Söndag

Godkväll!
Idag kom vi hem från sthlm. Vi har haft det skitroligt där :)
Gick på stan tills dom stängde först, Brudarna shoppade loss ;P Inte jag, har inte råd att köpa kläder åt mig själv hehe. Men jag hittade iaf en present åt baby, bara två kvar nu som jag har tänkt iaf :) Ska väll kika på resten i morgon om det finns i Gävle också.
Blev grönan på kvällen sen, vi kom dit ganska sent eftersom vi vilade lite när vi kom till husbilen. Drack lite också ;P Sen tog vi en promenad till grönan och de var en bit att gå. Så vi käkade när vi kom in, sen åkte vi lite karuseller och körde tävlingar. Amanda och Kevin var överlägsna haha. Men en liten Älg vann jag som älsklingen fick. Lite smått besviken kanske eftersom han hade väntat sig en jättenalle, men orka med massa lotter då, inget kul ju :)

Vi kom hem före lunch idag, har vart sjukt seg sen dess. Ont i skallen och trött som tusan.
kl 2 kom Tobie hit med min tvättpåse så jag kunde tvätta. Så har sprungit lite i tvättstugan idag iaf, medans han har legat och sovit på soffan.
Han vaknade till liv mot kvällningen iaf, så nu är dom ute och åker bräda. Jag orkade inte följa med kände jag.
Så ligger på soffan nu och kikar på 2 1/2 men, får se hur länge man pallar ingen ögonen säger ifrån.

Sista gången jag ligger i den här soffan nu, förhoppningsvis får man ändå säga. Älskar min lägenhet, men vi kan ju inte bo här båda två. Och man får ju hoppas att det inte tar slut mellan oss så jag blir tvungen att kasta ut Amanda och Kevin och ta tillbaka min soffa som dom kommer få låna nu ;)
Nä nu ska jag mysa ner mig ordentligt och vänta på baby.
Upp i skaplig tid i morgon och flytta, även åka till gävle och hämta en soffa om den finns hemma :)



Gonatt


Tisdag

Oooooh tråkiga daaaaaaag.
Har tvättstugan idag, så håller på och tvättar för fullt. Har ju dubbelt så mkt när jag tvättar åt tobbe med, höll fan på att bryta ryggen av tvättpåsen.... Så idag blir det en massa springande upp och ner för allt fick inte plats att hängas i torkrummet så får tumla vissa saker och sen byta plats, eftersom tumlaren suger och inte torkar allting helt torrt. Men men, så kan det vara. Ska ta en till tvättid på söndag tror ja, så jag får undan så mkt som möjligt när vi ska flytta. Har en del tvätt i tvättkorgen som aldrig blir tvättat eftersom de ligger längst ner och jag inte behöver använda det. Så antingen tvättar jag de eller så slänger ja skiten hehe.

Sitter och roar mig själv här med datan, och Ellen på tv. Tobbe sitter och spelar tvspel med Skavis, så dom har ju roligt.. Känner på mig att det där tvspelet och jag inte kommer komma så bra överens...... Har börjat kolla upp om man kan dubbelkoppla kabeltv, så ja kan få det i sovrummet sen. Gissar på att ja kommer få hänga där en del när det är tvspel som står på schemat. Typ jämt :P Och orka då att inte ha tvkanaler, då hade jag fan hängt mig själv i den stora garderoben vi har hehe :P

Nej fyfan, Ge mig LÖRDAG!!!! :)

Måndag

God morgon!
ännu en dag med dåligt väder, så himla mörkt och tråkigt.. Känns som höst :P Vilken stämningshöjare!

I lördags så blev det fest ute i Mohed. Jag åkte ju iväg på en tripp med dom andra först, och när vi kom hem så var det bara att hoppa in i duschen.
Jonas skulle "bara" duscha, och eftersom han är kille brukar de gå ganska fort. Så jag skyndade mig lite eftersom dom skulle hämta upp mig när han va klar ;P Men han somnade haha, Oväntat ;)
Så jag satt här i min ensamhet, och lyckades få i mig 4 groggar. Det är mer än jag druckit på lääääänge.
Så lite dragen lyckades man nog bli den kvällen, men jävlar vad jag fick sona för det dagen efter.
Trodde ja va sjuk eller nått, svettades, frös, hade svinont i magen, ont i huvudet. Värre än baksmälla, ja tål alltså inte sprit, eller mitt hjärta tål inte. Eller så är jag inte van ;P
Helt okej kväll iaf.

Igår så drog vi iväg ut till Bergvik för att åka båt. Men det regnade ju så blev en ganska kort tripp eftersom de va kallt och blött.
När vi skulle åka hem sen så hoppade jag av på macken där mamma och dom va, för att hjälpa till att riva tältet.
Vi slog nog rekord tror ja, jävligt effektiva ;)
Blev en powernap när jag kom hem, däckade direkt. Sen när jag vaknade kollade vi på två filmer och sen sov.

Idag då? Tobbe är parkeringsvakt ute i Glössbo, så han var ju borta när jag vaknade.
Ska man ta en promenad till Gth kanske, se vad som händer. Eller så ska jag plocka lite här hemma, är ju flyttdags snart. Lite smått panik över det, har ju inga möbler... Så mkt som måste fixas, och saker inplanerade heeela tiden. Blir eventuellt sthlm i helgen också :) kung

Nä här blir inga barn gjorda..

Lördag

Godmorgon!
Fan vilken fräsch dag.... Eller inte, det har mullrat som fan hela förmiddagen, och regnat monsunregn!
Tror det har lugnat ner sig nu iaf men tar väll fart snart igen. Skulle ju regna hela helgen :P

Har kollat på två filmer idag jag, rolig lördag haha. Men den andra jag "bor" med var så tråkig haha. Satt med hörlurar och dator, så va gör man inte då. Nu är han inte här längre, ute och ränner med skavis.
Men snart kommer Idah, Jonas och Nisse och hämtar upp mig :) Vi ska iväg på en liten tripp, alltid trevligt jag som älskar att åka bil! :D

Sen ikväll får jag se vad som händer. Ska man orka festa ? Ett som är säkert är ju att jag iaf inte kommer vara nån jävla chaufför...... Om ja så ska ta bara en eller två shottar enbart för att slippa köra!
Vet inte hur mitt hjärta står sig till alkohol, men det återstår att se. Ska ju snart till hjärt läkare så då får dom väll laga mitt hjärta om det pajjar av en fest ;P Tråkigt att vara nykter jämt, när mitt umgänge består utav några spritdyrkare! En gång i månaden kanske man kan haka på iaf, och sen kan jag vara nykter och förbannad restrerande helger ;P

Nä nu ska jag ta på mig en bh :)

Fredag

Goddag.

Igår så var jag på Gth en del, även och käkade med mamma och mormor på Coop.
Vi åkte ut till Mohed med lite grejer till kevin. Just ja, jag hade ju tvättstugan också, mkt underhållande. Efter mamma slutat så åkte vi och handlade lite, sen åkte jag hem hit och lagade mat åt mig och tobbe. Fan va underbar jag är! Efterrätt fick vi också, marängsviss. (stava?)
Film på det, sen sova.

Idag har det bara hänt en sak, och det var att Ida kom och hämtade upp mig. Vi åkte till team sportia först och köpte byxor åt kristofer, och sen till furan och fikade :) Bästa som hänt den här fredagen kan jag säga :) <3
Resten av dagen blir nog fett tråkig.... och jag har så jävla ont i huvudet så jag nästan spyr, toppen.

Avslutar detta inlägg med ett Vill ha!


Onsdag

Godmorgon.
Gud som vi jobbade och slet med tältet igår.
Slog nog rekord med uppsättningen, halv 9 var vi klara ;P
Hade iofs ingen inredning och så som skulle upp, typ bord och verktyg mm. Men ändå, ett jäkla jobb med de där golvet och fett tunga tältet. 500 kg har ja fått veta att tältduken väger, alltså taket. Inte undra på att vi alla är röda i ansiktet när vi försöker rulla ut det över rören ;P

Efter vi var klara så åkte vi till stallet och tog på Lussi en ny grimma för hennes gamla hade gått sönder. Sen hem till vågbro och käka korv med bröd.

Hade lite svårt att somna sen när jag kom hem eftersom jag var så jävla irriterad... Är fortfarande irriterad så jag kan ju säga att de fan är tur att det inte är Torsdag idag. Förstå gången ja vart så här jävla arg, men men, den dagen skulle väll komma den också :P

Nu måste jag göra mig ordning och åka till gth. Vi ska ut till Mohed med bilen och lite grejer som vi ska sätta upp. Lite "utställning" av bilen och Kevin där nu under invigningen på Oringen som börjar idag kl 12 och slutar på Lördag kl 22. Lång invigning haha.

Tisdag

hellllooo.
Igår var det full fart, vilket var ganska skönt eftersom jag inte ville vara i lägenheten.
Tobbe sa ju att det är en demon här för han hade två stora rivmärken i ansiktet när han klev upp i söndags natt. :S Smart att säga de till mig haha.
Men jag har iaf sovit utan problem inatt så tror att demonen följde efter han till sthlm isf ;P

Vi åkte iaf och besiktade hans bil igår, vilket jävla drag de är i den bilen alltså. Nästan så jag känner att jag kan ta Jonas ;) höhö
Och den gick igenom utan problem :)
Efter det så käkade vi lite i bollnäs, och va in på husvagsaffären innan vi åkte tillbaka till gth.

På kvällen där sen så var det dags att stripea lastbilen. Fyfan vilket jobb haha. Men nu är det klart iaf för den här gången :) Ska dit strax jag och tvätta camaron som ja fått order om.
Allt ska ju ut till mohed för att stå på invigningen av Oringen.. Så vi ska dit senare idag och bygga tält, Jihoooo!
Glad att det inte regnar jag haha.

Nu har jag fixat en riktig superskiva till babys bil iaf, han lyssnar ju bara på Skit! ;) hehe

 


Måndag

Nu är helgen över, men snart är det torsdag igen och baby är hemma i en månad :) Kommer kännas som en hel månad med helg nästan ju ;P
I lördags blev det lite åkning på kvällen, alltså båt. Först åkte jag och Tobbe ut till Segersta och åt med hans föräldrar :) Sen åkte vi tillbaka till Bergvik och hämtade upp resten av gänget och så åkte dom bräda. Vi kom hem fan skitsent. Men vi lyckades ändå kämpa oss igenom en Harry Potterfilm, sista filmen del 1. Var tvugna att se den eftersom tobbe inte sett den och vi skulle ju gå på bio dagen efter, på sista delen :)
Så ja, på söndagen så tog de ett tag innan alla fick fingrarna ur röven och bestämde sig för att de ville åka bräda, så vi åkte först ut till Norrala och hämtade Skavis, tillbaka hit och vänta tills Axel ringde och sen åkte vi ut till Bergvik och åkte lite. Vart en kort sväng eftersom vi skulle på bio.
Jag tyckte filmen var bra faktiskt, men lite sorligt att de är sista filmen :)

Blev en film till innan vi la oss här hemma sen, The Mechanic. Bra film faktiskt :)

Satan vad jag är förkyld då, ont i halsen som bara den och har haft ont i skallen typ hela helgen. Inte så himla roligt men hoppas jag blir bra snart. Verkar ändå vara bajsväder hela veckan så gör väll inget om man ligger hemma och ser på film en del.

Idag ska jag ändå ta en Ipren och sen pallra mig till Gth. Måste få skjuts till Mohed och hämta Tobbes bil eftersom jag ska åka och besikta den. Sen ska jag även få åka runt i den på veckorna när han jobbar ;P Nice eftersom de ändå är en ganska snygg bil, ny om inte annat ;P



En bild från i Lördags.


Lördag

Ja då är snart den här helgen över också.
Suck, inge vettigt har vi gjort heller, typ iaf. Blev båtåk i torsdag, kollade på en film när vi kom hem, somnade..
Igår så blev det en spontanresa till Gävle. Skavis ringde så de va bara att kasta på sig kläderna och gå ner. Grabbarna handlade som värsta brudarna, och jag fick bära kassar ;P Fattiga jävel haha ;P
Blev donken innan vi åkte vidare hem sen.
Mådde typ dåligt hela kvällen se ja, fett ont i huvudet så jag la mig i sängen direkt jag och där blev jag kvar. Skavis och Tobbe spelade cod hela kvällen dom. Nyktra dock, jag är imponerad!

Nu sitter jag i soffan bara och funderar över mitt liv. Idag är en sån dag då jag är jävligt less på mitt liv :P Har jag kommit på hehe. Hela sommaren bara skriker FEST FEST FEST. Det gör mig så sjukt stressad eftersom jag inte Kan festa. Jag har ju provat, men istället för att bli full och glad, så blir jag typ dålig. Alltså inte fulldålig, utan jag får ont i bröstet och svårt att andas. Ingen rolig känsla direkt.. Så ja, ja vet inte vad jag ska göra utav den här sommaren. Ja har inte råd att åka nånstans heller, till mina andra vänner som inte bor här.
Och jag pallar inte ett heltidsjobb, då kommer jag aldrig bli bra :/ Vill bara få tid hos nån hjärtläkare nu, så nån kan säga vad som är fel. Eller inte fel och ge mig tabletter mot stress eller nått.
blääää, måste hitta andra människor att umgås med, som inte är mina vanliga vänner. Är så jävla tråkigt att sitta ensam hemma så fort det vankas fylla :P

Nä to hell with allt, idag är ingen bra dag...

Torsdag

Damn, den här veckan gick ganska snabbt måste jag säga. Redan torsdag.
Igår så följde jag med Mamma och Mormor till sjukhuset i Hudiksvall. Eller vi släppte av mormor där som skulle på nån undersökning, och medans så gick vi runt lite på stan och tog en fika.
Hudiksvall kan ärligt ha tråkigaste staden ever, de enda som är sämre är väll Bollnäs :P
Svängde in på Kjelles och kikade innan vi lämnade hudik.
När vi kom till Söderhamn igen så hämtade vi upp Nelly och släppte av mormor hemma, sen for vi vidare till Gävle. Blev lite valbohäng, och jag köpte nya underkläder och strumpor. Sånt som är viktigt haha. Kikade på Möbeloutlet också, på soffa. Och hittade världens skönaste säng, fett snygg också. Men säng väntar vi med eftersom vi redan har en som vi kan använda.
Blev en sväng till Owes också när vi ändå var i farten, men dom hade inte så mkt spännande där.
Vi kom hem typ strax efter 6, då åkte jag hem till lägenheten och sen gick jag iväg och solade en sväng. Dock utan resultat, va ovanligt :P
Gick därefter vidare till vågbro för jag och mamma skulle åka och handla. SKönt att promenera lite men mitt hjärta orkar ju fan inte, börjar värka direkt.. Skittråkigt. Hade tänkt ta en promenad till gth idag också, men tror jag måste hoppa det för annars kommer ja väll inte orka städa där.
Senare har jag tvättstugan också, fett tråkigt men missade min tid igår eftersom vi stack till Gävle.
Sen kommer baby hem, men får se om dom sticker ut och åker båt. Inte helt säker på att jag orkar följa med, har kännt mig lite hängig i veckan. Men men, vi får se.

Pisshelg framför oss. Med en massa reeeegn. Men de är ju helg iaf :P


Dum Dummare

Gokväll.
Det blev en ridtur iaf, vi chansade och åkte dit fast vädret såg lite halvilla ut, men vi klarade oss från regn iaf :)
Blev en lugn tur, mest skritt och lite trav. Bra för mitt hjärta att hästen som Amanda red bara fick travas lite lätt ;P
När vi kom typ halvvägs bort, ut på en äng så ser jag något som sitter ute på ängen. Lussi såg det också och sen när vi kom närmare så började de röra sig och jag antog att det var ett rådjur för den hade den färgen. Men det sjuka var att när den kom mot skogen och hoppade upp ur gräset så hoppade den som en jävla katt, och hade en jävligt lång svans! What the hell liksom, jag skämtar inte när jag seriöst trodde de va en Puma, fast ja vet att de inte finns pumor i sverige, eller gör det ? Näää. haha Helt stört, den hoppade verkligen som en katt, samma färg som ett rådjur, och de va inget lodjur eftersom de inte har några svansar. Sjukt skumt var det iaf, och jag kunde typ inte släppa det djuret på hela ridturen sen. Kul tjej ;)

Sitter hemma i lägenheten nu iaf, tomt och ensamt :( Men de är en kungfilm på tv som underlättar lite :) Dum Dummare är ju så sjukt jävla rolig!
Men min saknade hade ju gärna fått göra mig sällskap, då hade dagen vart fulländad.



Rätt glad idag :) Trots att jag saknar min baby så ja typ dör.



Lussi tänker då inte på barnen i afrika så som hon slösar på mat ;P


Tisdag

Tisdag tisdag, en dag närmare helg :)
Blev ingen promenad till gth idag.
Jag brukar gå runt med Enzo i parken först så han får kissa och bajsa så vi bara kan promenera sen utan stopp, plus att det är pinsamt om han sätter sig och skiter mitt i stan...
Men han dröjde ju så jävla länge med att skita så jag han inte utan fick ta bilen istället. Vilket ändå var bra eftersom mamma blev av med sin bil så hon var tvungen att åka med mig hem sen.
Men men, åkte iaf och käkade sallad på Furan med mamma och Gunilla :)
Efter det så gick vi in och kikade på skinn affärern där uppe, och det slutade med att jag fick en skinnjacka av mamma och Gunilla! :D Hur glad blev inte jag då :D Den är ju fett snygg, trodde aldrig ja skulle få äga en sån eftersom dom är så sjukt dyra, Kenzas jackor. Men de va halva priset nu :) Ska bli så skönt att ha en riktig jacka eftersom Nelly snott min gamla skinjacka, som är fejk och inte lika snygg.. Ja har ju bara "sport" jackor typ, inte så kul kanske.
Men nu har jag en riktigt riktigt snygg jacka! :)

Är hemma i lägenheten nu och kikar på Greys Anatomy. Jag och Amanda skulle ut och rida idag men eftersom det vankas skitväder så bestämde vi att vi skulle avvakta lite och se hur det utvecklar sig. Började regna runt 4 men de verkar ha avtagit. Ja hade trott att de skulle bli värre, eftersom dom tom varnar för värsta hagelvädret på radion. Skulle vi åka ut och rida nu så kan ja ju lova att himlen öppnar sig när vi är ute, vilket inte är så jävla lockande eftersom jag redan håller på att bli förkyld. Har nog blivit lite smittad av min käre pojkvän. Man blir ju tydligen sjuk av att bada i florsjön ;P Jaja vi får se, måste iaf åka till stallet och kolla till hästarna å sådär.
Tänkte även sola senare, ja tappar ju allt mitt bruna skinn så måste fylla på med nytt :(

En fin bild som Amanda tog medans vi var och fotade Gubben :)


Måndag

Ja då har vi passerat ännu en helg.
Har knappt vart hemma nått dock, vilket kan vara rätt skönt ibland :)
I torsdags så hade jag ju städdag här hemma, och tvättade. Så de är iaf inte lika stökigt här, tror baby fick en chock när han klev in genom dörren ;)
Sen åkte vi iaf ut till Mohed på bilbingo med Jonas, Idah, Nisse, Frille och Johanna :)
Nisse och Jonas vann ju så de va ju bra att vår bil fick tuta lite ;P men en annan hade ju behövt vinna lite pengar också :( Skitbingo..
Slocknade ganska snabbt när vi kom hem sen :)

På fredagen så åkte jag och Tobbe ut till Mohed och gick ut med hundarna först, och sen vidare till klubben för att mäta muttrar eller nått på båten så Jonas kunde hämta ut nya på vägen ut dit sen.
Så skruvade dom och fixade till båten så dom kunde åka sen. Bra väder hade vi så de va skönt att hänga där hela dagen :)
Stannade på E-center på vägen hem och handlade lite, sen gjorde vi sallad till morgondagen när vi kom hem, även maränger ;) Mumma! Så mös vi till en film och tjockade oss. Priest såg vi, Skitbra film faktiskt :)

På Lördagen så blev de ännumera Klubbhäng. Satt mest och kollade när grabbarna drog upp nå grejer ur vattnet, såg tungt ut hehe ;P
Senare blev de lite båtåk också :) Skavis försökte sig på lite wakeboard han med ;P
Drog hem sen och duschade, och åkte ut och smörjde ansiktet på Lussi innan vi drog ut till Mohed igen för att grabbarna skulle dricka öl. Vi spelade Galenpanna och nå typ Charader aktigt spel, kul kul :) Sen åkte jag hem när grabbarna skulle dra vidare till nån fest. Jag orkar verkligen när jag är nykter själv, fett tråkig jag vet men skyller lite på mitt allmäntillstånd, jag ÄR tråkigt nu för tiden :(
Så tog Jonas fin Audi och åkte hem och sov en snabbis och sen åkte jag ut och hämtade fyllskallarna :)

Blev en jäävla sovmorgon på söndagen, när vi vaknade drog vi igång filmen Insidious, fett äcklig kan jag säga. Men bra :) Sen stack vi iväg på bio med Nisse och Mange :) Transformers, så jääävla bra filmer! Hoppas det kommer en till :D

Idag då, så har jag vart till läkare igen angående mitt hjärta.
Pratade lite och dom tog lite mer blodprover, denna gången räckte det inte med ett stick i fingret, fyfan va obehagligt det är att ta blod ur armvecket :/ ajaj
Skulle få remiss till nån hjärtläkare i bollnäs också som ska göra ultraljud på hjärtat för att utesluta att de är nått fel på just hjärtat. Eftersom läkaren tror att ja antagligen är stressad och har ångest typ, snackade om att ja skulle få tid hos en kurator eller va de heter, och kanske också få tabletter mot depression och ångest :S whaaat liksom. Men men kan ju inte fortsätta må så här iaf :P Ska vila lite nu, fett trött idag för ja hade svårt att somna om när hjärtat drog inatt.
Ska även fixa bild på Gubben så vi kan göra en tavla :)


Torsdag

Wohoo, ja har uppdaterat varenda dag den här veckan ;P Men gissar att de blir snålt efter idag ;P

Städade klart på gth igår, sköönt som fan att ha det gjort.
Idag är det tvättdag som gäller, ska även röja lite här hemma. Ser ju förjävligt ut faktiskt. Och de kan ju vara skönt att smygstarta städningen lite nu inför kommande flytt :P

Ska väll ut med äcklet nu först, innan jag drar igång med nått annat. Halv 3 ska jag även iväg och sola med Idah. Har man inte tid ( eller möjlighet att ligga ute, ja har ju ingen gräsmatta ) Så får man fusksola ;)

Ikväll kommer Honey hem och då ska vi väll iväg på Bilbingo om planerna inte har ändrats :) Bryr mig igentligen inte vad vi gör , ja lär ju ändå inte vinna nått :P Men men, vi får se vad som händer.


Onsdag

Gud vad jag är duktig på att uppdatera nu då.
Ska snart pallra mig iväg till gth och fortsätta städningen som jag påbörjade igår :P
Blev ju helt slut jag efter promenaden dit, trots att den är rätt kort.
Fick cp ont i hjärtat, ganska obehagligt. Eller hjärtat, de känns som hjärtat iaf men de är väll nått annat. Men ändå, sjukt jobbigt för jag orkar ju knappt röra mig, går ju inte att andas riktigt.
Så idag tar jag nog bilen tror jag..
Igår så käkade jag om mamma lunch på waynes iaf, där Amanda jobbar :)
och efter det åkte vi till guldaffären och kikade lite eftersom jag fick presentkort där av baby när jag fyllde år. Bättre sent än aldrig ;P
Jag är ju inte så mkt för smycken ja, typ halsband och sånt tjusigt som dom har mkt av där. Men jag hittade ett enkelt silverarmband och en matchande fotlänk som jag fick kortade och så köpte jag dom :) Passar mig bättre med sånt enkelt ;P
Nu måste jag bara få bruna ben så jag kan använda min fotlänk ;P

vill bara att dagen ska gååååå.

Tisdag

Godmorgon!
Vilken jävla dag det blev igår då.
Skulle ju städa jag men de blev inget av med de eftersom jag fick flänga fram och tillbaka hit för att förska fixa gps skiva till Mercan, och jag tror att jag måste ge upp nu :P
Hur får man plats med 3,5 GB på en CD med plats för 700 mb ? hm..

På kvällen igår så åkte vi iaf på Tutbingo med Birgitta och Amanda. Jag och Amanda satt fram och skrattade typ ihjäl oss åt vinpimplarna i baksätet, och inte vann vi nått heller.. Men nya tag på Torsdag när vi ska till Mohed och tuta! Fast då ska jag dit med Tobbe, Idah och Jonas :) Kommer ju bli katastrof haha, eftersom det spårade ganska rejält med svordommarna redan igår. Men men ;P

Idag då, ska jag städa iaf.
Funderar på om jag ska promenera till Gth eller ta bilen. Vore skönt med en promenad men jag vet inte om jag pallar, mitt hjärta kanske ger upp efter halva vägen och då blir de ganska jobbigt ;P Ska ju orka städa efter också. åååh , ja skulle vilja ha ett jobb. Men vet inte om ja orkar. Bara ett litet extra jobb med några dagar i veckan. Måste ju vila upp mig, ja har fortfarande svårt att andas och hjärtat känns ansträngt, men har ju inga pengar :( Vilket gör att jag inte kommer kunna släppa stressen, ond cirkel de här :(

Bara två dagar kvar :)

Måndag

Ja då var den här helgen över då.
Men den har vart skithärlig :) Vi har campat ute i Segersta från torsdag till söndag!
Inte haft det bästa vädret men de har inte gjort så mkt eftersom vi har haft ett förtält att sitta i ;P 
På fredagen åkte vi till Klubben så grabbarna fick åka lite ring. Vi har även fiskat, utan resultat eftersom de inte finns nå fisk i den sjön :P
Spelat en massa kort har vi gjort också, och andra spel och jag måste säga att jag är ganska så grym ;) Vann ju heeela tiden hehe ;) Nästan iaf, så en viss tobbelito blev lite grinig där ett tag ;P
I lördags så åkte vi hem allihopa till vågbro för att kolla på kevins race på tv. Stannade på vågbropizzan först och hämtade bakiskäk. Efter racet så åkte vi ut och kollade till Lussi så hon mådde bra och sen drog vi ut till Segersta igen :)
Igår så hade vi lite filmmys här hemma, och fettade oss med donken och popcorn mm.
Har börjat samla in donkenglas till vår nya lägenhet också, grymt goda att dricka ur ;)

Fipplar med Mercedes navigator nu, blir tokig på alla filer som finns. Helt plöstligt så blev en fil på 700 mb 3,5 gb när man packat upp den. Så ja ska prova printa ut bara del 4 på en skiva och se hur det fungerar. Finns ju 4 olika delar, så jag hade tänkt samla alla på en skiva eftersom jag inte vet vilken del Sverigekartorna ligger på. Men de får ju inte plats så börjar med del 4 och ser om det ens fungerar i en ML eftersom de inte fanns med på listan.
Så får jag ta tag i att leta fram Sverigedelen sen innan jag slösar 4 dvd skivor och så kanske det inte fungerar :P

Längtar till Torsdag redan :)


Nya pärlan :)


Skavis försökte öppna korvkiosk i Jonas bil ;)



Så jävla roligt att kolla på när andra åker ring!
Lägger ut alla bilder och filmer på fejjan senare :)


RSS 2.0