28

Ja nu är man inte längre 27 år gammal. 
Känns ju bra 👍🏻 kul att man är 30 snart 😓 
Men däremot fick man ju fina presenter lite oväntat sådär :) det va jättekul. 


En bluetooth högtalare av Tobbe 


och en sån här, vad dom nu heter (bakmaskin?) av resten av familjen :) 
Jäklar vad ja ska baka nu! ;) 

Har ju en ny telefon också. Nappade på ett ungdomserbjudande hos Telia och unnade mig en rosa iPhone 6s plus 😍 Love it! Väldigt stor, men underbar skärm bara man lär sig hålla i den. Tobbes telefon känns ju typ i klass med bankdosan nu 😅 

Funderar på att starta en ny blogg, börja om med en ny dokumentation av mitt nya liv ;p dels för att ha nått att lägga tid på om dagarna när jag har en stund över, och sen för att kunna dokumentera min viktnedgång. Dags att ta tag i beach 2016 nu känner jag. 
Förra vecka tappade jag nästan 3kg, äter så lite som möjligt haha. Kopp te till frukost, 2 hårdnackat till lunch, nån apelsin typ så. Inte så hälsosamt, men effektivt om man inte har möjlighet att motionera. Igår blev de ju lite onyttigt då eftersom jag hade kalas, men jag behärskade mig och tog bara lite. Och rör varken chips eller godis på vardagar om vi har det hemma. Fastän Tobbe sitter och smaskar så låter jag bli, då blir jag lite stolt faktiskt ;) 

Men på helgerna får man smaka, man måste leva också :) 

Nått jag faktiskt saknar nu är en syskonvagn. Vi har två jättefina vanliga vagnar så känns ju sådär att lägga pengar på en till som bara jag ska ha liksom. Men ja, hade ja haft en sån hade  ja kunnat ta mer promenader med hundarna. Har ju liksom tid till de på dagarna när ja ändå är hemma, men går ju inte med två vagnar 😓 jaja, man kanske kan hålla utkik på blocket utifall man råkar ramla på en begagnad väldigt billig vagn, man vet aldrig. 


Avslutar med en bild på mitt kära väldigt coola colaglas ;) 💚 


RSS 2.0