Medvetslös

Är hur min dag kommer sluta känner jag.
Efter nästan en veckas sjukskrivning så måste man tillbaka till jobbet eftersom alla andra är sjuka, vad ovanligt föresten? Alla andra är Alltid sjuka?

Den här veckan har jag vart skitstressad över jobbet fast ja inte jobbat själv.
Sitter dom och planerar att sparka mig nu för att jag är så besvärlig och får hjärnskakning mitt när Alla andra är sjuka? Kommer de vara kaos på mina ställen när ja kommer tillbaka? Fattas det grejer, kommer ja få klagomål att de städats dåligt fast de inte är jag som gjort det dåligt?
Ja, sånna tankar. Och på det så har jag huvudvärk från helvetet som Inga värktabletter ens är i närheten att hjälpa mot, en nackvärk som sprider sig mer och mer, nu har ja ont i princip hela ryggen. Har inte kunnat sova ordentligt under dom här dagarna, eftersom nacken värker hur jag än ligger så går inte att slappna av..

Bara av att gå ut med Enzo gör mig yr och illamående :/
Hur Länge ska man behöva ha men av en hjärnskakning??
Kommer dö på jobbet idag ja, ja känner det i hela kroppen.
Gå från i princip noll ansträngning, men ändå må så in i helvete dåligt, och sen börja jobba, på ett krävande jobb. Det är tungt, stressigt och jag måste Stå/gå en Hel dag!

Kommer inte gå.. Skjut mig


Förbannad!

Ja Gud alltså kriminella människor gör mig så jävla förbannad!

Tidigare i veckan stog det i tidningen om en söderhamnspolitiker som förskingrat flera miljoner.
Han är handikappad och har lurar försäkringskassan att han behöver assistans av sina två söner, när han uppenbarligen inte behövde det.

Den ena sonen har tagit emot assistentlön, över 25 000/mån Fast han samtidigt har jobbat som butikschef i Sthlm!?

Och den andra har tagit emot samma lön trots att han studerat i Uppsala och även i Australien under nästan 1 år!

Vart är världen påväg!? Hur orkar dom låssas att dom tjänat ihop pengarna av egen kraft som alla andra!? Att dom har förtjänat alla sina lyxprylar!?
Äckligt!!

Och blev ännu argare när jag snubblade in (nyfiken som man är) på politikerns Facebook och får se vad han skrivit nån dag innan de framkom att han lurat Fkassan.

Kom ner på Jorden familjen Ljunggren.
Och hoppas ni får det straff ni förtjänar, men det är väll inte speciellt troligt med Sveriges jolliga rättssystem... Suck


Brainshaking

Godmorgon!

I helgen när vi skulle åka till bruks för att träna lite så va jag med om en liten olycka ;p
Hade lånat blåmercan eftersom opeln är upphöjd för att fixa bromsarna. Så jag klättrade in i bakluckan för att fixa lastnätet, när jag sen, smidig som ja är, kryper ut igen så kommer bakluckan farandes rakt ner i min skalle.
Den är alltså sjukt tung eftersom armarna inte fungerar som dom borde.. Och jag som kröp ur fick den i huvudet när den hade fått fart ända längst uppifrån och ner, ja det lät iaf som att skallen sprack!
Satt och lät tårarna lätta lite på trycket sen åkte vi till bruks ändå.
När vi åkte hem så kom yrseln, och illamåendet. Va helt säker på att jag skulle spy! Fyfan
Låg ner resten av dagen sen, och söndagen blev också lugn. Skulle hjälpa till att packa grejer i vågbro men ja gjorde inte mkt nytta ;p

Jobbade som vanligt igår men mådde sjukt dåligt. Riktigt yr och illamående och huvudvärk from Hell!
Kämpade mig igenom första passet men sen sjukare jag mig för va rädd att kräkas på jobbet. Fick komma till sjukan för undersökning där jag blev sjukskriven för hjärnskakning..
Så ska vara hemma resten av veckan nu och bara ligga ner helst.
Och det är det enda som funkar också. Bara av att gå till toan får huvudet att snurra och jag mår illa. Kan knappt sova heller för huvudet gör så ont, och nacken :/
Hoppas det går över snart är så drygt att ha huvudvärk.

Jävla baklucka..


RSS 2.0