Onsdag

Inne på sista jobbveckan nu, bara 2 dagar kvar sen får jag äntligen vila!
Har fått beviljat graviditetspenning nu äntligen!
Men nu är de krångel med inkomstuppgifter istället, fatta man ju...
Ja har skickat in som lönekontoret skickat hem till mig, underskrivet och med de uppgifter som krävs.
Men tydligen har dom begärt uppgifter ändå från lönekontoret och fått in nå skit som verkligen inte stämmer!? Måste vart nån jävla sommarjobbare som klantat till det rejält. Skrivit att ja jobbat i enbart 10 månader!? Eeeeh okej. Och försäkringskassan väljer såklart att gå efter det felaktiga så jag får mindre pengar.. Idioter
Jaja, sitter i telefonkö nu till dom så ja får reda ut de här, 22 min har ja väntat nu. Mobilen brinner väll upp snart :p

I helgen så åkte vi iaf ut till klubben på fredagen för lite solning, grymt skönt men Varmt! Fick lite färg iaf, tur de ;)
På lördagen sen blev det en spontantripp till Uppsala för att kika på en bil som mamma hittat. Så upp tidigt på morgonen och träffas på Gth och finputsa opeln lite ;p sen trängde vi ihop oss, jag Tobbe mamma och Stefan och brummade ner.
Blev såklart ingen bilaffär då dom bjöd på tooook för lite för opeln. Herregud liksom :p så de va ju synd på den bilresan :p men vi fick iaf en förjävla god middag på Buddys inne i Uppsala. Vi trodde vi åkte till ett hamburger buddys men hamnade på en irländsk pub. Godaste jag ätit på länge kan jag säga! Vi inhandlade också en golfbag i present till Kevin som fyllde år i måndags, så helt förgäves va i te resan. Men nu blir det till att lägga ut bilen på blocket till en billig peng så vi blir av med den nån gång.
Söndagen spenderades ute i mohed efter en sjujävla sovmorgon ;p
Är de finväder går de inte att vara hemma, man måste ju passa på vi som inte har semester ;p

Jobbat och slitit i veckan iaf, sjukt ont i kroppen nu. Tur de är över snart!
Har fikat med Emelie idag efter jobbet. Snackat lite skit då ;) blir väll mer till veckan tänker ja :)

Nu ska ja iväg och hämta syster och köpa hundmat. Sen åka och kolla till hästkräken om dom sköter sig ;p speciellt den lilla kräken ;)


Ullared

Ny jobbvecka äntrad.
Börjar verkligen tröttna nu, vill viiiiiila :/
Menmen, 2 veckor sen ger jag upp. Står inte ut längre. Kan inte göra annat än att hålla både tummar och tår för att försäkringskassan inte ställer till det ännu mer för mig. Helt sjukt att vissa med mina arbetsuppgifter blir beviljad graviditetspenning och vissa inte, rent lotteri. Vissa med lättare jobb, typ i butik osv blir tom beviljad, men inte jag då med alla mina kontor och 44 trapphus? Hm.. Känns bra

Helgen har iaf spenderats i södra Sverige på en liten shoppingresa/minisemester.
Riktigt mysigt att få komma bort, bara jag och Tobbe. Vi åkte ju visserligen med mamma och Stefan, men utan hundar och massa måsten liksom ;p

Blev mycket sova i osköna ställningar både dit och hem i husbilen, men de är så när man har nått som sitter ivägen på magen ;p
Spenderade typ hela lördagen inne på gekås iaf, jag va rätt slut i kroppen efter det ;p men jäklar vad vi handlade grejer, en kundvagn full ;p
Blev en powernap när vi kom tillbaka till husbilen sen, för Alla faktiskt ;p
Sen traskade vi in till ullared igen (från ställplatsen vi bodde på), och fick ett bord på Harrys. Supergod mat, och efterrätt som bara jag fick eftersom ja inte fick dricka massa alkohol som dom andra lyxade till det med ;)

Traskade hem i mörkret sen, och slocknade rätt omgående. Jag iaf, och mamma tror ja. Stefan och Tobbe satt och smaskade sprit när jag gick och la mig ;p

Uppe tidigt på söndagen igen, och vi tog husbilen till varuhuset för att gå igenom lite saker vi glömt. Slutade med en kundvagn till fylld med grejer ;)
Men nu har vi nog fan allt vi behöver, nästan iaf :) otroligt skönt även om de gick åt en jävla massa tusenlappar som svider lite ;)

Alla gula påsar står överallt här hemma nu, har inte orkar tagit tag i de än. Men imorgon ska Tobbe komma hem efter jobbet och då ska vi röja lite :) skönt!

Just de, vi fick ju ponnyproblem medans vi var borta. Hon bara kutar rakt igenom tråden som om den inte fanns. Dessutom så lämnar hon dom andra hästarna och drar iväg på äventyr. Hästjävel! Man trodde man skulle få "semester" från hästbestyr lite nu under sommarbetet, men vi har fått byggt en massa hagar hit och dit med tusen trådar överallt. Mest synd är det om Therese som har fått jaga smultron överallt eftersom vi inte vart hemma :/ GULDstjärna till henne!

Men idag har vi vart dit och flyttar till en hage med bättre ström i. Så den har blivit utrustad med ett gäng extra trådar och smultrons ståltråd/blötsvamt huvudbonad har blivit ditsatt igen. Hon gick på tråden 2 ggr när vi lockade med mat utanför, och sen ville hon inte mer. Förhoppningsvis avskräckte det tillräckligt så hon stannar kvar.
Känns rätt ohumant att sätta på henne värsta avrättningsställningen på huvudet och sen lura henne på tråden, men hon känner inte strömmen genom den tjocka manen annars. Och hellre några obehagliga stötar i huvudet än att hon springer ut på vägen igen och blir påkörd. Kommer bli nervöst att sova i att men hoppas Innerligt att hon står kvar nu. Vet inte hur vi gör annars, viltstängsel?
Nån som har en rulle liggandes någonstans? Haha

Nä nu hoppas vi på det bästa med allt som pågår :)
Kvällskiss med Enzo står på schemat nu och sen sängen :)

https://cdn1.cdnme.se/660375/7-3/pic_51eed239ddf2b305ee26b306.jpg" class="image">


Alltså försäkringskassan är fan inte sann!

Max 30 dagar i handläggningstid står det på deras jävla hemsida!! Jag skickade in min ansökan i Maj, för stt vara ute i god tid då tänkte jag. Fick svar idag!! Och inget bra svar heller.... Oväntat

Jag ansökte om att få gå hem från 1juli, eftersom jag har ett fysiskt tungt jobb.
Men nä, inget svar så bara att fortsätta jobba. Gråter var och varannan dag för jag är så slut, och får sammandragningar av jobbet som gör ont, vilket KAN leda till för tidig förlossning tydligen.
Men ja idag fick jag svar att dom behöver kompletteringar!?
Den 22a Maj skrev dom tydligen under mina papper, dom läste dom alltså då? Men kunde inte få fingrarna ut sina lata jävla arslen och skicka det till mig förns nu!? När min chef har gått på semester och inte kan nås, och hon måste fylla i kompletteringarna, dom vill alltså veta hur tungt jag lyfter varje dag och hur många ggr/arbetspass. Nu är det ju såhär att vi fyllde inte i det eftersom jag för det första har olika arbetsuppgifter varje dag, och man vet aldrig hur mycket jag lyfter. Det beror ju helt på hur mycket folk slänger i soporna. Sen har jag ingen våg på jobbet heller!!
Hur fan tänker dom? Ja har skrivit flera sidor utförligt om vad jag gör på jobbet som inte fungerar längre, att jag inte når att städa överallt bla, hur många trapphus jag har i veckan (44st) och hur mycket enformiga rörelser ja har, att jag är ensam och ingen kan hjälpa mig, att jag Aldrig får ta paus och vila, får bara sitta ner i bilen mellan jobbena. Ja det är Mycket saker som inte har med tunga lyft att göra som gör att jag inte pallar med nå mer. Har skitont Överallt, kan knappt andas och alla mina blodvärden och andra värden med för den delen är dåliga så jag bryter fan ihop snart.

Är det meningen att jag ska få panikångest varenda jävla dag och massa sammandragningar så bebisen kommer för tidigt, bara för att jag inte vet exakt hur mycket varje sovsäck väger???
Den som bestämmer på försäkringskassan, till DIG, hoppas du blir obotligt Jättesjuk men måste fortsätta jobba ändå!! SVIN

Sen att vissa som har samma jobb som jag får beviljat hur lätt som helst, är de nå jävla lotteri där borta eller?
Men de värsta är väll ändå att ni skriver på er egen sida att OM det behövs kompletteringar så hör ni av er inom en vecka.... Yeah right, prova 2 mån..........

Helvete


Äntligen helg

Jag lever ju är helgerna just nu! Hade fan hängt mig om ja inte hade helgerna iaf att slippa jobba på.

Den här veckan har ju vart riktigt jobbig. Jag mår verkligen inte alls bra, det går rakt nerför. Tänk om försäkringskassan kunde ta fingrarna ur röven och handlägga mitt jävla ärende som jag skickade in i slutet på MAJ!!
Dom är helt fantastiskt värdelösa..

Idag har ja vart så stört trött, noll energi liksom. Fick släpa benen fram, läskig känsla. Vet inte om de har att göra med mina blodvärden som va dåliga för en månad sen, de kan ju hända att dom är ännu sämre nu liksom, får ja veta till veckan. Har ju så svårt att andas, så syrebrist har ja nog också en släng av. Faktiskt har ja nog en liten släng av allt dåligt haha ;p skapligt bitter. Men fyfan, det är sååååå jobbigt att ha mitt jobb just nu.
Fick även jätteont i magen idag när jag höll på i trapporna. Förvärk eller nått ja vet inte. Som kraftig mensvärk i ryggen och ner mot ljumskarna liksom, blev lite yr där men härdade ut och som tur var släppte de när jag tillslut kom hem och fick lugna ner mig :)

Har rastat hundarna och äntligen lagt mig på soffan nu. Är svinhungrig, men även svintrött så orkar inte göra nått att äta. Tog ett äpple men de va så jävla surt så hela ansiktet drog ihop sig, så de fick ja slänga :/ blä

Idag kommer jag få ha min sambo för mig själv hela kvällen iaf :) fredagsmys delux! Han är ju aldrig hemma längre, ute på nått varje kväll och de förstår ja ju att han vill. Sommaren är kort som sagt så man får passa på :) men ja är ju då trött efter jobbet så orkar inte följa med så blir lite dåligt med sambotid ;p
Men idag ska vi äta gomiddag först iaf, och sen ikväll blir det bio! :)
Nya filmen med Brad Pitt, verkar sjukt bra och precis i vår smak :)

Bra fredag, men fredagar är ju sällan dåliga ;)

7 v kvar idag, 7 låååånga veckor.


Vill Inge mer

Får man känna så? Att man ångrar sig?

Får panikångest när jag tänker på kommande tid..

Jobbar halft ihjäl mig just nu, och ändå har jag inte råd att ens tanka bilen. Har 3 mil kvar i tanken, sen då?
Man tappar liksom livslusten helt när man Alltid måste kämpa!
Har så jävla ont överallt, är tröttare än vad jag trodde va möjligt och magkatarr på det. Eller vafan de nu är, ont gör det iaf men läkaren sa att om de inte hjälper med Omeprazol så är de inte magkatarr. Så är väll nå annat då eftersom ja ändå börjar varje morgon med Omeprazol för att slippa halsbrännan :p
Det är roligt när man gråter varje dag för att man helt enkelt inte orkar med livet längre som de är just nu.

Orättvist va ordet.. Blir så bitter på alla som har semester, på alla andra som är eller har vart gravid och tycker det är såååå härligt! Det är en Jävla plåga bara! Och de är väll fel i huvudet på mig som tycker så, men jag undrar just om dessa lyckliga människor har ett lika helvete som mig.
Ja ser liksom inte slutet i tunneln på detta elände, när jag äntligen fått ut ungen, så jag faktiskt Måste gå hem från jobbet, då är det dags att oroa sig för att klara sig på typ 60% av lönen, lönen som inte ens räcker i vanliga fall. Jag kommer bli tvungen att hitta ett extrajobb så ja kan jobba typ kvällar och helger, jag kommer alltså inte ens få va hemma och vila när de här är över. Upp på nätterna, vara förälder och sen jobba lite mer då, om ja nu lyckas hitta nått sånt jobb vilket är rätt omöjligt..

Känner mig så jävla ensam just nu. Vi är två som ska bli föräldrar om ca 2 månader. Men det är bara jag som måste offra så mkt av mig själv. Min kropp, min hälsa, jag måste oroa mig för att hitta ett jobb när man normalt ska vara hemma och vara mamma och vara glad. Ja Har fått så svårt att andas nu med, riktigt obehagligt. känns som jag drar in luft utan syre. blir helt yr och får huvudvärk. Riktigt olycklig är jag.
Nån form av graviditetsdepression kanske?

Nu ska jag plåga mig igenom 17 trapphus, sitter i bilen och gruvar mig lite. Blir så himla varm när jag håller på, och kan inte dricka vatten för finns ju ingenstans att kissa i trapporna :p Tänk om man fick ligga i sängen istället, bara där jag kan vara för att slippa ha så jävla ont :/




Onsdag

Halva veckan gjord, eller lite mer än halva för att vara exakt ;p
Synd bara att jag har en rivig jävla dag framför mig i morgon, skaplig uppförsbacke..

Jobbar och sliter gör jag fortfarande iaf. Försäkringskassan är ju utvecklingsförstörda och har inte hört av sig än!! Man blir ju less.

Har fått mycket gjort sedan midsommar iaf. Haft ut vet till stallet och fixat pass åt Lill Smulan :) så nu är det bara att invänta papper. Han tyckte hon va så himla duktig, med tanke på hennes ålder och uppväxt ;p hon bet lite i mitt ben bara, inte lätt att stå still speciellt länge ;p men hon betedde sig betydligt bättre än pensionären i stallet iaf. Hon blir alltså helt galen om smultron inte är brevid henne varenda sekund! Räcker att jag stänger lussis boxdörr och går in tills smultron, då flippar hon totalt. Hon måste vara dödligt rädd för att vi ska ta smultron ifrån henne stackarn ;p

I måndags va vi även på bilbingo med Kevin och Amanda :) kevins idé faktiskt, lite chockartat. Men det va trevligt, spårade ut som vanligt efter flera timmar i en bil utan att vinna, eller ens va nära ;p svordomarna flödade ;)

Igår så va vi ut till forsbacka och byggde sommarhage med Therese :) fick träffa lilla Izor också, de va inte igår :) söt killen med gipsad hov. Han kommer bli så glad när Lussi kommer :) nu är ena hagen riggad iaf, med extra trådar för lilla ponnyplutten ;) så eventuellt flyttar dom ut på fredag :) längtar, är så härligt att se hästar släppas på bete, lyckorus deluxe :)

Idag har ja vart till barnmorskan iaf, vägt och mätt lite. 1 kg hade ja gått upp sen sist, totalt 3 kg på 2 månader. Känner mig inte skitläcker men antar att de hade kunnat vara värre :) har ändå haft ett par "moment of weakness" senaste dagarna så trodde ja skulle spränga vågen typ ;) men nu är ja motiverad till att äta "bra" igen då de känns som de iaf hjälper lite, plus garanterat är bättre för alla inblandade ( bebis ).
Har även tvättat idag, massor. Är så himla duktig ja så ja borde få medalj!
Maten står på spisen också, får se om ja får hem nån sambo eller om ja får äta ensam idag igen. Han är ju så upptagen pojken såhär i sommartider.

Ligger på soffan just nu iaf och pustar ut några minuter innan de är dags att gå ner till tvättstugan igen :p
Trött, tjock, öm och Svettig! Loveli


RSS 2.0