Torsdag

Goddagens!
Ingen bebis har kommit än, imorgon är det ju "dags" så att säga ;)

Veckan har iaf gått hyfsat snabbt ändå. I tisdags så tvättade jag en hel ikeakasse med bebisgrejer, och även två kassar med våra saker och kuddar till soffan och allt tvättbart ja kom över ;) skönt med lite grundlig rengöring utav hemmet. Är inte helt klar med städningen än men tar ett rum i taget, man ska ju orka med också ;p
Efter Tobbe kom hem så åkte vi iaf till Volvo och beställde grejer till lastutrymmet, måste ju delta säkras!
Sen åkte jag ut med mamma och Amanda och letade svampskog. Började i tönnebro och slutade i "hudik" haha. Fick ihop lite trattisar iaf men hade hellre plockat gulingar. Var skapligt mör i kroppen efteråt kan ja säga. Men kul att leta svamp :) och hundarna hade hur kul som helst, iaf dom stora ;p

Igår så åkte jag ut och spårade lite med Amanda :) alla hundarna fick ett varsit spår ute i mohed. Men Enzo va som vanligt duktigare än Delta, hon är ju så flokig haha. Får träna lite mer men ja orkar ju inte gå med henne ensam och Tobbe är så upptagen jämt. Men de blir bättre tider snart förhoppningsvis :)
Efter spårningen så åkte vi ut och kollade till hästarna, och smulan hade ju såklart rymt igen. Så vi drog en extra tråd längst ner så det blev lite tätare med trådar, förhoppningsvis hjälper det. Jävla skitponny! Men så är hon så förbannat söt istället, går efter mig som en svans så fort ja är där. Finns ingen tvekan om att hon tycker om sin matte iaf :)
Åkte och handlade med Tobbe sen, strykbräda och strykjärn och lite blöjor och annat till bebisen som fattades.
Tänkte köpa en första nalle på barnenshus som vi spanade in för länge sen men nu fanns det absolut ingenting där!? Inga kläder, inga gosedjur, nada. Det va tråkigt vi måste ju ha ett gosedjur haha. Ja älskar verkligen gosedjur så våran unge kommer ha massvis innan de är färdigt ;)
Jaja vi fick åka hem utan och då kom simson förbi och smidde planer med Tobbe medan ja lagade mat och städade badrummet :) blev sen kväll så idag är man seg.

Idag ska jag iaf inviga strykbrädan tror ja :) och även ringa till idiot försäkringskassan igen!.... Fatta man ju att dom inte skulle hålla vad dom
Sagt den här gången heller. Kommer aldrig få nå pengar ja, känns som man lika gärna kan ge upp.. Blä


Måndag

Ännu en helg passerad. Och hösten hänger i luften:p
Även om de är varmt mitt på dagen när solen är framme så är det inte riktigt solväder liksom, så man är ju rätt blek nu :p kanske skulle lagt sig i ett solarium en snabbis, bara för att inte se ut som ett lik haha. Börjar tydligen se lite hängig ut nu, Tobbe påpekade det flera ggr igår att ja inte såg nå pigg ut. Det är ja inte heller men är man lite brun så syns de inte på samma sätt ;)

I fredags så åkte iaf jag och Tobbe till hudik för lite bilshopping!!
Jag va in och hittade en bil på Volvo där i torsdags, inte alls den modell vi hade tänkt oss men det va ett jättebra pris på bilen trots att den fan ser helt ny ut. Så det låga priset och en ny kammrem fick mig att fastna ändå, vi kommer ju inte ha mkt pengar att leva på sen direkt :p

Så i fredags så åkte vi upp med mamma som skulle hämta Nelly och Erik, och vi hoppade av på donken och tog en varsin glass medans vi väntade på att säljaren skulle komma. Han kom dit extra för att vi skulle få hämta bilen när mamma ändå skulle dit, snällt de.
Tobbe vart nöjd med bilen som jag köpt åt honom iaf ;) han står ju som ägare men han fick inte se bilen innan haha.
Så när vi kom hem så åkte vi och käkade middag ute för att "fira" lite att vi Äntligen har en kombi! :) sen åkte vi och rastade Kevin och Amandas hundar innan vi hämtade upp våra egna och åkte ut till segersta för att visa bilen och hälsa på en sväng :) kom hem sjukt sent, och somnade gott ;p
Förutom att ja hade en krabat i magen som börjat leva om på kvällarna så det gör förbannat ont neråt. Ett par smällar sen kan ja somna :p riktigt obehagligt..

Lördagen spenderades i mohed i finvädret. Grabbarna skulle åka lite så vi skulle inte bli där så länge, men det kom dit ett gäng från campingen som ville åka vattenskidor så Tobbe blev tvungen att köra dom först. Så våran "nån timme på klubben dag" slutade med att vi kom hem efter 7 haha!
Blev ju grillning hemma hos Tobbes föräldrar sen, alltså vi hade lånat deras hus och grillade med frille och Johanna. Kl 22.20 satte vi oss vid bordet för då va maten klar ;) de va den dagsplaneringen det ;)
Jättegod mat, men efterrätten och spelkvällen fick hoppas över för vi va alldeles för trötta :p

Söndagen bestod utav F1, lite städning och rensning av bebisgrejer, en runda på S-leken med frille och Johanna, middag på Sibylla, havspromenad med hundarna och sen filmmys :) bra helg :)

Idag har jag haft riktigt ont i ljumskarna eller va det är, där fram liksom. Jättejobbig att gå :/ så sitter helst stilla men går ju inte. Hade barnmorskebesök idag, mitt sista vanliga liksom. Sen åkte ja ut till dollar och köpte tvättsvamp som ja och Amanda åkte ut och satte på smulan. Hon smet ju igår kväll så fick stå inne inatt, den jäkeln. Hoppas hon står kvar ett par dagar nu :p
Skulle hem och tvätta bebisgrejer efter det, men såklart så var pizzapeoples grejer i tvättmaskinerna, Sen Igår!! Fast dom inte bokat. Och visst ja hade kunnat slänga ur deras grejer eftersom ja bokat, men dom hänger ju sitt i torkrummet fast nån annan har tvättid, ingen hänsyn alls. Så kände att ja inte hade lust att tvätta idag då. Vill gärna ha torkrummet jag med till mina kläder.
Dryga jävla pizzafolk...
Jaja, åkte och vaccinerade hundarna istället. Har sån tur att Amanda är ledig den här veckan så jag fick hjälp :)
Så nu är dom vaccinerade för det här året och matte är 700:- fattigare ;)

Nu ska ja sitta i soffan och invänta min sambo så vi kan åka och handla. Behöver vila mitt bäcken lite om ja ska palla med det :p




Torsdag

Snart helg! :D

Har snackat med försäkringskassan idag, och som vanligt blir man inte direkt glad av det..
Mina inkomsuppgifter som jag blivit informerad om Båda gångerna ja skickat in dom att dom var tillräckliga! Är tydligen inte det ändå. Dom behöver alltså mer info från min arbetsgivare... SUCK
Om dom kunde ha talat om det direkt då? Så jävla typiskt att dom väntar till man själv frågar tusen gånger innan man får den Infon. Hoppas för helvete att dom löser det nu. Dom skulle kontakta lönekontoret och sen återkomma till mig inom 2 dagar. Vi får väll se. Allt detta skulle ha vart klart för länge sen men ja, nä..
Jaja, inte mkt mer jag kan göra åt saken så är bara att vänta och hoppas på det bästa.

Är på väg ut med hundarna nu, har väntat på att det ska smälla klart i trappen bara. Efter ja tagit på skor på mig och koppel på hundarna så började det smälla hur mkt som helst. Och det var chineese people som fick varuleverans. Precis när jag ska ut, fatta man ju..
Så fick vänta till dom va klara eftersom de är liiite trångt att ta sig fram i trappen när dom håller på, för det första ställer dom upp sin dörr mitt i så inte ens jag kommer förbi haha. Alltså inte delta heller ;p
Men nu låter det som dom är klar så nu ska vi gå ut.

Sen ska ja damsuga lite, delta har lekt med sin tärning så det är hår överallt! Mysigt

Efter de ska jag med mamma till Hudik för vi ska hämta Swea hos veterinären. Lillstumpan har blivit opererad i munnen, samma bekymmer som
Enzo :p

Bio ikväll sen kanske? Om Tobbe orkar :) hade vart kul att gå på bio en sista gång innan vi kommer behöva barnvakt för att göra det ;)


Onsdag

Kändes som de va onsdag igår, behöver jag säga va tråkigt ja har om dagarna haha ;p
Ljuspunkten är när Tobbe kommer hem från jobbet, synd bara att han är tröttare än mig och gärna bara gör ingenting ;)

Idag ska jag iaf på stan och fika med Emelie och världens sötaste lilla Alva :)
Skönt att komma ut lite ;p komma ur myskläderna ;)

Sen i em ska vi iväg och bygga hästhage igen... Dom betar ner allt så sjukt snabbt den här sommaren så vi måste bygga ut hagen typ 1 gång i veckan så dom får mer att äta. Så himla tjatigt :p jag är ju inte direkt i toppskick vad gäller styrka heller så gör inte så mkt nytta :p är rätt tungt att slita upp stolp och sen banka ner dom. tur mamma och Amanda finns, någon av dom är alltid med och hjälper till :)

Åååååh ja vill ha en bil! Men det är ju inte det lättaste att hitta "rätt" liksom.
Har krånglat med opeln också fast vi sålt den så verkar vi aldrig få slippa den.
Sjukt stressigt, jag blir stressad av det iaf. Sover dåligt och tom drömmer oroligt om sånt som har med bilar att göra. Inte kul :p vill bara glömma bilen och att dom nya ägaren ska vara nöjda, så vi kan koncentrera oss på vårt istället.
Försäkringskassan är ju också som en nagel i ögat.. Hur många månader ska det ta att registrera mina inkomstuppgifter liksom? Har skickat in samma uppgifter 3 ggr nu men dom verkar helt enkelt inte Kunna ta till sig dom?? Men det går bra att registrera nå jävla uppgifter som nån sommarjobbare skickat in utan att ja bett om de, och de uppgifterna är helt fel. Står att ja jobbat typ 10 månader bara, fast ja jobbat typ 1 1/2 år... Men självklart är det enklare att registrera sånt som gör att jag skulle få mindre ersättning än jag förtjänar.
Jävla pisskassa! Ringde och frågade varför mina uppgifter inte blivit registrerade som ja skickade in extra för 2 veckor sedan. Hon skulle skynda på ärendet, 2 dagar. Det har det nu gått och inget har hänt? Man blir så trött. Jag började ändå allt de här i MAJ! Det kallar jag att vara ute i God tid. Får väll ringa igen då... Är ju inte så himla segt att sitta i feta telefonkön för att sen inte ens få svar på de man vill, eller iaf få hjälp med problemet.. Blir nog inga syskon om de ska vara sånt här krångel Jämt.

Jaja, ska försöka släppa lite negativitet nu och pallra mig ut med hundarna. Hoppas ja slipper hundmöte och delta diaree.



Tisdag

Gud vad veckan går saaaakta.
Men det är väll så när man måste sitta hemma hela dagarna. Hade hellre jobbat, men kroppen hade inte hellre gjort det ;p
Så frustrerande att inte ens kunna ut och promenera med Enzo liksom, men de blir väldigt korta rastningar eftersom ja inte kan gå normalt :p foglossning antagligen. Ont gör det iaf.

Igår åkte vi iaf och veckohandlade, så sjukt tråkigt men nödvändigt. Ja hade hellre åkt och handlat varje dag nu så ja får se nått annat än insidan på den här lägenheten ;) tur ja ska fika med Emelie i morgon :))

Efter middagen så började vi kika på en ny serie, Under the Dome! Den verkar faktiskt riktigt bra :) hoppas de håller i sig. Vi lagade också nätverkskabeln som Delta så snällt klippt på mitten....
Och tamefan så funkar den nu! Vi är ju bara för händiga :) en konstig tillfredsställelse när man lyckas laga nått själv ;)

Utanför här håller det på och byggs för strömmingsleken. Förutom att man inte kan parkera vid sitt eget hem så ser ja faktiskt fram emot sleken iår ;p bara för att det händer nått kanske. Jag ska iaf köpa sockervadd! Har inte ätit det på flera år så nu tänkte jag känna mig som ett litet barn en sista gång innan ja måste bli vuxen ;)

Är nu ca 1 1/2 v kvar innan kulan på magen förhoppningsvis är borta.
Ja är lite nervös faktiskt. Över hur jag kommer må efteråt, man lär ju vara rätt öm så att säga. Och även nervös över hur min kropp kommer att se ut.
Men det ska bli skönt att kunna röra sig igen, och börja jobba på att få tillbaka min gamla kropp så gott det går iaf.
Känner mig verkligen tjock just nu, säkert 20 kg +, fyfan alltså det ser tom värre ut när man skriver det..
Ja har alltså gått upp typ 40% av de ja vägde innan, Sinnessjukt!!
Undra hur mycket ja hade gått upp om ja inte hade haft mitt fysiska jobb.
Läskigt är det.

Tur Tobbe inte blir lika äcklad av mig som jag själv blir haha ;) är ju ändå hans fel att ja svällt såhär.


Måndag

God morgon!
Eller där ljög ja, satt ju faktiskt och åt frukost kl 6 i morse med min kära sambo ;) men efter vi rastat hundarna och han åkt till jobbet så gick jag upp och la mig igen.
Det behövs verkligen dom där extra timmarna som ja lyckas få eftersom ja sover så dåligt på nätterna nu för tiden :p

Blev iaf Inge fotboll i fredags, Tobbe åkte ut till mohed för han var mer sugen på de, men inte jag ;) så tänkte att ja kunde åka med någon annan på fotbollen. Men nä ingen annan ville det heller haha så jag blev hemma. Men Emma och Viggo kom ut och hälsade på så jag fick en bra fredag kväll ändå :)
Lördagen spenderades i silvermercan mestadels, till och från Sthlm.
Vi följde med mamma och Stefan ner för dom skulle kolla på en bil, och vi tänkte kika på samma ställe om de fanns nån bil åt oss också.
Men bilen dom va ute efter hade sålts dagen innan, och vi hittade ingen bil som passade oss.
Hade velat kika på fler ställen men dom stänger ju kl 15 och vi va ute lite sent så vi han inte med helt enkelt. Så blir väll till att åka kommunalt till bb haha.
Stannade på Arlanda och åt mat innan hemfärd iaf, och jag va skitnervös över baciller haha. Man läser ju om alla som spyr i utlandet, och dom måste ju hem tillslut ;p men ja tror ja klarade mig ;)

Blev tjockismys på kvällen sen iaf med marängsviss :D namnam

Igår hade vi en riktig hemma dag, städade lite snabbt först sen såg vi film innan vi åkte ut till Andreas och Elin för att fira att Andreas fyllt år :)
En riktig latsöndag men de va fan den första på läääänge så det behövdes :) för tobbes del speciellt ;p

Nu är det ju som sagt ny jobbvecka, för dom som jobbar.
Jag och Enzo sitter hemma och trökar vi. Är Inge kul att vara hemma, och jag har ingen bil heller så tar mig ingenstans. Ja skulle vilja plocka svamp ja, men helst med sällskap. Och helst vill ja inte gå till en svampskog heller ;) jaja, ca 4 timmar kvar till Tobbe kommer hem! Wohoo

En jävligt gammal bild på oss, innan vi ens hade börjat dejta. Tänk att vi ändå gjorde de tillslut, trodde man väll aldrig. Och nu sitter vi här och ska bli föräldrar inom ett par veckor. Hur ska det gå ;) haha


Fredag

Ännu en fredag har anlänt!
Dom har ju blivit lite som milstolpar nu i väntans tider haha ;p
Är ju en fredag som vi är beräknad att bli föräldrar, inte för att de behöver bli så men ändå ;p

Igår så fick vi iaf bilen såld!! Äntligen.
Men man är ändå lite nervös, tänk om det blir nått fel på den så dom ångrar sig. Man vet ju aldrig med bilar trots att den va felfri när vi sålde den. Lite "skönhetsfel" bara men de såg dom ju själva, plus att vi sålde den rätt billigt pga just det med. Blir ju endel repor och sånt på en sån gammal bil.
Men men, hoppas den sköter sig haha.
Blev ju även så att vi skulle lösa den lilla skuld som va kvar på bilen direkt då vid köpet på banken. Men vilken osmart bankkille haha! Fattade typ ingenting, så jag blev ju såklart nervös över att skulden inte blev löst ordentligt och det är ju ett krav för att ägarbytet ska kunna gå igenom. Så idag har jag suttit och ringt finansbolaget, fått ett svar jag inte var nöjd med haha. Och sen mailat dom och sökt en massa info på internet om hur det går till. Men nu är det löst förhoppningsvis :)

Vi är ju i rätt stort behov av en ny bil, just nu har jag inte ens nån bil alls ;p
Och det är ju helgerna som man har tid att åka och kika på.
Så vi skulle behövt åkt denna helg men får se hur det blir med det, om det går att ordna. Nästa helg är ju mamma och Stefan borta, och helgen efter de kommer förhoppningsvis bebisen och om inte så är vi på klubben för KM och lyskväll :p så ja det är Brottom! Haha
Även att jag skulle behöva åka och vaccinera hundarna innan månaden är slut och det blir svårt utan bil. Hade kunnat gå dit om ja inte vore så himla handikappad. Men gör alldeles för ont att gå just nu.
Jaja, vi får se vad som händer.
Förhoppningsvis löser sig allt ;p

Har även suttit i kö till försäkringskassan idag om mina inkomstuppgifter som ingen brytt sig i att handlägga fast ja skickade in dom för 2 veckor sedan.
Tjejen ja pratade med suckade över att inget tagit tag i nått trots att ja skulle ha vart klar för läääänge sen.
Då förstår man att det inte är dom i kundtjänsten som kan rå för hur fan de blir med alla uppgifter, dom får bara sitta och ta all skit sen när man ringer och är förbannad för att ingen gör nått.
Hårt liv att jobba i kundtjänst, men man blir ju irriterad ändå ;p
Ja hon skulle iaf göra de lilla hon kunde och försöka skynda på ärendet så vi hoppas att nån tar tag i de där nu så man kan börja slappna av lite här.
Sover ju oroligt tack vare allt som tynger mig med bilar och pengar å så. Har ju ganska lätt för att stressa upp mig över saker som inte är som ja vill haha.

Sitter och inväntar min sambo nu iaf. Sen får vi se vad som händer ikväll om de blir fotboll i norrala eller wakeboardåkning. Ja röstar på fotboll ja men de får ju Tobbe bestämma ;)


Onsdag

En halv vecka till har gått. Saaakta sakta närmar sig slutet på augusti. Slutet på sommaren :p
Fast den kanske redan är slut ändå, länge sen vi hade fina dagar nu. Helgen va inte så fin, men vi klarade oss utan regn iaf på 40 års jubileet på klubben.
Vart en riktigt lyckad dag tror ja, mycket folk och åkningen med winchen flöt på :)

Kom därifrån strax efter 4, lite senare än jag hade tänkt haha. Min middagslur gick åt helvete alltså ;p
Hem och slänga ihop lite mat, duscha och rota fram nått finare att trä över min inte längre så smala kropp haha.
Kom väll ut till idrottsgården strax före 7.
Där blev det fin middag och musik, vi stog i baren. Tobbe iaf och Andreas. Jag satt mest där och va ivägen tror ja ;) men orkade stanna ända till slutet iaf, de trodde ja inte ;p
Men kan säga att vi somnade gott när vi kom hem iaf, och mina fötter/vader var större än någonsin! Helt sjukt äckligt!

Kom inte iväg i tid till städningen morgonen efter. Ja vaknade till och från och klev upp en sväng men typ halv 11 tänkte ja att ja blundar en stund till så väcker jag Tobbe sen, slutade med att ja lyckades somna och vakna kl 11.45. Haha vi skulle ju vara i mohed kl 12, gick bra ;p
Men vi hjälpte till lite med städningen iaf, va inte så många där så dom hade inte hunnit städat klart som tur va ;p

Blev soffmys med inslag av hästcheck och wakeboardåkning på resecentrum. Spöregnade ju som ingen kan ha missat då det stog i Aftonbladet haha.

I måndags så kom det en kille och kollade på Opeln!
Och i morgon ska han komma och köpa den! Om inget ändras då, man vågar ju knappt hoppas förns papprena är skrivna och klara. Men det vore grymt skönt om vi fick iväg den så vi kan åka och köpa kombi :) är ju nära bebis nu och vi behöver verkligen en större bil haha :)

Nu håller jag på och tvättar för fullt. Som vanligt väntar man tills korgen är översvämmad så man får tvätta hela kvällen :p men men. Förra veckan va vi ju iofs i mohed hela dagarna så hade inte tid. Alltså inte bara mitt fel ;p
Men ska bli skönt att få det överstökat.

Snart ska ja ner och kolla till tvätten och sen skjutsa syster.
Hon kom föresten hit med kläder som hon och mamma varit och köpt haha. Vi blir så otroligt bortskämda, har fått så sjukt mycket grejer. Mamma är ju helt klart bäst i hela världen :)


Fredag

Sådär, då har jag jobbat min SISTA dag!!
Och jag känner mer ångest än lättnad trots att jag ändå längtat efter den här dagen. Men det är liksom Mitt jobb, kommer sakna det. Inte trapporna men kontorena, jobbar ju så härliga människor där som ja lärt känna :)
Men har blivit beordrad att komma tillbaka och visa upp knodden på ams sen ;p

Blev iaf en powernap efter jobbet, va hur trött som helst och har fått en jäkla migrän. Den har fortfarande inte gett med sig tråkigt nog. Åkte ut med hundarna när jag vaknade, enklast de så slipper ja plocka poop efter Delta. Inte kul när man måste använda båda händerna och samtidigt hålla sig från att spy :/ blä haha

Käkade lunch när ja kom hem, tacorester från torsdagsmyset igår ;p skulle ju bli änka i helgen ja eftersom Tobbe skulle jobba, så vi skulle ju inte få nå riktigt fredagsmys ;p
Men nu är han ju skadad stackarn. Eller blev det förra helgen och har inte kunnat jobba på hela veckan. Provade idag om de skulle fungera, men gick visst inget vidare. Har vart in på röntgen och grejer och läkaren sa att han inte borde jobba. Har inte fått svar på röntgen men de sa han bara av att känna på armen tydligen så ser inte bra ut alls.. Får se hur de blir med det här helgjobbet, han är borta ännu iaf så antagligen kämpar han på ändå.
Stackars hjärtat

Har precis damsugit lite (hur mkt som helst) hundhår nu. Så vi kanske har de hårfritt till i morgon ;p
Fick sjukt ont i ryggen av de, den verkar tycka att ja städat tillräckligt idag redan ;p så nu ligger jag på soffan i en ställning som inte gör ont :)

Idag är det ju exakt 4 veckor kvar till knodd ska komma. Sen får vi se om de blir så eller om de blir septemberkid ;p helst inte då spricker ja väll haha ;p
Bjuder på en bild på tjockisen. Bättre sent än aldrig ;p



RSS 2.0