Härligt

Jag blev borta bra länge idag jag. Eller kom hem sent kanske det heter. Efter skolan så åkte jag ju köpte flytväst åt äcklet. Och direkt jag kom till Söderhamn så åkte jag och lämnade tillbaka bilen och sen vidare mot stallet. Skulle ju rida på Gubbs. Och vad är det som händer när jag åker dit ?
Jooo det börjar Regna!  Blev man nå glad dÅ?
Och det blev bara värre och värre, jag som tänkte att jag kunde vänta ut det lite. Men tillslut fick jag ge mig ut iaf, eftersom jag ville hinna hem till fångarna.
Tog med stumpan också eftersom Carina brukar göra det. (gubben ska ju bara skrittas)
Två flugor i en smäll. Igentligen så vill nog Lussi ut och springa lite , men tar det i morgon om jag hinner :) Ska ju vara i Gävle hela dagen medans mormor är på sjukhuset.

Gillade dagens avsnitt av fångarna på fortet iaf. Pernilla gjorde ju allt! hahaha. Och Josefine när hon pikade Pernilla om va mycket hon sög. Hon säger då direkt de som poppar upp hon ;P
Men nu börjar det bli dags att sova lite, ska ju upp tidigt i morgon, fy fan :P


Tisdag

Godmorgon. Har sovit lite bättre inatt, sköööön.T
Men däremot så vakna man upp med halsont. Eller det började redan igår kväll, så innan jag la mig så tog jag en sån där halstablett från apoteket som ska verka inflammationsdämpande eller nått, men inte fan hjälpte det. I dag är det much worse. (Y)
Så nu har jag druckit min första kopp med te sen snön försvan. Synd att jag inte hade någon honung hemma, det hade suttit fint idag :P
Enzo har fått sin medicin också, men likförbannat så gnäller han heeeela tiden iaf. Men han verkar skitpigg, springer och leker med ringen och så där. Så jag undrar jag om han bara gnäller för att han märkte att då tyckte man synd om honom, igår gjorde man ju det. Men nu kan de väll inte göra så ont haha. Han gnällde ju ingenting i helgen typ, när vi hade tejpat benet på han, då satt ju klon kvar och var lite infekterad. Så ja tror han Filmar ;)

Jaja, äta nånting kanske ? lite gröt och ett ägg så man står sig ett tag. Back to life somsagt. En 2 timmars föreläsning idag, och sen ska jag svänga förbi valbo och köpa flytväst åt äcklet så han kan åka båt i helgen :P

Fångarna på fortet

Tjaoo i höstmörkret. Ungefär, fan va depp att de är skitkallt ute.. Men men :P

Sitter iaf i soffan nu med en gnällig liten hund. Han har väll ont stackaren, och han har vart väldigt trött idag efter han kom hem från veterinären. Men nu har han fått äta lite mat iaf, och fått sina mediciner så han kan sova gott inatt :) sötnosen. Han fick tydligen lugnande för 20 kg för han vägrade somna haha. En viking mitt lilla äckel ;)

Hittade på en ny maträtt idag igen ;P Ja hade inte så mkt att välja på hemma, så jag exprimenterade lite. Stekte morötter, broccoli och majs. Och sen hällde jag på mjölk med lite mjöl i så de skulle bli en sås. Och kryddor och kycklingbuljong på flaska. Ris till det, faktiskt ganska gott :) Gordon kan slänga sig i väggen ;P

Ser iaf på fångarna på fortet just nu, som säkert alla andra ;P Och jävlar vad bönderna är grymma! Dom ägde ju sönder basshunters team ;)
Efter fångarna så blir det väll time out hoppas jag. Och sen sängen, skapligt trött idag efter en hel jävla natt med konstigheter och inge sömn :P


Måndag

Back to real life.
Har haft min första skoldag nu, och de gick fint. Jobbigt jävla trafik på vägen dit bara, och vattenplaning är ju alltid lika kul :P
Vi blev också indelade i grupper, eller vi fick göra de själva. Så vi tre ska vara med 4 tjejer som inte går i klassen i vanliga fall, helt nya alltså :)
Skola i morgon igen, föreläsning på eftermiddagen. Så det blir ungefär heldag för mig, med tågtider som suger pung. Men sen är det inget mer förns på fredag, och då är jag ändå inte hemma så.. Missar nog tyvär en viktig dag, heldag med två föreläsningar av en läkare tror jag det var. Så de va ju lite synd, men men. I will not miss danmark!

Nu är jag hemma en sväng iaf, kollar på smallville och fördriver lite tid. Skulle tanka mormors bil innan jag lämnar tillbaka den men alla andra i den här staden stog redan där och köade så jag åkte hem en sväng emellan. Väntar på att mamma ska höra av sig också, hon är hos veterinären med Enzo och han har blivit sövd ( med lugnande ). Stackars lilla äcklet..


Söndag

Och som vanligt så är man segis. hehe

Eftesom Enzo klarade sig själv när vi lindat hans ben så drog jag iväg på lyskväll i mohed :) Mycket trevligt, det var ju ganska länge sen jag hängde med dom nu ;P
Dansade med en gubbe på servan också, ja som inte ens kan dansa haha. Och så blev vi bjudna på en varsin drink för att en karl spillde ut sin egen öl så de stänkte på oss ;P Dumfan haha, Linda lyckades få han att tro att de va hennes öl han hade spillt ut ;P Men vi drack ju inte öl :P

Blev efterfest i klubbhuset sen, och jag han även med ett dopp i de blååå haha. Eller bruna kanske man ska säga, men de var iaf sandbotten ;P Får antagligen en förkylning på posten snart :P hehe Men de kan de vara värt ;P
kl 6 på morgonen kom vi till huset, så man är ganska sliten idag :P Kanske man somnar som en normal människa :P I morgon har man ju skola också! Jippi...... Ska bara bli kul att träffa några classmates ;)

Sitter hemma i min egna soffa nu iaf, är klar med alla måsten idag så nu blir de soffchill resten av kvällen. (Y)


Noooo

Vart en helvändning av den här dagen.
Åkte och köpte korn, och alkohol (ifall jag skulle bli piggare)
Sen åkte jag hem och bytte om till ridkläder, Då ringer kevin och säger att jag måste åka hem till vågbro fort. Enzo hade vridit sönder en klo så det blödde och han hade jätteont. Fick inte röra honom.
Vi visste inte riktigt hur vi skulle göra, klon stod rätt ut från benet ( de va alltså klon på insidan, stortån )
Uscha stackars lillplutten.
Vi tänkte att vi iaf kunde peta tillbaka klon i rätt läge så vi kunde linda runtom så han inte fastnar i något när han rör sig. Men de va totalt omöjligt, han tom bet oss och sprattlade fast vi var tre som höll i honom.
Ringde till vet i söderhamn, ( den nya som öppnat ) och dom hade bara jour mellan 9-12. Smaaaaaaaart, har du en hund som tappar båda benen och det sprutar blod, då är det kört om den inte gör de mellan 9 och 12.....
Ringde till bollnäs också, men på deras jour så ska man ju bara ringa om de är Akut. Vilket det inte är, han är ju pigg och så, om man inte tar på klon.

Just nu så har han iaf fastnat en gång till, när jag åkte hem och bytte om. Tog med han för att han inte skulle vara ensam. Så nu har klon lagt sig i rätt läge iaf som det ser ut, så nu kanske man kan linda något runt iaf. Så får vi väll åka till vet med han på måndag istället. Han ser ju inte ut att hålla på å dö direkt, kastar man en boll så leker han ju, tills han gör illa klon, då blir han lessen igen :(


Lördag

Godmorgon. 07.30 ringde klockan, Toppen.
Har inte sovit något vidare inatt heller, fan va trött jag blir :P
Drömde att vi inte hann hem från Danmark så jag missade skolstarten. Och de va jätteviktigt att man inte missade det, vi hade heldag liksom, ända till 8 på kvällen och jag missade allting.
Det skumma var att jag drömde att jag skulle börja på vågbroskolan igen, högstadiet liksom, och min riktiga skolstarta är Innan vi åker till danmark hehe.

Hade ju tänkt rida när jag släppt ut hästarna, men jag mådde inga bra i morse så jag orkade inte. Skjuter lite på det åtminstonde. De va länge sen jag red nu så de börjar bli dags :P
Ska bara viiila lite först :P Sen måste jag på granngården före dom stänger också, köpa korn :P
Å härliga Lördag!

Kollade aftonbladet, och hittade de här. Alltså seriöst, runt 100 hästar med bla småbarn på, OCH facklor! Jag skulle säga att den som bestämde de här borde åka in för försök till mord på de där ungarna. 
Ganska förutsägbart att det skulle gå åt helvete. Stackars barn.


Fredag

Shit vilken dag haha.
Vaknade ganska tidigt, om jag ens hade somnat ? Sovit skitoroligt och dåligt :P Va ovanligt.
Kollade lite på vakna med the voice, och efterföljande program tills mamma skickade sms att vi skulle ut och plocka svamp med mormor och morfar. Så jag tog med mig hundarna och åkte hem till vågbro där vi blev upphämtade.
Åkte ut i skogarna vid tönnebro och hittade en massa svamp, och Bajs! haha. Jag tror att de är björnbajs ja ;) Sånt känner man på sig höhö.
Enzo och sprungit med han också, Lös. Jag vågade inte ha han lös först, för vi var rädda att han skulle försvinna ner i något hål eller så, man såg ju han knappt bland blåbärsriset :P Men de gick bra och han tyckte de va skitkul att springa i stora skogen och leta svamp ;)

Åkte och handlade med mamma efter flera timmar i skogen, sen åkte jag till stallet och gjorde klart allt. Orkade verkligen inte rida för jag mår inge bra alls. KÄnns som ja har feber :/ Haft ont i skallen i flera dagar nu, men idag blev de värre. Men men, hoppas på att sova bättre inatt så vaknar jag upp som en ny glad människa i morgon! :)

När jag kom hem så var det bara att sätta igång och rensa svamp iaf. Har gjort så jag kan frysa in och lite åt jag till köttet nu till middag :) Lyxade till det lite med sallad och beasås också ;) Ja har inte sallad hemma så ofta eftersom de bara blir gammalt haha. Ja är ju så dålig på att laga mat, eller ja är för lat heter det :P

Nu ser jag iaf på Csi miami, och efter det ska jag se på Smallville! MysFredag :)


Tröööött

Ja fy tusan, man är inte van att kliva upp tidig e ;P
Även att ja tror ja håller på att bli sjuk eller nått. Kunde knappt sova inatt ju, kändes som ja hade typ brainfreeze hela tiden, även hela dagen idag. Inte speciellt snorig eller så, men de kanske är något på g. Kul va :P

Ägnade nästan hela dagen på gth iaf, städade och satte in massa papper i pärmar. Duktig ja är ;)
Åkte sen till stallet och kollade benen på stumpan. Hon var ju svälld igår, på båda frambenen, insidan av senorna. Eller svälld och svälld, det såg ut som att hennes blodådror var uppsvällda, inte hela benen liksom.
Googlade lite, och det stog en massa skit där som vanligt. Man blir ju skiträdd, 8-12 månaders läkningstid eller hovböld ?? haha..
Men när jag kom till stallet så var det helt borta så de va ju skönt :) Hon var nog lite överansträngd just igår bara ;P

Nu sitter jag i vågbro iaf, i storsoffan. Är hundvakt då mamma och Stefan är i sthlm med Nelly. Dom kommer hem inatt så ja ska väll sitta här tills ja inte pallar med, är så sjukt trött. Har redan somnat en gång hehe. Men ja vill sova inatt istället så försöker hålla mig vaken med lite PS. Och nu ögongodis. Av en slump så hittade jag en wild nånting kanal som visar nått som heter Shark Men just nu. Och gissa vem som är med!  Paul Walker :D nice ;)



Torsdag

Godmorgon. Trött som jag vet inte vad.....
Men de är väll läge att börja kliva upp tidigt, på måndag drar ju skolan igång :P
Första gången jag såg vakna med The voice på mkt länge idag också. Kollade man ju jämt på när man bodde i Gävle, innan skolan liksom. Men sen jag flyttade hem så åker jag ju till tåget innan progammet ens börjar så :P Alldeles för tidigt med andra ord.
Men idag fick jag iaf se Jacob i klackskor haha, det gjorde min morgon ;P

Nu ska jag klä på mig och åka till gth. Hann inte städa klart igår så ska göra klart det nu..

Lite update

Blev inge ridninge idag, eftersom Gubben var svälld i en kota.. Tråkigt, men samtidigt så grät jag inte över att slippa rida i detta monsunregn som vi har haft idag.
Vafan de är ju pölar stora som sjöar överallt, jag vågade knappt köra nå fort alls av rädsla att mina skärmar skulle flyga loss av vattnet hehe.
Har även fått kylaren fylld, och däcken som pyser lite. Ja kan ju knappt ha haft 1 kg luft i vänster fram, riktigt illa.
Åkte med mamma och handla sen, och följde med till vågbro för lite middag och fångarna på fortet igen! Tur ja har sån fin familj :)
Kollade in Amandas nya tattoo också, riktigt fint blev det :)
Jag är så grymt sugen på att göra en jag med, men är inte helt 100 på motivet än. Ja har planer, men ska utveckla dom lite mer så jag är helt säker ;P Inte läge att ångra sig sen liksom..

Juste, innan vi åkte och handlade så fick jag mitt hår klippt. Anna skulle klippa mormor så toppade hon mig lite också. Eller lite, mitt hår var så sjukt slitet och i stort behov av lite ansning, så nu är jag korthårig, iaf som de känns ;P Jämfört med innan. Men så går det, när man Aldrig klipper sig! Känns fräscht nu iaf, och de va länge sen :)
Ska sova strax, bara borta gaddarna och smörja in mig lite så man inte vaknar upp som ett sandpapper :P

Gonatt!

Tisdag

Ja jävlar, nästan halva veckan har gått. Som Jonas skulle ha sagt :P

Har iaf haft en bra helg hos Ida :) Fest på lördagen, mys/hemmafest. Det var inget röjj direkt :) Och filmkväll på söndagen. Hela fyra skräckisar hann vi med, och donken. Perfekt söndag ;)
Stannade till måndag, man är ju inte där så ofta liksom ;P Och kom väll hem strax efter 3 igår. Åkte till Gth då och lämnade bilen till Gunilla. Åkte med hem till vågbro sen på lite middag och sen tvkväll med fångarna på fortet och time out :) Trevligt!

Sen hem till lägenheten och hittade massa "fel" efter missödet i lördags. Jag har nog aldrig vart så förbannad förr, som jag var i söndags.. Fy fan för vissa människor, kommer jag aldrig någonsin att glömma.

Jaja, så kan det vara. 

Idag så regnar det iaf. TOPPEN! Jag som ska ut och rida på Gubben. Snacka om otur att det ska regna, jag som inte ens har någon regnjacka (att ha i stallet). Jag själv brukar ju hoppa över ridningen om det regnar så ja har inte behövt någon regnstalljacka. Men idag måste jag rida ändå, så jag hoppas det inte är så kallt så man slipper bli förkylda iaf :P jävla regn..



en av dom söta kattungarna :)



Lördag

Godmorgon.
Kl ringde 07.30 i morse (Y). Upp, klä på sig och åka till stallet. Men när jag kom dit så fanns de inga hästar där, så dom hade fått stå ute inatt. Men jag gick och hämtade dom och red iaf, både hästen och jag gäspade mer än vi gjorde annat tror jag :P Men skönt att ha det gjort och inte behövde jag mocka nått heller.

Nu sitter jag i soffan och vaknar till en snabbis, har precis ätit frukost. En riktigt frukost också för en gångs skull. Äggröra med bacon, lök och paprika. Gott faktiskt :)
Måste ju äta nått ordentligt eftersom ja har mkt att göra idag.
Ska duscha och fixa mig nu, sen packa lite kläder. Men ska hejda mig en aning och inte ta med så mkt saker, eftersom ja fan bara ska vara borta till i morgon. Något att ha på mig ikväll, och myskläder är väll allt jag igentligen behöver :P
Sen ska jag hämta bil, blir väll Gunillas bil som jag får ta eftersom bromsarna är slut på skodan. Lite tjatigt att det bara finns radio i den bilen, och den funkar asdåligt. Ibland kan volymen typ höja sig till max med, man skiter ju fan ner sig :P Ja och så ska jag stanna på systembolaget också, handla lite dricka. Men de blir en lugn kväll, vet ju hur de blir annars om man inte ska på krogen, då sluter de i en svart dimma och kanske med en och annan spya.... Inte läge, sånt har jag slutat med, fan man är ju 22 bast.


kantareller

Ridningen gick bra, men jag red bara Gubbs. Tar Lussi i morgon innan jag åker till Ida :)
Medans jag red så såg ja lite kantarller efter vägen, så jag åkte tillbaka med bilen och plockade lite ;) Fan asgott ju!

Nu måste jag stääääääääda, innan mamma och Stefan kommer !


Here I go again

Godmorgon! Inge fint väder idag, men jag är för trött för att orka deppa över det.
Herregud vilken värdelös natt. Jag vaknade ju mitt i någonstans, orkade inte kolla klockan för då blir jag bara stressad över att jag kanske snart måste kliva upp.. Men de va mörkt ute, och jag låg och växlade mellan att snurra in mig i mitt sidentäcke och att stirra i taket (Y) Tack liksom..
Somnade ju tillslut, men man måste ju kliva upp nån gång. Sitter och laddar telefon lite nu, den känns de inte som att jag vill vara utan när jag ska ut och rida sen. Måste ha some muuuusic ;) Allt blir mkt trevligare då!

Kollade runt lite bloggar, morgonrutinen liksom (förmiddag?)
Och Man hittar ju alltid nått kul på Kissies blogg haha. Seriöst Biogas ??
Jag måste ju vara en av Få som ens har åldern inne för att ha körkort och bil som läser henner blogg.
Och för Mig så betyder ju e-on bara konkurrenter ;) hehe
Meningslös reklam alltså, Trodde man ju inte att något som är lite mer seriöst skulle samarbeta med henne av alla bloggare som finns att välja på hehe.


Ja orkar inte.

Ja vet att jag är pinsam som läser hennes blogg, men den är  ju fan rolig ;P
Säga vad man vill om Kissie, men hon är iaf underhållande!

Nu ska jag ut med Äcklet och sen ska vi soooova. Godnatt :)


Torsdag

Vaknade upp till lite solsken idag, och det gav ju det goda humöret en liten knuff :) Dock var det ganska kallt och blåsigt ut, men men.
Åkte till stallet iaf, och red på Pullan. Det gick bra, men en bit in i skogen så möttes vi av ett träd som hade tippat över vägen :P Det var över 1 m högt, och två träd dessutom. Och jag har ju ingen hoppchampion så vi provade inte ens ;) Ja vill ju inte behöva gå hem efter att ha trasslat mig ur grenarna :P
Så vi gick helt enkelt runt, för ja har ju en sån häst jag ;) fd dressyrhäst numera skogsmulle. Där det inte finns någon stig, där man igentligen inte ens KAN gå. Där går man ändå :) Jag bara blundade och höll i mig ja, sögs ju nästan fast i träden när vi pressade oss igenom. Jag hade granbarr I stövlarna haha. Men de va ändå bättre än att vända och gå samma väg tillbaka ;P

Efter det åkte jag till Gth och städade. Blev ju inget av de igår eftersom skurmedlet var slut :P Men nu skiner golven vill jag lova! ;)
Handling stog på schemat efter det, och jag var även på apoteket och hämtade ut P-piller. Så nu har jag massor av cola zero och p-piller hemma, Nice. (Y)
Kollar på Gordon kitchen nightmares nu, älskar de programmet :) Dom ser ut att göra så himla god mat sen när Gordon visar dom hur de ska gå till ;D
Blir väll en film sen kanske, tidig kväller. Ska rida två hästar i morgon, och städa lägenheten så mamma och Stefan kan komma och sätta upp min duschstång och badrumslampa :D great.


Kväller

Ja de är mörkt här i sverige, och tur är väll de så man slipper se eländet som är utanför........
Haha ja fy fan, finns nog ingen som är mer höstdepp än mig, jag verkligen HATAR kyla, blåst och regn. Snacka om att vara född på fel ställe, ja är nog en liten afrikan innerst inne. Giraffryttare liksom :P
Just nu sitter jag och funderar över om jag måste byta batterier i tv dosan, det går för segt att byta kanal. Nolife.com
Men innan jag började filosofera så kollade jag på en film, en jäkligt bra film faktsikt. The Joneses :) Så lite mys har jag haft det här hemma i soffan ;P Det fattades bara tända ljus, men min tändare kom bort under någon av festerna. Och mina tändaeldmedstenar instinkter har försvunnit djupt inne i min lilla afrikanska kropp ;)
Men va gör väll det.

Dags att göra kväller nu iaf, tänkte ta igen min slapp dag som ja haft idag med en rejäl jävla ridtur i morgon! Ja ska ha sån träningsvärk ända till på lördag att jag knappt kan gå, annars har ja misslyckats.

Godnatt


Men roligt

Väder!
Monsunregn.com
Helt slut efter denna dagen i hagen också, vet inte om ja håller på att bli sjuk eller vad som är fel. Vad hände med orken, energin ??
Skulle ju rida i eftermiddag ocskå, men inte skitsugen om de regnar :P Så blir man väll förkyld också.. Det är fan inte varmt ute, deeeeepp!

Ska sätta igång och städa nu snart. Måste handla lite medel bara, sen ikväll ska jag se på film tror ja. Måste börja beta av några filmer så jag kan ta bort dom från datan sen. Kan ju iofs lägga över några på hårddisken också, så datan blir lite piggare :P

Yeah, älskar den här låten. Lite sorlig kanske, men braaa :)


Onsdag

Veckan har gått ganska fort ändå, snart är det helg! :)
Men något som också kommer snart är skolstarten.... Fan ja har ingen lust alls, känner att sommaren har vart en besvikelse också, Alltså vädret då :P Vafan de e redan höst liksom, ORKA !

Nu sitter jag i soffan och tittar ut på skitvädret. Har knappt sovit något alls inatt, har väll höstångest skulle jag tro.. Så jag är ganska trött idag, (Y). Ska snart bege mig till stallet, vi ska göra klart hagen och sen gå ett varv med hästarna så dom hittar i den. De e ju skog och grejjer innan man kommer till själva gräset.
Efter de ska jag till Gth och städa lite, tar nog med mig datan också. Ge mig mooovies. Fast jag måste nog rensa lite om ja ska få plats med något mer :P Minnet lyser rött hehe.

Nu vet ni deeeet ;)

Längtar för övrigt till Lördag då jag ska hem till Ida och Kristofer och hälsa på! :D




Godkväll

Hemma igen efter en massa motorsport i vågbro.
Började med att kolla Jtcc, och sen stcc och jtcc en gång till haha. Man får ju aldrig nooog! Och även om vi va där och såg allting, så är det lika spännande varje gång :) Det pirrar i magen, och man vill bara skrika vid varje omkörning och målgång. Helt sjukt de där ;P Men härligt äre :) Synd de är så få tävlingar, ett jävla långt vinteruppehåll. Jag ska ju lätt bli racingfru iaf, istället för fotbollsfru! Ja ska bara ha pojkar, inga hästtjejer här inte ;P Kan inte tänka mig ett liv utan racing, fan va boring liksom.
Men men, nu ska vi inte vara sån, än är säsongen inte över :)

Nu ska jag somna till Navy Cis! Gonatt


Seeeeg

Ja fyfan, de va skitjobbigt att bygga hage idag kan jag säga.
Började ju med att halvt riva ner den gamla eftersom vi behövde stolpar ifrån den :P Kändes ju bra, verkligen! Vi som slet så mkt med att få upp skiten, och nu är sommaren ööööver :(
Sen konkade vi pinnar och knorrar och tråd och ja vettefan allt runt i det som skulle bli den nya hagen, hösthagen. Fyfan, mygg och tistlar stora som giraffer, dom stack ju igenom kläderna. Och även rosentagg buskar som man fastnade i lite då och då. Nä fyfan, glad att den nästan är klar. Fattas några meter tråd bara som vi sätter dit i morgon och sen ska dom få börja gå där.
Och inte orkade jag rida nått idag heller, helt tomt på energi, så jag rider i morgon istället efter jag städat på gth.

Nu ska jag snart åka hem till Vågbro för mitt äckel åker med mamma dit. Jag ska även stanna kvar och kolla på jtcc och stcc. Har ju inte viasat hemma jag, stackars mig....
Alltid är det något man missar när man står på plats och kollar så de e bra att de tvsänds också :)


Tisdag

God morgon!
Jag vaknade ganska tidigt idag faktsikt, av någon anledning. Men de känns skönt iaf :)
Något som inte känns skönt är att min mobilladdare är paj. Försökte ladda igår och jag fick hålla på länge innan jag lyckades få den att börja ladda. Typ slingra sladden runt telefon för att den skulle ligga i en böj. Men den måste ha slutat ladda inatt för de va rött idag fortfarande.. Jävligt roligt :P
Men nu laddar ja den med usb istället, så jag iaf får lite batteri till ja ska till stallet sen.
Men ja är lite nervös över att sticka ut och rida senare, man vet ju aldrig. Någon kanske tror att jag är ute och rider på ett vildsvin !?


Kväller

Hemma igen, jag blev ganska så sen i stallet.
Kom dit till halv 8 eftersom ja va och käkade med Pappa och Simon.
Vi struntade i hagbygget och tar det i morgon istället, så jag stack ut och red istället. Gick jättebra och hon va inte så skvättig nu så de låg nog i att hon fick havre med Gubben när han fick sin medicin. Hon ska ju bara ha korn igentligen Pullan eftersom hon har lite lätt att tappa hull :P
Men däremot så börjar ja fundera om hon hatar mig haha. Hon verkar inte gilla att jag rider henne iaf för hon försöker stryka av mig mot buskar och träd. Det finns en fan en hel skogsväg att gå på, men hon ska gå efter kanterna i buskarna :P Men ja gillart, de e nice med spindelnät och skit i ansiktet.....
Efter ridningen så kvällade jag hästarna och gav Carina lite tränahemma tips. Sen åkte jag till vågbro och hämtade hem äcklet :)
Nu ska vi nog sova lite, för en gångs skull så är jag faktiskt trött :) Efterslitningar sen helgen kanske ;P


Planer

Sitter och snackar med Ida på msn nu, och planerad att åka och hälsa på henne inom en väldigt snar framtid för jag saknar henne så mycket ! :)

Har vart duktig och ätit sallad till lunch idag, tog även lite mindre mat liksom ;P Man ska inte äta för stora portioner.
Och senare ska jag iväg och äta middag med pappsen. Det var inte igår, och vi har tänkt göra de flera ggr men ja har aldrig haft tid. Men idag kör vi på det :) Får se om ja sticker och rider efter det också, orkar igentligen inte men om gubben måste ridas så rider jag :P

Fy fan det måste hända nått snart! Ja har vart hemma fan inte ens en dag men är redan rastlös. Söderhamn är så booooring, och de är flera dagar till Helg. Och vad kan tänkas hända i helgen då? Stannar man i söderhamn så blir det bara en sedvanlig fylla på olles, eller någonannstans. Trevligt, självklart. Men skulle vara roligt med lite omväxling också :P




Me and my heart we got issues
Don't know if I should hate you or miss you
Damn I wish that I could resist you
Can't decide if I should stab you or kiss you


Måndag

Ja godmorgon! Ganska skönt att vakna upp i sin egen säng, eller nej fel. Det var skönt att somna i sin egen säng, istället för att ligga som packade sillar bak i husbilen. Men att vakna upp i Söderhamn är sällan kul asså :P
Men bara 2 1/2 vecka kvar till vi drar till Danmark för nästa race :) Synd att vi inte bli så långvariga där bara, med färjor att passa så kommer vi att missa när Stcc kör :/ tråkigt..

Men iaf så har vi haft en kanonhelg :) Såg inte ljust ut i början men det slutade bra ändå :) Kevin blev 2a på lördagen, trots att han hade mest med vikt. Och vårat team fick en stcc seger också, mycket imponerande :)
Efter racen var över så var det dags för sponsorkörning, och jag fick åka jag med jag också. Eller jag blev nästan tvingad hehe. Och de va grymt kul faktiskt, ja fick åka ett extra varv, och vi körde om en opel ;) hehe
Fast ja trodde faktiskt att det skulle gå lite fortare ;P 

Sen på kvällen dukade vi upp för middag och överaskningsfest för Kevin :) God mat och en massa alkohooool ;)
Riktigt kul kväll, och jag tog det ganska lugnt :) Skönt att inte ha några minnesluckor, helt klar är jag ;P
Packade ihop igår och åkte hem vid två, eller ett kanske hon va :P Vi skulle inte åka direkt igentligen men somliga har ju så brottom hem jämt ;P
Kom hem vid 7 tiden, åt middag och sen åkte jag hem. Eller jag tog en runda med bilen först, älskar att åka bil :)
Får se vad som händer idag, ska till jobbet och byta bil med mamma iaf. Rida också kanskeee.


Update

Ja här regnar det, JIppiiii!
Men tidskörningen gick åt helvete iaf, startade 12a i heat 1. Körde upp sig något, trots vissa stoppklossar :P Men en hände det grejjer som slutade i gräset för Audin :P Inteeeee roligt. Men en 4e tid iaf så i morgon startar han 4a :) Så än är det inte kört, synd på poengen som han inte fick bara.

Sitter i tältet nu, och det blixtar och åskar. Myyys, njet :P
Men det grillas å har sig så snart äre finmiddag :)
Tidig kväller och upp tidigt och duscha i morgon innan allt varmvatten tar slut. Hoppas på bättre väder i morgon, men de va kan vi nog glömma. Solen verkar vara osams med Karlskoga...


Fredag

Goddag, update här från Karlskoga aka Lerhålet.
Vaknade i en svettigpöl, nä inte riktigt men de är inte kallt när man sover 4 pers i en typ dubbelsäng bak i husbilen. Behövs inga element här inte..

Jag klev upp och gick ut med hundarna direkt jag vaknade, Enzo va ju superdupig nödig. Så sen var man ju måttligt blöt, fick nästan plocka fram gummibåten innan jag kom fram till åkern där de är Lite torrare.
Frukost på det, och sen träning för Kevin. Eller träningen var nyss, man tappar tidsuppfattningen när man är iväg så här :P Gick hyffsat iaf, 4e tid på träningen. Han har ju mest vikt av alla, Plus att han oftast inte kör så bra när det inte gäller liksom. De brukar gå ännu fortare sen när de är race :)

Nu sitter dom och ska spela kort här i tältet, själv sitter man och datanördar. Det är faktiskt roligare att spela kort på datan ;) Inga kort som kan flyga iväg och man behöver inte ens kunna reglerna. Man bara klickar lite ;P


Här var det glatt...

Jodå de är inte så farligt, men jag e skitförbannad på min jävla dator.
Den e helt fucked up. Går inte att logga in på riktigt, min profil e knas så jag kan bara logga in med en temporär :P Så alla mina saker är borta, dom finns på datan, men liksom ja allt e förjävligt.. Men ja börjar lugna ner mig nu, alla bilder och så är ju iaf kvar på datan och jag kommer åt dom. Bara att det är lite krångligare. Får se om de går att fixa på nå sätt så det är som vanligt att logga in sen. Det skulle vara sköööön-T.

Vi var ju iaf i Gävle hela dagen igår. Åkte 9 på morgonen och kom hem 7 på kvällen. Mamma var med mormor på sjukhusten och vi andra strosade på stan och shoppade lite :) Och för att fördriva lite tid så gick vi p bio, Bröderna Karlsson. Jävlar va skön film! :) rekomenderas starkt.
Vi åkte inte hela vägen fram till Banan igår heller eftersom de blev så sent. Vi stannade och sov utanför ett Ica Maxi, gissa var! ......... i Vivalla! ;) Nice, snyggingen va ju där igen så man fick glo lite ;D hehe

Men nu är vi på banan iaf, har packat upp våra tält och så :) Lite kallt tycker jag de är, mycket vatten överallt och bilarna kör fast. Men annars äre bra ;P

Ikväll blir det tacopaj och ladda inför racen i morgon :)


Scooby Doo

Vilken dag, skönt att den är över :)
Men har ju fått en hel del gjort iaf ;P Hämtade Kevins overall också, så den fick torka här i torkrummet eftersom den inte får tumlas.
Har ridit och solat också :) Tråkigt att solarierna verkar piss, för inte fan blir ja nå brun heller. Trodde de skulle ta lite eftersom ja solade två dagar i rad, men den jag tog idag måste ha vart en bastu istället. För ja blev bara svettig as hell :P

Åkte hem till mammsen efter solningen, fick lite mat och håret blekt. Sitter med blekningen i nu, orkade inte stanna kvar där tills de va klart. Sitter å ser på Scooby Doo nu, de va inte igår man såg det. Asbra ju :)

Efter ja sköljt ur håret ska jag sova, upp tidigt i morgon för att åka till Gävle :) Lång dag i morgon..


hahahahaha

Alltså va är de för fel på folk ? Innan man börjar fantisera om ostar seriöst, bor hon på ett kloster eller ?


God Morgon

Fan vad jag har mycket att göra idag. I morgon kommer vi ju har fullt upp heeela dagen i gävle.
Har precis ätit frukost nu iaf, grööt :P
Och snart ska jag börja packa ihop kläder och gå ner och tvätta. Bästa tvättiden ever, mitt på dagen...
Medans tvätten är i sen ska jag ut med Enzo. Sen hem och hänga tvätten, göra ren hans bur/väska och hänga den på tork med. Sen medans de torkar ska jag ner på stan och gå på apoteket och boa. Även sola om jag hinner. För sen kl 4 när jag plockat ner tvätten ska jag åka direkt till stallet. Vi ska ner i hagen och plocka ner lite staket så vi kan bygga en ny hage på ett annat ställe. Jag ska även hinna med att rida efter det,Gubben iaf. Hade tänkt rida båda men de hinner jag nog inte, är ja ju inte klar förns jättesent ikväll. Och jag måste måste måste färga mitt hår, annars äre inte läge att åka nånstans. Ser ut som en polsk hora nu förfan :P
I morgon åker vi ju till Gävle på morgonen, mormor ska på sjukhuset. Jag, Amanda och Nelly ska strosa på stan då. Mormor kommer att dröja minst 6 timmar på sjukan så vi kommer att komma hem sent :P Och då äre bara packa in oss i husbilen och åka mot Karlskoga. hua, lååånga stressiga dagar nu :P

Seriöst va hände med sommaren då? Förra sommaren va grym, då fick man iaf lite färg. Nu får man bara fuktskador....


Go kväll

Blev kvar länge på gth, så länge att vi inte orkade färga min utväxt idag. Tar det i morgon istället, sista chansen hehe. Sen äre försent, men ja vägrar åka till Karlskoga och se ut som shit, who knows. Min mr right kanske finns där ;) hehe
När jag kom hem så gick jag ut med Enzo iaf, sen tog jag en promenad till solariet. Så himla skönt att bo i stan, slippa ta bilen överallt :) Skönt som fan att sola, de va ju länge sen nu ;P Gick till Alen sen och handlade soppa och coca cola zero på hemvägen, love zero ;)

Ska se klart på csi nu sen krypa ner i sängen. Är faktiskt trött idag :)



Hahahahaha, inte läge..


Måndag

Vilken jävla dag att vakna upp till då :P
Spöööööregn när jag skulle dra till ungdomsmottagningen i morse. Jag som tänkte gå eftersom de inte är nå långt, men näää då hade ja fått simma isf.
Gick bra där iaf, och jag fick mina p-piller. Eller ja ska hämta ut på apoteket :P

Åkte hem och mös lite med äcklet sen, innan jag åkte till gth. Sitter här nu och mår apa. Har svinont i skallen, så himla ont så jag mår illa :S Känns ju jävligt roligt (Y) Har tagit alvedon men ja tror ja är immun mot det. Ipren funkar bäst på mig men mamma hade ingen sån.. Blää asså, jag som måste åka och sola senare. Klarar inte av att vara så här jävla blek, man ser ju mkt fulare ut än man är bara för att man är blek. Mkt fräschare med lite färg. Men att ligga i ett solarium med världens jävla huvudvärk är ju drömmen det!

Ska städa idag med, för jag hinner inte i morgon och på onsdag åker vi ju till Karlskoga.
Kuuul dag.

Juste, jag drömde ju att Enzo dog inatt igen. Whats up med dom där jävla drömmarna ? Seriöst de räcker nu, får fan ångest. Enzo får inte dö, då dör jag med. Han är ju min Gooooosi! ♥


Vad händer

Ja inte mkt, jag är nog lite empatiseg med alla som var ut och söp igår ;P En vana liksom att vara seg på en söndag, men ja va ju nykter igår....
Haha ja, men jag har iaf bakat en sockerkaka idag. Som vi ska ta med till mormor och morfar om ett tag. De andra ska bara komma hem från fotbollen först :P Hoppas den blev god för jag exprimenterade (stava?) lite. Sirap, vaniljsocker, rapsolja istället för smör. (rapsoljan innehåller ju mkt bättre fett ;P + att de va slut på smör)
Men smeten va god iaf ;) så vi håller tummarna.

Sitter och lyssnar på musik nu och fördriver tid. Jag och Parillan som är skitlessen för att Amanda och Nelly tog med Enzo på fotboll och lämnade henne här med mig som hon hatar :P  hehe


2010-08-08

Godmorgon! Sov länge idag, som jag hade planerat ;P
Kom hem strax före 3 inatt, trött och jävlig.

Ganska seg idag är jag också. Tråkigt väder och inget att göra. Ge mig ooooonsdag!
Kevin är på match nu, Nelly kom precis upp och Amanda jobbar. Får se vad som händer senare, om vi åker och hälsar på mormor och morfar. Beror på om Kevin bangar ur eller inte, ja orkar inte åka dit ensam. Ska tvätta lite åt dom här mongona här hemma också. Mamma är ju inte hemma och Kevin och Nelly är inte direkt lagd åt det hjälpsamma hållet om man säger så ;P Men dom måste ju ha kläder dom med att ta med till Karlskoga. Själv har jag tvättid på tisdag, de va väldigt fullt i tvättstugan just nästa vecka, så fick en tråkig tid. 12-16 :P Jäjj !

Men idag är det iaf en speciell dag även om de e dåligt väder ;P
Enzo fyller ju hela två år idag! :D Lilla gofis, känns som de va nån vecka sen jag hämtade han bara, det bästa köpet i mitt liv! ♥




men tröööööött

Ja fy fan.
Sliten efter att ha ridit två hästar idag. Red Lussi ganska hårt , kändes verkligen i musklerna kan jag säga. Dom är ju inte vana att bli använda sådär ;P
Skönt iaf :)

Kom hem ganska sent, blev soffhäng med Amanda då. Hon har nu åkt och hämtat Kevin, tur hon hade som fick åka så här tidigt. Själv är man äckeltrött, och de är bara skit på tv.. Vafan ska man göra liksom, och jag måste vara vaken en timme till. Nelly kommer med bussen från bollnäs, Jippi! I morgon ska jag sova länge iaf, va så säker..


Lördag

Buhuuuu, lördag idag och inge fest på kartan. Känns väldigt konstigt, skrämmande!

Igår när jag skulle sova så slog ja på tvn i sovrummet, och en film började. The house Bunny! haha och jag kunde inte somna. Jag skrattade och skrattade, så idag har jag träningsvärk i magen ;) nice
Fyfan va rolig film, den ska ja lätt ladda hem :D

Nu sitter vi i soffan med datorerna i knät. Dags att äta frukost nu tror ja, kevin har vart och handlat. Tur att vi har Kevin ;)

En rolig artikel som jag såg när jag kollade runt bland lite bloggar.
Jag älskar ju rött, nu förstår jag varför. För att jag är så jävla sexuell hahahaha ;)


http://www.aftonbladet.se/wendela/article7582544.ab


åååh

Kollade på första twilight filmen nu på kvällen. Den gick på tv så man kunde ju inte låta bli. Va länge sen ja såg den nu, men man tröttnar fan aldrig. Älskar twilight filmerna :)
Typiskt girly..
Jag vill också vara någons liv, faktiskt.

Vart fan är min vampyr ??

Kollade igenom mina mappar, kul att kolla på gamla bilder. Eller kul och kul, ibland får man ju lite ångest också haha. Men de ska man fan ha, måste hitta motivationen till ett bättre liv nånstans ;P
Nu tror jag att ja ska göra kväller med mig och hundarna iaf. Lägga mig i stoorsängen och se på tv ;)
Gonatt


Vågbro

Ja idag efter stallet så åkte jag till vågbro och kollade vad som hände här och passade på att sola lite. Känns inte som en rolig ide att slänga av sig kläderna i parken i stan, så då äre bra att man har föräldrar med hus ;P
Vid lunch så åkte vi iväg och käkade och handlade lite. Har laddat upp för fredagsmys nu, coke Zero ;D Är ju Smallville ikväll, I love dom nya avsnitten, tänk att ha superkrafter, fan va ball ja hade vart då ;)

Ligger på soffan nu iaf, kollar på Bones :) Nelly är här någonstans med och Kevin är och skjutsar folk. Amandan ska ju iväg på 18årfest ikväll den lyckosten. Yes fest abstinensen börjar komma smygandes, i morgon är det Lördag och jag ska inte uuuuuuut :O haha. Men bara en vecka kvar till Karlskoga nu, på onsdag far vi :)

Ajuste, mina kläder som jag beställde i förrgår har kommit också. Fick sms om de idag, men jag hämtade inte ut dom ;P Ja var inställd på att de skulle komma först på måndag, så jag hämtar dom då istället så jag får något att se fram emot ;) Man får inte vara dum inte. Ja ska ju ändå inte använda dom kläderna i helgen eftersom ja bara ska rida och softa i stort sett :P


Fredag

Godmorgon!
Ja helt dålig är den nog inte ;P Jag är jävligt trött bara, men de är ganska fint väder ute :) Skönt att kliva upp i tid också faktiskt, även om de inte känns så än ;P

Åkte ju och gav hästarna frukost och gick ner med dom till sommarhagen. Jävligt läcker, med mjukisbrallor och ridstövlar utanpå de haha. Ja orkade inte ta ridbyxorna, och jag måste ha stövlarna för de är ganska lerigt och så nere i skogen :P mm Hot haha.
Men jävlar va trött jag va när jag kom till stallet. Vinglade med bilen på vägen dit först så ja såg nog full ut haha. Och hade de vart fler hästarna där så hade jag nog tagit fel ;P Tur de bara finns två att välja på :P

Idag vet ja inte alls vad som händer. Om mamma skulle färga min utväxt eller om vi väntar med de till efter helgen :P


yes man

Nu har jag skrattat mig pigg igen ! hahaha
Ja som sagt, bättre sent än aldrig men nu har jag kollat på Yes man. Love Jim Carrey, han gör en aldrig besviken ;D
Ja som tänkte somna till en film, men de är svårt att somna när man ligger och fnittrar för sig själv :P
Men då kanske ja vaknar på rätt sida i morgon iaf, glad och nöjd kl 08.00..... ;)

Slår på en annan film nu som e lättare att somna till, Step Brothers! för den kan ja ju utantill så då kan ja iaf skratta med stängda ögon ;P

Sleep well








Torsdag

Bättre sent än aldrig.
Har ju hängt på gth idag igen, laddat lite film och städad resten.

Åkte sen och red lite. På båda pållarna så man är ganska slut nu :P
Började med Lussi, och jag funderar starkt om hon börjar se dåligt :( Hon skyggar för väldigt mkt saker, och de känns inte som att de bara är överskottsenergi som spökar eftersom hon gick för nån dag sen bara. Hon brukar kunna vara extra sprättig om hon stått länge, men då snackar vi veckor haha. (ja vet ja är sämsta hästägaren ever) Men nu har ja ju ridit på bra i sommar. Men får se om hon e lika dryg på lördag också, inte skitroligt att springa i högre hastigheter när man vet att hon bara kan lägga på en tvärnit hursomhelst..
Och Gubben kändes inge fräsch alls idag, iaf inte i början. Kan vara för att jag red Lussi före iofs, jämfört med henne så känns han oren fast han inte ens är det haha. Men de gick bajs att galoppera, fick till en fattning och några steg. De andra gångerna ruskade han på huvet bara, typ som innan de blir bus av, men de kom inget mer så han kanske inte ville galopperna bara, vem vet :P
Masserade och stretchade efteråt iaf, och sen kvällade jag hästarna inne. Dom kändes trötta så jag går ner med dom i morgonbitti istället. Får jag kliva upp tidigt också för en gångs skull, Jäääjjjj ! ;)

Blir en film nu, och sängen. Snaaaaark


Onsdag

Noll enerig har jag idag. Mamma ringde och väckte mig innan jag hade sovit klart, fast klockan va ganska mkt så de va nog lika bra :P Fan ja måste vända på dygnen tillbaka snart, kommer ju få kliva upp 5 sen när skolan drar igång igen :P Ser man ju fram emot, big time !

Sitter på gth nu iaf, laddar hem Yes man. Jag som älskar Jim Carrey hade helt glömt bort att den fanns. Försökte ladda hem den när den va ny, (länge sen) men då hitta ja den bara i kass kvalite så då tänkte ja att jag väntar ett tag. Och nu finns den ju i fräsch kvalle men hundra år försent haha. Men men, jag måste ju se den, bättre sent än aldrig :)

Hungrig som ett helvete är jag också, har inte ätit nått idag för jag orkade inte i morse. Eller förmiddags hehe :P Stå å göra gröööt, nejtack.
Vi skulle väll äta lunch kanske men vettefan vad som hände, mamma försvann. Jag som ska städa idag, kommer ja ju bryta ihop om ja ska göra de utan att äta haha. Fan tungt jobb ;)

Hittade en artikel om några som har drunknat. Och jag måste säga att dom måste ju ha vart fulla eller nått. Hur kan ALLA inte kunna simma ?? och hur kan en Människa råka hamna på en djup del, där de annars är grunt, och så hamna ALLA andra också i samma djupa del och drunkar. Tänk lite. Och familjerna (som inte heller kan simma) står på stranden och tittar på ?? Hade de vart mitt barn hade ja iaf försökt att rädda ungen även om ja igentligen inte kunde. Man står väll inte och tittar på ? eller? haha ja, nä...


Tisdag

Ja idag har man typ inte fått ett skit gjort. Var och käkade lunch på coop bara, sen till gth med datan och ladda lite. Fel film blev de också haha. Jaa, sen har ja nätshoppat lite, eller ja har inte besällt än för ja kan inte bestämma mig riktigt. Men i morgon ska jag bestämma mig, har kollat läget idag bara ;P

Ligger på soffan nu med mina härliga magsmärtor, Just love this days... Inte speciellt trött så lyssnar lite på musik och taggar för Karlskoga höhö ;) Lite väl tidigt för de kanske men en annan ska ju vara nykter tills dess så de är de enda ja har att se fram emot i stort sett. Till helgen ska man ju vara tonåringsvakt, alltså nykter ifall man behövs nått som schaufför mm :P Men ja, min lever är glad iaf ;)

JAG är däremot ganska nöjd att jag fick på mig mina "gamla" jeans idag! :D ja har ju typ vuxit ur alla ( tack varje sprit och chips ) men jag trängde på mig dom ;D Kanske kanske är det den extra ridningen som ger resultat, eller så har jag blivit starkare så jag lyckades töja ut jeansen med händerna :P Nee, glädjeseriemördare, ja håller på att bli fit ;) höhö

Dags att sova snart kanske, om de ens är möjligt med magontet, men ska ju upp och städa i morgon :P


Kvällsupdate

Idag har jag kört hårt iaf haha. Nä men ja har iaf vart duktig tycker jag ;P
Började ju som sagt med att kliva upp tidigt, för att han kommit hem halv 5 på natten så va de tidigt iaf.
Lussi har nya dojjor nu iaf :) Och ridturerna gick bra, personligen så tycker jag att Gubben kändes fräschare idag, men ja har ju lite svårt att känna av hans steg eftersom ja e van med ridhäst liksom. Lyckades få till en lite längre galopp också :)
Sen red jag ju på Lussi, de va länge sen nu. Eller ja har ridit Gubben några ggr emellan och vilken skillnad. Hon är så duktig gopullan :) Men hon va lite väll stirrig idag. Typ vejjade för saker som inte fanns å så där, kollade efter spöken. Eller kanske bärplockare ? haha Sånna finns de gott om där i skogarna iaf, alla blåbär måste vara slut snart. Ja men iaf så galopperade jag på lussi, lät henne sträcka ut ordentligt så de gick ganska fort. Så lägger hon på en jävla grisnit! Hon måste ha trott att hon såg en bärplockare, men de va inget där och jag slog sönder ****** helt i onödan! haha de va fan jävligt nära att jag ramlade av.. Vilken syn :P

Ja sen åkte jag på gth och hämtade äcklet, la oss på soffan och vilade en stund. Sen kom mamma och hämtade mig så följde ja med och köpte hundmat. Han måste ju ha mat han med. Nu ser jag på celeberty rehab, de borde alla kolla på. Avskräckande, Börja aldrig med droger! Missbruka bara sånt som är bra för dig, typ coca cola zero ;)

Nä men ja ska faktiskt försöka sova nu, kanske kanske kan jag somna tidigt ikväll :)

Måndag

God morgon sunshines!
Jag är trött som ett fucking as.
Fick ett sms typ halv 12 igår kväll, om bastubad i skärså. Och jag som ändå inte kan sova på nätterna drog ut dit. Fan ja har inte bastat på länge, fast vi har bastu hemma. Och de va skönt faktiskt, ja som hade så ont överallt ;P Men vissa gånger när dom hällt på en massa jävla vatten så palla man fan inte, de gjorde ont i skinnet, de gjorde ont när man andades. Och man måste faktiskt andas haha, kändes som att brinna inne :P
Blev lite bad i havet också, iskallt vatten ! Och jag blev iknuffad första gången, men de va nog lika bra för annars hade ja nog aldrig kommit i haha. Men fy fan, lite panik när jag nuddade botten, och de va äckliga stenar där med sjögräs på. Och ja hade mer än en meter till stegen ! :O
Grabbarna näckade även, men de gjorde inte jag haha.
Kom hem typ halv 5 i morse. Så inte konstigt att man är lite sliten.
NU ska jag iväg och byta, köpa hästskor och så äre dags för min Totto ( haha ) att få nya skor :) Ska ut och rida på de med, hur jag nu fan ska orka det ?? Två hästar dessutom.. hua Men men, man är väll viking ;)

Söndag

Jag hoppade över lördagen helt enkelt :P
Nä men ja hade fullt upp igår så hann knappt med nånting. Började med att sova ganska länge haha, och åkte jag ut till vågbro för att lämna äcklet. Synd om han ska behöva sitta ensam i lägenheten om de ändå är folk där liksom.
Åkte ut och red på Gubbs, helt sjukt va ont i ryggen ja fick av de. Har ont fortfarande.. Hoppas de e träningsvärk och inget annat så de går över snart. Orkar inte med ryggproblem igen, alltså då inte värre än ja redan har haha. Räcker med att ja inte kan slappna av liksom..
Jaja, tillbaka till vågbro igen, hämta cider och kollade om Nelly kunde ha äcklet över natten. Hem snabbt och duscha, snygga till sig, kamma håret. Ja de blev väll okej haha ;P Man behöver inte vara så himla snygg i den här staden, ingen som bryr sig iaf :P

Blev upphämtad av björte med b-rudar, och avsläppta hemma hos Jossan på födelsedagsfest :) Grymt rolig kväll, synd bara att ja typ fick magkatarr eller nått.. Va inte så himla full, lagom rolig bara. Men fick superont i bröstet inne på Olles. Så jag gick och körde fingrarna i halsen tills de kom upp nått. Å sen kändes de bra igen ;) Mums haha. Blev ju en Kalles efter Olles iaf, som på den gamla goda tiden haha. Ja de va faktiskt jävligt länge sen ja va på Olles sist. Förutom quizen då men den räknar ja inte med för de va ju typ dött där, inte ens nå dansgolv :P

Jaaa, sov bra länge idag. Fatta man ju :P Tog en promenad till vågbro för att hämta hunden, men så slutade de med att ja följde med ut på flyget och kollade när Nisse ägde sönder allt motstånd i cross :) Riktigt kul att se faktiskt, han är grym :)

Sen åkte jag till stallet och tog hem hästarna så dom står hemma i morgon. Pullan ska ju få nya skor :) Och nu är jag precis hemkommen från en middag på Dragonen :) en planka satt fint som fan idag ska jag berätta ;)

Soffhäng nu tills ögonen slocknar, bra dag, bra helg :)



dags att fylla i utväxten snart kanske


RSS 2.0