Torsdag

Veckan bara rusar iväg. 
Säkert för att Tobbe bara är hemma några dagar liksom, vill inte att han ska börja jobba igen :p 
Mysigt att vara hemma hela familjen :) 

Igår så åkte vi ut och spårade efter maten. Mamma ville testa med Parilla så vi skulle hjälpa till. Tobbe la ett spår åt Delta och sen gjorde vi ett mycket enkelt upplet åt Parilla istället. Men hon fattade absolut ingenting haha. Om hon fick godiset i ansiktet i stort sett så hittade hon det inte. Hon letade inte ens ;p så de gick ju inte så bra.
Men Delta skötte sig iaf, trots att de blev så mörkt så spåret inte han lägga sig, men hon hittade alla pinnar iaf tillslut ;p 
Efter vi hade gett upp där i kolsvarta mörkret så åkte vi hem och hade lite soffmys till Bygglov :) 

Natten va hyffsat lugn sen, han somnade före 12 för första gången, och vaknade 2 ggr sen. Vid 1-2 tiden och sedan vid 3-4 och sista gången va han lite kinkig så höll på till typ 6 innan han somnade om. Vaknade vid 8 igen sen och då låg vi vaken i sängen till de va dags för oss stora att också få i oss frukost.

Vi bestämde oss för att åka och handla och träna lite hund efter frukosten, men slutade med bara handling och snabb rastning i skogen eftersom det regnade så jävligt. 
När vi kom hem hade vi filmmys med en trött Rex i våran säng. Skönt att få ligga ner och vila lite för min del, idag är ja trött hehe :) inte så konstigt kanske ;p

Inga tvivel vems haka han fått iaf ;) 




Kommentarer
Postat av: Johanna

Tycker hela han är lik dig :-)

2013-09-19 @ 18:23:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0