kommer hem i morgon redan Så :)

Har avklarat dagens jobb idag, skönt som fan. Har vart jättetrött och seg idag, men de är nog inte så konstigt eftersom jag sov dåligt inatt när han åkt. Ska byta om nu och invänta mamma. Vi ska hämta hundarna och luncha. SKa också försöka hinna med att städa och tvätta lite idag. Hinner ju i morgon med men beror ju på om de finns nån tvättid som passar.

Greys ikväll :D

 

 

 

 

 


RSS 2.0