Lördag

Godmorgon!

Snart är helgen över igen, bara idag och i morgon kvar...
Igår så städade jag iaf opeln, och käkade lunch med mor och Gunilla, och hämtade ut smärtstillande åt min lilla sjukling. Stallet med såklart, en givande dag trots sjukdom som aldrig verkar vilja släppa :/
Blev cod på kvällen sen, och fredagsmiddag, mums va det :)

Imorse va man uppe tidigt igen då, hästarna vill ju bli utsläppta.
Kan inte sluta skratta åt Smultron, hon är så ful. Speciellt när hon äter, står och krafsar och bankar med frambenet helt hysteriskt haha. Matglad är bara förnamnet.

Kröp ner i sängen en sväng efter stallet, varmt och skönt.
Nu sitter man ensam i soffan och glor på tv. Huvudet värker, näsan är igenproppad och hostan har inte gett med sig än. Suck!! Vill bli frisk nuuuuuu!!! Orkar inte vara så här seg.

Tobbe är borta idag iaf, så jag får roa mig själv. Åka och köpa korn ska jag göra iaf, och sen är det kalas på eftermiddagen. Längtar till de händer nått!


Fredag

Veckorna bara rusar förbi!
Har legat hemma hela veckan, förutom ett morgonpass i måndags.Kände att de va dags att ta min sjukdom på allvar och försöka att bli frisk innan jag slänger mig ut på jobb igen.
Segt och otroligt stressande att gå hemma och inte tjäna nå pengar, men efter ett antal försök att jobba trots att jag är sjuk så måste jag inse att det inte fungerar.
Är fortfarande inte bra alls, men ja, håller tummarna att de är bättre till söndag iaf så man kan börja på måndag igen :P
 
Igår så åkte iaf Enzo in till veterinären, skulle bara vaccineras när vi hämtade Jackson från hans operation, men jag frågade lite om hans tänder medans och det slutade i att han fick stanna och ta tandsten och även två tänder som satt löst. Helt jävla sjukt hur han kan ha så dåliga tänder. Så himla synd om honom. Hädanefter kommer jag att åka på täta kontroller så han förhoppningsvis slipper rycka tänder varje år :/
Han mådde inget vidare igår kväll, kunde inte ens kissa för då tappade han balansen.
Idag gick det bättre, men han gnäller och vill inte äta. Fast jag har gett honom ris såklart eftersom han antagligen har ganska ont i munnen. Stackars lillgubben, det är otroligt svårt just nu att inte "jolla" med honom när han gnäller. Men det hjälper ju inte honom mer än de hjälper mig tyvär..
 
Och som det djurvän jag är MÅSTE jag ju såklart nämna det här om alla djurparker som tydligen är värsta djurplågarna och borde brinna i helvete! När man betalar in sig för att gå på en djurpark och titta på djuren, då vill man ju att pengarna ska gå till att djuren får det BRA! Jag betalar INTE för att nån jävla kärring till parkchef ska ha 30 lyxbilar och 75 villor!! Hon spar in på avlivningen av djur så att hon ska kunna åka en ny bil varje dag i veckan. Jävla H*ra!!! Nån måste ju kunna tvinga henne att sälja alla jävla grejer hon har, och att pengarna ska gå till parken för det är Djurens Pengar! Jag har alltid trott att människor som äger djurparker är djurvänner som har parkerna för att skydda djuren från utrotning och ge dem ett så bra liv som möjligt trots fångenskap.
Så fel man kan ha. De flesta är tydligen pengagiriga äckliga jävla människor som bara tänker på sig själva. Skulle inte förvåna mig om dom bankar ihjäl tigerungar för att få en fin mössa till vintern. SKRÄMMANDE!!
Hoppas verkligen att dom byter ut alla cheferna på parkerna, eller att typ nån politiker eller vadsomhelst tar över ansvaret så att ingen MÄNNISKA kan tjäna pengar på parken för det är inte det som det handlar om. Och djuren behöver ju vara där, vi har liksom tagit hit dom för att dom inte kan bo i sitt hemland, då kan vi inte bara skjuta allihopa nu heller. Även om de säkert vore skönare för dom stackrarna :(
 
 
Ja ska fan starta en egen djurpark, och jag skulle kunna bo i en husvagn på parken bara djuren hade det bra!
 
 

Tisdag

Månadens jobbigaste dag?
Alltså den här månaden hehe.

Har ju som sagt vart sjuk ja, riktigt länge sen ja va så här dålig och det verkar inte vilja släppa heller :p

I torsdags så kom ju Chie hit och sov hos oss :) gick superbra men Enzo också efter en lååång promenad tillsammans :) tänkte göra rätt för en gångs skull och inte släppa ihop hundarna inne för första gången :)
Så va bra då kan Chie va här fler gånger :)

Helgen har typ rusat förbi, i lördags åkte vi till Falun på lite äventyr, och stannade på Valbo på vägen hem :)
Somnade tidigt den kvällen hehe.
Söndagen spenderades i min gamla lägenhet som vi städade ur för försäljning, sen blev vi bjudna hem till Kevin och Amanda på plankstek och Solsidan :) mys

Tillbaka till verkligheten nu med jobb, men jag mår fortfarande skit. Hostar inte tills ja spyr nu men har sån hemsk migrän och ont i magen, blä.
Längtar tills den här skiten är över..

På tal om det, hittade typ världens snyggaste halsband!!!! Jävligt synd bara att den inte fanns i små storlekar :((


Torsdag

Hej och hå, tror de gick åt helvete med bloggen ;p
Men är inte redo att ge upp den riktigt än. Om appen vore bättre så skulle ja nog uppdatera mer. För går ju inte att skriva från datan heller, eller det går men sidan är ju så sjukt seeeg.

Är iaf sjuk, så sjuk att jag är hemma från jobbet tom. Hostar så jag nästan kräks, inte skitkul att jobba då.
Har fått hostmedicin med, men kom på att jag väger kanske inte fullt så mycket som en vuxen räknas göra, eftersom ett barn på 40 kg ska ta 3,5 ml och jag väger typ 53 hehe. 10 ml va nog lite häftigt då för fyfan i helvete vad illa jag mår. Slog till här i soffan efter typ 2 timmar. Blä
Blir aningens mindre mängd ikväll..

Har sambon min hemma just nu med, färdigjobbat för båda och vi har långhelg :) en väldigt speciell helg, iaf lördagen :D hoppas det blir som vi vill!

Hoppas min hosta lugnar ner sig bara, vill jobba på måndag igen har inte råd att vara hemma från jobbet ;p

Idag blir det jävligt lugnt iaf, sitta i soffan och hålla andan typ. Sen kika till mina hästar ikväll :)


RSS 2.0