Onsdag

Gokväll!

Oj vad den här veckan har gått fort :p skönt på ett sätt, men fort är inte riktigt min melodi ;p vi hämtade iaf spån idag :) 17 säckar blev det den här gången så nu klarar vi oss förhoppningsvis lääänge. Åtminstonde i vinter.

Efter jag hämtar Nelly på dagis så drog vi ut på Jysk. Jag kom därifrån med nya sängkläder. Har ju alltid velat haft svarta men de finns inte så mkt att välja på till dubbelsäng. Men nu hittade jag i ett härligt svalt material, rea också :) skönt! Ska bli mysigt att bädda ner sig i spritt nya sängkläder på fredag :) i morgon ska vi nämligen vara hundvakt och sova i mohed.

Blev lite vågbrogäng sen, bakade maränger med chokladbitar och nötter i. Men tog ju sån tid innan vi ätit och allt så smakade bara en mitt under greys sen blev det Inge mer. Inget sug liksom de va för sent på kvällen ;)

Ligger hemma i sängen nu med mitt lilla äckel och ska sova. Håller tummarna att ja får sova ordentligt, det behövs känner jag. Grus i ögonen hela dagen..

God natt :)


Tisdag

Goddag!

Har sovit som en röv inatt, och det har sin anledning :p men nu har jag gjort veckans besök iaf så de är skönt.
Åkte till Gävle med Jonas, Idah och Skavis efter det. Jag fick köra hehe ;) räcer audin ;)

Köpte en tröja faktiskt, den va så billig. En killtröja från hm som jag kan ha som myströja till leggings :)

Efter stallet så blev klockan så mkt så nu sitter jag i vågbro och myser till despan :) skulle släppa ut hundarna så han inte hem innan despan börja.


Kväller

Ja då var den här dagen snart över. Har spenderat den med Idah och Jonas :) hängt med på handling och sen åkte jag hem till dom och vi käkade tacos och letade stugor. Utan framgång dock :( vi vill ha en stuga som ligger avskilt och med badtunna. Finns icke, vi är för sent ute som vanligt ;)

Tog stallet på vägen hem, och nu sitter jag i soffan här och ser på 2 1/2 men. Ganska mysigt ändå med julpynt måste jag säga :)


Måndag

Ja det var den helgen det.
Men den har vart riktigt mysig faktiskt, vi har vart själva hela helgen jag och Tobbe, det va inte igår ;P

I torsdags så började vi med att käka tacos och se det Okända. Vanliga rutinen ;P
På fredagen så drog vi ner till Gävle och julhandlade lite, alltså julpynt :) Så nu har vi det lite julmysigt ;P
Han handlade lite kläder också och så köpte vi lite biopopcorn och grejer på City Gross :)
Blev en Donk där i Gävle också, i brist på annat. Man pallar ju inte käka i stan nånstans där man måste leta parkering och köpa biljett och skit. Tacka vet jag Söderhamn! Gratis parkering ;)

Kom hem rätt sent, så jag drog nästan direkt till stallet och fixade. Sen kollade vi på tvä skräckisar innan vi gick och la oss :)
På lördagen så börajde jag med att kliva upp 7 och släppa ut hästarna. Men det var så mörkt och skönt när jag kom hem så jag kröp ner under täcket igen. Sen spenderade vi typ hela dagen med att spela Cod, hör och häpna. Och det var faktiskt jävligt roligt! Ett nytt spel där man är två mot alla andra liksom, det kommer hundar och helikoptrar mm. Vi ägde ju :) Mitt i allt spelande så bakade vi också lussebullar på sån här färdig mix som man bara blandar med vatten. Blev inte sådär jättebra men det kan bero på att vi spelade samtidigt också och glömde ta ut bullarna i tid mm ;P Dagen efter var dom stenhårda ;P Men de gick att äta direkt man tagit ut dom iaf ;P
Vi tog en paus på eftermiddagen för att laga mat, Wook blev det. Ritkigt mumsigt. Tog med mig Baby till stallet sen på kvällen också, och till vågbro för att rasta hundarna. Vi behöver alla lite frisk luft ibland ;)

Söndagen samma sak där, upp tidigt tillbaka till sängen nån timme. Kollade på nya filmen Smurfarna på morgonen och sen var vi igång med Cod igen haha. När det var dags för mat så lekte jag snäll hemmafru och gick och fixade pyttipanna och ägg som jag kom ut med till han som satt och spelade, när vi ätit klart gick jag ut i köket och diskade allt. Är jag inte Bäst så säg ;)
Blev tidig kväller, eller kl va nog rätt mkt ändå efter filmen var slut. Men det räknas som tidig kväller om man lägger sig i sängen vid halv 10 ;P

Nu sitter jag ensam i soffan med världens kramp i underarmen. Ja har fått CodArm! :O

Onsdag

Goddag!
Herre min Gud vad jag är Trött! Har sovit oroligt inatt med skumma drömmar, en jättttelång och jobbig. Vaknade på natten och kunde sen knappt somna om :p

Skulle städa på Gth idag men det blev inte så. Åkte och käkade lunch med mamma och Nelly först, och sen fixade vi massa andra grejer. Så får ta det en annan dag :p

Nu har vi vart och handlat, sitter i vågbro och fördriver tid :p vill att klockan ska gå så jag kan åka till stallet och sen kolla på greys så man får sova nångång. I morgon väntas sanering av lägenheten och tvättning. Jihoo


Måndag

Måndag igen då.. Hatar måndagar.
Känslan att bli lämnad på natten och sen vakna upp solo, inte de bästa jag vet ;)
Tur det bara är 4 dagar innan jag får sällskap igen :)

Har inte hänt alltför mkt i helgen, lugn och stillsam helg. Bra det, tror ja håller på att bli sjuk, likaså Tobbe. Förkylningar. Ja har även stora problem med ryggen och igår låg jag typ hela dagen och vred mig i smärtsam huvudvärk ;p inte vann vi något på Bingolotto heller.. Men ja känner att det är nära, snart händer det :)

Vill bara att dagen ska gå, samtidigt som jag är otroligt stressad över i morgon..


Torsdag

Goddagens!

Blev sent igår. Var i vågbro och färgade håret och käkade tacos :) Vi pausade Greys tills alla hade kommit från träningar osv, så kom inte därifrån förns säkert 11.
Skjutsade hem Amanda och Jackson, sen la jag mig i sängen och läste lite med Troja i bakgrunden :)
Har kommit på att man kanske somnar bättre om man läser lite innan, så jag ska prova det ibland ;P
Kom på att jag inte läst klart serien grottbjörnens folk, och såg att det kom ut en ny bok i mars i år. Helt ny alltså!
Jag är på Steppvandringen, som är näst sista boken som jag har. Så den började jag om igår eftersom jag typ hade glömt allt jag läst. Har inte läst den på flera år. Så nu ska jag ta tag i det, sjukt bra böcker faktiskt :)

Håller på och städar och tvättar idag, inte skitkul men skönt att få det gjort :) Har gaanska mkt tvätt eftersom jag inte orkade tvätta nått förra veckan, vet inte vad som kom ivägen.

Sen ikväll blir det bingolotto :)


Onsdag

God morgon, sovit rätt bra inatt tror jag. Vaknade bara en gång när eftertexten till filmen rullade. Då började jag om filmen så jag kunde somna om :P

Sitter och dricker cola nu, och ser på Greys. Gött som fan, men jag har så satans ont i hela kroppen. Men det var ganska väntat.
Vi höll ju på och donade på gth igår och gjorde iordning en racinghörna inne på verkstan.
Städade undan på golvet först, flyttade grejer. Sen kom det värsta, lasta av golvet från lastbilen och lägga ut det. Trodde jag skulle bryta nacken och ryggen flera ggr när vi drog ner taket. Men det såg nog roligt ut hehe.

Mamma följde med mig till stallet efter det iaf, det var snällt. Och sen åkte vi och handlade innan det var dags att dra hem och se på Despan.

Idag väntas städning på gth, stallet och sen Greys. Ska få håret färgat också :) skönt. Skulle vilja sola också, jobbigt att se ut precis så illa som jag känner mig. Om jag har lite färg i ansiktet åtminstonde så ser inte alla hur dåligt jag mår ;) Har jag inbillat mig hehe. För övrigt är det jäkligt skönt att sola också när det är så här kallt ute.




Måndag

Ännu en helg passerad, månaderna bara flyger fram.
Snart är det Julafton, wohoo. :P

Har vart en lugn helg rätt igenom. Jag och Tobbe gick på Bio på lördagen. Bara han och jag :) Det har vi faktiskt aldrig gjort förr, inte ens vart ut och käkat bara vi två, så de va lite kul. Och filmen var så jävla bra! Typ Troja bra! Det var Immortals vi såg btw, i 3D :)

När vi kom hem igen så typ däckade vi på soffan. Hade ju planer på att dra hem till Idah och Jonas men jag orkade verkligen inte. Var helt slut efter ridningen och allt, slut i kroppen och trött. Och Tobbe var trött han med efter tvspelandes all night long. Så vi blev kvar hemma.

Söndagen spenderades i Köket kan man säga. Åkte och handlade en sväng, och sen lagade han matlådor och jag låg på soffan och pratade med Pappsen, på farsdag ;P Han ville ha ett grattis haha.
Sen bakade vi kanelbullar, samtidigt som vi gjorde sockerkaka Och Kalopps! Vi borde öppna restaurang helt ärligt, vart ju skitbra! :) Jag börjar tro att jag har en bra känsla för det här med mat ja, för jag gör sällan som det står i recepten, jag måste alltid ta liite mer av nått eller liite mindre eller lägga till nått. Men det blir ju jämt bra :)

Blev bingolotto efter maten, och en film på det. Poppers Pingviner, som jag längtat efter att se :) Skitrolig film, och vi har bestämt oss för att skaffa pingviner ;)

Nu ska jag se på Greys och 7e himlen innan jag drar till stallet. Får se om jag rider eller ej, men ska mocka och luncha iaf. Har fortfarande sjukt ont i kroppen. Will see.


Lördag

Goddagens!

Nu har snart halva helgen gått, men jag har hunnit med mkt att göra iaf ;p
Igår så hängde jag med idah och Jonas till Bollnäs en sväng, sen gjorde jag lite annat, hälsa på i vågbro och fixade stallet bl.a. Och sen hem till idah och Jonas för lite sällskapsspel :) Nisse kom och joinade han med. Vi spelade rappakalja, sjukt kul var det :)

Blev ganska sent, vilket var bra så ja kunde somna lätt. Upp tidigt idag, släppte ut hästarna och sen tog jag en ridtur. Ganska lång sådan. Heeelt slut i ryggen och frusen in i skelettet :s men red iaf bort till idah och Jonas så dom fick rida lite :) Jonas va jävligt snygg i hjälm ;)

Ikväll får vi se vad som händer. Lutar åt bio om inte herrn ändrar sig, sen kanske vi drar till Jonas och idah :)


Onsdag

Kom precis innanför dörren nu efter en ridtur med Amanda.
Izor (Lussis kompis) fick skor igår så idag fick han också följa med ut på en tur :) Han var väldigt hetsig i början och trippade en del. Men tillslut lugnade han ner sig :)

Skönt att sätta sig i soffan efter man rört på sig :) Ska ta nån slurk cola nu och vänta på att mamma ska höra av sig om hon skulle ha hjälp med städningen hemma.
Ikväll är det Greys! Som jag längtat, det är ju fan mer spännande än Despan nu för tiden :)

Och en jääääätte rolig grej såg jag igår. Vampire Diaries börjar den 18e! :D wohoo
Kungserie! Har jag något att se fram emot ;D


Tisdag

Morgon igen, har fan inte sovit bra inatt. Kunde inte somna fast jag var trött redan tidigt på kvällen.
Va ju ut och red igår, vilket jag trodde skulle hjälpa till att få mig att somna. Men icke :p
Längtar till ja kan börja trava lite, är så kallt att bara sitta och skritta.
Ska väll hjälpa mamma med städningen sen när hon slutat jobba. Bra att ha nått att göra så dagarna går undan.
Ska iväg och rida idag också, men måste se lite på greys först så jag blir hungrig. Bra att ha nått i magen innan :p


Måndag

God morgon!
Har faktiskt sovit ganska okej inatt. Beror nog på att ja klivit upp tidigt hela helgen och haft båda hästarna själv, ganska jobbigt att mocka åt båda så man får ju lite träning ;p
Även att vi tog en promenad till Jonas och Idah igår på dagen :) måsta ju kika in deras nya lya :)

Efter promenaden som var rätt kort med jobbig för två helt otränade, så åkte vi och handlade lite :)
Såg en film när vi kom hem och sen lagade vi mat och efterrätt som vi skulle bjuda tobbes föräldrar på. Dom kom hit och spelade Bingolotto med oss :)
Blev ganska tidig kväller för oss och det var ganska lätt att somna om efter Tobbe hade åkt inatt.

För övrigt så ska vi börja röra på oss mer på helgerna :) trött på min dubbelhaka nu ;p


Torsdag

God morgon, jobbig natt igen..
Men nu är det äntligen torsdag! :)

Vi hämtade hö igår, en hösilagebal så bara hoppas den räcker lite längre än en vecka nu :p vi ska rulla in den idag nån gång, vi behöver hjälp bara för den är ju sviintung.
Håller iaf på och tvättar nu ja, och städar lite smått. Men måste se greys också :)

Håller på och lär enzo att leka med bollen som han fick av Tobbe när jag fyllde år. Tror han börjar få häng på det nu ;) synd att den låter så mkt bara, gör att han gärna skälla.
Mycket att hinna med idag med hästar och tvätt. Köpa spån och korn, mocka och rulla in balen :p


Onsdag

wohoo, redan Onsdag! :)

Har sovit som ett arsel inatt, som vanligt.. Helt sjukt vad sängen blir värre och värre. Vi skulle behöva en bro mellan madrasserna, så mkt glipar det mellan dom :/ Gör undervärk för ryggen och sömnen. Yeah

Sitter och ser på Greys nu. Ska till stallet sen och se om hästarna vill ha lunch, sen ska det städas på gth.
Vi ska väll åka och hämta en rundbal ikväll också :)
Ikväll blir det Greys och efter det ska jag försöka soooova så det blir torsdag nångång. Längtar efter min Tobie nu :)


Tisdag

En natt avklarad bara två kvar!
Har vart ut med äcklet i det fina vädret :) 1 november idag, men det verkar ju jättekorkat att dra på vinterdäck redan nu. Verkar inte vara snö på g än på ett tag. Är ju tom ganska varmt ute.

Jäklar vilka störda drömmar ja hade inatt. Om hästar och en galen kärring, riktigt skumt. Ja drömde även i en annan dröm att ja satt på Gth och smsade med Tobbe och så skriver han att han är på väg till tåget och ska åka hem för han mår dåligt. Och så tittar ja ut genom fönstret och ser att det toksnöar ute! Och jag blev skitstressad att tåget skulle spåra ur eller nått haha.
Men det är ingen Tobbe påväg hem idag och det snöar inte ;)

Ska se på greys nu och äta frukost. Sen får vi se vad som händer. Min rygg är död idag, tror sängen gör sitt. Grymt obekväm säng :p


RSS 2.0