An american crime

Är hos Ida nu jag :D Anlände ju igår, tillslut ! haha. Vart dock inget stopp i gävle som var inplanerat, riktigt synd tycker jag. Är så typiskt mig att det inte alls blir som jag planerat.. Men men hoppas på att jag får komma en annan gång istället :)
VI tittade på film igår iaf, efter maten. Fast tittade ju på lets dance först kom jag på haha. Mårten kom förbi en sväng också :) Efter Det tittade vi på filmen, och åt varma päron med riven choklad och glass :D mums ! Filmen va jätte bra iaf, an america crime heter den. Baserad på samma händelse som filmen Girl next door. Hemska , men bra filmer. Började kolla på Little man också men orkade inte kolla klart ;P Ska se den senare idag, efter vi tittat på värsta skräck filmen  ;) borde vara värsta skräckfilmen iaf, med tanke på vad den handlar om. Kan behöva titta på en rolig film efter det så vi kan slappna av lite ;)




Uttorkad ?

Idag så fick jag sovmorgon !:D fast sov inte så länge, nio tror jag att jag vaknade.
Busade lite med äcklet och sen åkte jag hem. Har käkat lite flingor nu, och betalat räkningar. Fastnade med Ida på msn också haha.
Lussi var iaf inte halt längre när vi var och tog in dom igår :) lite lite varmare bara än andra benet, men knappt märkbart :) Så det är skönt iaf.  Innan vi var och tog in dom så solade vi. Jag vart nästan brun tyckte jag, men sen när jag duschade så vart jag vit igen. Ska man behöva sluta duscha eller ?!  Less !
Även att jag har världens huvudvärk idag. Är väll uttorkad tänker jag. Svettades ju som en gris igår i solariet, var ju som en bastu där redan innan det startade. Och jag glömde dricka vatten efter det haha. Så aj mitt huvud !

Nu vart jag hungrig igen, åt faktiskt inte så mkt flingor. Men vet inte om jag ska luncha med mamma och gunilla eller ta nått själv nu typ. Stressad börjar jag bli också haha.


Om jag hade pengar nanananana..

Nu är jag skapligt sugen på att åka hem. Lägga mig på soffan och bara dö slappa ! Men vi ska ta en långis med hundarna idag jag och mamma. Kan behövas dom har ju så mkt överskottsenergi. Jag ska även sola en gång till, få se om jag lyckas bli lite mörkare vit idag iaf.
Just ja stallet måste jag också till haha. Så tar nog några timmar innan jag får ta det lugnt idag.

Eftersom jag nu inte har så mkt att göra, så sitter jag och glor runt på massa kläd sidor haha. Är så sjukt mycket kläder jag vill ha. Men tyvär så skiter man ju inte pengar. :´(

Glamorous Daytime dresses £24.99  Vila Evening Top £29.99
                           Söt                                        Sån har ju jag ! fast en rosa.

Famous Forever T-Shirts £12.50  Local Celebrity T-Shirts £15.00
                        Åh jättesöt                                              Klockren !

Elise Ryan Evening dresses £36.00  Miss Real Jacket £32.99
                 L som i läcker                                                Ge mig !


A det va lite grejjer iaf ;) Som jag hittade på sidan arkchlothing.com
Klicka på bilderna så kommer ni dit.

Kan inte Donken bil nyttigt ?

Snart har halva min jobb dag gått. Skönt tycker jag. I morgon tänker jag iaf soooova ut :) fast kan nog inte så så himla länge ändå haha. Ska ju packa och fixa inna jag åker. Och de ska man inte göra under stress för då glömmer man hälften av alla viktiga saker som ska med.
Läre nog även ta en promenad med min stackars häst. Hon har ju ont i benet så kan behöva komma ut och sträcka på sig lite. Känns taskigt att hon ska behöva ta mig på ryggen då när hon har ont, bara för att jag är lat haha ;) Så jag går brevid istället.

Snart är det lunch iaf. Jag ska stanna och köpa mat och ta med till Gth. Blir Donken IGEN ! ( mammas ide ) (A)
Jag som inte ska svulla nått under veckorna, hade jag ju tänkt göra i helgen istället haha ;) Men vi får väll äta sallad tills vi spyr jag och Ida. Och grogga på morotsjuice så det blir lite mindre kalorier ;)
Tanken på att en cider är som en Pizza  gör ju festen lite mindre rolig haha.



Gamla damen min ♥

Kan man vara sötare ?

Nu är jag tillbaka på jobbet igen. Känner mig bra duktig som kliver upp så här tidigt ;P Dock börjar jag blir hungrig nu typ. Har så jäkla svårt att få i mig frukost direkt jag klivit upp, jag måste vänta nån timme.

I morse i köket
Nelly - Ska du ha mackor ?
Kim - Nä jag är inge hungrig.. Jag är inte en ens vaken.
Mamma - Skrattar som vanligt.

Jag var ju allvarlig, jag hade inte sovit klart.

Men jag tog med mig två mandariner iaf som jag ska äta istället för frukost ;P Det slinker ner lite lättare, sen tycker jag att de är ganska roligt att skala sånna också ;P Jag måste dra bort varenda liten vit tråd, det är ganska roande faktiskt.

Solandet igår vart en besvikelse. Vad är det för skit lysrör dom har där borta ? Trodde man skulle blir brun jag.




Bara för att jag känner mig som en albino, så googlade jag lite bilder på det ordet. Och det kom upp massor med söta djur, jag vart helt förälskade i alla söta sköldpaddor, och björnar och pingviner och ja allt haha. Albino djur är ju dundersöta ! Men så dök denna bild upp, och jag känner att de va nog bra att jag inte åt nå frukost ändå :S 
Vidrigaste jag sett haha ! Nu vågar jag aldrig mer bada ifall en sån där kommer smygandes.






 

Svettapa

Nu jäklar har jag varit och solat ! Jag vart inge vidare brun men svettig däremot ;)

Nu ska vi se på White Chicks ! Kanske en av världens bästa filmer ! ( ja har många favorit filmer )

Och dom där två negrerna är typ huuuuur läckra som helst ! Ge mig deras negerbollar ;) hahaha !





Mmm Looking good ;)

Vänner

Alltså min hund är så otroligt jäkla gullig, men ibland blir man bra less haha.
Som idag, jag sitter vid datan, hör något som skrapar. Ser att det är Enzo som står på bordet och slickar på en brödkniv som nån har lämnat där ! smaaaart. Blir dyrt om han ska skära sönder munnen sin.

Aja, nu ligger alla djuren och sover iaf. Och jag tittar på vänner :) typ världens bästa serie ! :) löööööv it.

Tänkt om Amanda och Nelly kunde ta och komma snart så jag kan åka och sola. Får ju inte lämna Parilla ensam ifall hon härjar eller river upp sitt sår..

Giftig papper ?

Nu börjar jag bli riktig rastlös ! Har suttit på min lilla rumpa typ hela dagen. Och än är dagen inte helt slut. Men snaaart :D

Behöver inte mocka idag heller för det hade världens bästa Carina redan fixat åt mig. Men jag tror jag ska åka ut ändå, kolla Lussis ben. Hon var ju fortfarande halt igår, tyckte iaf jag att det såg ut som. Men hon kanske vart det igen efter jag tände ficklampan och halvt skrämde livet ur henne haha. Varm var hon också, hela vägen upp på ena benet, Skumt..

Alltså helt seriöst. Jag tror man kan bli dum i huvudet av papper. Jag har suttit och satt in papper i pärmar och grejjat heeela dagen. Jag känner att jag hatar papper nu haha. Blir säkert nått giftigt damm när man fipplar för mycket, när jag tänker efter så är det nog lite dimmigt här inne.



Host

Jobba på telenor ?

Vad segt det går...
jag är ju skithungrig och vill ha lunch nu !! Men tog en banan nu iaf så jag överlever en timme till ;P
Just ja, igår när vi var på E-center och skulle köpa hundmat så vart vi såklart stoppade av två killar som står i ett sånt där telenor stånd och plågar folk. Så frågade han mig och jag hade jobb, eh jaa. sa jag haha. Så frågade han vad jag hade för jobb haha, men jag tyckte inte han hade med det att göra så jag sa bara att jag inte vill ha nån jävla telefon. Så frågade han om jag hade körkort och ville jobba hos dom haha. Då sa min mamma Nej de vill hon inte! haha. Hon känner mig så väl ;)  Dom är bra lustiga dom där Telenorgrabbarna. När vi köpte hundmat sen så fick jag ett coolt läppglans av mamma, Coca Cola läppglans ;) Så nu är mina läppar helt underbart smaskiga ;D

Haha jaaaa, jag hittade en kalender här på skrivbordet. Vet inte vad det är för språk, men på det språket iaf så heter Torsdag, Donderdag ! hahaha ja dör ! 


Liquid Lip Smacker® Strawberry


Det där är Strawberry, men min ser likadan ut bara att de står Coca Cola på flaskan. 
The Bonne Bell Company heter iaf företaget som gör dom där söta läpp grejjerna. Dom hade andra söta saker också i massa roliga smaker. Coca cola och de fanns dock inte med på sidan (?)

Step Brothers

Nu sitter jag på jobbet. Det va inte igår haha. Trött som ett arsel är jag också, man är ju inte van att kliva upp innan man sovit klart. Men ska bara jobba idag, och i morgon Sen åker jag nåra mil söderut på fredagen ;);)

Igår kväll efter den efterlängtade tacosen så vart det film tajm. Skulle prova att koppla min dator till tvn för första gången. Jag hade ju skaffat mig en sladd och allt. Men gick det bra då? nej klart som fan det inte gjorde ! Hände ingenting och jag gick in på massa inställningar och hej å hå. Så stoppar dom in sladden i Kevins dator, och då funkade det på en gång. Lite sur haha. Jag fick frispela, helt galen utan överdrift. Men så hittade jag en knapp, med en tv ruta på. Och när jag tröck på den så funkade det :D wihoo ! Men ljudet hängde inte med, så fick koppla in ett par gamla högtalare till datan så man slapp lägga huvudet på den för att höra. Fanns liksom bara plats för en i taget att höra då. Men men , vi såg filmen iaf ;) Och den är ju bara äckelbra ! Hade ju sett den innan, men man får aldrig nog. Step Brothers vilken höjdare !



Vilka killar alltså ;)

Ögonbrynen

Jag har vart så himla duktig idag ! Tog den där omtalade promenade med Enzo till Gth :) Det är ju faktiskt ganska långt dit härifrån, fick gå igenom heeeela staden ;)  Enzo var iaf jätte duktig, han är ju så liten än. Men han gick brevid mig hela tiden, man fick säga till han ibland bara när han glömde bort sig så lugnade han fort ner sig och gick brevid mig igen :) Jag kan säga att jag är lite smått stolt över mitt lilla äckel idag faktiskt :D
Men just nu skulle jag kunna skjuta honom för han står ute på gräsmattan och skäller på nått.

Stallet är klart för idag också. Ska snart börja med maten så de är klart när mamma kommer hem. Tacos blir det och jag kommer äta tills jag spyr haha ;)

Här kommer en bild med nya ögonbrynen också ;)


Vart lite sugen jag också ;P

Så jag hämar Ida och lägger ut lite bikinisar som jag skulle vilja ha i sommar ;) oooh ge mig sommar alltså, få köpa massa fina sommarkläder :D


Morgan Beaded Padded Plunge Halterneck Bikini Diesel Cut Out Swimsuit

Två från Asos :)

PAR-0004  Finns i stl:  S M L   ONL-0533  Finns i stl:  UK: 14 / EU: 42

Två från Dress-for-less :)

Bikiniset   REA - Bikini

Och två från Korsetten :)

Klicka på bilderna för att se större!



Just ja, ska ta och knäppa kort på mina turkögonbryn också ;) var inte bara mina som vart mörkare under natten. Amanda fick sig en liten chock på morgonen hon också, men hennes chock var inte riktigt lika mörk som min ;)

Låt den rätte komma in

Hmmmm, varför är det bara crap på tv ??
För att ingen normal människa är hemma och tittar på tv vid den här tiden. För normala människor har ett liv och jobbar.
Alltså gör det mig till lite Unik ! haha. Ida minns du, Unik ;)

Jäjä, kollade på den svenska psyko filmen igår. Låt den rätte komma in. Alltså den va inte skitdålig, men man fick inget riktigt slut, eller förklaring. Visst, psyko ungen var Vampyr, det fattade jag. Men att den där Oskar ständigt hade snor rinnandes nerför läppen hade jag velat haft en bättre förklaring på. Var han en Snoryr eller  ? hahahah va rolig jag är.
Nä mer seriöst, på slutet det som hände (ska försöka låta bli att avslöja för mkt om de är nån som tänkt se den), Men iaf. Man hade ju velat vetat hur det vart efter de där som hände i poolen. Sånt kan liksom inte bara hända utan att nån märker nått haha.

Funderar på att lära äcklet rulla runt idag haha. Ska även ta en promenad med han sen till Gth. Ska hjälpa mamma idag också för vart inte klar igår. Måste till stallet sen också, kolla benet på hästen. Hon var tydligen halt igår kväll så..

men fy fan haha .

Ja jag och Amanda färgade ju ögonbrynen igår. Dock tvättade hon ur sitt efter en kort stund så de syns inte så mycket på henne. Men jag provade att tvätta bort, och de vart inget så jag hade på nytt medel, gjorde så några gånger utan resultat så det slutade med att jag satt fan skitlänge med medlet i haha. Och ja det syns ! Syns fan ännu mera idag än de gjorde igår ! :O ser fan svart ut hahaha. Jag ser alltså numer ut som så som jag inte ville. Som nån skitmörk människa som har blekt håret blont.
Så nu har jag alltså gått från att ha jätte ljusa knappt synbara ögonbryn, till turkögonbryn ! Jäjj.



Så ser jag ut nu, KUL va !?

Yummi

Nu har vi färgat håret på Nellan. Lite röd lila vart det , ganska snyggt faktiskt :)
Dom har dragit på Kina nu med familjen Pettersson. Jag hatar Kina så jag stannade hemma haha. Ska äta Hotwings istället ja ;) Mums säger jag bara. Fast har ju gjort dom själva nu i ugnen istället för dom friterade på McDonalds. Så dom är nog inte riktigt lika flottiga ;) Hoppas på lika goda bara :) I löööööve Donkens Hotwings iaf.




Fast mina ser faktiskt godare ut än dom där ;)


Nästa gång ska jag ställa min bil uppe på ett tak..

Vart film igår med några :) Zack and Miri make a porno kollade vi på. Skitrolig film, synd att Jonas som alltid redan hade sett den.

Vaknade iaf kl 7 i morse av att klockan ringde. SUCK ! aja bara att kliva upp.
Kommer ut och ser att min bil är helt jävla inskottad. Och då menar jag att hade de vart mer snö ute så hade jag väll inte ens sett bilen. Det va liksom ingen vanlig liten snövall runtom som de blir när dom bara skottar förbi (som de va runt dom andra bilarna på gatan). Nej de va liksom Lagt runt min bil, PÅ min bil ända upp till rutorna. Man kunde åka pulka nerför bilen om man ville. Jag fick för fan inte ens upp dörren ! Jag lovar att ingen var argare än jag just då. En halvtimme höll jag på innan jag fick lös biljäveln och kunde ta mig till stallet..
Och nu är min bil nog lite trasig haha. Va ju en halvmeter hög snövall där man skulle in på vägen mot stallet. Var ju bara att ta fart de och köra igenom. Kunde ju fan inte stanna i korsningen och ställa mig och skotta.
Nä vissa skottaremänniskor borde skjutas !

Nu är jag verkligen dundersugen på en Coca Cola ! sista dagen på helgen nu, så får väll passa på att köpa en sån sen när vi ska åka och köpa mer hårfärg.  


Men äckel..

Snö ! Kan det snälla sluta snöa !! Är så less på att få snö i ögonen när jag går ut. Kan de inte bara ligga på backen ?

Ska iaf äta nu typ. Grekisk PyttiPanna, som vi åt hos Ida förra helgen :) Mamma tyckte det lät gott så var till Idas mamma och hämta receptet på det. Luktar mums här nu iaf.
Efter det så ska jag åka till stallet och ta in två äckelblöta och sura hästar haha. Inte bara jag som tycker de är jobbigt när det snöar ;) 

Har fått se hur Kevins bil kommer se ut nu också, med lack och så :) Jätte snygg kommer den bli.



Längtar till på fredag ;)


Städ Lördag

Har städat nu jag och mamma. Har ju några hundar som är duktiga på att skita ner, vissa mer än andra haha. Nu är det iaf klar : )
Blir inge ridning för mig idag, snöar ju för fan. Då vill jag helst bara vara inomhus ;P
Hungrig är jag nu också, av allt städande.

Lets Dance igår då, var helt fel person som åkte ut tyckte jag. Stackars Bella hon va ju absolut inte dåligast. Vore nog bättre om bara juryn fick bestämma för svenska folket fattar ju ingenting. Den som är sämst på att danska ju hem.
Kitty eller Carl-Jan borde ha fått åka hem, dom va ju skitdåliga båda två. Tror inte dom kan bli så mycket bättre heller, Kitty har ju inte nån taktkänsla ens, och är jätte slow i rörelserna. Som mig ungefär, men jag hade typ åkt ut först ja om jag hade vart med så.. Men iaf, jävligt surt när helt fel person får åka hem..

Ge mig godis vafan ! :D

Lets Dance

Reklam just nu så passar på att blogga lite.
Jag hejjar iaf på Morgan ! Han är så himla skön, och grym på att dansa.
Men BlondinBella vill ja också ha kvar, hon är så himla söt :)
Och så är ju Laila och Nicklas också jätte duktiga :) Men jag håller mig till Morgan så länge han är med, eftersom han va mitt förstahandsval ;)

Vi har iaf vart i Bollnäs typ hela dagen idag. Åkte ju in med Parilla tidigt i morse för hon hade ju fått brock efter livmoder operationen :P Det va det jag trodde också när jag kände på den där knölen som hon fick under magen.
Det är iaf att stygnen som är sydda på insidan har gått upp. Så allt de smaskiga som är innanför där, hamnar liksom under de yttersta skinnet, som i en liten påse liksom. Så om dom yttersta stygnen också skulle gå upp, då rinner de ut på golvet haha.
Men nu är det iaf fixat, så hoppas det inte går upp en gång till. Blir till att hålla henne mycket mycket stilla nu i några dagar. Hon som är så vild annars, får se hur det går :S

Jag har alltid olika strumpor, det retar mamma som fan ;)

Torsdag

Igår så vart det film. The girl nex door. Så jävla hemsk film ! Och speciellt när man vet att den är baserad på en verklig händelse :S Stackars stackars tjej, hur fan kan man vara så himla grym !? nä fy fan vilken film.. Men vädligt välgjort, med tanke på att de faktiskt hänt på riktigt.

Uppe tidigt idag, kl 8 ringde klockan. Åkte hem och bytte om och lämnade äcklet. Sen åkte jag ut till stallet och mockade åt båda hästarna och sopade undan spånet i lussis box. Tog in hästarna, då var klockan 9. Då som hovslagaren sa att han skulle komma, men han kom inte så tänkte att han är väll lite sen. Så gjorde klart resten i stallet också, maten och packade höpåsarna. Satte mig sen på en stol och väntade, och väntade och väntade... Kl 10 kom han äntligen haha, hade jag halft frysit ihjäl :S Men nu är det gjort iaf, skönt :)

Åt frukost sen, som jag råkade dela med mig till Enzo av. Faktsikt RÅKADE de va inte meningen haha. Han hoppade bara upp på bordet och tog min macka snabbt som fan haha. Men han fick bara med sig salladsbiten som var på, men de pulade han i sig.

Nu ska jag hoppa in i duschen, och sen åka till veterinären med Parilla. Hon har nån konstig knöl på magen där stygnen är så måste in och kolla va de är. Ser skitäckligt ut :S


 



En nybadad Parilla :)

Lill Lördag

För vissa ;)

Själv så har jag spenderat mesta av dagen inomhus framför tvn med min älskade lilla hund.
Sen mot kvällningen så var i och kikade på brudarnas hockeyträning. Alltså det är fan kul att titta på ! :D Dom ser ju så himla roliga ut, man blir ju sugen att börja spela själv ;)  Men jag vet inte, jag skulle nog skada nån då jag. Blir så hetsig i sporter, och galen om jag inte vinner haha.

Sen har jag vart i stallet nu, mockat och tagit in pållarna. Ska äta nu, bara familjen bandy nörd (blev det nyss) har kollat klart på bandymatchen på tv. Kollar aldrig på bandy annars men nu när vi är hungriga då jävlar.
Ska hoppa in i duschen efter maten, vattnet kommer bli svart haha. Och sen blir det film :) Jag är nog sugen på nån lite halv läskig tror ja, så man sover bra sen ;) men får se va de blir, har ju nåra att välja på ;P

God morgon !

Uppe tidigt idag jag. Hovslagaren ringde ju och väckte mig klockan 9 haha. För att berätta att han tyvär inte hinner ta henne idag, utan får bli i morgon. Eventuellt lika tidigt som han ringde idag. Känns ju lite pissigt, att behöva kliva upp tidigt, men hon behöver ju nya skor om hon ska klara av att gå upp och ner för backen där haha.

Nu tittar jag på smallville, tråkigt att de bara är avsnitt som jag redan sett nu för tiden. Men blir väll lätt så när man tittar på tv mest av alla i kommun ;)  soffpotatis.com 


Blir nog en promenad idag också, kändes skönt att gå av sig lite igår kväll. Men blir nog inte så sent idag, skulle ju se film ikväll och så tänkte jag lägga mig i tid eftersom jag förmodligen ska upp tidigt till stallet i morgon.




Blir väll dags att börja rida igen, efter hon fått sina nya skor i morgon ;)

Jim Carrey

Tittar på Oprah nu. Och Vem är det som kommer in och sätter sig där om inte Jim Carrey ! Han är nog världens roligaste människa och herregud vad kär jag var i han när jag va liten ! Han är helt underbar som Ace Ventura, synd att de bara vart två filmer :( hehe Han är ju helt underbar!
Han är det i verkligheten också, nu sitter dom och pratar om hans tjej barn som har autism. Det ska vara sorligt och allvarligt men han lyckas ändå få folk att skratta :)


åh hungrig

Men jag orkar inte göra nått att äta haha. Hade vart enklare om jag bara fick ta en chipspåse eller nått. Men jag får inte äta sånna onyttigheter på vardagar längre ;P Så jag får se om jag ska orka göra nån macka eller om jag svälter mig haha.

Kul att det kom massa snö, och nu är allt blött haha. Mina uggs kommer ju bli helt förstörda, man skulle behövt gummistövlar nu..
Även att min häst hade damp i hagen igår så hon har tramapat av sig en sko, nästan iaf. Den är helt böjd så måste ha dit hovslagaren. Kul att hon inte ens kunde vänta till nästa vecka med det, har inte direkt jätte mycket pengar nu, och de kostar typ 1000 spänn att sko om hästen.. greeeeaaat !


Men Enzo då ! stog nyss och slickade i sig salsa dipp som mamma hade lämnat på bordet igår. Inte ens jag kan äta sån utan att de bränner i munnen. Han stog och slickade sig konstigt runt munnen efteråt iaf haha. Vilket mongo !

Ikväll då

Ska åka iväg och se på film. Men först så måste jag åka till stallet och ta in hästarna och så. Duscha också hehe.
Så får väll ta och pallra mig iväg snart så jag får nått gjort, känns ändå som smartast att duscha efter stallet haha.

Tittade på massa gamla bilder hos Ida i går innan vi åkte hemåt allihopa.  :) Så nu har jag kikat runt på massa sidor och snott gamla bilder på oss ;) Tänkte lägga ut dom på Facebook sen, typ i morgon. Roooliga bilder ;D

nuså

har jag lagt in bilderna från lördagen.
finns på bilddagboken och facebook

Hemma Igen

Har vart hos Ida hela helgen :) vart en superhelg :D Haft så himla kul ! :) Åkte ner på fredagen så åkte jag och ida och handla lite kläder ;P Sen myste vi till lets dance och spelade buzz med Lök medans vi väntade på att hämta Idas Karl där han var på fest. Sen på lördagen så städade vi och massa annat :) Sen kom Johanna och Kicki och vi käkade Idas goda mat och sen började vi festa :) Åkte in till Sandviken, och det var typ tomt på krogen haha. Men det var ändå hur kul som helst :)  Massa trevligt folk ;)  Sen söndagen spenderades i soffan mest haha. Med Chips och film :) Åkte hemåt ganska sent jag hehe. Vart även ett stopp i Gävle för att visa upp Äcklet så jag kom hem typ 00.20 :)
Nu längtar jag redan till nästa fest :D

Idag ska jag på resurscentrum på nått grejjs. Gud va roligt ! inte.. 


Bilder från lördagen kommer sen. Fast tog nästan bara bilder på mig själv haha.


hjälp någon !?



Kan nån ge mig tips på bra musik ? måste ju ha något att lyssna på i morgon när jag åker ner till Ida :)

Men ge mig !

Sommar ! vad underbart !

Längtar till ännu en motorsport sommar :)  Ett år till med Picko Troberg Racing :) Dock en aning fler i teamet nu haha. Shit kommer bli väldigt mycket folk, men säkert jätte bra :) Åh längtar :D 





Kevin och Picko på mantorp :)





vad less jag blir

kan jag får sköta mitt eget liv eller ? Alla andra måste tydligen vara med och påverka mina val och lägga sig i ! Det är jätte irriterande. Låt mig välja själv, om jag vill ha det så här så är det väll mitt problem !? Herregud ! Då va den dagen förstörd...

Jag vet inte jag..

vad jag ska skriva hehe. Råkade logga in så kan ja ju ändå skriva nått.

Kollar på tv nu iaf, unga mödrar vart det efter Las Vegas. Jobbigt jävla språk dom pratar på bara : P Skulle vägra skaffa barn nu iaf :S fy tusan ! vilken smärta ! Jag skulle aldrig våga föda barn :S  Jag drömde en gång att jag bara va jävligt gravid, och skulle åka in och föda. Så sa dom att jag skulle gå på toa innan så jag inte kissa på mig haha. Å gud jag satt och storböla inne på toan och ville ta livet av mig. Men som tur var så va det bara en dröm ;)

Det fortsatte snöa..

är tom lite snö på backen nu..

Herregud vad jag har käkat morötter nu ! haha. Måste ju tugga på någonting här i min lite nyttigare tillvaro. Ja har ätit så mycket morötter så nu kommer jag bli jätte lätt brun, får skitbra mörker syn och få stora tuttar ;) Love it !





jag ser det snöar

Jag och lilla äcklet har legat på soffan och tittat på tv ända sen 9 typ. Hade tänkt tagit världens sovmorgon jag, men fick först kliva upp typ kl 7 för att Enzo skrek och ville ut. Tänkte att vi kunde sova vidare sen om han fick ligga hos mig. Men nä han hoppa ner, och ja kan ju inte ha han på mitt golv medans jag sover för då gör han bara massa tok. Så jag stoppa in han i hans  bur igen och så somnade jag om. Men sen runt 9 började han skrika och skälla haha. Han var mycket bestämd med att han faktiskt måsta få komma ut så jag klev upp.

Så himla skönt att jag lyckades somna inatt iaf, Det känns mycket bättre nu. Är nog för att det känns mer och mer overkligt. Vi pratar ju ändå varje dag så.

Just ja, det snöade ute för en stund sen, Nu slutar det nog snart..

nu minsann..

så funkar det. mongoblogg

orka att bloggen inte funkar

har ju skrivit ett inlägg medans jag jobba. Vart det publicerat !? nej !

kunde inte låta bli

Börjar bli sjukt tråkigt med korsorden. Nu vill jag bara heeeem ! Lägga mig på soffan och titta på tv. Tycka synd om mig själv. Kanske dricka lite  Cola. Fast jag igentligen inte ska dricka cola på vardagarna längre. Men har ju en halv flaska kvar sen i helgen. Och den kommer ju bli avslagen annars så jag kanske måste (A)

Jag försöker lura alla att jag inte alls är lessen. På jobbet frågar dom om jag är förkyld. Jo ja de är jag ju.. Men att ögonen är röda beror inte på det.
             

Jag blir tokig på att det är så jäklaomöjligt att få tag på den där Primern som jag vill ha !
Finns ju för fan inte nånstans.
Har kollat på alla sidor på internet ju..
Less

ska snart åka och jobba..

men jag känner inte alls för det. Mår så illa så jag sitter och skakar :S fick i mig ett glas vatten till frukost iaf, men är rädd att Om jag skulle fortsätta att må illa på jobbet så måste jag typ spy i soptunnan för toan funkar inte..
Jag brukar annars spara att gå in på internet till jag kommer till jobbet. Så jag har nått att göra där liksom. Men jag vet inte om jag vill gå in och kika nått idag när jag sitter där för jag börjar bara grina då. Känns inte som de va jättelämpligt på jobbet.  Alltså jag trodde det skulle kännas bättre så här efter man fått sova lite. Men det känns fortfarande helt overkligt och jag känner mig helt tom :/ Vad är det jag har gjort ? Hur kan det vara rätt beslut när jag känner så här ?
Jag ångrar mig och känner att jag vill vara med dig :( Jävla helvete ! Ska aldrig skaffa nytt förhållande, behöva gå igenom samma sak en gång till. Mitt hjärta klarar inte sånt här.. Jag ser ut som ett jävla arsel i ansiktet också, helt söndergråtet.. Ser ut som en hamster som har ögon inflammation eller nått. Tröttast i världen är jag också. Tog ju ett tag innan jag lyckades somna, och sen vaknar jag igen kl5 typ och är helt kallsvettig. Och det är jag som har bestämt det här, mitt eget jävla fel ! känns bra, inte..

Nä jag måste nog försöka få i mig nå fast föda nu, innan jag spyr..




kanske skulle försöka ta och sova..


kommer nog inte gå så bra men ska ju upp och jobba i morgon så måste försöka..

Jag känner bara att jag ångrar mig hur mycket som helst. Det riktigt svider i hjärtat :( 





jag hatar det här..

jag trodde inte att det skulle vara så här jobbigt :/ Det här är bland det absolut värsta jag har gjort :S Gjorde jag fel ? var det fel beslut ? Jag skulle vilja gå och lägga mig och sova i flera månader och sen är allt bra när jag vaknar. Men jag kan inte göra så :/ Jag kan inte sluta att tänka på det. Men jag försöker verkligen att låta bli, för så fort jag tänker på det så börjar jag grina.
Jävla helvete ! jag hatar mig själv just nu..

Hjälp någon ?

Tiden går huur sakta som helst. Känns som jag suttit här hela dagen, fast det har jag verkligen inte (A) haha.
Lite mer än en timme kvar nu bara ;)
Sitter och kollar lite i en gammal tidning som jag har här. Hittade sidan där det står om den där Primern som jag vill ha. Jag har letat som en tok efter den men hittar den inte. Hittade iaf märket på Kicks i gävle när jag va tid före jul. Men kom inte ihåg exakt vad det stog på den som va i tidningen. Dom i butiken sa att den jag letade efter va den dom hade på flaska för 700 kr haha. OJ jävlar tänkte jag, men jag vart tveksam och tog den inte. Kände att de stämde inte in med den jag såg i tidningen. Och nu när jag tittar så va det en tub till att börja med, och inte en flaska som dom hade i butiken. Den kostar hälften så mycket och hette nått helt annat än den på kicks gjorde. Så tur jag inte köpte den :) Men nu kvarstår att hitta den som finns i tidningen !

Estee Lauder, Spotlight skin tone perfector heter den iaf som jag vill ha. Nån som vet var man kan få tag på den ? :)

Tänkte även slänga in en liten bild på ett par skitläckra skor som finns på Nelly ;)


Metal High Heels

Det var jag inte beredd på.

Jag sitter på jobbet nu ! :O haha. Hade fått ett sms när jag vakna där det stog att jag fick komma och jobba om jag kunde. Kickis son var sjuk så de var bara att pallra sig iväg till jobbet det ;) Hann bara plocka ur diskmaskinen och lägga upp frukten typ innan det var dags att åka på lunch haha. Jag bryter helt mot mina "nyttigare liv löften" och äter på donken. Less på mig själv haha, men man hinner ju inte direkt åka hem och laga till nått på en 50 minuters lunch. Tar ju några minuter att åka fram och tillbaka också.
Nu sitter jag iaf och numrerar lite fakturor, sakta sakta haha. Har ju ändå tre timmar kvar som jag ska fördriva med nått haha. Sitter även och toklängtar till nästa helg :D kommer bli great!

trött och sliten

Har kommit hem från Emma nu. Har tittat klart på Silver Fang filmerna och käkat chips ;) Jag iaf haha.

Nu tittar jag på tv här hemma istället. Den här filmen när dom åker runt i den här halvflotta husbussen. Det är ganska rolig faktiskt :)
Men kommer nog gå och lägga mig snart. Som sagt så är man ju lite trött och sliten efter helgen..
Ska till resurscentrum i morgon också, kommer inte ihåg vilken tid bara. Har säkert haft bort lappen också, va ju så länge sen sist nu. Smaaart!



Det är inte kul..

länge sen

Jag har inte riktigt hunnit med att blogga på ett tag haha. Hade ju fullt upp hela dagen igår :)
Va i norrsundet hela dagen och kolla på hockey ;P kallt som tusan. Sen när jag kom hem vart det bara kasta sig i duschen  och börja göra sig iordning för fest. Va Jesper som hade födelsedagsfest, dock glömde jag ta med min present, den vart kvar hemma. Så får väll ge han den vid nått annat tillfälle. Ellen var med mig dit iaf och vi hade jätte roligt :) Synd bara att Olles hade stängt !? Vi lyckades inte ens få upp dörren vi iaf och det var helt tomt därinne. Tråligt. Så vi fick snällt ställa oss i kön till JH istället. Efter ett tag kom vi in i värmen och fick dansa lite :) Jätte kul kväll, och tack världens bästa Emma för skjutsen :)
Det som hände efter krogen hade jag nog kunnat hoppa över dock..


men svull dags

Nu ska vi åka och köpa mat på donken haha ;) Dom har ju hotwings :D kärlek





Så här snygg kommer jag vara sen ;)
Nån som vill mysa ikväll ? hahaha

skjut mig

Mitt huvud vill aldrig sluta göra ont ! helt sjukt jag fattar inte. Ingenting som hjälper !
Har iaf vart och käkat på vågbrohemmet idag. Fick man komma ut och få lite luft iaf. Nelly och Amanda tog hundarna och stack iväg på en promenad. Men jag orkade bara inte följa med. Så jävla slö haha, men ja har ju så ont o huvudet, känner mog super duper bakis,  yr å allt : P
Gud vad jag vill handla kläder, men jag har inte råd. Måste ju spara pengar till nästa helg ;))

Men vad ska jag ha på mig dårå? det vet ja ju inte heller haha .

Krigarprinsessa

Till att börja med så ska jag bara säga Grattis till Jesper som fyller 21 år idag :)



Sen ska jag berätta att jag har sovit till nu haha. Har matat hundarna (synd att en vägrar äta) och nu sitter jag och tittar på Xena Krigarprinsessan.
Drömde även en skitmysko dröm inatt. Drömde att jag red på typ världens största häst på ridskolan. Alltså på nån slags ridlekltion, dom andra i min grupp hade pygme hästar jämfört med mig. Det var ju jätte kul att rida på den Höhö. Men sen när jag skulle borsta av den i boxen så sjönk jag ner i boxen för det va skitmycket halm. Så jag kom typ inte ut därifrån haha. Och så lägger sig den megastora hästen ner och typ försöker sparka mig i ansiktet med bakbenen (jag stog vid huvudet) haha. Jag hoppas inte min häst tänker prova det nån dag. Hon har broddar haha.



Jag ska börja klä mig som Xena tror jag.
Lite kallt kanske, men fan va hett med läder ;) 




men kan du ge upp !

jäkla huvudvärk !
Fattar inte hur det bara kan fortsätta att göra så jäkla ont :S Är nog sovdags snart hehe. Om jag lyckas slita mig från datan nångång ;)

Långt ifrån smal

Mitt huvud värker precis lika mycket som övriga dagar ändå från i söndags. Skitjobbigt, inga tabletter hjälper. Inte ens dom där dyra migrän tabletterna. Men pallrade mig iaf iväg in till stan med Amanda :) kikade runt lite. Vart en ganska kortis, jag är ju fattig så kan inte handla nått själv haha.
När vi kom hem så skule vi åka och handla med mamma. Vart uncle bens och massa frukt :) Kommer hem och diskmaskinen är trasig. Inte direkt kul ! Gud vad vi höll på, hatar att handdiska!

Nu är vi mätta och belåtna iaf. Tur att man redan har ätit säger jag haha. Kollar på tv nu och det handlar om han som är så himla fet. Liksom hur kan man låta det gå så himla långt att man blir fast i sängen ? Jag försöker iaf bli mera nyttig och hälsosam nu. Jag blir nog inte lika fet som han hur jag än beter mig, men jag mår skitdåligt av att pilla i mig massa skit hela tiden. Inte han verkade det som, förutom att han inte kunde gå och skita själv ens.



Nä fy fan haha.

Jag ska bli bonde

Ja 7 var man uppe idag ! började med att skrapa dom förbannande rutorna. Mamma skulle ju stanna och fika så länge hos Carina igår så när vi kom hem hade stefan hunnit ställa sig i carporten. Bajs ! haha
Mockade iaf när jag ändå var där, så jag slipper åka dit en gång till idag. Skönt att ha det gjort fakiskt ;P Idag ska jag nog bara sitta och leta musik så jag kan göra en ny skiva. Har bara gamla i min bil och det är liiite tjatigt fakiskt.
Så om det än nån som har nån bra låt på hjärnan som jag missat, Write it down :D

Ska jag ta och trycka i mig lite frukost kanske ? Är så tråkigt bara för vi har ju bestämt oss för att bli lite nyttigare och hälsosammare. Igår så åt jag havregryns gröt. Det är skitäckligt och drygt att göra ordning haha. Så känner inte för att ställa mig att göra det nu, var annat igår för då gjorde mamma den ;) Får kanske bli en hårdmacka istället. Vitt och mjukt bröd skulle man tydligen låta bli haha.
Inge Cola får jag dricka nu heller. Bara på helgerna, hur ska jag klara mig en dag till haha.



Jag ska också bli bonde, Coca Cola bonde haha ;) !

Kväller

Nu är det snart sovdags tror jag. Är tröttare än tröttast jag. Seg som tusan och har svinont i huvudet. Ska nog ta och gå och sova snart, ska släppa ut hästarna i morgon bitti jag.


Va irriterad man kan bli då !





Onsdag

Vart filmmys hos Emma igår :) Stack iväg på Coop och skulle kolla om dom hade en sån här sladd så man kan koppla ihop datan till tvn. Slipper man bränna ut massa filmer ;P Och tro på fan att dom hade en sladd också, endast 79 kr ! ( så nu har jag gjort lite reklam för Coop också ) haha.
Men när vi kom hem till Emma sen. Eller jag haha, för jag åkte ju hem och åk emellan kom jag på. Då hade inte Emma något sånt uttag i sin tv, Fast det är en ny platt tv!! Lite less haha. Så vi tog ett Silver Fang maraton istället. Men kom bara till halva 3an sen orka vi inget mer ;P Bra filmer haha, men jag fattar inte hur det kan vara tillåtet för barn att se dom igentligen. Dom svär ju och pratar död hela tiden. Även att det är väldigt blodigt och våldsamt. Och när lilla silver får stryk under sin träning när han är liten är ju hemskt. Tänk om barnen har en valp hemma så tänker dom, " hmm, undrar om jag inte ska ta och träna min valp till björnhund " och börjar spöa hunden tills den slutar skrika hahaha. Risken finns ju eller hur !?






Idag så har jag vart med Emma på stan en sväng. Hon skulle leta nytt linne att ha på fredag, köpte två haha. Jag skulle bara med som sällskap jag. Men som vanligt så kunde jag inte låta bli att köpa något. Jag kom hem med ett par lila mysbyxor från Hollywood ;P Måste ju köpa nått därifrån jag också nån gång haha. Dom satt iaf mycket bra motför hur mysbyxor brukar sitta på mig, Med min minimala rumpa och smala lår haha. Men dom satt helt okej :D Glad jag haha.







kolla plusgrader !

Va underbart ! haha. Enzo har vart ute och sprungit hela morgonen sen jag kom hem ;P Nu gillar han att vara ute igen minsann.

Kollade på film igår, Step Brothers. Typ hur rolig film som helst iaf :)

Idag ska jag tvätta undan lite tvätt åt mamma, är ju ganska mycket haha. Vet inte om jag rider något idag, är ju iofs inte så kallt ute. Men är så jobbigt att stå utanför stallet eftersom hon vägrar gå in utan den andra hästen. Och Carina har nog ingen lust att rida, dom tog ju bort sin hund igår :/  lilla Joy.

huuuungrig

Men maten står i ugnen så snart får jag äta ;) Nelly och var iväg och handlade för en stund sen. Vi vart ju själva vi ungar för mamma och stefan stack iväg och campade i gävle.
Kollar på 2 1/2 men nu haha. Fy fan stackars Alan. hahahaha !

Jag älskar Miley Cyrus låt, See you again !
Jag kommer lyssna sönder den nu på några dagar hahaha.




Jäkligt söt är hon också tjejjen :)

















jäkla sverige

Var ju upp tidigt som fan i morse och släppte ut hästarna. Gick knappt att växla för det va så jävla kallt ute. Men var ju tvungen att ta mig dit ändå, mockade och gjorde klart allt när jag ändå va där. Så slipper jag gå ut nått mer idag ;) oh nice. Jag hatar det här jävla vädret. Finns nog ingen som kan  förstå hur mycket jag vill ha sommar ! 
Tom Enzo vill ha sommar, han går ju knappt ut längre för det är så kallt. Måste nog köpa en overall och skor till honom.



Så här känner jag mig när jag går ut.


tröttast är jag

Dags att sova snart kanske ? haha.

Har legat inne mest hela dagen. Orkar inte sticka ut huvudet knappt för det är ju 1000 minusgrader ute. Min bil kommer säkert inte ens starta i morgon när jag ska släppa ut hästarna. Tråkigt om inte hahaha.

Sjuk tror jag att jag håller på att bli också. Känner mig skithängig och trött. Typ som febrig men ja har inte feber som vanligt haha.


 



Mitt sötäckel :D




 


Vilken lördag det blev

Inte alls som vi hade planerat. Till en början så va det det hehe. Vi åkte på bolaget, solade lite och så ;P Men sen på eftermiddagen så ringde Ida och sa att Athena ( hennes hund ) va jätte konstig och typ inte kunde gå. Så jag kasta i mig maten och tog med mig äcklet och åkte dit. Hon såg verkligen inte pigg ut stackarn, och det vart liksom värre bara under stunden som jag var där. Hon kunde inte stå på bakbenen. Såg ut som att det satt i ryggen eller nått för hon stödde inte på nått av benen. Så vart till att åka till veterinären i bollnäs. Där så säger Torleif (snygg veterinären enligt våra mammor) att hon har en inflammation i höger has. Så det var inte i båda benen, och inte ryggen eller nått sånt allvarligt ! :) Men han röntgade och tog blodprov eftersom det hade kommit så plötsligt liksom, dagen innan var hon ju helt okej. Men han hittade inget konstigt, hon var fullt frisk i övrigt :) Så hon fick massa mediciner ( det var jätte mycket ! haha ) och sen fick vi åka hem med henne :) A just ja, hon fick dropp under nackskinnet också eftersom hon druckit så dåligt. Och det vart en suuuperstor bulle på ryggen på henne. Hon såg nästan ut som ringaren i notre dam. Men hon mådde bättre iaf :) När vi kom hem till Ida så bädda vi ner hene och gav henne en av alla medicinerna och sen åkte vi hem hit. Dock festa vi inget, vilket nog var ganska bra ändå haha. Båda var förkylda och trötta och hade ingen riktigt lust att gå ut så vi spar drickat till en annan gång ( vet nog vilken också ;)  Så det vart massa gotta istället, och Buzz ! :D Mitt kära Buzz haha. Vart en kanon kväll ändå iaf :) har ju alltid så kul med Ida :)


Fick veta nu också att Athena mår mycket bättre idag :) Skönt !


Då var detta år över.

Jag åkte iaf till Ida över nyår :D Fick bo hos henne och Kristofer :) Mood, Tobbe och Mutta va också där ;P
Ida och hennes kompisar hade hyrt lokal och Dj å allt, Så vart en förjävla rolig kväll :D Med hur mycket roligt folk som helst ! Nästan så man känner att man kanske skulle söka till Bonde söker fru haha ;) allts som fru då för jag är ju ingen bonde haha. Kanin bonde då för har ju inte ens hästen hemma haha.

Stannade kvar hos dom en dag extra iaf , så jag kom hem igår :)  Ida åkte också hem till sin mamma så vi hade mysfredag här med Buzz och god mat igår :D lööööve it. Är så himla roligt att vara med Ida <3
Amanda och Kevin var ju också med. Och Bella (Idas syster)  =)

Idag så har jag vart uppe tidigt som fan haha. Skulle upp sju och släppa ut hästarna. Men så tänkte jag att ja släpper ut dom 8 istället å skiter i att lägga mig efteråt. Så vakna jag till och fick för mig att jag hade stängt av larmet på tlfn och trodde att jag hade sovit över skitmycket. Men när jag kolla på klockan så va den bara 04.17 hahahaha. Så jag fick sova lite mer ;P Har iaf mockat och gjort klart nu. Åt båda hästarna, så är trött i mockarmen ;) Ska bara åka ut med lite spån och korn sen :) Ska även åka och handla lite dricka på bolaget med Ida :) Vi tänkte ju festa till lite när vi ändå är igång ;) haha Blir nog lika kul som alltid när man är med Ida. Även om det inte är nå folk ute.



Roligaste Nyår Ever :D


RSS 2.0