Måndag

.........

Hade mycket gärna vart ledig idag!
Har sovit som en röv inatt, vaknat flera ggr och typ sett saker :S
Så känner mig inte helt utvilad idag tyvär.. Ont i halsen har jag med :/

Jobbar väll till typ 1 idag, och sen ska jag hem och kasta i mig min kära matlåda med wook som honey ordnat åt mig. KOmmer ju vara fett hungrig :P
Sen ska jag till stallet och mocka och fixa, måste nog hämta spån före det med. Och sen hade jag tänkt vilka en lite stund, men det hinner jag nog inte med.
Vi ska åka och handla och sen bege oss ut till Mohed för lite grillning med Frille och Johanna :)
Sen avslutar vi kvällen med lite bio i Gävle :)
Blev ju ingen bio för oss igår eftersom det var sån sjukt lång kö.
10 min in i filmen så var det fortfarande folk som inte kommit in än, och jag hatar att klättra över folk för att hitta min plats.. Speciellt i den här trånga biografen. Så vi kör på Gävle istället! :)

Nä nu äre dags för work..


Söndag

Helgen är över.. Fast bara för mig hehe. Tobbe har ju helg ända till tisdag men jag ska ju jobba i morgon :p halva dagen bara förhoppningsvis för vi ska ha lite grillmys på eftermiddagen innan jag ska till stallet. Och jag måste hinna vila efter jobbet så jag orkar vara vaken några timmar efter stallet med ;p

Igår så drog iaf jag och Amanda till Gävle för lite shopping. Jag handlade inte så mkt för de jag gillade fanns inte i storlek... Typiskt :p
Men hittade ett fint linne och ett snyggt halsband iaf :) även ett sailorlinne som man knyter längst ner liksom, perfekt till shorts i sommar :) oooh ge mig sommar! :D

När vi kom hem så drog vi till stallet och knuffade in en höbal. Sen hem och snygga till sig för lite partaj :)
Skulle till vågbro och äta grillat med ett helt gäng folk, men kl 10 så hade köttet inte ens hamnat på grillen och våra festkompanjoner röck i oss att vi skulle skynda oss. Det gjorde att vi beslutade att hoppa över maten och lite popcorn och cider fick fylla våra magar istället. Gick ju bra det med ;)
Kul hade vi iaf, men fan va dålig jag blir hela tiden. Illamående liksom fast ja inte direkt häller i mig. Lite tråkigt för jag hatar verkligen att må illa :/ men men.

Den här dagen fick jag en lååång härlig sovmorgon iaf :) sen gjorde vi lite mat och kollade på film och hängde i soffan.
Nu har Tobbe åkt på möte och efter jag vart till stallet så ska vi gå på bio :) mys


Sopslut

Jobbdagen är äntligen över!
Så uuuuunderbart skönt.

Alldeles kraftlös i kroppen sista trapporna idag. Skön känsla, eller?

Blev lunch med mamma och Nelly idag iaf, och lite pussning av sötaste Swea :)
Ligger hemma på soffan under en filt och fryser nu. Funderar på om jag ska låta ögonen slå igen, eller om jag ska sola? Är ju vit som snö... Men jobbigt att sola med :p kanske senare om jag är piggare :p

Blev ledig från stallet på söndag iaf, min första sovmorgon på länge!
Det betyder ju att jag kan passa på att vara uppe länge på lördag, men frågan är ju vad jag ska sysselsätta mig med?
Dra en krogrunda kanske ? Hm..

Nä nu vilar vi lite.


Fredag

Äntligen fredag.
Men herregud vad jag är slut....

Igår kväll va ju katastrof, hade behövt lördag idag känner jag för kommer väll svimma på jobbet.
Kände mig halvfebrig igår faktsikt, öm i skinnet och yr i skallen. En vanlig dag haha.
Längtar till ikväll ja, så man får åka till stallet och sen krypa ner under täcket och sooooooova.

Sjukt onödigt inlägg haha. Men jag vill bara påpeka vad dåligt jag mår ;P

Stackars mig..

Torsdag

Torsdag igen då, och helvete vad jag är tröööött. Skulle helst av allt vilja sätta mig och grina typ så trött är jag..
Efter 5 timmars trappstäd i går, så är man ju ganska död faktiskt.
Och idag ska det fortsättas med, men inte 5 timmar hoppas jag eftersom jag redan jobbar 4 timmar på "mina" ställen på fm. Hade sett fram emot att bara ha mina ställen i morgon, eftersom jag mår så sjukt dåligt.
Igår bröt jag nästan ihop för jag fick så himla ont i magen. Varje gång jag drog in snor ( ja är sjukt snorig så måste ju ) då högg det till i magen. Och jag kunde inte böja mig ner för om jag knölade ihop magen gjorde det ont med. Det va inte så nice :(
Men så länge jag inte spyr så kan jag ju inte tacka nej till jobb fast jag inte orkar, måste ju få in lite timmar så jag får pengar :) Bara att svälja min nutrilette och härda ut ;)

I morgon är det fredag iaf, och sen är det HELG ! Kommer väll somna direkt efter stallet på fredag och sen är det städning och tvättning som står på chemat på lördagen. Hoppas jag hittar nått att hitta på efter det på lördagen.
Det är när man sitter hemma Själv, en Lördag som man inser att man inte har nå socialt umgänge.. hehe
Ganska patetiskt ;P Önskar mina vänner bodde närmare, har ju inte direkt råd att åka och hälsa på och hade ju vart enklare om man bodde närmare så kan man ses över dagen bara som normalt folk :)
Saknar dem faktiskt sjukt mycket. Tur att dom finns kvar fast vi typ aldrig ses :)

Förr i tiden satt man ju liksom Sällan hemma en lördag. Det var alltid Party Party liksom när man levde singelliv. När Alla levde singelliv. Men vi har glidit ifrån varanda den närmaste tiden tyvär, otroligt tråkigt att en liten grej ska kunna föstöra sån fin vänskap, eller vad jag har ansett vart en fin vänskap iaf.
Otroligt depp faktiskt.. Men är inte lika ledsen över de längre, i början var det jättetungt, otroligt besviken liksom.
Men man var väll inte så viktig som man trodde så då är de ingen ide att hänga läpp över det nått mer.


Onsdag

Ännu en dag i jobbets tecken, och snuskvädrets........
Inte nå deppigt att titta ut genom fönstret och inte ens se staden man bor i ?! Ja ser träden på parkeringen precis nedanför, men mer än så är det inte :P

Idag kommer jag ju jobba en hel del, så kommer väll vara död ikväll. Är lite halvdöd redan nu :P
Ska nog göra mig en nutriletteshake till frukost. Ska börja prova de till frukost eftersom jag har så svårt att få i mig nått på morgonen och det är inte så kul att vara svimfärdig på jobbet i 4 timmar innan man får äta lunch :P
Så en shake med chokladsmak är nog lättare att få i sig, eftersom man dricker det.
Så kanske man blir smal också ;) hehe

Nä jag skämta bara det är inte därför jag dricker det, men en nutrilette till frukost måste vara bättre än ingen frukost alls, jag äter ikapp senare under dagen antagligen eftersom jag inte direkt har råd att äta nyttigt. Ris och sås haha ;)

Gud vad depp jag är över helgen då. Jag vill göra nånting men kommer väll sitta hemma alone i den här lägenheten som alla andra dagar och ägna mig åt tvättning och städning. Det tar ju typ hela dagen att få undan all denna tvätt som blir :P Har inte hunnit nu under veckan eftersom jag faktsikt har ett jobb nu, och hästar :P
Så det är bara att bita ihop och "jobba" hemma på helgerna med :P

Tvättade förra helgen med, men då va Tobbe hemma så spelade vi tvspel samtidigt, att jag sprang ner till tvättstugan en gång i timmen typ sen fortsatte vi spela, då går det lite lättare. Men nu ska han bort och det är så seeeeeegt att springa upp och ner till tvättstugan och sen bara glo på nå jävla skit på tv. Är ju bara cpprogram på helgerna.
Men thats life, mitt iaf.

Gokväll

Då va den dagen över, och bu kan jag äntligen säga att det "bara" är 3 dagar kvar till helg ;) Wii

Är sjukt trött faktiskt, som vanligt. Men lyckades hålla mig vaken till despan iaf. Faktiskt så missade jag de första minutrarna för jag blev sen i stallet efter massa snack med Carina :)
Men oj vilket avsnitt de va idag. Helt förstörd ja.. :( orka att Mike dog. Jäklar vad tårarna rann på mig, kommer svida i hjärnan av vätskebrist i morgon :p
Hua

Nu är det läggdags iaf, utan mitt äckel :( hur ska de gååå dåååå. Känns så ensamt när han inte är hemma, fast han är så liten. Men eftersom ja jobbar hela dagen i morgon så var det smidigast att han fick sova i vågbro inatt. Annars måste ja åka och lämna honom fast jag kan gå till jobbet, och det svider bra nog i bensintanken ;)

Jaja gonatt


Call me Maybe

Hemma på lunch nu. eller den är typ snart över.
Har såååå ont i magen så de är sjukt. Och innan jag åt mådde jag så illa så jag trodde jag skulle lägga en pizza på golvet på jobbet. Inte nice...
Måste sluta må så jävla illa! Det funkar liksom inte.
Förstår inte hur jag kan ha så lite med energi. När jag var yngre åt jag typ aldrig, va sjukt smal och jobbade och slet med hästar hela dagarn. Typ en praktik jag hade en sommar, jobbade arslet av mig och hade inte tid att äta. Men ändå så orkade jag liksom, de va en vana för mig att jobba på tom mage.
Nu går det inte alls haha. Förstår inte vad som hänt. Jag har ju ändå mer fettlager nu om man säger så haha, som jag borde kunna norpa lite energi av när jag jobbar och börjar bli hungrig ;)
För jag äter ju ändå frukost, även om det är liten mängd. Och förr åt jag aldrig frukost. Skumt.

Ska iväg på nästa jobb nu, en massa trapphus. Känner redan idag att jag är sliten i kroppen av gårdagen så antar att det är grym träning haha ;) Sen ska jag ligga på soffan ikväll så jävla mycket. Har ett avsnitt av despan jag måste kolla ikapp innan kvällens avsnitt. Jag missade ju despan förra veckan eftersom jag hade kalas :) 

Hörde den här låten på radion igår, fett bra :) tycker jag ;D


Tisdag

Uppe med tuppen för ännu en dag fylld med work.

Gårdagen va hektisk. Jobb jobb jobb, och eftersom jag inte kunde få i mig mer än en halv macka till frukost var jag rätt skakig i benen efter två timmar på första jobbet.. Blir så trött på mina matvanor, Fattar inte varför det ska vara så svårt att få i sig frukost före jobbet som normala människor. Jag har ju inte tid att äta nått mellan de två jobben jag har innan lunch heller, det är ju bara snabbt som fan att ta sig till nästa ställe eftersom jag inte är skitsnabb så ligger jag väääääldigt sällan (aldrig) före i tid haha.

Efter sista jobbet igår, trapphusen så åkte jag till gth och därifrån åkte vi och hämta björte sen som skulle hjälpa oss smed två höbalar. Så nu står en inne i stallet och en nere vid hagen. skönt
Sen fick vi lasta tillbaka massa pallar på släpvagnen som tydligen låg där innan vi tog den och som kevin kastade av för att tömma den liksom. Så det var bara att snällt lägga tillbaka pallarna, och det var inte nåååra.
Sen hem och byta om, kasta ihop lite snabbmat, potatismos och sås hehe. Var ju hungrig som ett djuuur.
Sen drog vi ut till Kjellströms för att fira Nisse som fyllde 17 år! :) Trevligt trevligt.
Stannade där till typ halv 8, och då resjade vi ut på coop för att handla, och sen följde mamma och Nelly med mig till stallet eftersom det blev så sent.

Gick och la mig direkt när jag kom hem jag. Sjukt trött, men inte är jag nå piggare idag för det :P
Vaknade jättetidigt imorse av att det smattrade härligt mot rutan. bläääää, då var den dagen förstörd.. 
Är så otroligt tröttsamt att det är sånt grått och tråkigt väder heeeela tiden. Och inte ser det ljust ut heller, ska vara lika kallt och jävligt och blött i minst en vecka till. 
Skjut mig liksom. 

Jaja, tisdag nu bara 3 dagar till helg. 
Eller 4 igentligen, eftersom den här dagen knappt börjat än.... 
 

Måndag

måndag igen.. blä

Helgen har gått alldeles för fort. Har inte fått vilat ut känner jag. Får jag aldrig göra, är så fruktansvärt trött heeeela tiden och det är inte alls roligt.
Går och lägger sig före 10 liksom, även på helgerna det känns ju sådär.

I helgen så har vi iaf vart hundvakt åt sötisen Swea hela helgen. Parilla var ju dålig och Nelly var i Uppsala så då fick Swea vara här med storebror Enzo ;P
Kiss överallt, och bajs. Men gud så söt hon är. Var riktigt tomt här igår när både hon och Enzo försvan.
Fick aldrig tillbaka Enzo men det var nog tur för jobbet ringde igårkväll och jag får jobba hela dagen idag.
Det är ju bra med mycket jobb men gud va dåligt jag har sovit inatt.
Har ångest för hur jag ska orka med dagen. Mår ju så dåligt jämt, ont i magen, trött och mår illa. Försöker få i mig frukost nu men efter nån timme kommer jag känna mig svimfärdig på första stället, och då har jag ett till sen. Trapphus dessutom, mycket bära och gå i trappor = rätt tungt. jaja. Hoppas det inte börjar regna bara, eftersom man går ute lite också. Vill inte bli sjukare än jag redan är hehe.

Varför har jag så svåååårt att få i mig frukost ?   blir äcklad av att äta såhär tidigt. Men efter nån timme på jobbet så dör jag typ nästan så måste ju. Borde ha vant mig att kliva upp tidigt nu tycker jag eftersom jag jobbat en månad. Jaja Money money, lite iaf.

Fredag

Goddag

Har jobbat klart för dagen. Fredagar är ju alldeles för härliga ;) och känna jävligt bra att jag är ledig den här helgen :) har bara hästarna som jag måste kliva upp och släppa ut men det är ju typ semester det, även om de vore skönt med sovmorgon :)

Har ätit lite sen frukost nu. Macka och oboy. Höll ju på att hungra ihjäl efter jobbet ;p

Sitter och väntar på att mamma och Nelly ska hämta mig. Vi aka skjutsa Nelly till Gävle så hon kan ta tåget därifrån. Så jag följer med så slipper mamma åka själv hem sen :)

Oooh skönt med fredag! :D


Torsdag

Snart helg!

Har jobbat klart för dagen, iaf de jobb jag får lön för haha.
Men har ju en del att göra fortfarande, städa på gth och här hemma. Börjar nog med att röja hemma när jag ändå är här, så åker jag till gth sen.
Måste väll hämta hö igen med, får panik på vad snabbt dom äter upp det..
Förra fredagen rullade vi in en bal, och nu är den slut!? roligt liksom.
Så vi måste hämta fler och ha en inne som vi kan ta av till kvällsmaten för då kanske den i hagen räcker nån dag mer iaf. Jäkla matvrak till hästar.

Fan va hungrig jag är då. Har mått illa hela dagen, ett tag trodde jag på allvar att jag skulle spy. Började fundera vart fan jag skulle spy om de nu blev tvunget, eftersom de inte fanns nån toa i närheten haha. Dålig ångest.
Men jag höll mig iaf från att spy, men nu är jag så trött så orkar inte göra nått att äta heller.
Disk överallt i köket med, sen kalaset. Har inte orkat/ haft tid att ta reda på det än. Inte heller tvättat, finns ju inga tider då jag Har tid. Drygt som tusan. Skulle kunna döda för att hus med egen tvättstuga så man kan tvätta nån maskin då och då liksom. DRÖMMEN!

I morse när jag läste om de här jäkla radio tv tjänsten på aftonbladet så brann jag ur lite.
Så jävla störd avgift så det finns inte ! Nu ska dom se till så man måste skatta på den istället, så det spelar ingen roll om man bor tsm med någon som betalar avgiften utan nu ska alla personer betala för sig själva.
Blir så sjukt irriterad för jag själv kollar ALDRIG på kanalerna som det här gäller. Dom får gärna radera dom från min kanallista jag skulle inte ens märka nått. Det är väll för att de som jobbar på de här jäkla svt mm ska ha sån bra lön som dom är så här störda. Håller med personen som kommenterade att dom där "skit" kanalerna ska bli betalkanaler så får dom in pengar från de som faktiskt vill se på dom.
Men dom fattar väll själv att då skulle dom inte få nå pengar för även om dom inte har nån reklam så suger kanalerna och jag tror inte de är så jättemånga som vill se på dövkanalen och UR å sånt skräp.
5an och 6an är de enda kanalerna man behöver ha faktiskt. Och dom kan jag betala för men fan inge annat.
Att betala 2000 kr om året för något man inte använder eller vill använda eller behöver wse, det är inte logiskt i min mening. Han som sköter de där tycker att ja men de är ju mkt man får betala som man inte vill så det här kan man också betala lika gärna. Men dom kunde väll åtminstonde sluta vara så jävla dyra. H*ror


Onsdag

Ännu en dag som passerat och kastar mig närmare helgen. Underbart!

Idag har jag jobbat i vanlig ordning.
Sen hjälpt mamma lite i vågbro med att röja upp i biljardrummet. Hämtade även ut paketet från homepartyt och lite annat. Mot kvällen följde nelly med mig till stallet och hjälpte mig där, sen käkade vi uncle bens och kikade på Greys :)

Nu är det läggdags, har mitt äckel hemma med :) och i morgon är det torsdag, baby kommer hem :D Wii

Har glömt att lägga ut bild på presenten jag fick av världens bästa bror! :)
Galet glad blev jag :D snyggaste jackan ever!


Kalas #2

Nu är det avklarat för den här gången :)
Jäklar vad jag fick stressa på slutet, svetten rann ;)
Men va trevligt de va, och smörgåstårtan blev faktiskt riktigt bra idag. Inte alls rinnig som sist, så blev riktigt nöjd :)
Hade en jäkla hicka när ligan hade gått, som alltid haha. Man skrattar rätt mycket r det där gänget är på besök :)
Fick mycket bra presenter också :)
Förhoppningsvis somnar jag gott inatt med, mätt och glad :) det enda som fattas nå enormt mycket just nu är mitt lilla äckel :( jäklar vad ensam jag känner mig så fort inte Enzo är hemma..

Saknar såklart mitt stora äckel med ;)

Har för övrigt mått sjukt dåligt på jobbet idag, va rädd ett tag stt jag skulle få sjuka mig på ställe nr 2 men jag kände mig liiite lite bättre när jag fick frisk luft så kämpade mig igen nästa ställe med.
Hoppas jag mår bättre i morgon, är Inge roligt att känna sig svim/spy färdig och så kan man inte lägga sig på soffan liksom. Håller tummarna :)

Gonatt


Tisdag

Godmorgon!
fast den är inte god, den är ond. Ondmorgon!

Gick och la mig före 10 igår, och sov inte alls bra. Där fick jag för att jag kände att jag sov bättre helt plötsligt..

Dags för jobb idag igen då.
Känner verkligen inte för det idag. Har ont i huvudet, är snorig och har ont i kroppen.
Skulle inte tacka nej till en sovmorgon. Men det får vänta till sommaren då hästen går på bete. Då får jag sovmorgon på söndagar iaf :) Längtar!

Måste försöka äta frukost nu, men det är ju så jobbigt. Jag får bara ont i magen och är inte ett dugg sugen på att peta i mig föda. Men jag måste ju för annars kommer jag väll svimma på jobbet.
Går an att hoppa över frukosten om jag bara jobbar på ett ställe, men inte på två då orkar jag inte utan mat :P
Och idag är det ju två ställen. Sen har jag grymt mkt att göra.
Gå på banken, två banker faktiskt. Åka till stallet, åka och handla till smörgåstårta, städa, baka.
Sen är det dags för kalas nr 2 med min släkt nr 2 :) Hoppas jag orkar hålla mig vaken haha ;)


Måndag

Då va veckans första Jobbdag över.
Skönt, är så fruktansvärt trött så vet inte vad jag ska ta mig till.
Ska nog göra som mamma säger och lägga förpackningen med rosenrot brevid p-pillrena så det blir rutin att ta de varje gång jag tar piller. Det glömmer jag ju aldrig liksom.

Åkte och käkade lunch med mamma och Nelly iaf. Sen hängde jag lite på Gth efter det. Städade lite och snackade racing typ.
Åkte på Apoteket och hämtade ut mina efterlängtade p-piller! Har ju fått sno av Nelly haha. Men nu har jag egna några månader framåt :)
Handlade lite frukost och dricka sen, viktig föda ;)

Ska chilla lite i soffan nu tills det är dags att dra till stallet.

Enzo har sitt nya halsband som han fick av Husse <3


Söndag

Snart är den här helgen över. Den har gått anfräts för fort tycker jag! Men det är nog för att jag har jobbat och haft en riktigt ledig dag, idag alltså.
Är så trött hela tiden så vi kliver upp tidigt på mornarna och hänger som zombies tills de blir kväller. Korta dagar alltså fast man kliver upp tidigt.

Igår så passade vi iaf på och ha lite eget firande av mig eftersom jag fyllt år :) vi åt god mat och jag fick lite presenter :) avslutade kvällen med efterrätten Vivala Amanda och lite Alcatraz. Somnade som en sten mitt i serien ja haha ;p men de va en mysig dag :)

Idag va man ju också uppe tidigt. Till stallet först och sen när jag kom hem så mötte jag mina boys i dörren så stannade ute med dom. Då kom Björn och Jackson och gick också så vi satte oss vid ån och snacka skit i solen :)

Har sett några mer avsnitt av Alcatraz och just nu är Tobbe och byter däck på sin bil. Skjutsade han och hämtade den och på vägen hem stannade jag till på hällåsen och släppte lös Enzo lite :) kasta lite pinnar och träna inkallning i det fina vädret :)

Dags för Honey att komma hem nu tycker jag så vi kan fortsätta se serie ;)


Fredag

Den 13e?! :o
Kommer det väll vara typ bajs och spya överallt på KappAhl haha ;p

Hade iaf kalas igår, efter mycket om och men. Amanda och jag höll fortfarande på och fixa med bakverk och grejer när de första eterns ramlade in. Men en "platt" och sprängda muffins kunde inte första kalaset som blev jättebra :) jättetrevligt och fick så fina presenter :) bla massa presentkort på kläder, vilken lycka :D det behöver jag så mycket :)

Mamma och Amanda avslutade min födelsedag med att ta stallet åt mig så jag bara kunde gå och duscha och lägga mig på soffan :) nice
Somnade sjukt tidigt igår haha.

Nu är man uppe för jobb igen.
Tur de bara är på morgonen för jag känner mig inte helt frisk :p igår trodde jag att jag skulle spy ett tag, och även svimma. Skakig som fan.
Hoppas det går bättre idag :p


Hipp Hurra!

Godmorgon.
Torsdag idag, och inte vilken torsdag som helst utan det är Min födelsedag!
Har huuuur mkt som helst att hinna med idag.
Igår skulle vi ha bakat tårta och greja eftersom jag jobbar idag. Men vi hann inte för vi var tvugna att åka och hämta höbalar.
Sen blev det mat i vågbro och greys där eftersom 5an är cp hemma hos mig. (bara på eftermiddagar tydligen)
Så ja, blir stressigt idag.
Känns nästan lite orättvist att man måste jobba på sin födelsedag ;) hehe
Hoppas allt fika räcker till alla bara, vet inte exakt hur många som kommer ens jag haha ;P

Nu ska jag göra mig redo för jobb iaf.


Onsdag

Godmorgn!
Shit vad jag är trööööött. Fortfarande liksom.. Jag tyckte jag la mig i skaplig tid igår :P
Men hade ju iofs kunnat bli tidigare om inte kanal 5 fuckat ur.
Satt i två timmar och kanalen funkade inte alls, kanske var ljud sammanlagt 5 min på dessa två timmar.
Även att bilden laggade som fan. orka med det då? Det var inte så hemma hos mamma.
Så med skräck att missa Despan åkte jag till vågbro efter stallet för att kika på Despan där.
Blev bjuden på jordgubbar och glass :) Mumms!
Men hade jag vart hemma hade jag kunnat lägga mig direkt efter, nu måsta jag ju köra hem först ;P
Fattas några minuter sömn, det känns haha.

Än så länge ser de bara ut att bli två timmar jobb nu på morgonen. Om ingen ringer och säger nått annat.
Så då åker jag till gth efter och städar lite där.
Måste handla grejer till kalaset sen med. Hur jag nu ska ha råd med det :P haha
Inte lätt att vara fattig. Känns lite hjälplöst att jobba varje dag och veta att med all skatt så blir de typ inga pengar kvar. Så det känns som det är låååååångt till jag kommer kunna klara mig själv.
Bara det att man vet att man jobba i påsk liksom, när alla andra var lediga. Och de bara var 1 timme, så kommer ju knappt märkas på lönen sen. Minns inte senast jag köpte något till mig själv, kläder och sådär.
Alla mina ören går till hästen och hunden typ. Hade vart skönt att kunna slappna av och känna sig lite vuxen och slippa den här stressen/paniken av att inte har råd med nånting.
Jag är jätteglad att jag har jobb över huvudtaget. Men det är ändå så himla jobbigt att inte se ljuset i tunneln på detta elände jag levt med så länge. Pengar är allt, utan pengar mår man inte bra.

Nu ska jag rycka upp mig och gå ut med Enzo.
Finjobb idag iaf :)

Tisdag

Tillbaka till verkligheten.

Känner inte alls för att jobba idag. Fast jag vill jobba ändå, eftersom man tjänar pengar.
Men är sååå trött, och seg. Känns som ja håller på att bli sjuk, har mått lite halvdåligt i två dagar nu. Ont i kroppen, huvudvärk, igår mådde jag så sjukt illa så trodde jag skulle kräkas. Men jag höll de inne hehe.
Orkar typ ingenting heller så ska bli spännande att se hur det går idag, ska ju jobba på 3 ställen.
Och igår så orkade jag knappt mocka klart boxarna, va nära att sätta mig ner för jag hade noll energi kvar, ingen kraft i armarna liksom. skumt

Har iaf lyckats trycka i mig en macka. Mer blev det inte, jag har ju såå svårt att få i mig frukost så här tidigt.

Saknar mina grabbar, ganska tomt här nu utan båda två. Men får hem en utav dom ikväll iaf, och den andra på torsdag på min födelsedag :)

Måndag

Det var den helgen det. Fast igentligen är det ju fortfarande helg, men personligen har ja inte kännt av den här helgen. Jobbat båda röda dagarna och tagit ut hästar. Men fick mig en välförtjänt sovmorgon i lördags iaf :)
Sovmornar är Guld!

Blev iaf fest i fredags med en jäkla massa folk :) krogen var inte mkt att hänga i julgranen, trots långfredag och allt. Men känns som det är en vana att förfesten är roligare än krogen.
Tur de dröjer länge till nästa fest nu, dyrt och fan va bakis jag blir fast ja inte dricker mig packad..

Resten av helgen va iaf lugn och seg. Soffhäng.
Igår så åkte jag och släppte ut hästarna och sen åkte jag till vågbro för att nya hem enzo. Gäller att tänka ekonomiskt, alltså att passa på att hämta honom när jag ändå va ute och åkte. Blev kvar där med mysvalpen sen. Vi tog också en tur till hällåsen med dom stora hundarna och sen följde jag med mamma och handlade lite.

Valpen har för övrigt fått namnet Swea nu :) gullsnuttan

Nu har Tobbe precis åkt på träning. Jag sitter i soffan och är så seeg efter stallet och jobbet i morse. Taggar för spånhämtning och kalas för Amanda om ett tag :)


Fredag

Godmorgon!

Hujedamig vad trött jag är! Jobbat hela veckan, och igår så åkts jag och b-rudarna och solade och fyllde på med energi och sen åkte vi till stallet och kasta in höbalen. Gudars vad vi är starka ;)
Blev lite seriemys när jag kom hem, fruktsallad på det ;p sen skulle vi sova men jag kuunde inte somna fast jag va så trött. Sjukt drygt när man verkligen vill, och dessutom har man en kille brevid sig som sover så sött.
Lyckades somna tillslut iaf och vaknade av att telefon låter och jag tror det är morgon. Ser att en Malin ringer och jag tänker automatiskt hon på jobbet. Men det va syster Enberg som hade kört en krogrunda och inte tog sig hem ;p klart man ställer upp. Det var en uppfriskande paus från sömnen ;)

Nästa gång kl lät så var det iaf dags att kliva upp. Stallet först och göra klart allt, hem och äta frukost och sen åkte jag och städade på resecentrum. Tobbe följde med mig för jag vågar inte vara där ensam. Är mkt konstigt folk som hänger där.. Äckligt folk med, alltså allvarligt! Varför!? Kissar man i sopkorgen när det finns toalett??! Vill man helt enkelt inte vara människa? Kämpar emot utveckling och lever som aporna? Men typ.. Ja de va ingen trevlig jobbsväng idag. Ska aldrig någonsin gnälla på mina andra jobb för de är rena drömmen att städa faktiskt!

Nu är vi hemma igen iaf och ska väll duscha av oss all resecentrum lukt och sen bege oss till mohed där det är avfärd mot harsa? Tror ja de heter. Ska äta middag med familjen Enberg :)
Sen ikväll är det partaj med ett härligt gäng :)


Onsdag

Ja halva veckan har typ gått nu.

Har jobbat idag, och knappt sovit inatt heller så är ungefär lika trött idag som jag brukara vara.
pepp
Har iaf smygstartat lite städning av vårt hem, men orkar inte ta allt. Det som är lämnat efter festen i lördags får vi hjälpas åt med i helgen. På fredag är det ju dags för en ny fest så det är väll läge att de är rent och fint då.
Förstår inte hur jag ska palla med två helger i rad, de va ju fan ett år sen sist haha.
men är det Påsk så är det. Hoppas bara att jag lyckas få någon som kan släppa ut hästarna åt mig på lördag annars kommer jag får ta en tidig promenad till stugsund, walk of horse ( istället för Shame ) hehe ;)
I hope not..

Ja annars då, är fett sugen på chips! Men kan ju fan inte äta chips jämt. Inte läge att dubbelhakan redan täpper till andningsvägarna om jag ligger i soffan och försöker se på tvn. Chips lär ju knappast göra saken bättre haha.
Så nä det blir inga chips förens på Lördag, då jävlar ska det frossas!
Ikväll kommer Tobbe hem, vilket lyx för honom att han får låååånghelg. Själv ska man ju jobba i morgon åtminstonde, och de va tal om helgen med men har inte hört nått mer om de så får se i morgon. Huvudsaken jag är ledig lördag, sen är det väll sak samma. Får ju ändå ingen sovmorgon eftersom jag ska släppa ut hästar så då kan jag lika gärna jobba och tjäna lite cash när jag ändå är uppe ;P

Har verkligen tråkigt nu märks det ? Men är för trött för att göra något åt det haha.

Tagga för Greys ikväll, wohoo!


Tisdag

Hello

Jäklar vad kallt det va ute idag. Höll halft på art frysa ihjäl i morse när jag var ut med Enzo. Fick även skrapa rutorna på bilen :/ inte okej med tankte på att man inte behövt göra de på gaaanska länge nu. Vill ha sooommmmar nu och värme så man slipper få brainfreeze så fort man tittar ut typ..

Har iaf jobbat idag, på mina två ställen. Ganska skön känsla att få sätta sig i soffan och dricka iskall coca cola efter en slitsam Jobbdag. Och ja vet att de inte är så många timmar, men ett fysiskt jobb och en annan är ju inte van att vara speciellt aktiv om man säger så ;)

Så nu ska jag bara chillaaa, tills de blir dags att åka till stallet ;p


alla dessa hundar

Hemma nu från en dag på språng.
Har vart ut med hundarna på hällåsen så dom fick springa fritt och leka av sig. Sen till veterinären med stackars Jackson som fått nå tok med ögat. Men nu är det fixat :)
Åkte och handlade med mamma efter hon slutat och sen placerade jag röven i soffan. Fett skönt!
Skulle igentligen villa gå å sova men måste ju till stallet så får vänta några timmar :P

Kikade lite på blocket idag, som man gör ibland. Är ju kul att drömma sig bort om en liten hund :)
Men iaf, det är oerhört många stackars hundar som folk kommer på efter några månader att dom inte längre vill ha. Man blir lite småirriterad på det. Ungefär som att en valp är ju otroligt gullig, men sen då?
Hoppsan hunden växte upp precis som alla hundar Brukar göra, men de va ju inge roligt.. Sälja sälja
Man gör sig väll inte av med sin unge när den blivit ett halvår och kanske är bråkig som tusan. eller?

Hittade en (av typ 1000000 personer som "tröttnat" på sin hund) och annonsen är lite humoristisk.
Kanske var det så att människan som sålde hunden till den här personen också önskade att denne tänkte igenom det lite mer innan hon tog hem hunden. Eller sålde den valpen som en vandringspokal? vissa kanske gör det..
Sen finns de ju självklart de som blir tvugna att göra sig av med hunden pga sjukdom mm, vilket man inte kan hjälpa. Men att göra de utan anledning eller att hunden blev för stor, eller att man fick andra arbetsförhållanden. Det är väll ändå nått man måste förutse och tänka igenom innan man köper hund!
Allt går att lösa, bara man verkligen vill.


Måndag

Goddag!

Jäklar vilken helg, lite småstressig.
Men lördagen blev riktigt bra tillslut :) företagshockey och partaj på det ;p
Homepartyt som vi fixade till Jonas och Idah blev lyckat tyckte jag iaf :) tror de flesta hade riktigt roligt. Efter det så drog vi hem och fortsatte festen hos oss. Vi körde lite Vilda gester och sen drog vi på krogen. Och som vanligt var förfesten roligare än krogen.. Men men

Söndagen bestog utav bakishäng med film/seriekik och massa fettomat ;)
Helt dö typ, huvudvärk from Hell och mot eftermiddagen smög sig det härliga illamåendet sig på oss.. Man är ju inte 18 längre om man säger så.

I dag så har man jobbat då, bara 2 timmar men ack så trött jag är. Fortfarande bakis känns det som..


RSS 2.0