Onsdag

Äntligen har vi passerat den dag som gör att det känns lättare att leva. Vi är nu närmare nästa helg än den som va! :D

I lördags så va vi ju på bio, Twilight :) jag och min BF. Sjuuukt bra film!! Älskar twilight! Trots att ingen av skådisarna är snygga. Är ju inte därför man tittar, iaf inte när handlingen i sig är bra :)

Söndagen blev hyffsat lugn, en sväng i skogen med hundarna, rensning av förråd i vågbro och lyktbyte på Tobbe och Malins bilar ;p
Somnade gott den kvällen haha.

Idag så har ju ett snökaos infunnit sig, lika kul dom alltid med bilkrångel och allt vad som blir :/ hatar vintern.....
Efter mkt bök på Gth, och intagning av hästar så ligger man äntligen på soffan och har seriemys. Loveli


Lördag

Va inte igår man va in här kan ja säga.
Om appen vore roligare skulle det nog hända oftare men den är ju fett tråkig.
Jaja, mycket har hänt. Delta har blivit 12 veckor och fått sin vaccination. Hon märkte inte ens när sprutan åkte in i nacken haha. Duktig tjej :)

Förra helgen så va vi på avslutning med KER teamet :) Kevin hade ordnar en heldag för alla inblandade plus respektive. Började på Alborgen, 5 lag va vi :) huuuur kul som helst! Man va ju helt i extas och skulle bara vinna!
När vi kom hem sen så samlades vi i vågbro för lite korv m bröd :) sen bar det av vidare till bowlinghallen!
Där ägde vi sönder iaf, har nog aldrig vart så bra på bowling förr :) jävligt roligt! Beror kanske på sällskapet med :) Kevin hade ju lovat mig att han skulle leda Ponnyn in från hagen om jag spöade han i bowling. Han va så jävla nervös haha. Gick ju fett bra för mig :) men den lilla jävla sknorungen får in 1 poäng!!!!!! Mer än mig och slapp ta in hästen ;) fatta man ju.

Efter bowlingen va det middag och partaj med frågesport och prisutdelningen mm :) Robin och Skavis kikade förbi med och så hängde vi med dom till krogen. Väldigt onödigt haha. Inte en enda kul person där alla va typ 18 :p men men. Så fantastiskt Rolig dag! Tack Kevin för att du fixade den :D

Den här helgen blir lite lugnare, med tanke på att jag fortfarande har blåmärken på benen efter Alborgen och träningsvärken släppte väll inte förns i onsdags haha ;)
Va på middag i mohed igår, ett stort härligt gäng :) god mat och maaaasssa hundar :) kul! Vi somnade direkt vi kom hem sen, helt slut haha.

Upp tidigt idag, hästarna kallade. Vi har nu ätit frukost och slöar på soffan. Skönt! Det regnar ute så det blir en redig cod dag det här.

Juste, vi har köpt en systemkamera!:D
Med en adapter som gör att man kan föra över bilderna direkt i mobilen när man knäpper :)

Här är ett kort på snyggis Jackson. Finns nog ingen bättre posare än han:)


Fredag

God morgon i regnvädret!

Mycket har hänt sen sist, vi har nämligen fått förökning i vår lilla familj :)
En lite Rottis vid namn Koppartassens Dorotea "Delta" :)
Så himla mysig liten valp, i början... Haha
Tog väll ungefär 1 dag innan hon blev varm i kläderna och förvandlades till en riktig bråkstake ;) husse och matte gör Inge annat än påminner vad man får och inte får göra. Men så är det med valp :) kul ibland, När hon är mysig. Men annars längtar jag bara efter en stor och vuxen Delta som man kan jobba riktigt med :)

Har börjat följa med till stallet iaf, Tobbe och Enzo med :) och igår hade hon riktig bajs/hö/kraftfoder/mm Buffé från stallgolvet så idag bajsar hon puré kan ja säga. Enzo med Stålmagen åt samma buffé men klarade magen snäppet bättre ;p

I morgon ska vi åka till Uppsala och kika på bil :) förhoppningsvis får vi byta in opeln för tillräckligt mycket att vi har råd med en riktigt bra bil för en gångs skull :)


RSS 2.0