Yellow Head

Nu kommer mamma snart och hämtar mig, vi ska iväg och fixa lite saker, gå på banken. Måste ge hästarna lunch också dom är nog hungriga nu :P
Igår så vart det inge desperate housewifes för dom tittade på fotboll här :( Men spelade ju in det såklart men vet inte när jag ska ha tid att se det. Blir inge Greys ikväll heller för är fotboll då med. Hatar fotboll på tv ! Så kommer säkert få kolla på de efter helgen, på måndag eller nått. Men medans dom tittade på fotboll så färgade mamma mitt hår, så nu är jag yellow head ! Vart inte riktigt skitbra hehe, men billigare än att gå till frisör iaf som jag verkligen inte har råd med just nu.. Hoppas att silverschampot tar lite, men skulle nog igentligen behöva bleka det en gång till, iaf slinga. Men då lossnar nog mitt hår som redan är torrt och slitet :S Jobbigt situation tycker jag hehe. Fattar inte att det ska vara så svårt att få mitt hår fint och ljust. Jag är ju inte direkt brunett i grunden jag är ganska ljus. Jag skulle nog tom kalla mig ljusare än mörkblond, så nog är jag blond allt. Bara de att jag har en ful blond färg. Nu har jag en ful, gul, blond färg ;) Aja, hoppas ingen dömmer ut mig i helgen för mitt lysande solhår ;)

A just ja, kanske åker och solar senare också.  Se om man blir lite snyggare iaf, har några tior nu i plånboken som bara ligger där så ;)

Tisdag

Inget kul väder idag heller. Men ska ändå städa hemma så gör väll inget hehe. Sen när mamma jobbat klart så ska vi ner på stan och fixa lite. Lämna in en bild som vi tog igår på expert så vi kan rama in den och ge till mormor. Hon fyllde ju år igår men är i örebro så får bli idag om dom inte kommer hem för sent :)  Mamma skulle också titta på ett par skor, får se hur mycket det finns här i lilla söderhamn.. Vi ska också färga håret på varandra, mamma min utväxt och jag ska slinga hennes. Blir en del att hinna med idag med andra ord. Skulle vara trevligt att få hästen skodd också men som vanligt så är våran hovslagare väääldigt svår att få tag på :P
I morgon är det nog packningsdag för oss alla hehe. Så man slipper så mkt sånt på torsdag när vi ska iväg. Mamma och dom till mantorp och jag till Ida i årsunda :D Längtar kan jag säga, och nu är det nära :) Kommer bli svinkul som alltid när man är med Ida ♥


mitt lilla äckel


17 again

Idag var det inge vidare väder. Men kan väll inte vara fint jämt host.
A ja, Idag så ska jag iaf på resurscentrum tror jag. är väll varje måndag typ hehe. Ska väll dit efter lunch om jag inte minns fel. Skriva upp va ja har sökt för jobb eller utbildningar bara.  Vilket inte lär bli en lång lista tyvär :P
Kollar på Jay Leno nu, och dom pratar om den där filmen 17 again med Zac Efron.Den vill jag se haha, verkar ju jätte bra :) Plus att hon som är med där, ( som är med i jay leno nu) är ju hon som är med i Djungel George och hon är ju kul ;P Åh måste ha tag i hovslagaren också, hon måste få skor innan jag åker..



Enzo kröp in och mös lite i morse :)

Fotboll

Nu är vi hemma igen. Ja just det, vi har vart borta hela förmiddagen nästan ;P Jag klev upp 7, åkte och släppte ut hästarna och gjorde klart stallet. Sen hem och duscha och så drog mamma och jag till Hudik för att kolla på Kevins match. Dom förlora med 3-2 vilket var tråkigt men kul att göra nå annat än att vara hemma iaf :) Synd bara att de är så blåsigt väder idag, skulle ha vart lika varmt som igår så man kunde sola lite ;)  Var ju helt underbart väder igår, vi tom åt ute för första gången iår då :) Grillade egna hamburgare och hade mysigt, enda minuset var att det vart mycket mygg när de vart kväll. Så då gick vi in och satte oss och spelade kort hela kvällen istället :) Jag kom inte sist ! :D haha
Men blir nog inge med de idag för vill ju inte bli förkyld eller nått.
Nu ska vi väll äta lunch snart tror jag, och sen väntar F1en :) Nice hoppas Hamilton vinner nu då haha.


Nöjd!

Gud vad jag är dålig på att uppdatera. Men jag har faktiskt inte haft tid, kul nog ;)
Och hujeda mig vilket bra väder det är idag ;D Så himla underbart så man kan inte annat än blir glad :) Vi har iaf vart ute nästan hela dagen. Krattat gräsmattan och städat undan massa skrot från altan. Kanske man kan sitta ute och äta ikväll, eller nån annan dag ;) Skulle vara gott med grillat. Sen efter vi hade krattat (inte helt klart men) Så åt vi lite lunch och sen gick jag ut och la mig på studsmattan en sväng. Man måste ju försöka bli brun iaf haha. Gick inget vidare, men skönt var det :) Nu har mamma och stefan åkt och skjutsa nelly och hennes kompis till gävle. Och jag ska åka till stallet, blir väll en ridtur tänker jag, en svettig en ;)


   

          Kallt ute ?                                        Sötisen på studsmattan ;)

Bil tur.

Vilket härligt väder det är idag ! Det gillas :D Har vart ute och åkt lite med Emma. Hon kom hit och frågade om jag ville hänga med och titta på Hugo. Hästen som hon har börjat rida nu. Så jag har åkt lite finvolvo med henne. Först ut och lucha våra hästar, passade på att mocka och göra klart då också eftersom de blir kalas senare. Sen åkte vi och kollade på Hugo, jätte fin var han :) Och sen till Gth och lämnade Enzos bur så jag kan gå dit med han sen. Han kan ju inte springa lös i bilen om vi ska in och handla nånstans. Kan de bli lite piss i bilen nämligen ;) Så ja ska väll ta och börja traska nu snart. bara byta brallor och kamma mig kanske ;P



Ge mig..

Vilket tråkigt väder det var idag, fast inte kallt så de är ju skönt. Igår så missade jag Despan haha. Men spelade in med våran braa tv så ska se de idag istället ;) Iaf så kom det en kvinna hit igår och visade massa Mary Kay produkter. Det var jag, mamma, Amanda och hennes mamma som var här. Ganska kul att prova alla produkter faktiskt för dom funkade ju :) Så vi köpte lite saker, hade inte råd att köpa allt som man igentligen ville ;)  Blir även en smink grej framöver också :)

Idag så har jag hunnit med mer än vanligt hehe. Eller hunnit med, jag hinner igentligen alltid med en massa saker men har inget att göra direkt. Men har iaf vart på resurscentrum på nå information om Forsa högskola. Och det kändes som dom pratade om Nytorp. Men boende och att det är så få elever så det blir en bra gemenskap och lärare och elever hittar på mycket tsm och umgås. Men jag har ju redan sökt högskola så ;P Plus att jag har provat på internat livet redan, och är nog lite för gammal för det nu känns det som. Skulle vara skönare att ha nått helt eget som man får göra vad vad man vill med och så. Men nu är det gjort iaf, så ska inte dit nå mer förns nästa vecka ;P Fyllde även i min lapp till försäkringskassan så jag får pengar sen om nåra veckor.
Efter det så åkte jag till stallet och gav hästarna lunch.

Jag vill ha nya skor ! Nån som vill ge mig ett par (A)

Loveli väder

Godmorgon alla ni som läser min blogg ;)
Fint väder idag, och jag sitter och tittar på Greys Anatomy med ett litet äckel sovandes i knät :)
Blir kanske en promenad idag istället ;) Efter jag har vart och lunchat hästarna. Vart inget igår eftersom jag fick finbesök av Emma :)
För övrigt så ska jag installera programmen jag fick av pappa så ja kan försöka göra om kevins hemsida. Får se hur de går, den han har nu är inte så jätte snygg. Måste även ringa hovslagaren så hon kan få nya dojjor. Pengar pengar usch haha.


helgen.

Då var helgen över då. Har iaf gjort nått i helgen för en gångs skull, eller att det hänt nå speciellt iaf. I fredags så vart det pizza här hemma, och lite spel senare på kvällen :) Jag och mamma kom på delad första plats ;) Sen på lördagen så hade vi städdag typ. Jag mamma och Nelly. Fast det vart inte så jätte mkt städa, vi började med att åka på dollar och köpa lite saker. Sen vidare på Coop för att köpa mat. Sen stannade vi på donken och tog med lunch ut till "bakom flyget" där vi släppte ut hundarna och frös samtidigt som vi försökte äta. Men det gick tillslut iaf ;) Sen åkte vi hem och spelade kort och jag fick stryk haha. Och igår så vart det efterskottskalas x 2. Först kom Emma och Anna hit, och jag hade fixat en hallonpaj :) Vart också lite F1 där på söndagen, men det slutade inge bra..... Sen lite senare så åkte jag ut till Pappa på mer kalas och smörgåstårta :D mums ! Vart en jätte trevlig dag iaf :)


Härligt väder :)

Redan fredag, gud vad veckan har gått fort :) Skönt det hehe. Och nu har jag än en gång bestämt mig för att blir mer nyttig haha. Gick bra ett tag, på veckorna iaf. Men jag har ramlat tillbaka nu. Inte bra att det finns gotta hemma, för då äter jag upp det. Så det blir en promenad lite senare iaf med äcklet. Amanda kanske också skulle hänga med :)
Är ju så fint väder.


jävla väder

Idag fick jag en kul överaskning när jag kom ut med Enzo. Det var snö ute, och snöar fortfarande ! Fan vad less man blir, man tror att sommaren är på väg men shit så fel man hade. I sverige är inget omöjligt så kanske det snöar hela sommare också ?
Enzo tykte iaf att det var skitroligt med snö haha. Han ser lite rolig ut på bilderna för dom vart typ utdragna när jag ändra till att den skulle knäppa snabbt. Blir tydligare bilder om man tar på att den ska fokusera först men då missade jag ju hunden haha.

     


Aktiv dag..

Nu närmar sig kvällen. Har vart lite aktiv idag iaf. Ute och ridit med Amanda först. En liten trevlig tur i skogen :) Synd att det är så mkt snö kvar i skogen bara, går inte att göra nå annat än att skritta nästan för dom halkar så mkt i slasket när broddarna inte tar. Men skritta är också trevligt ibland :P

Sen har jag och mamma ätit lite och vart ut med hundarna på hällåsen så dom fick springa av sig lite :) Och shit va Enzo sprang, han såg så rolig ut så jag glömde knäppa kort på honom ;P Men det blir fler gånger :)
Nu så är det tvn som gäller. Du är vad du äter nu, och efter det, Greys Anatomy ! äntligen så är veckan normal igen, utan massa drygt fotboll och hockey ;D Var ju dubbelavsnitt av Desperate Housewifes igår med :) Loveli


    

Jag är en 2a

Tänkt att jag kan hålla mig ifrån datan så mkt nu för tiden. Helt otroligt faktiskt !
Men nu kanske det blir lite mer uppdaterat här iaf, för kommer ha mer bilder att lägga in så lite roligare :)
Jag har iaf fyllt år i helgen, i söndags för att vara exakt ;) Och gud vad vi städade och bakade den dagen. Smaskigt vart det, en smörgåstårta och en maräng glass tårta som jag hittade på själv :) Den vart nästan godast. Synd att jag inte hade telefonen då för den va riktigt söt ;)
Men iaf så fick jag jätte fina presenter :) Pengar,  Cesar Millan (mannen som talar med hundar) boken, en söt tekopp, två airbrush tanning på Harmoni , och en ridlektion för Lena :D
I måndags så var vi ut och käkade, min familj och amandas. På Dragonen, jätte god mat och kul kväll :) Igår så hämtade jag min nya telefon, rosa och döläcker :D Idag så ska jag och Amanda låna Gubben och ut och rida :) Synd att det var skitdåligt väder för vi hade tänkt ta massa kort med hennes nya systemkamera. Men de får vi ta en annan gång :) Jag tar lite med min 8,1 px istället ;)



A just det, gjorde ett test på Facebook idag. Hur snygg är du på en skala 1-10 ?  Och jag fick 2.. Och jävligt trevliga kommentarer på det. haha. Incest herregud. Undrar vem som gör dom testen. Liksom det va ju jätte konstiga frågor, jag lovar att om jag hade kryssa i på alla frågorna att jag söp jämt och låg runt så hade jag säkert fått en 10a. Så det är ju inte så konstigt om småtjejjer försöker ligga med så många som möjligt för det är liksom så det är. Ju fler man har legat med ju snyggare är man.

Ett litet lördagsskratt

Fan vad jag är aktiv idag. hähä ;)

Men jag måste bara skriva nåra rader. Har för det första kollat på en film medans jag åt. Penelope, den med tjejjen som har grisnäsa, den va ganska rolig faktiskt ;P
Sen så kollade jag runt på lite bloggar och hamnade på Dessies blogg, hon som är på topplistan på blogg.se första sida. Bläddare ner och hittade ett videklipp som skulle vara roligt tydligen. Och det roliga var att läsa kommentarerna till de inlägget haha. Alltså jag dog. Dom flesta handlade om samma sak, hur hon såg ut i ansiktet. Visst alltså jag råkar säkert också sminka mig för mkt i bara ansiktet ibland, men brukar försöka iaf att smeta ut lite nertill också så de inte blir nån kant å så. Men iaf, jag ska inte hacka på hennes sminkning, det var kommentarerna som fick mig att skratta bara ;P

Här är två jag skrattade åt av nån anledning:

Postat av: Felix

Alltså seriöst, kolla din hals och sen så kollar du ditt ansikte. Ser du någon skillnad? om du ser någon skillnad? ser det bra ut tycker du? Din hals är blek som en vanlig svensk hals, och ditt ansikte är svart som helvetet...

Postat av: anna

Du är äckligt brun i ansiktet jämfört mot vad du har för färg på bröstet! Allstå helt ärligt. Det ser förjävligt ut, man märker att du är en liten fjortis som inte fattar så mkt iaf, lycka till i livet och med ditt sminkande,

OBS! Du är inte fin fast att du tror det.


Ida, du borde ju skratta tycker jag ;)


Utbildning..

Har kollat på slutet på super zebran sen jag skrev sist. Och nu rädda Willy 3 ! Jag vill också ha en Zebra, och en späckhuggare som inte äter upp mig :)

Sitter och kollar lite utbildningar i gävle nu. De där Wbdesign har jag nog lagt ner, finns inte i gävle. Och jag vet inte om jag vill flytta längre än till gävle om jag måste flytta. Har ju hästen här hemma så bra om man kunde komma hem nåra ggr i veckan och rida och så. Men jag hittar inte riktigt nån utbildning som passar mig. Eller kanske är för att jag inte är 100 på vad dom går ut på haha. Plus att man måste ha Matte C för att söka vissa och det har jag verkligen inte.. Men jag var ju inne förut på att bli typ dietist eller nått. För det intresserar mig med vad som är nyttigt att äta och så, jag skulle vilja vet vad som är bra liksom hehe. Vem vill inte vara hälsosam ? :) Så har hittat en utbildning i gävle iaf som jag tror handlar om det, hälsa nånting hette det och vad jag fattade det så skulle man välja nått att fördjupa sig i efter 3 terminer och då fanns det att välja "kost och hälsa" så kanske kan vara nått. Ska bolla med mamma när hon kommer hem vad hon tror. Ska ju också söka till polisskolan till hösten, så det har jag inte lagt ner. Men måste ha nått i reserv ifall jag inte kommer in. hmmm, nä ska nog ta och duscha nu, sviker Willy för har ju en del att göra idag ;)

va gör man ?

Vilket jävla skitväder ! Vaknade i morse, kl 7. Dags att släppa ut hästarna. Och vad fan tänkte jag, det är ju inge sol ute ! Jag hade hört att det skulle vara 18+ idag. 18+ my ass! det va typ 1+ och dimma så ma knappt såg handen framför sig. Ungefär så ja.. Hade iaf klarnat upp lite när jag åkte hem från stallet sen, men bara 2+ hehe. Idag har jag en låång tråkig dag framför mig, ska städa så det är fint till i morgon. Även åka på dollar, måste göra det idag för vart inte så igår hehe. Jag fastnade hemma.. A just ja ! Hundarna åt ju lite sopor igår, och den som åt mest var nog Ferrari. För han spydde hela kvällen, hur jävla mycket som helst. Massa pasta och skit. Om man samlade ihop alla högar som han la den kvällen så hade det blivit typ två tallrikar. Hur fan kan han få plats med så mkt mat!? Rätt åt han att han spydde, äckligt att äta sopor..

Och inte kunde jag sova nå inatt heller. Dels för att Ferrari satt och skrek i hallen med jämna mellanrum. Han fick inte sova i mitt rum för jag va rädd att han skulle spy i sänge hehe. Och plus att jag typ har panik över min ekonomi nu ett tag framöver. Vet inte riktigt hur jag ska få allt ått gå ihop. Måste sko hästen den här månade , och det kostar ganska mycket. Och så måste jag betala veterinärräkningen på 4100, och det tror jag att jag har pengar till nu, prick. Men jag måste ju ha nått att leva av resten av månaden också. Så väntar lite med den räkningen till jag får pengarna från försäkringskassan, dom får jag  nog i början av maj. Med dom pengarna som blir över av de, ska jag köpa hö för. nästan 1000 spänn. Så helt ärligt så vet jag inte hur det blir på sista :( Är ju nåra veckor kvar så får väll se, men känns väldigt hopplöst..
Ingen som vill köpa min stereo ? ett oanvänt träns som är för stort för min häst ? eller ett jätte fint hopp shabrak (stava), i grön sammet. Aldrig använt då jag inte har nån riktig hoppsadel. Kan inte komma på nå mer ja kan sälja som är värt nått. Massa klänningar har jag ju, som inte är så mkt använda, men vem köper sånt liksom ? Nä det är nog kört hehe.



Bra att äta äggskal ?

Fan vad Enzo lyssnar dåligt. Han biter på skor heeeela tiden och han fattar ingenting. Även att jag råkade glömma soppåsen på golvet i köket när jag åkte till stallet. Skulle ju ta med den ut och slänga den men smaaaaaaart som jag är så glömde jag den :S Så jag fick ju en kul uppgift när jag kom hem. Spagetti och äggskal över hela köket typ. Enzo knapra ägg som en galning så jag hoppas han inte blir sjuk nu :S Vassa skal liksom.. Ska fan sätta upp en lapp, Glöm inte soppåsen, om det skulle stå nån på golvet.

Guuud vad jag längtar tills jag får åka härifrån, till mina vänner!  Hoppas hoppas verkligen att det inte skiter sig med ekonomin så jag inte har råd att åka på sista april :( då blir jag fan väldigt lessen, kul att sitta ensam hela den långa helgen.. Nä men vafan, har jag inte råd att åka dit hänger jag nog med på tävling istället. Bra ide hehe :)

Ikväll får man se vad som händer, ska iaf upp tidigt i morgon jag, och släppa ut hästarna. Sen har jag en lång städdag framför mig.. Är inte direkt rent , nånstans här hehe. Blir så när man har hundar, speciellt min som smular sönder allt han hittar. Ska försöka ut och rida i morgon också om det är bra väder, Enzo skulle behöva en långpromenad också, va länge sen nu. Så jaa, man kan säga att jag kommer ha fullt upp i morgon. Och på söndag hehe. För då ska jag baka hela dagen lång, iaf ändå till folket kommer för då ska det vara klart.. Fan vad mycket skit jag skriver haha, men nu vet alla va ja ska göra i helgen iaf ;) Inte ut och supa som normala ungdomar.

molnigt ?

Ja jag har ju inget annat för mig, så kan lika gärna kliva upp i tid ;) Har vart ut med hunden nu och sitter framför tvn. Nå jävla skitfilm som går, men hellre de än enbart reklam kanske ?  Men jag vaknade ju av att det va jätte mkt soligt väder som sipprade in genom mina persienner! Och så klev jag upp, och det vart molnigt.. Great !

Ska väll kanske börja städa lite idag, eller om jag kanske gör det i morgon hehe ;P Måste iväg på dollar också, köpa blöjor åt hundarna och så.


Ute mkt idag..

Grått och jävligt väder idag också. stort SUCK !
Har tom regnat en del..

Nu är familjen på väg iaf , uppåt fjälls hehe. Kevin en på match så jag är ensam med vildarna.
Men jag har iaf vart ute ur huset en del idag ;) Var och storhandlade med mamma på coop först, till söndag hehe. Och sen åkte vi till gth och satte oss en sväng. Och så åkte vi och handlade på Lidl det dom skulle ha med i husbilen, och tog med lite Donkenlunch tillbaka till Gth igen. Och efter det så tog vi husbilen och åkte och köpte spån till Lussi och köpte det sista på tempo. Jag köpte en tidning också, en tjock en hehe. Enbart för att de var en söt kuvertväska med ;) Men jag läser nog tidningen sen också. Ja det var iaf min dag, a just ja, va ju till stallet också typ nyss. Så nu ska jag banne mig stanna inne resten av dagen ;)

på tal om..

desperate housewives ! Såg nyss på reklamen att det är dubbelavsnitt nästa tidsdag :D Yeees !

Blä för vädret

Skitväder idag igen ! Vad i helvete !? Är det meningen att det ska börja snöa igen eller ? känns inte som omöjligt iaf. Ingenting är omöjligt i sverige ! eller jo, ska vara lite fint väder då..
Nu sitter jag och tittar på Ugly Betty, eftersom dom inte visar smallville längre så fick jag byta till Ugly Betty hehe, och jag har fastnat hehe ;)  Och jaaa, igår så var det inge desperate housewives ! pga lite hockey.. Fast det kanske var bra igentligen för jag hade inte fått sett de ändå för dom hade fotbollskväll här hemma, plus att jag hade världens jävla migrän så hade nog inte orkat sett ändå. Men Greys ikväll iag :) Måste hinna med att se det inspelade avsnittet som jag missade förra veckan för vi inte hade  nån tv. Men det var värt att vara utan tv några dagar för nu har vi jättebra tv, kan spela in massa saker och pausa och så i direktsändning ;D Like it !


tråkväder

Nu ska jag åka och ge hästarna lunch, mockar och gör klart när jag ändå är där. Har inte råd att åka dit flera ggr om dagen hehe.
Sen ska jag hem  och tvätta och kolla lite utbildningar. Sen ska jag nog gå till Gth med Enzo lite senare så jag kan åka med mamma hem :P

Och föresten, vad är det för jävla väder !? Jag vill ha varmare väder ju !

Lördag

Nu har jag ändrat min blogg lite. Kanske inte så jäkla proffsigt men ja är ju inget proffs heller så ;P Huvudsaken jag har min egen hund i headern än någonannans, även om den hunden var jäkligt fin ;P

Aja, det här får duga ett litet tag om ja inte lyckas snygga till det lite mer.

Har kollat på F1 kvalet nu på morgonen. Måste säga att jag inte direkt är nöjd.. Blä
Va händer idag då? Jag har träningsvärk sen igår, så rör mig inte nå gärna haha. Men ska iaf åka till stallet och mocka sen, och kl 4 ska jag ut till farmor och farfar och fira farfar i efterskott :) Trevligt trevligt.

duktigt.

Hm tog ett tag innan jag satte mig här igen då haha. Men som sagt,är nog ingen som bryr sig ;P

Jag har iaf vart sjukt nyttig i veckan om jag får säga det själv ;) Har tagit promenader till gth flera ggr, och igår så gick jag till Resurscentrum istälet för att ta bilen :) Ekonomiskt också ;D  Har även ridit, både igår och idag. Idag var vi tom in till ridskolan med båda hästarna och tränade lite, själv då, inte för instruktör. Bada Lussi också när vi ändå var där så nu är hon lite mindre smutsig :)

Nu sitter jag hemma med Hundarna, iaf en av dom hade saknat mig skitmycket ;) hehe
Och en kille från euronics är här och fixar med parabolen så vi äntligen få kanaler igen :D Det gillas starkt haha. Även om vi klarade några dagar utan tv bättre än vi trodde, iaf bättre än jag trodde hehe.

Ah just ja. Måste bara skriva om när vi spelade spel igårkväll. Vi spelade Rappakalja eller va det heter. Då ska man ju skriva upp vad man tror att ett konstigt ord betyder och så där. Så jäkla fult. Ordet var iaf Rithzom, och ingen vet ju fan va de är för nått. Nelly hade iaf skrivit det fulaste på sin lapp. Hon skrev att Rithzom var Den ryska kungens polska faster ! haha, ja det lät skitroligt igår iaf.

natt inlägg

Jäkligt sent för att vara mig iaf. Men jag la mig för att se på Twiligt en gång till hehe. Våran tv funkar ju inte, eller vi har inga kanaler förns på fredag typ för vi har bytt boxer eller va det heter. Så missade Greys :( Men får se reprisen istället :) Twiligt är iaf en helt underbar film, har redan sett den en gång förut, men den va precis lika bra nu också :) Oj kolla, Nu står ju Edward här och kikar på mig, busis.

Haha April April ;)  Patetiskt men måste ju hinna med ett skämt innan 1a april är över.

Lyckades iaf lura en person idag. Att jag fyllde år igår och att han hade glömt att gratta mig.Skämtet gick hem, så stort ;)) höhö
Men han lyckades lura mig först, fast de kanske bara gör att jag lyckades lura honom direkt efter ÄNNU coolare ;D

Aja , Gonatt !


RSS 2.0