en dag närmare

ja uscha ja kan knappt sova om nätterna för ja är så pirrig :D längtar som en tok :) Känns helt overkligt :D Ska nog ta och åka till gth nu och kolla mitt brev som ja hade fått. Det är säkert sånt här på arbetsförmedlingen som ja måste gå på. Hoppas ja inte har missat nått bara om de har vart nått nu på morgonen eller igår :S Då blir det lite pinsamt att ja måste åka dit sen och få hjälp att fylla i en sån här blankett så jag får pengar :P Är ju meningen att ja ska vara med på alla aktiviteter hehe. Så länge ja inte har nått jobb iaf. Nån som har ett jobb åt mig ? haha

så himlans glad idag

Hihi ja :)

Nu har jag vart och käkat lunch med mamma och Gunilla, Skönt att komma hemifrån :)
Sen nu har ja vart duktig och städat ur kylskåpet, Rensat ut precis allting ! slängt allt som är gammalt och tvättat heeela kylen. Ja är bara för grym ;D Så nu är det iofs inte så mkt saker kvar i kylen haha, men det står fint och prydligt iaf ;)

Nu funderar jag på att vara ännu mera duktig också. Ska åka och hälsa på min kära häst som Carina har haft i helgen. Tänkte även ut och rida en sväng :) Tror ja Pullan blir glad av :D


Ett stort smaaaajl  


tv trött dag

Ja vi kom hem ganska sent inatt hehe, efter 1 iaf. Och ja klev upp när dom andra var upp och härjade. Kom på att ja måste springa upp och kolla på lappen så ja inte hade nått på arbetsförmedlingen idag, men min lapp med aktiviteter räckte bara till förra veckan och ja har inte fått nån ny va ja vet så inte mycket att göra åt . tyvär :/ haha ;)

Gud va ja är pirrig ! hör av dig nångång dåååå :D

på väg hem

nu är denna helg avklarad.
Jävla skithelg. man orkar knappt ta upp ens vad som hände.
Bilen gick inge vidare med all extra vikt på som han hade för att han vann förra helgen. Så han vart typ sist. Helt ifrånåkt. Slutade på en 10e eller 11e plats. vi orkade inte ens kolla de ordentligt. Spelade ingen roll för han vart inte på pallen totalt som vi hade hoppats på. Skönt att kunna vara på pallen som förstaåring. Men icke då, vart en fjärdeplats..

Nu är vi påväg hem till kära söderhamn igen. SItter fram med mamma nu ja som har super värme på där man har fötterna. Så min ena fot är nog smält nu, börjar tappa känseln..



skit dag

ja vilken jävla skitdag!
Tretton i morgon, helt lysande ! dom har kommit på att det är fel på bilen nu, även att växelspaken hoppar ur om man har trean i så då måste han sitta och hålla i den. Ett av fele hehe. Dom andra förstår ja mig inte på :P
Men trots all denna skit så har iaf Kevin humöret uppe :) jäkla unge, vi andra är mordiska vi haha !


Nu så är det mysdags i husbilen :) Har varit och käkat i tältet med allihopa, Lenis gör så god mat :) Nu sitter vi och försöker få upp värmen i kroppen här ;P Tackar gud varje minut att ingen har dragit ur våran sladd än heller :D ström ström ström = data data data ;)



Mantorp

Kevin fixade ström åt oss igår. Sprang upp med sladden (sladdarna, vi fick skarva rätt ordentligt) till Ferraris eldosa haha . Så där sitter i nu tills nån drar ur oss. Igår så hände inte så mycket här iaf. Bara bygga tält i stort sett och förbereda. Han skriva lite om förmiddagen på bilddagboken igår iaf.
Jag och mamma fick låna Roberts bmw och åka bort på City Gross och handla lite.
Även att jag hittade ett par lila strumpbyxor där ;) som jag har letat efter sånna som ska vara precis så jag vill liksom. Jag tror ja hittade rätt där inne ;D tunna och fina.
Nu har man fixat sig lite snygg, och sitter i husbilen och glor bara. Ska ut senare och kika lite, kevin ska köra första kvalet kl 13 typ.


vad är det för fel ?

PÅ MSN ?! jag blir ju fan vansinnig !

och parilla åt upp min hamburgare :(  vart bara bottenbrödet kvar.

highway to Mantorp

idag så har ja vart på resurscentrum igeen. Fast det va ganska kul idag iaf :)  Kom fram till att jag och tobias tydligen skulle passa som modeller (?) haha
Sen på slutet så fick vi ett grupp arbete. Jag var i grupp med tobias och erik och vi skulle komma på fördelar med att jobba på mc donalds haha ! eller typ lyfta fram jobbet iaf så att folk skulle vilja jobba där. Det va inte det lättaste. Men den andra gruppen hade graventrepenör elle va det heter. Kanske lite värre haha ;P
Åkte och käkade på Gth efter vi var klara med våran uppgift. Donken vart det haha ! sen åkte jag på kappahl och handla lite höst mys och annat nödvändigt. Stallet efter det, mockade åt båda hästarna för Carina ska ju få ta hand om våran plupp i nåra dagar nu så ja kände att ja ville vara snäll ;P Efter stallet åkte jag och solade också, kunde behövas ! synd att jag är albino så det hjälpte tyvär inte. lika vit som innen :(

Men nu är vi iallafall på väg :) Sitter i husbilen nu jag med mamma. Vi har lämnat Brovallen typ nyss. Där som trailern står så stefan och kevin åker i den nu . Skönt att det inte är så långt till Mantorp iaf :)


ensam och övergiven

Så känner jag mig nu. Bara hundarna som sällskap, dom små liven. Fast dom ligger nere i min säng skulle ja tro, och jag sitter här och ser på filip och fredrik. Har även gjort typ "läxa". Skulle skriva upp hur arbetsmarknaden ser ut överallt. Försökte göra en sammanfattning av nått slag men vet inte hur bra det blev haha . Ja kanske inte riktigt fattade uppgiften.. Har även prata med Emelie i telefon :) jätte kul :D Hon fick svara på lite frågor som ja också hade i "läxa". Frågor om mig haha.

Nä fy fan. Jag måste sluta läsa horoskop !!
Mitt: Du kommer att träffa en gammal kärlek och kanske avsluta vissa saker.

Ditt: Du kommer få tillbaka gamla problem på det privata planet.

Mina egna förkortningar hehe. Men fy fan, va konstigt det känns :S inte alls bra. Ja måste sluta vara så här ! Men ja kan inte rå för det, efter den där gången så kan ja inte riktigt slappna av.. tråkigt :P

Nä nu blir det nog sängen för mig. Gnatt

Brinner i bromsarna

Idag så har ja inte vart på resurscentrum så himlans länge iaf. Skulle ju till ungdomsmottagningen och det gick fint där hehe .
Efter det så åkte jag, mamma, amanda och kevin på tacobaren och käkade :) mums.
Och efter det så var det äntligen dags för mig att färga mitt hår ! :D det va skönt skönt :)
Nu är det bara Stallet kvar för idag. Skulle kanske försöka rida lite, vi åker ju förmodligen bort i morgon. Om det visar sig att Stefan lyckades med att laga bromsarna på husbilen. Dom nästan brann i förrgår efter Stefan hade kört med den. Bromsarna ligger på eller nått sånt fel. Går det inte att laga så blir det nog inge Mantorp för oss andra. Då får Stefan och Kevin åka ner själva. A det visar sig i morgon :) Dom ska nog ut och åka med den ikväll och kolla läget.


Intressetest

Typ hela dagen har handlat om intressen. Suck ! Ja har ju typ inga fritidsintressen. Ja vet bara vad jag gör på fritiden i nuläget. Men sen finns det ju annat ja hellre gjorde. Typ ja skulle kunna shoppa jämt, om ja hade pengar. Ja tycker det är lite trist att lista ut vad man ska jobba med genom att kolla va man har för fritidsintressen. Bara för att jag Har en häst betyder inte det att jag Vill jobba med hästar. Ja menar alla som har hund eller katt tänker väll inte bli veterinär ?! eller har ja fel ?  Aah, Less!

I morgon så ska jag dit igen, på resurscentrum alltså. Fast bara en kort stund för kl 10 ska ja till ungdomsmottagningen och kolla lite. Behövde inte komma tillbaka sen. Kl 15 ska jag även till frissan också, Fixa skallen lite :D Känns som att det kunde vara dags haha !

Nu har jag städat i vardagsrummet. Tyckte det var vädligt duktigt av mig eftersom alla prylar som låg överallt inte är mina men ja plockade ändå upp dom, så nu belönar jag mig med lite data tid och Coca Cola :) Men bara tills mammsen kommer hem, då ska vi åka iväg och hämta lite mera spån på vårat hemliga spånställe ;) hehe



Kväller

Idag, eller nu på kvällen så har ja gjort sån här mjuk pepparkaka ! Och det vart faktiskt gott också :D fan va grym ja är !
Nu sitter vi och kollar på csi. Handlar om kamphundar .. Usch och fyfan alltså ! Folk som håller på med hundkamp borde skjutas allihopa. En kroppsdel i taget så det blir riktigt plågsamt ! helt sjukt. Ja har verkligen ingenting över för djurplågare. 





Hur kan man plåga en sån här till att börja kampa ?!?

Britney Spears

Idag så har jag klivit upp rätt tidigt för en gångs skull. Är med i nån vägledningsgrupp på Resurscentrum så ska dit hela 8.30 hela veckan. Jag hoppas verkligen att det ger mig lite klarhet i vad ja vill göra med mitt liv. Är verkligen helt vilsen nu (?)


Var iaf iväg och käkade lunch med mamma efter det. ÅKte runt i hela stan och kollade vad vi var sugna på men det var ju fullt med folk typ överaaallt. På aspendos såg vi  Mats, i rensam bilen ;)  tjockat pizza.
Slutade iaf med att vi åt på sibylla där det inte var så mycket folk.


Nu sitter jag hemma och tittar på E kanalen. Det handlar om Britney Spears. Stackars människa ! Hur orkar folk bara vägra låta henne vara ifred ? Ska hon behöva ta livet av sig innan hon får lugn och ro? Det borde vara förbjudet att vara papparazzi!



Härligt väder idag :D


 


hål i väggen

nu är det återigen söndag.
Jag gillar ICKE söndagar..

Men har iaf vart en riktig myshelg :) Har inte vart många timmar som vi inte har umgåtts, Det är så det ska vara :D
Bra också med tanke på att vi inte kommer att träffas på två veckor nu :/ Jag ska ju till Mantorp på Stcc finalen nästan helg. Så blir svårt att träffas då när han kommer upp och jag åker ner .. Ge mig två Snaaaabbbbaa veckor nu, och en jätte rolig helg så tiden går fort :)

Nu sitter jag i min ensamhet ( kevin vart ju sur och gick till sitt rum ) och tittar på tv. Väntar på att Hål i väggen ska börja, Grymt kul program ;D funderar också på att göra mig lite popcorn. Har ju cocelicola här hemma :) yeees.





Jag vill ju så gärna ha en sån här liten sötnos !  Har hittat jätte fina som är leveransklara nu, Men i Malmö ! som alltid. Jag vågar inte ringa dit och höra om vissa saker heller. Hur tusan ska ja förstå vad karln säger liksom ? nä du..
Nån som vill ringa Åt mig ?





seglördag

jaooo,
Det har blivit mycket med sömn idag iaf, sen lite Dollar och sen hem. Där blev det tv haha . Jag som skulle åka och rida men det förstog väll jag också att ja skulle lata bort hela dagen :P

Ikväll så äre filmkväll hos Joooownas iaf ; ) Med nya FET tvn ! Undrar ja va det blir för film då?

Nä nu får det bannemig bli stallet..

äntligen Fredag

Jajjemen. Har hunnit med att städa hallen här idag, sov inte så himla länge ;P Sen åkte jag och Ferrari till stan och bokade färgnings tid till mig :) och sen vidare till Gth där det vart lite bus med en lite pudel flicka :) Jag och mamma åkte på trädgårdsbaren sen och åt lunch, Kycklig sallad :) mums
Sen efter ett tag till på gth så vart man ju trött på det, så ja åkte hem och nu har ja målat mina tånaglar haha . Måste åka och sola snaaart, även stallet. Funderar om ja ska ta båda sakerna på samma sväng. Orkar nog inte rida ändå för har sjukt ont i ryggen efter spån skottningen igår :S hua

Jag måste nog även ta och raka min pälsbekädda ben tyvär..



totalt spånad

Det minsta man kan säga ! finns nog inte en vrå på min kropp där ja inte har spån haha .
Men nu har vi nåra säckar med spån iaf :) Synd bara att min rygg inte alls tyckte det va kul att stå där i kontainern/vagnen (va det nu va) och skotta spån hela kvällen. Kommer jag få fan för sen när ja ska försöka slappna av i sängen :/ hua ..


Filip och Fredrik på tv nu, va kul dom är :) hehe

jävla äckel

jaaa ! våran kära lilla pudel har tom soppåsen i min säng !! Äckel äckel äckel hund ! Kul att man ser nått också för ingen av mina glödlampor funkar, och inte så lätt att byta i totalt mörker heller. Är ju inte nå vanliga glödlampor. ÅÅÅÅÅÅH, sur !

Uppsala

Nu är vi hemma från Uppsala, eller har vart hemma ett tag iofs. Har hunnit med att handla också hehe så nu väntas det på mat bara :)
Gick bra med Ferrari hos veterinären iaf, han va lite nervös men han försökte inte bita nån iaf ;)  men vi får inte provsvaren förns i morgon kanske så vi vet  fortfarande inte om han har blivit bättre.
Efter veterinären så åkte vi till nått köpcenter där och jag Råkade shoppa lite  ;D  Vart lite på gina och lite på hm :) sötsaker.

Carina mockade åt mig idag också så jag behövde inte åka dit nått idag :) Skönt skönt jag är verkligen trött efter all shoppning ;)




I know you want me haha !

sov morgon

hehe jo jag lyckades allt somna igår, men tyvär inte vakna hahaha. Förns 10.40 ;P Sovmorgon alltså ;P
Ja sov kanske jävligt bra utan madrass ;P

Idag så ska vi tydligen ha "städ" dag min kära mor och jag. Fan va kuuuuul! inte
Jag måste iaf åka på granngården och köpa saltsten till Pullan, hon är nog super saltsugen nu skulle ja tro. Och så måste ja åka på apotekete och hämta ut p-piller. Har inte orkat gjort det än hehe .


Inga nya valpaannonser heller, inga bra iaf hhe. Fan va tråååååkigt. Hade ju vart bra om mna lyckades hitta nån åt sthlms hållet nu idag, så vi kan åka och kolla på nån valp i morgon när vi ändå ska till Uppsala med Ferrari :)


inte så mycket "prat" idag heller

Nej tyvär hehe , får ta igen det om några dagar istället..

Jag har fortfarande inte hittat nån huuuuund som ja vill köpa ! ja blir galen, ja vill ju så himla mycket ha en liten en :) Men den måste vara sötsöt :D så bara vänta tills det dyker upp nått lovande och sen hoppas att den inte finns i Skånehelvete.

Vart till Resurscentrum idag också haha. Skulle ju dit på ett sånt här "skriv på lappen hur du ligger till 1 min sen kan du gå" :P Man får komma mellan 13-14 haha . Så ja åkte dit till 13.50, för ja vet ju va folk de brukar vara där om man kommer direkt 13.00 :P Lättare att få chansen att prata med nån om man kommer senare. MEEEEN det va ingen där när ja kom haha . Synd tyckte ja och åkte därifrån. Nu när ja för en gångs skull faktiskt hade sökt ett jobb haha !


Nä undrar ja om man ska ta och gå och lägga sig, jag är ju trots allt rätt trött. Men ja kommer inte kunna somna ändå förns Jesper har sagt gonatt.. Så jävla drygt att de hänger på nån annan om ja ska kunna sova eller inte haha . Men det är som de är det..


så Gonatt (förhoppningsvis)

Nils Karlsson Pyssling

Kollar jag på nu, Faktiskt så tycker jag det är skitdåligt. Men dosan ligger så långt bort så orkar inte byta kanal haha .
Måste typ åka å ge hästarna lunch om ett tag, tänkte duscha före för ska på arbetsförmedlingen sen :P

Det är helt otroligt va dåligt med Chihuahua annonser det har blivit nu bara för att, jag FÅR köpa en om ja hittar en som passar. Förut har mamma sagt att ja måste vänta tills ja flyttar hemifrån, Men nu säger hon att ja får köpa en. Bara vi smyger för stefan haha . Hon är väll så himla sugen på en valp själv hon så hon tycker väll bara de skulle vara kul :)






Jag lägger snyggsidan till och ställer upp på en pose med Kevins pokal  ;)

kväller

Nyss hemkommen från Jonas. Vart lite film där, Love guru. Den va rolig :)
Synd bara att min tlfn va mongo. Ja tyckte att de va lite underligt att ingen hade hört av sig till mig på hela kvällen. SYnd att folk hade det, men jag hade bara inte märkt nått. Började med att jonas fick sms av kevin som fråga om ja va där. Hm tänkte ja, varför frågar han inte mig först haha . Så kolla ja på tlfn och jag hade inte fått nånting, inge sms inge samtal.. Hade full mottagning men stog att ja inte hade nån nätåtkomst.. Så ja starta om tlfn och efter typ 20 min droppar de inte 7 sms haha . Så jag va inte bortglömd. Jag har bara en knäpp telefon. Sen va det svårt att få iväg sms också, för då vart mottagningen dålig, men ja hade nätåtkomst iaf. Man kan ju inte få allt hehe ,




Ja hatar när du gör så där, eller ja blir liksom rädd. Man kan ju aldrig veta det har ja lärt mig. Man kan aldrig vara helt säker på någon, det kan fort gå över..




Nu ska ja sova iaf, Nu på en gång ! gonatt

congratulations

Mysmorgon idag ! :) Synd att den tog slut alldeles för fort :/  men shit happens.
F1en idag var spännande (som väntat) men slutade dock inte som ja ville haha .. Hamilton plockade placering efter placering men det räckte inte ens till pallplats. Sen får han säkert straff också för han gjorde en del fula omkörningar.. Ajjabajja!

En annan kille det gick rätt bra för är annars BROR min :D Wohoooo. Från att ha en bil som knappt startar 5 min innan lineup så Vinner han dagens race :D Fick starta pole iofs men han höll det också :) Bra bra !




Inte så där trasig bil nu, Bilden är från första tävlingen på Knutstorp.

Hemma igen

Jajjemen. Nu har ja varit och mockat och fixat klart i stallet. Åkte lite omvägar till och från stallet för att få åka lite "extra". Är så mysigt att bara åka och lyssna på musik :) Speciellt när man vet vad himla tråkigt man kommer få när man kommer hem..
Nu har jag en liten pudel som sitter och stirrar på mig, Ja tror att han med det vill säga GE MIG MAT! Så ja ska väll ge stackaren mat så han inte magrar av.
Sen ska ja väll lägga mig på soffan och glo på tv tills Jesper kommer. Inte för att ja ska göra nått annat när han kommer, men då är ja inte ensam och ser på tv iaf.





Tänkte roa med en bild på mitt vackra huvud med mitt vännu vackrare hår, Host.

Tråååååk

Haha jaa, va ska man göra då? ja bara tjockar ja och ser på tv. Inte har ja hittat nån passande hund som ja kan köpa än heller. lite dött med chihuahua annonser nu tycker ja .
Fan ja måste åka och mocka nu också, skulle behöva rida men ja har ju så ooont i magen så vet inte om ja orkar.
Sällan ja skyller på massa saker.. Stackars lillpullan :/ 


Även att jag vill ha ett jobb ! Kan nån ge mig ett jobb ?  






Vilka tider, Ferrari vägde inte Hur mkt som helst. Och det var sommar och sol ute :) fan va kärlek

Hunnit med lite redan

Ja eller klockan kanske är rätt mycket, men ja brukar knappt ha klivit upp vid den här tiden annars.
Har knappt kunnat sova inatt heller, så fruktansvärt ONT i magen ! ja vill bara dö emellanåt. Skitdrygt ! Ibland gör de inge ont alls, så kommer det ibland typ kramper så man blir hela galen. Värst är det när de blir så när man kör bil, då krockar ja nästan.. Det är lite bättre idag iaf, har inte fått sånna där superoda attacker idag så hoppas ja inte får de när ja ska sova sen heller.

När vi klev upp iaf så skjutsade ja hem Jesper och sen åkte ja på Dollar och handla present till Emma :) Liten present bara så där, för annars brukar vi ge varandra massa pengar ist, Därför det blev present från Dollar :) hon fick pengar OCkså ! ;)
Så åkte ja på Tempo och handlade lite Wook som ja kan laga till om ja orkar nån dag haha . Och sen åkta ja ut till Emma med min fina present och pratade lite :) trevlans.

Så nu sitter jag här och kollar på F1en. Det går verkligen inte bra hahah, Spöregn.

En till som det inte går bra för är min kära lillebror . Dom är i Norge nu på näst sista tävlingen för i år.  Mamma har hållt mig uppdaterad. 7a på träningen, 8a på tidskörningen. Det är tydligen blött och jävligt där borta i bajsnorge. Och nu smsar hon mig att kevins bil typ inte ens startar ! Dom har bytt nästan allt på bilen dom kan komma på men det hjälper inte. Och det är 15 min kvar till Lineup . Ser ljust ut !!




CFL

Nu har jag rast eller va man kan kalla det. Har vart på Cfl på nått grejjs. Lyssnat på en Bengt som har pratat om massa saker, bl.a Bandy !! skitkul.
Ska tillbaka snart på nått annat därborta. Lyssna på någon Tony blir det då, i TVÅ timmar om ja har otur.
Funderar på om ja ska försöka få i mig nå mat först, men ja har ju så fruktansvärt ont i magen. Men ja vet att ja borde äta eftersom ja inte ens har ätit frukost hehe.




Heroes

Idag så har ja gjort mer än vanligt iaf.
Först så klev ja upp ganska tidigt, duschade, åkte och släppte av mamma på jobbet och hämtade min plånbok. Sen åkte ja till ungdomsmottagningen och fick recept på mer p-piller :) Nice. Sen åkte ja tillbaka till Gth och då va det en Gubbe där med en Jätte söt pudelvalp :D Molly vilken gogris :) Sen åkte vi och käkade på Coop jag mamma och Kevin så passade vi på att handla också. Eller jag hjälpte mamma att "stor" handla inför Norge. Hon ska ju ha hand om maten på fredagen till alla i teamet, och fixa frukost hela helgen. OCH, jag har också Ridit idag :) duktiga jag hihi. Så nu sitter jag och tittar på Heroes och käkar popcorn ;D mums..



I morgon så ska ja till Arbetsförmedlingen Två ggr ! fy fan..
Men efter det så ska ja till Pappsen på middag :) Pappas makaroner med köttfärssås, Favvo :D Och sen ska ja åka och hämta min älskling på tåget :) like it      ♥


Kväller

Har vart en mycket roligare dag än vanligt idag, Tack vare söt Hugo :D  Shit va han har busat alltså, ja har typ småhål överallt, tom i ansiktet hahaha ! men han är så söt så är bara kul när han bits ;D Hoppas på att få låna han fler gånger :)
I morgon så kommer ja inte få nån sovmorgon heller.. Ska till ungdomsmottagningen och visa att ja är frisk så ja kan få mer p-piller :P

Nu sitter man mätt och belåten och tittar på tv och försöker reda ut håret. Har typ ett kråkbo bak i huvudet, vet inte alls hur ja ska få ordning på det :/






Jag saknar min älskling   

Jag och Hugo

Idag är det jag och Hugo som gäller :) han har precis anlänt och busar som aldrig förr hehe ! Sötisen.
Nu ska ja ta och laga mig lite mat och titta på tv med busfröt =)



Good Night

nu är det sovdags. Ligger redan i sängen å skriver med älsklingen på msn hehe :)

Men god natt.

skitdag

och plus att ja är skittrött ..
Va fan ska man göra då? kan ju inte sova hela dagarna heller..

Vill ha

Jag vill ha en sån här liten en ! Ja vill vill vill så hiiimlans tokmycket !!  Men jag vet inte om den redan är såld, och jag vågar inte ringa hehe. Men ja blir så irriterad på folk som inte tar bort annonserna om hunden inte finns kvar !



hatar full pott

Det är ju stört omöjligt att komma fram, Och jag vet ju va de är för svar ! haha. Ja är så desperat så ja försöker ringa dit hahahaha .

A nu ringde det nån jävla kärring också och svarade feeeeel !
OCh före det ringde det en unge på 12 år. Slösa ett samtal på en mindreårig..


Söndag

Har vart hos Jesper jätte mkt idag :)  helgerna blir bara bättre och bättre !

Igår så va vi ju till Alex. Först så kollade vi på film i lägenheten, Jonas joinade också :) ett tag iaf haha. Sen drog han iväg och stekte lite med Audin ;)
Jag han även med att träffa Emelie coh Ellen en sväng igår på natten :) Det va mycket gillande haha ;P
Sen åkte vi hem och skulle se på film jag Jesper och Jonas. Men det vart tv ist, Nått gammalt med Tom Cruise som gick.. Men ja orkade inte så länge så gick och la mig hehe, men då kom dom också på att dom va hemskt trötta så de vart sängen för alla tre.
 
Så i morse, trött och jävlig kliver man upp och åker till stallet för att släppa ut hästarna. Det gick bra med allt där, men sen på hemvägen innan ja ska åka upp på bron så bara lossnar kopplingen typ. Så där vart det stopp. Kunde inte flytta bilen heller och ingen telefon hade jag med heller..  Tur att ja va i stan iaf så det inte va allför långt att gå till  lägenheten. Kom dit och ringde till mammsen som fick komma. Vi lyckadas bärga ut Opeln till Gth och där står den nu. Sen åkte vi tillbaka och sov vidare. Klev upp  typ 2 igen och kollade på F1en som va MYCKET spännande idag :D Hamilton ägde på slutet, och Finnpecka kraschade.


Nu sitter jag bara hemma och kollar på Pirates of the Caribbean och käkar After Eight :) mums



Dushtime

Har blivit mycket bloggande idag haha. Kompenserar upp för dom dagar då ja inte har orkat ;P
Vart inge ridning iaf, drack bål istället haha, som Torbjörn hade gjort åt mig :) God va den iaf.
Nu ska ja hoppa in i duschen en sväng. Sen åka till Jesper så ska vi se filmen som inte funkade igår. Tar med min super dvd idag haha . Sen efter de ska vi ut till stallet/hanssons igen. Alex har ju 20års fest så vi ska dit och umgås :) trevlans.





Grattis Kickilura som fyller 20 år idag ! =)

stallet

Ska ta och pallra mig iväg till stallet nu. Skulle veeeeerkligen behöva rida men ja vet inte om ja orkar :/ Ooooont i huvudet, och ryggen ! inte lite heller..




Skön lördag

Har haft super duper mega mys morgon idag med världens bästa :)  Nu känns det som Old times :D I´m Happy.
Vart dock väääldigt sent igår, först va vi hemma hos jesper typ en timme, han skulle äta lite och fixa lite med hans nya dator. Sen åkte vi till hans lägenhet och skulle slänga i filmen vi skulle se. Men hans dvd kunde inte ta min film (sug dvd) Så vi fick rota runt efter nått annat där som vi inte hade sett. Det vart nån film som  heter Alexander. Såg ut som den kunde vara bra, Colin Farrel va ju med, och Angelina Jolie. Men den va INTE bra ! Man fatta ju ingenting, verkade som att alla va bögar och allmänt konstiga bara.. Plus att den va fööör lång. Höll ju på i flera timmar så vi orkade inte ens se klart :P

Musik

Nu har ja lyckats fixa en musikspelare på min blogg ;)
Dock lyckades ja inte med att placera den snyggt, Det va omöjligt !

Hungrig AB

Jaa, det kurrar som tusan i lillla magen här haha ! Men om typ10 min så får ja äta. Ska åka till Aspendos och möta upp mamma och Gunilla som förhoppningsvis redan är där när ja kommer. Dom måste nämligen beställa maten innan ja kommer, för annars hinner ja typ inte äta. Måste ju vara tillbaka här till 12.40 hehe. Lång lunch .

Wooork

Ja nu sitter man på jobbet igen. Fick bli en heldag idag ändå för Kickis barn är sjukt. Men men, en enda fredag lär ja väll stå ut med ;) dock va det trögt att kliva upp i morse. ;P


Efter jobbet kanske ja åker och rider lite om ja orkar, har superont i ryggen :S och jag vet ju att det iaf inte blir Bättre av att rida. Det är ganska konstigt, även fast ja har gelepadd och ludd och allt möjligt så får jag Jätte ont i ryggen när jag rider.. Men Bara på Lussi :/ ?   Vi är tydligen som gjorda för varandra haha !


Jag provade min stolvärme i bilen idag... Och den Funka ! ;D Wihooo

Tröttdag

Har slappat typ hela dagen. Jag, mamma och hundarna.
Men efter min och Ferraris långpromenad till Gth igår så kändes det som nödvändigt att vila upp sig ;) Även att ja fick hästen skodd igår, Skönt ! :D

I morse när ja kikade mailen så hade jag fått svar från han med dom Sagoligt fina valparna, som ja mailade med i början av veckan. Men han är från England så det verkade sjukt krångligt. Plus att man blir ju säkert blåst. Synd för det va sjuk fina hundar, har Aldrig sett sån fin färg på en chihuahua förut.. Jävla skit alltså.

Missnöjd

Kan man säga..
Jag va nära på att köpa en hundvalp igår. Mejlade mycket med henne, eller mamma gjorde från min mejl. Jätte söt hund, iaf på bilden, som dom hade sänkt till bara 5000. Men valpen finns längst ner i skåne, så mamma sa att sjöbergs som är på väg hem från tyskland kunde ta med den hit upp. Men sen skicka hon ett till mejl att vi skulle komma själva istället och hämta hunden på torsdag. Men då vart det nått tok, hon som har valpen svarade bara på det att sjöbergs skulle hämta den, och det kunde inte dom när vi fråga dom. Så det vart liksom inget av med den valpen..  Kanske lika så bra det, ja har ju 5000 nu, men ja måste sko hästen också. Ja väntar ju på massa pengar från försäkringskassan, men dom är ju störd så ja får dom ju aldrig. annars hade det vart heeelt lugnt. Men allt skiter sig i mitt liv.



 


RSS 2.0