Söndag

De va den helgen det. Gårdagen va lååååång. Vi hämtade ju hem hästarna och fixade ordning i stallet. 
Började med att komma iväg hemifrån väldigt sent, först pga mamma åkte till hudik och hämtade Nelly och sen när dom väl va här då ville ju lilleman äta och det tar ju sin lilla tid ibland innan han är helt nöjd. 
Kom iväg strax före 2 och han precis in på granngården så vi kunde köpa spån och korn. 
Sen mockade vi ur boxarna och hämtade hästarna. De va inte bara de, Nelly satt och roade Rex och jag och mamma fick lasta hästarna själva. Och självklart ville ingen av dom gå in i transporten. Men smultron fick ja in med lite gräs och fjäsk, Lussi brukar vi behöva ha linor på och vara minst 3 pers, men de gick ju inte. Men tillslut blev ja lite irriterad på damens tjaffs och då klev hon in haha ;p kung

När vi kom till stugsund så ställde vi in hästarna och sen röjde vi i hagen och fixade med en del saker, koppla om strömmen mm. Kl va efter 7 när vi va klara och åkte och lämnade transporten. Låååång dag utan mat. Inte okej. 
Skakade när ja kom hem och väl skulle äta. Ingen bra kombo, äta tacos, skaka och mata bebis haha. Spillde en hel del ;p 

Blev rätt tidig kväller sen, vi va en trött familj. Sen har ja ju vart uppe typ hela natten men men ;p längtar till matningarna går snabbare, om dom kan göra de ;9 hoppas haha 

Nu är Tobbe i stallet iaf och släpper ut hästar och fixar. Ja tänkte ju att vi skulle åka tsm men han ville inte att Volvon ska lukta häst ( rätt smart ) så han tog peugeoten och åkte själv. Stackarn.. 
Men vi ska fixa ombyte i stallet så vi kan lämna skidkläderna där istället, måste vara absolut bäst :) slipper dom hänga här och lukta illa också, i vår trånga lägenhet ;) 

Sitter och matar en grinig unge nu iaf, och sen när han är nöjd ska vi ut med Enzo. Kanske hinner dammsuga lite innan Rex vill ha mat igen om ja har tur. 

Får se vad resten av dagen bjuder på. 




Fredag

Äntligen fredag!! 

Igår hade jag en väldigt effektiv dag :) 
Tvättade lite kräkgrejer till Rex, dammsög och röjde lite här hemma :) 
Tacka vet ja bärselen, den är helt suverän och Rex gillar att sitta i den. Han brydde sig inte ens att jag dammsög, skönt att han inte är ljudkänslig. 

När Tobbe kom hem sen så tvärdäckade han i soffan stackarn. Så jag gav Rex ett bad och placerade han på Pappsen och sen fixade jag middag och diskade :) skönt att man kan bidra med något i hushållet nu när Tobbe för det mesta gör allt själv :) 

Idag har Rex vart rätt gnällig, ska tutta mest hela tiden lillgrisen ;p tur de finns kuddar så ja kan palla upp honom mot patten så ja får händerna fria till annat, typ äta kiwi ;) 
Snart ska vi iväg och hämta Nelly på tåget iaf och sen vidare till Gth och hälsa på en sväng :) 
Får se om han skriker sig trött nu när jag kommer rycka upp honom för att klä han ;p han har ju precis blivit "mätt" och nöjd iaf va det ser ut som. Men han brukar kunna ångra sig ganska snabbt om man flyttar på han. Spännande ;) 

Tänk att han legat i min mage! Sjukt hur han fått plats ändå. 





Onsdag

Guuud så veckan går sakta. Bara för att Tobbe jobbar. Nu vill man ju ha helger igen så vi får ha honom hemma :) 

Igår så kom pappa och Lena hit och hälsade på lillfisen :) pappa vart ju sjuk lagom till Rex föddes så han fick kurera sig innan dom kunde komma och titta på honom, men bättre sent än aldrig :)

Va ju till BVC och vägde och mätte också, och ja som trodde han skulle ligga på typ 5 kg nu, men han hade bara gått upp 155g sedan förra veckan. Det är väll normalt men eftersom han spurtade med 550g första veckan så trodde man ju att de va så han skulle fortsätta ;p får se hur de ser ut nästa vecka :) 

Kollade på Hollywoodfruar igår kväll, tom Tobbe ville se det. Han bara "åh är de Hollywoodfruar? Nu blev ja sugen på en öl" hahaha.
Men alltså Gunilla är ju så sjukt underhållande. Vilken psykad människa! Vi bara satt och gapade vi när hon snackade om ondska och djävulen hahahaha. 

Idag så vaknade plutten vid 9 och vi matade och sen gick vi ut med Enzo. Shit va kallt de va ute! 
Är ju fan vinterkyla och det är september?? Bryter ihop ja. Känns som de kommer bli en svinkall vinter om de börjar redan nu :p
Börjar bli dags att plocka in hästarna iaf. Ska med mamma till stallet i stugsund och kika över hur de ser ut där. Vi behöver väll förbereda en del inför hästarnas hemkomst tänker ja. Hämta foder och spån bla, se över hagen. 
Tur mamma hjälper mig, är inte helt 100 än ja. Får skitont om ja står upp för länge, känns som hela underlivet ska ramla ut typ :/ inte nice. 
Ska bli intressant att se hur livet kommer fungera med bebis och hästarna. Kommer ju bli tvungen att anpassa ut och insläpp efter lilleman. Så kommer nog ha två griniga hästar emellanåt eftersom dom vill ha rutiner men de blir ju svårt ;) men men, huvudsaken dom kommer in och ut och får mat och vatten ;p




Tisdag

Goddag! 
Blev en förvånansvärt lugn natt ändå haha.
Lilleman va ju extremt gnällig igår. Åt konstant, ja kunde inte ens gå på toa liksom utan att han skrek. Va gör man då liksom ja måste ju få gå på toa :p 

Vi åkte ut och körde lite upplet på flyget efter Tobbe kom hem igår, man höll ju typ andan så fort Rex blev tyst så han inte skulle börja grina igen ;p
Vi klarade oss ut till flyget iaf sen va det kört. Men han blev lite lugnare iaf av att sitta i bärselen, iaf om jag gick hela tiden ;p 
Mot natten så blev man rätt uppgiven eftersom ja började få slut på mjölk kändes det som, och ont gjorde de också. Helt söndernött blev ja. Provade tom att ge honom en napp i ren desperation, men den dög inte alls. 
Tillslut lyckades ja få honom att somna på mitt bröst, och kl 00.20 vågade jag lägga honom i sin egen säng, höll andan, släckte lampan och la mig. Kom ett litet knorr, höll andan igen, sen inget mer. Pjuh haha. 
Sen vaknade han vid 03.30 och ville ha mat, åt ganska kort tid, bytte blöja och sen somnade han om till ungefär 07.00. Åt och bytte blöja sen sov vi till 9 igen så helt okej natt ändå efter en mardrömsdag :) 
Matade lite till vid 9 och sen gick vi ner med lite sopor och rastade Enzo :) vi börjar få häng på de hör att klara oss själva ;) 
Gjorde frukost och tog med till soffan när vi kom in. Men Rex tyckte inte alls att ja borde få äta utan grinade hysteriskt så fick kasta i mig frukosten. 
Plockade upp honom och la han på bröstet och där ligger han nu kvar. SkönT! Lite lugn och ro och han har nog en del sömn att ta ikapp stackarn. 

Idag är det 2 veckor sedan förlossningen. I morse stog vågen på 7 kg kvar till vad jag vägde innan. Har gått ner typ 13 kg alltså. Minst iaf hade gått upp 19 när ja vägde mig hos BM 2 veckor före BF, sen gick ja ju över 10 dagar så kan ju ha gått upp en massa mer under den tiden men vägde mig inget så de får vi aldrig veta ;p 
Bara från igår till idag har ja tappat 2 kg, måste bero på den intensiva amningen igår haha ;p 




Måndag

Tillbaka till den tråkiga vardagen nu :p Tobbe jobbar och jag är hemma. 

Har haft en bra helg iaf, lite hembesök och hundträning :) 
Det är så skönt att jag börjar bli mer rörlig nu. Det ömmar fortfarande men är mkt bättre :) 

Däremot så har ja problem med amningen :/ har ju haft problem med ena bröstet hela tiden och de ger sig aldrig. På de högra funkar de bra, han får bra tag och de gör inte ont. Men på vänstra gör de svinont och igår sprack ja även så de rann blod 😭 
Brukar pumpa ur de bröstet lite emellanåt eftersom de har minskat i produktionen på de tack vare att ja hellre matar från de som inte gör ont. Men de för inte att pumpa längre för de gör också ont. Och de va då det sprack, av pumpen... Så himla deppig är ja över de. Vill bara att allt ska flyta på. 
Får försöka handmjölka nu och de är ett jäkla evighetsjobb. Tar väll en timme att få ut allt liksom och man måste hålla efter sp ja inte får stopp. Om jag ens törs prova mata från de igen. Blä 

Inte nog med de så är han inte alla rolig just nu heller. Började inatt, knappt sovit alla utan bara skriker och gnäller om han inte får äta hela tiden. 
Vet inte om han har ont i magen för han bajsar inte lika ofta som han brukar. 
Fast han brukade kunna bajsa typ 2ggr/ matning innan så de kanske är mer normalt att bara bajsa efter ett par matningar haha ;p ja vet inte ska till BVC i morgon iaf så får fråga då om de inte rättar till sig själv under dagen :p

Sitter i soffan nu och matar iaf. Såklart hehe. Nelly skulle komma förbi idag så får se när hon dyker upp. Om han behagar träffa henne eller om han ska ligga klistrad vid mig som vanligt ;p skitungen haha

Igår när vi såg en film i sängen så hade han iaf en stund då han va tyst och snäll :) sen gick se utför ;) 




Lördag

Goddag! 
Idag tog vi sovmorgon iaf, om det nu räknas med tanke på att dygnena är kaos nu ;p är ju upp hela nätterna typ och trilskas med en arg bebis ;p 

Skitungen somnade ju när vi la oss och såg en film i sängen, yes tänkte man ju då. Synd bara att han vaknade lagom till filmen var slut och vi tänkte sova ;) 

Matade sista gången vid typ 8 och sen somnade han om till typ 11, då klev vi upp och åt frukost :) 
Nu ligger jag i soffan med en arg unge på bröstet. Han sover för tillfället men vaknar och blir sur om ja försöker flytta på han så för husfriden får han väll ligga här då ;p
Tobbe den stackaren är och handlar han. Vi vill ju inte ta med Rex till affären än pga smittorisken, är ju förkylningstider nu med :p sköterskan på BVC rådde ju oss från att undvika affärer med så är inget vi fått för oss själva. Synd om Tobbe som får handla ensam jämt bara, men ja kan ju inte lämna skrutten eftersom han kan bli hungrig efter typ 5 min sen senaste matningen. Finns inga rutiner what so ever här :p 

Jaja. Kevin är ju och kör clio på Mantorp i helgen. Va en kille som inte ville köra finalen så Kevin fick ta hans bil istället :) så de ska vi se på tv snart :) 
Ut och träna lite hundar efter de, i våra nya Hurtta västar :D 
Och sen vid 5 ska vi hem till Mia och Jörgen och hälsa på. Första gången vi åker hem till någon, ska bli intressant. Lite drygt för mig bara att sitta med pattarna i vädret hela tiden :p de gör man ju helst hemma i sin egen soffa och inte framför folk :p men men. Lika bra att vänja sig om han ska fortsätta så här, mina pattar är numera för allmän beskådning haha. 

Våran lilla budda blir bara tjockare och tjockare ;) inte konstigt så som han hänger vid mjölkbanken hela dagarna haha. 😘 




Torsdag

Veckan bara rusar iväg. 
Säkert för att Tobbe bara är hemma några dagar liksom, vill inte att han ska börja jobba igen :p 
Mysigt att vara hemma hela familjen :) 

Igår så åkte vi ut och spårade efter maten. Mamma ville testa med Parilla så vi skulle hjälpa till. Tobbe la ett spår åt Delta och sen gjorde vi ett mycket enkelt upplet åt Parilla istället. Men hon fattade absolut ingenting haha. Om hon fick godiset i ansiktet i stort sett så hittade hon det inte. Hon letade inte ens ;p så de gick ju inte så bra.
Men Delta skötte sig iaf, trots att de blev så mörkt så spåret inte han lägga sig, men hon hittade alla pinnar iaf tillslut ;p 
Efter vi hade gett upp där i kolsvarta mörkret så åkte vi hem och hade lite soffmys till Bygglov :) 

Natten va hyffsat lugn sen, han somnade före 12 för första gången, och vaknade 2 ggr sen. Vid 1-2 tiden och sedan vid 3-4 och sista gången va han lite kinkig så höll på till typ 6 innan han somnade om. Vaknade vid 8 igen sen och då låg vi vaken i sängen till de va dags för oss stora att också få i oss frukost.

Vi bestämde oss för att åka och handla och träna lite hund efter frukosten, men slutade med bara handling och snabb rastning i skogen eftersom det regnade så jävligt. 
När vi kom hem hade vi filmmys med en trött Rex i våran säng. Skönt att få ligga ner och vila lite för min del, idag är ja trött hehe :) inte så konstigt kanske ;p

Inga tvivel vems haka han fått iaf ;) 




BVC

Idag har vi haft besök av BVC. Jättetrevlig sköterska och jag är glad att jag valde min hälsocentral som BVC åt Rex istället för sjukhuset :) passar mig bättre ja som är lite folkskygg ;) 
Han var iaf frisk och kry och hade gått upp fint i vikt, har gått upp ca 500g på en vecka. Min mjölk funkar alltså bra :) 

Efter hon hade gått så åkte vi ut och tränade lite hund, och invigde även våran fina vagn :) den gick preciiiis in i bilen haha. Men de är ju huvudsaken ;) 
Är lite trångt just nu i bilen då jag fortfarande sitter i baksätet. Känns bäst i början iaf när han är så liten, så hoppar ja väll fram så småningom så är de "bara" enzos bur och Rex bak ;p hehe

Gick bra att träna hund iaf. Delta och Tobbe är så himla duktiga tycker ja :) 
Nu har vi precis handlat, eller höja Tobbe ;) så nu ska vi hem och laga egen pizza :) namnam




Lördag

Lördagar är inte längre vad dom brukar vara, slut på sovmornar ;) 

Vi hade en rätt bra natt iaf, lite gnäll när ja skulle försöka lägga honom vid halv 4 när han vaknade och ville äta. 
Höll på i 2,5 tim och matade och la matade och la. Han har lite svårt att bestämma sig ibland om han ätit klart eller inte ;) 
Kl 6 slutade de med att han fick ligga på Tobbes arm i sängen så ja fick gå på toa och sen sova lite till. De gick så bra så och ja har sovit mer inatt än ja gjort sen han kom :) inte skönt dock eftersom ja bara kan ligga på rygg och det typ dödad ryggen :/ men men 

Efter vi ätit frukost och Rex invigt sin babysitter så somnade han om i spjälsängen så pass länge att ja han tömma lite sopor och dammsuga och greja lite här :) skönt att ha gjort lite nytta iaf nu när Tobbe får serva mig heela tiden eftersom ja är så handikappad :p man känner sig rätt jobbig. Nu är han och tränar Delta och även handlar stackarn. Men ja hade görna bytt om jag slapp ha så ont. 

Nu ligger vi på soffan och vilar lite iaf.  Han vaknade precis typ efter ja va klar med dammsugningen, bra tajming :) 

Magen börjar sakta men säker är försvinna också. Va ganska stor efter förlossning, större än ja trodde den skulle vara ;p vägde mig dagen efter han kommit ut och då stog vågen på -8 kg. Känns att de försvunnit en del vätska, de är skönt :) 




Välkommen lilla Rex

Va ju in på 41 veckors kontroll i måndags och få bokades en igångsättning kl 8 tisdag morgon.
Vi åkte hem och förberedde för en lång sjukhusviselse eftersom dom sa att en igångsättning kan ta dagar. Men fick värkar av mig själv redan när vi lämnade hudik, dom eskalerade under hela dagen och mot kvällningen gjorde dom så ont att ja inte kunde sova. Sen så ont att jag ville dö, så vi åkte in strax efter 4 på natten eftersom Tobbe inte stog ut med att se mig plågas nått mer. Jag själv väntade ju på att värkarna skulle bli regelbundna med min lilla timer ;) 
När vi kom in och fick ett rum så mätte dom mig och jag var öppen 3-4 cm så värkarna var effektiva utan att vara regelbundna. Tur vi inte väntade med att åka till vi hade bokat tid ;) 
Jag fick ligga och ha dödslängtan, på riktigt alltså jag ville verkligen DÖ, i några timmar innan en narkosläkare äntligen fick tid att komma och sätta ryggbedövning. Den va helt fantastisk, mitt liv blev liksom värt att leva igen. Ja kunde tom äta en banan ;) 
När dom mätte mig sen så hade ja öppnat mig 6 cm på ca 3 timmar, så värkarna var kraftiga tydligen.
Så jag fick sitta på en pilatesboll för att huvudet skulle få hjälp ner, fick då också lite frukost :)
Vid varje värk skulle jag hålla emot allt jag kunde, kroppen ville alltså typ trycka ut ungen men jag skulle vänta till kroppen va helt klar liksom för att undvika att gå sönder. Så där satt man och fick värkar som gjorde att man typ ville skita på sig, men ja höll emot som bara den haha.
Sen gick de typ inte mer för då va de dags på riktigt, fick lägga mig tillrätta i sängen och den körde vi på. 
Shit i helvete vad ja tröck, men tror att de gick ganska snabbt att få ut han. 
De va de ända ja tänkte på, också för att barnmorskorna sa det hela tiden, att ju mer ja kämpar desto förre ggr behöver ja göra de typ ;)
Så kl 11.05 tittade han ut våran lilla pojk :) 3610g och 53 cm, så fin, lite chockade både jag och Tobbe tror ja hur vi lyckats få sån söt unge ;) 
Fick sy lite ytligt sen, och vi fick fika. Sen va de dags för mig att prova kissa i duschen haha. Gick inte alls, kom inget fast ha tröck på, så dom tömde mig och satte en kateter. Därefter fick vi ett rum på bb delat med ett annat par. Blev kvar 2 nätter tack vare att ja inte kunde kissa och sen för att dom ville göra pku testet på honom när han va 2 dygn gammal. 
Men vi hade de rätt mysigt där, kikade på film och turades om att ligga hud mot hud med lillkillen. 
Tobbe skötte typ allt åt mig, hämtade grejer, gav mig Rex när han skulle äta och även bytte på honom. Ja va rätt orörlig tack vare att ja hade så ont :/ 
Men igår så va ja lite piggare så natten mellan onsdag/torsdag tog ja honom själv i stort sett :) så vi fick åka hem igår, och det va skönt att komma hem men konstigt också ;p
Nu har han bara oss liksom vi måste klara allt själva ;) men har gått bra än så länge, amningen fungerar hyffsat och han sov jättebra i sin säng inatt :) ja fick också sovs lite faktiskt ;p men kunde ha vart mer om ja inte hade så ont, kan ju inte ligga bra för då gör stygnen ont. Lite drygt, eller mycket igentligen. Vill kunna röra mig som folk igen! 

Idag är vi ensamma eftersom Tobbe va tvungen att ta ett "akut" jobb. 
Han har nog skaplig ångest idag stackarn ;) 
Men vi klarar oss bra än så länge iaf, han ligger och sover brevid mig i soffan nu och jag sitter och svettas. Tacka vet jag hormoner ;) 





Polis SM

Söndag igen då, och 9 dagar försenad unge. Men just den här helgen va de skönt att vi slapp föda faktiskt eftersom vi vart och kikat på polis sm :) alltså för polishundar.
Riktigt roligt att se. Dom är ju så sjukt coola! Vi kollade på grenen när dom letade föremål på en plan och skyddet. Man blir ju sugen att köra med delta också fast på civilt vis då såklart ;)

Vi har även vart ute hos simson och grabbarna har kört i pölen och lagt i ett nytt hopp också ;p vi hade sallad med oss till lunch och det vart en riktigt fin dag med riktig sommarvärme också.
Men bra nog trött efter den här helgen , sover ju typ asdåligt nu på nätterna så man börjar tröttna lite på att vara så här. Inte för att de lär bli nå mer sömn sen iofs :p men förhoppningsvis slipper ja ha ont nånstans hur ja än ligger/sitter/går ja hela tiden :p

Nu är vi ute i mohed och har tränat lite hundar. Vi måste komma igång igen för delta är sjukt ostimulerad och fett jobbig ;) 1 års trots deluxe! Haha
Väntar på att dom ska lasta av lite virke nu Tobbe och hans vän, sen ska vi åka och äta nånting. Börjar bli skapligt hungrig nu då ja inte ätit sen lunch, och då sallad. Brukar jag inte hålla mig så mätt på ;p
Blir väll tidig kväller sen tänker ja, trötta familjen här ;p
Och i morgon ska vi iväg på 41 veckors kontroll i hudik. Se vad dom säger om dom tänker dra ut knodden med våld snart. Hoppas ja Inte haha ;)


Torsdag

Igår hade ja en helvetes dag!
Delta stog för det mesta.
Ja trodde ju hon va 1års dryg liksom, men de kom ju fram sen att hon va ju så dålig i magen stackarn.

Sen la hon även en fett äcklig fästing på golvet i vardagsrummet. De va fan nästan äckligare än bajset..

Dammsög hela lägenheten iaf och donade, tar lite städtag varje dag, försöker hålla efter lite i väntan på bebis. Man vill ju att de ska vafa hyffsat rent här hemma när den kommer. Men blir snabbt stökigt här tack vare hundarna :p eller hunden Enzo är ju så liten så de märks inte lika mkt ;p

När Tobbe kom hem så åt vi middag och sen åkte vi ut till klubben och plockade in alla hoppen till land. Är städdag i helgen men vi vet ju inte om vi kan vara med, är ju lite osäkert just nu ;p så vi tänkte att vi gör en insats iaf. Vi kunde ju inte plocka upp dom ur vattnet för vi har ingen traktor men förhoppningsvis har vi underlättat lite iaf :) kom hem seeent så det blev direkt i säng.

Idag har jag iaf fått sovaaaaa. Går ju och lägger mig efter frukost och rastning av hundar när Tobbe åker till jobbet. Det behöver jag verkligen.
Så det va skönt :)

Nu ska jag äta lite lunch och kika på greys anatomy :) golunch, kyckling och ris. Namnam
Sen ska jag åka ut med hundarna en sväng innan Emelie och Alva är redo för fika :)
Ikväll blir det tvättning av lite bebisgrejer som vi köpte i helgen och inte har hunnit tvätta än. Tur att man går på övertid för ja är tydligen inte redo för bebisen än haha ;) men snart så.

Delta och Enzo hade en liten mysstund.
Varade dock inte så länge, nu ligger han i sin egen korg för hon blev för dryg ;p


Onsdag

Ingen unge så långt ögat når ;p

Enzos veterinärbesök blev en dyr historia som väntat. Och inget var brutet så det enda ja fick ut av besöket var ett recept på medicin mot ledbesvär och smärta typ. Och den skulle jag direkt avbryta medicineringen av om han blev dålig i magen. Vilket han blev innan jag ens han öppna förpackningen!! Han fick ju en dos av dom i en spruta innan dom skickade hem honom så ja skulle inte ge honom förens dagen efter, igår alltså. Så jag gav honom inget eftersom han bajsade nästintill vatten i hallen igår :/ så han kan fortfarande inte gå och är dålig i magen. Även att delta också är dålig nu.
Orkar inte med det, hon bajsar ju inte små pölar liksom. Inte så lätt att gå ute i stan här heller och inte kunna plocka upp en hel koblaja med skit :/
Antagligen har hon blivit dålig för att hon är så jävla äcklig och han slicka i sig lite av enzos bajs igår innan ja såg att de hade hänt :p
Så nu stinker det bajs i hela lägenheten för hon sket ner köket..... Jag har med leggings över ansiktet torkat och torkat samtidigt som ja haft kväljningar av lukten. Men det stinker fortfarande, kul med djur.. Suck

Igår städade jag iaf ur kylen litegrann, det behövdes verkligen. Tack vare att delta fäller så förbannat med hår så är det tom hår i kylen :p
Omöjligt att ha ett rent hem mer än nån timme här hemma, räcker att hon går ett varv så är det hår på golvet. Tröttsamt och jag hoppas verkligen inte vi ska ha det såhär hela hennes liv :p
Hon är även riktigt dryg just nu, 1 år och allt. Verkligen bra tajming med barn just nu, njaa. Men det är som det är, hon hör ju till familjen hon med trots att hon har en jävulskap period just nu ;p
Efter Tobbe kom hem så åkte vi iaf och slängde lite saker på långtå, och käkade middag. Sen traskade jsg över till Mammsen och fick håret färgat.
Har fortfarande hårinpackning i för att håret ska dra i sig de extra ordentligt ;p men ska väll ta en dusch strax och skölja ur det. Även göra ett försök att raka benen, dom är inte så gulliga nu. Räcker med att dom är feta liksom ;p

Ringa veterinären ska ja också göra, och spec mvc för att boka tid för 41 v kontroll :p kul

En trött Enzo efter vi åkte hem från veterinären i måndags.


Veterinär måndag

I fredags så va jag ut i skogen med Amanda och alla hundarna. Slutade såklart med en skadad Enzo :/
Delta och Diina (klump 1 och 2) sprang rakt in i oss där vi stog och Enzo fick dom på sig. Så han skrek bra länge och kunde sen inte gå på sitt bakben.
Tänkte att vi ger han helgen och ser om de va en stukning eller något bara, man kunde ju önska liksom.
Men han har vart riktigt eländig hela helgen och inte velat gå knappt alls, han som annars hatar att bli buren.
Så idag har vi vart till farbror doktorn i Bollnäs, eller Enzo är fortfarande kvar där. Jag fick ju lämna lillfisen där efter han fått lugnande.
Tror man är aningens hög på gravidhormon när man inte kan hålla tillbaka tårarna i bilen sen när man åker hem utan hund. Haha
Han va ju så rädd, skakade som ett löv och sen kämpade för att hålla sig vaken. Mattes hjärta :/
Hoppas allt går bra iaf, ska väll få åka och hämta honom i eftermiddag.

Helgen har iaf vart fullsatt med aktiviteter för vår del.
Lördagen spenderades i Gävle för att handla lite av de sista grejerna inför bebisens ankomst. När vi kom hem så fixade vi in alla grindar och grejer i bakluckan så den är Delta säker. Riktigt skönt att ha henne sitta ordentligt där bak! Även Enzo har fått en egen liten bur med en mysig stor korg som han älskar :) vi satte in fästet till bilbarnstolen också så nu är det bara att klicka i den när det är dags att åka till bb ;)
När vi va klara med det så åkte vi ut till klubben och körde fackeltåget på lyskvällen :) va mysigt de va, förutom hällregnet som kom när vi va ute på sjön. Va rätt skönt att komma hem till en varm säng sen kan ja säga :)

Söndagen spenderades hemma hos simson, i han "nya" hus :)
Han har ju en egen liten sjö på baksidan som håller på och riggas för wakeboardåkning ;p gissar på att våran lilla familj kommer hänga där en hel del i framtiden. Men är ju Tobbes dröm att ha en "egen" sjö att ha grejer i så vi får snällt följa med :)
Kom hem efter 9, trötta. kalla och slitna. Så det blev direkt i säng :)

Nu ska jag och delta vila lite i väntan på att fä hämta hem Enzo, är sjuuukt sliten ja eftersom ja sover så dåligt på nätterna. Plus att ja är över gravid så att säga ;)

Älskade fisen <3


RSS 2.0