Blöt söndag

Kan det sluta vara pissväder eller !? tydligen inte..
Har ju regnat heeeela dagen. Regnade i morse när jag släppte ut hästarna vid 7, och regnade fortfarande när jag åkte från jesper vid 12 och det regnar även nu haha. Kul sverige !

Nu är det Adventsstädning som mamma kallade det.

Vilken seg dag

Har inte gjort ett skit idag. Bara legat på soffan och myst med det lilla äcklet. Har ju vart ganska mycket servärt på tv så ;P
Wildfire, Gilmore Girls, Bring it on Again och nu är det American Pie the wedding. ;) Ska väll åka till stallet om typ 1 timme. Jag ska ta in och kvälla hästarna idag för Carina är på julmiddag/fest på tennishallen. Tur att jag slapp vara där i år haha ;)

Oooooh så skönt att Johan åkte ur Idol ! Känns hemskt att säga men han va inget vidare. Alice är den ända rätta vinnaren i mina ögon !



Enzo vill ha en sån jacka ;D

Va är det som händer!?

hahahahahaha, alltså seriöst. Hur fan ligger det till med svenska folket ? Sitter och tittar på Idol nu och nyss va det en tjej som fick komma upp på scenen när johan palm stog där. Och hon va helt galen. Okeeeeeej, så bra är han inte. Han är för fan inte Brad Pitt !! Jag tycker inte ens att han borde få vara kvar i Idol . Är många som har vart bättre än han som har åkt ut. Jätte tråkigt tycker jag. Man borde inte få rösta om man är under 18 år tycker jag. Man verkar inte kunna avgöra vilka som kan sjunga och inte förens man är "vuxen" .  HEJJA Alice iaf ! den tjejjen kan sjunga, helt fantastiskt bra !!

Mosad Enzo

Snart så får man äntligen åka hem. Ska bara frankera nåra brev och sen vänta på att kl ska bli 16.00 så jag kan stämpla ut och sticka härifrån ;)

Va till Mickes matsal och åt lunch med mamma och Gunilla idag. Jätte god mat faktiskt. Man fick efterrätt också ;D choklad mousse och grädde. När jag skulle åka därifrån så gick jag förbi mammas bil. Skulle bara kika till hundarna då men tänkte vartfan är Enzo då? Liksom man brukar ju se hans bur/väska direkt. Men så kollade jag lite mer noga så ser jag att den är helt mosad!! Parilla eller Ferrari har hoppat upp på den så den hade blivit helt platt. Och däri va ju Enzo! Okej dom andra två är inte så stora hundar, Men dom väger rätt mkt för sina raser ! två tjockisar. Så jag vart ju skiträdd. Kunde inte komma in i bilen heller för den va låst. Så fick springa in och hämta mamma. Han hade inte gjort illa sig tror jag iaf. Jag hann inte stanna och kolla för jag hade 4 minuter på mig innan jag började så fick gasa därifrån fort som tusan.

Vera Moda Cowl Neck Button Through Knit Dress

Denna vill jag ha av tomten

Noskvalster ?

Nu sitter jag på jobbet återigen. Och tröttöga är jag över det haha! fast skönt att få in pengar för en extra dag iaf ;P

Vart inte så mycket sömna inatt för mig. Det lilla äcklet har åkt på noskvalster eller något tror ja ?! Låter som han ska dra in sina leksaker genom näsan ibland :S Det låter riktigt illa. Och han som redan har trånga luftvägar (för att han är chihuahua) . Det började för några dagar sen bara, och nu har det blivit mycket mycket värre. Speciellt på nätterna. Tänkte först om de va nått annat, För jag har ju hört "kvalsterhundar" förr. Och det låter mycket värre på Enzo tycker jag. Lite som att han har snorpropp i nosen ibland liksom. Men han är inge rinnig eller så. Och hostar inte. Dom andra hundarna harklar sig också lite, fast inte lika mkt som han. Men vi ska ta och åka in med han till veterinären på måndag om de inte blir bättre. Mamma tänkte åka in idag eftersom jag jobbar men dom är ju inte här idag hehe.

Jag hoppas att det inte är nått värre än noskvalster iaf. :/ 




Det lilla äcklet.


Onsdag

Sitter hemma med det lilla äcklet nu. Skulle följt med mamma och stefan på lunch men dom skulle äta på Kina så jag stanna hemma. Är ju så himla äckligt där.. Så ja får klara mig hehe. Läre iaf vänta tills dom ätit klart så jag kan åka och lämna Enzo med dom medans jag rider. Hoppas jag inte kommer mitt i maten som i går. Känns så himla taskigt att släpa ut henne ur hagen när dom nyss fått mat. Dom är ju hungriga jämt dom där så måltiderna är ju dagens höjdpunkter.

Fick jobba på fredag också, Skönt :) får jag nån mer slant i december :D

smallville

Tittar på smallville nu, Jag och det lilla äcklet.  Clak har blivit helt galen haha.

Gud vad lessen jag känner mig. Mitt liv är inte så bra.. Eller bra är det väll men jag kan inte låta bli att tycka synd om mig själv. Fast jag vet att jag helt på egen hand rår för hur det är. Jag önskar jag hade nån som kunde förstå mig, men den ända jag har att prata med är mamma. Och hon förstår inte för fem öre hur jag funkar tydligen. Fast en sak håller hon med mig om iaf, Att jag faktiskt inte har råd att göra vissa saker när jag inte har nå pengar. De borde ju inte vara så svårt att fatta igentligen men det känns som det..

Och alla dessa jävla högtider. När man SKA gå ut och festa annars är man konstig. Jag vet för jag har alltid suttit hemma ensam, och alla har frågat va de är för fel på mig eftersom jag inte festar. Men hallå !? ska jag bjuda mig själv till nån som har fest då? jag har ju inga kompisar att vara med så. På juldagen ska väll alla ut tänker jag. Men inte jag för kul att gå ut ensam då.. På nyår så har jag iaf blivit bjuden på en fest, hos Hanna. Men jag vet inte om jag kan för har ingen hundvakt :P vilket är tråkigt.. Jag önskar våran familj bara kunde åka bort över jul och nyår och slippa allting. Slippa se alla som har så jävla roligt med sina kompisar. Jag önskar jag kunde vrida tillbaka tiden till innan gymnasiet. Då hade jag nog gått på staffan istället för nytorp. Då kanske jag hade haft kompisar också..


Ge mig tillbaka gokartsommrarna! Det var så himla roliga tider !

trött är jag

så att alla vet haha.

Har vart en trevlig dag iaf. Vart och provat massa hund kläder med Enzo inne på Maja och Pluto. Men köpte inget för kom fram till att de är att kasta bort pengarna. Om en vecka eller två så kan han ju inte ha plagget ändå så bättre vänta tills han växt klart. Mormor får sy nått provisoriskt så länge ;P Har ju inte råd att köpa nått helle för den delen haha.

Sen har vi haft finmiddag här hemma med familjen Pettersson. Dom är fortfarande kvar också men middagen är över haha ;P Och nu börjar ja blir trött. Skulle gärna gå och lägga mig men ska väll sova hos jesper och han är inte hemma så kommer inte in där :P har ingen lust att lägga mig i trappen och vänta heller. Skulle ha sett klart andra halvan av Narnia 2 också. Om jag orkar. Får se hur sent det blir, Jesper svarar ju aldrig hehe.


snart lunch

och jag vet inte än om ja ska komma tillbaka och jobba mer efter lunch eller om jag får sluta då. Hade ju klart vart skönt att sluta, men om ja får jobba mer är ja ändå glad för då blir det mer pengar :)

Är så himla less på att inte ha nåra pengar. Börjar nästan få panik nu över hur fan ja ska få allt att gå ihop. Får 1000 spänn den 25e. Och då ska jag betala hö (700-800), min plattång (700) och min telia räkning. Ska ju få pengar från försäkringskassan också. Men för att få dom så måste jag åka på resurscentrum och fylla i en blankett och få den påskriven av någon där. Det har jag inte hunnit med eftersom jag har jobbat och dom stänger ju där samtidigt som jag slutar :S Även att efter försäkringskassan har fått min lapp, så tar det 2-3 veckor innan jag får pengarna. Jäkligt roligt hörde jag!

money money

Fick jobba idag också så nu har jag tjänat ihop lite peningan till december :D kommer jag nog shoppa lite ;)


Tittade på Greys Anatomy igår. Så himla bara hehe. Vart lite nervös där när Meredith tappade njuren hahahaha !  Tur att den började funka och vart rosa sen ;P
Gick och la mig direkt efter Greys. Hade velat se Dirty Sexy Money också som var efter men jag orkade inte. Speciellt inte när jag vet att jag måste kliva upp så himla tidigt. :S
Men gick inge bra att sova så hade lika gärna kunnat stanna uppe och sett DSM känns det som. Jag fattar inte varför jag sover så dålig !? hjälp mig någon ? är det för att jag sover bäst ensam eller ? Förr gjorde jag det iaf. Hade jätte svårt att sova brevid någon, har haft det ända sen jag var liten. Men sen vande jag mig ju att sova med Jesper. Men nu verkar ja bara avvand med det igen. Jag sover iaf hela nätterna när jag sover ensam. Men när jag sover med han så sover ja kanske 10 min sen vaknar jag och sen sover jag 10 min till och sen vaknar jag  and so on. kul kul..


Nätt mer som är kul är att det är snö ute. ( där ljög jag för de är inte alls kul ) Fast igentligen är det väll kylan jag hatar. Men ävena att man måste skrapa av bilen och så flyger det in snö när man öppnar dörren så man får sitta på snö sen.
Inga vinter däck än heller men mamma kommer väll tvinga mig att byta snart.


fan va jag skriver nu får ja sluta.

körda människa

Det är jag själv som är körd haha. Helt slut är jag.

Igår fick vi reda på att Nelly har körtelfeber, stackars unge :S Så är bara att hoppas att vi andra inte får det. Ja har ju känns mig hängig ett tag, men ja tror nog de bara är en vanlig förkylning på väg.

Gårdagens höjdpunkt var ju Desperate Housewives ! :D Jag fattar inte hur alla avsnitt kan vara så jäkla bra. Hoppas dom aldrig slutar göra nya avsnitt. Det roligaste igår var nog när Susan sa åt MJ att han måsta låssas att han inte kunda cykla för att hans pappa skulle få lära honom ! hahahaha, typiskt henne.



Nä nu ska jag ta och gå upp med frukten. (aj min rygg)

kurr kurr

jaa, nu börjar jag blir hungrig! har ju så svårt att få i mig frukost på mornarna jag. Äter hellre efter ja har vart vaken nåra timmar annars mår ja bara illa.

Men lunch om typ en timme iaf.

Nu sitter jag och löser lite korsord. Går väll inte skitbra så det är tur att jag har en dator med internet här haha. Ibland måste jag ju leta reda på massa svar ;P

om 40 minuter

så slutar jaag !  skönit.

Kommer hö idag.. Så jaf måste åka till stallet efter ja har slutat. Bara hem och byta om först. Sen kommer jag vara helt utfattig.. inte lika skönit. Kostar väll minst 700 spänn höet. Vet inte ens om ja har det nu :S isf hoppas ja att ja kan vänta med att betala till den 25e då ja får nån tusenlapp för att ja jobba förra månaden. Fy fan läre betala min telia räkning på 200 och min plattång på typ 700 också. Sen vare nå mer räkningar från jordbruksverket eller agria också, minns inte riktigt. Har vart skitmycket räkningar hit och dit nu med registreringar och grejjer på hunden. Skönt när det är klart kan ja säga. Jag som har sån bra ordning vet inte ens vilka räkninar ja har betalat redan haha. Uscha.

Ikväll så är det City Akuten iaf. Mamma har lurat mig att börja titta så nu kan ja inte sluta hehe. Även att om ja är hemma så finns de inget annat att göra än att se på de för mamma vägrar att titta på nått annat haha.

nu ska ja kila upp och byta backup banden !

i´m in love

Paul Walker vilken pudding. Vart påmind om hans vackerhet igår när vi tittade på into the blue. OMG ge mig han ! I alla filmer han är med i så blir man kär haha. Och eight below! där han är en sån här som verkligen älskar sina hundar, man smääälter ;D och gråter haha.


Nu sitter jag iaf på jobbet. Fick rycka ut idag för Kickis barn är sjuk så hon vart tvungen att vara hemma med honom. Får se om ja får jobba nått mer i veckan då kanske om han är sjuk länge. Inte gråter jag för de isf. Peeeningan ;D kan behövas för vi funderar på att åka till sthlm och shoppa efter jul och då är de ju roligast om ja har råd med det haha.



Dräggel

vilken helg

Hemma nu igen efter en tripp till stallet. Min ända tripp idag haha . Släppta av mamam och stefan på stan då också för dom skulle ut och äta lite. Småt nervös mamma var över att jag inte har nå vinterdäck haha . Men vafan, ja är inte direkt kass på att köra och såååå halkigt äre faktiskt inte. Då hade ja ju legat i diket redan ;) Gick bra som tusan att köra iaf haha. Fast ja tog en omväg hem så jag slapp bli stående i rödljuset i uppförsbacke. Vågade inte riskera det ifall ja skulle fått en bil bakom mig så ja inte hade kunnat backa och ta fart.

Nu äre bara jag och min lilla älskling :) Nelly är ju hemma men i ett annat rum. Kevin och hans kompisar kommer väll strax dom också, skulle åka och köpa groggvirke bara. Fyllesvin ;)


jobb igen

ja nu är man tillbaka igen. Men de kommer nog gå rätt bra att jobba idag. Sllutar ju snart haha ;) har fått lite pappersjobb också så tiden går fortare. Annars ska ja bara upp sen en sväng och byta backup banden och kolla kaffemaskinerna.

Igår hade ja en kul dag. haha. Jespers telefon verkar inte funka nått bra. Vi typ smsa lite under dagen så helt plötsligt så sluta han svara. Sen efter 3 timmar så får ja ett sms där de står -somnat eller ?- . Men hallå ! de va ju jag som aldrig fick nått svar. Alltså INTE jag som sover haha. Aja jag svarade på det iaf. Gick tre timmar till och då skickar jag - är tre timmar mellan varje sms standard eller ? - Inget svar.... Efter ett tag fick jag ett till sms - tänker på dig <3 - haha. de va ju gulligt men vilket bra svar på mitt sms ?! haha nej. Jag svarade igen - men får du inte mina sms eller ?- Inget svar haha. Men så vart det dags att sova så jag tänkte att de funkar väll inte men jag gör ett sista försök och skickar ett gonatt sms iaf. Inget svar haha. Nu på morgonen så hade jag fått ett sms ( de kom på natten nångång ) där de stog - saknar dig, vart har du tagit vägen ? - haha. Inga misstankar om att din Telefon kan vara utveckligsstörd !?

ja de är humor

va är de för fel ??

min kropp funkar inte riktigt haha. Orkade inte ens borsta hästen idag. Borsten bara ramla ur händerna på mig för jag orkade inte hålla i den. Ja menar, visst jag är inte skitvältränad. Men för fan, En borste !? Som väntat gick de inte helt lysande att rida heller, Mina mesiga försökt till att bromsa min 500 kilos kamrat va skrattretande hahaha. Slutade med att jag fick ta tag i ena tygeln med Båda händer för att få stopp. Stackars pålle.

Va blir det ikväll då? Jooooo de ska ja tala om. Vi ska äta Tacos så de förgyller min torsdag iaf ;D Smaskigaste maträtten. Iaf som man brukar äta hemma liksom. Tror inte de är nått bra på tv ikväll. Så får väll äta popcorn och se nått tråkigt istället.
I morgon så ska jag jobba igen iaf. Men bara halvdag så jag får sovmorgon :) Sen är det HELG ! sweet :D




Ge mig sommar och sol igen ! ♥

handikappad ?

jag känner mig nästan handikappad. Kan knappt röra mig för ja har så ont i kroppen. Träningsvärk skulle ja tro att det är. Fast lite förvånad är jag att jag fick sån träningsvärk av att bara rida haha. Nu fick jag reda på att jag ska få jobba i morgon och på fredag. Halvdagar bara så de va ju skönt. Jag som hade sett fram emot att få sova i morgon haha. Det sket sig men jag behöver ju pengar så :)

på tal om pengar.. 

 

Ge mig dessa par byxor !! Fornarina jeans, så snygga ! Synd att man inte har råd just nu.

work work work

nu är man duktig och jobbar igen. Eller ja haha, jag ska vara glad att jag får chansen att tjäna lite pengar ibland hehe. Skönt att ha nåra kronor i december också hehe.

Har inte suttit vid en dator på hela helgen. Har inte haft tid helt enkelt. I lördags så hade vi en Glad Dag ute i kungsgårn, Hos Björte ;D Först käkade vi pizza som vi hade med oss. Fast jag åt Tacos istället hehe. Sen gick Stefan och Björn upp och spelade Wii, och vi andra gick  ut i hamla "ladan" och rotade. Finns ju massa prylar därute som är över 100 år gamla ;P Häst saker och människor saker haha. Det va kul iaf ;P Även att jag lyckades skrämma Kevin med en gammal tomtemask som ja hittade på dass hahahaha. Knäppte nåra bilder också, lägger ut dom på bilddagboken sen nån gång hehe.

Kan nån ge mig 5000 så jag kan köpa en ny telefon ? Jag har väntat och väntat på att denna ska komma ut, så när den gör det så har ja inte råd att köpa den haha. Tajming. Men får väll skylla mig själv som köpte hund haha.

 




Just ja, fick finbesök igår också. Av Ida och Kicki :D



 

trååååååååkfredag

ja det kan man kalla det. Har suttit hemma heeela dagen jag. Städat har ja gjort också. Haft alla hundarna hemma så har inte kunnat åka  och rida eller nått heller.
Nu är dom andra också hemma iaf, väntar på stefan nu bara så vi kan äta nångång. Vissa av oss är rätt hungriga, jag är en av dom för ja har inte ätit nått idag hehe :P bara druckit lite julmust.

Blir tidig kväller idag iaf. Jag är så trött.

gladiatorerna

det va inte så bra haha.

Nu har hästen skor iaf, med full snö utrustning. Och jag är 940 kr fattigare. Det vill säga Gaaanska fattig hahaha.
trött är ja också. Jätte trött men ja orkar inte packa ihop mig och allt och gå ner ;P skyll sig själv då haha .



vidal sassoon

Halkigt värre idag när jag var ute och red. Fy tusan. Men lät som hon skulle få nya skor ikväll iaf. Tråkigt att de vart ikväll men fanns inga andra tider och nya skor måste hon ju ha. så bara åka dit det..

Idag så kom mina saker som jag beställde igår. Plattången och de där medlet till håret. Kan man snacka om snabb leverans hehe.
har inte provat om de är nå bra än men de tror ja nog :P

mys dag

Först så har jag vart på cfl på nått föredrag haha. Det va inte så värst givande enligt mig haha. Ungdomspolitik haha. Fattar ju inte ja nått av. Inte va det så lätt att hitta rätt sal heller. Är ju rätt stort där. Tur att jag inte va ensam iaf haha, Jag och Johanna fick se förvirrade ut tillsammans ;P

Efter det så åkte jag hem till Emma iaf :) åt lite donken och pratade massa skit :D skoj skoj :) Sen åkte vi hem till Hennes föräldrar i svartvik och hälsa på. Kollade till Katten som vart kastrerad igår. Såg fint ut iaf och hon va pigg :) Jag fick även avmaska deras båda katter. Sånt här nytt sätt som heter spot-on. Det fungerar på samma sätt som när man botar mot skabb så ja visste hur man gjorde ;)

Nu har vi vart i stallet jag och emma :) hon mockade åt gubben. Ska åka till jonas nu för att se på film. Ska bara bränna ut den först. Zombie strippor ser de ut att bli ;) hahahaha

tröttöga

Ja nu är det iaf dags att sova tror ja. Har vart en lång dag haha . Skrev om den i ett längre inlägg men va kul att allt försvann när ja skulle spara. Orkar inte skriva om heller haha .

Har sett en film iaf här i sängen. Vart ju inge desperate housewifes idag för kevin skulle prompt se fotboll. Men ja har ändå redan sett dagen avsnitt. Ladda ju hem två avsnitt förut som ja trodde va dom allra första den här sesongen. Missade ju dom när dom gick på tv. Men tydligen så va de dom två avsnitt som är nu. Eller de förra veckan och det idag så gjorde ju inte så mkt att ja inte fick se då som tur va haha.

Men jaja, Gonatt nu från mig och Enzo ;)

Tisdag

Igår så var vi duktiga och tog en promenad med hundarna. Måste ju trötta ut Enzo så han sover hela natten sen. Måste börja träna inkallning och så också. Kan ju inte vänta för länge hehe.
Gick iaf bra att vaccinera han igår :) förutom att han skrek som en stucken gris hahahaha, det lilla äcklet som vi kallar honom här hemma. Ferrari blev även trimmad :) jätte fin vart han.

Nu är det smallville :) och detta avsnitt handlar om en hund :)


kul att man får veta något

Vilkej jävla helg alltså. Halloween vart en besvikelse men man lär av sina misstag :P Vart tidig kväller för mig iaf så missade statt.

En rolig sak va att thornbergs va och hälsade på här :) roliga dom haha. Lyckades även byta bort min hund mot alkohol som ja sen ändå inte drack upp haha.

Nu är det F1. Hamilton vinner nog skulle jag tro. Alltså hela VMet. Ligger femma just nu och det räcker för att han ska vinna totalt. Bara han inte blir sämre än femma för då vinner massa :P

RSS 2.0