Årets första

Ridtur! 
Tror ja haha, iaf på min häst ;p 

Jag fick iaf barnvakt idag, skjutsade ut Rex till svärmor i mohed, sen åkte ja ut med hundarna innan ja bytte om och åkte till stallet :)
Finputsade på Lussi lite, svansen hade inte direkt blivit borstad på ett tag ;p
Tog lite på smulan med men hennes svans måste tvättas innan den går att reda ut haha. Äckel ;p 

Sen tänkte ja då ta en ridtur på min stora fröken och ta lillpo på släp i ett rep. Såg liksom framför mig hur jag promenerade runt lugnet med mina hästar i solen ;p
Men verkligheten blev en annan. 
Smultron va ju helt galen!!
Hoppade och studsade, stog på bakbenen, sparkade hejvillt (ibland på Lussi) haha. Hon sprang runt överallt med och trasslade in repet runt lussis hals och ben. Att Lussi (som faktiskt va riktigt pigg!) inte reagerade nämvärt är fan helt otroligt! Hon är bara bäst min Donna! Traskade på eller stannade när smultron blev som vildast så ja kunde försöka hålla i henne utan att ramla ur sadeln ;p vi tog oss iaf till vändplanen och där "longerade" jag smultron från lussis rygg, så hon fick busa av sig. Men kom folk med hundar hela tiden så tillslut gick vi hem igen. Lyckades få smultron att gå lite bättre på hemvägen, kortade repet rejält så hon vart tvungen att gå nära. Men nackdelen med de va att hon trängde Lussi hela tiden plus bet henne haha! Fick fota till henne i huvudet ja (peta med foten), stackars Lussi bara accepterar att lillskiten styr hon.. Så länge hon inte är hungrig då jävlar får inte smulan äta iaf. 

Jaja, blev ingen drömtur tyvär, hade vart myyyycket mysigare om skitponnyn hade stannat hemma ;) 

Nu är vi hemma i soffan igen jag och Rex, Tobbe är och tränar fotboll han :) 



Min lilla trollunge! :) 


Har lärt mig att göra fiskbensfläta, genom youtube faktiskt ;) 


En bild från i tisdags när vi va på bruks och tränade i solen :) 


Rex vart helt slut ;) 


Lillpo



Bästa hästen :) 




Måndag

Då har man fyllt år igen då, 26 denna gången. Fyfan va gammal man blir :p tror ja fyller 25 varje år hädanefter istället, fick ju trots allt ingen 25års fest så de va ju en oavklarad födelsedag ;)
Blev ingen iår heller eftersom ja fortfarande ammar ;p vettefan om ja någonsin får min fest ;) 

Hade iaf kalas i helgen, för Mammsen och co på lördagen först. Tobbe hade ju cup hela helgen så den stackarn såg vi knappt ;p ja fick presentkort på hm och pengar, vääääldigt behövligt! :) 
Tobbe kom hem på eftermiddagen sen och vi spelade lite cod innan han drog iväg på kvällens sista match som började kl 22.45! När han åkte gick vi och la oss haha ;p 

Söndagen började jag med att åka till stallet och ut med hundarna. Blev sååå ridsugen när de va så fint väder på morgonen, men ja hade ju hundarna i bilen plus ganska brottom så de blev ingen ridtur. Kanske nästa helg :) 
Kom hem iaf och åt frukost och började med bakdriet igen. Sen kom pappa och co för kalas nr 2 :) 
Fick trisslotter, en jättesöt påskblomma och en Ipad mini!! :) lycklig tjej efter en himla bra 26årsdag. Jag är alldeles för bortskämd :) världens bästa familj har jag iaf, de är ett som är säkert :) stor är den också ;p därför vi delar upp kalasen på två dagar haha. 
Ja och Tobbe kom hem strax innan mina gäster skulle åka, så vi gjorde lite mat och la oss på soffan innan han åkte för att spela finalmatchen. 
Lilleman somnade så vi missade matchen men dom förlorade den sen i brist på spelare skulle ja tro ;p de va en bidragande faktor iaf ;p alla skadade haha.  Kvällen avslutades med plankstek sen, kanonhelg! :) 

Igår så hängde ja med Nelly hela dagen. Vi satt och letade balklänning åt henne, bla. ;p vi och alla hundarna haha. 
Sen hängde ja med mamma till Gävle när hon skulle till tandläkaren. Något som vi trodde skulle gå snabbt, men som slutade med att jag och Rex satt i bilen och väntade över 1 timme! Haha kom hem sent med andra ord, typ samtidigt som Tobbe som hade vart och tränat. Vi drog då ett game of thrones kvällen till ära :) bästa serien!! 

Idag har vi inte gjort mkt. 
Tänkte åka till stallet men lilleman vägrade somna och de va fullt med bilar uppe på gården så ja beslutade att ja fick hoppa över stallet. Åkte ut och tränade lite med delta istället till frollarna tog slut och lilleman lessnade ;p 
Nu sover han och jag har ätit lunch, hemgjord soppa. Nam nam :) tänkte ta och skrapa lite trisslotter nu innan han vaknar ;p Sen ska ja vara en duktig hemmafru och förbereda mat till Tobbe kommer hem, även städa lite golv :) 


Min padda :D




Blev ett snabbad i lördags ;p 


Morfar lär Rex hur man Inte åker bil ;) 



Söndag

Ja äntligen är det söndag! 
Så jäkla skönt att denna natt är över, men fy i helvete vad trött jag är! 

Igår så bjöds de på grillat hemma hos Mammsen och Stefan :) jättesmarrigt och kul hade vi :) 
Blev ganska sent och mamma och Stefan följde med mig hem och hjälpte mig att rasta hundarna :) 
Tog ett bra tag innan vi gjorde kväller sen, de skulle bytas blöja och borstas tänder och letas fram en film på datorn. När Rex sen ääääntligen hade somnat i min famn så tycker ja de luktar lite skumt. Märker då att han har ju bajsat stackarn, och hans "nya" bajs luktar ju inte som förr så är mkt lättare att missa på lukten. 
Så de va ju bara att byta blöja och då vaknade ju lillemannen såklart. Bara att börja om med nattningen då. 
Och se när han äntligen somnat hade jag jättesvårt att komma till ro och startade om filmen typ hela tiden för jag ville inte att de skulle bli tyst. Lite Flashback från förr när Tobbe jobbade borta, man är inte van att sova själv längre..
När jag äntligen lyckats somna så vaknar jag av att delta är galen och piper i buren. När jag reser mig upp och ska gå ut så vaknar även Rex! 
Så ja bara att stoppa i nappen och "knåda" han till söms igen. Det tog sin lilla tid om man säger så, lite småbökig som han är nu när han håller på å får tänder :p 
Ja när jag tror att han somnat så smiter jag ut att kolla läget med delta.
Hon hade spytt i buren så bara att tvätta rent. Hon sprang till dörren med bubblande ljud från magen direkt ja släppte ut henne ut buren. Och precis när ja ska ta på kopplet så hör jag hur det låter från sovrummet. Rex är vaken igen! Jippi! Hur gör man då kl 04.45 på morgonen med en vaken unge och en skitnödig hund? 
Jag blev ju tvungen att starta Rex speldosa och lämna honom i spjälsängen medans ja gick ut med delta. Blev en snabb och stressad rastning men som tur va låg han och surrade när ja kom in, inga ledsna miner :) stoppade in delta igen sen iaf, och matade Rex och lyckades få han att somna om brevid mig i sängen. Då hör ja hur delta börjar härja igen så ja kliver upp igen. Hon hade inte spytt eller nått så släpper ut henne och ser va hon tänker göra. Hon lägger sig på golvet i köket så ja hon fick väll sova ute då. 
Hon såg inte så pigg ut på att härja och förstöra saker ändå och jag behövde verkligen få soooova! 
Kl 8 ringde larmet sen. Upp och hoppa för att åka till stallet. Tar med delta också. 
Kommer till stallet och släpper ut hästarna, frid och fröjd. Sen ska ja ta fram däcket till skottkärran som ligger i en påse i bilen. Vi har nämligen hade punka på de en längre tid så Tobbe kom på den smarta iden att fylla det med fogskum. Han hade skickat med verktyg så ja kunde skruva fast det, och sa att ja kanske skulle få skära bort lite överflöd som kunde ha läckt ut. À okej, inga problem tänkte ja. 
Men ja min morgon blev inte så rolig! 




Det här låg i påsen! 
Och jag har aldrig vart i kontakt med fogskum förr men gjorde ett litet försök till att rensa det. 
Vilket slutade med att jag hade flöt fog på händerna och handskarna. Vilket jävla helvete!! Omöjligt att få bort! Kladdade som klister också så fingrarna fastnade i Allt! Kunde inte ta i nått. Gick in i stallet och hittade lite lädertvål som ja försökte med utan framgång. Googlade hur man skulle göra och gav upp med tvålen..  Rotasde runt i stallet och hittade en falska bensin, konstigt nog haha. Värmde lite vatten och klippte en bit av en handduk och började skrubba. Fick bort så pass att ja iaf kunde ta i saker, men inte ha vantar på mig. Gjorde klart stallet med iskalla händer, åkte och rastade delta och sen hem och prova skrubba med både nagellackborttagning och wd40.. Avslutade med att fila med en fotfil. Har nu fått bort Nästan allt tror ja och händerna känns ömma :/ 
Inte min bästa natt/morgon.. 
Tobbe kom hem inatt så han och Rex sover fortfarande. Jag är så jävla trött och har ont i skallen men orkar inte gå och lägga mig igen. Lika bra att vänta på att Rex ska vakna istället för då lär ja ju ta redan på honom. Tjatigt att hinna somna och behöva kliva upp igen. 

PS: däcket blev sopor.  


Less tjej


Lördag

Här händer det grejer! 
Veckans största händelse är iaf att jag har färgat håret! 

Jag, Kevin och Amanda åkte upp till hudik i tisdags för att bli lite snyggare i håret. 
Jag va först ut medans Amanda och Kevin roade Rex. 
Nelly la lite slingor på mig, som såg skrämmande mörka ut! 
Jag hade en bild som jag visade på en fin hårfärg. Så frisörerna som hade salongen hjälpte Nelly att välja färg och sådär :) så jag fick lita på att dom visste va dom pulade med ;p 
De dom sa va iaf att dom la en lite mörkare färg eftersom de skulle blekna efter några duscha pga att mitt här var så himla blekt. Har inte duschat håret än så de får vi se om de bleknar eller inte ;)
Ja blev iaf jättenöjd med håret! 
Kände inte igen mig själv i spegel först haha. Fick en chock först för ja hade velat ha det lite ljusare, men ja börjar komma tillfreds med färgen nu. Kan ju hända att det ljusnar lite sen när ja tvättar det med :) 
Men det är en jäkla skillnad, känner mig knappt blond längre ;p men beror lite på ljuset i rummet med hur mörkt de ser ut ;p 
Ja men iaf så va de kul med nått annorlunda :) 
Lunchen käkades på olearys några gator från salongen och sen åkte ja och Kevin och rastade nellys hundar medans hon började med Amandas hår :) hon blev också skitbra! Som väntat då en skönhet klär i allt ;) hehe 
Vi va där från 9-17 så de va skönt att komma hem sen :) Tobbe kände knappt igen mig när ja kom hem ;p 
De va de de :)

Idag så har vi vart hem till Mange och Elin och kollat på deras fina hus :) sen ut med hundarna i nå jävla halvstorm innan vi åkte hem och käkade tacolunch! 
Nu har Rex somnat i min famn så ska lägga ifrån mig honom och städa lite. Delta har ju spytt karkader över hela golvet då stinker FAN här hemma fast vi torkade upp allt och gick ut med soporna... Inte alltid så kul med hund! 

Sen ikväll blir det grillmys hos Mammsen med en jäkla gäng ;p mumma! Tobbe missar ju de eftersom han ska på lan hela natten lång hähä


Nervös tjej! 


Barnvakten ned nackspärr


Fotot jag visade :)





Jäkla skillnad från att alltid ha vart superblond haha :) 



Tisdag

Har vart en hektisk helg! 
I lördags så stog företagshockey på schemat. Vi valde alltså att spendera vårens varmaste dag (17'C) i en kall hockeyhall ;p 
Tobbe fick dock stanna hemma och ha en liten dag för sig själv ;) 
Vi hade de jäsigt iaf och Gth rockade måste jag säga! Så jäkla kul :) 
Efter näst sista matchen så fick ja dra hem för vi skulle ut på grillkväll hos frille och Johanna i skärså :) 
Påvlg ut dit stannade vi till hos svärisarna som hade husvagnen där över helgen. Malin och Danne va där och ville ge oss deras doppresent till Rex :) och den va såååå fin! Bild kommer sen om ja inte glömmer bort de ;p 
Iaf så hade vi de jättemysigt i skärså och hur gott va de inte med grillat då!? Huuuur gott som helst. Vi satt och mös och surrade ända in på natten sen. Vi kom inte i säng förns 2 haha. Skapligt trött sen på söndagen för Rex sov typ inget alls :( 
Och jag åkte och tog hästarna kl 8, sen va de dags för kurs i mohed. 
Blev 5 lärorika timmar i skogen där, sen svängde vi förbi hos faster i sandarne och hälsade på ligan där och kollade in hennes och henkans nya båt :) 
Det va väääääldigt nice att komma hem till soffan sen och bli serverad tacos av min kära sambo :) 

Idag så har vi gjort vårt vanliga, sen åkte vi en sväng till öppna förskolan och kollade läget. Måste försöka komma upp lite tidigare på tisdagar så vi hinner va där mer tror ja ;p 

Nu tänkte ja dra ett varv med dammsugaren och sen är de dags för kurs ikväll igen. Mycket nu ;p 


Gofisen som Blondie ;) 


Däckad efter en fika med Alva :)


Borstar gadden ;) 


Lortponnyn :)


Kvällsmål i sängen :) 


Min lilla tuffing ;)


RSS 2.0