Tisdag

God morgon! 11- ute idag, yes jag installerade min nya termometer igår när jag kom hem :P Om de va bra eller dåligt vet jag inte haha ;P Men kan ju ändå vara bra att se hur kallt man ska klä sig.
Blev stek hemma i vågbro igår, mumma! Sen satte jag på lösnaglar på mamma innan jag åkte hem för att sova :)
Men kunde jag sova då? nja, ja har haft en jätteskum natt. Drömt massa jobbiga drömmar och bara vridit på mig hela tiden :P Alltså inte ett dugg utvilad idag.. Så jag är ju ganska glad ändå att jag slapp ta 7 tåget hehe.
Sitter på ett tåg nu iaf, lyckades släpa mig hit. Så idag är bara köra på och hårdplugga! Vi måste komma långt idag. Ja ska fan plugga ikväll också, inge despan ju :( smått tragiskt faktiskt, höjdpunkten på veckan annars ju. jaja :P

Hörs senare.

Måndag

Ja hej igen, min stackars blogg blir lidande av mitt händelserika liv haha.
Iaf har jag haft en väldigt aktiv helg. Fredagen var det fullt upp, stallet, bolaget, städning på gth, fixa stekoutfit, tagga för fest.
Som sagt så blev det inflyttnings/stekarfest i mohed i fredag. Började ganska lugnt med glajjor och rose. Sen vet jag inte vad som hände, allt var ganska lugnt, ingen direkt halsa sprit. Men jäklar vad det spårade ur! Sjuk jäkla fest. Ja han iaf åka därifrån innan spyorna började komma haha. Tror jag ? ja fy fan, aldrig mera stekarfest.

På lördagen så var man ganska sliten iaf. Jag brukar inte bli bakis men mådde sjukt illa och hade ont i skallen :P Mamma hämtade mig på morgonen så åkte vi och släppte ut hästarna, sen hem till vågbro och käka frukost. Donken till lunch sen med Bästa herr Nerstedt, vi satt nog en timme och surrade där :) sen till stallet, och vidare hem till lägenheten för en storsanering. Skönt att ha en bebolig lägenhet igen :)
Gästerna börjde väll rulla in strax efter 7, blev lite ölspel, noppning av jonas ögonbryn/ansikte hahaha. Drog till Olles kvart i 11, vi tänkte att vi skulle vara i god tid eftersom de brukar vara smockat när de är löningshelg, men de va nästan tomt när vi kom dit :P Så vi slapp ju köa big time iaf ;P Ramlade in ganska mycket folk sen iaf så blev en bra kväll :) Avslutade på soffan i mohed, där jag också tillbringade söndag förmiddag med att se på japanska silver fang :) Älska den serien! Lite skumt att höra de andra hundarna kalla silver för Gin bara ;P

Senare på kvällen så blev det Bio med Elina, Nisse och Jonas :) Harry Potter, vi alla tog en varsin stora menyn haha, snacka om tjockissöndag. Men de va vi värda, efter en hård helg ;) Filmen var skitbra iaf, och nu längtar vi efter andra delen :)

Måndag idag, och plugg står på schemat. Sitter på gth nu och försöker få ihop en enkät bla. Har mkt vi ska göra nu med uppsatsen i veckan också, så i morgon väntar en heldag i gävle!



Bästa bilden från Stekarfesten


Torsdag

Det är äntligen torsdag och den enda jag kan tänka på är Vampire Diaries ikväll ;D wohoooo

Men före det ska jag sitta och döda tid i skolan, och sen ska vi träffa våran lärare. Som toppen på allt så är tågrälsen mellan sundsvall och gävle avstängd. Så det går inga tåg alls mellan gävle och söderhamn. Några ersättningsbussar gick, men hem från gävle sen då??  Njaa, lät inte skitkul att de KANSKE inte gick några hem, de va tydligen väldigt ont om bussar :P
Som tur är så fick jag låna Kevins bil så det löste sig iaf. Eller tur och tur, inte hade jag gråtit om de var så att jag absolut inte Kunde ta mig till skolan idag ;) 

Men men, i morgon äre helg!


Onsdag

Godday!
Jäklar vad det stormar ute, fast det va värre i morse och inatt :S Ja har knappt sovit något innat för ja trodde taket skulle lossna. Va ganska glad över att jag inte bor kvar i gävle längre, på 5e våninge :P De hade kännts haha. När jag skulle kliva ut genom dörren här i morse så flög jag nästan ut för vinden slet tag i dörren, vilken syn. Jag hade även lite problem att ta mig från parkeringen till dörrarna på resecentrum, man flög nästan som Peter Pan hahaha, fast baklänges.. Inte okej att mitt tåg även var försenat, men jag är bara glad att de inte var ersättningsbussar istället för tåg. Då hade jag nog bangat, man läste ju att många bussar och lastbilar låg i dikena längs E4an eftersom de blåste av vägen :P haha tråkigt.

Men jag överlevde dagen iaf och vi fick en del gjort där vi satt och mös på Waynes :) I morgon ses vi igen, kl 11 ungefär och sen har vi helg :D Känns ganska bra. Och jag ser nästa fram emot de gånger vi ska ses nästa vecka, för vi har kommit på att vi ska sitta på 9an och plugga istället för att gå till skolan ;P Så kan vi dricka supergoooda Smoothies :D underbart!

Nu sitter jag iaf inne i värmen i vågbro, myser i soffan. Det känns ganska bra :) Har kollat på förra veckans avsnitt av Greys eftersom jag missade det pga av Sverige-Tyskland.(dock frivilligt) Men nuså är jag uppdaterad och redo för kvällens avsnitt :)

Btw, två veckor utan Despan !? :(


Tisdag

Goddagens! Idag har jag vart ledig, så sov otroligt skönt inatt ;D välbehövligt.
Men sen har jag pluggat idag skulle man kunna säga, min grupp förstår vad jag menar ;)
Har även hjälpt kevin lite med hans presentation :)

Nu sitter jag och Amanda och väntar på att kevin ska komma hem från träningen så vi kan äta :) Huuungrig nu vill jag lova :P Kollar på Anna Anka hahahaha, alltså hon är så elak. "fan va du äter" ;P ja dör.
I morgon äre skola igen så blir läggdags direkt efter depsan och cougar town :)

Haha ja läste den där nicoles blogg idag igen, och fan ja tror jag ska börja dricka wisky på tåget när jag åker till skolan ;D klockrent! "wisky ökar förbränningen"


Kväller

Dagen flöt på ganska bra ändå. Hur jobbigt det än är att kliva upp tidigt, så är jag otroligt glad över att jag har en sån rolig grupp, vi lyckas alltid flumma iväg och halft skratta ihjäl oss ;P

Vi var klara, eller vi bestämde oss för att vi inte kunde fokusera något mera så vi drog typ halv 3. Och självklart blåste det en massa snö i ansiktena på oss när vi gick. Också väldigt trevligt att bussen till Söderhamn var proppfull! Några fick tom sitta i trappen hela vägen, ja ska aldrig mer åka den bussen på måndagar iaf :P Jag som hade tänkt kolla på film när jag åkte hem, jag fick knappt plats att sitta, som många andra :P tur vi inte körde av vägen, de hade behövts många ambulanser då haha.

Jaja, nu kikar jag lite på topmodel, och senare tänker jag kanske se pensionärs jävlar om jag orkar vara vaken. Man får ju passa på eftersom vi tog oss lite sovmorgon i morgon :D Ååååh va det behövs! :)

haha juste kolla den här bloggen, alltså de är inte klokt vilka metoder de finns som man inte visste om :) ja är helt förundrad ja, speciellt det med glassen. Att man aldrig tänkt på de liksom ? --> Bloggen

Ha en trevlig måndagkväll allihopa :)


Måndag

Alltså idag är ingen bra dag. Tog emot så fruktansvärt mycket att kliva upp idag, så jävla less på mitt liv!
Jag behöver sooooooova. Har inte hunnit med något i helgen känns det som, tentaplugg, tenta, Okej fest, falun... Inte en ultimat helg :P Fortfarande ångest över nästa helg, jag skulle behöva vara nykter, stanna hemma och toffla med mig själv. Men det gååååår ju sällan till så, alldeles för tråkigt och mobbat att göra så istället för att hänga med ut på roligheter. Det är ju löningshelg också. Vilka bekymmer man har, måndagsbekymmer :P

Idag är det skola som gäller iaf, som alla jävla dagar i veckan. Så sjukt otaggad, det är så jävla jobbigt att kliva upp så här tidigt, orka 7 tåget liksom. Som för den delen också är proppfull jämt, nää men de är ju jätte kul att typ sitta i knä på folk man inte känner :P (Y) 

Usch, jag behöver något som gör mig glad. Något att se fram emot, men som inte ligger 6 månader bort..

Söndag

Godmorgon alla pigga och glada, om det finns några. Jag är då fan inte pigg hahaha. Sliten som få, och då var igår en relativt lugn kväll om man jämför med andra kvällar :P Jag har fett ont i huvudet och mår illa. Från och med nu ska jag alltid spy på natten innan jag sover haha, tror att man mår mkt bättre dagen efter sen ;P

Vi hamnade iaf ute i mohed, Otippat. Och där blev det en ganska lugn och stilla förfest, vi satt mest ner och snackade skit. Drog in på Olles sen i flera olika bilar, jag och Elina snabbast ofcourse ;)  Dansade och hade det trevligt där innan vi drog hem igen. Fan vad skönt att jag fick skjuts hem till vågbro, drömmen att vakna upp här ensam i sen säng faktiskt :) (Y)

Men jag tror att jag fan ska vara nykter ett tag nu, min kropp behöver det. Och min hjärna behöver det. Jag var så jäkla not cool igår kväll, och då har de gått för långt hehe. Skärpning! haha

Ja va händer idag då? Det snöar fortfarande, gillar vi inte.. Men vi har planer på att åka och titta på hocket i Falun, får se om jag hänger med. Måste fixa stallet innan men vet inte när jag törs köra bil, men juuuuuust ja vi har ju en alkomätare här hemma, Fint ;) Problem solved.




Jahaja

Det var den tentan det.
Det var så himla roligt att göra tenta idag så jag skrev skitdåligt med flit för att få göra om den en gång till, helt underbart!!

Ja strax efter 11 var jag hemma igen iaf, gjorde ett stopp på systemet så man har något att dricka ikväll om de skulle råka bli party någonstans.

Så ja vad händer ikväll då? det har vi inte sett än men nått måste jag göra iaf, orka sitta hemma de fick jag ju göra igår :P Sitta hemma i min ensamhet och se stackars Andreas åka ur Idol :( Jay var ju tydligen favorit igår, och Ja jag tyckte också att han var grym. Men men, man har ju fått läsa lite saker idag. Så jag säger så här jag, om Andreas också hade tagit lite droger kanske de hade gått bättre för han med ? haha nä men han va ju så himla bra ändå, allt beror på låtvalet.

Ja nä ska man göra nå nytta kanske, ska städa i köket, tvätta lite och fixa stallet. Han ju inte göra det i morse :P hehe


Lördag

Godmorgon! Är det inte helt underbart att kliva upp i tid på lördagar ? Nja.

Men men, bara att köra på. Ska åka till stallet först och släppa ut pållarna, och sen vidare till Gävle för lite stress tenta. Kommer nog gå åt helvete för jag har redan glömt bort allt jag nötte in i går, en snabb repetion nu då kanske innan jag faar.
Blev en udda frukost idag, eftersom jag inte är hemma. Fick ta vad som fanns i huset ;P Rostade mackor och varm mjölk haha. Men de funkar ju det med :P Näe de här går inte, Wish me luck!



Tråkig morgonfrilla ? hahahaha
Inte heller ett tråkigt sugrör, partysugrör.
Ska lägga över lite new music på minnsekortet nu så jag kan poppa i bilen ;)


Alltså näääe

Plugga på en fredag är ingen hit och inte går de nått vidare heller. Tentan i morgon kommer jag få använda mitt sjätte sinne för att klara. Men justja, ja har inget sjätte sinne ?! :O  snyggt

Oskönt att jag måste använda datorn för att plugga ( har ju inga antecknigar om stress eftersom jag tappat bort de blocket ) Det är väldigt svårt att hålla sig borta från fejjan bla haha.
Har kollat igenom lite bilder och jäklar vad jag längtar till nästa säsong börjar! :D Sommaren är tiden jag lever för, på vinter dör jag lite smått. Förra sommaren var ju helt underbar, lärde känna ett nytt roligt team och vi hade iaf bra väder ibland och man blev lite brun ;)













This time baby, I´ll be Bulletproof



haha ja va säger man

Håret blev inte jättedåligt, men jag tycker nog allt att det skiftar lite i gult och blått :P
Hoppas ingen annan har lika bra färgseende som jag ;) Orkar nog nämligen inte göra om det, är jäkligt smärtsamt att bleka håret faktiskt,  Info för er som inte visste det.

Nu har jag iaf sett första avsnittet av vampire diaries, alltså av säsong 2. Och faaan va spännande, men så jäkla synd om Damon. Nu har han ställt till det iaf, eller de va ju inte han från början. Men men, spännande att följa den här säsongen nu på torsdagar kl 8 :D Nu har jag bra tv 3 dagar i veckan ;)

Dags att ta tag i plugget nuuuu.


Fredag

Godmorgon, och ooooh vilken härlig sovmorgon jag tog idag! klev inte upp ur sängen förns halv 10 :D
Loveli.

Har duschat nu, eftersom jag sov med hårinpackning igår (blekte ju utväxten). Och jag är nervös över att ta av mig handduken som jag har på huvudet :S haha. Jag fick en känsla av att det inte blev så bra som det brukar. Såg att det var lite missat precis i hårfästet runt typ öronen, så där är det mörkare. Även att det såg gult ut så jag stoppade i lite silverschampoo. Så nu är jag rädd att jag har blivit blå istället haha. Det kan ju aldrig bli bara helt perfekt, de fattar man ju :P Men men, ja får se sen när jag ska blåsa det om jag kanske behöver köpa en till blekning och dutta i lite på några ställen, och tills dess har jag ju min stekiga mössa som jag kan gömma mig under. Jag trivs så bra i den att jag överväger att ha den nästa gång jag går på krogen ;) Fatta va skönt, behöver man inte fixa håret och kamma sig osv. Fast iofs så är det sällan jag gör det ändå, Lat.com.

Jaja, medans jag satt med färgen i så kollade jag iaf på sista avsnittet på säsong 1 av vampire diaries :) Späääännande så jag nästan dog. Ska se första avsnittet på säsong 2 idag tänkte jag, en paus i pluggandet :) Världens bästa serie jag är helt såld. Och kär i Damon, mjau liksom ;)

Nä nu ska jag ta tag i mitt liv. Stallet först och sen hem till stackars Parillan som är ensam i vågbro. De andra har ju åkt till Egypten de jäklarna! Plugg som står för resten av dagen, tenta kl 9 i morgon. Underbart!






Fotboll

Vilken seeeeg dag! Inte fick vi mkt gjort heller :P
Gick lite för sent också så jag typ precis missade tåget hem, så jag fick vänta över en timme på bussen som fick tidigast efter de tåget. Skitkul att gå omkring ensam i gävle, verkligen! Men jag gick på clasohlson och köpte en termometer, Där inne kan man gå å strosa länge, skitkul med teknikprylar! :) Sen gick jag på stadium och köpte en mössa, Röd :D me likeeee

Nu blir det fotbollskik här hemma, Greys får ja hoppa idag och se reprisen på söndag. Det är ju ändå Sverige-Tyskland, kan man ju inte missa :)


Onsdag

Fan va veckan går seegt, men nu är jag iaf mer än halvvägs :)
Ruskigt kallt ute idag, eller igentligen inte jämfört med vad som kommer. Men alldeles för kallt för att vara ute och promenera :/ Det är fan omöjligt att inte frysa, hur mkt man än klär på sig. Jag har liksom redan börjat med långkallingar, så det blir ju täckbyxor när de blir ännu kallare iaf :P Läckert!

Sitter i skolan nu iaf, vilken dröm att äntligen vara framme och få kliva in i värmen! Väntar på Magda som kommer snart så ska vi iväg på lektion. Söka artiklar, fun!
Vi måste även ta tag i våran jäkla uppgift, våra tidigare ideer verkar ju inte funka alls så vi måste tänka om helt. Därmed också göra om vårt PM2 som ska vara inne idag före kl 1! När ska vi hinna med det ?? damn att allt ska vara så komplicerat. I morgon äre helg iaf, efter seminariet på förmiddagen så åker vi hem. Fredagen ska spenderas med stressplugg inför tentan på Lördag.. (Y)


Tänk om man hade fått legat under täcket med världens sötaste lilla äckel nu istället..



Tisdag

Godmorgon, vilken underbaaar dag.
Eller inte, det va sjukt segt att kliva upp idag. Hua, men men har man inget val så har man inte. Men de kunde ju ha underlättat lite om dom iaf hade sandat gångvägarna i gävle. Seriöst jag kan inte hjälpa det men det flyger ur mig massa fula ord varje gång jag halkar till, och headset på det är kanske inte hit. Men jag skyller på gävle kommun...

Har iaf inte uppdaterat på braaa länge, ja har mina stunder liksom ;P Lussi fick nya skor i fredag, toppen! :)
Och på lördagen som först såg ut att bli en väldigt lugn dag, så åkte vi istället ut till mohed och badade tunna och festade en del. Eller ganska rejält faktiskt. Jag spårade ur totalt iaf på slutet där.... Vafan hände inne på krogen ?? de har jag ingen aning om, mitt minne kom tillbaka när vi gick ut från Olles. Tog bussen ut till mohed och vi hade inte ens sån trevlig kväll där. Riktigt läskigt slut fick den :/ Tur att det gick så pass bra som de gjorde ändå, det kunde ha slutat mycket värre om man säger så.. usch

Bra sliten på söndagen var man också, försökte äta donken men det gick väll sådär  :P Körde nog rattfull hela dagen också, var ju farsdag så jag åkte ut till farmor och farfar i sandarne, käkade på sibylla före det med pappa också. Riktig tjockisdag! haha.

Men nu är man tillbaka till vardagen igen iaf, skola skola skola. Men vi ska se till att vi får vara lediga på fredag för då måste jag plugga till tentan som jag har på lördag (Y) Toppen! Hoppas denna dagen går foooooort!



Hahahaha men är man nå dryg då??


Torsdag

GOddagens, blev en ledig dag idag. Jag smartass som jag är åkte ju samma tid som jag brukar alltså de tar inte så lång tid att åka till tåget. Men nu är det ju så att de är ganska fucking mycket snö ute, och halkigt. Så det tog lite längre tid att typ komma bort från parkeringen..... Så jag missade tåget precis..
Men men, what to do ?

Nu har jag iaf vinterdäck på bilen. Mina old ones men de får duga ett år till. Det går ju att köra på sommardäck med, när man väl har kommit upp i fart, och bara man låter bli att bromsa eller svänga hehe. Men nu kanske jag kan göra sånna saker med, wihoo ;)

Ska åka och köpa vinterpack skor till Lussi sen också. Hoppas dom har allt sånt hemma annars bryter jag ihop... Hon har ju fan tappat en sko så de är ganska brottom att hon får nya nu, ser förjävligt ut på de andra fötterna med eftersom jag är en sån dålig hästägare som glömmer bort att skorna har suttit på skitlänge... fy skäms hehe ;P

gnäll gnäll gnäll

men vad kan man annat göra ? Vilket baaajsväder det är vi lever i.
Alltså mina fötter kommer för det första aldrig mer att torka, inte så heller mina uggs. Och jag hatar verkligen att vara blöt om fötterna, de är så äckligt.
Och att köra bil i den här jävla snön är ju drömmen det.! Hur kan man inte bli helt hysterisk när man gasar och det händer ????? INGENTING!! alltså gaaaah, kunde jag skulle jag köra över mig själv sånna gånger så man slipper lida i denna jävla snöö. Skulle parkera i carporten i vågbro nu för att husbilen skulle kunna komma in, så jag backade ut på vändplan, bara liiite för att kunna köra in i carporten. Men vad händer då när jag ska köra framåt sen? Nada självklart. Jag vet inte hur länge jag höll på, men jag backade ända ner till gatan där de inte lutar uppåt, och jag kom INTE upp! Så nu står jag typ snett över halva vändplan med nosen "neråt". Det fanns inget annat att göra. Jag ser inte fram emot att åka hem sen, om jag ens kommer någon vart. För då ska jag åka och leta parkering också, någonstans i kommun.. eftersom det är datumparkering får jag inte parkera på gatan utanför mig (Y) Älskar vintern, Verkligen!

Åh btw, mitt mobila bredband har fuckat ur också. Vem ska ja bli hysterisk på då?? åå döda mig haha.


Onsdag

Ingen god morgon idag, en jävla cp morgon måste jag säga.
Alltså det är helt omöjligt att vara positiv och glad sånna här dagar.
Till att börja med så missade jag slutet på despan igår för att jag somnade, tack vare en fucking lång jävla skoldag. (Y)
Sen var jag så jäkla trött i morse så jag kunde börja grina. Och vad ser jag när jag tittar ut? jo att det fortfarande är snöstorm! Och dom sa ju på vädret att det skulle frysa på under natten. Så jag packade på mig täckbrallor, tog tom med mig skidglasögon eftersom det var omöjligt att se någonting igår när jag gick från skolan. mm toppen toppen. Gick inte skitbra att köra till tåget heller, höll nästan på att missa det. Gick inte ens att komma framåt, fast det var plan mark. Helt sjuk! Det var som att köra på snor, ja tror fan inte ens de hade hjälpt ifall jag hade haft vinterdäck. Åkte på breställ i rondellen vid resecentrum också, på 2an! Lugna sig nu liksom, det gick i slowmotion...
Ja och när jag kommer till gävle, då fan regnar det! Snöblandat iaf, så det är ju plaskblött överallt! Vilken tur att jag tog täckbrallor och skor över huvudtaget. Dom kunde jag ju ha skippat eftersom jag vart dyngsur om fötterna direkt.. Ja alltså fyfan jag är så jävla förbannad nu så jag skulle kunna slå ihjäl någon! Nu hoppas jag på fan att den här dagen var värd allt besvär.

Och snälla kan alla som går förbi mig när jag sitter här i korridoren sluta glo! Alltså vafan har jag ett banaskal i pannan eller? Skulle ja kunna ha föresten för jag glömde kolla mig i spegeln idag.


åh en sån dag

Fyfan, sjukt trött är en underdrift idag. Vilken jäkla skoldag! I morgon väntar ännu en heldag....... bläää
När vi var inne på andra delen av dagen så såg vi att den omtalade snöstormen hade nått gävle :S Hua, alltså dom skämtar inte heller. Jag var så jävla nära att bara lägga mig ner och grina, fan den värsta promenaden jag någonsin gjort. Jag var några cm ifrån att gå in i en bil som höll på att backa ut från en infart också, för att jag inte såg någonting för att snö som blåste i mina ögon. Dom i den bilen lär ju ha trott att jag rökt på eller nått hahahha. Nä fyfan, han precis med tåget hem också, det gick typ några sekunder efter jag hade satt mig ner. Mådde så sjukt dåligt sen när jag kom till söderhamn, blöt, kall, trött och hungrig. Svinont i magen :P Nä fyfan ingen bra dag hehe.
Men de kändes lite bättre efter jag hade vart istallet och fick åka hem och ta på mig torra kläder. I morgon blir det täckisar och skidglasögen iaf, de är då ett som är säkert. Att ja kommer se ut som en idiot kan de vara värt.

Sitter i soffan i vågbro nu, är hundvakt eftersom alla utom kevin har åkt till uppsala med husbilen. Kevin vet jag inte vart han är, inte i något dike hoppas jag. Men lite småskönt att ha tvn för sig själv så jag slipper kolla på nån jävla fotbollsmatch mellan två länder ingen har hört talas om typ.. Kevins bästa nöje att se på de alla andra absolut inte vill se (Y)

Jaja, om en halvtimme kommer jag bli lite muntrare iaf :) Då äre Despan!! Och sen cougartown ;D

Ha en bra kväll allihopa i snöstormen.

Tisdag

God morgon, vilken underbar daaaaag! Nooot
Så sjukt otaggad på skola så det finns inte......... Men bara att härda ut, snart är jag halvvägs.

Vilken sjuk dröm jag hade, eller inte sjuk igentligen. Men jag orkar inte, så himla onödigt.


you always want what you cant have.

Nä nu måste jag skynda mig att dricka upp tet (stava?) och skynda mig. För ni vet jag måste ju med 7 tåget fast jag inte börjar förns 9.15 (Y) Just lovely!

 

 


bläää

Jag har så jäkla tråkigt. Men ändå är jag för trött för att göra nått. Borde åka och köpa korn men det orkar jag inte. Fast jag måste ändå göra de för hästen har helt slut på mat nu, de dammar i kornlådan...

Läste att de ska bli sjukt kallt och blåsigt nu också, typ inatt. Fast vet inte om de kommer "ända" upp hit men förmodligen.. Ja kommer väll må som ett fryst broccoli i morgon när jag ska gå till skolan (Y) .
Tydligen så ska den här veckan bli sjukt jobbig också, jag orkar fan inte. Tar ut eländet helt i förskott och blir skitless. Ska man behöva önska lite i smyg att man krockar med bilen så man inte kan gå i skolan ? haha Sjuka tankar..

Näääääe men underbart. Ge mig helg!




Hahahahaha ja orkar inte med handen ?!


Måndag

En ledig måndag, wohoooo! Välbehövligt säger jag, även fast jag klev upp rätt tidigt idag för att göra klart plugget och skicka det till Nathalie. Men nu är det inlämnat iaf :)

Blev ju en jäkla halloweenfest i lördags iaf :) Alla va utklädda och de var en grymt bra förfest. Vi lyckades seg oss så vi fick köa in på statt trots att vi var fan granne och såg kön. Smart! Men vi kom in iaf och dansade och hade kul :) Lite trångt bara, och golvet sviktade haha.
Slapp sova ensam också för Jonas ville inte att jag skulle bli våldtagen haha, omtänksam han. eller så tyckte han bara att de va fullt hemma hos han så han blev av med en person iaf som hade tänkt sova hos honom.

Blev pizza på söndagen med gänget, fast jag åt ingen pizza för jag gillar inte pizza. Men vi satt och skrattade och snackade skit i 3 timmar iaf, stackars personalen på den pizzan.

Sen blev jag upphämtad av mamma och co. Vi blev bjudna på spagetti och köttfärssås i våbro och sen satte jag mig och pluggade. På kvällen så åkte vi ut till Blågårn för en skräckfilmskväll. Och fan i helvete vilken äcklig jävla film! Ja va seriöst nervös när jag skulle sova sen jag :S hahahaha Men lyckades somna tillslut iaf, men hade tvn på på ganska hög volym för att jag inte skulle höra massa konstiga saker så jag sov ganska dåligt. Man blir störd liksom hehe ;P  Jaja, vi tar nya tag nästa helg tycker jag ;) Splice vill jag se höhö .


Half way

Yes jag har kommit nästan halvvägs av den här dagen, eller kanske inte haha.
Har bara städat på Gth och vart i stallet. Resten is left to do :P
Ska ta tag i min lägenhet nu, men det tar emot big time! Alltså ni kan inte ens föreställa er hur jävla stökigt det är här, Vidrigt!
Men men, det kommer vara så underbart att lägga sig ikväll om jag slipper skotta mig fram :)

Måste åka iväg och handla rekvisita till i morgon sen, och Korn får jag inte glömma.

Ikväll blir det Idolmys i vågbro, ska dit och städa ur datarummet med. Sjöbergs kommer också så jag tänkte baka lite apfelstrude ;P Mums! Ska hinna med lite plugg mitt i allting också (Y)

Men jag längtar ju ihjäl mig till i morgon så är lite svårt att fokusera ;)


Fredag

God morgon! Igår la jag mig sjukt tidigt haha. Ifall ni undrade ;P
Nä men ja va ju så jävla trött efter skolan, är som sagt inte gjord för att kliva upp kl 5 :P
Men det gick fort i skolan iaf, så himla fort att det fan va  meningslöst att ens åka dit. Tror resten av klassen håller med mig om att uppgiften, och framförallt redovisningen av den Sööööög! Men men, inte vi som bestämmer.
Gick ner på stan efter de iaf, och vandrade omkring lite i väntan på mamma och mormor. Men så började det regna, Inte kul.
Men jag höll mig inne på Gina och fick med mig en stickad tröja hem :) Myys, den kostade 199 kr och de kunde jag unna mig tycker jag. Hur ofta köper jag kläder liksom ? Never.
När vi kom hem till söderhamn så hämtade Kevin och Amanda upp mig så åkte vi runt och kikade på lite halloween saker. Vi har ideer nu iaf, till Kevin och Emil. Jag och amanda  är ju typ redan klara, Typ haha.
Lär ju kanske inte vinna bäst utklädnad men huvudsaken man inte kommer i vanliga kläder iaf, för då är man fett tråkig.

Nu är jag uppe iaf, och redo för en hel dag av massa måsten! Ska börja med att städa på gth. Sen har jag stallet att ta itu med, men jag hinner inte rida. Ska fixa lite saker till outfiten i morgon och så MÅSTE jag städa undan hemma. Det ser ut så illa så det svider i ögonen när man ser sig omkring här. Men jag har fått hjälp att stöka till, och den hjälpen heter lilla äcklet! Han kommer dock inte hjälpa mig att städa :P

 



Så här läcker var jag förra året, svårt att toppa de i år haha ;)


Torsdag

En dag närmare helgen, Tack och loooov!
Alltså jag kommer aldrig att vänja mig vid att kliva upp så här tidig, never ever.
Och just den här veckan är de extra tugnt, trots att jag haft två dagar att "vila" upp mig. Jag har haft ont i huvudet i tre dagar, typ migrän. Sjukt jobbigt, och det har fortfarande inte släppt. Idag mår jag illa också, och det svider i bröstet. Kanske magkatarr eller nått ? Hursom helst dryyygt :P

Ska packa mig iväg till tåget snart iaf, tror att det regnar ute så jag kanske inte ska ta ulljackan idag. Är redan fucking förkyld så vill inte att de ska bli värre :P Uscha vilken pissdag! Känns också som att den här redovsingen är helt onödig, vi har redan haft så jävla många om fan samma saker. Nu ska jag få veta på vilka företag man har mest ont i ryggen typ (Y) Bläää, ja tror fan jag aldrig har vaknat så här tidigt och vart på bra humör :P
Skönt att jag slipper åka tåg hem iaf, för då får jag åka med mamma och mormor. Ska gå ner på stan efter skolan nån timme och driva runta medans jag väntar på att de ska bli klara på sjukhuset. Ska kolla på den där skämt affären eller va de är, efter nå halloween inspiration. Jag har ju typ nästan bestämt mig vad jag ska vara, men man kan ju alltid ändra sig :P hehe

Ha en bra dag alla ni lyckliga som får sova till iaf 8 idag haha!

Hujedamig

Nu var det länge sen det hände något här, måste skynda mig att uppdatera innan det blir en hel vecka (imorgon alltså).
Ja i helgen så va vi iaf hem till J-O och hälsade på. Badade lite tunna på fredagen och hade det trevligt, sen på lördagen så blev det party och utgång i Lidköping. Där på krogen så var självaste Sean Banan och uppträdde också, alltså ganska packat med folk.. Men de va kul :)
På söndagen var vi sega, men pallrade oss ut till en övergivet hus och kikade lite, sen hem och drog igenom två skräckfilmer och svullade chips :) Perfekt söndag.
Kom iväg ganska sent så det blev direkt sängen när vi kom hem till Ida och Kristofer. Jag sov över där så jag inte behövde åka 2 timmar hem till söderhamn när jag ändå hade tenta i Gävle tidigt på morgonen.
Tentan klarade jag btw, iaf cykeldelen :) Grymt skönt! Den andra vet vi ju inte än, men den är de inte hela världen om man får göra om hehe, tog typ 10 min.

Annars har man ju nästan haft lov i veckan, förutom att man har fått plugga hemma på den enskilda uppgiften. Men den ska in senast på måndag så ja orkar inte råplugga på den. Jag är helt slut som människa så jag behöver ta de lugnt lite för att inte lessna på livet och ta till snaran. Nä men typ, sjukt less. Och får fan rysningar när jag tänker på nästa kurs, som jag inte ens har någon aning om hur vi går eller nånting förutom de andra har sagt. Jag har som vanligt inte fått hem någon info om den, jag får typ bara varannan hemskickad av någon konstig anledning ?? (Y)

Ska väll plugga vidare nu iaf, innan Greys börjar för då blir de paus :) I morgon har vi redovisning på förmiddagen så jag ska med 7 tåget. Ser jag fram emot!!

Föresten, jag söker pojkvän. Någon frivillig som vill mysa med mig om kvällarna ? Jag är väldigt anpassningsbar.









RSS 2.0