grymma värld

Ja fy tusan! Jag är sjuk igen !! Hur orkar det hålla på så här, va har jag gjort för ont liksom ?? Hade ju feber förra veckan, och de kan man nog skylla på en vild nollningsvecka. Men ja sen fram emot helgen så vart jag piggare igen, förutom lite hostig å sådär men de sitter ju i länge. Stack ut och red och så på söndagen, och så började jag känna av lite huvudvärk.. Sen small de till och jag fick feber, Bara lite men ändå. Hade 37,4 innan jag åkte från söderhamn. ( jag ligger på 36.5 i vanliga fall ) Men sen när jag sitter i bilen så känner jag mig bara sämre och sämre, inte fräsch alls. Vart nervös ett tag att jag inte borde ha kört bil igentligen för jag tyckte inte ja hade så bra koll.. Men va gör man, ja va ju ensam med Äcklet liksom. Väl i lägenheten så känns de ännu värre ändå, tog en dusch och då kändes de lite bättre igen, man blir ju så öm i huden liksom. Men sen kunde jag nästan inte sova på hela  natten, svettades och frös om vartannat. Men klev ändå upp och gick till skolan. Känns inte som en jätte bra ide att missa massa saker så här i början när man ändå inte fattar nått liksom. Kändes mig ju hängig men gick ändå bra, skrattade lite tom när Nathalie "kastade" ner sin bok på govlet, i nått jäkla hål som hon fick hoppa ner i sen ;P Men när jag kom hem så small de bara till och jag känner mig just nu dödsjuk utan  att överdriva.. Har legat helt utslagen på soffan sen ja kom hem, inlindad i ett tjockt täcke och ändå fryser jag så jag skakar :S Käre värld haha, hoppas de inte är nå allvarligt.. Hade gärna haft min mamma här nu.. Kan inte ens gå och handla och jag skulle kunna döda för lite soppa, kan ju inte svälja vanlig mat. Åååh jävla bajs. Skulle ha träffat Johanna och Kicki för en fika på stan också men jag fick ställa in för jag kände mig inte alls fräsch. Hade nog vart som att köra bil Kanonfull, med andra ord Livsfarligt. Vill ju inte att lilla äcklet ska bli mattelös liksom.. Vill verkligen inte missa skolan i morgon heller, vi har ju vårt grupparbete som vi Måste göra. Hade tänkt plugga lite ikväll också på den andra uppgiften men de pallade jag verkligen inte med.. Laddar inför att bli lite piggare till i morgon istället.

Om jag inte svarar på telefonen, kom hit och bryt upp dörren för då har jag nog kolat.

Nä nuså..

Mamma och stefan kom nyss förbi i husbilen, dom skulle låna min gps för kevin har deras. Jag fick en fin klocka av mamma med haha ;P
Vart riktigt sugen på att campa faktiskt, fast inte campa som i var som helst, Utan på race :)
Men som sagt, bara två veckor kvar nu ! :D




Nä men nu ska jag nog ta och dra hem iaf, ska bara packa med mig lite saker först. Typ datan och lite tvätt. Ska ju tillbaka hit igen i morgon så behöver inget annat. Men datan är ju typ min bästa vän så den kan jag inte vara utan en hel dag ;)

A juste ! Igår på natten när jag och Anja åkte hem. jag hoppade ju av där hon bor, kanske 200 m ifrån mig. Och när jag kommer och går på min gata så möter jag en skitäckligt gubbe, hade jag haft pistol hade jag fan skjutit honom ! Han gick för helvete och runka, och stöna. Jävla vidergubbe. Trodde inte de bodde sånna freaks här :S Vågar jag fan inte gå ensam hem nått mera, kommer ta taxi In genom porten haha. Ja ska fan börja gymma asså, så jag kan slå ner sånna äckel om ja möter nån nån mer gång. Fy fan ! haha


 


God fucking morgon!

Jag är uppe tidigt !? :O haha, Kom trots allt inte i säng förns säkert efter 3. Bra jobbat haha.
Vi hade ju våran Finsittning igår,med trerätters och massa underhållning ;P Askul med andra ord, sen drog vi vidare till Kåren och shakade som fan. Jag och Nathalie körde på stenhårt haha ! ;P A de va så jäkla roligt iaf :) Men nu blir de lugnt ett litet tag iaf ;) Måste ju plugga också.
Men jag måste fan ta och skaffa en platt tv så ja kan se på film på kvällarna iaf, på tvn och inte med datan i knät. Så mkt skönare också att kunna koppla datan direkt till tvn istället för att bränna ut filmerna på dvd först. Visst de går ju med bra, men vilket slöseri liksom, man ser ju ändå oftast filmen bara en gång och sen aldrig mer. Alltså onödigt att bränna ut på skiva.. Men men , ska ta och leta på en plattis ;P Vill ha lite större tv med, sist ja såg på F1en här så såg man inte ens va de stog i ställningslistan som är till vänster i bild när dom kör, visst ja låg i sängen man ja har ju inge fel på min syn så tvn är alltså för liiiten ;P jaja..

Nu då, jag sitter i soffan och kollar på tv nu, och de är bara skit på tv så ja fattar inte vad fan ja gör uppe haha. Men ja kunde inte sova längre, dont know why. Kanske för att de va jätte fint väder ute när jag vaknade, soligt och härligt, och Äckelvarmt här inne !
Snart så ska ja ta och åka hemåt iaf, mot söderhamn. Men läre väll vänta nån timme till iaf så jag inte fastnar i nån blåskontroll eller nå, de vore tråkigt haha. Igentligen så har jag verkligen ingen lust att åka hem, lyskväll, så alla människor kommer typ sitta och mysa ute i nån stuga eller iaf vid vattnet av nått slag. Kuul , Nä. Tacka för att tvn finns ;) Men ska iaf bli mys att träffa mitt lilla äckel :D miss him <3  Även min söta häst har jag saknat, så de blir nog en ridtur idag och vädret är lika bra hemma som här :) Undrar när jag kommer börja kalla de här för hem istället för söderhamn haha ;P

Jää, Längtar även till Knutstorp !! Inte långt kvar nu ju, och vi i min grupp hade inget på torsdag så de är ju perfekt, missar jag inget :) Hade ju ändå åkt, men skönt att man slipper missa något så här i början. Vi lär ju dra på onsdag eftermiddag då de är en bra bit ner till knutan, Får se då om man ska åka racing trailer eller husbil :)

Shit, mitt längsta inlägg hittils? Måste börja skriva kortare och oftare tror ja ;P


                                                                                                                                         confused


Torsdag

Nu har jag städat min lägenhet, så gott de går haha. Mamma ska ju komma hit i morgon och då är de inte så trevligt om de ligger kläder överallt.

Ja gårdagen då, jag va äckelsjuk, tycker jag själv iaf haha ;P Vi hade en föreläsning och jag höll typ på att dö av min förkylning. Sen var det såpabandy, och de hade jag faktiskt sett fram emot, men det regnade så jag kände att de va nog bäst att åka hem och krya på sig istället. Men ja och Magda åkte iaf ner på stan och kikade lite, träffade på Ida och Petra också :) Sen på kvällen så vart de party iaf, men Grease tema ! Jag hade mina lackbrallor såklart, försökte locka håret så gott de gick med min plattång också, men de vart ju rakt och långt igen efter 5 min utomhus.. På förfesten så lekte vi sätta knorren på grisen, och Ugglas vann ! :D (vårt lag) Vi va tre nollor som var med på festen och vi satte en poeng allihopa, vi va grymma ! :) Sen drog vi till Kåren och shakade lite ass! Fan va roligt de va :D As Always. Slapp även gå hem, tack för de ;P haha

Idag så har jag gått i skolan först, och sen drog jag och Nathalie ner på stan och skulle shoppa lite till imorgon, Träffade även på Malin där nere också som joinade :) Vart några timmar iaf haha, och vi alla hittade nått att slösa pengar på :) nice nice,

Nu 2 1/2 Men !

God morgon

Det är ju kul att jag bara har en fungerande näsborre just nu haha, fräscht ja vet..
Men så äre när man lever hårt ;)
Igår så va iaf bästa Ida hit och hälsade på :) Vi gick ner på stan en sväng och kikade lite, jag köpte massa piller på apoteket haha ;P Sen var de dags för mig att dra vidare på party, Kom som du inte är var temat. Och jag körde på Idas ide, fjortis bloggare ( dessie ) haha ;) Hade inte så mkt kläder eller nått annat som var något jag inte är liksom. Men de funkade ;P Vi körde lite charader i skogen eller parken eller va de kallas för. Vårt lag vann tyvär inte, vi verkar inte kunna vinna något alls haha ;P men de är ju också en merit, att förlora jämt ;P Sen drog vi vidare till lilla vall och dansade och hade askul :)  Hade lite armbrytning där ett tag också och de sög ja på..

Nu är det iaf dags att börja fräscha till sig lite kanske, orkade inte tvätta bort sminken igår när ja kom hem så ja har lite att göra. tror ja har tusen lager med mascara så vet inte ens om de är möjligt att ta bort det ;P Men har man vart fjortis bloggare för en natt så måste man ju gå in för den rollen liksom ;P
Va less jag är att jag inte kan ta bilen idag, jag ooooorkar fan inte gå haha ;P Latmask.com


Jag saknar mitt lilla äckel juuu :)
På the voice på femman nu så hade dom en "kalla på hunden" tävling. Och hon tjejjen hade en chihuahua. Och jag dog fan när en av killarna typ pratade om Halle Berry men han visste inte va hon hette, Så han sa Hairy Belly haha ;P Alltså som i Hårig mage haha ;P  ja de va kul.
Fan va kass blogg ja har haha ;)

Måndag

Nu är jag tillbaka i lilla lägenheten igen. Kom hit ganska sent i går kväll. Vi åkte ju runt och handlade lite i gävle och så ringde vi på en soffa i sala som vi åkte och hämtade på kvällen. Kom väll hit typ elva och sen tog de ju ett tag att bära upp alla sakerna. Soffan va ju ingen lättviktare direkt, inte divan delen iaf.
Så nu står de en soffa här iaf, i tre delar upp efter väggarna haha. Men den ska fräschas upp lite innan ja börjar använda den, en planka ska lagar och så måste jag dammsuga den. Hon som hade den innan hade katter så den är lite hårig. Och jag vill knappt ens ha min hunds hår i soffan så , De ska bort ! ;P

Så idag vet jag inte ritkigt vad som händer än faktiskt. Ska väll iväg på nått senare, man skulle komma som man inte är (?) och de är ? haha Ja vi får se va ja hittar på.. För övrigt så har jag inte kunnat sova nått inatt typ. Jag tror att jag börjar bli sjuk igen :S Har så jäkla ont överallt och känner mig typ febrig.. Jävligt roligt ! Undrar ja om de va allt de lättklädda i fredags som gjorde det haha. jaja, får ligga inne och kurera mig hela dagen då..


Hälso pedagog ja säger hälsopedagog!

Nu är jag hemma i Söderhamn. Sitter och myser i soffan med Äcklet :) Han har verkligen saknat mig haha ;) eller inte haha ;P Nog jag som saknat han mest, men snart så flyttar han ner till mig iaf :)

Igår så hade jag en mycket tokig dag iaf haha ;P  Vi var nere på stan och hade nå tävlingar. Vart mycket hud haha, och jag har aldrig vart så avklädd i en fontän förr ;P Oförglömlig dag ;P Och våran dans var ju klockren ;) Call on meeeee! Yeah ;P  Efter de roliga så gick jag och Anja och käkade middag på subway ( första gången för mig) och så handlade vi lite dricka till kvällen ;P Och jäklar vilken rolig fest de va :)  Fattar inte hur människor kan vara så grymt härligt :)  Och Kåren var fan så mkt bättre än våra krogar här i söderhamn haha ;P Lite kul. Synd bara på de dåliga vädret, men jag hade ju både sällskap och ett paraply så gjorde inte så mkt att man fick stå och bli blöt ibland ;P haha Och jag var glad att ja va så smart att jag packade ner platta skor och ett par mysisar i väskan. Annars hade de blivit lite kallt, men vi slapp gå hem igår iaf, skönt de för de tog ju nästan en timme gången innan och nu regnade det också.

Jaja, nu sitter jag iaf och kollar på den gröna milen. En rätt jobbig film, fast bra. Har sett den förr men fanns inte så mkt annat att se. I morgon så åker jag tillbaka till gävle igen :)

hello alla

Nu va de länge sen jag skrev nått här, men jag har haft fullspäckade dagar kan man säga.
Flyttade ju till Gävle i tisdags, så nu sitter jag ny duschad i min egna lägenhet. Nice ;P Har börjat skolan också, i onsdags. Och jag trivs jätte bra :) En kul klass, och alla är så himla snälla. Och dom "faddrarna" är skithärliga :)
Ja va har vi gjort då, började med lite info om kursen av några lärare. Sen tog faddrarna över oss och vi lekte lite lekar och fick våra "smeknamn" haha. Eller vi gav väll dom till oss själva igentligen men vi visste inte att vi skulle bli fast med dom hela skoltiden sen ;P Dom sa att vi skulle säga vårt namn och sen en sak som börjar på samma bokstav. Jag ska Kim Katt så ja, nu är jag katt ;P  Sen vart de även fest på det, på ett ställe som heter lilla vall. Det va asroligt :) Lite smålerigt underlag bara haha, men wtf.
Igår så vart de mer lekar. Eller tävlingar kanske man ska kalla det. Summergames tror jag dom kallade det. Vet inte alls hur de gick för vårt lag men grymt kul va det iaf :) Ska väll bli nått liknande idag, fast nere på stan.
Nu ska jag klä på mig lite ;P Höööörs.




hemma från Karlskoga

Yes vi kom hem inatt. Eller sent på kvällen iaf haha.
Har haft det mycket trevligt där borta :) Synd bara att jag kom på fredag kväll så jag inte hann vara där så mkt. Men nästa race då ska ja vara med från början :D
Kevin vart iaf tvåa båda dagarna :) Bra jobbat ! Höll på att sluta riktigt illa igår bara, pga av några riktiga spånhuvuden ! Tur för dom att det löste sig ;) Man va lite mordisk där ett tag ;P Men nu äre bara ladda inför nästa race om tre veckor tror ja de är :) Då hoppas vi på att vi också har en riktigt trailer, sjukt nice ;D


Nu ska jag träffa Ida <3

Torsdag

Glömde blogga igår haha. Men är väll ingen som gråter över det :P
Familjen åkte iaf till Karlskoga igår kväll. Eller alla utom jag och Nelly hehe, kom på att hon också är hemma. I söderhamn iaf. Jag hade ju inte alls velat följa med , nej nej ;P Men jag kommer efter i morgon kväll iaf :) Synd bara att ja missar alla racen i morgon. Kevin kör ju bara Ett race på lördag och alla andra racen i morgon så är ju mest att se på fredagar. Men så blir de när dom ändrar så att tävlingen är fredag-lördag istället för lördag-söndag som de va förr. Folk jobbar ju liksom. Man måste typ ha eget företag om man ska kunna hålla på med racing haha, eller en väldigt schysst och förstående chef kanske. Känns som de vart väldigt många företag annars haha ;P

Nu sitter jag iaf och äter lite frukost samtidigt som jag lagar min lunch. Orkade inte göra det igår för jag va så sjukt trött.
Håller även på att tvättar lite, men kom på att jag faktiskt inte behöver ha så mkt kläder med mig, de jag ska ha på mig på lördag bara. Åker väll dit i mysisar eller shorts bara. Inte de skönaste som finns att åka bil flera timmar i jeans kanske ;P
Måste iväg med ett papper till Gunilla innan jobbet också så måste nog skynda mig lite nu.

Skriver väll senare igen kanske ;P

sådärja

Nu är jag tillbaka igen också haha. Vart inge bloggning igår för jag hade alldeles för mkt att göra. Började med att jobba ju, och sen direkt efter jobbet så åkte jag till stallet, sen hem bytte om och åkte till gävle. Hem till Thornbergs och åt tacopaj (skiiiitgod) och sen åkte vi och tittade på "min" lägenhet som majsan har fixat ;) Sen va superfin iaf, och bra stor för att vara en etta tyckte jag :) balkong och riktigt kök ;P Vi åkte även runt en massa i gävle och kollade olika vägar till högskolan så jag ska hitta dit sen ;P Men tror att de blir den lägenheten iaf, så då flyttar jag nästa vecka för skolan börjar ju den 19e ! :) Blir lite tajt att hinna fixa möbler och så men får bo där ett tag lite halvtaskigt sådär och sen fixa riktiga möbler och även tapetsera om nån helg :) Shit , kommer bli asbra :D Blir jag sambo med mig själv ;D höhö

Nu är jag cp trött och orkar inte skriva nått mer ;P Ska äntligen få maaaat nu (glömde äta lunch på jobbet haha) så hörs då ;P

Föresten, tack för massagen, de va supernice ;D hehe

God morgon

Kan tänka mig att jag är den enda vakna människan just nu haha. Har ju vart uppe sen 7 ja då jag skjutsade Emma att släppa ut sina hästar. Inte så bra att köra bil om man vart ute och festat hela natten ;P
Sen åkte jag hem och började fixa med mitt. Bla att göra matlåda som jag inte orkade göra igår haha.

Igår kväll iaf så låg jag i soffan och kollade på Apornas Planet haha. Och poff bara så slocknar precis hela huset! Jää kul tänkte jag. Går ut i köket och försöker ringa till mamma för jag trodde att de va hos oss de hade gått nån propp. Men telefonen funkade inte och när jag kollade ut genom förnstret så såg ja att alla andra hus också va helt svarta. Så måste ju ha gått en mega propp i hela vågbro. Så jag gick ner och tänkte lägga mig iaf, ingen ide att sitta uppe i mörkret. Men då kom strömmen tillbaka så jag kunde se klart Apornas planet ;) haha

Nu ska jag smörja in mig lite inför jobbet. Vart lite småbränd igår så ska nog skydda mig ordentligt idag.


Like it

Hörde ju en låt på radion igår, som jag fetgillade ;) Och nu har jag hittat den, Enjoy :D

host host

Haft en grymt skön dag på jobbet idag. Visst klart man hellre är hemma, eller ledig iaf ;P så man får göra vad man vill. Men inte helt fel att få sitta och sola på Jobbet :) Lyckades få lite färg med, undrar hur de kommer kännas i morgon haha ;P
Nu ska jag väll göra lite mat, börjar kurra lite i magen nu. Orkar igentligen inte, men måste ju ha matlåda i morgon :P

Igår kväll så hittade jag en kul grej i min vattenkanna på tvrumsbordet. Tur att jag inte drack av vattnet haha !  Och gud vad jag undrade va de va, innan jag kom på det.


Enzo är för rolig han haha!

Grattis sötnos

Jaaa, Idag så var det precis ett år sedan som mitt lilla äckel föddes :D  Världens sötaste är han <3

Tyvär så har han inte fått nå presenter för ja har inte hitta nått som passar. Inte så kul att ge honom nå gott typ grisöra eller så för då blir han dålig i  magen. Men han ska få en ny fin korg sen att ligga i, men får bli en efterskottspresent för har inga pengar nu ;P Han ska även få en ny bur/väska för den gama börjar bli lite äcklig haha. Ett halsband ska ha med få för dom han har är typ för småa. Förutom de han har på sig som han har haft sen jag hämtade honom. Men de är istället ganska slitet och sprucket eftersom de är läder och jag inte direkt smörjer in de ;) Så ja de blir några presenter ändå, fast Senare haha ;)

Nä nu ska jag åka och jobba, på min bränna haha ;P


Förkyld är bara förnamnet

Shit vad jag hostar och nyser nu alltså. Trodde att det hade börjat ge sig jag för ja har liksom inte ont i halsen längre. Men rösten är som den är haha, och jag hostar mer än någonsin just nu, fy fan. Kommer bli en jobbig natt känner jag. Hoppas att Parilla och Ferrari kan sova med Amanda och Kevin iaf, så jag får ha min säng ifred ;P

Emma var här för en liten stund sen, lämnade tillbaka min Gps och så surrade vi lite grann :) Trevlans, men sen måste hon åka och vara barnvakt :) Så nu sitter jag och ser på nån av mumien filmerna, fattar inte så mkt för har inte sett från början ;P Men ska ändå sova snart så, eller iaf försöka ;P Är ju jobb i morgon också, shit ja kommer dö haha. Hoppas på riktigt bra väder iaf, då jävlar ska jag sola iaf :) I bikini. Har ju haft tröja på mig några dagar nu för har velat sola ansiktet lite. Man måste ju ha badvakts keps om man har bikini och då blir de ju skugga över ansiktet. Men tror ja har fått lite färg idag iaf ;P



Jag måste säga att jag har sjukt snygg jobbuniform ;) Jävligt kul att gå på E-center sådär ;P Men orka åka hem och byta om emellan liksom, känner ju ändå ingen i den här stan typ ;P haha

Torsdag

Idag har jag haft en skön dag på jobbet iaf. Mycket sol och värme och de kan ja säga Behövdes ! Vart väll inte direkt brun men man kan ju få allt ;P
Har tom vart ute och ridit idag jag, bara en kort jogging sväng typ för jag hostar ju sönder mig :S Men de va ju nått iaf :) Och nu sitter jag i soffan och kollar på Ghost Whisperer :D Hur bra som hällst, och Jim! Vem vill inte gifta sig med honom liksom ;P Yummi !  Justde, jag såg en orm när jag va ute och red idag. Hoppade av och plockade upp den, har alltid velat hålla i en orm och dom där kopparormarna kan ju inte bitas! Den va skitgo iaf, så jag har döpt den till Alfons och han bor nu hemma hos mig :D









































trött.com

Satan vad trött jag är, fast jag inte ens behövde jobba hela dagen idag. Städade och så på morgonen men sen fick vi åka hem kl 12 för dom vart tvugna att stänga badet för pumpen va trasig eller nått. Men dom skulle fixa det så i morgon funkar de nog som de ska. Har suttit och typ kollat lägenheter med mamma halva dagen iaf. Utan framgång tyvär :(
Sen har vi ätit tacos och haft lite efterskotts kalas för kevin som fyllde år för en vecka sedan ;P Så lite tårta har man också smällt i sig, verkligen onödigt haha. Så ska försöka pallra mig upp i morgon och ta en promenad, men är verkligen sjukt jobbigt, allt är jobbigt just nu. Jävla förkylning...

Nä nu kanske man skulle ta och sova, börja i tid för brukar gå tugnt att somna nu, eller brukar har vart så några dagar. Typ sen jag kom hem från "roadtripen".  Va väll för vi sov så lite då ;) höhö


Nä fy fan, God Natt!

Tisdag

Ja de va ju kul att det förra inlägget funkade.... Men de va skitkul iaf ;P Gå in på den sidan och prova själv.

Nu sitter jag mätt och belåten framför tvn iaf. Hade en tung dag på jobbet idag med, somnade nästan flera ggr och när jag städade omklädningsrummen på morgonen så fick jag sitta och vila flera ggr för ja va helt slut. Även att jag typ inte har nån röst nu också, måste vara svininfluensan som spökar haha. Men om de är det så behöver jag iaf inte vaccinera mig mot det sen, sprutor är ju inte det roligaste man vet liksom. Inte på en själv iaf. Har även hört att vaccinet typ inte är nå testat heller, så man kan få massa okända biverkningar. Lät ju skitkul haha.
Jaja, efter jobbet så åkte jag till stallet iaf. Men orkade verkligen inte rida idag heller, shit va dålig hästägare jag är.. Men jag gick iväg och longerade henne lite iaf, så hon fick springa lite. Hon såg tom trött ut när jag va klar, lika trött som mig haha, Kanske hon också har svinflensan ? ;)


































Nu ska jag iaf kolla på tv4 fakta. Handlar om barn med ett sjätte sinne. Skitspännande med sånt ju :) Hoppas det inte är massa töntigt tjaffs bara, vore coolt om nån kunde typ flytta grejjer med tanken, och tända eld på saker. Ja ni vet lite X-men style ;) Hähä


Juste, jag kanske kan åka till Karlskoga ändå ! Jag blir typ lyckligast om jag får det :) även om de bara är att jag kommer på fredag efter jobbet, men jag nöjer mig med de ja får :D  hoppas hoppas hoppas !

seriöst jag döör!


http://www.pornolize.com/pornolize4?lang=se&url=http%3A%2F%2Fkimfannyengman.blogg.se


Klicka på den där länken och läs mig blogg i en lite roligare version. Jag skrattar fan ihjäl mig ! Men roligast hade jag när jag läste Idas blogg genom den där sidan ;P haha fy fan !


Måndag

Shit vilken tung dag jag har haft på jobbet idag. Började med en natt typ helt utan sömn ! Kändes inte så bra, med tanke på att jag är sjuk också så behöver jag sova mycket. Så har nästan somnat var 5e minut på jobbet kändes det som, var riktigt jobbigt att försöka hålla ögonen öppna. Hoppas på en mer lyckad natt inatt :P

Nu är jag ensam hemma iaf. Gjorde lite Uncle Bens när jag kom hem, och även maränger som vart klara för en liten stund sen. Jag bara älskar maränger ! Och så himla enkelt att göra :) Så nu sitter jag och kollar på Bones och äter maränger och glass :D muuuumma!


Och Puss på dig ;)


Söndag

Vem gillar söndagar ? inte jag..
Sjukt sliten idag, efter en hård vecka ;) Jag var piggare igår än ja är idag. Känns som jag hade en karatefylla igår, men det hade jag ju verkligen inte.
Ska väll berätta lite om min stockholms resa då. Kom fram hemma hos Jocke vid typ 14. Och då åkte vi in till stan och käkade lite, jag, Jocke, Mattias, Filip och Kevin :) Och alla utom jag shoppade lite också. Jag däremot hittade inget som föll mig i smaken, alltså i festväg. Hade inte hela dagen på oss så fick springa igenom affärerna lite snabbt bara. Sen vart det Party iaf, vi "teamet" och jockes syster och henns kompisar. En av dom såg ut som Danny tyckte jag haha ;P
Sen efter lite mys ute på altanen så drog vi som var över 18 in på krogen :) Ett ställe som heter toxic tror jag, och vi hade skitkul :) Va kanske inte fetaste stället i sthlm men allt i sthlm är värre än söderhamn så ;)  Sen drog vi på donken efter krogen, och där vart de slagsmål typ. Nån turk som börja veva med en stol, tror att en annan kille började blöda i huvudet och en tjej vart också träffad. Stackars henne. Även att jag vart fetlurad när vi stog i kassan. Av en viss person som ringde mig ;) Sa att han också va i sthlm och att han såg mig så jag trodde han också va på donken. Så sa han typ vänd dig om så ser du mig, och jag vände mig och han sa nej inte ditåt, andra hållet haha. Så jag stog och snurrade runt där jag på donken, fast personen Verkligen inte var i sthlm! haha blondie. Sen efter donken så vart det efterfest hos Jocke, där hans syster med kompisar fortfarande höll igång, kvällen avslutades med ett bad i badkaret haha. Somnade väll kl 6 ungefär. Grym "semester" har jag haft iaf, och sthlm måste absolut göras om! :D Hoppas att jag får med mig någon tjejkompis till nästa gång bara :)



Nu så har jag nyss vart i stallet, och legat på soffan mest hela dagen förutom det typ. Men nu ska vi snart äta, grillat och massa sallad, Muuuuums ! :D Sen blire bara tvn och tidig kväller skulle jag tro. I morgon så ska man ju tillbaka till jobbet igen, hoppas verkligen på bra väder i veckan, börjar bli sjukt tjatigt att sitta därute i halvregnigt väder med typ 5 badande per dag. Känns så himla onödigt liksom. Men men, Money money :)  Längtar verkligen till nästa löning haha, mina pengar är redan slut efter den här veckan.


RSS 2.0