Fredag

Ja vilken fredag, ja har inte vart nå pigg alls.
Vaknade jätte sent, låg kvar i sängen fan aslänge. Gick upp och gjorde lite gröt, tillbaka till sängen igen. Sen framåt halv 3 typ klev jag upp haha. Tog en promenad med Äcklet till Gth, åkte med mamma hem till Vågbro, vi skulle ju ut och käka ikväll med vår familj och Amandas. Men Kevin blev aldrig klar i Rättvik så de blev inge. Antar ja haha, hoppas dom inte drog ut utan mig ;P Jag somnade ju på soffan när jag kom hem , kl 6 typ. Och vaknade 8 :P Så nu går de väll åt helvete att somna ikväll, men men. Vafan gör de då, ja ska ju ändå ut och supa i morgon :P Jossa fyller ju 18 basst !
Ska rida före de också, fan varför måste ja vara så jävla ohälsosam för haha. Jag måste måste måste vara nykter nästa helg iaf. Tänk om man kunde bli sjuk eller nått, så man inte kan gå ut  och festa. Då har man iaf nått att skylla på. Annars är man bara tråkig liksom. Sitta hemma ensam när Alla andra ära ute och super, men men. Ja får väll vara Tråkig en helg då :P För min kropps skull, vi ska ju ändå leva ihop ett bra tag till haha.



Tur att photoshop finns, sånna här sega kvällar när man inte kan sova :P
Jävligt kul faktiskt ;) Ja börjar bli grym på att göra om ansikten.


Torsdag

Och födelsedagsfix hela dagen lång!
Vaknade av ett sms från Kevin, hade försovit mig lite så åkte ut till vågbro direkt då.
Vi började baka och fixa, tog en paus mitt på dagen för lite käk bara ;P Sen fortsatte vi igen.
Smörgåstårta, kladdkaka, negerbollar, sockerkaka (special) och hallonpaj. Fyfan haha, äcklig man känne sig nu kan jag säga. Ska aldrig mer äta!

Nu är jag hemma igen iaf, kalaset är över.. Och trött är jag, fast jag kan ju inte somna iaf så fan ingen ide att gå å lägga sig. Men tror ja ska göra som ja gjorde förr när jag bodde hemma i vågbro, mellan flyttning och rustning av lägenheterna. Ja ska stänga av tvn, och sätta på en film på datan istället. Någon som ja har sett många ggr så jag bara behöver lyssna utan att kolla. För då kunde jag sova iaf, kanske ja kan somna lite lättare ;P Ska prova, Blir nog step brothers ikväll ;P Världen tamefan bästa film :D

Ja här kommer lite bilder från kalaset iaf. Eller ja, paketöppningen, när själva kalaset började och gästerna kom tog ja inga fler bilder :P



Bästa tårtan! ;)

   

   



Bästa presenten ;)


Onsdag

Ja i typ en timme till hehe.
Sitter och ser på 2 1/2 men nu, så jävla bra ;P Jag borde igentligen sova men som vanligt så kan jag inte de, förstår inte vad som krävs för att ja ska kunna somna, droger ?..

Idag har jag iaf spenderat den mesta tiden på gth. Åkte dit vid lunch typ, riggade datan hehe. Skulle ladda hem lite filmer men de va så segt internet idag med, nått måste vara fel så de sket sig. Blev bjuden på lunch iaf, tacobaren :) och sen åkte jag tillbaka och städade. Veckans arbete utfört då ;) skönt

Sen åkte jag och mamma på E-center och handlade massa saker till Kevins kalas i morgon. Ska ju bakas en hel del ;P Jag ska göra smörgåstårta iaf, och hallonpaj. Amanda ska göra kladdkaka och Nelly negerbollar ;P Har jag tänkt iaf haha, men vi får väll hjälpas åt med allt kanske :) Men kladdkaka skulle vara special enligt Kevin, och de har jag aldrig gjort förut ;P Men de blir nog bra iaf ;P

Ja nä, nu ska jag ut med äcklet en sväng innan vi gör "kväller". = lägger oss i sängen och väntar några timmar på att somna.. (Y)  Ja drömde ju btw att Enzo var död inatt. Att jag hade en annan hund, svartvit, som alla tyckte var bättre än Enzo för att han va mkt lydigare. Den hette Benzo hahahaha. Och jag ville inte ha den jäkla hunden, jag bara grina för att Enzo va död :( Usch hemska dröm.. Inte nog med att ja har svårt att somna, när jag väl gör de så drömmer jag sån skit :P spank you very much


nice

Haha alltså näää !? Hit ska jag åka :D fan va coolt!



http://www.aftonbladet.se/bil/article7512799.ab


Tisdag

Ja men tjenare.

Blev inge blogg igår, minns knappt vad jag gjorde, men ja bloggad iaf inte :P
Idag så klev jag upp tidigt, skulle skjutsa mamma till jobbet, men så kommer ja till vågbro så ligger hon på soffan haha. Okej ? Hon hade tydligen tänkt tagit ledigt (Y)
Så vi åt frukost där tillsammans och sen åkte vi runt i staden och fixade en massa saker. Jag fick en stång till mitt duschdraperi och en badrumslampa att ha ovanför spegel :D jäjj!
Köpte även ett par gladiatorsandaler :) Och presenter till Kevin, han fyller ju år på torsdag. 20 basst!

Sen på eftermiddagen stack jag ut och red på gubbs. Lussi fick stå för hon har en lös sko, bara att ringa hovslagaren, IGEN då haha. Men men, börjar bli dags att sko om all way around nu iaf så kanske ska ta och göra de på en gång. Gick bra att rida gubben iaf, nu när han har fått en sula och allt. Men galoppen va inget vidare haha, ja klarar inte av att hålla han i galopp, han är ju travhäst i grunden så han är inte lika enkel som lussi, men några fattningar fick jag till iaf ;P Kan också skylla lite på att jag hade svårt att fokusera på ridningen för de skuttade ju omkring små söta minipluttgrodor överallt som jag måste kolla på haha. Dom är ju så småååå :)

Nu blir de lite Ugly Betty för mig. Helt slut som människa idag så soffhäng sitter fint som fan nu :)

 



Fan va läcker jag är när jag rider, Pink!


kväller

Nu sitter man hemma i lägenheten igen, Linda va nyss hit och hämtade felicias laddare. Fick veta att de va ett fucking fotbollslag på servan, och dom slängde av sig tröjjorna! Och jag minns inte ett smack !? haha näe fy fan..

Ska iaf äta lite broccoli nu, måste ha mat i magen om ja ska ta min tablett. Har fått i mig kalorier för en hel månad nu i helgen så nu jävlar blir det skärpning. Men broccoli med lite salladskrydda på är fan underskattat, mums :) Inte lika gott som chips, men de är inget ;)



nyktert va de ja.


Söndag

ja goddagens.
Blev ju lite party igår då, som alla andra lördagar :P Började här i vågbro med ett gäng snygga b-rudar. Vi hade brödfest som heter duga ;) Jag tog det jävligt lugnt i början, kl halv 10 hade ja bara druckit två cider. Sen gick jag in på spriten haha. Gick fort som tusan när jag började shotta. Tog oblandad funlight och gjorde shot av. De va väll typ 80 /20 i glaset, som inte ens va shotglas. haha Ja jävlar alltså, fan va gott de va. Groggen smakade mer sprit än shottarna, livsfarligt.
Sen kom vi iaf på att vi skulle åka ut och storma mohed och servan. Amanda och Elina skulle på Olles, så dom drog dit och vi andra väntade på skjuts ut till mohed. Jag och Linda skulle ha klackskor av någon anledning, så jag drog på mig dom men tog med mig conversen i groggpåsen. Så uppe vid vägen när vi väntade på skjutsen så såg ja att Linda hade bytt till conversen, så jag tog av mig klackskorna och slängde ner dom på gräsmattan, och där ligger dom än..
Väl på servan spårade de ganska rejält iaf. Ja pallar fan inte att ja knappt kommer ihåg nått alls. Ja minns att jag gick och spydde, då såg jag i spegeln att ja hade jonas keps på mig, OCH tobbes mössa haha. Alltså ja va fan inte läcker där inte.. Hemvägen ska vi inte tala om, där minns ja fan inget alls. Ett svagt minne av att några sa att de var barn i huset, ooookej. Men att vi ramlade ner i nått dike har ja inget minne alls av :P
Nä fyfan, spydde lite mer i pökhuset sen också. Kanonkul! hahahaha

Småslitet idag då, blir en soffjäsarkväll  :) Ladda för nästa helg ;) höhö

Lördag

Ja då var i här igen, sköna lördag.
Kollade på tv på morgonen, gillar tv1000 ja ;P bra filmer där hehe .
Sen drog jag ut och red på gubben. Fick sitta i sommarhagen en halvtimme innan ja fick tag på hästarna, de va ju jävligt roligt. men men :P kan inte rå för att dom hatar mig haha.

Ja och nu sitter jag ute i vågbro och väntar på främmande. Taggar med lite musik. Ses i dimman gott folk!


Vågbro

Ja de blev ju en ridtur för mig då, två trötta jävlar som struttade omkring i skogen. Vi såg två bärplockare också, sånna här typ thai som säljer blåbär :P ja de e ju nått man inte ser varje dag ;P
jaaaa, efter de så gick jag ner med dom till sommarhagen iaf, kändes nästan onödigt haha. Ja ska ju hämta dom i morgon igen för då ska jag rida på gubbs. Tror Lussi får vila för hon va verkligen tröttast i världen idag :P

Efter ridningen så hade jag tvättid iaf, så nu jävlar har ja mkt fräscha kläder igen ;P
Sitter i vågbro nu, men äcklet och Parilla. Mamma, Stefan och Nelly är i sthlm i helgen, och Kevin är i bollnäs så jag fick hoppa in och sova här. Så ikväll blir de tvkväll med 50 tummaren, ja har ju bara en liten 42a själv så ;P Även större soffa här, mkt större och större säng. Känns ganska okej ändå ;)
Softa lite, för jag är verkligen helt slut i kroppen, ont överallt, arslet, ryggen you name it :P Men i morgon då ska vi supa gärnet! ;)




gammal bild, ge mig en ridbana haha.


Fredag

Godmorgon sunshines!
Nä jag klev inte upp nu :P hehe men sov bra länge iaf.
Tog ju en promenad till donken igårkväll med Maria, skulle äta glass men ja va inge sugen när vi kom fram så blev en cola light istället ;P Kändes bra efteråt kan jag säga. Sen fick vi speeda på hemåt så vi inte fick massa regn på oss, det såg väldigt mörkt ut. Fast de kom aldrig nått regn så de va helt onödigt.
Vi gick hem till mig iaf, snokade runt lite på fejjan och så såg vi på film. Kick-Ass. Fan va sjuk film, jag trodde de va en familje komedi typ, men vafan de kommer in en liten unge och börjar kötta, massa blod haha. Men den va skitbra :)
Sen blev klockan mycket så då skjutsade jag hem henne, inte läge att gå hem själv.. Speciellt inte efter att de gått förbi ett gäng killar här utanför som typ skrek, vi ska knulla era horor! hahaha nä fy fan, verkligen inte läge.
Sen fick jag sällskap också, av en stackare som i brist på annat var ute och festade på en torsdag ;P höhö

Yeah nu har jag precis ätit frukost typ. Måste ju äta nått för att kunna ta min tablett :P Men före de så åkte jag och lunchade hästarna lite grann. Skulle igentligen ha gått ner med dom till sommarhagen, men ja bestämde mig för att jag skulle rida på Lussi idag så dom fick stå kvar hemma. Det är ju inte skitbra väder liksom, ganska kallt. Så de e nog perfekt att rida i :) Sen har jag tvättid 16-20 :P Och de behöööövs verkligen. Sen får vi se vad som händer senare ikväll :)


Men fyy

haha ja, då har man vart till doktorn då, jag har ju urinvägssinfektion. Yippi! Men skönt iaf att jag fick komma in direkt så jag slapp gå med de över helgen.
Efter de så åkte jag och städade klart på gth, de va den här veckans jobb de ;P hehe
Och jag som skulle rida idag slapp göra de eftersom ja är "sjuk" . Mamma åkte och red istället :) tackar.

Ser på vänner nu, och vilar mig på maten lite. Får se vad som händer ikväll, om de blir film eller nått annat. Kanske en promenad till kvällen om ja känner mig bättre. Har ju tagit en tablett nyss men kanske inte hjälper så fort ;P Men fan ja älskar att bara gå ut och gå, de och åka bil :)

Torsdag

Inatt har jag nästan sovit bra, även om jag somnade sent så sov jag iaf utan att vakna sen ;P
Men vilket bajs att vakna upp till då. Det fucking regnar ju uteeeeeeee.. Inte okej :P
Jag som ska ut och rida idag. Hade de bara vart Lussi hade ja struntat i det, för hur kul är de att lägga på en sadel på en dýngsur häst :P Nä inte så roligt. Men Gubbs måste ju ridas om han ska bli bra igen, så jag ber till gudarna att det ger med sig senare idag.

Nu ska jag iaf ut med äcklet en sväng innan mor och Nelly hämtar upp mig. Vi ska åka och fixa nånting och sen käka lunch.


Onsdag

Vaaarför är jag inge trött för ?

Vaknade ju 5 i morse och mådde dåligt, klev upp och drack lite vatten och försökte somna igen. Lyckades tillslut. När jag vaknade nästa gång så tog ja med mig datan till Gth. Tanka hem lite filmer medans jag städade och så.
Belv helt slut när städade, de va ju ganska varmt och det är ett tyngre jobb än man tror, gällar att ha god fysik som sagt haha ;)
Vilade en stund på soffan när jag kom hem, och sen kollade jag på en av filmerna som ja tog hem. The Losers, tänkte att de säkert va en B film, men namnet lät ju som att de skulle vara kul.Och den va fan riktigt bra :) Nöjdöga där ;)
Tog en kvällspromenad efter filmen, blev inte borta lika länge idag för de blev så mörkt. Men lite mer än en timme iaf, de satt fint :) Blev backen upp för östra berget igen, känns skönt i skinkorna ;P hehe

Nu blir de lite tv tills jag somnar. Ge mig en heeeel natts sömn tack :P I morgon ska jag städa lite till, och rida Två hästarna..

Gonatt

Quiz

Åkte ut till Stenö för att kika in quizen med ett gäng snygga b-rudar. Va väll inte skitroligt, vi fick ju stå eftersom de va smockfullt haha, kanske komma lite tidigare nästa gång :P
Har legat på soffan sen vi kom hem därifrån iaf, Hundlös blev jag också för mamma tog hem honom. Buren också så ja antog att hon ville att han skulle sova kvar.
Nu börjar 2 1/2 men, och jag ska försöka sova. Inte jätte trött men vafan ja måste få lite sömn ibland, jävla bajs att inte kunna sova om nätterna. Ska ja behöva vara full för att kunna sova eller ? låter inte speciellt hälsosamt haha. Jaja , vi får se hur de går ;)



Gonatt


Inge solning

Nä de gav aldrig upp med molnen, var ju bara soligt ibland. Ganska ovärt att åka ut till stenö då faktiskt. Åkte till gth och hjälpte mamma med en massa papper istället. Ska fortsätta i morgon om de inte är bra väder, ska ju dit och städa också.
Ge mig Karlskoga säger jag bara ;)
Ja och nu är jag hemma igen, för jag sa åka och rida. Känns jävligt bra att motionera ibland faktiskt haha, ska jag absolut fortsätta med ;)

Ikväll då? Quiz i stenö? eller pallar man de haha.. Kanske skulle se på Ugly Betty istället, fan inte ofta de är nått roligt på tv liksom. Och kanske upprepa gårdagens kvällspromenad. Jaja vi får se, ja kanske är helt slut efter ridningen..





Whats up with you ?? schitzofren..... haha


Tisdag

Godmorgon. Fan va trött jag är idag, helt stört..
Somnade ju inte förns efter 2 igår, Toppen liksom. Jag som skulle upp och rida idag innan beachen men de blev ju inget med det. Tar ju lite mer än en kvart liksom. Men ja får åka och rida senare istället, spelar ju ingen roll igentligen :P
Har duschat lite nu iaf, rakat benen höhö. Inte läge med buskben om man ska steka på stranden ;P
Får se om man blir nå brun idag då, fick ju höra i helgen "när ska du bli brun då?" Aouch liksom haha.
Yeah, men vi hörs later duuuudes.

Vafaaaaan, de är ju massa äckliga moln ute idag. Hade jag missat, man bor ju lite inklämt mellan husen liksom :P Jaja, bara vänta å se om de spricker upp så kanske drar till stranden senare. Åker och lunchar pullan nu iaf.




But if I had you, that would be the only thing I'd ever need
Yeah if I had you, then money fame and fortune never could compete










powerwalk

Drog ju ut på en powerwalk nu på kvällen. Så himla skönt att bara gå och lyssna på musik :) Det verkligen rensar tankarna. Försökte få ihop en lite längre runda idag, 40 min känns lite för lite. Iaf efter man har ätit, på morgonen innan frukost funkar de, men inte på kvällen :P
Och jag lyckades få ihop 1 1/2 timme iaf, fick gå lite olika vägar, tog en uppförsbacke till östra berget med, bra för asset ;) Enzo är helt slut kan jag lova, skitbra ;P Det är inte de lättaste att få han trött liksom.

Men nu blir det en kalldusch iaf, och sen sängen. Ska upp och rida i morgon på förmiddagen då Carina åker iväg med Gubbs till vet. Lika bra att ta de på förmiddagen så man kan ägna resten av dagen åt solning om de e bra väder :)

 





Update:
Ändrade planer, blir en glass på donken med Maria istället för att sova ;)

 


Måndag

Goddagens.
Tog mig en rejäl sovmorgon iaf, man va ju lite efter sliten från en hård helg haha ;P Nä men de största problemet är väll att ja har så svårt att sova, why ?? De gick fan bättre att sova igår natt, och då va tom ännu varmare eftersom ja inte sov ensam. Va de för att jag hade supit, eller för att jag hade sällskap ?  nee ja tror att ja sov så bra för att Linda drog i mina armhår haha ;P De som krävs.

Åkte iaf ut till Emma en sväng och hälsade på. Vi ses ju inte alltför ofta så de va riktigt trevligt :) Skönt att få prata av sig lite, lär vi göra om snart.
Nu sitter jag i min kära soffa igen och ska äta lite, efter de blir de nog en långpromenad med äcklet :) Listen to some music, riktigt härligt faktiskt :)



Tänk om man hade lika mkt energi som den här grabben.. De har fan ingen :P


Söndag

Nu är man hemma igen då, vart ju kvar i mohed inatt.
Vart lite mysfest, och sen drog vi till "bodegan" som ja kallar det. Värsta stället hahaha ;)
Kom i säng jävligt sent, men Linda va nog värst hon ändå. haha ojoj

Idag så drog vi ut till klubben och va där i solen, åkte lite båt å sådär :) Fast ja tyckte de va ganska kallt och blåsigt, inte direkt stekväder.
Vafan ska man göra nu då? hela dagen flög ju iväg ;P Men ska väll börja med att åka och leta reda på min hund iaf, vart han nu kan vara. Hemma är han då inte ;P


hemma igen

Pallrade mig ju iväg och red med Amanda. Duktiga vi är, bakis å allt ;)
När vi hämtade hästarna i sommarhagen så hoppade vi upp och red barbacka, och vi stötte på en ormjävel! och jag gick efter han och skulle ta kort, men tillslut kom Gubben på att han gillar ju fan inte ormar så då tänkte han dra. Och jag har lite svårt att sitta kvar på han eftersom han är så rund, men fick stopp på han direkt så de gick bra ;P I´m okej just so you know ;)

Nu ska jag vänta på att amanda ska komma hit och hämta öl åt kevin. Värsta förrådet här ;) nä men vart lite över från igår.
Sen ska jag duscha och vänta tills hon kommer tillbaka så ska vi käka :)
Blir fest i mohed senare också, ser jag fram emot. Blir nog inte krogen men de skiter man väll i. Vill bara träffa gänget igen ja, har fan inte sett dom på tre veckor.. Så de e bara att svälja baksmällan och köra igen! ;)



Blev lite dålig bild, vågade inte gå för nära ifall gubben skulle kasta av mig rätt på ormen ;)


hangover from hell

OMG vilken jävla bakismorgon ja har haft. Fy fan haha. Har mått så sjukt dåligt, och när jag äntligen började känna mig lite bättre så fick jag jätte ont i magen. Nedre delen av magen, fast de kändes inte alls som mensvärk eller nått. Skumt som tusan, och de gjorde fan olidligt ont :S Men de börjar släppa lite nu, hoppas de inte komme tillbaka.
Ja måste ju åka och rida Gubbs ja :P

Blev ju Quiz igår på olles, lite oplanerat sådär. Vi hade jätte roligt, men ja måste säga att de blir nog inga fler Quizar hehe. Ingen höjdare att gå ut i söderhamn på en fredag :P De va ganska dött faktiskt. De hade öppet till två, men inte övervåningen. Och de hade inga vakter, det va bara att komma och gå som man ville. Vi gick tom ut och hämtade egna cider som vi tog med in sen igen. Snååål var de ja ;)
Och inte fan vann vi quizen heller. Borde vi ha gjort med tanke på vilka vårt lag bestod av ;P Och snabbfrågorna som inte var sportfrågor dom kunde man ju glömma. Man kunde fan tro att vissa hade fått veta frågorna i förväg. Man kan inte skriva ett svar på 0.3 sekunder, för vad ja såg så va ingen av dom clark kent... Jaja, fulla blev vi iaf ;)



fan va skönt de är att kunna gå ute på natten utan jacka :D




Får se vad som händer ikväll. Sugen på att träffa grabbarna ja men slitet äre ju :P


Fredag

Gud va allt känns bra idag, nooot!
För det första så är jag tokbränd, på ena sidan av kroppen. (Y) Svider så in i helvete, jävligt roligt att ha kläder på sig menar jag :P
Är även sjukt trött, och hostar. Förkylning på g ? Men hur lyckas man bli förkyld i denna värme ?
Märkte av hostan lite igår när jag red, men den e kvar idag med. Orkar inte äta nått heller, inte nå sugen alls. Fast ja känner att ja e helt tom på energi. Helt skakis. Men men, bara dra iväg och rida nu ändå. Måste ändå dit och gå ner med dom till sommarhagen och de e fan jobbigare än att rida så kan lika gärna rida :P

Sen då? Hem och städa lite eller åka och sola den andra halvan av kroppen ?  Ja den stora frågan, båda behövs ;P

Tvättid kl 16-20 också.  :P Jippi!


Slitet

Blev ju som sagt stenö med maria idag :) Riktigt trevligt var det att ligga och snacka massa skit ;P Och bränd blev ja också, svider som fan på min baksida..



Nu på kvällningen så har jag ridit två hästar som ja tänkte ;P Stolt över mig själv att jag inte blev för lat och bara tog den ena.
Började iaf med gubben, vilken skillnad de är mot för Lussi. Han är ju så liten, typ som en ponny ;P Vädlig skillnad på steg också, man gungade fram ;P Han var lite stel, men verkade inte ha ont iaf så förhoppningsvis ska vi kunna få honom bra igen :)



Tog ju ut Lussi på en sväng också efter Gubbs. Kändes lite orättvist annars ;P Va lite högre tempo på den ritten också :) Skönt att rida på någon annan häst ibland så man uppskattar sin egen, det är verkligen stor skillnad på henne och Gubben. Gubben är go, men Lussi är ju ridhäst och de känns :)



Nu ska jag ut med äcklet, sen smörja in mig och tillslut sova :) Försöka sova iaf, känner mig seg men har ju så svårt att somna jämt ändå. Lär väll inte gå så mkt bättre ikväll heller om ja kollar på the reaping ensam ;) Men ja kan fan inte låta bli haha.




Torsdag

God morgon sunshines! det så kallade "lågtrycket" verkade hoppa över söderhamn helt ;P Så det är strålande sol idag med.
Startar dagen med en dusch och lite havregrynsgröt. Lika bra att käka frukost eftersom ja ska ut och rida senare. Eventuellt två hästar också. Rehab på den ena och race på den andra ;) höhö Nä men eventuellt.

Men före de så ska jag ut på beachen och steka lite med Maria :) Länge sen vi sågs nu så vi har lite att ta igen ;P

Ryck nu så man kan ta vara på så mkt som möjligt av solen ;P

Äntligen!

så har jag fått tillbaka min mobil :D wiii


Onsdag

God morgon, eller ja har vart vaken länge ja. Jävligt onödigt när man har sommarlov :P
Hade svårt att somna inatt med, men lättare för att vakna dessvärre :P Så kommer nog vara smått seg idag. Trodde ja skulle sova längre eftersom ja klev upp så tidigt igår.. Men men :P
Igår så va vi iaf till Gävle, mamma ville att jag skulle följa med som sällskap medans mormor var på sjukhuset. från 8 till 14, en hel del timmar.
Så snäll som man är så gör man ju det ;)
När vi kom hem så slängde jag mig på baksidan en sväng, jag ser ju inte klok ut med typ lite färg på framsidan och helt vit bak haha. Syns mest på benen :P Så de måste fixas.
På kvällen sen så grillade vi och käkade jordgubbar :) Kollade på stcc också, tur man kan spela in med viasat boxern så man har något att kolla på i uppehållen. Så tjatigt med långa uppehåll, fan en månad mellan varje race, de är ju nästans så man glömmer vilket nummer förarna har ;P



Ååååååh, vill förövrigt ha tillbaka min telefon med! Så less på lånetelefonen nu som inte ens har kamera :P Den har ju bättre internet än min, men kameran slår allt. I love my phone! Rosa och allt :) Hoppas hoppas hoppas att den går att fixa, eftersom den inte säljs längre :/ Om de inte går så blir ja tvungen att skaffa en annan och de har ja ingen lust med, finns ju ingen som har lika bra kamera (med riktigt blixt) som den. Förutom mammas då, men den är ju retarded. Hänger sig hela tiden och krånglar :P


Måndag

seg jag är idag då. Klev inte upp så tidigt, har knappt sovit nått inatt för de va så varmt. Eller jag vet inte om de är orsaken heller, sover ju alltid så himla dåligt. Men varmt va de iaf fast ja hade alla fönster öppna :P tjatigt..

Åkte till vågbro och solade lite iaf, så Enzo fick springa lite på gräsmattan. Har ju vart kopplade nu i flera dagar :P
Sitter och ser på 2 1/2 men nu, och svettas :P Ska försöka samla lite kraft nu och ta mig ut på en prommis. 



Ja va ska man säga om den här artikeln. Bra ide eller ?
Tycker det är riktigt orättvist att förbjuda en hel ras, och inte bara en, utan 13!
Av dom 13 raserna så kanske 2 är avlade för kamp från början. Resten är vakthundar.
Man kan få en golden retriver att käka barn med om man verkligen vill, det är
ägaren det sitter i. Även om vissa hundar är mer kraftfulla än andra.
Så ja, att ta bort några raser löser ingenting.

Bättre vore att varje gång man upptäcker en hund som attackerat någon,
så skjuter man den ägaren. Då är vi snart av med alla äckliga hundhetsare.
Problem solved ;)


Söndag

Ja hej hej. Har ju som sagt vart i Falkenberg sen i onsdags kväll, så har haft annat för mig än att blogga ;P

Helgen har iaf vart helt perfa :) Hur varmt som helst, en andra plats på fredagen och SEGER på lördagen !
Avslutade den med en pangfest också, på nått inneställe i falkenberg med teamet. Jävlar vilka sköna människor, klockren kväll :) Vart sent som fan innan vi la oss så idag är man lagomt sliten. Man vaknade ju ganska tidigt av att man kokade sönder i husbilen.
Vi åkte till en strand och la oss ett tag innan vi åkte hemåt, man får ju inte köra full :P

Nu sitter jag i husbilen, har typ 2 timmar kvar hem. Lyssnar på matchen på radio, man är ju tvungen att hänga med ;P

A juste, i morgon börjar jag mitt nya bättre liv haha. Nä man ja ska rida en hel del för ska hjälpa Carina med Gubben ett tag, så tänkte passa på att sluta äta massa skit och se om ja blir piggare i allmänhet då. Ska nog hålla mig nykter ett tag med, trodde ja skulle få två nyktra helger nu men denna sket sig och förra också haha. Synd bara att de inte finns ett piss att göra förutom att festa i söderhamn. Man känner sig ju lite lame liksom om man inte hänger med i svängarna, men man kan ju inte få allt ;P


Tisdag

Shit seg idag.
Klockan 8 ringde klockan. Dags att vakna, men ja låg kvar ett tag och snoozade. Sen åkte jag och lämnde Enzo på jobbet och sen vidare till stallet. Lussi skulle ju få en ny sko. Gick snabbt och smidigt iaf, och jag tog en ridtur efteråt på en mycket trött häst. Hon blir så seg av värmen. Även att hon drägglade skitmycket, varför ? haha. Jag torkade tom av munnen på henne med en fuktig svamp, men det bara droppade hur mkt dräggel som helst haha. Skumt :P

Sen åkte jag till Gth och städade lite, fick lunch av mamma också :) Tonfisk sallad, gotta.
Synd bara att jag har så jäkla ont i magen. Hade de när jag vaknade och sen blev de värre under dagen. Innanför naveln typ, eller på sidorna om naveln. Det känns typ som de sticker två nålar där på varsin sida. Riktigt irriterande, för jag blir så seg när jag har ont. Vill bara lägga mig ner, orkar inte stå. Så var kanske ingen vidare ide att sticka ut och rida ändå.

Hemma igen nu iaf, hållar på å tvättar så ska ner nu och kolla om de e klart. Hänga upp skiten på tork och sen blir de soffchill iaf. Hoppas jag inte har ont i magen imorgon, vi åker ju till Falkenberg då :) Vill man ju vara piggelin ;D



Eftersom jag har en lånetelefon utan kamera så blir de dåligt med bilder :( Orkar inte med
min digitalkamera eftersom den drar så sjukt mkt batteri. Kan typ ta 5 bilder sen måste man byta.
Inte skitkul.. Men här är iaf en bild från när vi badade i lördags, som mamma skickade till mig.
Haha, tur de va mörkt ute säger jag bara...


Måndag

ny vecka nu, och nära till Falkenberg :D
Vi drar på onsdag morgon redan så jag hoppas fan på bra väder där nere så man kan sola lite där :) Tävlingarna börjar ju inte förns på fredag så kommer vara rätt dåligt med saker att göra tills dess ;P men skönt att komma bort från söderhamn ett tag  :)

Sitter i vågbro nu, har solat lite men så blev de ju jävligt molnigt så jag gick in :P Har nellys data eftersom min är hemma.
Ska åka och köpa en hästsko snart, hon tappade ju en igår så ska få ny imorgon. tur han han komma innan vi åker :) får se om ja sticker ut och rider då efteråt, har ju tvättid sen på kvällen också. Måste tvätta innann vi åker :P Tror inte de uppskattas om jag går runt naken hela helgen ;P

Btw, har ni sett min nya båt ?


Måndag

ny vecka nu, och nära till Falkenberg :D
Vi drar på onsdag morgon redan så jag hoppas fan på bra väder där nere så man kan sola lite där :) Tävlingarna börjar ju inte förns på fredag så kommer vara rätt dåligt med saker att göra tills dess ;P men skönt att komma bort från söderhamn ett tag  :)

Sitter i vågbro nu, har solat lite men så blev de ju jävligt molnigt så jag gick in :P Har nellys data eftersom min är hemma.
Ska åka och köpa en hästsko snart, hon tappade ju en igår så ska få ny imorgon. tur han han komma innan vi åker :) får se om ja sticker ut och rider då efteråt, har ju tvättid sen på kvällen också. Måste tvätta innann vi åker :P Tror inte de uppskattas om jag går runt naken hela helgen ;P

Btw, har ni sett min nya båt ?


Söndag

Hemma från Årsunda nu. Ligger som ett slakt på soffan och ser på tv, försöker att inte somna för då vaknar jag väll inatt och inte kan sova :P Vill ja inte veta av.

Vart iaf en bra helg :) Åkte ju till Sjöbergs i fredags, de jättevuxna söp till och vi andra tog de lugnt. Sen på lördagen blev de fest ;P 50 års fest :)
Vart en hel del folk och förbannat mkt mat haha.
Det var fest varvat med fotbollsvm. Och vi avslutade kvällen i poolen ;D Trodde ja aldrig att jag skulle bada, men de gjorde jag. Hade fullt upp med att hålla bikinin på plats haha, men de skiter man väll i ;P Jävligt roligt var det iaf :)

Blir väll soffhäng resten av kvällen, fast jag måste till vågbro en snabbis också, och hämta min tandborste som jag glömde i husbilen :P Den måste jag ju ha..


Torsdag

Här har de inte hänt mycket idag. Jo de har de ;P
Sov ganska länge först, eller nä igentligen så vaknade jag 9, inte så sent, för att alarmet på min "nya" telefon tyckte att jag skulle vakna då ?? haha Okej :P Jag hade inte ställt nått larm iaf. Men det stog vakna och så plingade de ordentligt. Men jag låg kvar i sängen ganska länge, har som sagt riktigt svårt att somna på kvällarna så va skapligt trött :P
Klev väll upp 11 kanske hehe ;P Och började diska och fixa frukost. Gröt :P Måste börja äta de igen, nu får de vara nog med dubbelhakor här..
Sen tog jag och äcklet en promenad till Gth, och där städade jag den här veckans städning. Så nu är de klart :)
Sen åkte jag med mamma och mormor till lindex och handlade lite :) Hem till vågbro och käkade vattenmelon och kollade på ghostwhisperer,  fick veta att nästa torsdag så visar de de absolut sista avsnitten någonsin :O neeeeej!
jaja, gick hem sen från vågbro. Men tog ett varv runt stan också för att göra sträckan lite längre :P Skönt, jävligt skönt att bara gå fort och lyssna på musik :) gilla gilla Och bra för hälsan är de också ;) plus där.

Nu sitter jag och dricker vatten och ser på spiderman iaf. Ska väll försöka somna till det, vill verkligen somna i tid. före 12 iaf. Ska fan upp och tvätta tidigt i morgon :P

Träffade Elina när jag gick hem, och fick veta att en vän till oss krockat med bilen. Uscha, bilen såg riktigt illa ut. :/


RSS 2.0