Måndag

Godmorgon i regnet. Oväntat, att det ska regna hela jäkla tiden.
Tur vi hade fint väder i helgen iaf när vi besökte Borgvattnets Prästgård!
Herregud vilken helg.
Vi åkte väll vid lunchtid i lördags. Jag, Simson och Tobbe i en bil och tre vänner till Tobbe i en annan bil.
Stannade och käkade i Sundsvall och kom väll fram lite efter 4 har jag för mig.
Fick en rundtur i huset, och så fick vi höra massa spökhistorier så man var lite nervig haha. Det som var jobbigast tror jag va att han sa att man brukar få sällskap i sängen. Att nån lägger sig brevid eller tom Ovanpå! en :S Jag vågade inte somna haha.
Vi hade ju inte handlat nått när vi kom fram, av nån jävla anledning haha. Vi hade absolut nada att äta. Så halva gänget åkte iväg till östersund och handlade massa gotta och korv. 20 mil för chips som vi inte ens öppnade haha ;) Klart värt!

Det var mörkt när vi kom tillbaka så vi starta grillen direkt.
Medans vi stog ute allihopa så började utelampan krångla. Och så höll det på hela tiden, ibland var det mörkt, och sen började den lysa igen. Vi höll till uppe mestadels i de två sofforna. Jag va så jävla nervös hela tiden, iskall inombords och hade skitont i magen. Vi satt där uppe ganska länge, bara satt och då och då kom det en lukt av Gammal gubbe, ni vet andedräkt. Dom luktar ju lite speciellt haha. Tobbe kände det också men vi tänkte inte så mkt mer på det. Efter ett tag gick några ner och kikade, och ropade på oss att de hittat en lampa under ett bord. Vi gick ner och kikade och det såg mkt konstigt ut. Lustigt sammanträffande då simson tyckte att det blinkade till i det rummet tidigare, när vi stod ute och grillade.
Vi gick upp igen och satt och pratade ett tag tills vi bestämde oss för att gå ner och spela sällskapsspel.
Simson satte sin dator på ljudupptagning medans vi var nere, mellan 1 och 3 ungefär. Vi hörde lite steg ibland uppe medans vi satt nere, men de va inget märkvärdigt. Vid 3 började vi packa ihop grejerna och gå upp igen. Jag, Tobbe och Sara gick upp sist, vi stod i trappen när vi vände ner för att hämta videokamran. Ingen ville hämta den ensam ;P Då hör vi hur dom ropar uppefrån att Simson sett be gubbe i trappen! Vi trodde dom skämta, Ha ha skitkul, liksom. Men när vi kom upp såg simson rätt skärrad ut haha, så det var ju sant. Han tror inte ens på spöken så varför hitta på. Han såg gubben precis där vi stod innan vi vände ner igen. Läskigt :S
När vi alla var uppe så satt simson och skulle kolla ljudinspelningen. Man hörde hur vi alla gick ner, våra röster som blev svagare. Hörde hur dörren öppnades och stängdes, när några gick ut, alltså det var vi.
Sen efter ett tag så stängde vi dörren nere och då hörde vi knappt längre på inspelningen. Men något annat hördes, och det var så sjukt vidrigt :S En jävla smäll, precis vid datan! Flera gånger också, exakt lika. Och när vi sedan lyssnade närmare på det så hör man småljud innan smällen också. Först lite steg, och så låter det som ett barn gråter på nå sätt. Så jäkla ruggigt. Tom tobbe va beredd att dra hem då haha. Jag låg och höll för öronen jag ;) Efter det var jag livrädd, fyfan. Men vid 5 bestämde vi oss för att försöka sova ändå. Vi tog madrasser som vi pulade ner mellan sofforna, och där packade jag, tobbe och simson ihop oss. Tobbe och jag somnade direkt haha. De andra tre sov i gråtande damernas rum.
Men inget mer hände medans vi sov. Inget hade flyttat på sig eller nånting. Vi ska åka dit igen nästa år, och spela in mer ;)

Lyssnade på inspelningen igen i bilen,  då med headset så man hör allt mkt tydligare. Och det som tidigare lät som barngråt, tyckte jag lät som en kvinna typ hummade. Eller nynnade liksom sjöng lite.
Och sen kommer smällen så man typ skiter på sig haha.

Jag och Tobbe hade mys igår när vi kom hem. Ganska skönt att ligga i vår soffa igen :)

Nu är han borta :( och jag kommer inte få se han igen förns på fredag kväll :(
Ska åka till gth strax och hjälpa mamma.



Övervåningen där vi sov.



På bordet står lampan som vi hittade under bordet
med sladdet utdragen.



Glasögon

En annan börjar ju bli gammal också, vilket betyder sämre syn.
Checka mina nya glasögon! Snygga va ;)


Torsdag

Har sovit mkt bättre inatt! thank god. Man behöver sova :)

Gick ut med Enzo i regnet när jag vaknade, sen efter de sitter jag på soffan och ser lite på tv. Har ju mina morgonprogram som jag måste se ;)
Idag står städning på schemat. Av både lägenhet och gth. Ska nog börja med att röja här hemma, så det är klart. Och sen åka till gth och fortsätta där.

Snart helg :)


Onsdag

Godmorgon!
Vilken jobbigt natt jag har haft, knappt sovit nått alls. Kanske är nervös inför Lördag då vi eventuellt ska åka och övernatta i Borgvattnets Prästgård ;)
Ja kommer ju få hjärnspöken för resten av livet haha. Samtidigt som det är sjukt spännande ;)

Håller på och tvättar nu, och har ätit riktig frukost för första gången på läänge :)
Ska iväg och luncha senare med Emma och mamma mfl.
Vill bara att dagen ska gå så det blir Torsdag nångång!

Btw, hittade min röda mössa igår! Happy face :) Ska tvätta den idag, den luktade inte så nice ;P


Tisdag

Guud va veckan går segt. Kändes som det var tidsdag igår, men det va det ju inte... :/

Igår så var jag ju till sjukan och gjorde cellprov. Ingen big deal igentligen, aldrig roligt med sånna undersökningar men de fick snabbt iaf.
Åkte till gth sen för jag skulle fixa nå papper till mantorp. Men det blev uppskjutet eftersom kevin hade tagit med usbminnet till Mantorp.
Hängde kvar där ändå, sen åkte vi ut med hundarna, hämtade ett täcke till Lussi och åkte ut till stallet.
Kändes bra att dra på henne ett regntäcke iaf eftersom det ska regna några dagar. Är ju inte sommarvärme på nätterna längre. Åkte til vågbro och lagade mat och kollade på hollywoodfruar innan jag och amanda åkte hem :)

Sitter i soffan nu och väntar på att Emma ska komma förbi. Vi ska kolla på film och mysa lite :)



Måndag

God morgon!
Regnar idag igen, vad ovanligt :P

I lördags så åkte vi och skrubbade väggarna i Lussis box. Nästan alla väggarna iaf, det stog en fyrhjuling därinne som vi inte fick ut eftersom vi inte hade nyckel, så vi städade runt den hehe. Men vi behöver inte ta hem henne direkt, för hennes hästkompis ska stå ute hela september så ingen brådska. Så vi ska ta lite i taget och fixa i stallet, måla om och snickra lite så det är fint när hon ska komma hem. Vill bara ha hem henne nu känner jag!

Var helt slut när jag kom hem. Tog en lååång varm dusch mot min onda rygg. Hade inte vart helt fel med ett badkar nu för tiden. Kan ju knappt böja mig ner nu för tiden. Det liksom drar i korsryggen och ner mot arslet haha. Även att typ när jag suttit ner och reser mig så gör det skitont i magen, ofta. Märkligt..
Så ja, ett badkar vore en höjdare.  Efter duschen så la ja mig på soffan och kollade på några filmer innan Tobbe kom hem från golfrundan.

Söndagen spenderades på soffan mestadels. Hängde med mamma ut med hundarna en sväng, sen åkte jag och tobbe och handlade. Han lagade sen matlådor och jag gjorde pizza :) Sen hade vi film/bingolottomys resten av kvällen.

Nu är han borta och jag är ensam :( Drömde inatt att det var snö ute.. Hua, nightmare.
Ska iväg och göra cellprov senare. Fan va roligt! eller inte haha. Men men, man måste väll.



Våran Pizza ;) Min del är den med paprikan hehe. Och åt bara halva.
Nästa gång ska vi inte göra dubbla satsen med deg ;P

 

Snart torsdag! :)

Lördag

Herregud va dåligt jag mår...

Har sån panikångest över min stackars häst nu så det är inte sant.
Hon måste hem, hon kan ju inte stå ute ensam när de andra tar in sina på kvällen.
Men sällskap är inte det lättaste att ordna.. Och att ha två hästar är inte direkt möjligt när man är arbetslös.
Livet är kaos just nu, finns ju inga jobb heller. Ja pallar inte TP eller donken, jag är alldeles för stressad för att arbeta på sånna ställen. Ett 50% jobb hade vart perfekt. Bara så jag överlever, men inte behöver stressa ihjäl mig. Tills ja mår bättre iaf. Men att hitta ett sånt jobb är ju helt omöjligt med min "utbildning".
Är så rädd att jag måste ta bort Lussi om vi inte har råd att ha henne plus en till häst. Bara skoningen skulle ruinera mig just nu liksom. Jävla liiiiiiiiiv, tänk om ja hade vart en av dom få som pallar med TP, då hade jag iaf haft ett jobb.

Blää vilken värdelös dag. Vaknade inatt och kunde inte somna om, så är inte skitpigg idag. Stressad så jag kan spy också. Vill bara sätta mig ner och grina och sen är det bra. Men så enkelt är det ju tyvär inte..

Tur ja har min mamma säger jag bara.

Torsdag

Godmorgon, eller nja inte så god hehe,
Fyfan vilken jobbig dag jag hade igår, och natt. Knappt sovit nått alls :P
Har sån mega panikångest stress så jag vet inte vad..

I tisdags så var jag iaf och röntgade lungorna, så får se sen när jag får svar om nån vecka. Säkert inget fel, men hoppas dom kan hitta nått svar på vad som gör ont. Nått är det ju :P

Har nog eventuellt fixat en kompis åt Lussi också, så då kan vi ta hem henne ! :) Känns bra faktsikt. Kommer säkert tycka det är grymt jobbigt sen, speciellt i vinter. Men jag behöver engagera mig i nått, och då måste jag ju vare sig jag vill eller inte så det är nog bra i längden :) Ska få svar idag!

Har hjälpt till med en del saker på gth i veckan också, en racinggrej som jag fixat i PS, och sen hjälpt mamma med fakturor så lite nytta har man ju gjort ;P
Var till Gävle igår, men fyfan va värdelöst. Jag mådde skit.. Och nej jag va inte dit för att shoppa hehe, jag har no money.

Håller på å tvättar nu, dööööden va drygt det är :P Helt slut redan av en massa spring upp och ned för alla trappor. Har ju en hund som vill ut också så har blivit en del spring hittils. Kl 2 ska vi iväg och vaccinera hundarna också. Så måste jag röja lite här hemma. Streeeeesss.

Hjärtat kommer hem ikväll iaf, feels good :)

Måndag

Ja då var den här helgen också över :P
Skit..
På torsdagen så kollade vi på Pirates och myste :)
På fredagen hände inte mkt, jag hade skitont i magen och ryggen så jag låg typ och sova hela dagen.
Tillslut ryckte tobbe upp mig och vi åkte och handlade lite. Baby gjorde fruktsallad när vi kom hem och så hade vi myskväll nr 2 :)
På lördagen så klev vi upp ganska tidigt. Sen spelade vi tvspel typ halva dagen. Vi plöjde igenom ett helt gäng med spel till mitt gamla ps. Men de va kul ;)
Simson kom på eftermiddagen så då drog vi på Sibylla och käkade innan vi åkte vidare för att en en gång leta reda på prickiga huset. Vi hade läst massa vägbeskrivningar från folk som vart där, och laddat upp med info. Men ändå så fick vi fråga två damer om vägen haha. Fan omöjligt att hitta till det där huset om man lyssnar på folk på internet. De verkar fan aldrig ha vart där ändå, helt skruvade beskrivningar. Men vi hittade dit tillslut, och de va inte alls svårt när vi vart där en gång :)
Men huset var inte nå speciellt. Tråkigt nog så har folk vart där och förstört en massa. Rivit upp golvet, rivit ner väggarna och sprejat överallt. Så sjukt onödigt att ens leta sig ut dit bara för att förstöra.. Men nu har vi gjort det iaf och jag tog några bilder på de som fanns kvar. 

På vägen hem sen så åkte grabbarna driven för dom skulle köpa lyxshakes. Och Simson gjorde en retard igen hahahaha. Alltså ja dör, det är så roligt. Grabben som tog beställningen måste ju typ ha dött av skratt för han försvann flera gånger, liksom det blev tyst och tog skitlång tid att få klart beställningen. Sjukt kul ;)
Blev film på kvällen sen.

Söndagen spenderades i köket hehe. Vi hjälptes åt att laga en massa mat så tobbe hade matlådor i veckan :) Vi lagade också middag till kvällen så vi hade fyra maträtter igång samtidigt, vi kanske borde starta restaurang ;)
Senare blev det bingolotto och Idol! Vi vann två sverigelotter iaf ;) hehe.
Kväller typ halv 10, somnade ganska snabbt faktiskt. Hjärtat åkte inatt, så nu är jag ensam och räknar ner dagarna till torsdag.



Nån liten skrubb på övervåningen med massa fastklistrade bilder på väggarna.



Simson hittade en spritflaska ;P näe de va vatten.





Hittade en tidningsbit på golvet haha.



MAX driven ;P





RSS 2.0