Torsdag

Äntligen är det torsdag igen :)
Synd bara att jag inte är frisk än. Ja börjar bli bättre och har nog inte feber fortfarande men sjukt ont i huvudet och mår illa och är yr. Halsen spökar också. Men det tar sig och jag hoppas jag blir bra Fort för jag måste ju jobba! Har inte orkat de i veckan som kanske förstås. Att städa är fan tugnt jobb, jag orkade knappt gå ut och flytta bilen här efter datumparkeringen...

Nu håller jag på och tvättar. Tur som var så hade jag inte missat min tvättid! De hade vart katastrof kan jag säga hehe.
Så om några minuter ska jag gå ner och hänga tvätten. Kanske äta lunch också? men Vad? är inte sugen på nånting, men äta bör man ju :P Soppa kanske.

Sen ska jag duscha också, fräscha till mig lite och skrubba bort mitt illamående. Ikväll kommer ju Tobbe hem så då blir det mys :)



Synd att man inte orkar vara ute i det fina vädret.
Mitt huvud känns som de ska sprängas i solen.


Tisdag

Fel att säga God morgon idag...
I söndags så var allt frid och fröjd, lite småbakis bara men grabben brevid mådde ju 1000 gånger sämre så där kan man snacka bakis. Men sen mot kvällningen så började jag må ganska dåligt, kände att de var feber på g.
Och mycket riktigt, den natten var inte helt okej. Mådde dåligt hela måndagen med, med ett litet ljus mitt på dagen typ så då drog jag til gth och kikade. Men väl där så mådde jag dåligt igen, hade jacka på mig men satte mig ändå i bilen för att jag frös. Inte helt okej ;P
Så jag blev hemskickad och mor och co tog reda på äcklet och hästen åt mig, tur jag har dom :)
Blev film sen på kvällen här, ganska dålig film måste jag säga. Men hade den ju på datan så lika bra att få den avverkad.

Inatt har jag haft värsta katastrofnatten och jag tycker verkligt synd om han som va tvungen att ligga i samma säng och sen kliva upp mitt i natten för att åka och jobba... Förlåt haha.
Klev upp och pillade i mig en ipren när han hade åkt, och sen tog det några timmar innan jag kunde somna, kändes ju som de brann i huden :P Nu är jag uppe igen och kan typ inte ens andas för min hals är så tjock eller nått? Så sitter och dricker lite te nu för första gången på månader, och har även ett tjockt täcke på mig. Drömmen det :P Men de går trögt att få ner teet, trots att det är varmt så det känns ju inte som att jag kommer få i mig nått att äta idag heller... åååh döda mig...


Dimman...

..here I come!

Ja så slutade kvällen. Trots att vi inte skulle ;) Men de är ju lördag så va hade man väntat sig ;P Påsk på de dessutom.
Så ja nu sitter jag och väntar in mr Axel som ska komma och hämta mig och sen åker vi ut till Mohed för lite förfest. Får se vart man hamnar sen, statt är väll proppat de skulle jag tro :P
Så ja gott folk, vi ses i Dimman !


Lördag

Inte varje dag man är bakis på en lördag. Känns ju som söndag idag, big time.
Blev ju party igår, som började med grillning i gurkparken. Synd bara att både jag och Tobbe bara tänkte på att ta med oss våra påsar med sprit och glömde maten hemma haha. Spriten är viktigare ;)
Blev en ganska hård kväll, men mycket studsande framför Tide och de fick man sona för idag hehe. Inte så jävla pigg kan jag säga. Sitter i soffan nu och försöker bli människa.
Lägga ut lite bilder på fejjan och ladda för en promenad ner till Jonas där jag har bilen. Sen måste jag åka till stallet. Duscha står också högt på listan, mitt hår är inte så jävla härligt just nu kan jag säga...

Får se vad som händer ikväll då. Inte ett dugg sugen på att supa kan jag säga. Fick mer än nog igår. Men de är väll svårt att hålla sig hemma nykter en lördag ? Ja håller tummarna på en lugn kväll haha.



piggt (Y)


Fredag

Nu är fredagen häär. Och ikväll ska det supas. Men jag måste säga att jag är ganska otaggad på den :P
Igår så åkte vi ut till mohed och grillade lite och hade det trevligt. Några drack och några inte (jag och idah;) men efter en jävla dag i valbo så hade jag sjukt ont i skallen och de blev värre och värre ju senare det blev. Jag kanske skulle ha supit till lite ja för att må bättre ;P Men ja gick iaf och la mig tidigare och vaknade upp med ingen huvudvärk men däremot illamående. De ska alltid vara nått liksom ;P

Nu är jag ganska nyligen hemkommen. Har släppt av grabbarna på golfbanan och nu kikar jag på Vänner.
Väntar på att Amanda ska ringa och säga om vi ska åka och käka nått eller inte :)
Ska även photoshopa lite och fixa till en Logga som jag fick i uppdrag att göra innan helgen är över :) Ett viktigt uppdrag alltså inget nöje ;) Nästan som ett jobb haha ;)

Ska till stallet också, klämma in det i min dag ;P






Onsdag

Ååååh kill me!
Har fan inte sovit nått alls inatt, legat halvvaken och vridit på mig hela tiden...... Kändes ju helt underbart att kliva upp typ halv 6 i morse!!!! Jag är så jävla förkyld, och sjukt ont i magen så frukost är bara att glömma. Det spöregnar ute, KAN DET BLI BÄTTRE? 7 tåget eller inte 7 tåget ? Är det verkligen värt att sitta på ett fullsatt tåg, för att sedan vandra ut i regnet 25 min till skolan. Ja har inget paraply, men regn och att bli nerkyld har jag hört är bästa boten mot förkylning! eller ?

Idag är Ingen bra dag.

Men vi ska ju träffas i gruppen och komma fram till 5 intervjufrågor, men då är också frågan om de är Värt det?
Jag kan fan skriva dom frågorna själv, bara jag slipper ut och promenera i regnet och sitta på ett syrefattigt tåg just precis idag! Bläääää.

Positiva bloggen här va ;) Men jag är så trött på skolan, så jag vet inte om min kropp medvetet gör att jag mår dåligt, slår fan aldrig fel att jag inte kan sova innan skolan. Ja önskar jag kunde hitta ett jobb som är mer värt än den här utbildningen. Och Donken eller TP ligger tyvär inte på den listan så jag är väll körd :P

Hoppas jag mår bättre till ikväll, för då kommer något som gör mig glad iaf :)


Tisdag

Goddagens!
Strålande fint väder idag höhö ;P
Men jag håller på å tvättar nu och sen ska jag åka och jobba.
Hade tur att de va nån som hade ändrat sin tid i morse så jag kunde ta den istället för min. Eftersom jag måste till skolan i morgon och då inte kan tvätta.. Intressant att veta ;)

Har nu satt på displayskyddet på min telefon, och de va inte nå bra alls. Bajs :P Ser ju flammigt ut fast ja har skrapat med den förbannade skrapan hur mkt som helst tycker jag. Men men, what to do?

Ska strax gå ner och hänga tvätten och även kissa med äcklet.

Igår kom Amanda hit med min födelsedagspresent som äntligen hade kommit till posten :D wohooo, fett snygga!


Idag har jag haft mitt andra kalas, med pa...

img_5511 (MMS)

Idag har jag haft mitt andra kalas, med pappa och Co. :) riktigt trevligt och jag fick så fina presenter :) och före gästerna kom så kom Tobbe förbi med blommor till mig, en sån sötis :)


Onsdag

Då var födelsedagen över för den här gången.
Jäklar vilken dag det var igår, slutade som vanligt med att jag var ute i sen tid och mamma och Gunilla hjälpte mig att städa. Bra kalasfixare jag är ;)
Tur dom hjälpte mig iaf för annars hade de inte blivit ordentligt gjort, då hade jag nog bara gömt allt sånt som igentligen skulle slängas, typ glasflaskor. Men nu är det så fint så fint här :)

Och herregud va fina presenter jag fick! Bla en taklampa, vita converse, en fin röd Blomma och en Iphone! Även två skal till den, coca cola och Ferrari! Men de fick jag på en bild för de hade inte kommit än från företaget som det var beställt ifrån :) Kanonfödelsedag, Verkligen! Och Enzo fick som vanligt på mina födelsedagar ett nytt halsband ;) Tur att han har Amanda för jag har inte köpt ett halsband åt han sen jag hämtade honom, och de kan han inte direkt ha längre ;P

Idag ska jag diska efter kalas, och sen åka och städa på Gth. I eftermiddag har jag tvättid, och sen ikväll blir det Greys och off the Map :) Ska försöka hinna med att starta igång telefon också men jag måste först få ett micro sim. Fick ju nytt nr, men dom glömde skicka med micro sim till telefon i butiken där så de måste bytas ;P
Ja har lite ångest över att byta nummer faktsikt ;P Har ju haft samma sen jag va typ 12 år. Men dom fixade så jag iaf fick ett som liknade mitt gamla, så de känns ju lite bra iaf ;) Är ju värt det iaf när jag kommer ha coolaste Iphonen med Ferrari skalet ;D wohooo!


Tisdag

Wohoo Grattis till mig :D

Igår efter skolan så åkte jag och Nelly och handlade en massa. Har nog aldrig haft så mkt kassar med mig hem någon gång. Vi fick också med oss Amanda från vågbro där vi hämtade giant bunken som var till smörgåstårtasmeten. Vi kikade på total blackout och skrattade skiten ur oss innan vi hjälptes åt med att göra smörgåstårtasmeten. Så nu står den redo i kylen för att smetas på brödet och garneras. Så de ska ja väll ta tag i snart men ja måste ju blogga först ;P

Får se vilken tid det bli kalas idag, jag måste städa innan. Vet några som kommer vid 7 iaf. Great :)  Ska hinna baka till en ananaspaj innan och en rulltårta av maräng. Får se om de går åt helvete, har aldrig provat de innan och vet inte ens om de går att göra. Spännande ;) 

Redan några som skrivit grattis till mig på fejjan ;P Finns några själar därute som kommer ihåg min födelsedag trots att de inte står på Facebook ;) Bra jobbat tycker jag för ja är skitdåligt på att komma ihåg. Facebook påminner en alltid ju ;P   



Tur man inte blir snyggare med åren, de hade ju vart katastrof ;)


Måndag

Hatar måndagar.........
Speciellt när man måste kliva upp så jäkla tidigt. Ja är inte gjord för det.
Hade som vanligt stora problem att somna om när Tobbe åkte inatt. Orka liksom, somna om lagom till larmet går ungefär. Hade skitont i magen och bara låg och vred mig, underbart.
Idag är det skola som gäller, en riktigt bajsdag känns de som :P Föreläsning först, och sen ska vi göra lite grupparbete innan vi ska gå på nått skit kl två om att välja kurser till hösten. My god ja vill inte ens gå kvar känner jag bara.

Ska få låna mammsens bil iaf så jag kommer hem så snabbt som möjligt. Och det tackar jag för eftersom ja annars hade stått på perrongen nu och vänta in tåget och sedan suttit en timme i skolan och väntat på att lektionen skulle börja :P Nej, ingen dröm direkt. Måste ju hem och handla inför kalaset i morgon jag. Vi ska baka så in i helvete ikväll. Och städa... Tur jag får hjälp för jag kommer nog somna jag :P Så trött så ja kan börja grina :P

Men men, i morgon fyller jag år så den dagen kommer väll gå snabbt iaf :) Och sen är ja ju halvvägs till Torsdag ;)

Söndag

Nu var den här helgen snart över...
Helgen har iaf vart jättebra :) Utgång i fredags, CH hamnade vi på. Första gången, och antagligen sista haha. De va inte tråkigt där men fyfan va liten lokal. De va ju bara övervåningen också. Så de va synd, Söderhamn hade verkligen behövt en ordentlig nattklubb som har öppet fler dagar än bara lördag. En fredag på Olles är ju katastrof, där såg de ut att typ vara 5 pers när vi gick förbi. kul :P
Jaja, kul lyckades vi ha ändå ;P
Lördagen sen var man ju skapligt sliten. Åkte och släppte ut hästarna på morgonen först, sen när jag kom hem halvt dog jag i sängen igen. Mådde APA :P
vi drog oss tillslut till soffan iaf för att svulla lite och se på film. Sen åkte jag på Kalas hos Amanda som fyllde år :) Kom iväg ganska sent därifrån och fick skjutsa lite folk innan jag åkte till stallet så typ strax före 9 kom jag hem igen och då gjorde vi hamburgare och sen såg vi på film och somnade :)

Idag så sov vi gaaanska så länge hehe. Och sen så åkte jag till gth och hängde lite där innan hela ligan begav sig ut på flyget för att se kevin testa sin Camaro för första gången :) Riktigt kul att se, och vilket härligt ljud. Sommar! :D Jonas och Idah kom förbi och kikade en sväng också, liksom några andra människor ;P trevligt trevligt.
Nu har jag diskat och fixat här hemma. Ska duscha en snabbis innan de är dags för sthlm - båstad och vänta in min baby som är påväg hem från sundsvall och förhoppningsvis kommer snart! :)

Skola i morgon, Hurra..


Torsdag

Finally! :)

Igår så var jag borta typ hela dagen, fett trött. Kom hem från skolan typ 5 och sen åkte direkt och köpte skor till Lussi innan jag åkte till stallt för att sedan åka vidare och hämta två höbalar. Det tog ju sin lilla tid att fixa allt. Skotta undan lite skit i hagen och sen rulla in balen mm.
Skaaapligt hungrig när jag kom hem till mammsen sen. Man blir hungrigare när man är aktiv ;) och med aktiv så menar jag när jag inte ligger på soffan ;P
Blev tjockpannkaka där iaf, och sen Greys och off the map :)

Upp tidigt idag, ut med äcklet, lämna äckel på Gth och sen ta ut pengar till Hovslagaren.
Men nu har hon nya fina dojor iaf :) Och jag har nog världens bästa hovslagare, duktig på att sko och supertrevlig :)
Hade igentligen tvättid mellan 12-16 så jag fick gasa som fan hem för att hinna stoppa i tvätten. Kom ner till tvättstugen 12.15 och då är de någon som håller på å tvättar. DÅ BLIR MAN GLAD! det står att någon annan får ta tiden om man inte har börjat tvätta inom 30 min. Lugna sig liksom...
Men som tur var så hade någon tagit bort tiden efter, 16-20 så ja fick ta den istället. Orka trängas i tvättstugan med någon granne jag inte känner :P
Så blir till att tvätta ikväll istället, toppen :P

Så nu vet ja inte om ja kanske ska förska äta lite lunch och en åka tillbaka till stallet och fixa klart de som jag lämnade i all brådska. Ut i stormen igen då med andra ord!


Onsdag

wohoooo, redan onsdag! And it feels good ;)
Igår pantade jag alla mina flaskor här hemma. Hade tre säckar totalt med colaflaskor och cider/ölburkar. Blev lite cash där som ja ska använda senare idag när jag köper skor till min pålle. (Y)
I morgon kl 10 kommer hovslagaren och de ska bli skönt att få det överstökat måste jag säga.
Efter pantningen igår så blev det middag i vågbro innan vi kollade på Despan :) Kung!

Idag ska jag till skolan... Lika spännande varje gång :P Hoppas verkligen att denna föreläsningen inte bara är kattskit. Ja får ju ändå åka ganska långt för att ta mig dit, nästan två timmar fram och tillbaka för 3 timmars föreläsning. Då vill man att den ska vara värd besväret också.
Men ska få låna mammas bil idag iaf för ja ska åka och hämta hö halv 6 ikväll och finns ju en risk att jag inte hinner hem om jag måste åka tåg. Så de tackar jag för!

Ikväll blir det sedan Greys och Off the map :) Sen ska jag sooooova så gott för i morgon är det äntligen torsdag :D som jag längtat! :)

och en sista grej. Va tycker vi om detta ? Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!



Vad hände med det tropiska klimatet vi skulle få pga miljöförstöringen?
Inte så himla bra det heller.. Men om klimatet ska ändras vill ja hellre ha det tropiskt.


Tisdag

En dag närmare Torsdag! :D

Idag så är man ju ledig från skolan. Men det betyder ju inte att man inte måste plugga, för de måste jag ändå...
Ska leta efter böcker till nya kursen också, känns ju skitbra! Pengar pengar pengar.... på massa skit :P Epistemologi liksom, vafan ska man med de till ? Så känns det just nu.
Men men.
Nu idag ska jag börja leva på soppa tror jag. Soppa och Cola zero! Ja är så jävla trött på mitt fettofejs.. Så nu ska jag fan Banta, skitsamma att de är ohälsosamt. Nått drastiskt måste göras, orkar inte med att se mig själv i spegeln förfan. Jävla ansikte, tänk om man vore lika stor eller liten överallt. Men orka ett giantfejs på min lilla kropp........

Med det sagt så vill jag också tala om hur mkt jag hatar vissa människor. Döden till er. Man gör inte så här...
Jag ska starta ett eget parti och införa ett nytt straffsystem. Det brott man gör mot andra ska man själv bli utsatta för. Alltså, den som gjorde de här ska tejpas in i en kartong och lämnas att dö. Gärna samma storlek på kartongen. Vidermänniska!



http://www.aftonbladet.se/nyheter/article12832262.ab


Måndag

Idag är det kräkmåndag igen.. Hatar måndagar, speciellt när man måste till Gävle :P
Börjar ju ny kurs idag, känns ju braaaa. Not!
Snart överväger jag om ett jobb på Donken skulle vara mer värt än detta, jag är verkligen helt sjukt trött på skolan. Så jäkla drygt att fatta nånting och ligga efter ungefär i alla kurser..

Helgen har iaf vart nice. Massa mys och i lördags träffade jag bästa Ida för en fika :) Vi hade mkt snack att ta igen. Senare på kvällen begav jag mig hem till Ellen och vi drack lite och kikade på Småstadsliv.
Pallrade oss till Olles sen där vi fick köa typ en timme.. Skojar inte heller, de va fett med folk ute och de hade ja inte räknat med eftersom de inte var löningshelg. Men nu vet vi, man måste ALLTID gå i tid om man vill komma in. Va väll därinne knappt en timme och sen drog brandlarmet igång. Alla fick gå ut utan jackor, jag flippade, trevlig och glad som jag är ;) Men Kevin fixade iaf så vi alla fick våra jackor ganska snabbt, och jag hade ju en personlig värmare därute så ska väll inte klaga ändå ;)

Söndag var bara mys, och fett. hehe Kollade på en sjukt bra film på 4an och sen blev de läggdags direkt efter den. Sjukt slitna :P my man åkte 4 inatt, alltid lika trevligt. Och sen hade jag stoora problem att somna om trots att jag var trött. Skitont i magen :P skumt de där.

Nä nu ska jag plugga, och be en bön att veckan går fort så det blir torsdag snart :)


RSS 2.0