becker och becker



hahahahahahahaha ja döööööööör ! ;D Det var inte tråkigt!


skönt att det är över

Äntligen så har jag slutat jobba ;D fast va ju ett tag sen iofs haha. Fick träffa Ida en snabbis också innan dom åkte vidare :) Väldigt kul, har verkligen saknat dig :D finns ingen som du <3



Jag och Ida på en av dom alltid så roliga nytorpsfesterna :D




Nu sitter jag och väntar på mat, och surar lite hehe. Systemet är ju stängt i morgon och jag hann inte dit idag innan dom stängde så det känns ju kul !
Dom får väll för i helvete gå ut i radio eller något om dom tänker ha stängt !? hur ska man annars veta. Får väll bli full på vatten och syre i morgon jag då..

Efter maten så ska jag åka och ta in hästarna. Tänkte även sola på samma gång. Kan behövas haha. Annars behöver jag bara gå naken i morgon så tror folk att jag har klätt ut mig till en snögubbe.


tid för vaccination

Ja nu var det bokat. Vaccination för Enzo :) Måndag kl 13 i bollnäs hehe ;P Vi ska ju ändå dit och klippa ferrari då så vi tar det på samma sväng :)

Igår så kom Jesper hem, så jag och Enzo sov hos han inatt. Blåste som tusan så jag tror Enzo knappt sov nått. Inte jag heller för han pep så mkt. Men nu på morgonen hemma så sov han istället. Och tro på fan att det snöar ute ! inte så lite heller. Tur att det är blötsnö iaf så man kan åka utan vinterdäck. Hur många är det som sätter på dom i förebyggande syfte liksom ? inte vi Engmans iaf haha.
Förra vintern när jag praktiserade hos Jessica Mårds ute i ringnäs så åkte jag lillmerca utan vinterdäck ett bra tag. Bara det att då va det inte blötsnö utan packat med snö på hela vägen så det gick inte riktigt lika bra som nu haha. Kommer ihåg när jag skulle åka hem en dag, så skulle jag svänga av vägen som vanligt, Men hoppsan inget hände när jag bromsade och svängde haha. Så jag såg min väg glida förbi haha, Så fick jag backa tillbaka sen när bilen äntligen stannat.


Så här såg det ut i morse (lätt överdrift)

hormail.com

hahahaha. det lyckas jag jätte ofta skriva in när jag ska skriva hotmail.com. Haha lika kul varje gång ;P

Snart så slutar jag iaf, Sköönt :) Har suttit och läst igenom nåra gamla tidningar. Har en del pappersarbete att göra här, två stoora högar. Men jag spar dom till i morgon så den dagen går fortare :) kommer nog bli stressigt för de va verkligen stooora högar haha. Men då går tiden mycket snabbare iaf :)

På lunchen så kom Kevin och hämtade mig och så åkte vi till trädgårdsbaren och åt. Mamma var redan där och hade beställt åt oss så behövde inte vänta så länge på maten heller ;P nice

jobbar idag

ja det va inte igår haha. Men blir iaf två jobbdagar den här veckan :) Kanske hade vart skönare att ligga hemma och sova, men blir ju pengar iaf och det behövs ;)

Kommer förmodligen bli några inlägg idag för att fördriva tiden haha.

A just det ! Ja har ingen aning om vad jag ska klä ut mig till på lördag !! Går inte att fixa nån riktig kostym liksom, för tar ju flera dagar att få hem en sån om man beställer. Sen har ja inte så mkt pengar heller. Så vad skulle man kunna klä ut sig till ? hjälp mig ! Ja har en cowboy hatt hemma iaf hahaha. Men sen då?  :P blääää, stress stress.

ska det vara så här?

ja de är väll meningen det tänker jag.
man kan ju inte hjälpa hur man känner och så. Så bara att låta det vara :P

Men en sak haha, ja kan Inte låta bli att tycka illa om dig ! jag har verkligen försökt, men jag är inte mer än människa. Och jag tror nog att jag har ett gäng människor som Kan förstå mig. Är inte bara ditt fel att jag tycker så här heller, tänker man längre så beror det på en helt annan människa igentligen.

Rätt ska vara rätt, kom ihåg det.

frostig morgon

ja hua :S

Va ju uppe först kl 7 för då va Enzo nödig. Sen somna vi om och klev upp kl 9. Då va det fortfarande frost ute ! Ja börjar grina haha. Måste jag skaffa mig en skrapa till rutorna på bilen..

Tänke lägga upp bilderna från i lördags nu hehe, Har nog aldrig vart så seg med det förr ;P Men dom hamnar på Bilddagboken iaf. Bara en Ego bild som hamnar här haha ;P


Vilken helg

Ja helgen har vart helt kanon :D Har fått festat med underbara brudarna plus Jonas och Tobbe ;)  jag är snäll och inte räknar med dom som tjejer ;)  Vi hamnade på Olles och dansade gärnet :D Ojoj kul kväll :D Kevin skjutsade hem oss och dagen efter vaknar jag och mår sämra än någonsin. Jag som sällan blir dålig dagen efter. Jag spydde och spydde hua :S Ja va ju inte ens särskilt full. Förr under gymnasietiden va man ju dyng jämt. Minnesluckorna va ett måste och man däckade ju lite då och då hahahaha. Men ja mådde fan aldrig dåligt :) men nu jävlar, börjar man bli gammal och grå haha.
Får se hur det går nästa helg.

Nu sitter jag med min lilla sötnos liggandes i mitt knä. Han sover så sött ♥
Väntar på att mamma ska komma hem så vi kan börja göra mat. Är ganska hungrig nu. Fast vi ska vänta med att äta tills Emil kommer  :) typ halv 9 tror jag han landar på resecentrum, ska bli skojj att träffa han igen :D

jäkla sötnos

hehe ja han är ju så himlans söt min lilla Enzo :D ligger här på rygg i mitt knä och sover :)

Men jag ska nog packa in mig och allt i bilen nu och åka på systemet, Måste ju inhandlas festdricka ;D wohooo !
Kommer blir tokroligt kväll :D i just know it !
Synd bara att jag är utfattig så jag har inte råd att köpa nått nytt att ha på mig. Får rota fram nått gammalt helt enkelt.
Kan ju faktiskt inte gå naken (mats förslag) haha ;)

god morgon

Jag och Enzo är morgonpigga idag haha ! Kl 8 så åkte vi och släppte ut hästarna,
och jag mockade och gjorde klart allt i stallet. Ifall jag inte hinner rida idag så
behöver jag inte åka dit nåt mer heller.

Nu sitter vi och tittar på tv, Simpsons. Hehe så jäkla bra ;D



Igår hos jonas så var lilla Baileys där också.
Så han och Enzo busade som tusan :) hihi
VI tittade också på Get Smart.
Jätte bra film tyckte jag :)


 

fredag kväll

nelly har fest hemma så ingen av oss andra fick vara hemma. Fast mamma och stefan sover i husbilen på gården sen iaf så hon inte får ha fest all night long haha. Själv så sitter jag hos jesper. Jag och Enzo :) synd att inte jesper va här själv bara haha. Men nu ska vi åka till Jonas  och se på film iaf :)

vad är de för fel på mig?

hur orkar jag vara uppe nu !? ja kan ju sova hur länge jag vill igentligen haha.

Men Enzo började pipa i lilla buren så då var de bara att kliva upp, Bajs och Kiss nödig haha .
Känns inte som nån ide att gå och lägga mig igen heller, för han kommer bara pipa haha. Så nu blir de till att ligga på soffan och se på tv istället. Så kan skrutten springa omkring på golvet :)



vilken toppen torsdag!

eller inte

Har suttit hela dagen på resurscentrum. Okej det va inte så meningslöst som det brukar vara. Men ändå lite långtråkigt. Och som ett plus på allt minus så har jag super ont i magen också, yr och jävlig. Då känns de inte kul att sitta instängd i ett rum en hel dag.

Men nu är jag och Enzo iaf hemma :) Men fick ett sms av pappa att det va kalas för farmor idag kl 5. Så ja ska åka dit dårå. Jag och min plutt. Dom har ju aldrig träffat honom heller, få se va dom tycker :)

Stallet får jag nog ta efter det, känner att jag inte riktigt hinner med nu innan. Skulle ha åkt med mamma på stan sen för hon skulle fixa lite saker, Men då får jag hoppa det hehe. Man kan inte hinna med allt.


trött och utsliten

har knappt slappat nått alls idag ;)

Ridit en ordentlig tur idag, Både jag och hästen var heeelt slut när vi va klara. Eller ja kanske va slutast haha ;P
Sen har ja hjälpt mamma med nå papper på Gth resten av dagen. Handlat och fixat, och ätit. Först nu är det slapp dags ;)

I morgon så ska jag vara på resurscentrum typ hela dagen. 9-15 :/ suck
Ska tydligen få låssas att jag är rekryterare eller nått ?? kul kul


Kul att min häst har sparkat ner taket

haha ja, bra gjort ! tur att det inte var taket som var ovanför deras huvuden. Alltså hästarnas hehe.


Nu sitter jag och väntar på att Smallville ska börja haha. Det är sååå himla bra ;) 
Enzo har lessnat på att vara ensam nere på golvet nu, Har massakerat nå papper som ha hittade så nu är det små små pappersbitar öööööverallt!

Om ett tag så ska jag till Arbetsförmedlingen Again ! eller resurscentrum om man ska vara noga hehe, Men är ju för att ja är arbetslös så.
Hoppas att johanna kommer idag igen så ja har nån att prata med :)

halva inne kanske ?

haha ja vem vet ;)

Meeen vilken jävla dröm jag drömde inatt då ! Att jag aldrig slutar haha, vad menas med det liksom ? Aja, härliga drömmar iaf ;) måste jag erkänna haha. Synd att dom aldrig kommer att happen.

Nu ska jag hoppa in i duschen en sväng, och åka iväg till gth en sväng. Tänkte väga skrutten eftersom de inte blev nått förra veckan.. Och sen ska mammsen få vara hundvakt för jag måste iväg på nått grejs som har med arbetsförmedlingen att göra. På kungsgatan va det iaf, men vart vet ja inte haha. blir spännande.




Min söta Enzo ♥

nu var det nån som fick stryk iaf

Ferrari spöade just Enzo. Han låg brevid med (Ferrari) och Enzo kröp omkring bakom mig, ja tänkte inte så mkt på det för de har ju gått så bra hela dagen. Men så flög Ferrari på han å tugga å morra å stackars Enzo bara skrek. Vart lite rädd för ja såg inte Enzo under Ferrari å fick inte bort han på en gång. Men han blöder ingenstans iaf hehe. Hoppas han fattar att han ska hålla sig ifrån Ferrari nu så de slipper hända igen.

Har vart strååålande fint väder idag, perfekt rid dag. Men ja hade alla hundarna  så kunde inte rida. Igentligen så skulle Ferrari och Parilla vara hos mormor och morfar, men deras hund va tydligen sjuk så då tyckte ja att de va bäst om dom fick vara hemma. Enzo har ju inte fått all sin vaccination än, och Ferrari är ju redan sjuk (blodsjukdomen). Så så fick det bli, Åkte och bara mockade istället och sen ut på hällåsen så hundarna fick springa av sig lite. Fast Enzo fick ha koppel för han kommer inte när man ropar. Iofs så gör inte Parilla det heller men hon kan inte försvinna lika lätt eller bli uppäten av en katt eller nått :S haha




Enzo smyger på Parilla och Ferrari, säkrast att hålla ett visst avstånd.

tråååååkig dag

det bara regnar och regnar. fyyyyy tusan !
Går ju inte ens att titta på tv för kanalerna bara laggar när der regnar. Finns ju vissa som funkar. 4an, 6an och viasat natuer haha Kul Jul !

Och jag som tog min lilla vovve och drog till Gth idag då i regnet. Skulle dit och väga honom på brevvågen och se hur mkt han gått upp nu. Men när jag nästan är framme så möter jag kära mor och gunilla som är på väg på lunch (antog jag) så det var bara till att åka hem igen det.. Bläää, ja har ju så trååååkigt !
Hungrig är ja också, men vafasen ska jag äta då? ge mig lite coca cola nu så vore jag lite mer happy iaf.

min lilla sötnos

Ja han har äntligen lugnat ner sig, ligger och sover i mitt knä nu : ) men vi ska snart gå ner och lägga oss på riktigt istället.




Idag har ja vart så himla duktig :) Jag har vart ut och ridit :D och jag kämpade envist med att få henne till nån viss form haha. Och lite lyckades jag iaf, men fy fasiken va ont ja hade i ena armen sen. Hon ligger ju på så mkt på högern för hon är så stel stackarn. Men de ska vi jobba på :)

Har kollat på Greys idag också :D bra braaaa, speciellt Mc Dreamy ;D mm Geme !

Generation fett, Uscha !

Gonatt

inte en vanlig måndag

på många olika sätt ;P en del bra, en del lite sämre.

Till att börja med så fick jag vakna upp i älsklingens säng haha. Dock ensam men man kan inte få allt. Fick somna ihop iaf :)
Sen har vi haft kalas idag för nelly fyller år :) eller idag, snarare nu på kvällen haha . Va ju mkt man måsta hinna med innan gästerna kunde droppa in. Vart massa med smörgåstårta och smask iaf :D
MEN, efter ett tag, när dom gästerna som först va här hade dragit och dom nästa hade kommit, Så ropar stefan ner mamma. Vi trodde han skulle visa henne nått som va på tvn. Men tydligen så hade han super ont i magen och hade spytt hur mkt som helst. På den korta stunden som han va borta.. :S fya.
Så mamma ringde runt lite, just för att han hade mått bra tills de bara sa pang så hade kan skitont.Låg å rulla runt i sängen. Slutade iaf med att dom åkte till sjukhuset, hoppas att allt går bra där..

Nu har iaf jag och Enzo gått å lagt oss. Han sover nog redan men ja ska se ett avsnitt av desperate housewifes först så ja kommer ikapp till i morgon. Missade ju dom två första den här sesongen .

duktiga jag

ja, tänka sig att jag bloggar idag också !

Idag så har jag vart med amanda hehe. Vi har varit i stallet, hon fick passa Enzo medan jag mockade och fixade :) sen åkte vi på donken och handla med oss mat till Gth. Jocke, Kim och Kevin va där och bytta växellådan på volvon så vi såg till så dom skötte sig ;)  Ärligt så förstår ja inte hur dom skulle få ihop de dära. va ju skruvar och prylar överallt !

Sen åkte vi på dollar, Men där vart vi utslängda för att dom stängde haha . Så då åkte vi på Lidl istället och handlade lite gotta hehe. så har vi suttit hemma och surrat lite, tills vi skulle skjuta ut nelly och hennes kompis till Nisse. Och nu sitter vi hemma med Enzo och tittar på tv. Fast vi sitter med varsin data så kanske inte blir så mycket tittandes på tvn just nu iaf  : P hehe.

eftersom..

jag är så dålig på att blogga nu för tiden så klämmer jag till med ett till inlägg idag ;P Fick lite tid över till att sitta här för nu har ja haft mycket hundvaktshjälp idag, och nu ligger han och sover i mitt knä :) sweeti

En skitbra film på tv nu, med väääärldens bästa actionskådis ! Brucan ;D mm

Mamma har fått tillbaka sin bil idag också, den har vart inne på lack. Och nu går det inte att öppna passagerardörren fram. Den låser, och låser upp precis som dom andra dörrarna. Men går INTE att öppna. Helt omöjligt.. kul jul haha !

Du har vart min i 1 vecka

Hihi ja min lilla sötis :)

Dock blir jag nästan rädd för mig själv, haha. Jag sitter ju aldrig vid datan längre, vilken svikare jag är. Den har vart avstängd nästan hela veckan.

Igår så var vi till gävle. Jag , mamma och Enzo :) På jobbmässa på Läkerolarenan först. Det va rätt värdelöst, Föööör mkt folk och för lite plats. Man fick ju knappt luft därinne. Efter vi vart där så åkte vi till sandviken och hälsade på maria på hennes jobb :) hon ville ju träffa plutten :) Sen åkte vi till valbo och kikade lite, köpte en tröja på Jennys hund och katt till Enzo också. Enda mini mini tröjan ja hittade :) sötsöt hehe, Men han ska bara ha den när de är jätta kallt ute, han fryser så mkt annars och bara sätter sig på min fot ist för att kissa. Fikade lite gjorde vi också :) Skönt att ingen sa nått om att ja hade hunden med överallt. Alla tyckte bara att han va supersöt :D fick knappt ha han ifred ;P

Nu snart så ska ja  nog åka å rida, dumpa Enzo hos mamma på jobbet. Han har precis somnat efter ett vansinnesanfall!



Jag ber om ursäkt för mitt bullefejs

vääääldigt dåligt

med uppdatering från min sida haha.

men jag har knappt hunnit sitta vid datan alls. Har fullt upp om dagarna även om ja inte gör så mkt. Har ju min lilla bäbis att passa på :) och han kräver passning dygnena runt.
Men nu tror ja att han har lugnat ner sig lite iaf, Har vart helt vansinnig och skuttat runt i soffan här, Man får passa så han inte ramlar ner eller slår huvudet nånstans. Lillplutten skulle behöva ha en hjälm. Han har så här som små bäbisar att skallbenet inte har växt ihop riktigt än så man får passa så han inte slår huvudet.
Och bits gör han, som en lite krokodil ! Svinont gör det.

Om ett tag så ska jag på resurscentrum på nått grejjs i 4 timmar. KUUUL ! nej. Så då ska plutten få vara med mamma och Gunilla på jobbet.




Enzo

gudars vad jag bloggar mycket

haha jaaa, inte ens nån som läser ;P men ja bloggar mest för min egen skull, kul sysselsättning när man har tråkigt :) Och så kan man gå tillbaka och läsa om man glömmer bort va man har gjort haha.

Snart så är det dags för Svensson Svensson maraton :) det är ju så hiiiimla bra :D tre avsnitt ska vi se :) Sen ska jag sova gott om ja klarar av det, Längtar ju halvt ihjäl mig inför i morgon :D


Regn regn regn regn ....

Vad less man blir på allt detta vatten ! Man får ju springa vart man än ska när man är utomhus : P

Och det där på arbetsförmedlingen var ju givande .. Oja!
Eller inte.. Det va ju mest sånna här viktiga jobb liksom, när man måste ha utbildning och erfarenhet, Vilket jag inte haaar! annars va det bara teleperformance, och där vägrar jag jobba. Ja hatar ju att prata i tlfn, speciellt om jag ska få skäll också. Om det ringer massa sura och otrevliga.. Nänä

Nä fy fan, nu regnar det ännu mera. Jag som tänkte åka till stallet, kommer ja väll få simma upp för backen där.. Åååååh hatar regn !!!!!

Men i morgon kommer jag förhoppningsvis att vara världens lyckligast :D


god morgon

ïnte så jätte tidig morgon idag. Nu ser jag på smallville men kom på att de här avsnittet såg jag igår så de va ju jävligt kul..
va ska ja titta på nu då till min frukost ?


denna dagen över

jaa, dagarna har gått ganska fort iaf :) i morgon är det toooorsdag, och nå skit på arbetsförmedlingen :P
Måste även in å kika på ett ställe i morgen ;)

Fy fasiken vad det har regnat idag dååå! vart inge rida för min del, isf så hade vi fått simmat genom skogen.
Hon var tom redan inne när ja kom dit, mockad och klar. Så jag borstade ordentligt istället, så hon glääänste ;)

Nu är det topmodel som kikas på, och sen hoppas jag på att få se Grey´s men man vet ju aldrig här hemma. Jag får ju knappast bestämma hehe :P




Bilden är inte av bästa kvalite, Hon glänste i verkligheten ;)

När jag ändå håller på

Hehe ja, den här Gratis Bio sidan har ja också kollat lite på nu. Provar den också när jag ändå håller på haha. Som sagt allt som är gratis gillas ;) Är ju inte bara Biobiljetter heller, man kan ju vinna massa med saker :) eller samla ihop poäng så man får byta dom mot presentkort och så :) låter fint det haha !

Nån mer som är sugen? (även att jag förmodligen är sist här också) Men om så inte skulle vara fallet så är det bara att gå in här. GratisBio

Nyttighetsdag

Ja det var vad ja hade planerat in iaf, eller nyttig å nyttig. Har inget att göra med va ja kommer äta, utan att ja ska vara duktig och städa och tvätta lite :) Måste ju vara fint och städat på mitt rum :D Men jag fastnade vid datan jag haha.


Även att jag har blivit medlem på den här gratis makeup sidan. Kan ju prova eftersom alla andra gör det, Alla gillar ju gratis saker ;) Det verkar ju ganska så enkelt, plus att sidan är så himla rosa och söt :) Har redan fått ett gästboksinlägg att ja är vacker också haha ;) Nån mer som inte redan är medlem? (vilket ja säkert va den ända som inte redan va) så är det bara att klicka in och bli medlem här.

GratisMakeup


RSS 2.0