Alltså

Herregud..

Semester kanske man skulle ha tänkt på innan man mördar någon.


Tisdag

Ja hör har de inte hänt mkt. Blir inte mkt uppdatering när Tobbe är hemma :)

Vi har iaf tagit det jäkligt lungt i helgen, i lördags var vi till Gävle en sväng och köpte grejer till hans nya Iphone ;) ja han kunde inte motstå tillslut ;p
Vi har typ Iphonat hela dagarna, jävla nördar ;p men är ju världens bästa telefon med, skulle nog tom kunna säga att det är världens bästa tekniska påhitt ! :)

Ny vecka nu, igår så kom det en ny höbal som vi rullade in :) skönt att ha det gjort, den inne räcker ju gaaanska mkt längre än dom ute om man säger så ;p vi storhandlade också och gjorde matlista för hela veckan, riktigt skönt :)

Idag var man uppe tidigt, åkte på samtal och sen hem och gjorde brakfrukost :) håller på och tvättar också, känns som det kommer bli en effektiv dag :)


Torsdag

God morgon! Dagen som jag väntat på är nu här ;p good

Ska åka och städa lite på Gth nu. Sen hem och fortsätta städningen hör. Är bara golven kvar så går fort :)

Enzo är så ful. Han har börjat krypa in i buskar när han ska skita ;) lätt att krypa in efter och plocka upp då? Haha


Kväller

Dags att sova nu efter en dag med hockey och höbalsinrullning :p

I morgon är det Torsdag, städ och mysdagen ;) gonatt


Onsdag

En dag närmare Helg!

Har sovit som ett arsel inatt, vaknat och trott att jag sett saker osv. Även drömt så jävla hemskt, vaknat i panik. Och nej de va ingen "mardröm" som i skräck liksom. Utan en annan sak som också ger mig panik..
Så jävla jobbigt innan känslan släpper, innan man känner att det var bara en dröm och det är inte så på riktigt.
Uscha, hatar dessa drömmar. Och de kommer ganska ofta konstigt nog :/

Skulle städa på gth idag var planen, får se hur mkt jag hinner. Ska väll pallra mig dit strax, men kom på att det fattas grejer som ja behöver att städa med så kanske blir tvungen att göra det i morgon.
Har vart så seg och mått illa idag så har inte orkat tagit mig dit än. Har inte kunnat äta nått förns nyss heller, och det är inte så smart att åka dit och städa på tom mage. Man orkar inte många minuter ;P

Vi ska rulla in höbalen idag med, alltid lika roligt. Se pengarna rulla iväg... Det är dyrt att ha häst, speciellt två, vilket jag Nästan har just nu. Ibland känns de som jag borde sälja henne, men det kan jag ju inte göra. Stackarn är ju så gammal, hon måste få stanna där hon känner sig Hemma nu tills hon inte lever längre. Men frågan är om hon inte skulle ha en shettis eller nått som sällskap istället, som inte äter så mkt.. jaja, tankar taknar.

Kollar på Djurräddarna på nya Zeeland nu, och fan va arg man blir.. Jag hatar fan människor jag, vilket pinsamt släkte. Nu var det någon som hade lämnat ett gäng hundvalpar ute på nån parkering. UTAN deras mamma, och en av valparna hade ett brutet ben också. Och som om inte det vore nog så var de bara 3 veckor gamla, vilket gjorde att de fick avlivas fast dom såg ut som dom kunde ha klarat sig om någon tog hand om dom. Vilken jävla människa har gjort det liksom? Är det så svårt att ta ansvar för sina djur ?? herregud, det Skjuts för lite helt klart.

Åh nu blev jag upprörd. Torsdag i morgon, jihoo :)

Tisdag

Goddag! Snart har den här dagen passerat också, fett skönt ;)

Började med en skön sovmorgon, kl 9 vakna jag. Konstigt att man är så sjuukt mkt tröttare när kl ringer kl 8 och man ska släppa ut hästarna. Guld att få vakna av sig själv :)

Blev lite soffhäng innan mitt samtal. Efter det åkte jag ut till Idah och tog en promenad på 1 1/2 timme. Skönt men kallt :p åkte till Gth och kollade läget efter det, och nu sitter jag i soffan och har gjort mig förtjänt av lite smarrig cola ;)


Läggdags

Ja, se där vad sent det blev :p
Har vart trött hela dagen, men som någon sa, ingen ide att ligga i sängen när man inte kan somna. Så satt uppe tills jag blev riktigt trött istället.

Ska försöka somna till en film nu.
Det är väldigt tomt brevid mig här i sängen :(


Måndag

Ännu en helg som har passerat :P Jäklar va dagarna går snabbt nu för tiden. Det smäller bara till så är det nog sommar igen! :) jippi

I fredags så skulle vi ju ha tjejkväll, färga lite ögonbrun och spela kinect. Idah hade med sig Jonas gamla xbox som vi då hade tänkt använda till kinectet, men efter mycket om och men fick vi ge upp. Jävla skitgrejjer, gick verkligen inte att få igång skiten. Vad hände med spelen där man  bara behövde köpa ett spela, och sen stoppa i skivan och bara spela!? Nä nu måste man logga in på liven, och inte fan gick det. Skitgrejer haha. Så blev inge kinect för oss, vi spelade Ryktet går istället. Kul det med :) Sen kom två fulla pojkar förbi. Robin och Putte, som av någon anledning trodde att vi också festade hahaha ;P
Vi klurade ihop en plan att vi skulle dra ut till Blågårn och skrämma grabbarna lite, men när vi väl kom dit så ser vi att Jonas och Tobbes bilar rullar ut från gården haha. Så blev ju inge av med det :P

På lördagen sen så sov vi rätt länge, eller jag va uppe tidigt först för att släppa ut hästarna men jag gick och la mig sen igen när jag kom hem. Va ganska seg hela dagen sen, men kl 5 så åkte vi ut till Tobbes föräldrar för lite middag och sällskapsspel. Självklart ägde jag ;) hehe Rappakalja är tydligen min grej ;)
Men det var trevligt :) Svängde in på coop för att köpa dricka och popcorn på vägen hem och sen höll vi oss vakna till typ 2. vi tänkte att vi skulle vara trötta på söndagen eftersom vi måsta lägga oss tidigt så tobbe orkade köra på natten.

Klev upp 7 på söndagen, och sen var det bara att kämpa med att hålla oss vakna. Det var inte lätt kan jag säga, herregud vad trött jag var. Fick cp huvudvärk på eftermiddagen också som höll i sig till kvällen. Efter bingolotto gick vi och la oss, tidigast ever haha.

Nu är man ensam i några dagar igen då.. Har kollat på Ceasar idag jag, och känns som jag ska ta tag i Enzo. Vi planerar ju att skaffa en till hund, en stor, till våren. Så kanske borde vara en ide att ta tag i Enzo först ;P
Nu är han så jävla speciell så frågan är om det går ? haha
Ha vill verkligen inte lyssna, han ser ut som han vet precis vad jag menar, men när jag tex ropar på honom att han ska komma, då tittar han på mig och går bara åt ett annat håll :P Kommer inte ens om jag mutar honom med godis? haha Men jag ska försöka ändå, det måste ju gå? Han är ju så otroligt smart, faktiskt. Lite för smart ibland känns det som :P
Har även kollat på utbildningar, jag vill verkligen utbilda mig, och få ett jobb. Men finns ju inga utbildnigar häromkring, och jag tänker inte flytta igen.. blää, drygt att vara arbetslös................

åååh måste kommentera programmet Unga mödrar. Herregud vilka äckliga ungdomar det finns i Danmark :P
En "familj" eller par, ska snart ha barn. Och deras lägenhet är så jääävla äcklig, dom röker inne och ser allmänt skabbiga ut. Har en katt instängd i rummet som ska bli barnets, och den skiter och pissar överallt :S Så dom ska göra sig av med den för den är ju inte rumsren, dumma katt.... Den får inte ens vara utomhus! vartfan ska den pissa då?? idioter. Hunden dom har ska dom också göra sig av med, för den kanske biter barnet? Men om man verkligen gillar sin hund så kanske man kan prova att uppfostra den, bara liiiite iaf ?
Killen ber hunden att sitta ner, men istället så hoppar hunden upp på han med tassarna, en stoor hund. Och han säger, ja du satt ju inte med de här duger också, typ !? hahahaha ååh, stackars unge som får dom som föräldrar, allvarligt.. Kan dom skaffa barn, då kan jag bli Mother of the year jag med :P

Nu ska jag ut med Enzo, hörs.

Fredag

Goddag!
Helgen är här. Tobbe har dragit iväg till mohed nu, grabbarna ska ha lan :p
Själv ska jag iväg och jobba lite, men senare ikväll ska vi ha tjejkväll här. Slår på stort med riktigt jäkla tjejkväll med, det ska fixas ögonbryn mm ;) en annan är ju ganska dålig på att umgås med tjejer tyvär, va ju så länge sen ;p men de blir intressant :)

Tobbe kommer hem inatt nångång, förhoppningsvis sover jag som en stock då ;p

Enzo har hittat ny favoritplats. Annars brukar han bara ligga i sovrummet men nu har han kommit på att de är mer spännande att kolla på folk på torget ;p


Torsdag

Godmorgon!
Kul att man vaknade 6 i morse och trodde att kl va 10.. Vakna av att de small i hallen, som de gör när det kommer post. Och posten brukar komma strax efter 10. Lyckades somna om två ggr iaf men nu börjar det bli dags att rycka upp sig.
Ska tvättas och städas idag :p
Får nog tvätta lite i morgon med ;p jävlar vad tvätt.

Enzo var på myshumör idag ;p brukar annars krypa ner och lägga sig vid fötterna så fort ja släpper ut han ur buren.

(blogg appen är cp, så inlägget är försenat. Klev inte upp så här sent ;p)


Onsdag

Gokväll!

Haft en låång dag idag. Började med att sova lite väl länge, men somnade fan aldrig inatt :p
Gick in till stan och mötte upp mamma och Gunilla för lite lunch sen. Och vidare till Gth för städning. Men städade inte klart för de blev så sent, tar resten på fredag :p

Efter jobbet åkte vi ut till emma en sväng. Lämnade halsbandet som hon skulle få, och hälsade på Viggo och nya hundvalpen. Gud så söt! :)
Coop och stallet efter de, och sist middag med hela ligan i vågbro. Trevligt :)
Ligger i sängen och ser film nu, hoppas ja kan somna tidigare ikväll, har inte tid med sovmorgon i morgon.

Gonatt :)


Tisdag

Gokväll

Har vart en lång dag idag. Började med att sova som ett arsel, sen upp för att fylla i ett häfte jag skulle ha med på samtal. Pillade även i mig lite frukost, duktigt där ;)

Efter samtalet mötte jag upp Idah och Jonas för fika på furan. Vi satt där och surrade ett bra tag.
Hem sen och gjorde lite middag, och har suttit med photoshop sen dess :p fixar grabbarnas blogg, eller header än så länge. Har lyckats få till en alldeles egen logga åt dom som nu är godkänd :)

Ligger i sängen nu och ska se en film tills jag lyckas somna. Förhoppningsvis före 3 inatt :p
Är så drygt att sova utan Tobie :( tur han kommer hem snart!


Gokväll

Ja fan de va den dagen de :p allt jag ska göra är klart. Handlat, ätit och tagit in hästar :p

Sitter i soffan nu och ska dricka lite varm mjölk, ska man inte göra de innan man ska sova ? Måste vara bättre än cola iaf ;p ååh vill inte sova ensam :(


Måndag

Måndag igen då, alltid lika trevligt! Nja

I helgen har det iaf hänt en del, den gick jäkligt fort ;p torsdagen var iaf lugn, vi åt middag och myste på soffan, och fipplade med photoshop till 1 då vi skjutsade hem malin från krogen. sen på fredagen så var vi bjudna på middag hos Tobbes kompis som inte bor här längre, vilket betyder att dom inte träffas så ofta. Va fler folk där med, alla jättesöta och herregud vilken mat! Som att äta på lyxrestaurang. Riktigt trevligt :)
Vi fick åka lite tidigare därifrån, vi va nyktra också vilket de andra inte var ;) men vi skulle ta in hästarna, och när vi kom hem kom Malin och Gandalf förbi och kollade på film :) synd att filmen sög pung ;)

Lördagen spenderade vi sen med mer photoshop, och på kvällen sen kom Jonas och käkade middag med oss. Plankstek gjorde vi, riktigt fint :) Jonas fick spritsa mos också, en kul upplevelse för lilla Jonas ;)
Efter maten tog jag in hästarna och när jag kom tillbaka va Malin här också så det blev kinect spel hela kvällen lång :) mycket skratt och värkande kroppar ;)
Söndagen blev lugn sen, Bingolotto och film :)

Idag då, jag och Amanda har faktiskt vart ut och ridit :) duktiga vi är. Synd att de va så kallt bara, får klä mig bättre nästa gång ;p
Längtar till torsdag nu, så jag får hem min sötis. Tur han inte läser min blogg för jag fick inte lägga ut den här bilden igentligen ;)


Tisdag

En sån dag.

Har knappt sovit inatt heller, sjukt irriterande. Är trött dygnena runt, men kan ändå inte somna. Inatt så mådde jag så sjukt illa så va de enda jag kunde tänka på, de och att jag måsta somna innan filmen var slut :p gillar inte när det är tyst.

Uppe tidigt idag för att åka på samtal :p
Hem och gjorde frukost efter det, te och mackor :) åkte till Gth senare och fixade med tobbes bil. Eller började med att åka till OK och köpa special olja, för 900! Billigt och bra .
Men nu är bilen lagad, plus servad så det är ju bra :) bara fläkten kvar nu som spökar men för de måste den lämnas in :p

Slapp åka till stallet idag, riktigt skönt att få en paus ibland :) så jag och Amanda åkte och solade istället och nu är jag hemma igen. Bli nog att starta en film och försöka sova, har sån vidrig huvudvärk så vill bara slockna :p

Saknar mina snuttar, inte ens Enzo är här :(


Måndag

Godmorgon!

Nu är helgen över, och likaså Tobbes ledighet :(
Efter damfotbollen i Lördags så blev det rysligt spännande. Matchen mellan Söderhamn och Trönö, herregud!
Så äckligt skönt att trönö spöade skiten ur söderhamn! Dom tog tom ut sin målvakt så de fick en extra spelare på plan, och ändå vann dom inte ;) GRYMT!

Efter fotbollen så drog vi hem och gjorde lite mat innan det var dags för bowling med Idah och Jonas. Gick åt helvete, blinkande lampor som gjorde att man fan fick lepra, och jag får alltid så ont i tummen av att bowla. Så det var inte speciellt kul :P
Tobbe följde med mig till stallet sen och fixade med vattenhinkar och grejer, och sen åkte vi hem till Idah och Jonas och spelade kinect. Blev senare än jag trodde och jag som redan var dödstrött när vi åkte dit hade inte så kul. tyvär

Uppe tidigt igår, segt som tusan att kliva upp. Dagen spenderades sedan med att spela kinect. Fyfan vad vi röjde på med bowlingen, jag var helt slut i armarna efteråt. Skakade när jag skulle lyfta glaset liksom, som efter ett gympass ungefär ;) Vred sönder knät när vi spelade tennis också, så vi fick avbryta ;P Orka det liksom.. haha
Hade fortfarande ont på kvällen..

Käkade donken med Idah och Jonas sen på eftermiddagen, tog driven och åkte hit för donken var fullsatt.
Efter maten fick vi efterrätt, och sen ett gott skratt när Jonas dansade Zumba på kinect ;) haha
Dom drog hem när det blev dags för oss att spela bingolotto. På första bingon fick jag 4 i rad på en volvo och 100 000, du väljer vinsten. Men näääää inte fan vann vi något heller... Hade vi behövt för våran säng är härmed heeelt slut. Listerna som madrasserna vilar på håller på och släpper från själva stommen, går inte att laga på nå fler sätt än vi redan gjort så kommer nog sluta med att vi får sova på golvet haha.

Inatt så åkte ju baby till sthlm. Hade svårt att somna efter han hade åkt. startade nog om filmen 5 ggr, så är inte skitpigg idag :P Har än träningsvärk som heter duga också :P Men de är ju lite härligt också ;) Vi ska ju börja vårat nya liv nu har vi bestämt. Sista svullningsdagen var igår, därav Donken.
Hädanefter får vi bara äta gotta på lördagar, iaf bara 1 dag i veckan. Och vi ska även röra på oss. beach 2012 here we come! ;) Jaja, ta tag i min punkterade bil idag kanske. Hur nu det ska gå till?
Och sen har jag siktet inställt på torsdag! Saknar tobbe redan :) ♥

Lördag

Hello! Vilken trött människa jag är nu för tiden :p igår fick jag ju ändå sovmorgon, till 9,15 ;) vi hängde på hallen hela dagen igår. Förutom en lunchpaus när damerna spelade. Hundarna behövde ju kissa och sen mötte vi upp krotan på Sibylla. Va hungrig som ett djur då ungefär, så svullade ju tills ja fick ont i magen. Begåvat :p tillbaka till hallen sen för mer matcher. Och måste säga att den mest spännande matchen hittills är den mellan stugsund och Söderhamn. Vore så skönt om nån kunde sätta dom jävla nöjdögonen på plats faktiskt :p

"vi gjorde ju mål, Jubla!"
En kommentar från en spelare i Söderhamn. Aningens pinsamt?

Klev ju upp tidigt idag, och när jag skulle åka till stallet så hade jag punka på bilen :p oh happy day. Hade nyckeln till tobbes bil i fickan, men dom rutorna var inte att leka med.. Typ 20 min i skraptid... Väl i stallet så upptäckte jag att vattnet inte funkade i boxarna, också kul :p dagen började bra.

Fick frukost av hjärtat när jag kom hem iaf, och sen åkte vi och köpte hinkar till stallet, och korn :)
Åkte till hallen igen för att se bergviks match, och vilket kaos det va. Tyckte synd om dom faktiskt. Sitter och väntar på att damernas matcher ska bli klar nu, så jävla tråkigt att titta på.. Händer ju fan inget, och dom behöver Inge semi grej heller för dom är ju så nära så man vet ju redan vilka som är dom som kommer vinna :p men men, bara typ en timme kvar innan herrarna ska spela, då kan jag ställa mig upp igen ;)


Onsdag

Goddag.
Vilken uuuunderbar dag. Njet

Igår så rullade vi in höbalen, skönt att ha det gjort. Skippade det i måndags eftersom det regnade så mkt.
sen spenderade vi typ hela kvällen med att glo klart på serien Terra Nova. Så nu var ännu en serie förbrukad som vi måste invänta nästa säsong på. Så ja, ni har vi ingenting att göra förns producenterna får fingrarna ur röven och gör fler avsnitt, eller att någon kommer på en ny serie.
Filmer är det ju typ slut på.. Roligt att hela ens liv kretsar kring serier eller filmer.. Men vad finns det annars att göra?

Blev iaf sent igår, och så klev jag upp tidigt i morse för att släppa ut hästarna. Mockade och gjorde klart allt, och sen hade jag tänkt åka och jobba idag. Men hade så ont i magen så gick och la mig istället.
Har röjjt undan lite här hemma nu, måste ju ha nånting att göra.
Har öven stoppat in två maskiner med tvätt, tre till som ska tvättas efter det.
Gud så kul, verkligen ler inombords när jag får gå till tvättstugan :P

Ska väll åka och handla också, en grep och schampo o grejjer. Kan ju vara bra att ha eftersom ja tänkte tvätta håret idag. Det är verkligen dags för det nu :P

Ja, det är väll hur min dag ser ut.

/Lilla Pigan på Köpmantorget 2B   ( inte nå irriterad att den andra som bor här ligger och spelar tvspel )

Måndag

Goddag!

Nyår är nu över och vi har passerat in på 2012. Året då vi alla kommer dö :p

Våran nyårsafton blev iaf kanon. God mat, i määäängder, och roliga spel :)
Vi gick ner på torget till tolvslaget och sen gick vi hem och spelade kinect till halv 4 tror ja. Somnade gott sen kan jag säga ;)
Är fortfarande helt slut i kroppen, träningsvärk from Hell!

Sov ikapp några timmar i morse. Gick ut med enzo och sen på alen för att köpa smarrig frukost :)

Tobie är och bowlar med grabbarna nu och jag sitter och ser på föräldrarfällan. Mysigt att se på gamla barnfilmer ibland :) speciellt när det är horväder ute :p ska iväg till stallet senare och rulla in hö. Så tills dess håller jag mig nog inne ;)


RSS 2.0