stackars mig

jag är jätte sjuk idag. Skulle jag vilja säga iaf. Känns typ som ja håller på och dör :S
Har inte sovit nått på hela natten, bara vridit mig och haft jätte ont överallt. Det suger.
39.9 har jag i feber också, men ändå fryser jag som fan. Men har tagit en stor tablett nu iaf så hoppas den hjälper, ska se lite på vänner nu tror jag. Tur jag har min dator för tvn funkar inte när det snöar ute..

så borta.

har ridit idag det var roligt..



Hundutställning

Nu har jag inte uppdaterat på ett tag hehe. Men jag har faktiskt haft fullt upp ;) Började med att kliva upp tidigt igår, och släppa ut hästarna och fixa klart stallet så jag slapp åka dit nå mer.
Sen kom jag bara hem och hann sätta mig i soffan med ett glas Cola. Då kommer jag på att det är ju hundutställning idag ! (igår) Så mamma frågade Gunilla när det började, och det hade redan börjat hehe. Så var bara att slänga på sig kläder och åka dit :) Äcklet fick följa med, som lite träning. Alltså att han skulle träna att vara bland massa folk och hundar. Han vart skiträdd först, kissade nästan på sig där på golvet Så jag vart tvungen att ta upp honom. Jag ville ju ha honom på golvet så han inte blir extra kaxig för att jag håller i han. Men efter ett tag så kunde han vara på golvet utan problem :) Han hälsade på Allt och Alla ! Fick mycket berör för att han var så framåt och glad :) Träffade ju en del Chihuahuor som inte ens vågade hälsa på Enzo. Skiträdda. Enzo hälsade tom på en Grandis som en ung kille hade :) Grandisen var nog inte så gammal, men braaaaa stor hehe. Men Enzo hoppade upp och la tassarna på hans nos, gulligt :) Han lekte även med en Mops och en Petite Brabancon eller va dom heter. Skitsöt hund iaf som var lika gammal som han och hette Nellie :) A det var så jävla roligt där , jag ska lätt gå på fler utställningar =) Synd bara att jag inte får ställa ut min. Vi får inte ställa ut någon av våra hundar :( Men det var ändå skitroligt att vara där och titta :) Vi stannade till kl 5 så man var lite trött i benen , men vi vart tvugna att åka hem och spela bingolotto ;P Jag vann inget :(

Idag så ska jag fortsätta att städa mitt rum, och sen åka på resurscentrum och fylla i en lapp bara. Kuul.


Ramlade inte

Gick ju bra att åka skridskor ;P Jag ramlade iaf inget ;)

Har tittat på tv nu, lite segt går det faktiskt. Hade gärna haft nått roligare att göra. Men ska åka till stallet om en timme typ. Ta in hästarna och byta nåra broddar. Tar nog inte alla för det hinner jag inte. Men ska väll försöka få bort dom värst slitna iaf. Har ju hittat en flaska WD-40 iaf så hoppas det hjälper till en aning.

Sen är det melodifestivalen ikväll :) synd att situationen inte är den samma som förra veckan ;)
Men iaf så ska Danny vara med :D EMD men Danny är den som är bäst ;)
Och Molly är duktig på att sjunga, hoppas de inte bara är massa lugna och tråkiga låtar. Måns låt förra veckan var bra, så ska de låta ;)


taskig display

Godmorgon !  Lite i efterhand så där. Har ju vart uppe ett tag. Vaknade av att det såg ut att vara soligt ute så skulle jag kolla på tlfn vad klockan var. Jomen tjena det gick ju bra hehe. Min display mådde inte helt bra, gör den fortfarande inte men den har blivit lite bättre iaf. Man kan urskilja konturer iaf ;P

Vi har iaf ätit frukost nu, och pratat om dagen hehe. Ska iväg och åka lite skridskor senare. Blir väll en liten hockeymatch mellan oss också ;P Fast vi är bara 5 som ska åka haha . Hoppas jag inte slår ihjäl mig.

Skulle behöva städa mitt rum också hehe. Minst sagt :P Får se om jag orkar, Ska åka och byta lite mer broddar ikväll också. Om jag hittar nån sån där spray som löser upp rost och sånt. Så det kanske går att skruva löss broddarna haha.




Ja vet att tfln är lite sliten. Men jag har ju ändå haft den i snart 3 år också ;)


Trött var det jag.

Så nu är min kväll avklarad. Lets är också klart nu och George åkte ut. Ja tycker nog att Carl Jan skulle ha åkt ut för länge sen. Men george tycker nog innerst inne att de är lite skönt att åka ut. Han ser ju så nervös ut jämt och ser inte ut som han tycker det är så där skitkul.
Men jag är glad att mina favoriter är kvar iaf ;P Fast Morgan är min största favorit, men jag gillar Laila och Magnus också ;P

Nu ska jag ta och sova tror jag. Är trött som ett arsel kan jag säga. Vart ju ganska sent i går som sagt, men det var de värt ;)
Hoppas hoppas hoppas! att jag inte har blivit smittad av Nelly. Då börjar jag seriöst grina. Så vi får väll se, hur många som slåss om toan i morgonbitti hehe. Jag har iaf närmast iaf ;P

Städ dag

Idag är jag trööööttt haha. Men de är ju inte så konstigt kanske ;P
Hade iaf en super trevlig kväll jag, hoppas på en repris snart :)  Fint hår hade jag också eftersom jag tvättade det med mitt nya schampo och balsam :D Loreal professional absolute repair. Fast bra och det vart lättare att reda ut och som det stog :) Så ja det var nog värt pengarna.

Idag så har vi städdag jag och mamma. Fast hon städar mer än mig, jag har bara dammsugit än så länge. Nelly har magsjuka också, så jag har ätit mig mätt på vitpeppar typ. Funderar på att ta en klunk sprit också, för att vara extra säker liksom ;) Men det får vänta tills jag inte behöver köra nå bil, på en stund iaf.

Ikväll så blir det Lets Dance, och jag känner på mig att Morgan kommer äga stort igen :D

Gick inget vidare.

Gick inget vidare för mig mer broddbytet igår. Fick inte lös en enda brodd! Höll på att vrida Lussis fötter ur led istället, bara knaka i dom :S  Så jag vet inte jag. Dom kanske hade frysit fast eller nått. Brukar sitta hårt, men inte orubbligt. Så jag får nog be nån som är starkare än mig om hjälp. Och nån som inte är rädd för hästar haha. Alltså Carina ;P
Idag så ska jag iaf åka dit och mocka, får se om jag rider. Är superfint väder ! men det är så sjukt jobbigt att jag måste mocka åt den andra hästen och ta in honom för att jag ska kunna rida. Så jag bestämmer väll att OM det mot förmodan redan skulle vara mockat åt den andra hästen, så Rider jag hehe. Annars skiter jag nog i det. Ska på posten och hämta ut mitt paket som har kommit idag också. Och köpa ett nytt tugg ben åt Äcklet. Han har redan nästan käkat upp det, med lite hjälp av Parilla som inte kan ge fan i det!

A just ja, Greys Anatomy är så himla braaaa. Nöjd att det har börjat igen :D
Så jävla snygga läkare med ;)


Broddbyte dags

seg idag som vanligt. Även fast jag sover lääänge, så känner jag att jag verkligen inte orkar kliva upp när det börjar bli dags ;P Illa.
Har tittat på mitt program på tvn nu iaf. Är inget mer bra nu på några timmar hehe. Ska höra med mamma och jag får hänga med dom och käka lunch, fanns ingen bra frukost här hemma så är hungrig nu ;P

Idag så måste jag nog byta broddar på Lussi. Fy fan jag har verkligen gruvat mig över det. Är så jävla jobbigt. Stå med böjd rygg för det första, och sen ha en fjärdedel av en hästs tyngd i mina armar samtidigt som jag ska skruva lös broddar som sitter stenhårt ! Ajaj, får ont i ryggen bara av att tänka på det. Okej kanske inte riktigt en fjärdedel när jag tänker efter. Jag hade nog inte orkat bära 120 kg hehe.


Den här vill jag ha !
Hur läcker som helst.

Love Kills Slowly Bikini

Fast just nu skulle jag nog inte
se så läcker ut i den ;) höhö

didn´t see that coming

Nu är mina sysslor för idag avklarade iaf. Har varit i stallet, och på hockeyn. Björte var också där och kikade ;P
Har handlat nu också så väntar på att maten ska bli klar nu, mycket mumsig mat är det vi ska äta iaf.
Ikväll så är det Navy cis som gäller. Nya avsnitt, det gillas :)


Lite jobbigt vart det nu, det känns jätte jobbigt iaf. Kanske bryr mig lite för mkt igentligen, men sånt kan man ju inte styra över tyvär. Jag önskar någon kunde förklara för mig varför allt blir som det blir, varför man känner som man gör osv. Jag vill ha allt glasklart hehe.

Skrämmande

Så här ser jag ut med smink. Dra musen över bilden så ser ni hur jag ser ut utan smink ;)




nya favoriten

Herregud vad seg man kan vara haha. Känner mig så himla outvilad. Fast jag sover ganska mycket. La mig typ 10 igår, och klev upp ungefär samma tid haha. Så ja 12 timmars sömn borde ju göra att man känner sig äckligt på g, men nej haha. Jag ska nog ta mig en liten promenad med äcklet sen, måste göra något åt mitt osunda liv. Som jag sagt så många ggr haha. Men nu är det på allvar, går ju upp en massa i vikt. Har jag aldrig gjort förut så nu får jag sätta fart innan det smäller till och jag vaknar upp Fet en vacker dag :S  hua

A just jag, min nya favvo låt. Kanske skitgammal och jag är sjukt efter jag vet inte . Men jag har iaf börjat lyssna på den nu och I like.  Pink - Sober



Vilken lördag

Nu var denna helgen över. Har inte blivit mycket bloggande haha. Men vem bryr sig ;)
Iaf så vart jag (nästan tvingad ;) att åka till gävle i lördags. Vart iaf väldigt övertalad hehe, så jag åkte :) Fort till stallet och fort in i duschen sen tog jag Kevins ford och brummade iväg. Jag tog med mig äcklet också ;P Vi gick iaf på stan en sväng direkt jag kom dit. Klämde in oss 6 stycken i kevins bil, jag tror dörrarna buktade utåt haha. Så käkade vi lite och sen åkte vi hem till Thornbergs som vi var oss, eller som mamma och stefan var hos. Och där vart jag kvar hela kvällen, en bit in på natten tom haha ;) Tittade på Melodifestivalen och så :) Mycket mycket trevligt kväll iaf ;D Glad att jag åkte ner ändå. Lite tråkigt att jag hade hästarna på söndag morgon bara så jag inte kunde sova kvar. Får planera bättre nästa gång :)
Hoppas också att dom där planerna blir av, hade vart skoj :)

Nu har jag iaf vart på resurscentrum, Skönt att ha det avklarat ! Träffade Stina också, den ända jag kände där haha :) Så nu ska jag nog bara se på tv nåra timmar tror jag ;) Är fortfarande trött sen lördag natt tror jag. Jag brukar inte vara uppe så sent ;P Tittar iaf på Ellen nu. Och hon som sjunger där, har ju en randig lång polotröja. En sån har ju jag ! fast jätte gammal, har haft den sen jag gick på högstadiet, kanske man skulle damma av den och börja använda den igen då, så jag ser ut som henne ;)  höhö


Krigarmorsan

Idag så var jag ledig, eller är hehe. Så tog sovmorgon, fast inte så länge som jag hade tänkt. Antar att jag han bli påverkad av att kliva upp tidigt, fast jag bara gjorde det två dagar i rad hehe.
Jag har iaf tittat på Xena haha. Tittade jämt på de när jag var liten, hos pappa ;P Och nu har jag fastnat igen. Jag har ju liksom mina program som jag följer på vardagarna när jag ändå inte har nått att göra.
Hon är iaf med barn nu, fast hon vet inte med vem för tror inte hon har legat med någon. Alltså lagom till att ungen kunde ha blivit till iaf.
Det ser ganska roligt ut när hon spöar skiten ur alla och hoppar runt och gör volter i luften med den där jättemagen haha. Så ska jag också göra när jag blir med barn, krigarmorsan ;)
 
Ska nog ta och börja städa nu, har vilat tillräckligt ;)

Mcdreamy

På jobbet igen nu. Sitter och läser mina tidningar hehe. Köpte en ny igår som jag ska läsa sen ;) nice

Det var ruskigt jobbigt att kliva upp idag kan jag säga. Nästan värre än igår. Men jag tror jag börjar bli sjuk också :S har jätte ont i huvudet, och ena ögat bara rinner. Och gör ont också för den delen. Hjärnblödning kanske (?)

Jag längtar till på Onsdag, för då börjar Greys Anatomy :D Och längtar ännu mera till början av mars, för då börja Desperate Housewives ;D whiooo !



ses snart Mcdreamy ;))



 


Jeans Leggings

snart så får jag sluta :D det gillas hehe. Vart ju en sån tok stressig lunch, så jag känner verkligen för att slänga mig på soffan nu ;D Men jag ska nog åka till stallet direkt efter jobbet, bara hem och byta kläder först. Skönt att ha det gjort när jag ändå inte ska rida, är på tok för kallt ute haha. 

Alltså jag blir galen på alla kläder som jag vill ha ! Och att sommaren är så långt borta.
Ge mig klänningar, shorts, kjolar, snygga bikinis, fina sommarskor, söta linnen och Bruna ben ;D Love it !
Längtar tills värmen strömmar in. Det stog ju i expressen igår att Värmen kommer !  Jag räknar ner.

Vill också ha ett par jeans leggings. Har inte vart så sugen på sånna förut när dom kom, men nu vill jag nog ha ett par, ser ut som jeans men skönare :) Jag får ju sånna hemska märken runt höfterna efter jeans. Men dom är ju inte så heta upp till ett par leggings, liksom inge fickor eller så. Men det löser man med att ha långa tröjor över :) Låter hur bra som helst ;D

 
Sa ju det, Skitläcker ;)


trött som tusan

Sitter och jobbar idag ja. Det var på tiden ;) Var inte så pigg i morse bara, fy tusan jag är ju van att få sova klart innan jag kliver upp nu för tiden. Men jobba måsta man ju ;P
Snart så är det iaf lunch och den är efterlängtad kan jag säga ! Jag har ju skitsvårt att få i mig frukost på morgonen, det måste gå nåra timmar innan jag blir hungrig liksom. Men att vänta till lunch, är fööör länge haha. Iaf när man kliver upp kl 7 :P

Får se vad som står på menyn idag då, har inte fått svar från mamma än. Jag vill ju gärna inte åka och äta själv haha. För då kommer jag bara ta donken så jag kan åka hem och sätta mig. Kul och sitta på en resturang själv nånstans liksom.

Btw, Någon som vet nått företag som är sugen på att sponsra lite motorsport. Få synas i tv och så där i sommar :)  Kan säga att det är många ögon som kommer titta på den bilen ;)  --->  Kevin Engman

klääääder

Jäklar vilken sovmorgon det vart idag. Men va ganska sen igår också, med allt. Vart ju en promenad med hundarna efter maten (vi åt typ 9 haha ) och efter det så duschade jag och sen vart det film.
Men i morgon så blir det upp i tid iaf för ska jobba :)

Jag vill ha mera jobb, så jag får mera pengar så jag kan köpa massa kläder ;D Men är mycket roligare med sommarkläder så jag vill ha sommar också ;P Det går ju inte att fixa med pengar tyvär.
Men på krogen så får man ha klänningar iaf, fast det inte är sommar ;) Men för att gå på krogen så skulle man behövt ett umgänge, ser lite illa ut att gå ut ensam kanske. Och mitt umgänge finns ju inte i närheten tyvär :( hehe

Sweet Top  Zip Shoulder Top

                                        Ooooh gillar rosa ;)

ASOS Sweat Lounge Hoodie Dress  Unique Boutique Multicoloured Sequin Dress

                      Vilken mysig                                         Mm Läcker

Skulle inte vara helt fel att ha i garderoben ;)


Utmanad

Snart är det dags att äta. Kevin och amanda har gjort mat och fixat : ) jag har bara varit i stallet jag haha. Fast jag har ju också dammsugit och torkat lite golv efter det också.

Utmanad har jag blivit igen också av Ida ;P

Reglerna:
Gå in i mappen där dina bilder ligger, gå sedan till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen, släng upp bilden på bloggen och skriv något om den, utmana sex andra personer och länka till dem.



Kevins 18års fest hemma hos oss. Henke och Jens proppar i sig mina goda popcorn ;)

Jag tänker dock inte utmana sex personer för jag vet ju som sagt inte vilka som läser min blogg, Förutom Ida och jag tror inte hon vill få samma utmaning en gång till ;)

grattis till mig

VIlken seg dag skulle jag vilja säga..
Har typ inte gjort ett endaste dugg. Tvättat lite bara hehe.

Men något muntrade upp mig lite iaf :) Att Någon visste att jag hade namnsdag idag ;D Det visste jag inte ens själv så jag vart ganska överaskad, kul :)



Besatt ?

Måndag, och en ny vecka börjar. Aaaah jag vill ju ha nått att göra , nått inplanerat ! år så tråkigt att vara hemma :/ Finns absolut ingenting kul att göra på helgerna, jag sitter bara hemma hela tiden.

Jag vill vara hos Ida varje helg, det är mkt roligare där hehe.

Men men, det är som det är det..

Iaf så drömde jag en skithemsk dröm :S Jag drömde att vi var hemma hos Ida, eller jag, hon och kristofer bor ju redan där. Hennes mamma var också där. Och dom hade badkar som jag skulle bada i haha ;)
Men iaf, jag hade Enzo med mig. Och han vart besatt av djävulen :S De var skitäckligt för man såg på ögonen att nått var fel, och han bara morra åt mig hela tiden. Och så fick han min tlfn att skicka sms till sig själv med fula ord. Typ hora och sånt. Fan va rädd jag vart, satt och grina hela tiden jag ville ju inte att min lilla hund skulle vara besatt :/
Men han va normal när jag vakna iaf ;D wihooo !

Bingolotto

Nu spelar vi bingolotto, och jag vinner inget :( !!  Är paus nu så bloggar lite för jag har ju blivit utmanad i Idas blogg. Så lär väll försöka fylla i den då hehe.

Utmanad - Lista tre favoriter


Favorit mat; Tacos, plankstek och wook med ris.

Favorit dryck; Coca Cola, Vatten och Funlight saft

Favorit godis; Chips, popcorn och lakrits

Favorit glass; Cartedor (stava?), melon och päron ( alltså i kulglass dom sista)

Favorit färg; Rosa, svart och röd

Favorit film; Step brothers, Ace ventura och white chicks

Favorit serier;  desperate housewives, greys anatomy och vänner (gammalt men loveli)

Favorit bloggar; Denna, Denna och Denna

Utmana 3 personer:  Jag vet faktiskt inte vilka jag ska utmana, för jag vet inte vilka som läser min blogg, kan ju inte umana Ida för hon har ju redan gjort det ;P Så ja, ni som läser, nu kan väll göra den alla som vill :)

jag glömde..

Melodifestivalen kunde man ju inte missa igår.
Jag tyckte helt klar att Alcazar var bästa låten, den va riktigt skön faktiskt :) Sen efter dom så måste jag ju säga att Scotts var bra. Ugglas gillade jag INTE. Alltså hon är en skönt tjej och så, men låtern var inte bra. Det ska vara lite drag i låtarna tycker jag ! Och hon som sjöng första låten. Minns inte ens va hon heter hehe, låten va inget vidare. Och det finns bara en tjej som klär i så där mkt läder, och det är Xena ! Man tittade ju bara tuttarna när hon var i bild för man bara väntade på att dom skulle ploppa ut.
Tjejjen i Alcazar däremot, hennes Lila dräkt, den Älskade jag :) Riktigt snygg !

Så nu har jag fått det sagt också ;)

oh sexigt

God fucking jävla morgon !

Började med att klockan ringde 7 . Jäjj ! Bara att kliva upp, och skotta av bilen som jag knappt kunde hitta därute :S Kevins bil däremot, den va helt snöfri för den stog i carporten...
Åkte iaf till stallet, och där hade dom inte plogat klart än, så jag typ körde fast och fick backa därifrån så plogbilen kunde ploga klart. Då kunde jag iaf parkera och fixa stallet. Är helt klart nu för orkar inte åka dit nått mer i de här snö äckel vädret. Nu ska jag nog ligga inne resten av dagen. Kanske ut med hunden bara.

Har iaf  kollat på Talladega nights nu efter jag kom hem. Har sett filmen flera ggr men jag älskar den ;D Få rysningar varje gång när det är sista racet. Finns fan inget bättre än motorsport :D OCH inget sexigare än en kille i racing dräkt ! hett hett hett.  ;))

Nya hörntänder

Det vart ingen ridtur, jag orkade inte mocka åt den andra för det va jäääääätttte stökigt i båda boxarna. Så räckte med att mocka åt min tyckte jag. Så tog en lång promenad med henne istället. Så fick jag röra lite på mig också. Vart ganska mycket också, djupsnö och knöligt. Så nu känner man sig nyttig :)

Har ätit nu och kollar på Det Okända. Jag tror ju på spöken och sånt jag, så jag tycker det är ett mycket spännande program ;)

Ska väll åka å handla efter det, måste köpa nå tugg ben eller nått till äcklet för han har hörttänderna kvar och det är på väg ut nya. Så vill att han ska tappa dom snart så jag inte får operera bort dom :S Har jag inte råd med haha.

kul dag

Hemma igen, efter att ha skrapat rutorna på bilen hehe. Det gillar jag inte, men jag behövde iaf inte skotta fram bilen den här gången. Det tackar jag för ;P

Inatt innan jag somnade så låg jag och tänkte på en sak. Det känns som att Mats, är en fortkortning av Mattias. haha

Tydligen så måste jag åka och rida nu, annars blir väll mamma sur tänker jag. Jag orkar igentligen inte för då måste jag mocka åt båda hästarna så jag kan ta in gubben annars går inte min häst in. Och jag kan inte stå utanför och göra i ordning henne heller för det dels snöar, och så är det svinkallt så jag får inte ha dörrer öppen heller för då fryser vattnet i stallet. :S Behöver jag säga att jag HATAR vintern !

Enzo

Min hund är så himla gullig :) Fast han bits och blir dryg ibland, speciellt på kvällarna när man ska titta på tv ;P Men han är ändå min lilla älskling <3


ett ben i tallriken

Vilket himla roligt liv jag har. På tal om att det snöar ute. Kan det inte bara bli sommar nångån !? Tänkt vad underbart att få glida omkring i fina sommarkläder med mina lilla Chihuahua ;) yeah

Nu håller vi oss inomhus istället ;P för det mesta haha. Tittar på tv nu, Rachel Ray :)  Dom hade besök av hon som spelar mot Mc Dreamy i filmen Förtrollad, han va tydligen en bra kyssare. Va besviken man hade blivit om hon sagt nej haha. Han är bra läcker iaf ;) Motorsports kille är han också, ett STORT plus ;)) höhö

Enzo är helt galen i sina leksaker. Han leker så himla galet med dom liksom kastar dom åt helvete. Finns en hund till som leker så, och det är Idas hund Athena :) Sötisar . I morse när jag satt och åt frukost, så lekte han med sitt tyg ben eller vad det kallas. Och helt plöstligt så låg benet i min tallrik haha. Man får passa sig ;P

sugen tror jag

Nu är jag hemma igen efter en liten promenad med Mats och Enzo ;P han hade ju inte fått se mitt omtalade lilla äckel än så fick ju passa på innan han åker tillbaka till fjälls igen. Det var trevligt iaf :)

Nu tänker jag nog spela lite wii ;P vart sugen när nelly satt och spelade när jag kom hem ;)

Älskling :)

Nu har jag iaf fått igång tvn igen. Eller tvn funkade men dosan med alla kanaler ballade ur. Stängde av och på sig själv heeela tiden så jag vart lite sur. Men nu har den börjat funka igen iaf :)

Gud vad rolig hund jag har :) Man kan sitta och titta på han hela tiden och bara skratta, sötnos ;P Leker med sin egen mat gör han också.
Nu är han ute och studsar i snön också ;D

Ska nog ta och äta nått snart, vart så sugen när man såg all mat på Rachel Ray. Jag älskar hennes program :) Hon är så himla söt, och maten hon gör se alltid så himla smaskig ut. Fast den är säkert skitäcklig haha.



Älskling  ♥

Det snöar igen

God morgon everyone !
Tog sovmorgon idag, och nu tittar jag på Top Model :) Jag skulle nog inte klara av att vara modell, man måste verkligen tro att man är skitsnygg haha. Jag skulle inte direkt ställa mig och grina om nån sa att jag inte vart bra på nån bild eller gick fult. Däremot skulle jag nog känna mig som en mallgroda när man ska gå runt på catwalken och se snygg ut ;P
Typ skratta åt mig själv.

Vad ska jag göra idag då? Kanske blir en promenad med Matsi om han inte bangar ;P Då blir jag äckelsur haha !

tråkigt

nu är det kväller, veckan har gått ganska fort faktiskt. Fast känns lite tråkigt att man inte har nått inplanerat, inget att göra eller längta till liksom :(

Har iaf vart ut i trönö och hämtat mats :) Jätte kul att träffas igen tycker jag, vi har ju alltid rätt roligt ;P Mycket skratt iaf haha. 

Va gör man nu då? trött men tråkigt att gå å lägga sig redan ändå.

flytta

Nu jäklar börjar det snöa igen också. Wiiiii va kul.  Nä :/
Jag vill ju ha sommmmmmmmmmar nu ! Slippa alla tjocka kläder, slippa få brain freeze bara man öppnar dörren. Deprimerande.
Fast nu böjar det avta lite iaf, kanske sommaren är på väg ändå ;)

Jag vill flytta hemifrån !! så jag kan köpa en sån där superbra dammsugare. En så där som kan dammsuga upp vatten, glas, spagetti och allt möjligt ;P



Enzo försöker ruska av sig den äckliga snön.

sommar vore inte helt fel

Igår så tittade vi på Bolt ;) hahaha den filmen var jäkligt rolig faktiskt! tom mamma skrattade. Fast jag vet inte om hon kanske mest skrattade åt mig. Men jag dog jag iaf när katten satt utanför husbilen och försökte tigga till sig mat. Så kastar dom ut en stekpappa efter henne hahahaha ! stackars katt.

Nu är jag och lilla äcklet hemma. Tittar på Xena ;P Jag iaf, han tuggar på en penna.

Vad ska jag göra idag då?  jag har ingen aning, är så tråkigt väder ute. Alla väder som har kallare temperatur än 20+ är tråkigt väder. Ska iaf till veterinären med Parilla kl 2. Mamma ville att jag skulle med så jag kanske kan ta bort stygnen istället för nån där, eftersom hon är så rädd för främlingar.  Dom är iofs lika rädda för henne så haha ;P


mysigt värre

Vart en lite skräckis igår. Unrest heter den. Faktsikt en bra film, och jag vart skiträdd ibland ;P haha.
Uppe i tid var man idag också. Hade gärna sovit läääänge men hade bestämt med Carina att vi skulle ta en ridtur kl 10 så :) Alltså jag menar då inte att 10 va tidigt haha. Men jag fick kliva upp tidigare än det för måste ju göra lite saker innan ;P
Vart iaf en rätt lång tur, med lite snöklättring bla :) Riktig mys tur i det fina (men kalla) vädret ! Kanske blir en till på torsdag :)

Åkte iaf iväg och käkade med mamma och Gunilla efter det :) pratade om lite intressanta saker ;)


Pullan min :)

mycket intressant

Nu har vi vart och käkat lunch med mor och Gunilla. Lämnade tillbaka Gunillas bil också som jag har haft i helgen :)
Vart lunch på Amore iaf.
Nu är jag och Nelly hemkommen igen. Funderar på att ta lite fina bilder på Äcklet, eller lära han rulla runt ; )

Ge mig en riktig kamera säger jag bara ! Hade inte vart helt fel att haft en sån i sommar heller, på tävlingarna : )

sandviken rockar!

Nu var man hemma igen, i tråkiga söderhamn. Alltid lika lessamt att komma tillbaka efter en skitrolig helg nån annan stans. Alltid lika roligt hos Ida :)  Och ute kvälle i lördags vart kanoners ;D Lite mkt sprit kanske haha, men jag har inga minnesluckor iaf ;)  Mådde dock Apa när jag vaknade igår. Så vart en bakis, film , mys söndag igår :) Började med att kolla på the exorcism of emily rose. Den va rätt bra faktiskt, kändes som den liksom inte var överdriven. Med tanke på att den ska vara som den riktiga historien liksom. Sen kom Karin också :) Och vi drog igång en till läskig film, Solstice. Den va skitbra tycker jag iaf :) Välgjord och bra handligt, Sket ner mig några gånger också haha. Vart svettigt där i soffan ett tag, vi satt ju typ i knä på varandra haha. Sen efter den så tittade vi på en skitäcklig med nån jävla clown. Han va iaf en clown en del av filmen. Blääää, hatar clowner. Fick ett hyffsat bra slut den filmen iaf, minns inte ens va den heter.
Så avslutade vi med att kolla klart på Little man, så jävla söt ;D haha.

Efter den så brummade jag och Karin hemåt. Det va trevligt med lite sällskap, vart lite mycket prat bara så vi missade några avfarter ;) Men vi löste det haha. Jag kom väll hem typ 11 jag iaf. Somnade på en gång.

Nu längtar jag till nästa gång :) vi har inget datum inplanerat, men hoppas det inte dröjer alltför lång tid iaf :) Kommer ruttna bort här i söderhamn annars ;)


RSS 2.0