Mycket på gång

Det är ett hektiskt liv vi lever kan ja säga! 
Rex 1 årsdag blev iaf superbra! En massa gäster hade han och han fick sååå många fina presenter :) tur han får eget rum sen så han har plats för alla saker ;) 

Och Rex fick ju inte bara ett kalas utan tre! Så ja de blev lite grejer haha :) har dock bara foton från första kalaset :) 

















Ganska bra sammanfattat första kalaset iaf :) 

Hur går de med huset då? 
Jo de går framåt, sakta men säkert. 
Tobbe med vänner jobbar och sliter där borta dygnena runt. Nu är de gipsat överallt iaf, så spackling och målning/tapetsering ska göras. Vi väntar sen på golvet som vi vill lägga sist för att slippa täcka över de. 
Vi har ju vart och köpt ett kök också. De va en intressant upplevelse haha. 
Jag hade ju gjort designen hemma, men när vi åkte till ikea så va de inte den färgen på luckorna i verkligheten som de va på bild. Så vi ville inte ha dom så vi fick tänka om lite, även gjorde vi om lite andra saker efter tips från personalen :) när de va klart och vi hade beställt vårt kök så skulle en del saker bli hemkörda efteråt för de va slut på lagret. Resten, de mesta alltså, fick vi plocka ihop själva på lagret och konka ut i bilen. De va inte bara på två personer plus barnvagn haha. Lastvagnarna var Maxlastade så de lät som de skulle packa ihop haha. Men vi lyckade iaf och fick hem köket. Resten kom idag så nu har vi ett komplett kök som står i källaren och väntar på ett golv ;) 




Jag och Rex är hemma och packar ner lägenheten idag. Vi började igår med hjälp av mamma och Kevin så vi kom en bit på väg med köket. Fyfan för å flytta det är sååååå tråkigt! Och jobbigt. Man inser hur mkt skit man har, och de värsta är ju ändå att de är skit man behöver haha. 




Vi kommer nog att få bo hos mamma och Stefan medans dom är i Spanien. Ser inte ut som vi hinner få huset tillräckligt färdigt för inflyttning :(( 
Vi ska ju va ur lägenheten på tisdag, om 5 dagar!! Kaos 


1 helt år!

Tänkt att idag fyller lillskiten 1 helt år! 
Helt sjukt va fort tiden gått. Känns som de va igår vi åkte upp till hudik kl 4 på morgonen :) samtidigt som de känns overkligt att Rex vart så himla liten när man ser andras små bebisar. Han är ju stora killen nu! 

Igår va han in på 1års koll och fick sprutor. Jätteont gjorde de dom va inte i synk med sprutorna så han fick "ont" två ggr liksom. Men han blev snabbt glad igen efteråt :) 
Inatt har han vart lite febrig så vi har inte sovit så bra nån av oss. Bådar gott för ett 1årskalas som ska förberedas med städning, bakning och tvättning. Måste göra om köksplaneringei huset totalt med.. Dök upp ett problem med förra. Så ja de är Lite att göra idag. Måste även till smulan och fylla på mat å vatten. 


Alldeles nykläckt :)








1års killen! :) 

Kan även uppdatera lite om husbygget. 

Det har stått liiite stilla tack vare att de behövs elektriker och rörmokare som vi väntar på. Men lite saker har de ändå hänt. Eller Tobbe har gjort jättemkt jobb han är där Jämt! Men kanske inte sånt som syns så tydligt på bild :) 


Hundrummet har fått väggar :) 


Köket är borta ;) 


Taket är falsat (om de hette så? Haha) överallt. Och det är förberett för de fönster som ska sättas in. 


Ja har börjat riva tapeter i hundrummet. 4 lager extremjobbiga tapeter så de tar sin lilla tid. Jag sprayar med diskmedel/vatten och skrapar bort översta lagret, och sprayar mer. Bara den lilla ytan tog flera timmar 😓 


Blivande hundhagen :) 


Rex va med hela tiden. Så himla härligt med egen gräsmatta. Vi skulle haft en gräsklippare bara så. Snart tappar vi väll bort ungen ;) 

Ja de går sakta men säkert framåt iaf :) lite stressad är vi att inte hinna till sista, vi lär ju inte bli helt klar såklart men vi hade väll hoppats på att iaf kunna bo där. Men vi har nog tagit oss lite vatten över huvudet de va mer komplicerat än vi trodde ;p även att Tobbe är själv jämt, ja har ju Rex plus att de hände lite saker direkt vi fått huset som har hållt mig borta lite.. Men vi kämpar på :)


RSS 2.0