Fredag

Skrev ett långt inlägg, och sen så råkade jag göra så allt försvann. Och jag har inte tid att skriva om allt :P Så ja ja har inte haft tid att blogga i veckan pga plugg och massa annat.

Ikväll vet vi inte riktigt vad som sker. Var vi ska vara eller göra :P Men de löser sig förhoppningsvis. Jag måste hitta skjuts också så jag kan ta in hästarna ikväll.

Ska på banken snart och skriva på några papper, så måste fräscha till mig nu sa mamma. Man får tydligen inte se ut som en uteliggare när man ska skriva på papper (A)



Hemmafest.  Krogen.  nykter.

What to do ?


Tisdag

Vilken dag det var igår då. Shit pommfritt.
Klockan ringde 04.30.............. Upp och fixa inaför månkarbotrippen. Måsta fixa en skiva så vi kunde lyssna på nå annat än sprak, eftersom radion i skodan suger pung :P Så käkade vi lite frukost, skrapade rutorna på bilen (blääää) och åkte och tankade. På macken så var de två killar som hoppade in i en typ skåpbil, och dom åkte efter oss på E4an men vi körde ju såklart ifrån dom ;)  Tills vi kom fram till att de va ganska onödigt att ligga och åka alldeles för fort när vi ändå låg typ en halvtimme före i tiden. Och ändå fick vi sitta och vänta en timme på Kevin, utanför Preem i Månkarbo. (Y)
Tillbaka till Gävle sen iaf, och jag stack ner på stan för plugg med brudarna och de andra åkte till min lägenhet och plockade ur den på de saker som var kvar. Efter plugget så traskade jag dit också, och då höll Birgitta på att tapetsera och mamma städade. kl 6 ungefär var vi klara i lägenheten. Så nu är den helt finito, förutom att vi måste lämna in nycklarna. Sen kan jag lämna den helt bakom mig :P Nu har jag bara en lägenhet att fokusera på. Ska dit ikväll och hämta min tv, och flytta undan lite saker så målarna kan börja fixa där i morgon :)
Btw, vi svängde förbi Rusta på vägen hem igår, och jag hittade en tröja till Enzo för 10 kr ;) vilket kap. Och den är redan trasig hahaha.

Idag har jag sovit ut iaf, vaknade i en svettpöl ungefär för de var 100 grader i mitt rum. (datarummet) nice
Dricker CZ till frukost, måste ju fan tänka på figuren :P Och ska snart till stallet och luncha hästarna. Tar och mockar klart när jag ändå är där då jag har en del plugg jag måste fixa :P Aaaaah vill bara att allt ska vara klart :P Så jag slipper tänka på de när vi ska till Knutan nästa helg.. Men de kan ja väll glömma tänker jag.
Tänkte hinna med en längre promenad med äcklet idag också, Powerwalk is good.



hejdååå


Söndag

Va höll på i lägenheten heeela dagen igår. Har iaf rivit ner tapeterna i vardagsrummet, och mamma har skurat inne på toan. Den va ju ofräschast i hela världen. Förberett lite inför kommande rust ;P
Idag ska vi dit igen och måla på nån fuktgrej i vardagsrummet så man kan spackla på de å sådär. Det tar sig :)

Sen måste man ju hem emellan åt och se på tv. Årets första Stcc race är ju idag :D Om man inte räknar med tidskörningen igår ;P race 1 kl 15.10 och race 2 kl 16.50 iaf :) Spännande ;P
Fan snart är det nära asså, tills vi får vara på plats vi med :) två veckor bara  :D


Nya lägenheten

Har vart där nu för det skulle komma folk från HSB och kolla lite i den. Ifall de va något trasigt eller så som dom ska stå för. Och de var ett fönster som skulle lagas så de blir ju skönt att få det gjort :)
Usch va ja längtar tills de börjar bli ordning där! Vi har ju en massa planer nu, ska börjar med att måla om överallt iaf. Vitt vitt vitt. Och sen får man ta eventuella tapter å så sen. Men vill få fräscht iaf, och tapeterna som sitter där nu är Inte fräscha haha. Badrummet måste göras om också. Men det kommer bli så bra :)

Hemma igen nu iaf, ska fortsätta pluggandet nu :P

Juste. Mina nya brillor som jag köpte i onsdags :) Mina gamla gick ju sönder :(


Fredag

Oj vad veckan har gått fort :P redan helg igen.
Igår var vi till Gävle iaf. Och herregud vad det snöade. Jävla äckleväder. Blöta och jävliga var vi innan vi ens tagit oss från bilen upp till lägenheten. Målade och fixade där, packade ner nästan alla saker. Allt i skåpen iaf. Bara de stora möblerna kvar nu, soffa säng åsådär. Så blir en vända till nästa vecka.
Mitt på dagen så måsta ju jag åka till skolan också, och innan det så hann vi köra fast på donken parkeringen. Inte lätt att hitta parkering bland all snö med en flera meter lång sprint. Men mamma fixa hon ;P
Kostregistrering stod på schemat i skolan. Vi letade oss ner till en datasal i nån källare typ. Kändes lite läskigt ;P Men det var roligt tycker jag, att se va mkt skit man äter. Eller Jag äter haha. Jag hade ju tagit förra helgen, och de va fan inget som var nyttigt :P

Nu har vi fått nycklarna till min nya lägenhet också, fick dom igår så de som vi fick med oss hem igår står nu i den nya :) Så i helgen ska det målas å hej å hå :) Har inte råd att fixa allt på en gång, men jäklar ja tror de kommer bli bra snyggt där när jag e klar med allt :) kanoners.

Uppe tidigt idag, det var ju strålande sol ute när jag vaknade kl 8 :) Så vi har ätit frukost och vart ut med hundarna på täckten. Dom sprang som galningar. Iaf Parilla och Enzo. Parilla hoppade även ner i bäcken och studsade över på åkern brevid. Och där va de nån jävla påfågel eller nått :S haha. Jag är så jäkla rädd hela tiden att någon stor fågel eller nått ska ta Enzo ;P Så när vi såg en stor fet katt då gick vi hem ;P

Nu sitter jag och dricker Coca Cola zero ;P Försöker lära mig att dricka det eftersom de bara e 0,3 kcal i det ;P SKit bra. Men det va lite finurligt att dricka med sugrör för de blev skum av allting. Men vill ju inte ha bruna tänder liksom ;P Plugga ska jag göra nu med, all day long :P nä men ett bra tag iaf :P



Våran vegetariska maträdd vi lagade, Ser de inte smarrigt ut ;) hahahahaha


Onsdag

Har så mkt att göra nu för tiden så bloggar inget :P
Idag är det dags för skola iaf. Har käkat ägg till frukost nu fast ja inte alls va sugen. För att hålla mig mätt så länge som möjligt, det blir ju lite knas med maten idag känner jag eftersom vi ska gå i skolan till kl 17.30
Och jag måste ta 10 tåget till Gävle eftersom vi börjar kl 14. Det är bra roligt med tåg måste jag säga :P Nästa tåg går liksom 14.00. Så i morgon börjar vi 13.15. Då måste jag också ta 10 tåget och sitta två timmar och vänta på att vi ska börja. Men just den här gången hade jag tur för vi ska åka och måla min lägenhet i morgon så får jag åka med mamma. Och idag ska jag och Nathalie strosa på stan innan vi ska iväg till den där skolan i bomhus och laga mat :P Åååh, haha. Känner att de kommer bli en dryg dag. Missar jag tåget kl 18 kommer jag inte hem, för det är sista tåget som går :P (Y) gillar xtrafik!


Måndag

Så jäkla skönt med lite sovmorgon idag kan jag lova. Behövde jag hehe. Shit va helt färdig igår, och de berodde inte på en blöt fest, för jag tycker jag tog de hyffsat lugnt iaf ;)
Utan berodde snarare på för lite sömn.

Jag som skulle ha en lugn hemma kväll på lördagen hamnade på fest. Jag och Elina drog hem till Nisses föräldrars hus. Till en början var vi bara 4 pers, men sen ramlade de in lite mer folk :) Tog en del crazy bilder, eller någon annan tog med min mobil, på MIG! hahahaha, shit asså en del är så skrämmande..
Hamnade på Olles sen också, där fick jag en mössa i kön ;P Shakade som fan på dansgolvet, och sen gick man som vanligt bort på Kalles en sväng. Börjar bli en vanesak nu. Och snart, mycket snart. Kan jag gå hem till Mig själv och sova som alla andra ;) Fick gästa hos någon annan nu, men de va ju lämligt för mamma skulle ändå förbi där på morgonen när hon skulle till stallet. Tror vi la oss runt 4, och jag vaknade 06.30 och kunde inte somna om. De va ju sol ute haha. Så ja, Söndagen var man ganska sliten faktiskt.

Vi spenderade ju den i Gävle. Jag, mamma och Amanda. Och jag shoppade en del faktiskt. De va inte igår kan jag säga, men man har ju faktiskt fyllt år :) Fick iaf med mig ett bar snygga marinblå shorts hem från bikbok, och två par jeans, en sån där baseballjackasomallahar, och en fin röd skjorta? aktig sak från Gina :) Nöjd nöjd nöjd.
På vägen hem sen så körde mamma en Bmw och jag och Amanda åkte mercan. Jävlar va den bmwn gick bra, ja hängde fan inte med me mercan. Men mamma stängde och höll på också, inte okej. Synd att inte polisen tog henne ;) höhö Skitbra dag iaf :)
Och nu ska jag plugga...


Lördag

Hade en jätte trevlig kväll hos pappsen igår med smörgåstårta och sen marängtårta! :) Fick massor med peningan i present ;) (Y)
Det snackades en hel del politik med, viktigt viktigt ;)
Kollade på New Moon när jag skulle sova, synd att min kvalite är så dålig för den filmen e grymt bra :)

Idag då. Vi har nyss ätit frukost. Och strax ska vi ut och ta en långpromenad i askmolnen :P Sen lämna Ferrari på klippning och åka och handla lite. Sen ska vi försöka fixa klart vardagsrummet med lister å allt va mer vi ska sätta upp. Stallet ska klämmas in under dagen med.


Fredag.

Sista dagen som ja e uppe halv 5 nu på ett tag ;P Fan va skööööönt. I morgon ska ja sova aslänge :D
Men idag är de skola som gäller. Har en föreläsning om ätstörningar, så de kan ju bli intressant :) Sen ska min lägenhet besiktas, alltså den i Gävle. Så mamma och Gunilla kommer ner. Och senare så väntas kalas hos pappsen :)

Till något upprörande!!


Torsdag

Idag har jag vart i skolan, tog tåget tidigt som fan i morse. kl ringde kl 5. Då var man lagomt skitglad. Och inte nog med att bara vara jäkligt trött så var tåget försenat när jag kom till resecentrum så jag fick stå ute och frysa och vänta fan en halvtimme :P Inte okej.
Promenaden till skolan sen var också superkall, fast jag hade peak jackan, tjocktröja och vantar! brr.
Intressant föreläsning iaf, om vitaminer och mineraler. Visste ni att när man får vita fläckar på naglarna så är det bara Järnbrist! Alltså inte mjölkbrist ;)
Jag och Nathalie tog en runda på stan medans jag väntade på mitt tåg. Trevligt så man slippe vänta ensam :) Vi hittade mkt fint faktiskt, synd att man är fattig ;P Det är ju såå mycket roligare med kläder när sommaren och våren kommer :)
När jag till söderhamn igen så åkte jag hem och tog en macka. Hade ju inte ätit på hela dagen, en knäckemacka och en kopp te kl 6 på morgonen bara, skapligt näringsfattig då ;P Sen åkte jag och mötte upp mamma på stan för vi skulle skriva på massa papper om lägenheten, eller Jag skulle skriva på, är ju min ;P Så nu är det nära gott folk, snart är jag inte "hemlös" längre ;)

Nu är jag hemma igen, ska städa undan lite i köket här och fixa lite innan mamma kommer hem för hon var ju så snäll och mockade åt mig idag :) Kikade på aftonbladet lite bara för att läsa om de dära  vulkanutbrottet, så hittade jag en annan artikel. Fy fan vilka jävla äckel det finns. Inga snuskiga ord och svordomar räcker till åt dom där svinen. Som att det skulle vara okej att andända kaninerna till att lära hunden att "kampa". Det är ju liksom ganska olagligt med hundkamper i sverige. Uppfödare borde vara mer noga med vilka dom säljer sina stackars hundar till. Man borde få göra tester innan man får ha en sådan ras i sin ägo så man inte har de av fel anledning som dom här idioterna. Stackars kaniner, och stackars hund!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6958475.ab



Jag har ett bättre straff åt grabbarna. Vi knyter fast deras ben och tänder eld på dom!


Bästa presenten

God morgon sunshines !
Idag fick man lite sovmorgon iaf, härligt :) Och solen skiner som adrig förr. Och vet ni vad jag ska göra idag, joooo jag ska skotta skit i hästhagen ;) yummi haha. Men det måste ju göras så man kan ju bara vara tacksam över att det är fint väder iaf ;P Sen efter de så ska vi åka och kolla på en till lägenhet :) (Y)

Nu har jag precis ätit ett päron, bra frukost :P
Ska väll ta ut äcklet en sväng innan jag drar till stallet. Så ser min dag ut iaf ;P

Kolla vad jag fick när jag fyllde år ;)






Okej nej jag fick ingen audi, men jag fick sitta i den ;)



Tisdag

Sådär, en födelsedag över, nu är man 22 år och 1 dag! haha
Var en hel del som kom ihåg att jag fyllde år iaf :) om de inte läste i bloggen då men de tvivlar ja på, dom kommer ihåg ändå ;)
Sen finns de ju vissa som borde skämmas över att de inte kommer ihåg, nämner inga namn men säger 08. Fyyy på dig, funderar på om jag ska skita i att gratta dig idag ditt svin ;)

Uppe tidigit som fan igen idag då. Jag orkar snart inge mer, fy fan ja hatar att kliva upp tidigt. Men som sagt, bara att vänja sig :P Ska ju vara ur lägenheten i gävle före sista april :P Så jag hoppas verkligen att jag får den fina lägenheten vi har hittat här hemma, det skulle vara kanoners :) Får tom plats i det köket, jag och 20 till ;) höhö

Jättemysigt kalas igår iaf, vi bakade smörgåstårta och kuckelimucktårta :) Och jag fick fina presenter som alltid! :) bl.a pengar och en batteridriven mascara ;) sweet! 

Måndag

Uppe tidigt som fan idag. Och jag känner vad det tar emot. Snorig as usual, trött som ett helvete, det är minusgrader ute....
Och det är min födelsedag idag :P Undrar hur många som vet att jag fyller idag eftersom de inte står på Facebook ;)
Sitter och dricker te nu iaf, är fortfarande inte helt bra i halsen. Hoppas att jag kommer överleva den här dagen i skolan. Har ju inte vart där på ett tag nu eftersom ja har vart sjuk. Ska åka tåg idag, så kommer att gå från tågstationen med. Kommer jag väll snora och hosta ihjäl mig tänker ja. Vet inte riktigt vilken väg man ska gå heller haha, men de löser sig :P Har ju några minuter på mig eftersom tågen kommer så jäkla tidigt. Och tågen hem går inte förns kl14. (Y) Om jag inte tar tåget kl 12, men de hinner man ju aldrig eftersom föreläsningen sluta då :P Men de e väll bara att vänja sig, kommer ju alltid att pendla sen. Men vi hade extremt mycket nu tycker jag, 4 dagar i skolan är bra mkt jämfört med vad vi brukar ha, max 3 liksom ;P
Ja ne nu måste jag skynda mig, ska ju ut med äcklet också.

Söndag

Småsliten idag, men förkylningen börjar sakta men säkert ge sig lite tror ja allt ;P Kunde nästan andas i natt haha.
Vart en lyckad fest igår iaf! :) Tycker jag allt. Och nästan alla var med på våran lek, Ölspel advanced ;) Så jävla roligt.
Vart Olles sen, och jag fick åka Golf medans några lyckliga jävlar fick åka fin Audi!! Men jag fick ju iaf sitta i den före festen ;P Det var inte så mycket folk på Olles, men det är ju ganska litet där inne så kändes mycket ändå. Men de va inte så mkt folk man kände igen, iaf inte jag. Alla fick kanske nog förra helgen, när en annan låg sjuk :P Men allt som allt en kul kväll :D

Försöker lägga in bilderna på facebook men de går inte så bra eftersom facebook suger balle.


Lördag

Godmorgo alla snoriga. Eller de kanske bara är jag som e jävligt snorig :P

Vi hade iaf en mysig middag på dragonen igår. Som alltid vid den här tiden på året ;) Amanda fyllde ju 18 bast! och jag fyller snart år :)
Dragonen e helt klart bästa stället i söderhamn, så jävla god planka ;D Vi fick också in en varsin drink med tomebloss i av personalen för att vi fyller år :)
Ramlade ju in ett helt gäng med folk en stund efter oss med. Och vilket liv de va då, shit de är en resturang inte typ Donken. Behave! Det var någon som frågade oss när vi gick ut också om de va vi som fyllde år. Och ja de va de ju, men vi kom på efter att han nog syftade på att någon sjöng och härjade. Men det var inte vi, vi hade bara fått presenter :) Sjunga kan man göra hemma så man inte stör andra ;P höhö

     
     

Lite bilder från kvällen.
Nu sitter jag och Amanda och äter frukost. Sen ska vi åka och fixa lite saker inför festen ikväll, och halv 1 ska vi åka och kolla på en lägenhet :)

Fredag

Ja nu är fredagen här. Och jag mår fortfarande dååååligt..
Har fan knappt sovit nått alls inatt. Fick jätte ont i halsen, och vaknade hela tiden. Ont i magen och ryggen, mådde illa som fan. Blä säger jag bara :P
Hoppas på att man mår bättre till ikväll då vi ska på Dragonen och ha vår årliga födelsedagsmiddag :)

Anyway. Jag kom att tänka på hästar av nån konstig anledning. Så jag googlade en hästs namn, som jag skötte om när jag var 14 ungefär. Hur jävla länge sen som helst. Och hans namn är ganska ovanligt så jag hittade ett resultat från en tävling, och hittade på ägaren på Bdb! haha. Och jävlar vad han har förändrats. Han var mycket mycket ljusare, och hans fina låånga man var borta. Kul att han fortfarande lever iaf :) Det gör ju inte Kisen, och Charlie har jag ingen aning om :P Lätt att hitta på en häst som heter Charlie, som typ 1000 andra hästar i Sverige.


Torsdag

Usch för snooor :P
Men idag mår jag kanske aningens pyttelite bättre. Vågar inte inbilla mig att ja e frisk snart för då vaknar ja väll upp i morgon och mår ännu sämre :P Som att säga att våren är här typ, så snöar de i morgon :P

Men det har iaf vart superfint väder idag, fast de inte vart soligt hela tiden så har de vart varmt och skönt :) 17 grader som mest här hemma iaf, och då va de inte ens sol just då ;P Det känns iaf mycket bra!
Man törs nog iaf säga att SNART är våren här :)


...



like it


Blääää

Ja uppdaterar skitdåligt, för att jag mår skitdåligt ;P Inget nytt som händer liksom, bara snooor snooor och hosta och slem och fytusan..
Igår åkte vi iaf till gävle. Jag, Amanda och mamma. Jag skulle till skolan och dom städade ur min lägenhet medans jag var där. Gick vädligt snabbt i skolan, tack och lov. Jag, Magda och Nathalie fick vara i samma grupp så de var grymt skönt :)
När lägenheten var städad och klar så åkte vi hem. Skulle kolla på en lägenhet i stan men han va inte hemma så ska göra de på lördag istället. Fick fan ångest när jag min lägenhet var så städad och fin, den är verkligen superfin. Men om den bara hade legat någon annanstans, och haft lite lägre hyra :( Men men, kan ångra mig hur många gånger som helst, inget att göra nått åt.

Idag så skulle jag ju ha åkt till skolan. Uppe tidigt som fan, 5 ringde klockan. Men jag mådde så jävla dåligt så jag ställde in. Ont överallt, huvudet och kroppen, snorig så in i helvete, och hostar :S Inte läge att sitta på en föreläsning och fösöka att INTE hosta och störa alla.. Hoppas på att jag mår lite bättre i morgon då vi har två föreläsningar. Men det är så dryyygt med snoret och hostan.. Jag börja tom tvivla på att ja ska hinna bli frisk tills på lördag, men det skiter man väll i ? eller ?

Ne fy fan, Te är min näring idag. (Y)


Nått man vill ha bakom sig på föreläsningen ?


Söndag.

Fy fan va dåligt man kan mååååÅ! blää
Stack iväg på fest igår ändå, Elina kom och hämtade mig och så åkte vi till Nisse. Gick först upp e fel trappuppgång (Y) men sen kom vi rätt ;P Gick bra till en början, men sen vart jag så sjukt dålig, fick i mig kanske två cider bara, hade så fruktansvärt ont i halsen. Fick typ vaska runt cidern i munnen innan jag svalde för att få bort kolsyran, mums...
Så jag gick hem typ halv 10. Kallt så in i helvete var det! man skulle kanske haft vantar :P Feber hade jag också, som jag misstänkte. Men de va skönt att få komma hem och lägga sig iaf, knarkade lite ipren och drack varmvatten innan jag la mig. Har sovit skitdåligt, men tror de va bäst att ja skippade statt. Hade inte vart värt de, mitt huvud hade ju sprängts av musiken, usch :( tråkigt men de är som de är.

Nu har ja rastat hundarna, gjort te och laddat upp med snorpapper och ipren. Dags för F1 :)



Rolig kväll jag fick (Y)


Godmorgon

Härlig dag idag, eller inte haha.
Va ju ut till Mohed igår kväll och kikade på fyllskallarna där. Men jag var nykter eftersom ja var så dålig när jag vaknade igår. Tänkte spara mig till idag liksom.
Det var rätt trevligt där ute iaf, trots att man var nykter. Och Jonas stog ju som vanligt för de mesta av underhållningen ;P jävla galning.
Kom hem sent som fan, sent för mig iaf ;P tröttöga som man är.
Uppe tidigt idag, har vart och släppt ut hästarna och mockat åt båda två och fixat mat åså. Kände där ett tag att de va lite väl tungt så här på morgonen, trodde på riktigt ja hade jätte mkt feber, men när jag kom hem så hade jag inget. pjuh :)

Nu sitter jag nere i soffan iaf, i "hobby" rummet. Vardagsrummet uppe är ju inte klart än, bara en soffa som står där än så länge ;P Har snott kevins täcke och kudde, och sitter med en kopp te. De lär ju vara de enda ja får i mig som näring idag, fy fan va ont i halsen ja har. Helt stört, kunde knappt sova inatt med för halsen, så skulle nog igentligen behöva sova en sväng nu på dagen, se om man bli piggare. Annars vettefan om ja måste hoppa utgång ikväll :S Ja har gått ut förr, med feber, då när jag hade svinet haha. Men de va en annan sak. Sist jag gick ut när jag hade ont i halsen så vart det tuuuusen gånger värre, ja kunde knappt andas för de gjorde för ont.. Känns inte så lockande för stunden, men jag vill ju så gärna med ut ikväll. Känns som man verkligen missar något om man stannar hemma :( Jävla fucking förkylning!



Hittade en gammal bild på mig, kort hår ;P


Långfredag

Jippijäjj!
Vaknade upp med världens sämsta hals idag. Ja har ju mått lite småtaskigt hela veckan, vart trött och haft ont överallt. Sen fick jag lite småhosta för några dagar sen. Men idag small det till ordentligt, vaknade upp och hade superont i halsen :/ Not nice !
Hur fan blir det i helgen nu då? Kolsyrad cider e det sista jag känner att ja vill hälsa ner i min stackars hals. Får isf micra den först så den blir varm och go, kanske droppa ner lite honung också ? :P Ne fyfan de här var inge roligt. Det är ju statt i morgon, vill man ju inte missa :( Ska kurera mig lite idag, och plugga... Så får jag se i morgon, kan alla hålla tummarna för att jag pallar med en fest ? pleese

Och juste, jag har ju sagt upp min lägenhet i Gävle nu. I onsdags åkte vi ner och gjorde det avgörande. Ja får lite småångest ibland, det känns som att jag och min lägenhet har gjort slut, efter typ 6 månader ihop :( haha Men det finns ingen återvändo nu så det är bara att hoppas på att det blir bra att bo här i söderhamn, och att jag hittar en lägenhet som e nästan lika fin iaf. Säga vad man vill om Brynäs, men min lägenhet va rätt fin iaf :) Men skulle ju vara trevligt att kunna gå utanför dörren även om man glömt pepparsprayen i andra jackan :P



Slänger in en racing bild för att bli på bättre humör,
Mantorp 2009, vårt tält. Klart bästa helgen de året :)


RSS 2.0