Snart så äre dags..

Idol och superstars först. Jag måste varva mellan dom för de är bara Erik jag vill se typ, och måste kika lite på superstars med ;P
Men seen gott folk. Börjar det som alla (normala;) väntar på. Greys Anatomy ! :D Shit jag kommer fan dö, är nervös redan nu med tanke på hur sista avsnittet slutade. Jag kommer fan sitta och grina. Sen blir det sängen direkt efter det, Annars kommer jag vara helt död i morgon.
Dissade tyvär puprundan men jag laddar inför tackmiddagen nästa onsdag istället. DÅ jäklar Nathalie, blir det röjj ;) Inte bara du som har ont i kroppen heller, alltså du har nog mycket ondare än mig. Men de är helt sjukt, ja har fan blåmärken som inte syns. På käken och på låret. Även att jag har skitont i ryggen, ungefär som den gången på jobbet när jag skulle visa att jag kunde gå ner i brygga. Och Ja det kunde jag men oj vad det small till i ryggen haha, man är ju ingen ungdom längre ;) Nä men de känns seriöst som jag fick stryk i lördags eller nått, och man vet ju aldrig. De va ju en del bråk, kanske va mitt fel alla dom haha ;P
Ja nä, nu får jag fan ge mig.


suck

Jag är så trött. Less på att kliva upp tidigt, och i morgon ska man upp ännu tidigare ! :O Ska på programinfo 8.30-9.15 :P Känns ju kul med tanke på att vi hade haft sovmorgon om de inte vore för det. Nästa grej är ju inte förns efter lunch. Så de blir nog till att åka hem och sova en skvätt efter det i morgon.

Nu ligger jag på soffan och ser på Gossip Girl, Fan va snygg Nate är haha. Jag brukar inte kolla på det annars men kanske skulle börja med de ;P Jag vill också ha mig en liten Nate tror jag, i brist på annat ;)
Nä men ja tror att de lutar åt en lång promenad efter Gossip. Här kan man ju inte ligga och svälla eller hur.. Och jag är inte nån Gym människa heller så promenader och situps får räcka just nu :P Även att jag tar trapporna istället för hissen ( 5e våningen ) om ja inte har mkt att bära. De borde man väll få nice ass av om man håller på ett tag ;P haha  Yeah, ja skriver väll sen igen.

men ge mig !

Hemma igen från skolan nu. Vi lyckades knåpa ihop ett litet protokoll men vi ska fixa till det lite. Vi hade glömt bort så mkt sen förra gången vi skrev så vart lite lite :P Vi fick oss en del skratt också som vanligt, men nu kommer jag inte på va de va vi skrattade så mkt åt haha.

Efter skolan åkte jag till Maxi och köpte nytt tranbärsdricka, tyckte de kändes som de va lite för mkt socker i den andra jag hade. Köpte även c-vitamin brusisar. Så nu jäklar haha. Tog en promenad när jag kom hem, men äcklet. Mötte en kille med två hundar av mellanstorlek på stigen när ja skulle hem igen. Stackarn verkade ha lite problem med en av dom haha, höll ju på att dra omkull han såg de ut som ;P Själv hade ja en hund som försökte åka på rumpan hela tiden. Han hade bajsat men de satt kvar nått där bak, typ ett grästrå eller nått. Och jag försökte säga att vi tar bort de när vi kommer hem. Kändes inte så kul att typ släpa honom efter backen när han bara satte sig ner och vägrade gå. Men han fattade inte vad jag sa så nu är det bromsspår i asfalten efter honom haha.

A justdet ! Läste en kul sak dag. Vänner ska bli film :D Hur jäkla bra låter inte det !? Jag är skitnöjd iaf, roligare serie får man leta efter. Bra att man har nått att se fram emot, synd bara att de inte är förns nästa år. Men men, Good :)

Dags igen för ”Vänner”-gänget? Från vänster: Courteney Cox,

Vakna med the Voice

Uppe tidigt, fy fan. Har vart på promenad nu och duschat lite. Sitter och ser på min vän the voice nu. Vad skulle man göra på morgonen om inte de fanns liksom ? Det är ju så jäkla bra :)
Nu pratar dom om när Jakob tappade sin mobil i hundbajs ;P Dom är så jäkla sköna :)



Snart dags för skola igen. Fast vi är igentligen lediga idag men ja ska träffa min Gamla grupp för ett sista arbete ihop haha. Vi ska göra klart/om vårt protokoll. Ska bli skönt att få de gjort så man kan få betygen snart :)

 


tjatigt va

Jag alltså haha. Fan vad jag bloggar ;P Men ja har ju inte så mkt annat att göra tyvär ;P

Jag tog ju alltså en promenad med äcklet, en halvtimmet ungefär. Så sammanlagt har jag gått en timmes promenad med honom idag, fan det tar sig ;) Nu jäklar ska jag bli hurtig höhö. Men fy tusan vad kallt det är ute, skulle fan behöva täckbrallor. Fast jag har picko jackan så fryser jag. Och den är ju rätt tjock iaf :P Illa, ge mig Hawaii för faan ! haha



Nu snart så börjar superstars iaf. Vet inte om ja ska kolla på det eller på Idol eller Wipeout. Tragiskt att allt ska vara samtidigt.. Men men, man kan tydligen få för mkt av det goda haha ;P



men kuuuul.

Haha nä, ja har rätt tråkigt faktiskt. Tittar på tv men de kan man faktiskt lessna på :P
Har druckit lite tranbärsjuice nu, den va inte så tokig faktiskt. Jag brukade köpa tranbär/lingon lättdryck förr för de va de ända dom hade hemma på affären. Men nu provade jag en drickfärdig jokkmokk tranbärsjuice och den va faktiskt rätt god. Så den ska ja nog klara av att få i mig varje dag. Men frågan är om den funkare, eftersom den smakade rätt bra känns de som de borde vara socker i. Och de är ju inte så bra haha. Måste ta bort en del av effekten.. Så de får ja fan kolla upp, så de inte blir värre ;P Mitt Uvi då alltså som jag tror att ja börjar få..

ja nog om det haha. Jag kom att tänka på en sak som får det att ljusna till lite i mitt lite smådeppiga liv just nu. Och de är att Desperate Housewives börjar nästa vecka ! :D:D Nöjdöga säger jag bara. Som jag har väntat på det. Även att greys börjar i morgon men de vet ja inte om ja kommer våga se på :S Fan va läskigt att george och izzie kanske dör :/ Kommer säkert sitta och böla hela kvällen i morgon..



Nä nu ska jag ta och fylla på Lånetelefonen med lite musik och ta en promenad med hunden. Så man får komma på andra tankar liksom :) Vet inte om de är "höstdeppen" som ja såg nån artikel om nyss. Jag tycker det känns som min privata depp hahaha ;P Men de ger sig väll, för var dag som går, en dag närmare nästa sommar :D ♥

Tisdag

Yes nu är man hemma från skolan då. Introduktionen tog inte så lång tid. Snackade lite om litteraturen och vi vart indelade i nya studiegrupper :( Lite tråkigt, jag trivdes ju så bra med min förra. Som jag förövrigt ska träffa i morgon, en sista gång som grupp ;) haha Vi ska göra om vårt protokoll eftersom Nathalies dator har kraschat så försvann det förra vi gjorde ;P

Nu sitter jag och kollar på vänner iaf, så jäkla härligt program :D

Fan vad jag är shoppning sugen då. På massa mysiga koftor och sånt. Är ju så svinkallt ute så man dör ju nästan :S

Denna va ju söt :)

House of Dagmar - Valerie Cardigan 

God morgon.

Fan va trött jag är haha. Vart lite sent igår tror jag. Eller jag åkte från söderhamn kanske halv 10. Sen fixade jag lite här och låg och smsade lite innan jag somnade med telefon i handen haha. Trött som ett as vaknade jag upp idag iaf. Klädde på mig och äcklet med, tog en promenad så jag va helt röd i ansiktet sen. Jag måste verkligen skaffa en mössa och en mysig halsduk. Även att jag springer runt här i gävle i min Picko jacka, för jag har ju ingen annan som är lite varmare haha. Och jag väääägrar att bli sjuk :P Men dock tror jag att ja börjar få urinvägsinfektione, mm trevligt att veta va haha. Så ska väll iväg och köpa sån där äcklig juice sen som gör att de blir bättre ;P tranbär eller va fan de är.

Ja nu sitter jag, nyduschad och kollar på the voice. Försöker få i mig lite frukost med men de går trögt, fan va illa jag mådde i morse alltså. Kanske fick en chock av promenaden hahaha. Snart bär de av till skolan iaf, skönt att de inte är så lång dag idag. Om ja inte är totalt lurad och de är skitlång dag då, Isf börjar ja fan grina ;) Börjar ju nya kursen idag, det ska bli spännande att se hur svår den är haha ;P

Och de blir inte så mkt bilder i bloggen nu på ett tag. Eftersom ja har lämnat in min mobil ( som också funkar som min kamera ) Så jag har en rutten lånetelefon med 3,2 mp Kamera att dras med ett tag nu :P Tror de blir rätt kassa bilder med den faktiskt ;p

dags igen..

För ett inlägg kanske hehe.
Är iaf hemma i söderhamn nu, kom hem igår kväll.
Vi var ju lite slitna allihopa efter lördags natten så tog ett tag att plocka ihop tältet :P

Lördagen iaf då. Började ju med ett race, det gick inte sådär jätte bra. Kevin hamnade i däcken efter en liten fight. Det var ju så man ville börja grina, piss. Jaja, han vart 3a i mästerskapet iaf. Så får väll vara glada för en pallplats trots att han vart helt utan poäng i finalen.

På kvällen vart det fest iaf, Riktig jäkla fest ! Några droppar alkohol för mycket för mig men de ska man fan ha ibland ;)  Vi började i vårt tält, sen vet ja inte riktigt vart vi hamnade. Hos west eller nått annat team, band hade dom iaf. Fast ja sprang iofs runt i olika tält så ja kanske va i alla haha. Minnet sviker lite ibland ;P Träffade Tony Rickardsson, men ja minns inte va jag sa till honom. Fick sitta i en vinnarbil med ;)
Mitt klädval för kvällen var dock lite osmidigt. Man ska inte byta kläder när man är full haha.
Men jäklar vilken rolig kväll det var, svårslaget måste jag säga ! Perfekt avslut på en härlig racing säsong :) Det var med en klump i magen man åkte hem igår, så jäkla tråkigt att de va sista tävlingen för i år. Va ska man nu se fram emot liksom ? Ett jäkla halvår kvar till nästa. Man blir ju miljöskadad av att hålla på med sånt där, jag lovar.. Mina barn ska iaf bli racing ungar och inget annat ! ;p



Nä frukost nu kanske, sen ska ja till min häst och säga hej :)

Update

Nu är det kväller, känns de iaf som. Mörkt som tusan ute :( Kallt och blåsigt. Jag kommer nog iaf bli sjuk igen :P
Heatet idag gick väll sådär. Det var mycket spännande iaf, lots of action hahaha ;) Slutade iaf 7a totalt, Jocke 6a. Så de va väll så bra som de kunde bli med all straffvikt som dom har.

Så imorgon så startar han 8a för att han hade 8nde tid. Så de ska bli intressant att se hur det går, yttern i starten.. Men men, nu ska vi vara positiva ;)

Ikväll blir det grillat iaf, Mumma ! :D


Mantorp

Nu är vi här. Vi kom hit igår morse, skittidigt ;P Vilket var väldigt bra haha. Det var nämligen storm när vi skulle sätta upp tältet, så de tog ett tag. Och när vi hade fått upp allting ja då började det hällregna. Det verkligen öste ner hur mkt som helst. Så det var skönt att vi precis fått upp det. Vi satt inne i vårt tält och åt frukost och tittade ut på stackrarna som fortfarande höll på att bygga ;P hehe. Sen somnade jag och Amanda en sväng, vi vart så lessna på regnet så gick in i trailern och sov ;P När vi vaknade var det sol och fint :D Då åkte vi iväg och handlade lite, jag hittade även ett par blå mysisar. Skitsnygga ;D
Sen vart det film och mat och mys på kvällen i vårt fina tält :)

Idag då, Tidskörningen är avklarad. Det gick inte sådär jätte bra. 8nde tid, men med tanke på att han har tyngst bil av alla pga straffvikten så är man väll inte så förvånad. Får se hur det utvecklar sig i Heat 1 i eftermiddag.

Nu är det dags för (lite sen) lunch iaf. Vi har några gäster idag med så de är ett litet gäng i tältet.


booooooooored

Verkligen !

Sitter och ser på navy cis nu, samma avsnitt som jag såg tidigare idag !! haha. Men om en timme så kommer väll gänget och hämtar mig. Undrar hur resan kommer bli då? om man får sova eller om de är smockat med folk så man måste sitta och sova. Kommer absolut inte orka hålla mig vaken hela vägen, då är man ju fan omänsklig. Och inte lär jag orka hjälpa till att bygga nå tält då heller, och de är ju viktigt att ja är med eftersom de är jag som är bäste tältbyggaren ;) höhö

Har diskat lite nu iaf, och tagit en snabb dusch. Kan ju hända att de dröjer innan man får duscha i en ordentlig dusch igen så man måste passa på ;)

Föresten, Har ni träffat Ariel ? 


Onsdag

yes fortfarande haha. Vart en låååång dag i skolan idag. Kl 5 tror ja att magda och ja kom därifrån. Vi slutade före 4 igentligen men ja var ju tvungen att göra klar min uppgift och skriva ut den och så. Och jag har ju så sööööta kompisar som stannade kvar och hjälpte mig, vad skulle jag göra utan er ? :) Malin fick riva ännu en skrivare också hahaha, de va roligt ;P A justde vårat framträdande på redovisningen idag gick ju fan bra :) vi fick beröm iaf av läraren, alla va jätte duktiga men vi var dom ända som inte riktade in oss på dom tre lärsynerna. Så de va kul :) Jag lyckades Nääästan hålla mig för skratt också hahaha. Men fy fan, alltså jag kunde inte kolla på nån, fick sitta och stirra ner i mitt papper typ hela tiden. Satt även och skakade för att hålla inne allt skratt som ville ut haha. Ingen filmkarriär för mig alltså ;) Tänk och typ spela en film mot Jim Carrey, jag hade seriöst skrattat tills jag sket på mig då ja hahaha xD

Nu sitter jag och kollar på efterlyst. Är skittrött, men vafan. Dom kommer och hämtar mig kl 1 inatt. Om jag sover nu kommer jag vara ännu tröttare om jag måste kliva upp inatt. OM jag över huvudtaget Kan kliva upp inatt, tveksamt ;P  Aja , kanske sover lite sen ;P Är inte världens bästa program på tvn. Gillar fan inte efterlyst, de gör ju att man blir ännu räddare än man redan är att gå utanför dörren ensam.. fuck.


Finally

Äntligen onsdag ! :) har längtat hihi ;P

Uppe tidigt idag fast vi inte börjar förns 13. Men ska träffa min grupp kl 11 och jag hade lite att göra innan. Promenad med hunden, äta frukost, duscha, plugga och packa haha. Yeees, Drar ju ner till Mantorp idag ! :D Woohooo, kommer bli så jäkla nice. Hoppas på bra väder med :)



Fyfan våran redovisning idag kommer bli helt skruvad hahahahahaha, Undrar om dom andra i klassen ser humorn i det hela, och om vi över huvudtaget kommer kunna hålla oss för skratt ;) Det gick inge vidare på repetionen igår kan jag säga hahaha. Kanske beror på namnen, Agda 85 och Berit 56 ;P haha ojoj, Ja man kan inte vara som alla andra ;) Smarta gruppen, helt Outstanding !

kväller

Nu har jag försökt att plugga lite, men huvudet hänger inte med riktigt så fortsätter i morgon innan skolan. Får helt enkelt kliva upp tidigt hehe.
Har iaf sett en film på tv nu, Systar i jeans hette den. Rätt töntigt haha, men filmen va faktiskt jätte bra tyckte jag. Snygga killar med också ;) höhö

Nä nu ska ja ut på en liten kvälls kiss med hunden, sen blir det äntligen Sängen ! Älskar sängen haha.

Godnatt

Happy Face !! :D

Såg nyss att Greys Anatomy börjar nästa onsdag ! :D:D Shit har verkligen väntat på det, fan va kärlek!


mumma

Hemma igen från skolan nu. Vi har repeterat lite haha ;) Våran redovisning i morgon kommer bli något att minnas hahahaha ;P
Åkte iaf och handlade direkt efter skolan, sen hem och tog en promenad med äcklet och sen hem och lagade mat. Kycklingsallad! :D Så nu är jag fruktansvärt mätt och trött haha, så ligger i soffan och vilar lite till Tyra Banks show. så jäkla bra haha ;P Sen efter jag vilat lite ska jag plugga, och även packa. Åker ju till Mantorp i morgon ! :D Herregud så kul, men lite sorligt att det är sista tävlingen :(  Får hoppas att det blir den bästa i år med då :)


måste bara tillägga.

Läser lite bloggar nu, och ramlade in på Amandavardet. Kan inte låta bli att läsa hennes blogg sen jag upptäckte vilket pucko hon är hahaha. Man får sig verkligen en massa skratt, good ;)

Iaf så har hon skrivit ett inlägg om att de inte är nått fel att tycka att man själv är snygg. Hon tycker ju själv att hon är skitsnygg ( det smyger hon inte med ). Hon får ju höra hela tiden från både tjejjer och killar hur snygg hon är och bla bla bla. Good for you haha.
Jag hittade iaf en kommentar till det inlägget som var Klockrent hahahahahhaha ! 

Postat av: Nadia

Även de fula får höra att de ser bra ut - du är beviset.

2009-09-21 @ 22:51:16

Amandas blogg är så jävla rolig ! :D

Tisdag

God morgon. Lite lättare att kliva upp idag haha, det tar sig ;)
Sitter och ser på the voice nu, Offcorse ;) Äter lite frukost också och surfar runt lite, man är ju datanörd.
Har iaf vart på promenad med Äcklet och även duschat lite, nice. Snart är det dags för skolan igen. Ska träffa min grupp och gå igenom morgondagens sketch (stava?). Yees, vi kommer göra sån jäkla bra redovisning ;P haha
Men fuck vad jag läntar till den här kursen är helt över, sugen på att gå in på nästa nu faktiskt haha.

Nej nu måste jag fokusera på frukosten här ;P



Promenad :)

Svenska flaggan

Det är inte kul att plugga just nu kan jag säga. Jag fattar fan ingenting haha. Vill bara att skiten ska vara över..
Och snart börjar Hollywoodfruarna så då blir de ju inge lättare att plugga direkt, är ju så jävla bra ;)

Även att mitt hår numera är blått. Jag råkade nog ha silverschampot i lite för länge haha, typ 40 min ungefär... Bra jobbat. Plus att det fortfarande är gult och jävligt i hårbotten, men blått lite längre ut liksom. Braaaa, jag ser ut som svenska flaggan! Nu sitter jag med inpackning i iaf. Loreal Proffesional, bra grejjer det ;) Funderar på att sova med det i, för mitt hår är verkligen torrt och risigt :S


Usch, skulle hellre göra som Enzo och gå och sova istället för att plugga..


smurfhuvve

Nu sitter jag . Skitbra är det ;P Jag håller även på att färga mitt hår blått för jag har alltid velat teste det ;) Haha ja är så rolig.

Nä men jag hoppas att mitt silverschampo gör ett bra jobb ;P


Hej och hå

Vart en heldag i skolan idag, nästan iaf. Åkte väll därifrån typ kvart i 4.
Vi har iaf fått lite vettigt gjort idag, Smarta gruppen haha. Men jag måste göra om en massa på mitt arbete haha, bra att lyssna på andra så man fattar att man själv är lite fel ute ;)

Nu ligger jag i soffan, mätt och belåten. Var ju hungrig som ett djur när jag kom hem eftersom jag inte åt nån lunch. Sen efter jag ätit så fick jag svinont i magen, helt sjukt haha. Så jag vart helt enkelt tvungen att lägga mig här så jag inte skulle dö ;P
Måste fan fixa mitt hår idag med, men ja orkar fan ingenting. Men idag fick jag ha mössa för håret är så fult haha, och jag vägrar att åka till mantorp så här så måste fan fixa de idag.

Fan va ja är shoppning sugen !
Kolla söt :)


ååååh trött.

Godmorgon fuckers hahahaha. Vilket roligt ord ;P
Jag är äckel trött, vill inget annat än att bara gå och lägga mig igen men det får jag inte haha . Stackras mig. Illa mår jag också för ja kan inte äta frukost så här tidigt, de ligger inte för min natur ;)

Har iaf nyss vart ut på promenad med äcklet, tog trapporna både ner och upp idag, fan va duktig jag är ;P
Nu sitter jag och ser på the Voice och känner mig allmänt ofräsch. Gult hår och feta påsarna under ögonen.. Bläää! Tror inte jag pallar ta på mig jeans idag, fan va jobbigt, tight och jävligt. haha Så blir nog mysisar och kanske mössa idag hahaha. Nu skulle jag verkligen behövt en sån "bad hair day" mössa kan jag säga.
Vart inge silver schampo igår, så får ta det idag istället. Ska sitta med det i aslänge, och sen ska ja slänga i en inpackning med så huvudet slutar stickas. Det känns nästan som att ja har blekmedlet i fortfarande haha, ajaj.

Nä nu måste jag göra ett rycka, dags att åka snart.




Fy fan, snart är vintern här :(

haha fan va kul !

Det går inge bra för mig med pluggandet haha. Otippat ?
Mamma och stefan skulle iaf komma och hämta upp mig när dom skulle till gävle. Och bara skjutsa mig att hämta bilen hos sanna. Men det slutade med att jag hängde med dom och handlade istället, Biltema, City Gross, Ikea och så käkade vi på valbo. Mycket roligare än att plugga tyvär haha ;) Men lär väll ta fingrarna ur röven snart och sluta hänga på massa bloggar ;P Men ja kan ju fan inte låta bli, nu sitter jag och skrattar åt massa roliga kommentarer på en viss (töntig) blogg.

Min humor är bäst haha ! 

Postat av:

Du ser fan ut som en jävla gris!
vad fan vill du paow !`?
du är en irreterande gris , som låter som en inklämd prutt på rösten!

2009-09-20 @ 17:04:00

Postat av: haha

17 till 22 är 5 år. 12 till 30 är 18 år. och paow har ingen stor panna? kolla bara på bilden din panna är fan as stor ;s och ditt ansikte är helt platt & äckligt :s usch fan vad äcklig du äär, spyr när jag ser dig! hela sverige skrattar åt dig, alla tycker du är ful och att din röst med dina äckliga ljud är helt jävla fuckad! USCH MÅR FAN ILLA NÄR JAG TÄNKER PÅ DIG! :S

2009-09-20 @ 17:18:45

Postat av:

har aldrig sett en fulare människa i hela mitt liv. kolla bara på dig! tycker inte att dessie, paow, kissie, kenza, bondinbella eller någon annan heller e så snygg. det har jag aldrig tyckt. men sen när jag såg dig så spydde jag! fyfan, dessie, paow, kissie och dom andra är sjukt mycket snyggare än dig! du ser ut som en mobbad unge som aldrig har sett en snygg modell förut! fyfan för dig ditt helvetes jävla äckel!

2009-09-20 @ 17:35:41

Postat av: Julia

hellre tunt hår glugg och hög panna än se ut som en blanding mellan en gris, transvestit och ett rövhål!!

2009-09-20 @ 17:43:08

Haha helt seriöst, det Rinner tårar ! Hahahahahahahaha xD



Svacka

Igår var det fest som sagt, Dildoparty hos Sanna :) Det var jätte trevligt.
Men jag var ju toksen som vanligt. Åkte från söderhamn typ halv 7. Men jag kom dit kanske kvart i 8 ;P Så de va bra jobbat tyckte jag haha. Åkte ju med handduk i håret, så står polisen på e4an och blinkar. Fuck tänkte jag, ska jag behöva typ blåsa i en poliskontroll nu när jag har handduk på huvudet. Men de va bara en klant som hade krockat i räcket så polisen stog och sänkte farten på alla som åkte förbi, som tur va haha.
Kom iaf till lägenheten kanske 20 över 7, då sprang jag upp med lite väskor och min handduk på huvudet haha. Bytte om lite snabbt och torkade håret lite iaf. Mitt gula hår haha, måste fan ha silverschampo i hela dagen idag.

Fick fixa mig lite snabbt hos Sanna iaf, efter dildopartyt. Och det vart slarvfix.. Fy tusan, kände mig verkligen inte speciellt läcker igår.. Blääää haha. Även att jag känner mig typ fet dissad av alla. Synd om mig nu ;P Men jag är duktig och dricker Grönt te ( härmar nathalie ) haha. Inge socker har jag i heller. Jag har bestämt mig för att lära mig gilla det nu ;P

Nä fyfan nu måste jag plugga. Inte det roligaste att göra men vafan jag måste haha. Hade gått lite lättare om man hade haft lite tröst cocacola ;) Men ja har inge :( Ingen bil heller för den står hos Sanna.


Dr mugg

Godmorgon fuckfaces ! ;) hahaha
Idag så har man vart duktig och klivit upp i tid, har vart och släppt ut hästarna och nu sitter jag i soffan och ser på dr mugg och dricker mjölk med socker i. (det smakar som milkshake)
Har även tvättat lite kläder, man lär ju passa på när man är hemma. Men jag ska snart dra iväg igen. Ut på en ridtur, sen har jag jätte mycket att göra. Mamma ska färga håret på mig, och jag ska packa, försöka hinna åka och sola. Sen måste jag vara i gävle i skaplig tid för ska ju på fest ikväll med dom bästa :) kommer bli great! Ja så lite stressad är jag nog ;P


Grädda i brallan. Hahahahahah, är de samma som att skita på sig eller ?


Fredag

Yes nu är jag hemma i Söderhamn. Kom väll hit halv 5 igår. Det var tomt när jag kom hem hit haha, Sen kom nelly hem och jag skjutsade henne på träning och så kikade jag på jtcc´n. Man får aldrig nog av motorsport ;P Synd att dom inte hade sparat Stccn med för de hade jag velat se.
Sen vart det goood mat, fläskifile och potatisklyftor till Idol :D Trevligt att slippa sitta ensam och äta ;P

Nu sitter jag och ser på vakna med The Voice. Spelade inte det så jag slapp kliva upp tidigt ;)
Snart kommer Kissie in ;P
Sen idag, så måste jag Pluuuugggaa ! Jag vill inte haha, det kommer bli så jäkla dåligt. Jag fattar ju ingenting.
Ska även ut och rida lite :)

Hade fått ett trevigt gästboksinlägg på Bdb också såg jag ;) hahaha Seriöst man måste ju skratta. Den människan är förmodligen 10 år och har superdåligt självförstroende och klankar ner på andra för att må bättre själv. Lite synd att den (hon förmodligen) inte vågade vara Icke anonym. Nån som vet hur man tar reda på IP adresser eller ? haha ;P


Känns bra..

haha eller inte. Känns som jag sovit med huvudet under sänge eller nått. Jag har sjukt ont i huvudet och nacken :S  Sliten som ett helvete ! haha. Men de vare värt, riktigt kul kväll igår måste jag säga :D Kåren rockar ! Fast det var lite fööör mycket folk där, Man kunde knappt röra sig stundvis haha.
Träffade några trevliga ekonomer också (för en gångs skull eller hur nathalie ;)  En av dom var sthlmare och han tyckte att det inte hördes nått alls på mig att jag är norrlänning, Thank good ;) hahaha . Jag hade även bra gener, eftersom jag ser muskulös ut fast jag inte tränar haha ;) det gillar vi ;P Kommer jag få bra barn haha.

Nu så är jag äntligen uppe, det tog ett tag att få upp mig ur sängen kan jag säga ;P Men tillslut pallrade jag mig ut med min stackars hund. Nu sitter jag och kollar på tv, men ska packa ihop lite och bege mig mot söderhamn. Blir där till lördag :) Ska bli nice att få lagad mat ;P slippa äta helt ensam och allt sånt. Men jag mååååste plugga när jag är hemma också, fuck..

Men f*ttväder

Nu är skolan klar för den här veckan. Det gick ganska bra ändå man hade nog oroat sig lite i onödan haha.
Efter skolan så stack och jag Magda ner på stan en sväng. Jag skulle ha en top till ikväll ju men jag hittade inget i den här lilla staden :( Så jag får väll försöka knåpa ihop något av de jag har här i lägenheten.. Köpte ett par svarta strumpbyxor iaf, även om jag inte kommer ha dom ikväll så tror jag att jag kommer ha anvädning av dom sen så ;P Nu så sitter jag i soffan och läser bloggar typ. Har ätit lite lunch och då blir man ju så trött och slö ;P Ska nog smälla i mig llite fruktsallad nu och sen vila lite innan jag ska ut i regnhelvetet på långpromenad med Äcklet.
OM han nu vill det vill säga haha ;P När jag var och köpte groggvirke så hittade jag en sån gummiring som han hade förr. Som han verkligen älskade ! Fast vart en blå den här gången. Han fick den när jag kom hem, och han vart så glad så han inte ville gå ut ens. Inte utan sin ring haha. Så han ville bara gå hem hela tiden när vi var ute, hem till sin kära leksak ;P Tur att han är lättroad ;)

Ajuste, jag läser ju som sagt en del olika bloggar. Bra tidsfördriv liksom ;P Och såg på Paows ( hennes blogg är faktiskt kul ;) att hon Amandavardet hade skrivit skit om henne. Så jag var ju tvungen att gå in och kolla, nyfiken som man är ;P  A hon hade då lagt ut en bild på Paow där hon sitter och fular sig lite. Och skriver att hon är så ful, och kolla håret är så tunnt och grått och bla bla bla. Nu tänker inte jag blanda mig in och säga att nån är fulare än nån annan haha ;) Men det roliga var kommentarerna till det inlägget. Bara tre stycken, men alltså jag skrattade. Är så lättroad ;) Läs --> kommentarerna, Ida! jag vet att du förstår min humor ;D

Gooooood morning

Ja eller hur god kan en morgon vara när man måste kliva upp innan man sovit klart ? Inte ett dugg näe.. Kallt som fan var det ute med, man blir ju lessen i ögat :( Men jag ska ju flytta till Hawaii sen, det ser jag fram emot ;) hehe

Ja nu då, sitter och ska äta lite frukost nu samtidigt som jag kollar på the voice. Det har blivit lite av en vana när man är uppe så här tidigt, tur att de finns ;) Annars äre ju bara massa försäljningsprogram på tv så här tidigt.
Just nu pratar dom om Mary Key, Bra grejjer faktiskt ;)

Skola snart, känns inte skitkul. Det där med pragmatismen var inte riktigt min grej :S Jag fattar helt seriöst inte ett skit.. Hoppas de är fler som är lika Lost som jag haha ;P
Sen efter skolan så blir det en tripp till stan, ska kolla på nån top och kanske köpa lite alcoholic. Hårspray måste jag ha ocksåå. Sen blir det hem och snygga till sig så gott det går, För sen äre Fest ! Vi firar att Nathalie fyller år idag , GRATTIS :) Iaf vi i vår grupp firar det, vet inte om alla andra vet om att hon fyller än men de är fest med hälsopedagogerna iaf ;P Ska bli sköjj.

Nä ett ryck nu, kan ju inte se ut som ett skabb när jag ska till skolan. För man vill ju inte se massa "fula människor som går omkring" för att citera Maria (i svenska hollywoodfruar) Haha !


Lunch

Första föreläsningen slutade lite tidigare, Tack och lov ! Man somnade ju nästan haha.
Så drog hem på lunch iaf, och rastade hunden. Snart så är det dags att åka tillbaka för ännu en föreläsning, hoppas att den är lite mer intressant än första.

Jaja, vad händer ikväll då? Det är ju Idol så det ska jag väll kolla på. Men vafan jag måste ner på stan också, skulle behöva nån topp att ha på mig i morgon, tror inte jag vill köra barbent för mina ben ser ut som snögubbe ben! Så blir nog lackisarna men ja har ingenting att ha på mig upptill då.. Ååh, jag orkar inte gå ner på stan haha.
Skulle behöva sola också, men vart gör man det då !? Får väll sola när jag åker hem på torsdag eller fredag.

Vad hände liksom, vart tog dom där benen vägen !? Inte för att dom är skitbruna där heller, men nu är dom lika vita som bakgrunden så..

Nä nu äre dags för skola.

Hahahaha

Kollar på svenska hollywood fruar nu. Och jag dog hahaha. Hon den som har konstigast efternamn, hon stog och prata om att göra sig i ordning och klä upp sig när man ska iväg. Hon tyckte att man alltid borde göra de för annars kunde man ju bli lämnad av sin man liksom. haha Och hon klädde upp sig vart hon än gick, Och så säger hon. "Man vill ju liksom inte se nån ful som går omkring" ( tror de va ungefär så hon sa)  Alltså fan va ja skratta haha. Hon ser ju inte ut att mena nått illa utan som värsta naturliga grejjen att ingen vill ju faktiskt se nån ful som går omkring, typ som att man inte borde gå omkring naken eller nått haha. Sån där fru ska jag också bli en vacker dag haha ;)

Tjabba

Hemma från skolan nu, det var en mycket intressant föreläsning haha. Vi satt som vanligt och fnissade på översta raden haha. Åkte och handlade direkt jag slutat, måsta ju ha lite frukost hehe. Sen gick jag ut med Enzo och nu har jag vart duktig och städat och ätit middag :) Så nu äre lite tv/data tid ;) Och snart kommer Johanna på besök :D

Httade roliga videos ;) hahahaha, så jäkla kass.




God morgon

Vaknade rätt tidigt idag, fast vi inte börjar förns efter lunch. Men klev upp iaf och tog en mer ordentligt morgonpromenad med Äcklet nu när jag är frisk :) Det var skönt men jag måste nog hitta en bättre väg att gå för den rundan jag gick nu tog inte så lång tid.
Sen har efter det så duschade jag en sväng, och badade haha. Och nu sitter jag och kollar på Xena och äter frukost ;P



gammal bild :)

Hemma igen, efter mycket strul.

Jag hann inte uppdatera något igår under dagen. Plockade fram datan en sväng innan stcc skulle köra men då ville stefan låna den för att visa en karl något, och sen fick jag inte tid att sitta där nått mer haha.
Men det gick ganska bra för kevin iaf. Ett spännande race med saefty car men han slutade 2a iaf :)  Så nu är han mästerskapsledare för tillfället :) Men jocke ligger bara 3 poäng efter och dom andra ligger inte heller så långt efter så det kommer bli mycket spännande på Mantorp om två veckor!

Stccn var också väldigt spännande denna gången. En startsmäll, och en dahlgren som körde upp sig från sista till andra plats och sen small det så både han och björk vart utan poäng. Jaja, trean var ju glad för han vann då haha. Vi packade ihop tältet på 2 timmar, bra jobbat måste jag säga. Sen stannade vi på Max och käkade, åkte nån timme (knappt?) och det började lukta brännt bak där vi satt. Hmm, dom stannade och kollade va de kunde vara men hittade inget. Åkte vidare och jag och amanda gick och la oss. Sen Small de till utav bara helvete baki, och började dunka som tusan. Jag skrek fram att dom måste stanna för att nått har lossnat, och mamma skrek åt mig att vara tyst för hon satt och försökte ringa fram till dragbilen. Och jag hade panik för jag trodde seriöst att kevins bil var påväg ut genom bakluckan eller nått haha. Meeeen, vi hade "bara" fått punktering på två däck. Så det vart till att stå ute i kolsvarta mörkret på en parkerings ficka och försöka byta däck det. Vi hade ju så duktiga gubbar med oss så de fixade dom såklart ;P Men ändå, snacka om Bad Luck. Mammas fel haha, för hon sa innen vi åkte att nu kommer det hända något på vägen hem eftersom helgen gick så felfritt. AJ va rätt hon hade haha.

 



Nu så är jag hemma hos mig igen iaf. Och det första jag ser när jag kliver ur trailern är att min (mammas) cykel är borta !! Nån jävla idiot helvete har snott den ! Fy tusan vad förbannad jag blev. Fattar inte att det ska vara så förbannat svårt att ge fan i andras saker. Nån har alltså klippt av mitt lås och tagit cykeln. Jag har haft den här en vecka, använt den EN gång. Fy fan, hatar Gävle just nu haha. Jag som skulle börja cykla till skolan nu när jag blivit frisk.. Men nääedå jag måste fortsätta att vara lat och ta bilen. Kan ju inte gå för det tar alldeles för lång tid, och då blir Enzo ensam så länge.. Nä MUTTA säger jag bara, död åt alla fucking tjuvar !!
(andas andas) nu ska jag ta BILEN och åka och handla frukost..


Update från knutan

Yes, vi lever här nere i Skåneland. Och trivs ;) I morse så hade vi först lite teamfrukost och sen åkte vi flickor + Wille och handlade på City Gross. Resan höll på att sluta i katastrof pga av några omogna damer haha, men de löste sig och vi fick ju åka läckerbil ! :D Jäklar va den gick, plupp så var man uppe i 170 liksom. Ja de va riktigt nice ;P Köpte även ett par skor jag, för dom hade ju asmycket skor inne där i samma hus som city gross. SÅ jag har äntligen köpt mig ett par converse all star light :D Loooovelie !

Sen så hade vi lite lunch, och efter de var de dags för Race 1. A juste kevin startade 2a i det för han vart 2a på tidskörningen :) Bra jobbat med all övervikt som han har. Alltså han är inte fet, utan bly i bilen haha.
Slutade 4a i race 1 iaf. Vart en lite dålig start så kom ut 5a. Men med tanke på att alla som var före honom inte hade nå vikt i sina bilar så var de ju ändå väntat så ;P Tråkigt men han fick viktiga poäng iaf, så just för stunden ligger han 2a i mästerskapet, 1 poäng efter Jocke som leder :) Så de är bra, hoppas att morgondagens race inte slutar i katastrof bara så allt går åt helvete ;P Då blir vi lessna.

Yeah, nu har vi ätit tårta och massa gott för att Kim Sjöberg fyller år idag, Grattis ! :)



Detta är finbilen som vi hade idag, Lite it !


Knutstorp

Yes nu är vi framme:) Eller har vart ett tag ;P

Dom kom iaf och hämtade mig igår, på min gata så jag behövde inte åka nånstans. Gooodie. Men dom var sååå mycket senare än jag och alla andra hade ränkat med haha. Skulle åka hemifrån söderhamn kl 4 igentligen men så blev de ju inte som vanligt med familjen engman ;) Kl var nästan halv 8 när dom hämtade mig. Sen vart vi kvar i årsunda ett tag med när vi skulle hämta upp Sjöbergs. Så kom väll iväg därifrån kl 9 ungefär. Stannade på donken i Västerås kl 11 och åt vår EFTERLÄNGTADE middag haha. Sen slocknade hälften av oss i dom sängar som fanns. Jag var en av dom ;P Vaknade sen när dom hade stannat på nån mack för en paus. Enzo pep när han hörde folk prata så jag klev upp och gick ut med honom. Sen när vi åkte igen kollade jag på klockan, 04.11 haha. Så jag var uppe före dig Ida ;)  Sen kom vi till banan kl 7 så då klev man upp igen och började bygga tält. Första gången med den här trailern så vi fick klura en del haha. Men nuså, står det uppe fint och stadigt ;)

Jätte fint väder har vi också, soligt och varmt :) Men ändå så sitter man inne i trailern (bodelen) och degar. Det känns i kroppen att man inte sovit så mkt inatt haha. Men värst äre väll för Stefan och Björte som inte sov något alls, och körde nonstop hit ner, Good Work haha.



En liten inblick inifrån tältet när vi höll på i morse. Kommer väll mer bilder sen, men internetet är så grymt segt här nere så tar ju en timme att ladda upp en bild :(




Onsdag

Och det är storm här ute ! Skönt att man ska åka bort härifrån ett tag, hoppas de inte är storm dit vi ska. Lite finväder hade inte suttit fel ;)

Nu sitter jag iaf med lite silverschampo i håret, ska skölja ur det snart och hoppa i duschen. Sen äta frukost och packa det sista innan jag drar till skolan :) Hoppas jag inte blåser bort när jag ska ut med Enzo sen också, kanske får gå runt med honom som en ballong i ett snöre hahaha.

Yeah, kanske hinner blogga en gång till innan jag drar sen, beror på hur brottom ja har. Ska ju hem till Sjöbergs för att bli upphämtad av "teamet" haha, eller familjen ;P Dom hade ingen lust att åka omkring inne i gävle med en stor trailer, Kan inte förstå varför haha.


Idol

Yes nu har jag sett första avsnittet av Idol då. Men jag hade kunnat kolla på wipeout istället känner jag. De va liksom inte som de va förr, att de va skitdåligt med och sjöng liksom. Nu var de ju många bra.
Men Kissies lillebror var ju med, och han va ju inte så bra haha. Hon tyckte han va skitbra så man undrar ju hur det kommer låta när hon ska sjunga sen, Om dom nu visar det men de måste dom väll. Annars blir jag lessen haha. Så när dom sänder från Göteborg ska jag se iaf ;P  Men som sagt, vad hände med dom där roliga pajasarna som verkligen sög ashårt på att sjunga. Som antagligen bara gick dit för att vara med i tv, De va ju de som var roligt haha.

 

Mera sånna här idioter ! :D


Tisdag

Jaaa, tröttöga haha. Vi hade ju möte kl 8 Homogena gruppen. Duktiga och kliver upp i tid haha, men jag hade då verkligen inte sovit klart när jag klev upp ;P
Vi fortsatte med vårt protokoll, och diskuterade nästa uppgift. Sen drog vi ner på stan och delade upp oss för att hitta pensinoärer att fråga om dom gamla reformerna. Jag och Nathalie vart först dissade av en tant, ungefär som hon trodde att vi var försäljare eller nått. Det skyller vi på nathalie för hon är så snygg jämt haha ;) Jag såg då inte direkt proffsig ut haha. Men sen hittade vi ett trevligt par iaf som pratade på om sina barn som dom fick på 50talet osv. Tackar. Sen vart vi stoppade haha, av någon tidning. Fy fan haha, jag känner att jag inte är speciellt snygg på den bilden, jag var liksom inte bildskön idag... Dom frågade oss om vi var rädda för könssjukdomar och jag babblade om Hivmannen haha. Så ska bli spännande att se vad dom skrev att jag sa haha.

Sen när vi va klara så drog jag hem iaf, och käkade lite sallad till lunch ;P Har ännu jätte mkt kvar så om någon är hungrig så äre bara komma förbi och äta lite sallad ;P
Sen städade jag lite efter min kära hund som hade hittat en tvättsvamp som han massakerat vid dörren..
Vi slocknade båda två på soffan sen, och jag vaknade nu med världens jäkla huvud och nackvärk! Måste ha legat som ett mongo när jag sov :S Kan inte nån komma och massera mig ? (A) haha

A juste, Idol eller Wipeout ikväll ?! Måste allt vara samtidigt. Men blir nog Idol ändå, för vill ju inte missa de nu i början när alla dåliga är med haha. Reprisen på wipeout är ju på lördag, men det missar jag också så får leva med det. Synd för de är verkligen Så min humor ! Kommentatorerna gör ju allt ;D


Måndag

Som sagt så var jag ju till Järfälla igår och kollade på lite gokart :) Det var inte igår måste jag säga haha. Hade nästan glömt hur det var ;P Känner nästan inte igen folk som kör heller, dom som höll på när vi gjorde de har väll slutat dom med, Småknattarna som kommit upp i klasserna nu :P
Jaja, de va en riktigt trevlig dag iaf :) Få komma bort lite.

Sen vart det lite filmmys på kvällen iaf ;) Alltid lika trevligt ;P Synd bara att ja ska vara sjuk, de förstör stämningen helt haha.

Sen föreläsning idag. Mysmåndag hade vi haha ;) Förlåt Kicki jag skickade fel ;P
Lååång föreläsning, eller den kändes lång iaf fast vi fick sluta tidigare. Sen gick vi till Bibblan och kopierade lite och fixade rum till i morgon då vi ska ha lite teamwork, Smarta Gruppen wohoo ;) Sen åkte jag ut på Maxi och handlade lite food. Var duktigt och gjorde en stoor kyckligsallad så nu har jag mat i flera dagar haha ;P Bra det så slipper jag laga mat på ett tag, de är ju så tråååkigt. Nu är jag iaf Proppmätt, och ska plugga lite :)

 

Dagens minus: Enzo hade rotat lite i min väska medans jag lagade mat. Och på golvet hittade jag mina hörlurar till telefonen. UTAN dom där gummipluttarna som man stoppar i öronen! Äcklet har ätit upp dom :O Vilken jävel. Hoppas han inte bli sjuk nu bara av att ha gummi i magen.

Bye

Nu ska jag dra mig neråt Sthlm, kommer tillbaka ikväll igen :)
Jag och min älskade hosta, Shit asså jag trodde jag skulle hosta ihjäla mig igår, helt seriöst. Att jag inte har magrutor just nu är för mig helt oföståligt. Jaja, ett ryck nu. Vill ju inte komma fram i mysisar och helt snorig haha.

Hoppas att flickorna mina hade en kul kväll igår ! :) Hoppas jag blir frisk till nästa sväng :D


Bläääääää

Jag har så otroligt tråkigt. Sitte hemma och vara sjuk suger verkligen pung!
Har typ kollat på mtv hela dagen för finns inget annat att kolla på, massa filmer från typ 1700 talet, nä men typ iaf. Och de dom visat på mtv hela dagen är massa rika människors hus! Blir man nå mer deprimerad då eller ? Jaaaaa, jag vill också ha ett råddjur på mitt rum, och en stor pool och eget biorum ! Der är så det svartnar för ögonen, så avis blir jag haha. Jag ska iaf fixa golfbana i min lägenhet, och vattenfall på balkongen.

Nä nu ska jag gå ut med Äcklet och fundera över om ja ska orka gå och handla nått till ikväll. Lite tröst gotta sådär ;P Typ kom på att jag inte druckit coca cola på flera veckor, nästan haha. Men har väll inte pallat kolsyra för halsten.. Men men, kanske skulle tvinga i sig nu, för de är ju synd om mig ;)



Ingen som har en likvärdig villa som är sugen på att gifta sig med mig ?! please


Hellooo

Vilken jäkla sovmorgon, fast jag vaknade kl 7 första gången. Mådde apa, så gick och snöt mig och torkade ögonen sen somnade jag om och vaknade kl 11 typ. Gick ut med Enzo och sen satte jag mig i soffan med en kopp te. Men jag har så mkt annat jox i mitt te så de hjälper inte mot min hals haha ;P Men är ju så äckligt om man bara dricker te.
Nu sitter jag och ser på Scrubs, skönt att de är lördag iaf för är bara SKIT på tvn på vardagar. Iaf på dagarna, på kvällarna äre väll lite bättre.

Jaja, blev inge fest för mig ikväll tyvär :( Kickiluran fyller ju år, och jag hade verkligen sett fram emot den här kväll. Men fuck no, klart jag ska vara sjuk :( Är så förbannat jävla äckel LESS på att vara sjuk nu. Har fan inte vart helt frisk på snart två månader, vad har jag gjort för ont undrar jag !? Blääää, ja det ser ut att bli en kul kväll i soffan IGEN för mig och Äcklet. Men ikväll så kanske jag ser en film iaf, istället för att se på tv för de är bara skit på tvn. Skulle ju kunna plugga lite också haha, som sagt kapitel 2 vill bli läst ;)

Nä, nu har jag skrivit klart.


Goddagens

Har legat inne typ hela dagen som de slapparsel jag är. Förutom några promenader med Äcklet då, tur ja har honom som drar ut mig haha. Vi somnade på soffan idag, så jag sov över lunchen kan man säga haha. Tog lite nyponsoppa istället och så ringe Bella :) Så vi kanske ska ses senare om hon blir klar med plugget :D wiie, de va inte igår som man träffade henne vill jag lova. Får se vad vi hittar på, jag röstar för film ;D Men vi får se :)

Nu ligger jag och Enzo i soffan, (fina soffan;) och ser på Bones. Sjukt bra serie. Skulle ta och göra lite mat kanske, uncle bens känns som en god ide ;) Men måste se klart bones först juu.


hej snoris haha

Yes nu sitter jag i min nya soffa :D Jätte fin är den, bra också då de är bäddsoffa :) Mamma och morfar kom ju hit med den efter jag hade slutat skolan, och så fixade dom massa annat också :) Tur ja har sån bra familj alltså ;P Vi var även till valbo först och handalde lite och käkade lunch :) Trevligt var det, njöt verkligen av maten haha ;)

Kollar på csi nu iaf :) Älskar sånna här krimialserier. Jag och mitt lilla äckel, har druckit lite te mot min kära hals också. Hoppas verkligen att hostan lugnar ner sig och att snoret slutar rinna innan lördag :) Skulle vara skönt haha. Varför ju förfan förkyld i 4 veckor redan innan jag började skolan. Det hade precis börjat bli bra när vi drog igång nollningen haha. Och då vart ju alla sjuka efter den haha ;P ganska förståligt kanske hehe. Men men, tur man har bra imunförsvar som klarar av all skit ;) Men blir nog en nykter helg för min del, vågar inte festa för då kommer jag säkert bli sjuk en gång till och det Vill jag INTE ! :) nej nej, Har ju en tävling snart som jag måste vara frisk när vi åker på :) Onsdag, då bär det av :D Längtar hihi. Hoppas på bra väder, orkar inte med regn iaf haha. Eller blåst, Sol ska det vara !:)

Nu börjar Csi igen. See Yaaa ! ;p

Pluggis

haha ja nästan ;) Nä men jag var ju inte på föreläsningen, jag pallade verkligen inte det. Men åkte iaf in och var med på vår grupps lilla möte :) Alltid lika roligt har vi i smarta gruppen ;) Eller Homogena haha ;P Vi fick iaf ihop lite på vårt protokoll ;P De är bra haha. Sen åkte jag och Nathalie ut på ica Maxi och handlade lite, Hon sina nyttiga grejjer och jag mitt skit haha ;) Men ja, jag är inte så nyttig tyvär. Inte än iaf.
Och nu väntar jag in folket som ska komma och kolla på min soffa och förhoppningsvis ta med sig den härifrån sen också :) Så jag kan ta hit min nya :D Wohooo, den är nog jätte fin :) Måste jag skaffa en damsugare så jag kan hålla den fräsch och fin ;)

Annars då, jag ska nog bara slappa jag framför tvn. Min hosta och halsvärk börjar komma tillbaka, eller det började redan på skolan framåt 3. Så jag hoppas att jag inte mår lika dåligt i morgon som jag gjorde i morse för vill inte missa det vi har i morgon ju ! Men är ju så pinsamt om man sitter och hostar i en stor sal när alla andra är helt tysta haha, Eller hur Nathalie ? ;) Tur vi har så hjälpsamma klasskamrater som bjuder på snorpapper och vatten ;)

Deprimerad blir jag också över att sommaren är slut :( Lessen i ögat liksom..


Piss apa

jaja, när ska denna sjuka ta slut undrar jag !? Jag pallar fan inte mer. Blir ingen föreläsning för mig idag för jag har sån hemsk hosta, känns som jag hostar upp bitar av halsen och hur fräscht är det då? Kommer bara sitta och störa alla andra som försöker lyssna. Så jag stannar hemma och försöker krya på mig istället. Men jag bara spottar hela tiden för det gör ont i halsten och halva huvudet när jag försöker svälja, skitkul.. Jävla bajs, ja hatar att vara sjuk.. Kunde knappt sova nått inatt heller för halsen, fattar inte hur ont de kan göra. Känns som ja har riktiga sår i halsen, köttsår haha. Aja, te te te är det som står på menyn för mig idag. Så kanske jag kan komma på grupparbetet efter lunch iaf.

Tycker så grymt synd om min hund nu, han vill leka och leka men jag orkar inte. Måste köpa nått mjukt som jag kan kasta runt utan att de låter nått. Vill ju inte störa grannarna. Och promenaderna är nog lite för korta, men jag orkar inte gå längre just nu, är ju halvt död när jag gått i 10 min typ..

Nä som sagt, Piss Apa !

Bättre

Mår lite bättre idag, men fy fan vilken jobbig natt jag hade. Lakanet låg inte ens nästan kvar i sänge när jag vaknade haha. Tur att jag sov ensam säger jag bara, hade inte vart kul för den som hade sovit med mig ;P
Men idag så mår jag lite bättre iaf, snorig och hostig som fan, men vem fan är inte de nu för tiden liksom. Jag har iaf inte feber längre och de är så jäkla skönt :) Klart att jag är trött och hängig, men man blir de av att snyta sig hela tiden ;P Jag lär ju göra av med mest snytpapper i hela världen känns de som ;P

Var iaf till skolan idag, skulle ju ha möte med min grupp :) Seriösa gruppen de är vi de ;) Vi började med att kopiera en massa papper så vi hade lite att läsa ;P Och sen knåpade vi faktiskt ihop rätt bra grejjer :) Så vi ska träffas igen i morgon efter föreläsningen och skriva rent allt med Nathalies dator, blir nog kanon det =)

Sen efter skolan så åkte jag ut på Ica maxi och handlade lite. En massa olika soppor haha. Får inte i sig så mkt annat när man är så här svälld i halsen. Men soppa är gött ;) Vart lite nyponsoppa med glass nu på kvällen med och de har ja nog inte ätit sen ja gick gymnasiet tror ja ;P Nu sitter jag och kollar på när äcklet försöker roa sig själv här i soffan. Han saknar nog Parilla för jag är inte så rolig just nu haha. Blir bara några promenade om dagen jag orkar inte leka med han. Så de är lite synd om han fakstiskt. Men han är grymt duktigt när jag lämnar honom ensam iaf :) Säger inte ett ljud, inte ens när jag öppnar dörren och kommer hem. Han ligger i soffan helt tyst tills ja kommer in och han ser att de är jag, då kommer han ju å hälsar iaf :) Annars när jag är hemma så skäller och morrar han ju så fort han hör något. Busis :)


RSS 2.0